Moderni asuntojen remontti

Kaunis ja uudistustyöt

Keskustele nykyinen suuntaus korjauksessa monien ehdottaa sverhtehnologichny, uhri joka on tuonut kauneutta ja mukavuutta. Itse asiassa, kokemus osoittaa, että voit elää ja mukava, ja kaunis. Nykyaikaiset korjaus voidaan tehdä huoneen kaikenkokoisia ja asettelu, mistä pienikokoisten Hruštšov on tilava maalaistalo. Ja materiaaleja, jotka ovat runsaasti markkinoilla tänään, tarjoavat laajan luovuudelle.

Suunnitteletko remontoinnista? Tai ehkä olet jopa päättäneet järjestää oman voimansa, turvautumatta ammattilaiset? Mikään ei ole mahdotonta! Ota tarkasti markkinoille tuotevalikoima, tutustu suunnittelijat työajan - ja tavallaan.

Vaikka sinulla on työskennellä pienessä huoneistossa tyypillisessä kotona, älä huoli etukäteen. Älä ajattele kaavaa haitta - se voi olla etu. Se johtuu samankaltaisuudesta rakennusten tänään voimme puhua laaja kokemusten perusteella.

Purku tarpeettomat osiot yhdistyvät keittiö asuntoja kaaria ja baari laskurit, lisätä alalla huonetta minimoimalla talousalue - ei ole uusi, mutta se toimi, ja mietitty pienintä yksityiskohtaa myöten. Moderni korjaus, jonka rakenne perustuu laajentamiseen asuntojen neliömetriä vähentämällä käyttämätöntä tilaa, on voimakas voimavara suunniteltaessa. Yhdistää se, että voit yhdistellä, päästä eroon, että ilman et voi tehdä, kokemuksen hyödyntämistä jotka ovat läpäisseet näin.

Tarkastellaan seuraavaa esimerkkiä. Se oli aikoinaan ajatellut, että WC - valtava miinus omaisuutta. Nykyään paras suunnittelijat sanovat: "Miksi ei?" Ja luoda tilava kylpyhuone, jotka ovat vapaasti sijoitettu ja tarvittavat putkityöt, ja kodinkoneet. Luultavasti, tämä vaihtoehto sopii asuntosi? Ja ehkä jopa käytävän osa menettää toiminnallisuutta, joten se voidaan kiinnittää keittiössä tai olohuoneessa? Muista, että manipulointi osiot edellyttävät ennakkohyväksyntää asianomaisille viranomaisille.

On syytä mainita kaavoitus. Tämä on erityisen tärkeää aihe omistajat yhden makuuhuoneen huoneistoja. Avulla seinät, verhot ja näyttöjä voidaan erottaa vapaa-alue työstä. Maksimoida ja tällaiset kuten loggias ja parvekkeet - ne voivat järjestää alue kuntoilulaitteet, pöytään tai mukava lepotuoli.

Market päivitetty uusia julkaisuja sellaisella vauhdilla, että edes ammattilainen ei ole helppo seurata kaikkea. Mitä voimme sanoa Everyman! Pelkäätkö eksyä, valitsevat nykyaikaisia ​​materiaaleja korjattavaksi? Älä pyrkivät pysyä oikullinen muoti, tietenkin, jos suunnitelmiin kuulu korjauksessa kerran 3-4 vuodessa. Paras valinta tulee klassikko.

Moderni valmistajat yhä kilpailukykyinen yrittää houkutella asiakkaille laadukkaita. Ympäristöystävällisiä, helppo asentaa, edullinen, luonnollinen, turvallinen - tärkein materiaali vaatimukset. Ostamalla jotakin, älä epäröi pyytää todistuksia.

Tänään asiaa lattiapinnoitteet puusta ja materiaaleja, jotka jäljittelevät sitä. Parketti, suunniteltu puu, laminaattilattia - materiaalit, jotka kestävät pitkään ja menetä edes jonkinlainen muutaman vuoden. Sisäseiniä kuvioitu kipsi käytetään nykyään, kutsuva taustakuva ja maalattu. Hyvä valinta olisi taustakuvaksi maalaus, niin voit elvyttää sisätilojen, ilman suuria kustannuksia.

Moderni korjaus on vaikea kuvitella ilman huonekaluja, joka täyttää tarpeet ja esteettisiä mieltymyksiä omistajan. Erityisen tärkeää nykyaikaisia ​​ratkaisuja pienissä huoneistoissa. Tilava kaapit ja monitoiminen muuntajat auttaa tekemään järkeviä tilankäyttö ja näyttää tyylikkäältä ja asiaa.

Valitsemalla huonekalut perustuu omien mieltymysten mukaan. Mitä miellyttää sinua enemmän: ytimekäs säästötoimet minimalismin tai hienostunut ylellisyyttä klassikoita? Muista, huonekalut pitäisi olla sopusoinnussa yleinen tyyli huoneen.

Valitseminen kalusteet - tärkeä tehtävä, joka on varmasti saada ylös edessäsi, jos teet uudistustyöt. Kuvat esitetty paperissa osoittavat, kuinka tärkeä tämä hetki.

Ongelma pienenee ratkaisemaan seuraavat tehtävät:

Ongelman ratkaisemiseksi ei voi vain suunnitella katseenvangitsija tarvikkeet, mutta myös järkevää käyttöä luonnonvaloa. Älä sekoita tilaa ikkunoiden ja parvekkeen ovet, etsi työalueen välittömässä läheisyydessä.

Jos et ole houkutellut tahallisiin yksinkertaisuus puuvillaa ja pellavaa, mutta synteettiset mieltä olet puolueellinen, tekstiilituottajat on jotain yllättää. Kodintekstiilit suunniteltu sopimaan kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin. Kangas eivät rutistaa, hyvin tyytyväinen tähän sisältöön, näyttävyyttä. Valitessaan verhot, pöytäliinat ja kangas verhoilu, pitävät rasitusta, joka pitää kantaa tekstiilejä.

Moderni remontoitu asunto on paljon velkaa lohduttaa se, liinalla. Suuntaus epätavallinen tekstuurit, komeita värejä. Jos huone päätetään tyylikäs hillitty tyyli, tekstiili apua aksentteja.

Moderni korjaus merkitsee läsnäolo huipputeknisiä hallintajärjestelmiä. Näitä ovat paitsi äänensäätötoimintoja, valoa ja lämpöä, mutta myös turvallisuus talon. Ilmastointi auttavat säätelemään ilmastoa talossa, jäähdytyksen tai ilman lämmittämiseksi. Kiinnitä huomiota kosteutta, varsinkin jos on lapsia. Ilmankostutin automaattisäädöllä selvitä ongelmaa yksin, sinun tarvitsee vain asentaa tarvittavat ohjelmistot. Joillekin se on tarpeen kytkeä hälytyksen ja valvonta. Kätevä kaukosäätimellä voit hallita kaikkea, mikä tapahtuu ympäri taloa eikä murehtia niiden turvallisuudesta, kun olet poissa.

Jos aiot tehdä talon uudistustyöt, laskea etukäteen kaikkia vaihtoehtoja luonnonvarojen kulutusta. Esimerkiksi säästää paljon menojen lämmityksen avulla järjestelmä "lämmin lattia". Se asennetaan lattian alle ja työskentely verkossa.

Joillakin alueilla, paras vaihtoehto lämmitys on itsenäinen kattilan. Nykyään on niin paljon, jonkin verran työtä kaasu, jotkut kiinteän polttoaineen. Olosuhteissa taloudellisen epävakauden paras ratkaisu voi olla yhdistelmä lämmitysjärjestelmä, jota varten se on mahdollista käyttää erityyppisiä polttoaineen.

Moderni laadukas korjaus ja voi merkitä läsnäolo takka. Hän ei ainoastaan ​​anna laadun lämmin, mutta myös mukavuutta suunnittelu huone. Kyllä, ja sen käyttöikä on laskettu jo vuosikymmeniä.

Moderni sisustus voidaan järjestää eri tavoin. Optimoimalla layout, valaistus ja käyttöä nykyaikaisia ​​materiaaleja, voit muuttaa asuntosi osaksi tilaa luovuudelle ja mukavuutta.

Millainen on moderni remontoitu asunto? Esimerkki moderni sisustus 3-huoneen huoneisto. 24 valokuvaa

Selkeät suoria viivoja, kirkas, neutraali ja pastellivärit, minimalistinen muotoilu - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet on moderni sisustus alkuperäisessä korkean teknologian tyyliin.

Toiminnallisuus ja kauneus vääristelee yksinkertaisuus ja minimalismi - nämä ovat perusperiaatteita, joita olisi noudatettava suorittamalla moderni remontoitu asunto. Viimeistely - yksinkertainen, mutta tyylikäs, luo tunteen keveyttä ja vapautta.

Paul. Kuin nykyaikaisessa tapa sisustaa?

  • Koska tyyli on moderni, ja materiaaleja voidaan käyttää koristeluun tarkoituksenmukaista. Esimerkiksi - itsetasaava lattia.
  • laatta trim - erinomainen vaihtoehto, mieluummin rauhallinen värit - beige, vaaleanruskea.
  • Se on merkitystä ja puulattiat. Puu - monipuolinen materiaali, joiden ulkoasu mukautuu helposti mitään tyyliä. Lattia, kevyttä puuta laimeaa runsaus "tehnologichnyh9quot; aineet ja lisää mukavuutta.

Käytävä lämpimän ruskea väri. valokuva

Moderni korjaus käytävällä. valokuva

Koristelu seinät moderni huoneistohotelli korjaustoimiin kuuluu kaikille sama yksinkertaisuus.

  • Rauhalliset värit. Paljon valkoista, mikä laajentaa tilaa, joka visuaalisesti. Vaaleanharmaa, ruskea, beige ja etsiä tarvittaessa yhdistettynä Lattian väriä.
  • No taustakuva. Sileä, maalattu useita kerroksia seinät.
  • On myös mahdollista maali kipsi seinät tai lattiat, mutta yksi väri, ei kuvioita ja pastelli, pehmeät värit.
  • Voit myös käyttää vaaleaa puuta leikata muutosta. Värit ja muotoilu sävyjä, yleensä, yksitoikkoinen, mutta ero tekstuurit tuo matkustamoon mielenkiintoisempia.

Moderni uusittu 3-huoneen huoneisto Moskovassa. valokuva

Katto ja seinät olohuoneessa valkoinen. Ruskea matto keskellä. valokuva

Valokuva modernin korjaus asunnon Moskovassa. Olohuone-keittiö. valokuva

Valokuva korjaus moderni huoneisto .. Brown verhot olohuoneessa.

Keittiö ja aamiaisbaarilla. valokuva

Ruokapöytä ja tuolit moderniin tyyliin. valokuva

Brown sohva valkoisella taustalla seinät ja katto. valokuva

Yksinkertainen, säännöllisiä geometrisia muotoja - tämä koskee myös huonekalujen sisustus. Värit ovat samat, mikä merkitsee moderni remontoitu asunto: ruskean, beige, harmaa, neutraali valkoinen.

Huonekalut voidaan sijoittaa paitsi perinteisesti - pitkin seiniä, vaan myös olla huoneen keskellä, samalla suorittavan tehtävän kaavoituksen tilaa ja erottamalla työalueen olohuoneessa tai keittiössä korostus. Huonekalut olisi hieman - vain tarvittavat kohdat sijoitetaan väljä jottei häiritä tuntua huoneeseen.

Niistä aineista, - moderni muovia, metallia, puuta, voidaan myös käyttää.

Väriyhdistelmä modernissa makuuhuoneessa. valokuva

Peili laatikko on suljettu koriste verho. valokuva

TV ja soundbar makuuhuoneessa. valokuva

Moderni kunnostettu huoneistossa saatavuudesta nykyaikainen valaistus. Siisti valonheittimet suuri mahtuvat moderni sisustus ja riittävästi valoa. On kuitenkin olemassa muita valaistus - valaisimet roikkuu alla geometrisia muotoja, jotka eivät vain valaisemaan työtason, vaan ne ovat myös tyylikäs muotoilu elementti.

Auttaa lisätä kirkkautta pöytälamput sekä suuri lattiapinta, joka voidaan sijoittaa tuolin vierestä, luoda viihtyisä paikka rentoutua kirjan.

Vieras huone tai tutkimuksen

Koristelu seinät valokuvia. valokuva

Väriyhdistelmä huoneessa. valokuva

Huone on jaettu kahteen vyöhykkeeseen. valokuva

Kirjahyllyyn moderniin tyyliin. valokuva

Koska muotoilu viittaa minimalismia, tulee olla niin vähän, lisäksi ne on sovittava sisälle.

Seinät voidaan koristeltu koostumus mustavalkoisia valokuvia eri kokoisia siisti yksinkertaiset puitteet. Maalaus abstrakti tyyli voi myös täydentää sisätilat.

Kuten verhot, tummanruskea sävy on hieno, lisäksi verhot tiheä kudos auttavat luomaan viihtyisä huone puolihämärässä. Verhot voidaan käyttää paitsi ikkunoissa, mutta myös näytön, sulkea suuri peili paneelit makuuhuoneessa.

Tarvikkeet voidaan myös erilaisia ​​pieniä tyynyjä sohvilla, mutta niiden pitäisi olla sisätilojen värejä. Pehmeä viltti - hyvä lisä mukavuutta.

Viimeisen silauksen nykyaikaisen asunnon korjaus - dark shaggy matto olohuoneen lattialla. Hän monipuolistuu vaaleita sävyjä lattian ja tekemään ympäristöä mukavampaa.

Kuumia aiheita. Suosittelen!

© Copyright 2012-2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi materiaalit ilman aktiivista hyperlinkki on kielletty!

Moderni design huoneistot - he eivät tee virheitä

Nykyisin huomio pyydetään yksinkertainen maallikko suunnittelussa monia sivustoja värikkäitä kuvia valmiiden sisätilat. Ja joka vähän perillä hyveitä ja saatavuus Internetin käyttäjä lähtee etsimään ideoita luoda ihanteellinen huone ennen korjausta.

Moderni muotoilu asuntoja: vastaanotot (kuva)

Täällä, mielikuvitus ja fantasia voi pelata meidän "julma vitsi." Tarkasteltaessa kuvia, näemme harmoninen, toimiva tila raskaaksi. Haluamme tämän version suunnittelu, voimme nähdä, että emme ole yksin mielestäni (mistä osoituksena satoja tai jopa tuhansia "laykov9raquo;), ja se on mielessäsi, alamme kokeilla tätä ajatusta hänen huoneeseensa. Tietenkin, samalla teemme jotain hieman mutanttijälkeläisen pyrkimyksenä lisätä persoonallisuutta ja sen mukaisesti niiden taloudelliset mahdollisuudet.

Lisäksi tarkastellaan ammattimainen suunnittelija hanke mielestämme ymmärrämme syyt käyttää tietyn värin. On alitajunnan tasolla, ilmenee kaiken, mitä olemme koskaan kuullut väripaletti ominaisuuksia. Sinulla on pieni huone? - Erinomainen! Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen - lumivalkoinen sisustus. Todellakin, suunnitteluprojektit "valkoisissa huoneissa" näyttää erittäin vaikuttava. Mutta miten voidaan kutsua "dogmoy9raquo; käytettäessä valkoista väriä visuaalisen laajentamista tilaa? Eikä tätä "klishe9raquo; ansa sillä seurauksella muodossa huoneen muistuttaa vuodeosaston?

Tänään tarjoamme tarkastelemme tunnetuin ja suosituin tekniikka suunnittelussa asunnon laajentamiseen tilaa ja antaa heille entistä muotona.

1. vastaanotto suunnittelu huoneiston: Valitse kirkkaita värejä ja sävyjä seinät visuaalisesti laajentaa huone

Puhtaan valkoinen ja kirkkaat värit todella auttaa täyttävät huoneen tunnelmaa ja ilmavuutta tilavuus. On huomionarvoista, että kun seinät ja katto ovat samassa näppäimessä, tilaa tuntui sulautua, menettää selvät rajat ja se antaa vaikutelman ääretön.

Mutta samanlainen vaikutus voidaan odottaa alueilla, jossa on paljon luonnonvaloa. Se on paljon auringonvaloa korostaa keveyttä ja tilavuutta. Mutta hyvin pieni huone, yksi ikkuna himmentää sinun tulee pian "holodno9raquo; sairaalasta sieluton ja valkoiset seinät. Vaikka valintasi on beigen sävyjä, hieman hämärästi valaistu tilaa se ei ole pelastusta - sisustus voi olla epäselvä ja epäselvät.

Siksi välttää tällaiset yksitoikkoisuus ja ilmeetön, älä pelkää lisätä kirkas aksentteja sisätilojen. Käytä vastakkaisia ​​yksityiskohtia. Lisäksi korostus voi olla koko seinän maalattu tyydyttyneitä pehmeä väri. Tämä auttaa antaa syvyys huoneeseen ja korostavat tuoreuden ja keveys loput tilasta. Kyllä, toisaalta hieman tummempia sävyjä "sedayut9raquo; tilaa. Mutta samanaikaisesti antavat yleistä kiinteys ilmakehän kunniallisuuden ja tietynasteista mukavuutta. Jos käytät tummia värejä suunnittelussa huoneen voi tulla keskittyä valkoinen jalkalista, karmit tai lattialle. Yhdessä kirkkaassa valossa ne antavat eleganssia - tummia sävyjä on erittäin vaikuttava katsoa perinteisillä alueilla makuuhuone tai kabinetissa.

2. vastaanotto suunnittelussa asunnon: huonekalut ja seinät samaa värimaailman auttaa piilottaa läheisyyttä

Logiikka tällaisen päätöksen, tietenkin on. Kun suunnittelu seinien ja huonekalujen värit ovat samassa avain, huonekaluja ei silmiinpistävää, sotkua yhteistä tilaa. Ne vähitellen sulautua yleistä taustaa, ilmaiseva pehmeät varjot.

Tällainen tekniikka suunnittelussa asuntoa ja mukanaan muutama riski, että huonetta ei ilmeikäs - ensi silmäyksellä kuin mitään "ei takertua." Siksi voimme suositella liota yleissävy seinien isokokoiset - sohva, vaatekaappi, jne Mutta hienompaa huonekalut tekemään alkuperäiseen värikorostettu - olkoon se kirkas ottomaanien, tuoli tai yöpöytä, tuoli tai jalkalamppu. Kuten kirkkaita houkuttelee silmän ja huomion pois tiiviyden läsnä tilaan.

Kuitenkin käyttämällä tällaisia ​​väri "pyatna9raquo,, tärkeintä ei ole ylilyöntejä. Olkoot ne 2 tai 3 - ei enempää. Ei vain huonekaluja voi näytellä aksentti. On täysin mahdollista käyttää koriste-elementtejä sisätilojen, maalaamalla tai seinämaalaus. Näin ollen koriste-elementti voi olla ei ainoastaan ​​kirkas ja kontrasti, mutta myös tarpeeksi suuri massiivinen. Älä pelkää, että se toimii epäoikeudenmukaisesti. Taustanaan avoimuuden kevyen volyymin hän mieluummin antaa syvyyttä ja korostavat tunnetta tilavuuden.

Valitessaan huonekaluja vastaamaan seiniin, älä pelkää, että se sulautuu täysin valmis - aina on mahdollisuus pysyä väri erilainen sävy. Kun kaikki, jopa valkoinen on kymmeniä muunnelmia ja sävyjä. Jos yrität käyttää yksivärinen sisustus erottuvalla aksentteja tekee sinusta hieman arvelutti niiden harmonia, voit käyttää erottuvalla värillä, kuten kirkas linja, joka kulkee läpi koko sisustus. Esimerkiksi se voi olla läsnä kuvio lattialaattojen, kuvassa huonekalujen verhoilu, windowed tekstiilit, valaisimet suunnittelu jne Näin säästät paljon valoa ja tilaa ja lisätä sisätilojen kirkkaita eloisia sävyjä.

Kolmas tekniikka suunnittelussa asuntoja: Vältä suuria kuvioita koristeluun seinien pienet huoneet

Voimme sopia, että tiheä, kirkas, monivärinen kuvio seinälle pakkaa visuaalista tilaa ja jopa "davit9raquo; psykologinen käsitys. Viihtyisyys tämä luku ei todennäköisesti lisätä.

Mutta itse asiassa, se ei ole niin paljon vaikutteita kokoa, paljonko tiheys ja värikylläisyyttä. Kokeile "primerit9raquo; seinät ohut graafinen suunnittelu - siro monimutkainen mukaisesti etäällä toisistaan ​​elementit keveyttä, ja, siten, tilavuus huoneen.

Valitse vastakkaisia ​​kuviot - sopiva tumma kuvio vaalealla taustalla tai valoa pimeässä. Haluat lisätä äänenvoimakkuutta huoneessa? Mottosi suunnittelussa olisi vastoin tyylikkyys ja hienovaraisuus linjat, intervalli. kuvio kuin linjat korostavat sekä rajata runsaus "vozduha9raquo; avaruudessa.

Tämä periaate lähestymistapa on täysin sovellettavissa nauhojen ja sisäpuolen. Aseta taustakuva tai maalaus rikas pieni nauhat vain paksuntaa Yleinen ilmapiiri, jotta se tiukka. Olkoon se laajakaistaisen kanssa vuorottelevat vaalea ja tumma väri, ehkä yksi avain ilman teräviä värikontrasti.

4th vastaanotto suunnittelussa asuntoja: Giving syvyyttä luomalla yksi aksentti seinään

Tämä tekniikka suunnittelussa huoneistoissa olemme edes mainita esimerkkinä, koska tapa välttää yksitoikkoisuus ja ikävyys. Se voi kuitenkin olla oma "sudenkuopat" jos niitä käytetään väärin.

Jotta tämä toimisi, se vie peliä kontrasteja. Esimerkiksi, jos olet käyttänyt sisätilojen taustakuva kukkapainatus, yksi seinä maalattu raidat saman värimaailman ei lisää syvyyttä ja vähitellen sulautua tärkein koristeluun.

Täysin eri huoneessa kimallus avulla ilmaistaan ​​kontrasteja. Esimerkiksi kukkapainatus ja tyhjä seinä, musta / valkoinen seinät ja tummaan seinään, kalpea ja herkkä sävyjä kirkkaan aksentti väri.

Mutta käyttämällä tätä tekniikkaa suunnittelussa asuntoja, on tärkeää ottaa huomioon paitsi koon, mutta myös huoneen geometria. Siten valoa keskittyi yleisestä tummaa taustaa tullaan visuaalisesti siirtyä pois katsojan - seurauksena suhteellisen pitkä ja kapea tilan tuntumaan vieläkin pidempi ja kapeampi. Pimeässä aksentti seinä on visuaalisesti lähempänä, ja valo tuntui liikkua erilleen sivuseinien, lisäämällä tilavuus. Samanlaisia ​​vaikutukset saavutetaan käyttämällä kirkkaita vastaväriä - vaaleat värit ja valo malleja kuten vieraannuttaa seinään ja lämmin, kirkkaat täyteläisiä värejä - lähestyy.

Muista, että korostus kapea ja pitkä huone värikorostettu yksi pitkä seinät, On siis enemmän visuaalisesti pidentää sitä. Siksi, jos mahdollista anna sen olla seinän ikkunoista - Tämän ansiosta sekä lisää tilaa kustannuksella luonnonvaloa ja ikkuna mahdollistaa tekstiilejä pehmentää ja laimentaa terävä aksentti.

Toinen yleinen virhe - keskitytään valittuun Lisätietojen koriste-elementtejä tai huonekaluja. Joka tapauksessa ei voida tehdä. Se, että olet valinnut sen väri tai tulostaa, on valoisa aksentti. Siksi älä kuormita sitä. Vaikka asettaisit taustaa vasten seinää kohteita ja niiden ympärillä olisi riittävästi säilytystilaa.

5. vastaanotto suunnittelussa asuntoja: Käyttämällä peilit sisustus visuaalisesti laajentaa rajoja

Todella vaikuttava ja voit kertoa ylellinen vastaanoton suunnittelussa asunnon. Suuri peili pinta, kuten taikasauva pysty "snesti9raquo; seinät ja antaa tilan tuntua. Mutta tässä tärkeä seikka on oikea sijoittaminen peilin.

Ensinnäkin on tärkeää, että se heijastuu peileistä. Jos valitset väärän seinän tai kuvakulma, on täysin mahdollista jatkuvasti vasten tyhjä seinä tai pölyinen nurkka. Hyvä vaihtoehto, kun heijastuu peiliin ikkuna-aukot ovat kaatamalla auringonvalossa tai keinovalossa lähteistä, täyttämällä niitä eniten tilaa.

Toiseksi, ja tässä meillä on otettava huomioon geometria tilaa ja käyttötarkoituksesta peilien. Esimerkiksi pitkä ja kapea käytävä, voit käyttää peili pinnat kysymys on yksi pitkän seinät. Asianmukaisen valaistus peili virtaava valo moninkertaistaa ja laajentaa tilaa. Kyllä, tässä tapauksessa peili todennäköisemmin ei henkilökohtaiseen käyttöön, koska tarkastella liikkeen käytävällä ei ole kovin kätevää, mutta suunnittelu tekniikka, jossa design-huoneistot ovat täysin selviytymään tehtävästä, ja tila ei enää näyttää puristuksiin ja synkkä.

6. Pääsy suunnittelun asuntoja: käyttö kiiltävä pinnat sisustus ja kalusteet

Kiiltävä pinta ei ole huonompi kuin peilit heijastavat valoa häikäisyä, joten se voidaan hyvin käyttää tekniikkaa suunnittelussa asuntoja visuaalisesti laajentaa tilaa sisätilassa. Mutta pitää muistaa, että se on erikoinen lisätä kylmässä ja "metalla9raquo; yleisessä ilmapiirissä. Esimerkiksi kiiltävä venyttää kattoon todella auttaa luomaan vaikutuksen korkeat katot, mutta Ajatellaanpa tarkoitusta huoneen. Jos tämä on makuuhuone ja haluat luoda kodikas Tällainen katto - ei ole paras ratkaisu. Pieni, viihtyisä huone, voit lisätä valoa kiiltävä pinnat erilaisia ​​koriste huonekaluja tai erikoistyöt.

Jos silti päätynyt pelaamaan tarpeeksi tilaa kiiltävän pinnan, muista yhdistää se pehmeällä ja lämpimänä tekstuuri pinta ei vähemmän. Ovi kylpyhuoneen makuuhuoneessa tai kaappiin on kiiltävä kiiltävä pinta? - Erinomainen! Olkoon huone aksentti seinä tiilestä tai tekokivestä.

Nimitys tila on huomattava merkitys, kun käytetään sisätilojen kiiltävät pinnat. Asiakas hyväksyy, että sormenjäljet ​​eivät anna sisätilojen tyylikkyys - helpottaa jatkossa hoitaa niitä, valitse istuimet ja huonekaluja, jotka et usein tule koskettaa. Niin keittiössä tällaista pintaa voidaan käyttää suunnittelussa keittiön esiliina, se voi olla loistava sävy yli ruokapöytä, hohtava teräs liesituuletin, jne Pinta asennettuja kaappeja ja työtaso valmistus on matta rakenne säilyttää yleisen tasapainon ja harmonian.

7 vastaanotto suunnittelussa huoneistot: runsaus valonlähteiden laajenee avaruuteen

Erinomainen tekniikka suunnittelussa huoneistoja oikea lähestymistapa. Emme saa unohtaa, että pehmeä lämmin viihtyisä ympäristö ja laajentamiseen tilaa et pysty tarjoamaan kylmä suuntaava valo. Ei ole paras vaihtoehto yksinkertaisesti korvata kattoon kattokruunu useita valonheittimet. Jos haluat todella laajentaa tilaa, täytä se sitten pehmeällä hajavalon. Tämä vaikutus saavutetaan käyttämällä sävyjä, kattokruunut ja lamput sävyjä. Erinomainen tuote ja muita valolähteitä - se voi olla kerros lamppu, lamput, sisäänrakennettu huonekalut, jne

Suora suositeltavaa suuntaava valaisemiseen tiettyyn paikkaan seinälle itse, so on todettava seinään ja auttaa korostaa koruelementeille sitä - maalaus, kuvia, valokuvia, peilit, jne

Jos huone on työalue, esimerkiksi toimistossa tai keittiöön, niin sen rakenne voi myös vaatia suuntaava suoraa valoa. Mutta tässäkin luoda lisää mukavuutta, voit käyttää erityistä lamppu «domashnego9raquo; muotoilu. Ja jos ja valitsi ultramoderni "holodnoy9raquo; lamppu, anna sen säteilevän valon on keltainen, miellyttävä ja lämmin silmään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin