Miten silikonilla kuivuessa

Miten kuivaa silikonilla vessaan?

Paras keino tiivistämiseksi kosteutta vastaan ​​rakennesaumoissa, liimaamalla sileät pinnat, eristysliitokset kylpyhuoneessa tai muiden kosteiden tilojen on silikonilla ryhmästä yhden komponentin. Tämä materiaali on helppo käyttää, aikaansaa lujan liitoksen pintojen ja on erinomainen vedenpitäväksi. Tärkein edellytys sen onnistuneesta käytöstä - varmistaa oikea aika ja kovettuvat.

Miten kuiva silikonilla? Tämä riippuu tiivistysominaisuudet tietyn tyyppi tai merkki, sekä useita muita ehtoja.

Silikonilla on jaettu kahteen pääryhmään riippuen koostumus:

Korjata lämmitysputket, vesi-, korjaukset keittiössä tai kylpyhuoneessa käyttää korkeita lämpötiloja kestävä neutraali tiiviste. Se voi sisältää antifungaalista lisäaineita syntymisen estämiseksi ja leviämistä muotin käsitellyssä paikoissa tiiviste.

Tavanomaisissa neutraali tiiviste koostumus sisältää alkoholia tai ketoksiimi, yhdistettynä mihin tahansa pinnoista. Antamaan antifungaalisia ominaisuuksia alkoholin sijasta tai ketoksiimin mukana ovat etikkahappo, hapan tiiviste joten ei voida käyttää käsittelyyn metallin, marmori ja sementtiä sisältäviä pintoja. Se on parasta käyttää suojaamaan ja liimaus osat on valmistettu muovista, puusta tai keramiikkaa. Kaivettu pinta hapan tiiviste toimii sen lisäsuojaa.

Miten kuiva silikonilla?

Kuivumisaika (kuivatuksen) tiivistysaineen riippuu sen koostumuksesta ja soveltaminen.

 • Happo silikonilla kuivuu noin 4-6 tunnin kuluessa hakemuksen;
 • Kuivaamiseksi täydellisesti neutraali silikoni vaaditaan noin 24 tuntia ja nollan yläpuolella lämpötila - 5-40 astetta.

Sovelluksesta riippuen

Tyypillisesti täydellinen kuivumisaika optimaalisissa olosuhteissa ilmoitettu pakkauksessa kunkin silikonitiiviste. On kuitenkin olemassa useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon:

 • Ulompi kerros tiiviste jähmettyy vaiheessa "irtoaminen" viidentoista minuutin käytön jälkeen, mutta sen sisäkerrokset jatkuu edelleen polymerointiprosessissa;
 • Polymerointi tapahtuu noin 2 mm paksuus levitetty kerros 24 tunnin ajan;
 • Korotetussa lämpötilassa ilman tiiviste jähmettyminen tapahtuu noin puoli kaksi kertaa nopeammin.

Erityisesti kuivaamalla silikoni kylpyhuone

Jotta voitaisiin valita oikea tiiviste työtä kylpyhuoneessa, kannattaa harkita muutamia poimintoja:

 • Silikonilla happo-pohjainen kuivuu nopeasti - ja 4-6 tuntia, mutta sitä ei voida käyttää liitosten tiivistämiseksi metallipintojen kanssa, jotta ei syövyttää metallia;
 • Neutraali sidonta-aine on paljon enemmän happoa, mutta sitä voidaan soveltaa kaikille pinnoille. Aikaa se kuivattiin kerroksen paksuus on 2 mm, on 24 tuntia jos ulkolämpötila on 5-40 astetta;
 • Käyttävät terveys- tiiviste - neutraali lisäämällä fungisidit. Tämä mahdollistaa tulevaisuudessa välttämään hometta ja homeen huoneen ilmankosteus on korkea;
 • Jos se on tarpeen käyttää tiivistysainetta tiivistämiseksi väliset liitokset amme ja seinän, kohdistetun kerros on tyypillisesti riittävän laaja ja tilaa vieviä, joten aika ilmoitettu pakkauksessa 24 tuntia sen polymeroinnin saattamiseksi loppuun tarpeeksi. Jopa silloin, kun kovetetaan muutaman tunnin sisällä ulkokerroksen sauman tiiviste on edelleen neste. Sen kovettumisensa on oltava vähintään kaksi päivää.

Tärkeää: sauma olisi sovellettava, kun haluttu paksuus. Ei sallittu päällekkäin kerros kerrokselta silikonitiivistettä.

Mitä tehdä silikonilla kuivuu nopeammin?

On olemassa useita tapoja nopeuttaa kuivumista sauman silikonitiivistettä:

 • Nostaa huoneen lämpötilasta 40 astetta;
 • Paranna ilmanvaihto;
 • Kevyesti ripottele jo upotettu ompeleet vesisuihku - kosteus kiihdyttää polymerointiprosessissa.

Miten kuiva silikonilla?

Mikä on kuivumisaika on silikonilla?

Jos tämä tiiviste vessaan, kuten vääntömomentti tai Makrofleks, kun se kuivuu noin puoli tuntia. Täysin tiiviste kuivuu päivän aikana. Mieheni ei niin kauan sitten sulkemaan saumoja kylpyhuoneessa kuten. Tuntia myöhemmin hän valtasi tiheä elokuva, ja voisimme käyttää huoneeseen. Mutta pakkauksen sanotaan, että vaikka kovettumisensa 15-24 tuntia, riippuen ulkolämpötilan.

silikonilla - lähes ihanteellinen materiaali tiivistämiseen pienet nivelet ja kulmat. Silikonilla koostuu silikonikumista, joka on vulcanizer ja erilaisia ​​täyteaineita antamiseksi elastisuus tiiviste.

Kuivaus silikonitiiviste kestoltaan, koostumuksesta riippuen ja paksuus levitetty kerros. yleensä silikonitiiviste kuivuu 1-3 tuntia, ja ensimmäisen kalvon tulee näkyviin, kun 15-20 minuuttia. Lopuksi tiiviste kovettuu noin vuorokaudessa. Hapan silikonilla kuivuu paljon nopeammin neutraali koostumus, mutta hapan tiivistysaineet syövyttää metallia, vaikka erinomaisesti sulkemista puu, lasi ja muovi.

On olemassa suuri määrä tiivisteiden mutta yleisin on "silikonovyy9quot;. Silikonitiivisteiden on suunniteltu asennustyöt sekä suojelu monien rakenteiden tuholta.

Kuivaus aikaan silikonin 24 tuntia, ja se ei ole kaikki. 24 tuntia kuivuu vain 2 mm tiiviste. Osittainen kovettuminen tapahtuu 2, 3 h. Täysi kovettuminen tapahtuu 24 tuntia voivat olla paljon pidempiä (kovettumisaika riippuu paksuudesta laittaa kerroksen koostumus, ja lämpötila).

Jos puhumme täydellisen kuivumisen tiiviste, ajoitus kovettuminen valmistajan määrittelemissä pakkauksessa.

Silikonilla kuivuu täysin ja tekee käyttövalmis noin 24 tuntia. Tämä on suurin kuivumiseen ja valmistajan mukaan on se, että siellä oli tietty varoajan. Ja niin se kuivuu paljon nopeammin. Plus, se kaikki riippuu huoneeseen, jossa kuivaus osa ja paksuus sauman. Ohuita paksu kalvo valmis 1-2 tunnin ajan. Väri tiiviste vai ei vaikuta kuivumisaika. Käytön jälkeen tehdystä työstä ja varmasti suljetaan putki estää se on täysin kuiva.

On tiivistysaineet, johon ne kirjoittaa kuivumisaika vähemmän kuin 24 tuntia, esimerkiksi 12 tai 16. ei ole kiinni siellä on, jonkin aikaa tiivistysaineen aikaa kuivua.

Voit sanoa yhden asian, että kuivumisaika tiiviste riippuu laadusta tiiviste, joten on otettava huomioon muita tekijöitä, tämä huone kosteus, lämpötila, ja kerros tiiviste sinulle jaetaan. Yleisesti kuivumisaikaa tiiviste on 24 tuntia. Jos ostat tiiviste hieman korkeampaa hintaa, niin aika voi vaihdella 10: stä 15 tuntia.

Kaikki riippuu ympäristön lämpötila, kosteus, ja kerroksen paksuus. Keskimäärin tiiviste kuivuu 2-3 mm päivässä. Ainoa asia, joka voidaan nopeuttaa kuivumista on käyttää hiustenkuivaaja.

Silikonilla kuivuu riippuen kosteus ilman, riippuen laadusta ja kerroksen paksuus. Kun kerroksen 2-3 millimetriä se kuivuu 2-3 tunnin pitäisi odottaa päivä, hyvin, tai vähintään 10 tuntia vakavampi tiivistys aukkoja.

Miten kuiva silikonilla: lomakkeet, ohjeet ja palaute

Tarkasti vastata kysymykseen, kuinka paljon silikonilla kuivuu, se on mahdotonta. Tämä johtuu useista tekijöistä, jotka ovat ympäristön lämpötilaan, substraatin paksuus, sekä kosteutta. Silikonitiiviste - erityinen rakenne, jota voidaan käyttää aukon ja kokoonpano suojaamaan rakenteen vaurioita. Muun muassa tämä rakenne vältetään liimattavat pinnat. Etujen joukossa kyseisten seosten:

 • hyvä tartunta;
 • lämmönkestävyys;
 • halla;
 • kemiallista ja syövyttäviä formulaatioita;
 • ultraviolettivalon;
 • korkea elastisuus.

Kuivumisaika erityyppisten tiivisteiden

Utelias kuinka paljon kuivaus silikonitiiviste, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota sen kemiallista koostumusta. Tällaiset seokset voivat olla happamia, ja neutraali. Ensimmäisessä tapauksessa, sillä on alhaisempi tuotantokustannukset, mutta se ei sovellu hakemuksen metalli, koska se voi aiheuttaa korroosiovaurioita. Poikkeuksena työntyä neonadirovanny alumiinia ja ruostumatonta terästä. Mutta nämä tiivisteet sopivat erinomaisesti muun materiaaleja keramiikasta, polykarbonaatti, lasi ja puu. Käytössä, se päästää haju etikkaa, ja kuivuvat ajaksi 4-6 tuntia.

Kuivaus neutraali koostumukset

Miten kuiva silikonilla? Tämä kysymys on usein yrittää ratkaista isäntä. Jos kysyt heiltä, ​​kannattaa tutustua paremmin sen koostumusta. Seos voi olla neutraali, se soveltuu käytettäväksi lähes mihin tahansa pintaan. Tällaiset tuotteet ovat erittäin suorituskykyisiä mutta maksaa siitä on korkea hinta. Jälkeen syötöstä aiheuttaa tiiviste kuivua se on päivän aikana, ja ympäröivän lämpötilan tulisi olla yhtä suuri kuin 5-40 ° C: ssa

Yhteensä kuivumisen aikana tiiviste

Kuivaus Aika silikonilla riippuu myös muista tekijöistä kosteus ja käyttötavasta. Pinta kunnes irtoaminen siirrä 20 minuutin kuluttua. Mutta täydellinen jähmettyminen voidaan odottaa vasta päätyttyä päivän. Keskimääräinen nopeus on 2 mm välein 24 tuntia. Kun se tulee kuumissa olosuhteissa kuivausaika on tiiviste voidaan laskea. Tätä tarkoitusta varten, keskimääräinen kesto jähmettymisen kerrotaan kertoimella 1,5.

On tärkeää, ennen ratkaisun kiinnittää huomiota keskipituus tiivistysaineen kovettumista, joka valmistajan lupaukset. Tällöin normaalioloissa on täytyttävä. Sovelluksesta riippuen alueella, polymeeri voidaan jakaa kolmeen ryhmään: sisäinen, ulkoinen toimii ja toimii alueilla, joilla on korkea kosteus. Ovat erilaisia ​​ja osat sisältyvät tiiviste ja vaikuttamalla sen osuus kuivaus. Miten silikonilla kuivuu, valmistajan määrittelemä, mutta sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että tämä ajanjakso voidaan suorittaa pinnasta irtoamisesta koostumuksen, jos he eivät valmistautua kunnolla. Olisi rasvasta, puhdistaa ja kuivata perusteellisesti.

Kuivumisaika akvaarion tiiviste

Miten kuivaa silikonilla akvaariokaloille ystäville ovat usein uteliaita. Jos olet niin, voit ottaa huomioon suositukset esitetyn mukaisesti. Voimme kuitenkin harkita erityisen esimerkin: PENOSIL Premium Aquarium Siliconet - on tiiviste, jota voidaan käyttää ympäristön lämpötilassa 5-40 ° C: ssa Tätä koostumusta voidaan käyttää laajalla alueella, joka on alueella -40-100 ° C: ssa Kuivumisaika pinta ei ylitä 15 minuuttia, ja maksimi venymä on 250%.

Kuivumisaika on tiiviste "Moment9raquo; ja käyttö-

Miten kuivaa silikonilla "Moment9raquo;? Tämä ongelma on kuvattu valmistaja. Sen täydellinen jähmettyminen voidaan odottaa jälkeen enintään 4 päivää, kun taas pienin kuivumisaika kestää 2 päivää. Ennen tämän muotoilu yhteisiä tulisi puhdistaa liasta ja rasvasta pitäisi kiinni teipillä reunoilla takaa tarkan toiminnan. Kierretään irti korkki, kalvo on lävistetty ja kiinnitetty suutin. Kärki on leikattava päästä tiivisteen halutun halkaisijan.

Tiivistysaine suulakepuristetaan avaimella ja sauma tasoitetaan lastalla tai märällä sormella. Seuraavassa vaiheessa voit päästä eroon nauhan. Kun tiedät kuinka paljon aikaa kuivua silikonilla, voit edetä tiivistys ikkunoiden, se tarvitsee avata runko, laittaa rakenteen ympärillä kehä ikkunan karmiin, poistaa liimaus kehyksiä. Tehdä tämän, tiivistysaine päällystää kalvolla tai foliolla. Ikkuna pitäisi jättää suljetussa tilassa, koostumus täyttöraja haluttu tilavuus. Kun seos on kovettunut, kalvo voidaan poistaa.

Arviot terveys tiiviste merkki "Moment9raquo;

Ennen ostamista kuluttajat ihmettelevät, miten paljon kuivaus silikonilla saniteetti- brändi "Moment9raquo;. Kun kyseessä on tämän muotoilun voidaan ohjaavat valmistajan suositusten. Kalvo muodostetaan 15 minuutin kuluessa, jos ympäröivän ilman suhteellinen kosteus on 50%. Samalla kun ympäristön lämpötila on yhtä suuri kuin 23 ° C Se kovettuu koostumus per päivä, jos sen paksuus on 2 mm. Tämä kovettumisnopeus voidaan odottaa mainitut edellytykset.

Se ei ole suositeltavaa käyttää seoksen pinnan, joka on alttiina korroosiolle, sekä sementin, kipsin ja betonipinnoille. Älä levitä tiivistysainetta peilin pohja, luonnonkiveä tai akvaarioissa. Se on tarkoitettu tiivistyspinnat kylpyhuoneet ja keittiöt, kylpyammeet ja suihkut. Seos on yleinen, koska sitä voidaan käyttää sekä ulkona että sisätiloissa.

Nyt osaat kuivua silikonitäyteaineella vessaan ja muut huoneet. Nämä valmisteet ovat johtajia maailmassa hyödykkeiden kyseiseen tarkoitukseen. Ne ovat vastustuskykyisiä aggressiivista vaikutusta ympäristöön ja pystyvät läpikäymään ultraviolettisäteilyn ja äkillisiä lämpötilan muutoksia. Silikonitiivisteiden eivät anna liimattavat pinnat erän käsittely koostumuksen, tarttuminen on niin korkea, että seos voi havaita jopa erittäin vaikuttava muodonmuutos. Äkillisesti ja kierrosta eivät pelkää valmiin sauman, kuten kuidun koostumus voidaan pidentää, joskus jopa 900%. Näitä ominaisuuksia voidaan kutsua todella erinomainen, sillä ne mahdollistavat ratkaista syntyneen tuotteen herkkyys ja suunnittelee kaikenlaisista tekijöistä.