Moderni keittiö aamiaisbaarissa

Corner keittiö aamiaisbaarissa (60 kuvat) - valinta, ideoita

Viime aikoina baari liittyvä julkinen paikka, jossa voit juoda, syödä, puhua, eli baari, kahvila, jne. Nykyään baarissa voi löytyä myös keittiön suunnittelu. Sisäänrakennettu keittiö nurkassa, jossa on pieni baari modernissa "bystrom9raquo; maailma on tullut erityisen suosittu.

Corner keittiö aamiaisbaarilla sopii paremmin nuorille, moderni, dynaaminen ja romanttinen. On mukava istua keittiön takana baarissa ikkunan, juomassa teetä hitaasti ja katsella kuvia yön kaupungin.

Baareja voi olla yhden tason ja monitasoinen, puu, lasi, muovi ja periaatteessa valmistaa mistä tahansa muusta materiaalista. Muodossa ne voivat myös olla erilaisia: sileä, suorakulmainen, neliö, monitahoinen.

Baaritiski on välttämättä yhdistää keittiön. Jos sinulla on keittiö lausutaan suorakaiteen tai neliön muotoisia, ei ole tarpeen tehdä baarissa virtaviivainen muoto. Olkoon se sama teräväkärkiset kuin huonekaluja itse.

Ei ole mitään järkeä tehdä baarissa keittiössä, joka on tehty tyyliin Provencen tai klassisella tyylillä. Saat baari sopii paremmin hi-tech tyyliin.

Vihje! Jos päätät olla keittiössä aamiaisbaarissa, on parempi tilasi välittömästi yhdessä koko keittiö asettaa.

Ja keittiö baari voidaan kaavoitettu tilaa. Se visuaalisesti erottaa työalueen ruokailu. Tämä on erityisen tehokas, jos keittiö ja olohuone yhdistettynä.

Jos koko keittiön ei ole kovin suuri, on parempi antaa hieman alhainen, ja baarissa, joka on kiinnitetty teräsputken joko lattiaan tai kattoon. Jälkimmäisessä tapauksessa putki tuki voi toimia pidike lasit.

Pienessä keittiössä baaripöytä voi helposti korvata ruokapöytä (joka voi olla hyvin hankalaa), korkea ja mukavat tuolit (edellyttäen, että perhe ei ole vanhukset) visuaalisesti nostaa koko rakenne ja luo ilmapiirin mukavuutta.

Vihje! Baaritiski keittiössä kuuloke on hieno asia, tärkeintä järjestää tilaa sen alle. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on unionin parvekkeelle keittiö (edellyttäen, että sinulla on parveke keittiössä) ja osion muuttaa palkin alle. Ja jatkoa palkki Säädä keittiökalusteiden. Jos olet kiinnostunut tämän vaihtoehdon, lue tämä artikkeli sivustollamme.

Jos kulmikas keittiö sarjaa (tehty kirjaimella D) lisätä baarissa, tuloksena on ergonominen tila (muodossa kirjain P), viihtyisä sisustus ja samalla erottaa työ- ja ruokailutila.

Jos sinulla on keittiö tehdään muodossa kirjain P baarissa voi ulottua yhden osapuolen, että se tehdään keskelle huonetta.

Baaritiski keittiössä - suuri modernin ja luovia ihmisiä kävely tahdissa kertaa.

Corner keittiö aamiaisbaarilla: 40 modernia ajattelua

Viime vuosina saamassa kasvava suosio osana keittiö baarissa. Se voi toimia yksinkertainen osana keittiö, voidaan korvata pöytään, ja voi täyttää käyttötarkoituksensa mukaisesti - olla baari, jonka takana voi istua, jutella ja nauttia drinkin. Joko niin, sisätilojen keittiö aamiaisbaarilla etsii erityistä elegantti ja tyylikäs.

Ensinnäkin, sinun pitäisi millainen palkki, joka olet keittiössä. On olemassa useita merkittäviä baari laskurit keittiöön:

  • Stand-osio - se palvelee kaavoituksen tilan ja erottaa esimerkiksi keittiön olohuoneesta;
  • klassinen - se on jatkoa keittiökalusteet ja on useimmiten työtasolle;
  • pienasunto - lähimmin baari, jossa ylempi kerros toimii mahtuu lasit ja lautaset, ja sitä pienempi on työpinta;
  • saari - tämä tanko kuljetetaan keskelle keittiön, eikä se ei sitoudu kalusteen;
  • Yhdistetty - käyttää ruokapöytä ja työalue.

Kun oikea lähestymistapa, jokin laskurit voidaan piirtää sisätilojen pienimmätkin keittiö. Koska pidämme suunnittelu nurkkaan keittiö aamiaisbaarilla, sitten tavalla tai toisella täällä voi lähestyä tahansa tyyppisiä telineitä. Se kaikki riippuu alueesta keittiön, koska tärkeintä tässä ei ole liioittele koko baarin. Olkoon se on parempi olla pieni ja kompakti ja vie vähemmän tilaa kuin teette vieviä baarissa.

Vihje! Jos sinulla on keittiö pieni koko, on parempi järjestää kahden tason baari, joten samalla alueella, saat yksilön ja työtasolle, ja baarissa itse.

Paljon tärkeitä lisäksi valintaan baarissa, ja se on sijainti. Asennettu oikein baari, lisäksi suunnata toiminnot olla tasainen ja vaalea sisustus elementti. Tyypillisesti palkki on järjestetty yhden haaran kromi konsoli, joka on kiinnitetty joko lattiaan tai kattoon. Tämä täydentää korkea baarituolit ja muodikas kuva keittiö on valmis! Ja jos vielä ripustaa vieressä pieni baari, jossa on erilaisia ​​juomia, keittiö muuttui tyylikäs baari.

Keittiön suunnittelu baari: 45 tapoja mukavasti mahtua sisätilojen baarissa

Baaritiski keittiöön - se ei ole vain villitys, mutta erittäin mielenkiintoinen toiminnallinen elementti nykyaikaisen kodin sisustus, joka pienessä keittiössä voi säästää tilaa korvaamalla vieviä ruokapöytä ja yksiö näyttävästi razmezhuet keittiö olohuoneen. Bar sisätilojen keittiö - suuri mahdollisuus luoda rento, helppo ilmapiiri, hävittämistä ja voi helposti pitää lasin viiniä, olutta tai kupillisen kahvia. Hyvin esiintyminen esineen sisä- mausteinen kannuksensa kirjaimellisesti kerätä ystävien ja järjestää cocktail kanssa jakelun oman sekoittaa luomuksia! Valitsemalla itse suunnitella keittiö aamiaisbaarissa, tärkeintä - ei tule sekoittaa koon ja parametrit kotiin baari, sen sijainti, sekä valita oikea baarituoleja ja tarvikkeet luovat harmonisen yleinen kokoonpano.

Bar sisätilojen keittiö - suuri mahdollisuus luoda rento, helppo ilmapiiri, hävittämistä ja helppo kulkuyhteys

Bar sisätilojen keittiön: ylellisyyttä tai välttämättömyys ↑

Barstand voi olla osatekijä keittiökalusteiden ja itsenäinen suunnittelu, valmistus järjestyksessä. From suunnittelun näkökulmasta, toinen vaihtoehto on parempi, koska tässä tapauksessa teline on suunniteltu vastaamaan yksittäisten asiakkaiden vaatimuksiin ja arkkitehtoniset piirteet huoneen. Asianmukaisesti harkitusta suunnittelusta ja hyvin valittuja lisävarusteita voit ostaa teline keittiöön mitään tyyliä klassisesta avantgardea.

Barstand voi olla osatekijä keittiökalusteiden ja riippumaton rakenne

Kodin baaritiskit ovat yhden ja monitasoinen. Tätä voidaan helpottaa variantin peräti työtasojen baarissa konsoleihin tai kiinteä massiivinen muotoilu sisäänrakennettu kaappeihin ja hyllyihin kiinni ja auki, minijääkaappi, monimutkainen järjestelmä kaiteeseen asennetulla telineet ja kannakkeet lasit ja lasit sekä räystään katon autonominen valaistu baari ja ylellinen värjätään. Värikäs lisäämällä keittiö baari kromi toiminnallisia puu, johon ripustaa värikkäästi lasit, lasit, olkea.

Keittiön suunnittelu baari-saaren Julia Chernyakova näyttää erittäin houkutteleva ja sopii hyvin sisälle huoneeseen

Valmistukseen työtasot teline on laajalti käytetty puu, laminaatti, muovi, laatat, metalli, keinotekoista tai luonnollista kiveä. Kohokohta tahansa keittiö on "painoton", kiiltävä, läpinäkyvä turvalasia telineeseen. Voit sisätilojen keittiö aamiaisbaarilla saat eniten harmoninen, se on pidettävä samaan tyyliin, ottaen huomioon vallitsevat materiaaleja ja värejä.

Painottaminen sisätilojen kirkas kontrasti väri työtasot ja baarituolit muun keittiön sisustus

Esimerkiksi edessä ja työpöydällä asennetaan samalla työtasolla. Tällöin palkki ei erotu yleistä kankaalle, ja mielletään yhtenä kappaleena ympäristön kanssa. Voit kuitenkin siirtyä vastakkaisesta ja yrittää pelata kontrasti, esimerkiksi baarissa sisustus valkoinen musta keittiön työtaso.

Voit sisätilojen keittiö aamiaisbaarilla saat eniten harmoninen, se on pidettävä samaan tyyliin

Voit luoda jopa keittiön ikkunalaudalle, voit säätää kotiin baari ympärillä ikkunan hylly juomia, ja rinteissä roikkuu haltijoille lasit. Nyt siemaillen cocktailia pillin läpi, voit ihailla valot kaupungin yöllä ja tervehtiä kynnyksellä, siemaillen virkistävä kuumaa kahvia.

Kompakti baaritiski voi olla orgaanisesti "sovi" jopa pieni keittiö

Klassinen bar keittiö ↑

Klassista baari kotiin muistuttaa enemmän ammatillista serkut, "elävä" baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Mikä on "kesyjä" bar klassikoita? Tämä pöytälevy, asennettu konsolin baarissa klo korkeus 110-115 cm lattiasta, jossa syöttötuoleja, jakkarat, tai puoli-tuoli, jossa on mukava jalkatuki, ja joskus jopa käsinojat. työtasot pituus per jokainen on 50-60 cm.

Klassinen baari sisätilojen keittiön-studio korostaa hiljainen kunniallisuuden ja tyyli huonekalut puusta

Jos sielu kysyy vain avtentiki ja keittiö tilaa ei ole rajoitettu mielikuvitusta, voimme turvallisesti lyödä vetoa klassikot! Hän näyttää aina luja ja toimiva, mutta edellyttää asianmukaisia ​​ympäristö ja tarvikkeet - ei ihme, että sitä kutsutaan baarissa! Jos odotamme tuo baarissa hohto, on valmis pulittaa alkuperäiselle snap ja "puoli": kromi kattokaiteet, ripustimet kupit, lasit ja viinilasit, shakeriin sekoittamiseen cocktaileja, suunnittelija tarkoittaa viinipullot. Vaikka baari ennalta liittyy juominen alkoholijuomien on hyödyllistä varustaa sen ja kasvien baari juicer, happi kokteylerom, French-press, Kahvinkeitin ja kahvinkeitin.

Klassinen baari näyttää aina vakaasti ja tehokkaasti, lisäksi sitä voidaan käyttää työskennellessään keittiössä

Minibaari työpöytä pieni keittiö ↑

Pienikokoisen keittiö, jotka muodostavat lähes jokainen senttimetri kulmaterästä saattaa hyvinkin korvata kuohkea ruokapöytä. Erinomainen ratkaisu pieneen tilaan tulee keittiö aamiaisella baari, joka on yhdistetty työtasolle. Korkeus telineeseen tässä tapauksessa ei saa ylittää 90 cm. Sitten, lisäksi sen välittömänä tavoitteena, teline voi olla mahdollistaa ja leikkuupöytä. Viihtyisässä ruokasalissa ja helppo ruoanlaitto laskuri baarituolit pitäisi olla enintään 60 cm.

Optimaalinen ratkaisu keittiöön-Thumbelina - kepeä, ergonomiset minibaari teline

Täysi baari massiivinen rakenne eri kaapit, laatikot, hyllyt, kannakkeet ja muut käänteitä sisätilojen pieni keittiö entisestään tilan säästämiseksi. Optimaalinen ratkaisu keittiöön-Thumbelina - kepeä, ergonominen palkki minibaari, se myös seistä cocktaileja. Kompakti, tiivis, kaikkein yksinkertainen muotoilu on visuaalisesti koetaan jotain kevyttä ja painoton. Se ei rasita edes kaikkein rajoitetun tilan, luo illuusion avaruutta.

Erinomainen ratkaisu pieneen tilaan tulee keittiö aamiaisbaarissa, yhdistetty työpinnan

Kaksi yhdessä: baari, yhdistettynä ruokapöytä ↑

Yhdistetty vaihtoehto "2 in 1", yhdistetään samaan rakenteeseen ruokapöytä ja baari. Yhdistetyt, koostumuksella on kaksi korkeustasoil- - ylempi toimii jalustana, ja pohja on ruokapöytä. Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haaveilevat baarissa, mutta samalla ei halua luopua mukavuutta perinteisen keittiön pöydän, sekä pienten lasten perheet ja vanhukset, jotka eivät ole mukava istua korkealla baarituolit. Tietenkin, ruokapöytä ja baarissa voi asettaa toisistaan ​​erillään, mutta se vie kaksi kertaa niin paljon tilaa kuin yhdistetystä seoksesta, jonka etuna on sen tiiviys. Taulukko on välttämätön perheen aterioita, ja baari on ihanteellinen paikka pikaiselle lounaalle ja kahvitauot.

Yhdistetty koostumus on kaksi korkeudelle - roolissa ylemmän tanko ja alempi on ruokapöytä

Yhdistetty vaihtoehto täydellisesti sovi sisäosiin tupakeittiö, visuaalisesti jakamalla koko alue on jaettu eri vyöhykkeellä. Tässä tapauksessa palkki on loogisempaa sijoittaa osa olohuoneen ja ruokapöytä - keittiössä. Erittäin kätevä ja käytännöllinen ratkaisu. Huolimatta siitä, että virallisesti jaettu vyöhyke, tunne läheisyyttä ja läheisyyttä samalla kokonaan poissa.

Moderni keittiö suunnittelu studiossa baari ↑

Keittiö-studio, jossa on yhdistetty olohuone ja ruokailutila, jossa rajat eri tilojen välillä lähes poistettu, palkki edistävät toimijoiden jaettu avaruuden toimintayksiköiden, samaan aikaan toimii välittäjänä keittiö ja oleskelutila tai ruokailutila. Tämä muotoilu kurssi päästää kaavoitus ateljeetila, rikkomatta sen yhtenäisyyttä. Nyt ilman katselin hänen ruoanlaitto, voit kommunikoida ihmisten kanssa kotitalouden tai pelaa yhdessä kaikkien televisio. Henkilökuntaa baarissa piilotettu pöytätason alle hyllyt, pystyt tekemään järkevä käyttö käyttökelpoisen alueen kattilat ja pannut. Avoimille hyllyille ja hyllyt lasiovet, voit laittaa mukava palvelu tai hauskaa matkamuistoja.

Baaritiski antaa kaavoitus ateljeetila, rikkomatta sen yhtenäisyyttä

Usein pieni keittiö remodeling liittyvät sen vieressä parvekkeet, mikä lisää merkittävästi alueen huoneen. Ihanteellinen suunnittelu ratkaisu yhdistymisen keittiö parvekkeella - aamiaisbaarilla keittiössä ja parveke rajalla, tai pikemminkin sijasta kynnys. Tällöin baarissa voit säätää luodun osion-kynnys, joten älä kiirehdi häntä kantaa!

Tässä keittiössä-studio baari suorittaa toiminnon kaavoitus sekä tärkeä osa sisätilojen, antaa vaikutelman harmoninen koostumus

Keittiö aamiaisbaarilla, saari ↑

Tilavat huoneet palkki voidaan ottaa ulos huoneen keskelle, muodostaen eräänlaisen saari. Usein sisätilojen keittiön-studio keittiösaarekkeen määräsi liesi ja pesuallas, ja kohoava yli niitä aulabaarissa tekee niistä näkymättömiä. Lisäksi tämä suunnitelma sopii ystäville ruoanlaitto edessä hämmästynyt yleisölle, sijaitsee takana baarissa keskustelette ja tätä, ja viihdyttää vieraita tulikuuma oman kulinaarisia mestariteoksia.

Valokuvakokoelma moderni keittiö aamiaisbaarilla ↑

Tilavat huoneet palkki voidaan ottaa ulos huoneen keskelle, muodostaen eräänlaisen saari

Valkoinen palkki sisätilassa musta-valkoinen keittiö tehdä valkoinen väri vallitsevan sisätila, korostaen näin sen selkeys ja syvyys

Tämä baari tyylikäs musta-valkoinen keittiö hienovaraisesti kaavoitettu tilaa, korostaen yleistä sisustustyyli

Hyvä ratkaisu sisätilojen oli yhdistelmä monitasoinen baari ja keitto

Työtaso bar "kasvaa" keittiön, luo keveyden ja eleganssia koko rakenne

Saat tilava keittiö klassiseen tyyliin sopii massiivinen palkki, myös suorittamasta toimintoa työpinnan

Sisätilojen tämä palkki ei ole komplementaarinen tilannetta, ja se on keskeinen elementti, jonka ympärille muu koostumus

Valkoinen palkki saari, jossa on erottuvan mustan tuolit sisätilojen valkoinen keittiö vie paljon tilaa, joten se sopii iso ystävällinen firma

In keittiö aamiaisbaarilla «Wave» «Maria» tehdas - valoisa ja triviaali kuva moderni keittiö

Keittiön suunnittelu baaritiski yhtiöstä "Architecture and Design" vaikuttaa helposti ja sujuvasti, sekä käytettävissä olevan tilan

Bar tekijän hanke Julia Chernyakova täydentää kaavoitus toteuttaman toiminnon kokoonpano katto ja lattia

Baaritiski on moderni sisustus yrityksen "Ardmiks" ei sotkua tilaa, ja se on tehokas ja kätevä laajentaminen keittiökalusteet

Bar klassinen sisustus on melko selviytymään rooli ruokapöydän

Massiivinen baarituolit, vakava marmori työtaso, yksittäisiä valaisimia - kaikki tämä tekee baarissa erityinen paikka tässä keittiössä

Ensi silmäyksellä, yksinkertainen sisustus tämän keittiö aamiaisbaarissa, saarella voi oikeutetusti pitää klassinen esimerkki jalostusyksiköitä

Kapea ja korkea bar "Ardmiks" yhtiö menestyksekkäästi tuli keittiöön sisätilat on sisustettu moderniin tyyliin

Eleganssi bar-saaren sisätilojen mustavalkoinen keittiö korostaa karkea tuki kattopalkkeja

Valmistukseen työtasot teline on laajalti käytetty puu, laminaatti, muovi, laatat, metalli, keinotekoista tai luonnollista kiveä

Tässä keittiö aamiaisbaarissa, saari Oleg Kurgaeva luo intiimin ja kodikas tunnelma, vaikka modernia tyyliä

Baaritiski voi olla erillinen osa huonekaluja, ja voi loogisesti jatkavat keittiössä

Pieni keittiö, jossa ikkuna-sijaitsee osa baarissa voi hyvinkin olla keittiön ikkunalaudalla

Baarit ovat pitkään pidetty olennaisena ominaisuus keittiöt, suunniteltu tyyliin minimalismin

Baaritiski saari minimalistisen sisustuksen näyttää yksinkertaiselta, mutta on mahdollista poimia alkuperäisen tuolit

Henkilökuntaa baarissa piilotettu pöytätason alle hyllyt, pystyt tekemään järkevä käyttö käyttökelpoisen alueen kattiloita

Tässä kontrasti valossa pimeä keittiö aamiaisbaarilla saari erottuu neutraali väri, tulossa keskellä koostumuksen

Valitsemalla itse suunnitella keittiö aamiaisbaarissa, tärkeintä - ei tule sekoittaa koon ja parametrit kotiin bar

Usein sisätilojen keittiön-studio keittiösaarekkeen kantamisesta liesi tai upota

Luoda harmoninen yleistä koostumusta baarituolit ja muut tarvikkeet on yhdistettävä vastaanottoon ja muut huonekalut

Asianmukaisesti harkitusta suunnittelusta ja hyvin valittuja lisävarusteita voit ostaa teline keittiöön mitään tyyliä

Creative Cuisine Alexander Belyakov hanke edellyttää saattamisesta baarissa huomattavan kaukana muusta keittiökalusteiden

Baaritiski näyttää hyvältä ja ateljeetila

Bar kodin sisustus - mukavaa ja käytännöllistä pala tilanne

Corner keittiö aamiaisbaarilla - vaalivat unelma monet omistajat sekä pieniä että suuria laitoksia. Tämä on ymmärrettävää, koska tällaisia ​​malleja keitto.

Corner keittiö aamiaisbaarilla: 28 malleja, klassisesta avantgardea

Legendan mukaan suunnitteluun laskosverhot suunnittelijat ovat lainattu antiikin merenkulkijoita. Kun kaikki, kudottu kangas, ajettu köydet, sekä purje.

Kuinka kaunis istuvuus laskosverhot sisätilojen keittiön: possu tyylikäs ratkaisut

Tämä moderni huoneisto sijaitsee Puolan kaupungissa Veyerovo. Suunnittelun Suurissa huoneistoissa kokonaispinta-ala on 86 m. Gdansk neliö toimi.

Suunnittelu Vaihtoehto nurkassa keittiö aamiaisbaarissa studiossa layout

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli! Talomme keittiö rajojen olohuoneessa, joten päätimme miehensä jotka on jotenkin visuaalisesti laajentaa tilaa on melko pieni keittiössä. Ja samalla visuaalisesti suurentaa olohuoneessa. Bar, on mielestäni paras ratkaisu. Jo purettiin osa seinää ja valmistella asentaa telineeseen. Mutta tässä on kysymys: keittiö meidän kirkkaita värejä (valkoinen ja kerma), ja elävät pimeässä (vihreän ja ruskean sävyt), ja nyt ajattelemme, onko yleensä yhdistää nämä värit tulevaisuuteemme mini studio, vai pitäisikö "säädä" huone toisaalta, että kaikki oli yksitoikkoista?

Yleensä tyyppi baari tilat on suunniteltu yhdistetty keittiö-olohuone, keittiö ja ruokailutila. Se on eräänlainen design elementti jakamisesta ulos avaruuteen. Olen koko elämäni haaveillut keittiö aamiaisbaarilla. Mutta jos minulla on keittiö 12 neliötä. Tämä on jo nyt ongelma! Suunnittelija neuvoi minua yhdistää ruokapöytä ja baari. Lisävarusteena pieni keittiö, voit katsella. Mutta mielestäni se ei ole käytännöllinen lapsiperheille. Pariskunnille, tämä vaihtoehto olisi hyödyllistä. Joten tein korjata ilman baarissa. Vaikka tietenkin tämä on minun unelma!

Voisimme sovi Classic baarissa keittiössämme 11 m². m, mutta metsästys yli orjuus ja jotain baarissa vielä tapahtunut. Tämä muotoilu on ikkunalaudalle, ja on välittömästi ja pöytä. Pinta on peitetty hyvä kotimainen tekokivestä Antarrid (pro-L Antarktis), loistavasti beige (Gelaksi kokoelma). Ja yleensä - tällä grafiikalla selviytyy sen toimivuus ja sisustus näyttää harmoninen. Tämä kivi on kestävä ja kaunis.

Ja minä auttoi suunnittelussa suunnittelija. Tilasin keittiön Beaver tehtaalla ja suunnittelija samassa tehtaassa tuli minulle. Ja joustintuet baari kääntyi ja paljon hyllyt, laatikot. Yleensä pidän lapsi onnellinen. Keittiön nyt aivan ihana näky!

Olen myös tehtaalla keittiössä Beaver hetkellä tilattujen juuri. Kanssa, että olin niin onnekas, siellä oli vain myynti (tänään katsoin niiden verkkosivuilla, vielä kuulokkeita iso alennus). Minun malli on niin yleinen 70% alennus oli. Kuvitella, kuinka onnekas olen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin