Moderni käytävillä asunto suunnittelu kuva

Muotoilu eteinen asunnossa: kuva moderni sisustus

Menestyksekkään suunnittelu käytävällä asunnossa - kysymys on aivan yhtä tärkeä kuin sisätilojen kaikissa muissa huoneissa, ja vaatii usein jopa enemmän huomiota kuin hyväkuntoinen keittiössä, kylpyhuoneessa tai makuuhuoneessa. Onhan kodin alkaa ja päättyy käytävällä. Artikkelissa "Design eteisessä huoneistossa: kuva moderni sisustus" auttaa sinua tekemään mielenkiintoisen korjata ja tehdä halutun vaikutuksen vierailijaa kynnyksellä. Lisäksi käytävällä - tärkeä toiminnallinen osa kaikkia asunnon, ja niin se edellyttää loogista ja kätevä järjestely huonekalujen ja värivaihtoehtoja.

Käytävä muodostaa ensimmäinen ja tärkein vaikutelma asunnon

sali muotoilu asunnon Elementtitalo: kuva ideoita

Paneeli taloa käytävillä, pääsääntöisesti ovat pieniä ja miehittää pieni suorakulmainen alue. Siksi luodaan sali muotoilu esivalmisteisuus talo, on tärkeää ottaa huomioon tiettyjä erityispiirteitä. Tässä muutamia vinkkejä ja yleiskuvan kuvia käytävällä suunnittelu asunnon, joka auttaa sinua luomaan tyylikäs sisustus, sekä järkevä tilankäyttö:

 • sisäänrakennettu huonekalut - paras ratkaisu pieni alue sisääntuloaulassa. Ei ole tarpeen sotkua tila ei toimi esineitä;

Sisätilojen halli on parasta käyttää kirkkaita värejä, jotka auttavat visuaalisesti työnnä seinää

 • viimeistelyyn seinät on parempi valita vaaleita värejä tai taustakuva leveä vaakarivillä. Tämä auttaa visuaalisesti työnnä seinää käytävällä, ja luoda tilan tuntua. Esimerkiksi käyttää valokuvaa sisätilojen kapea käytävä asunnossa;
 • Käytä peili. Oikein sijoitettu peili on paitsi suuri lisäksi sisustus, mutta myös auttaa laajentaa tilaa. Valoisa epätavallinen kehys on erinomainen sisustus elementti;
 • tärkeä rooli suunnittelussa soittaa eteisen valaistus. Älä valitse suuri määrä kattokruunut. He ottavat paljon tilaa ja painoa sisustus. Voidaan käyttää valonheittimiä tai seinävalaisin.

Kirkkaat värit ja epätavallinen suunnitteluratkaisuja nyky käytävällä

Vinkki! Mitä pienempi lampun eteisen näyttäisi tilavampi. Voit käyttää yhdistettyä valaistus ja kattoon muodossa tabletin.

Jos päätät tehdä korjauksia käytävällä käsillään Hruštšovin, valokuva-ohjeet on erinomainen työkalu sinulle.

1

Valkoinen väri sisätilojen käytävällä visuaalisesti lisää tilaa

Vinkki! Jos asetat peilin edessä maalauksen tai kuvanveiston taidetta, nämä elementit sisustus, heijastaa, visuaalisesti täyttää tyhjän tilan käytävällä.

Käytävä - tuotemerkki on usein kotona, koska kaikki lika kadulta se pääsee ulos käytävään. Siksi koristelu sali on tärkeää pohtia, missä määrin se on kätevä huolehtia lattioiden ja seinien tulevaisuudessa. Katso kuvat aula- pienille käytävillä.

Tapetti voit luoda alkuperäisen sisätilojen pieni eteinen

Koristelu seinät ja korjaus sali asunnossa, valokuva-kuvat

Asiantuntijoiden mukaan nämä vaihtoehdot ovat sopivimpia koristeluun seinät salin:

 • vinyylitapetit - ne eivät ole alttiita mekaanisille vaurioille, joten naarmuja ja hankaumia ei näy. Samalla ne ovat myös helposti liimauksen kuin tavanomaisen paperin tapetti;
 • Neste tapetti - täydellinen käytävällä. Pilaantuneiden alueiden voi yksinkertaisesti puhdas, liota ja päällystetty uudelleen;
 • PVC tai MDF-paneelit - ovat suosittuja, koska niiden kestävyys ja helppohoitoisuus. Ne ovat kuitenkin vaikeampi asentaa, ja niiden asennus vaatii enemmän aikaa ja taitoa.

Suunnittelussa eteisen ovat asianmukaisia ​​ja kirkkaat värit, ja luonnolliset värit

Mielenkiintoisia ratkaisuja ja valokuvan taustakuvaksi käytävällä asunnossa löytyy erityisjulkaisuissa ja niche sivustoja.

Vinkki! Katto ja lattia on oltava eri seinien maalausta muutamia sävyjä. Muuten se luo tunteen, että olet ruutuun.

Moderni design pieni koko eteinen

Miten tarkalleen haluat taustakuva - ainoa kysymys makusi, mutta on olemassa joitakin ohjeita, jotka auttavat sinua lähestyä luomiseen sisätilojen käytävällä:

 • etusijalle taustakuva tiheä väri on kirkas kuvio. Vältä epäselvä, hämärtynyt värejä;
 • saisi valita liian tumma taustakuva, kuten käytävällä, pääsääntöisesti ei ole ikkunoita, ja valaistus toimii ainoastaan ​​keinotekoinen;
 • tapetti käytävällä on harmonisesti integroitumaan yleistä sisätilojen asunnon, ei löysä yleinen suunnittelu.

Alla on muutamia ideoita valokuvan taustakuvaksi käytävällä ja eteinen asuntoon.

Taustakuva eri kukka koristeet suunnittelussa salin

Kapea käytävä - tämä ei ole lauseen. Tietenkin, joilla on tilava eteinen, voit tuoda paljon ideoita, mutta jos oikein lähestymään luoda sisustus, on ratkaisu käytävän hyvin vaatimaton kooltaan.

Käytettävissä valokuvasuunnittelua kapean käytävän asunnossa kehottaa sinua oikea päätös luotaessa sisustus.

Taustakuva käytävällä on harmonisesti mahtua sisustus asuntoja

Katto ja lattia pitkän käytävän - muotoilu, sisustus, ideoita ja ratkaisuja

Kiiltävä pinta - luotettava avustaja luomisessa sisätilojen kapeaan käytävään. Kirkas kiiltävä katto ja lattia, piristyi samalla värimaailman, lisäävät huomattavasti visuaalisia käytävän, ja luoda tilan tuntua ja valoa.

Sisustusta voi tulla mielenkiintoinen koristeltu peilit ja epätavallinen lamput

Rekisteröimiseksi tuulikaapissa ihanteellinen jännitteitä Trey katot. Alhaisempi enimmäismäärän, joka on suorakaiteen muotoinen, voidaan varustaa piilotettu valaistus. Tämä ei vain voit onnistuneesti ratkaista valaistus käytävällä, mutta myös visuaalisesti lisätä seinään.

Toiseksi kotimainen taso kattoon, on kiiltävä. Siten, valo heijastuu pinnasta, luo vielä suurempi tilan tunnun. Tutkittuaan seuraava kuva suunnittelu kapea käytävä asunnossa, sinua iloisesti yllättynyt erilaisia ​​mahdollisia ratkaisuja.

Kuten lattiat eteisessä käytännön ratkaisu on käyttää laatat

Vinkki! Jos käytävä on kapea, pitkänomainen muoto, valaistus olisi suunnattu samaan suuntaan. Tämä auttaa visuaalisesti työnnä seinää.

Koska lattia on parasta käyttää laatta tai linoleum. Parketti, laminaatti ja matto - ei kovin hyvä ratkaisu sali, koska ne eivät ole kosteutta kestävä, ja se voi lopulta tulla muotoaan.

Muuttamisesta laatat epätavallinen kuvio tai rakenne koristella sisäosan pieni eteinen

Lattia käytävällä ja tehdä parempia valoa. Voit suosia suunnitella lattiapinnoite kuviolla, mutta on tärkeää muistaa, että sijainti kuvion lattian poikki - avaruus laajenee, ja kuvio käytävällä, päinvastoin kapenee. Tämä ajatus näkyy kuvassa. Suunnittelu pitkän käytävän asunnossa - ei ole yksinkertainen, mutta samalla mielenkiintoinen tehtävä.

Yhdistelmä suunnittelun salin vaaleat seinät ja puulattia

Korjaa käytävän asunnossa: kuva ideoita

Jos täytyy valita materiaalit viimeistelyyn pitkä käytävä, niin hyvä vaihtoehto olisi yhdistelmä taustakuva koriste kipsi tai kivi loppuun. Kun kyseessä on yhdistelmä erilaisia ​​pintamateriaalien välttämätöntä säilyttää yhden värin paletti, laittaen väri aksentti joillakin alueilla. Houkutteleva kuvat eteinen korjauksia asunnossa näet alla.

Puulattia hallissa lisää sisätilojen omaperäisyys ja mukavuutta

Vinkki! Jos luulet, että valkoinen on liian postimerkkejä rekisteröintiä käytävällä, niin on tarpeen antaa etusija vihreä, sininen, violetti tai väri kahvia maidon. Nämä värit ovat sopii täydellisesti myös visuaalisen laajentamista tilaa pieni eteinen. Mutta muista, että niiden on oltava vaaleat!

Rekisteröimiseksi pitkän käytävän ovat täydellinen koriste kipsi ja keinotekoinen kivi viimeistelyt

Ovet ja kaaret pieni eteinen asunnossa: valokuvan korjaus

Iso ongelma pieni käytävä aina oven. Ne vaativat runsaasti tilaa avaamiseen ja usein vievät suuren osan käytävän alueella. Vaihtoehtona pieniä käytäviä voitaisiin liukuovet tai kokonaan niiden puuttuminen. Voit järjestää oviaukkojen muodossa kaaria. Tämä laajentaa huomattavasti tilaa ja helpottaa. Voit myös käyttää sisätilojen verholla macrame.

Eri suunnittelu vaihtoehtoja sisätilojen käytävällä

Yhdistelmä käytännöllisyys ja kauneus - avain luoda hyvä muotoilu käytävällä. Mitä se ei ollut vaatimaton alueen oman käytävä - saavuttaa tasapaino näiden ominaisuuksien mahdollisia. Ennen kuin aloitat korjata, katso valokuva-ehdotuksia korjaukset käytävällä on Hruštšovin.

Valoisa ja tyylikäs matot toimii koristelu sali kaikenkokoisia

Tärkeintä luomisessa sisustus - se on oikeus arvioida kykyjään ja tarpeet. Arvioida oikein säädetyt edellytykset, voit painottaa positiivisia puolia hänen eteinen ja piilottaa puutteita suunnittelussa. Tämä on erityisen tärkeää kiinnittää varten Hruštšovin. Onneksi nykyään, se ei ole vaikea nähdä eri kuvia korjaus käytävällä paneelissa talossa.

Yhdistelmä käytännöllisyys ja kauneus - avain luoda mielenkiintoinen sisustus käytävällä

Valitsemalla huonekalusuunnittelun ja luoda eteinen asunnossa: kuva

Pieni alue Hruštšovin ei salli sijoittaa paljon huonekaluja, ja enemmän koriste-elementtejä. Siksi suunniteltaessa korjaus käytävällä, vain luopua ajatuksesta ostaa suuria huonekaluja.

Alla näet näyttäviä kuvan sali korjauksia elementtitalo.

Vinkki! Älä unohda todellista kokoa käytävällä jokaisessa vaiheessa korjauksen ja ostaa vain huonekaluja ja koriste-elementtejä, jotka ovat todella merkityksellisiä ja käytännöllinen.

Tyylikkäästi sisustettu eteinen on tunnusmerkki asuntosi

Jos puhumme valinta kalusteet sali pienessä asunnossa, ihanteellinen vaihtoehto olisi sisäänrakennettu huonekalut. Kapea liukuva vaatekaappi liukuva peilattu ovet - täydellinen ratkaisu kapealla käytävällä. Tämä kaappi ei vie liikaa tilaa, ja samalla peileihin ovet visuaalisesti parantaa käytävällä alueella.

Lisäksi sen sijaan, kaappi voidaan käyttää hyllyille tai koukkuja. Koukut vievät vähän tilaa ja käytetään yleensä vain silloin, kun kalusteet ei ole mahdollista.

Sen sijaan, kaappi voidaan käyttää epätavallinen hyllyt, pöydät ja naulakot

Internet on täynnä kuvia käytävällä suunnittelun Q4. m asunto. Mutta mitä jos asunnossasi Käytävän varattu vielä vähemmän? Se totesi, että Hruštšovin käytävällä vie 2,5-3 neliömetriä. Jos suunnittelet ovi avautuu asunnon, huonekaluja ja ei kyseenalaisteta.

Tällöin kannattaa harkita remontin asunnon, eli noin pitää asiat pukuhuoneessa tai toisessa huoneessa. Tässäkin tapauksessa oikea valinta sisustus - pakolliset ehdot luomista kodikas talo. Ennen korjausta tarkistaa erikoistuneita sivustoja Kuva Käytävä korjauksia asunnossa.

Tuore ratkaisu pienille huoneisto sisustus eteinen on sisustettu tyyliin Provence

Vinkki! Jos alue on käytävä ei salli sijoittaa mitään huonekaluja, rajoittaa koukut vaatteita ja hylly kenkiä.

Minimalismi - on paras avustaja luoda sisätilojen pieni eteinen. Tämä vaihtoehto sopii kapeiden käytävien asunnosta. Valokuva käytävillä tehty tähän tyyliin löytyy Internet-verkossa.

Taustakuvaksi seinät käytävällä ja käytävällä. Kuvia parhaat ideat ja vinkkejä valitsemalla väri ja malli. Miten valita taustakuvan käytävällä ja käytävällä. Vaatimukset, jotka niiden on täytettävä.

Luoda tilaa, joka ei ole sekainen tarpeettomia huonekaluja ja asiat - ei ole helppo tehtävä. Kuitenkin se voidaan tehdä. Lisäksi vieviä huonekaluja käytävällä pitäisi olla liiallista kulumista. Säilytä käytävällä ainoa todellinen asioita tällä kaudella, eli ne, jotka olet pukeutunut tällä hetkellä. Sama pätee kengät. Valokuva ehdotuksia korjaukset käytävällä pienessä asunnossa selvästi vahvistavat tämän.

Vaatekaappi liukuovet sisätilojen sali, sisustettu tyyliin minimalismin

Kulmikas muotoilu suunnittelussa pitkä, kapea eteinen asunnossa: kuvapankissa

Läsnä ollessa vapaan kulman hallissa on mahdollista luoda nurkkarakenteesta, joka olettaa kaikki toiminnot huolenaiheita. Tietenkin Hruštšov luomalla sellaiset rakenteet aiheuttaa joitakin ongelmia, mutta on myös selviä etuja hyväksi tällaisen päätöksen.

Ensinnäkin, sinun ei tarvitse miettiä miten järjestää huonekaluja pitkin seiniä kapeassa käytävässä, ja toiseksi, se on mahdollista sijoittaa nurkkaan käytävällä kaapissa. Tämä säästää tilaa, säilyttäen kyky tallentaa käytävällä huomattava määrä asioita.

Kulmaukset pitäisi olla paitsi toimiva, mutta myös sopusoinnussa sisustus käytävällä

Katso kuva kapealla käytävällä korjauksia asunnossa, todennäköisesti, huomaat, että olet tilata tuotantoa viisto malli tilauksesta, ottaen huomioon kaikki erityispiirteet asettelua asunnon ja suorittaa yksittäisiä mittauksia. Siksi sinun on mahdollisuus suunnitella mitä tulee rakenteeseen. Seuraavassa on muutamia kohtia, jotka kannattaa kiinnittää huomiota:

 • rakentaminen olisi kiinteä. Eli samassa paikassa tulisi järjestää useita osastoja tallentamiseen eri asioita. Katso kuvat: kapea eteinen asunnossa - suunnittelu, valokuva;

Pyöristetyt kulmat muotoilu parantaa sen ulkonäköä ja auttaa liikkua vapaasti käytävällä

 • pyöristetyt kulmat edullisesti akuutti. Koska rakenne miehittää koko nurkkaan, ja se on merkittävä osa eteinen, se on parempi, jos sen kulmat on pyöristetty. Tämä ei ainoastaan ​​parantaa ulkonäköä, jotta se voi luonnollisesti katsoa sisustus, mutta myös avulla voit helpommin liikkua huoneistossa, ei takertuu ulkonevat kulmat.

Kun kaikki nämä vinkit, on mahdollista luoda mielenkiintoinen rakenne kapealla käytävällä asunnon. Oikeita valokuvia vahvistavat tämän.

Tyylikäs ja toimiva sisustus pieni eteinen alue

Luominen käytävällä kapea käytävä

Seuraavassa kuvassa näemme kuvan-ideoita korjaus käytävällä. Pitkä käytävä yleensä merkitsee vaikeuksia järjestely huonekaluja pitkin seiniä, tai edes voi majoittaa mitään huonekaluja. Jos seinät käytävällä on liian pitkä - on järkevää jakaa ne vyöhykkeisiin. Vyöhykejakoon suoritetaan käyttämällä eri tasoitettu katot tai yhdistää eri pinnoitteita lattioiden ja seinien.

Taustakuvia kapea käytävä asunnossa, jotta piirustus voi olla erinomainen ratkaisu visuaalisen laajentamista kapealla käytävällä.

Eri koriste-elementtejä tekee sali ilmakehän ja tuovat mukavuutta

Vinkki! Jotta voidaan tehokkaasti käyttää tilaa pieni eteinen, voidaan rakentaa katon alle mezzanine. Näin voit tallentaa joitakin tarvittavat asiat käytävällä täyttämättä tilaa huonekaluja.

Ennen sijoittaminen huonekaluja käytävällä, se on tutkittava yksityiskohtaisesti, miten järjestää kaikki huonekalut, kuten eteisessä on pidettävä paljon asioita.

Pakollinen osa sisätilan sali pidetään peili

Tutkittuaan ehdotetun käytävillä valokuvaa kapeiden käytävien asunnossa, näet, että ilmapiiri hallissa on jaettu seuraaviin alueisiin:

 • varastointi - olipa se coupe kaappeja, kaappien tai lipastot, hyllyt, parvet;
 • rentoutumiseen - pieni tuoli tai jakkara johon istua;
 • Lisäksi käytävällä voi olla pieni pöytä tai hylly, joka on kätevä järjestää kaikenlaisia ​​juttuja, tai laittaa avaimet ja tilejä.

Esimerkiksi Internet on paljon valokuvasuunnittelua pieni eteinen asunnossa-Hruštšovin.

Oikein sijoitettu peili on paitsi suuri lisäksi sisustus, mutta myös auttaa laajentaa tilaa

Ihannetapauksessa, sali elementti tulisi olla läsnä kaikissa kolmessa vyöhykkeessä, esimerkiksi, vaatekaappi, kaappi ja tuoli. Pakollinen osa sisätilan sali pidetään peili.

Jos koko ei salli salin sijoittaa elementtejä kaikkien kolmen tärkeillä aloilla, on mahdollista käyttää yhdistettyä huonekaluja. Siten sopivasti valittuja hylly kenkiä, täydellisesti korvata tuoli tai nojatuoli.

Laminaatin lattianpäällyste ja vaaleat seinät suunnittelussa pieni eteinen

Vinkki! Jos haluat koristella sali maalauksia tai valokuvia, se on parasta sijoittaa ne vaakasuunnassa. Pienessä eteisessä saa riippua liikaa koristeita - se on liian paljon sotkua tilaa.

Kun kyseessä on yhdistelmä erilaisia ​​pintamateriaalien välttämätöntä säilyttää yhden väripaletti

On syytä huomata, että pienessä käytävillä ei pitäisi tehdä aksentti väri huonekalut. Parempi valita pienehkön huonekalut väri yleinen sävy salin. Tämä mahdollistaa tuntea hieman löysä, jopa pieni eteinen.

Koska lattia laatat voidaan valita epätavallinen väri- tai alkuperäisen kuvio. Se on paljon sisustamisessa, ei vie tilaa.

Sisustus eteinen konfiguroitu eri beigen sävyjä

Jännitteitä asennettu tai kattoon muotoilu taustavalaistu tekevät eteinen mielenkiintoisempaa ja kirkkaampi. peili elementtejä voidaan käyttää rakentamisessa.

Jos haluat tehdä epätavallinen, alkuperäinen korjaus käytävän pienen asunnon (kuva esimerkkejä runsaasti), täyttämättä sille tarpeettomia yksityiskohtia sisustukseen, tulee kuunnella neuvoja suunnittelijat ja ohjaavat henkilökohtaisen maun. Valokuvasuunnittelua pieni eteinen asunnossa voi toimia inspiraation lähteenä sinulle.

Käytävä asunnossa: suunnittelu, kuva esimerkkejä kiinnostavista ideoista

keittiön suunnittelu yhdistettynä olohuoneeseen: kuva moderni sisustus

sali suunnittelu yksityiskodissa: valokuva ideoita luoda omia sisustus

Taustakuvan käytävällä ja käytävällä. Kuvia parhaat ideat ja vinkkejä valitsemalla väri ja malli

Suunnittele pieni keittiö 6 m: kuvia kauneimmista sisätilat

Suunnittelu salin asunnossa: kuva tyylikäs sisustus ratkaisuja

Ideoita pieni eteinen (65 kuvat)

 • Hall - osan asunnosta, joka oli ensimmäinen avoin näkymä kotitalouksien ja vieraat, joten on tärkeää tehdä käytännöllinen ja kaunis. Näyttää siltä, ​​että alueella on 1,5-2 neliömetriä vaikea toteuttaa ideoita, mutta se ei ole niin! Lisätä visuaalisen tilan ja kustannussäästöjä, on monia tekniikoita, jota kuvataan alla. Jos lähestymme suunnittelu pieni eteinen, jossa mieli, se on paikka tallentaa kaikki tarvittavat asiat, ja sisustus miellyttää kodin mukavuutta monta vuotta.

  Tyyli sisustuksen pieni eteinen

  Loppuun, huonekaluja ja kodin tavaraa katseli yhdessä kokonaisuus, se on erittäin tärkeää valita mitä tyyliä jälkeen säilyy sisustus. Tuulikaapissa sisustaa hillitty alueilla: moderni, klassinen, Scandinavian, paikka tai parvi. Niillä kaikilla minimalistinen, järjestäytyneesti ja harmoninen. Näiden ominaisuuksien ansiosta pienikin tila on mukava ja miellyttävä.

  Elegantti toiminnallisuus - tämä on motto modernia tyyliä suunnittelussa. Se on tunnettu siitä, että puhtaat linjat, kontrastivärit (yleensä akromaattinen tai lähellä sitä) ja sileä pinta. high-tech materiaaleja käytetään kaikkialla.

  Moderni sisäosan pieni sali on lähes mitään koristeita, piirustuksia tai ulkonevat elementit. Yleensä se on vaikutelman hyvän maun ja hienostuneisuus.

  Classic ensisilmäyksellä lumoaa tyylikäs jaloutta. Pehmeä hehku kulta valkoisella tai beige tausta, Perfect Symmetry, ylellinen rakenne, ja upea sisustus - kaikki tämä luo ilmapiirin hyvinvoinnin ja tekee sisätilojen käytävällä eliitin.

  Ranskan romantiikka Provence - pastellivärit, vuosikerta vaaleat kalusteet, kukka koristeet ja verkkosukat lisää. Tällaisessa tilanteessa, aina paljon valoa ja ilmaa. Pieni eteinen, sisustettu tyyliin Provence, sen lempeä yksinkertaisuus muistuttaa nukkekoti tai kesäloman kylässä isoäitini.

  Tiiliseinät, metalli runsaus ja noin käsitelty puu, altistuvat palkit, ja viestintä - kaikki tämä tekee parvi varsin raakaa, mutta pieni eteinen on suunnittelu voi olla varsin sopiva.

  Tämä tyyli ei suvaitse pretentiousness - melko lattea headset seinälle voi olla vain muutama koukkuja ja yksi tai kaksi hyllyä ja kenkä varastointi voidaan sovittaa vanha lipasto.

  On parvella orgaanisesti sovi pyörä, reppu, rullaluistimet, rullalautailu ja muita ominaisuuksia aktiivista elämäntapaa, niin että tällainen käsite varmasti valittaa matkustajille sekä luovia ihmisiä.

  Käytävä skandinaaviseen tyyliin

  Innoittamana pohjoisesta luonnosta, skandinaaviseen tyyliin luo ajoneuvoon raikas. Sen perusteella - siistejä lumen, jään ja jokien tummumista kallioita, ja täydentää lämmin muistiinpanoja luonnostaan ​​Ruotsin ja Norja koteihin.

  Valkaistu puu, etninen tilkkutäkki laatat ja matot ovat tyypillisiä laimeaa karu muotoilu eteinen, luoda viihtyisä asui-ilmeen.

  Valinnalla värit salin tulisi suhtautua vastuullisesti, osoittaa taiteellisen maku ja maltillisesti. Pienellä alueella, on suotavaa käyttää enintään 2-3 väriä: yksi ensisijainen, toinen - kontrastin ja hienoja yksityiskohtia.

  Pieni sisääntulo valkoinen

  Valkoinen väri sopii sisustus pieni eteinen, koska laajentaa tilaa, joka visuaalisesti. Lumivalkoinen huone tulee mallia järjestyksen ja puhtauden, musta ja harmaa elementit täydentävät hienosti akromaattinen suunnittelu ja värillinen insertit vieressä valkoinen näyttää jäähtyä.

  Pieni sisäänkäynti beige

  Maito-kahvi ääniä monet ihmiset rakastavat heidän käytännöllisyys. Beige sisustus ja kalusteet näyttävät hyvältä mitään tyyliä. Se on erittäin kevyt, mutta samalla lämmin, kodikas väri. Paras naapurustossa hänelle - tummanruskea, kermainen, pehmeä vihreä.

  Pieni eteinen harmaasävyinä

  Neutraali ja hillitty harmaa - paras ratkaisu cool design. Kiillotettu teräs, peili ja asianmukainen valaistus tekee ympäristöstä elävämpi yksivärinen ja valkoinen täpliä poistaa tunnetta synkkyyden.

  Pieni sisääntulo pastellivärejä

  Laventeli, vaaleansininen, vaaleanpunaisia, minttu ja sitruuna väriä - luo ihana tunnelma ja huomaamaton. Ne ovat välttämättömiä tyyliin Provence, mutta myös muihin suuntiin voidaan käyttää erikseen.

  Pinnat ja materiaalit sali

  Sisääntulo ei ole ongelma tiloja, joten se vaatii kohtalaiseen kosteudenkestoon, mutta se oli siinä, että kertyy eniten lian kadulta. Tämä tarkoittaa, että materiaali on parasta valita sileä pinta - ne, jotka on helppo pestä ja puhdistaa.

  Käytännön syistä lattialle pieni eteinen kannattaa tehdä kestäviä. Tätä varten täydellinen laatta, graniitti laatat tai linoleumi. On myös mahdollista järjestää itsetasaava lattia. Parketti ja laminaatti aktiivisessa toimintatilassa on todennäköisesti kestää pitkään.

  Seinät käytävällä usein tekokivi- keraamisten laattojen (jäljittelemällä tiili), ja tavallista koriste kipsi, muovipaneelit sekä taustakuvaksi. Mielenkiintoinen suoritusmuoto voi myös olla korkki, ulkoasun näkökulmasta Mural maalaus tai maali taulu, johon voidaan tehdä liitu.

  Huoneeseen ei näyttänyt vielä vähemmän - alkaen karmea kuvia, kontrastit ja myöntää bändejä seinillä olisi luovuttu tavallinen kirkkaita värejä.

  Visuaalisesti nostaa korkeus pienikokoinen sisääntulo voit järjestää kaksitasoinen enimmäismäärän valkoisen kipsin rungon ympäri kehä ja peilin keskellä elokuvan.

  Kuitenkin, sovitus ja tavallista maalata kattoon vaalea väri, ja jännitys vaihtoehto ja peili PVC-paneeli. Tärkeintä ei ole saattaa päähän suurten tai massiivinen rakenteiden vetää huomiota itseensä.

  Epämukavaksi huonekaluja - suurin ongelma pienten käytävillä. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt on aika heittää pois vanhan käytävän vieviä kaapit ja korvata ne moderni, vähän tilaa.

  Aukio sali on kätevä, koska on olemassa monia paikkoja ympäri. Siten yhtä seinää pitkin voidaan suoristaa huonekalut (esim, lähellä nurkassa oven - avoin telineeseen koukuilla alapuolella Teline kenkiä ensi kaappiin, lipasto ja peili), ja pitkin toista, jos sovitus - matala kaapista .

  Toinen vaihtoehto - kulmissa säteen kaapit pyöristetyt ovet ja loput käyttämän tilan alhainen kenkäkaapit.

  Kapea (suorakulmainen) pieni eteinen

  olisi mahdollisimman tilankäyttö lähellä etuovi ja sen yläpuolella kapealla käytävällä. Molemmin puolin pitäisi pysyä kapeassa tallennusjärjestelmän, ja huipulla - tyylikäs mezzanine.

  Sen sijaan, että kuohkea peilien jalustalle, parempi vain ripustaa sen seinälle, ja ostaa kaapissa peilattu ovi, näet itsesi kaikkien näkyvillä.

  Erityisiä kengät on toivottavaa hankkia kaloshnitsu taittuvat hyllyt, jossa kukin pari on järjestetty ei vaakasuunnassa, vaan kulmassa.

  Pieni sisääntulo muodoltaan epäsäännöllisiä

  Omakotitalojen ja kaksikerroksisia asuntoja tilan säästämiseksi henkarit järjestävät usein portaiden alla. Joskus epätavanomaisia ​​Käytävän johtuu kunnostaminen tai sellainen oli alkuperäinen ajatus arkkitehti.

  Joka tapauksessa, epätavallinen tila on parempi tilata huonekaluja yksittäisiä toimenpiteitä ja piirustuksia - sitten jokainen kaappi sopii täydellisesti markkinarako säädetty hänelle.

  Valaistus pieni eteinen

  Että koska ei ole ikkunoita käytävällä ei näyttänyt synkältä, tulisi tarjota hyvä valaistus siinä. Tässä vaiheessa voidaan LED tai neon nauha kehän ympäri ja pieni pripotolochnaya kattokruunu (tai parempi - vähän) keskellä; kaksi tai neljä lamppujen muodossa taskulamput tai muuta sopivaa muotoja tyyli; kulma valonheittimiä.

  Sukupuoli voidaan valaista loisteputki elementtien tai alle rakennetaan karkaistu lasi LED-valot - se ei kompastu pimeässä.

  Voit luoda kodikas tunnelma parhaiten sopivan lämmin kellertävä valo varjossa. Kylmä valkoinen voidaan valaista molemmin puolin peilin edessä tasolla - sen avulla voit nähdä ilman meikkiä varjoja ja vääristymiä - kuten se näkyy kadulla.

  Suunnittele pieni eteinen on Hruštšovin

  Laajentaa tilaa pienen kokoinen sali ja nykyaikaistaa sisätilojen asunnon-Hruštšovin usein mahdollista avulla kunnostaminen. Tietenkin tämä edellyttää taloudellista kustannusten ja suorituskyvyn oikeudellisten muodollisuuksien, mutta tulos oikeuttaa itse. Yhdistämällä käytävällä olohuoneeseen, saat tilava eteinen, sekä vaatteiden ja jalkineiden riittää yksi kulma.

  Jos tämä ei ole mahdollista, se on yksinkertaisesti hyödyntää paremmin vapaata tilaa, joka on yleensä jättää vartioimatta - tilan oven yläpuolella, kulmat, ja katto ei estä tilava parvi säilytykseen kausiluonteista asioita.

  Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto - järjestää paikkansa seinään ja asenna tallennusjärjestelmän oikeassa. Tärkeintä, että se ei ollut laakeritaso ja sisemmän osion, jonka tuhoaminen ei vahingoita talon.

  Sisustus pieni eteinen - valokuva

  Erityisesti sinulle olemme koonneet parhaita esimerkkejä suunnittelusta pieniä käytävillä. Kuvassa löytyy erilaisia ​​harvinaisempi ratkaisuja, kiinnostavia ajatuksia ja salaisuuksia miten järjestää tilaa ja ergonomisesti. Inspiroidu!

  sali muotoilu (100 valokuvaa)

  Käytävä - ensimmäinen asia he näkevät ne, jotka tulevat käymään, ja siksi sen pitäisi olla mallikas ulkonäkö. Tehdä se niin ei ole aina helppoa, koska normaalissa huoneistossa käytävillä on hyvin vaatimaton koko. Mutta älä masennu, koska jopa pienellä alueella, voit luoda jotain poikkeuksellista.

  Suunnittelu käytävällä pieni koko

  Mistään pienessä tilassa on omat salaisuutensa, jotka auttavat hyödyntämään kaikkia käytettävissä neliösenttimetriä, ja laittaa oikeita asioita. Jotta pieni eteinen valitse minimalismi, ei tarvitse liikaa koriste, mutta asiat ovat paremmin kotelon puhdistamiseen, kuin jättää telineeseen. Täällä on myös suuri kaapissa. Varmista, että se näyttää näet suunnittelu salin asunnossa kuvassa.

  Erittäin hyvin, kun kaappi on peili, jonka avulla voit visuaalisesti laajentaa tilaa. Sen sijaan, vaatekaappi, voit valita kaappi, jossa ripustimet ovat poikki tällaiset tapaukset ovat varsin kapeita ja hyvin usein ne on parvi.

  Jos eteinen on ilmainen nurkkaan, ostaa kulmakaappi, se mahtuu paljon asioita ja myös pienikokoinen. Tai rajoittaa hyllyllä kengät tai lipasto.

  Suurentaa visuaalisesti eteinen mahdollistavat oven seuraavaan huoneeseen, jossa on lasisisus, koska sen kautta on kevyt. Lisäksi huonekaluja, visuaalisesti laajentaa tilavuus huoneen auttaa väri täällä tarvitsevat valoa huonekaluja ja vaaleat seinät. Älä unohda hyvä valaistus.

  Tässä salissa on vaikea oikein sijoittaa mebel.Chtoby tämän saavuttamiseksi, ja myös vähentää eroa koko seinät voidaan kaavoitettu tilaa. Tässä salissa tehdä monitasoinen katto ja seinät ja lattia voidaan yhdistää täällä. Niistä eteinen ideoita täällä erinomainen vaihtoehto peilejä, jotka on sijoitettava pitkän seiniin tai taustakuvia syvä näkökulmasta.

  Jos on mahdollisuus korvata kuolleita viereisessä huoneessa oven kaari. Väri auttaa myös säätää tilaa. Vaaleat värit ajavat seinät, tumma hyvin lähempänä kapeaa seinät. Lisäksi, koska valaistus voi peittää päätyseinät, pelaa pitkä eteinen.

  Jos asuntosi eteisessä muodossa kulman, ja et tiedä miten järjestää se, näet suunnittelu salin asunnossa valokuvat ovat saatavilla. Täällä tehdä järkevää käyttöä neliömetriä, ostaa nurkkaan kaappi, siinä muun muassa, tulee sijaitsemaan ja pölynimuri, ja jopa lasten polkupyörä.

  Tyypillisesti tällainen kaappi koristella peilit, joten tämä tilava huonekaluja visuaalisesti painoton.

  Yleensä on paljon vapaata tilaa. Täällä voit sijoittaa hyllyt, kannakkeet. Jos olohuone ja eteinen portaat kohdistettu jälkimmäiseen voidaan järjestää kirjoja, järjestää lukunurkkaus, sijaitsee täällä päärynä tuoli ja jalkalamppu.

  Yleensä se on pitkä ja kapea huone, tai vain muutaman ovet eteiseen. Tässä tapauksessa se auttaa tai kunnostaminen tai oikeaa väriä seiniin. Luoda toimiva eteisen Hruštšov katsoa suunnittelu sisääntuloaulassa yleinen suhteellisuusteoria.

  Valitse vaalea huonekalut, käytä peili. Seinät voi olla kiiltävä pinta ja sisäkaton. Jos hyvin vähän tilaa, eikä kaapin voi ripustaa takkiripustinta ja hyllyt, roikkua katosta parvi, niiden nostaminen LED nauhat pohjassa.

  Miten varustaa salin omakotitalossa?

  Tyypillisesti kodit ovat rakennettu yksittäisten hankkeiden, ideoita kehitetään käytävällä, joten vakiokoko kalusteet harvoin sopii tänne. Lähes aina, ovi näiden ohikulkijoita menee suoraan kadulle, joten on tarkoituksenmukaista pariovet. Tässä eteinen Discard kipsilevyjä ja paperi tapetti, lattia sopii paremmin laatta tai linoleum.

  Katto ja seinät maalata tai paneelit muovista. Suunnittelu eteinen on aiheellista tarkastella kotona sarjaa takorauta. Koristele se voi olla erilainen tukee metallihuonekaluja ja hyllyt.

  Jos luova lähestymistapa prosessin, niin kaikki eteinen, koosta, voi olla kaunis ja toimiva. Seuraa perussäännöt ja älä pelkää kokeilla.

  Talon olit mukava, sisätilojen tiloja pitäisi miellyttää sinua.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

  © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

  Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

  1