Miten yhdenmukaistaa seinään asunnossa

Kohdistus seinät asunnossa ja talon - materiaalivalintoja ja seosten, tekniikka alla tapetti tai maali

Pakollinen vaihe ennen käyttöä minkä tahansa päällysteen tasainen (tapetti, maali, laatta) - kohdistus seinät tai täyteainetta kipsi. Tämä määrittää tulevaisuudessa ulkonäkö, käyttöikä pinnoitteen (varsinkin kun kyseessä on laatta). Pre unaligned pinta voi lopulta räjähtää, rikkoa eheyden ja estetiikka pinnoitteen. Tee sileä pinta voi käyttäen laastarit ja täyteaineita, jotka eroavat rakenteeltaan ja toiminnaltaan.

Mahdolliset korjaukset liittyvät korvaaminen tai liimaamalla tapetit, maalaamista, johon sisältyy pakollinen alustava menettely - valmistelu pinnan. Tämä prosessi voidaan suorittaa asiantuntijoiden viimeistely, ja itsenäisesti omasta. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy tutkia koko alueen huoneen, laajuuden määrittämiseksi väärinkäytöksiä, niiden kokoa, jotta voidaan suunnitella tulevaa työtä edessä.

Väärinkäytösten ja halkeamat nähtävissä paljaalla silmällä, ne peittää aikaisemmin valmistettuun liuokseen. Arvioida pystysuuntaisen vikoja käyttämällä laseria tai veden tasolla. Tämä prosessi auttaa määrittämään tarkemmin määrää kaarevuuden nykyiset vahinkoja. Koon perusteella olemassa olevien vikojen, pinnan karheuden vaihtelua käytetään tätä materiaalia, on olemassa useita tapoja:

 • Raaka menetelmä. Siinä käytetään erityisen rakenne seokset, kuten kipsi ja kipsi. Sitä käytetään karkean pinnan tippaa 30-50 mm, täyttämällä reiät ja tasoittaa väärinkäytösten liuos.
 • Kuiva prosessi edellyttää asennuksen lisärakenteita, kuten kipsilevy. Tämä menetelmä on työläs, sillä se edellyttää ennalta runko ja kiinnitetään se kipsilevyt.

Viimeistely- työt vaativat erityisiä materiaaleja, jotka ovat välttämättömiä. Tarvitset seuraavia aineita:

 • harjalla;
 • kuivaseokset: kipsi, kitti, pohjamaali, jne.;
 • halpa alus laimentamiseen laastia, joka on linjaus seinät,
 • Maali verkkoon voi olla metallia, muovia tai lasikuitua;
 • sähköinen sekoitin sekoittumisen välttämiseksi laasti käsin;
 • kipsi majakka metallista, ohjekirjaksi soveltamista kipsi;
 • Koneelliset (Machine) kipsi suuremmille ryhmille;
 • arkkia Kipsilevy, puusta tai metallista paneelit.

Valmistelee tulevaa työtä pinnoite sisältää useita vähitellen toimia, jotka käyttivät erilaisia ​​työkaluja:

 • harjat, telat erikokoisia pohjustus ja muut niiden seokset;
 • spaattelillista vaihteleva pituus ja leveys kuin korjaimilla levittämiseksi rakennusmateriaali, tasoitus, pintakäsittely eri paikoissa;
 • ja rappaus lastalla yleensä samalla levittäen otetaan pois ylimääräinen seos kerros;
 • erikoistunut mekaaniset, sähkökoneet sekoittamiseen, jos laasti on laadittava iso etu työtä;
 • erikoismateriaaleja puhdistukseen ja hiontaan pintaan.

Asiantuntija viimeistely on tarpeen tietää, mitä linja seinät. Tällainen työ suoritetaan erityisiä sekoituksia paneelien eri materiaaleista. , On selkeästi ymmärrettävä, joka tapauksessa, ja jonka lopulliset tavoitteet on suunniteltu oikein valita halutun materiaalin.

Valmistajat rakennusmateriaalien tuottaa erilaisia ​​ratkaisuja viimeistelytyöt, joilla on erilainen koostumus ja ominaisuudet. Perus seoksia ovat:

 • Sementtiä. Ne sisältävät pieniä, keskikokoisia osa sementin ja hiekan. Jotkut seokset voivat sisältää kalkkia lisätä plastisuus kipsi. Tässä suhteessa, sementti seoksia erotetaan kahta tyyppiä: sementti-hiekka, sementti-kalkki. Ensimmäinen tyyppi on halvempi hinta, se on erilainen hiekkapitoisuus eri jakeet: suurempi - rouhintaan ja karkea työ, pieni - viimeistelyyn viimeistelyyn päättyy. Tällaiset seokset voivat olla joitakin haittoja, jotka liittyvät crackling, kuivauksen kestoa ja huono tarttuvuus joitakin materiaaleja, kuten betonia. Sementti-kalkki seoksia pidetään monipuolisempi.
 • Perusteella kipsi. Tällaiset seokset ovat erittäin suosittuja maalaustyöt. Tasaus kipsiseinät mahdollistaa laaja soveltaminen kerros, joka on hyvä plastisuus, kuivuu nopeasti, on suuri äänieristys ja lämmöneristysominaisuudet. On olemassa erityisiä seos kipsin ja Rotband rotgipsy, jotka sisältävät lisäaineita, jotka parantavat tarttumista.
 • Lämpöä säästävä kuiva seoksia koostuu sementistä-kalkki substraatti on modifioitu erityisiä lisäaineita muodossa polystyreenihelmiä ja muita aineita. Tästä johtuen levitetty kerros rappaus on alhainen lämmönjohtavuus, joka auttaa pitämään lämpöä talon tai asunnon. Ainoa haitta käyttää kipsi on sen korkea veden imeytymistä, joten tulisi valmistaa pieninä annoksina.
 • Perusteella savea. Dub savi rappaus pinta - tämä on vanha menetelmä, jota käytetään viimeistelyyn rakennusten, ja päällystetään alakerroksen liitu tai kalkkia. Mutta jotkut suunnittelijat ovat turvautuneet tällaista kipsi, koska korkea ympäristön materiaalia lisäkäyttö sahanpuru, olki jne. Pinnoite ohjaa mikroilmasto huoneeseen.

Kun se on tarpeen soveltaa menetelmää korjauksen kaarevuuden kuivan päällysteen, jonka korjaamiseksi väärinkäytöksiä, käyttää erityisiä arkkia paneelit. Kun otetaan huomioon monenlaisia ​​materiaaleja, kuten paneeleja voidaan käyttää viimeistelytyöt:

1

Ei ole väliä, millaisen talon - paneelin tai tiili, seinät tahansa huoneeseen voi olla tiettyjä puutteita, jotka väistämättä tulee poistaa ennen seuraavaa viimeistely toimii: maalaus, liittäminen tapetti, annetun laatta jne Tätä varten sekoitus (kitti, kipsi) ja materiaaleja. (Kipsilevy runkoon).

Rappauspinta - on täyttää perus rouhinta viimeistelytyöt oikaista väärinkäytöksiä. Suorittaa linjassa kipsilaastiin, alkaa valmistella pinta: vanha pinnoite on poistettu, puhdistetaan karkeat reunat paljastaa alukkeen tarvittaessa. Sitten kuiva kipsi seos laimennettiin vedellä ja levitetään se lastalla, lastalla sileä ja poistamaan ylimääräinen sääntö. Joskus se voi käyttää majakat oikeellisuudesta sovellustasolla.

Varmistaa mahdollisimman korjauksen tarkkuuden pintavikojen kohdistusmerkkien avulla majakat. Metallia altistuvat kulmista pystyasennossa. Ne ovat kiinteitä ruuveilla ja järjestetty etäisyyden vähemmän kuin pituus säännön 10 cm. Kun Beacon sileä pintaosan erityisiä johdot on jännitetään pinnoittavan kerroksen paksuus tulevaisuudessa. Sitten alkaa soveltaa kipsi levitetyssä välillä merkkejä.

On tunnettua, että täytemateriaalin suuntautuminen - on viimeinen vaihe tasoittamiseksi väärinkäytösten ennen soveltamista koriste-pinnoite. Tämä menettely yleensä voidaan tehdä sen jälkeen kipsi. Ensimmäinen, pinta pohjustuskerros levitetään, sitten laimennettiin kitti liuos ja alkaa toimia. Käyttämällä kahta lastat seosta levitettiin, ylimäärä poistetaan ja sileä tasainen kerros.

Tämä tekniikka edustaa asennus kipsilevy profiileja, sinun täytyy laittaa erityistä tukea kiskoja. Runko voi olla valmistettu metallista tai laudoista. Kestää enemmän rakentaminen metallikehys. Suurin haitta tasoitus kipsilevy luuranko - se on syöminen tilaa paksuus kipsilevyjen profiilin.

Kun otetaan huomioon kaikki tapoja poistaa epätasainen vika, kukin optio on omat etunsa ja haittansa. Kohdistamiseksi oikein seinään, sinun täytyy ymmärtää, ne ovat missään olosuhteissa. Esimerkiksi tilojen ja mahdollisuus kosteuden. Kylpyhuoneessa tai keittiössä kohdistus onnistuu parhaiten käyttämällä kranaatinheittimiä. Makuu ja olohuoneet ovat ihanteellisia kipsi seoksella - ne tukevat mikroilmasto huoneeseen.

Laajuudesta riippuen karheus ja materiaalin seoksia voidaan käyttää eri koostumusta. Universal kipsi ratkaisu kipsin, se kuuluu monenlaisia ​​materiaaleja. Ehdottomasti mitään epätasainen pinta voidaan tasoittaa käyttämällä kipsiä metallirunkoon profiilia. Tämän menetelmän avulla voit luoda hyvän pohjan kipsi.

Kohdista seinät alle taustakuva, voit käyttää kaikkia edellä mainittuja menetelmiä. Riippuen tilasta epätasaisuutta itse soveltaa tai rappaus menetelmä seuraa kitti tai kipsiä asennus profiilin. Tapetti kitti kerros voi olla mahdollisimman ohut ja se on parempi laittaa kerran ilman toistettiin kahden tai kolmen kerroksia.

Lähinnä rakennettu teräsbetonista valmistalot. Tämä materiaali voidaan soveltaa ei erilaisia ​​seoksia. Tasausvaluissa seinät käyttäen märkää prosessi on suoritettava seosten kanssa kipsi tai sementti-kalkki kipsi. Sementtihiekkakattotiilet seosta tähän tarkoitukseen ei tee - heillä on huono tarttuvuus betoniin.

Mukauttaa erittäin kaarevien pintojen, käytettiin päällekkäin ylimääräisiä kipsilevyä. Tällaisissa tapauksissa puutteita voi olla suuria heilahteluja tai olla muodossa lantakaivosta. Kohdistaminen seinä kaarevuudeltaan korkean on epäkäytännöllinen, koska suuri määrä kuluvia materiaalin ja energian vaativa operaatio.

Nyt lähinnä rakennukset built betoniharkkojen. Kun se on asennettu välilevy visuaalisesti huoneissa on tasainen pinta. Vain lähemmin tarkasteltuna huomaat nykyisiä puutteita, jotka saattavat olla merkityksettömiä. Tasaus seinät uusien rakennusten voi suorittaa täydellisen tai osittaisen päällekkäisen kerrokset kipsi, joka tasoittaa kevyesti olemassa olevia puutteita.

Vanhojen talojen pitkän käyttöiän takia osastoilla voi olla vaikuttava tuhka, jota ei aina voida kipata. Seinien kohdistaminen vanhaan taloon on tehokkain tapa asentaa kipsilevy. Tämä auttaa maksimaalisesti välttämään nykyisiä epätasaisuuksia, kokonaisvaltaisesti pinnan lujuutta, mikä lisää käyttöikää.

Moskovan työn kustannukset vaihtelevat organisaation arvostuksen ja tarjoamien asiakkaiden määrän mukaan. Palvelun suorittavat korjaamot ja yksityishenkilöt. Lisätietoja palvelun kustannuksista on taulukossa:

Parempi sovi seinien asunnossa?

Kysymys siitä, miten tasoittaa seiniä, aseta monet asuntojen omistajat, jotka aikovat tehdä korjauksia itse. Ei niin kauan sitten, seinien tasoitusmateriaalien valikoima ei ollut suuri. Tänään rakennusmateriaalimarkkinoiden tilanne on muuttunut radikaalisti, mutta pintojen epätasaisuuksien poistamiseksi on vain kaksi menetelmää:

 • heidän edessään GKL;
 • kipsi ja rakennusseokset.

Näillä seinämien tasoitusmenetelmillä on sekä positiiviset että negatiiviset sivut. Ne, jotka ovat halunneet kipsilevy, ei tarvitse käsitellä kovaa prosessia seinien valmistamiseksi kipsiin. Riittää heille, että ne korjaavat halkeamat ja kiinnittävät kanteen seinien arkkien alle. Lisäksi voit piilottaa viestinnän GKL: n kautta. Kuitenkin käyttämällä arkkiaineita seinien tasoittamiseksi asuntojen omistajat vähentävät merkittävästi aluettaan.

Samankaltainen ongelma ei esiinny, kun seinät tasoitetaan rakennus-seoksilla, mutta itse prosessi on työvoimavaltainen. Pintojen kipsi vaatii perusteellista valmistelua. Seinissä sinun täytyy kiinnittää majakkaprofiileja, jotka perustuvat siihen, mistä säännössä levitetään kipsi pinnan yli. Lisäksi tasoitusseinien seokset eivät useinkaan pysty selviytymään liian suurista epäsäännöllisyydestä. Kuitenkin ne, jotka päättivät tehdä seinien tasoittamisen "Rotband", on helpompi selviytyä tehtävästä kuin rakentajat käyttävät muita yhdisteitä työssä.

"Rothband" - kipsikipsi, jolla on useita etuja muihin seoksiin verrattuna. hän:

 • sopii täydellisesti useimpiin pintoihin;
 • on korkea plastisuus;
 • eivät ole alttiita halkeilulle ja delaminaatiolle;
 • on suhteellisen pieni paino;
 • nopeasti kuivuu;
 • käytännössä ei kutistu;

Kipsilevy ei siedä kosteutta

Seoksen vähennykset seinien tasoittamiseksi ovat:

 • korkea hinta;
 • kyvyttömyys käyttää huoneissa, joissa on korkea kosteus;
 • Rothband-kerrosten heikko yhteenkuuluvuus toistensa kanssa.

Viimeinen haittapuoli kuitenkin poistuu, jos edellistä kerrosta käsitellään erityisellä pohjamaalilla ennen seuraavan kerroksen soveltamista.

Kun kipinöinti, "Rotband" käyttää samaa työkalua kuin muiden seosten kanssa:

Ennen kuin aloitat seinien tasoittamisen "Rotband", ne on valmisteltava. Sinun on poistettava ne:

 • tapetti;
 • vanha maali;
 • pöly, lika, rasva tahrat;
 • kipsi liimautuvat osat.

Tässä vaiheessa työkalu, kuten;

 • harjat;
 • lastat;
 • vasara ja taltta.

Työkaluja seinien rappaamiseen

Lopuksi, loput pöly poistetaan seinistä pölynimurilla tai kostealla harjalla. Merkittävät halkeamat on suljettava sementti-hiekkalaastilla. Tämän jälkeen pinta on käsiteltävä pohjamaalilla "Concrete contact" tai "Grundermitel". Jälkimmäinen on tuotettu Knaufilla, joten se on yhteensopiva Rotbandin kanssa.

Ensin sinun täytyy ottaa sääntö ja tarkistaa seinämän kunto. Jos seinät ovat riittävän tasoiset ja niiden väliset erot ovat korkeintaan 5-7 mm, ne voidaan tasoittaa ilman majakkoja asennettaessa. Käyttämällä työkalua, kuten lapasta, "Rothband" levitetään pinnalle kiteinä.

Muissa tapauksissa on asennettava majakat. Heti kerrotaan, että on parempi saada muoviprofiileja, jotka kipsiä voidaan jättää seinään. Metallipatterit (jopa galvanoidut) syövyttävät ajan myötä, ja ruostuneet paikat tulevat välttämättä tapetista. Teräksen majakat on mahdollista sijoittaa turvallisesti, jos seinämä liitetään myöhemmin laatat.

Ennen kuin seinälle asennetaan majakoita lastalla, käytetään kipsirakenteen "dioja". Niiden välisen etäisyyden pystysuorassa rivissä tulisi olla noin 30 cm. Mitä pidempi sääntönä on, että mitä suurempi etäisyys "kakkuja" vaaka, mutta joka tapauksessa sen tulisi olla hieman pienempi kuin työkalun pituus, koska työkalu tukeutuu viereisen linjassa seinät majakat.

Asennus metalli majakka kipsi seinät

Ensin on parempi asentaa majakka lähimpänä huoneen nurkkaan osiin. Ne on painettava "kukkuloille" ja tarkistettava pystysuorataso tai lasku. Niiden väliin kannattaa vedä 2-3 lankaa ja kiinnittää itsesi jonoin, asenna jäljellä olevat profiilit. Seuraavaksi sinun on tarkkailtava tasoa lisäämällä rakennusten tasoihin tai sääntöihin majakat (kohtisuorassa niihin nähden).

Laadukkaan seoksen saamiseksi noudata valmisteen valmistajan suosituksia.

On suositeltavaa valmistaa laasti käyttämällä työkalua, kuten rakennussekoitinta tai perforatoria (voimakas porakone), jossa on erityinen suutin. Valmis sekoitus tulisi valmistaa puoli tuntia.

Hiekkapuhallin on sovitettava ratkaisu majakat. Johtaen sääntöä heille, sinun on jakeltava ratkaisu seinään. Pinnan tasoitus on aloitettava pohjasta. Ylimääräiset liuokset poistetaan laitteesta lastalla ja otetaan talteen säiliöön. Jäljellä olevat urat jälleen kiinnitetään, ja sääntö kulkee jälleen epätasaisten alueiden läpi. Kipsilevyjen kulmissa on tarkoituksenmukaisempaa käyttää nurkkaan kiinnittyvää lastalla.

Valmis seosta tulisi käyttää puoli tuntia

Jos on välttämätöntä kipsi useissa kerroksissa, uusi kerros levitetään sen jälkeen, kun edellinen on kiinteytynyt. Ennen uudelleenkostumista kuivattu kerros pohjustetaan. Lisäksi siihen tehdään ristiinmerkkejä. Monikerroksisessa rappauksessa sääntöä käytetään vain viimeistelyyn. Päätylaite "Rothband" -laitteen levittämiseen pinnan alustavaan rappauslaitteeseen on lastalla. Tasoitusprosessi valmistuu 2-3 tuntia kipinöinnin jälkeen hankaamalla pinta vedellä kostutetulla kalkilla.

On huomattava, että jopa kaikkein kaukaisimmankin rakennusalan ammattilaisen osa pystyy tasoittamaan seinät asunnossa, jossa on sekoitus "Rotband". Saatuaan minimaalisen kokemuksen kipsilevystä, päällikkö pystyy luomaan pinta valmiina viimeistelyyn lähes mistä tahansa materiaalista.

Kuinka tasoittaa seinät

• Käyttämällä laastaria.

Seinien sovittaminen rakenteiden asennuksen avulla suoritetaan pääsääntöisesti kipsilevyn avulla. Kipsilevyjen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää paljon ponnisteluja tasoittamiseen, voit piilottaa viestintää, merkittävä epätasaisuus ja rakennuksen epätarkkuus, mutta hyödyllinen alue vähenee hieman. Käytä kipsilevyä, jos sinulla on hyvin kaarevat seinät tai haluat ratkaista ongelman nopeasti.

Kuinka tasoittaa seinät kipsilevyllä

• Itsekierteittävät ruuvit metallille;

• Itsekierteittävät ruuvit kipsilevyille

• hiomakone ja hiekkapaperi;

Kuinka tasoittaa seinät kipsillä

• Toinen menetelmä: levitä kipsi useisiin ohuisiin kerroksiin, jolloin jokainen myöhempi kerros on erikseen pohjustettu.

Näin ollen kipsin ensimmäisen levityksen jälkeen meidän on päästävä eroon epätasaisuudesta ja syvennyksistä. Kun kipsi kuivuu, levitä pohjamaali seinään. Kun pohjaan käsitelty seinä kuivataan, levitämme toisen kerroksen kipsiä, jonka on peitettävä koko seinä alhaalla, poistamalla kaikki sen sisältämät epäsäännöllisyydet. Sitten kipsin toiselle kerrokselle laitetaan pohja ja odotamme, että se kuivuu. Seuraavaksi seinä on peitetty kittipintaisella kerroksella, miten se tehdään oikein, kerromme teille vähän myöhemmin, mutta nyt kerromme nyt siitä, että seinien luvattu tasoittaminen sementtiseoksella.

Seinien sovittaminen sementillä

Seinien kohdistaminen ja viimeistely kittien avulla

Jos puutalon seinä menee toiselle puolelle tai taipuu, niin löydämme sen taipuman ja puupalkkien ja puristimien avulla ohjataan sitä oikealle puolelle.

1