Miten ruokaa, sähkö video

Miten kokki Sähköhitsauksen

Omakotitalossa, maassa, ja jopa autotallissa asunnossa - kaikkialla paljon tehtäviä, jotka vaativat hitsauksen metallia. Erityisen akuutti tämä tarve tuntui prosessissa rakentamisen. Täällä useimmiten vaativat jotain podvarit tai leikata. Ja jos voit silti leikata kahvimylly, sitten kytkettävä tukevasti metalliosia muuta kuin hitsaamalla mitään. Ja jos rakentaminen tehdään omin käsin hitsaamalla sitten on mahdollista tehdä se itse. Erityisesti niissä paikoissa, joissa kauneus hitsin ei tarvita. Opetella kunnolla ruokaa hitsausta kattaa tässä artikkelissa.

Hitsatun metallin yhdiste mennessä - luotettavin: kappaleet tai osat ovat fuusioituneet yhteen. Tämä tapahtuu seurauksena altistumisesta korkeille lämpötiloille. Useimmat nykyaikaiset hitsauslaitteet metallin sulaminen käyttäen valokaaren. Se lämmittää metallia vyöhykkeellä vaikutus sulamislämpötilaan, ja tämä tapahtuu pienellä alueella. Koska se käyttää valokaaren, sitten hitsaamalla kutsutaan kaari.

Tämä ei ole aivan oikea Hitsausprosessi)) Vähintäänkin tarvitset maskin

Kaaren voidaan muodostaa vakio tai muuttuva virta. AC kokki hitsaus muuntajat, DC - Invertterit.

Työskentely muuntajan - on monimutkaisempi: AC, koska kaari hitsattu "hyppää", itse laite - raskas ja tilaa vievä. Vielä paljon ärsyttävää melua, joka säteilee töissä ja valokaaren ja itse muuntaja. On vielä yksi ongelma: muuntajan voimakkaasti "istuutuu" verkko. Lisäksi on olemassa merkittäviä jännitteen vaihtelut. Tämä seikka on erittäin ole tyytyväinen naapureita, ja laitteet voi vaikuttaa.

Invertterit yleensä toimivat 220 V. Tässä tapauksessa niillä on pieni koko ja paino (lohko 3-8 kilogrammaa), ovat hiljaisia, lähes mitään vaikutusta jännite. Naapureita, ja tiedän, että olet aloittanut käyttämään hitsauskone, ellet näe sitä. Lisäksi kaaren johtuu tasavirtaa, se ei hyppää, se on helpompi sekoittaa ja valvontaa. Joten jos päätät opetella hitsiaineen, luettuaan hitsausinvertteri. Valinnasta invertterin hitsauskone lukea täältä.

Valokaaren vaatii kaksi johtavaa elementtiä, jossa on vastakkaiset varaukset. Yksi - metallikappale, ja toinen - elektrodin.

Elektrodit, joita käytetään käsin kaarihitsaus on ydin päällystetty metalli erityinen suojaava koostumus. Myös ei-metallisten grafiitti ja hiili hitsauselektrodeja, mutta niitä käytetään erityistä työtä ja alkaa hitsaajan on tuskin käyttökelpoinen.

Kun kosketetaan, metallielektrodin ja, joilla on eri polaarisuus, valokaaren. Sen jälkeen, kun sen ulkonäkö siinä paikassa, jossa se on suunnattu, se alkaa sulaa metalliosat. Samanaikaisesti sulanut metallinen tanko elektrodi, siirretään valokaaren sulatusalueessa: hitsauksen kylpy.

Muodostuneen hitsattu kylpy. Ilman ymmärrystä tämän prosessin, et ymmärrä miten oikein kokki metallia (kuvan suurentamiseksi, klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella)

Prosessi palaa myös kalvoksi osittain sulaa osittain haihduttamalla ja erotetaan tietty määrä kuumia kaasuja. Kaasut ympäröivät hitsattu kylpy suojaava metalli reagoimasta hapen kanssa. Niiden koostumus riippuu suojaavan pinnoitteen. Sulan kuonan ja metallin kattaa myös edistää ylläpito sen lämpötila. Kunnolla kokki hitsaus, olisi huolehdittava kattamaan Hitsauskuonan kylvyssä.

Hitsin saadaan siirtämällä kylvyn. Ja se liikkuu, kun liikkuvan elektrodin. Siinä on salaisuus fuusio: se on tarpeen siirtää tietyllä nopeudella elektrodi. On myös tärkeää, riippuen vaaditusta tyyppinen yhteys asianmukaisesti valita sen kaltevuuskulma ja nykyiset parametrit.

Kuten metalli jäähtyy se on muodostettu kuona kuori - tulos palamisen suojakaasulla. Se myös suojaa metallinen kosketukselta hapen. Jäähdyttämisen jälkeen se obbivayut vasara. Samanaikaisesti hajottaa kuuma sirpaleiksi, koska silmien taso on tarpeen (suojalaseja).

Se alkaa valmisteluun työpaikalla. Tietoturvaa hitsaus on tarpeen kiinnittää erityistä huomiota: on mahdollista vahinkoa ja sähkön ja korkeista lämpötiloista. Koska valmiste otetaan vakavasti.

Oppiminen kokki helpompaa hitsaustöitä paksua metallia: se on parempi harjoitella. Hänen lisäkseen ja hitsauskone, täytyy säärystimet (paksut käsineet) ja hitsaaja naamio. Lisäksi on tarpeen tiukka vaatetus, joka suojaa koko kehon, tukevat kengät paksu iho. Niiden tulee kestää kipinöitä ja kuonaa. On myös vasaran ja metalliharja jotta ampua alas kuonaa. Suojata silmäsi samanaikaisesti tarvitaan lasit.

Hitsaus on helppo aloittelijoille tehdä, jos otamme universaali elektrodi 3 millimetriä (3,2 mm, ellei tarkka). Ne ovat kalliimpia, mutta helpompi työskennellä heidän kanssaan. Kun opit kokki metalli, voit yrittää käyttää halvempia, mutta se on parempi aloittaa näitä.

Elektrodi sijoitetaan pitimeen on asennettu yksi hitsauskaapeleita. On olemassa kahdenlaisia ​​lukkoja - kevään ja ruuvi. Jos elektrodi jousipidike, paina nappia kahvassa ja istukkasisäke ilmestyi elektrodi. Kun ruuvipuristin nuppia kierretään. Kiertämällä se auki, lisätä ja puristin elektrodi. Joka tapauksessa, sen ei pitäisi huojua. Asettamalla elektrodi kytkeä kaapeleita.

On Hitsaaja DC on kaksi vaihtoehtoa: positiivinen ja negatiivinen. Lisäksi on olemassa kaksi hitsauskaapeli:

 • toinen pää metalli clip-lock - on kytketty työkappaleeseen;
 • muut - elektrodipidintä.

Mitä napaisuus kytketty hitsaukseen riippuu työn laadusta. Jos puhumme taajuusmuuttajat sekä eniten kytketty työkappaleeseen, ja miinus elektrodeihin syötettiin. Tällainen vaihtoehto on nimeltään sisällyttäminen suoraan napaisuus. Mutta on työluettelo, jonka tarjoaa väärin päin: negatiivinen - lähetykseen, ja - elektrodin (esimerkiksi hitsaamalla ruostumattoman teräksen).

Eteenpäin ja käänteinen napaisuus on hitsausinvertteri

Suora polariteetti on paras metalli lämmitys, joka on välttämätön suurimman yhdisteitä. Tämä johtuu siitä, että elektronit siirtyvät negatiivisesti varautuneiden napa - suora napaisuus on elektrodi - positiiviseen - yksityiskohtaisesti. Kuitenkin, ne lisäksi lähettävät energiaa metalli, mikä lisää sen lämpötilaa.

Miten yhdistää elektrodin invertterin ymmärretty. Nyt miten sytyttää kaaren. Se tapahtuu suorassa kosketuksessa elektrodin ja osa. On kaksi tapaa:

Nimestä on selvä: yhdessä tapauksessa on syytä pitää elektrodin saumaan (ei jäljittää edelleen), toinen - muutaman kerran koputtaa yksityiskohdista elektrodin kärjen.

Kun uusi elektrodi, kärki on alttiina, syttyminen tapahtuu helposti. Jos hän oli jo töissä, akselin ympärillä on muodostettu seinämien muutaman millimetrin päässä kalvo. Tämä pinnoite on tarpeen torjua useita kertoja paukutti kärki yksityiskohtia.

Molemmat menetelmät sytytyksen käytetään, valitsee sitten kunkin, kuten kuka tahansa kätevä. Tämä taito - ensimmäinen, joka sinun on hallittava, jos haluat oppia käyttämään Sähköhitsaus.

Joten kestää muutaman elektrodeja, paksu pala metallia, ja yrittävät sytyttää kaaren. Kun olet tullut, kääntää pois, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen oppimisen.

Pääelektrodi kanta - kallistaa hieman sen itse - kulmassa 30 ° -60 ° (katso kuva). Suuruus kallistus säädetään riippuen halutusta hitsin ja asetetun virta. Opastetut tila sulaan.

Ensimmäinen asento on nimeltään "kulman takana". Tässä tapauksessa sulan kuonan kylvyn ja liikuttamiseksi elektrodin kärjen. Sen kulma ja nopeuden on oltava sellainen, että aika kattaa kuonan sula metalli. Tässä asennossa, metalli lämmitys saada suurempi syvyys.

Tekniikka käsikaarihitsausta: elektrodi asentokulman eteenpäin ja taaksepäin kulma

On tilanteita, kun metalli on voimakkaasti kuumentaa ei ole välttämätöntä. Sitten, kallistuskulma on päinvastainen, sauma kylpy ja "venytys" elektrodin. Tässä tapauksessa se kääntyy lämmin syvyyttä minimi.

Vastata kysymykseen "miten ruokaa hitsaus" on yksinkertainen: sinun täytyy valvoa sulaan. Tämän vuoksi on tarpeen pitää elektrodi etäisyydellä 2-3 mm: n metallin pinnalle ja tarkkailla ja hitsattu kylpy resoluutio. Että tämä on taito hitsaajan.

Vaikeutena on se, että samaan aikaan tarpeen seurata useita parametrejä:

 • liikkuva elektrodi pitkin toista reittiä kuvassa,
 • kuumenemaan alempi se hieman pienempi, säilyttäen samalla etäisyydellä 2-3 mm;
 • seurata koko ja kunto hitsattujen kylpy kiihdyttää tai hidastaa liikettä elektrodin;
 • seurata suuntaan sauman.

Liike elektrodin kärjestä, joka näytetään kuviossa. Jotka haluavat oppia hitsaus kotikäyttöön ei tarvitse hallita niitä kaikkia, mutta kaksi tai kolme liikkeitä tarvitset: eri tilanteisiin, saumat ja metalli.

Toinen osa tekniikan käsikaarihitsausta: Elektrodin kärki siirtää pitkin yhtä näistä poluista (tai jokin vastaava)

Miten oppia kokkaamaan sähköllä? Motion työkappale on paksua metallia. Se ei tullut saumoja ja harjut. Tässä vaiheessa - aloita. Siellä opit perushitsaukseen taidot: oppia hallitsemaan etäisyyttä elektrodin kärkeä yksityiskohtiin, ja näin, siirrä se haluttua reittiä, seuraa hitsin ja kuonaa siinä.

Voit tehdä tämän, ota paksua metallia, liitu viiva piirtyy; sillä se täytyy panna kääreeseen. Tuli jopa kaaren ja alkaa kehittää liikettä, oppiminen samanaikaisesti hallita kylvyn. Et ole ensimmäinen, ja jopa ilman kymmenennen kerran. Elektrodit izvedet luultavasti tusinaa. Kun manuaalinen kaarihitsauslaitteiden työstetään: rulla on yhtenäinen, leveys ja korkeus sen kiinteän (tai lähes), voit yrittää liittää osat.

Samanlaisia ​​rullat on saatava teiltä. Joten voit opetella kokkaamaan hitsauselektrodien

Miten hitsiaineen

Opi oikein pitämään elektrodin ja siirtää kylpy hyvä tulos ei riitä. Sinun täytyy tietää joitakin vivahteet käyttäytymisen liitettyjen metallia. Erikoista on, että tiiviste "vedä" yksityiskohtia, minkä vuoksi ne voivat vääntyä. Tämän seurauksena muoto tuote voi olla hyvin erilainen kuin suunniteltu.

Electric Technology: ennen ompeluun, osat yhdistetty tack - lyhyt hitsit, toisistaan ​​80-250 mm päässä toisistaan

Koska ennen työssä yksityiskohtaisesti korjata puristimet, siteet ja muut tarvikkeet. Myös patalappuja - lyhyitä poikittaisia ​​saumoja, loi muutamia kymmeniä senttejä. Heillä yksityiskohtia, jolloin tuotteen muodossa. Kun hitsausliitokset asettaa ne molemmin puolin: Joten ei ole jännitettä kompensoidaan. Vasta sen jälkeen hiljaisen alkuvuoden valmistelut hitsaukseen.

Opi tekemään hitsaus on mahdotonta, jos et tiedä mitä laittaa nykyiseen. Se riippuu paksuudesta hitsattujen osien ja elektrodien käyttää. Niiden suhde on esitetty taulukossa.

Mutta käsikaarihitsausta, kaikki on yhteydessä toisiinsa. Esimerkiksi, jännite putoaa verkossa. Antaa tarpeelliset invertterin yksinkertaisesti pysty. Mutta näissäkin olosuhteissa, voit työskennellä: on mahdollista liikuttaa elektrodia hitaasti, varmistaa hyvä verryttely. Jos tämä ei auta, vaihdetaan toiseen elektrodin liikkuvuus - kulkee useita kertoja samassa paikassa. Toinen tapa - laittaa ohuempi elektrodi. Yhdistämällä kaikki nämä tekniikat voivat saavuttaa hyvän hitsin jopa tällaisissa olosuhteissa.

Miten ruokaa hitsausta, nyt tiedät. Se jätti työn taitoja. Valitse hitsauskone, ostaa elektrodit ja hitsaus maski ja aloittaa käytännössä.

Tiedon kokoamista, katso video opetus hitsausta.

Artikkelin kirjoittaja - erittäin taitava! Niin yksinkertainen ja käytettävissä puhua monimutkainen prosessi! Se on lahjakkuutta!

Video: miten ruokaa varten sähköhitsaukseen

Tiivistämiseksi aukon teräsputken tehdä perusta aidan tai kilpi kuistilla metallista, on tarpeen omistaa hitsauksen taitoja. Tämä videostatya auttaa ymmärtämään, miten oikein kokki sähköhitsauksen. Täältä löytyy videoita yksityiskohtaisesti ja poistaa jopa aloittelijalle ymmärtää jokaisen tyyppistä työtä.

Valinta elektrodin, sääntöjen ja PPE-TB, kytke hitsauskaapelit, valinta ampeeriluku halkaisijan mukaan elektrodin valmistamiseksi metalli valokaaren syttyminen menetelmät - kaikki tämä seuraavat materiaalia:

Et tiedä, miten tehdä päittäissaumana tai keitetään yksityiskohdat 2 puolta? Katso alla oleva video. Muun muassa Opit vaikuttaa elektrodi pinnoite hitsaustulos, mikä sauma lahkeen ja lisää:

Seuraava video näyttää, miten tehdä laatu sauma, miten tehdä pysty- ja vaaka-liitokset, puhuttu nykyinen tilat hitsaus ja muut ominaisuudet tekniikka:

Seuraava video hitsaustekniikan muotoisen putken eri kohdissa:

Jos edellinen video, miten ruokaa putken neliön ja suorakaiteen muotoinen poikkileikkaus, on putki päittäishitsi kierros:

Putket joskus näkyä toivottuja reikiä, selvittää, miten tehdä niistä:

Oppiminen kokki sähköhitsaukseen

Miten oppia kokkaamaan sähköllä? Vastaava kysymys voi seistä edessä paljon miehiä, jotka rakastavat ymmärtämään erilaisia ​​prosesseja ja pystyy tekemään rakennus- tai korjaustöiden käsillään. Kyky käsitellä hitsauslaite voi olla hyödyllinen rakentamiseen aidan, korjata parveke, rakennustyömaalla maassa, ja muita kotitöitä. Ne, jotka ovat erityisen hyvin hallittava tämä asia voi valmistaa itse vedensyöttöputkea tai perustamalla lämmitysjärjestelmän. Nopeasti luoda vahva yhteys, parempi hitsin epäonnistua. Mutta jotta oppia hitsaamaan metalli, se on tutkittava perusteet hitsauksen. Ymmärtäminen prosessi sähkö tekniikka, välitavoitteet, elektrodi asema ja erimuotoista oppii nopeasti kokata hitsaukseen.

Miten oppia kokkaamaan sähköllä Oppitunti 1

Oppia hyvin tämän menetelmän metalliyhdisteitä, on välttämätöntä ymmärtää fyysinen prosessi hitsaus. Ymmärtäminen sauma muodostumista ei kokki "sokea", ja tietoa siitä, mitä tapahtuu, että varmasti näyttää olevan seurausta.

Käyttää eri hitsaus- laitteita, jotka muuntavat virran haluttu arvo, voi sulaa terästä. Yksinkertaisin ovat muuntajat työskentelee 220 ja 380V. Koska käämien ne alentavat jännite (V) ja lisätä ampeeriluku (A). Useimmiten se on suuri yksikkö teollisuusyritysten tai pieni kotitekoinen kone autotallissa.

Enemmän "kehittynyt" versio - se on muuttajat, jotka antavat jatkuva jännite. Tällä luominen hitsin on herkempää ja pehmeämpää. Kotona, laita pieni versioita näistä laitteita kutsutaan invertterit. He työskentelevät kotiverkosta ja muuntaa AC tasavirraksi. Opi tekemään invertterin helpompaa kuin lähtien suurten teollisten muuntajia. prosessit ovat seuraavat:

 • Laite tuottaa tarvittavan jännitteen.
 • Tulee invertterin kaksi kaapelia (+ ja -), ensimmäinen kiinni tuotteen, ja toinen elektrodi on varustettu pidikkeellä. Miinus noin kaapeli kutsutaan nollaksi. Riippuen siitä, mikä lanka tarttuu paino määräytyy polariteetin.
 • Tuolloin elektrodin pään koskettaa työkappaletta viritetään valokaaren.
 • Hiukkasia sulan puikko ja perusmetalli reunat muodostavat tasasauman.
 • Pinnoite elektrodit, sulaa, luo pilvi kaasun, joka suojelee ympäristöä altistumiselta sulaan, ja tarjoaa yhteyden ilman huokosia.
 • Kun metalli jähmettyy, kuona, joka on muodostettu sen pinnalle, joka poistetaan kevyesti napauttamalla.

Invertteri aloittelijoille voi olla mikä tahansa budjettimalli joka tukee työtä elektrodien halkaisija 3 mm ja 4 mm.

Miten oppia kokkaamaan sähköhitsaukseen lyhyessä ajassa? Yhdessä päivässä, eivät toimi, mutta käyttäen vinkkejä eri video- ja valmistelemaan tarpeelliset työpaikalla, voit nopeasti saada harjoitella.

Opetella tekemään hitsausinvertteri tarvitaan sytytyselektrodia lautaselle. Aina ei ole mahdollista liittää paljon tuotteen, joten tarvitset pienen metallilevyä tai pohja. Käsillä hitsaaja on oltava vasara säätää oikea kiinnitys metalliosia, reikäkauhalla, ja sammuttaen palon (hiekka tai sammutin). Hitsausinvertteritekniikka metalli tärkeintä, on hyvin suojattu haitallisilta vaikutuksilta. Riippumatta työpaikan (tai kotona tuotanto-olosuhteisiin) kunkin hitsaaja on oltava:

 • hengityssuojainta kevyellä suodatin, riittävä valaistus työpaikalla (suodattimen №5 on vaikea nähdä huoneessa №3 on erittäin silmänsä kadulla);
 • ja pressu kankaalla käsineet suojaavat kuumuudelta ja roiskeilta;
 • paksu, palamaton vaatteita, ei työntää vyöllä;
 • kengät;
 • hattu suojaa lentäviltä tuhka tippaa.

Jos haluat oppia tekemään hitsattujen, on tarpeen pitää elektrodin oikein. Tästä riippuu Sähköhitsauksen prosessi ja lopputulos. Se on parempi aloittaa elektrodeihin 3 mm: n halkaisija, jotka eivät ole niin kauan kuin 4 mm, mutta sulaa hitaammin kuin 2 mm. Kiinnittämiseksi pidikkeeseen mekanismia kaksi näkymää käytetään. Ensimmäinen tyyppi on jousi asennus, toinen - ruuvi. Ensimmäisen haltija on tarpeen painaa nappia ja vedä kiinnitysmekanismi. Toisen selaamalla nuppia vastapäivään.

Hitsauksen aikana, optimaalinen kaltevuuskulma suhteessa elektrodin pinta pidetään 45 astetta. Joten voit pitää sauma omasta, itse, vasemmalta oikealle ja päinvastoin. Onnistuneesti cooking invertteri hitsaus täytyy oppia pitämään etäisyyttä elektrodin kärjen ja metallin 3-5 mm. Se ei ole helppoa alussa, ja murtaa tätä vaatimusta, elektrodi joko noudattaa tuotteen tai luopua ja suihkutetaan metallihiukkasia. Siksi ensimmäinen oppitunteja hitsaus voi alkaa sammuttaa kone harjoitteluun pitää etäisyyttä. Etäisyys 3-5 mm on helpompi ylläpitää, jos hitsaaja tukee kyynärpäät jaloissa tai pöydälle. Hyvä hallitsemisen tämän vivahde auttaa tulevaisuudessa oppia kokkaamaan puoliautomaattinen ja muita hitsausta.

Miten oppia kokkaamaan sähköhitsaukseen löytyy koulutusta videon. Kaikki alkaa alkulämmittelyn elektrodi. Aloittaa kaaren maan ja elektrodin kärjen, viimeksi mainittu on painanut pinnalle. On suositeltavaa tehdä se erillisellä levyllä, jotta ei jätä jälkiä tuotteeseen. Kuuma elektrodi tuoda risteykseen, ja kaari ohjaa pieninkin kosketus pinnan kanssa. Ensimmäistä kertaa voit polttaa elektrodiparin käteen oli tapana pitää vakaassa kurssissa ja kaari. Tämä auttaa ratkaisemaan ja visuaalisesti, kun maski lopettaa kaikki kimallus ja tulevat ymmärtämään prosessia. Erottaa sulan kuonan ja metallin sulaan, on syytä muistaa, että hyvin valkoinen ja kirkas valo tulee teräksestä, ja punertava kuona. Oppia erottamaan nämä komponentit voivat olla parempi saumojen muodostamiseksi ja huomaa paikka ei ole kypsää.

Pysty keitto elektrodit laadullisesti ennen hallitsemaan tekniikka liikkeen. Miten oppia kokkaamaan Sähköhitsauksen ja muodostavat sauman oikea? Tärkein peruste ymmärtämään ominaisuudet tekniikkaa. Partikkelit elektrodin akselin jossa suunnattu pää. Näin ollen taitava manipulointi elektrodi - taata oikea rakenne ja vahva sauma. Lisäksi millimetrin rauta, suurin hitsattujen tuotteiden yhdistää multi-pass kerroksia. Tämä antaa hyvät sulkuominaisuudet ja repiä. Ensimmäinen kutsutaan juuri sauma ja ylläpidetään tarkasti, tiukasti mukaan liitoksen. Tämä mahdollistaa sen, että sula metalli täyttää aukon levyjen väliin. Seuraavien kerrosten, joilla on alla emäksen värähtelevän liikkeet suoritetaan. Se voi olla mikä tahansa manipulointi alla olevasta listasta, jossa edistystä:

Määräajoin, taitava hitsaaja tehdä lyhyt viiva takaisin elektrodin pään ajaa pois kuonakerroksen, siten estäen hitsauksen seurannan.

Vaiheessa alkaa toimia hitsaus-

Valmistuksen jälkeen työpaikan ja hallitsemaan vakaan kaaren säilyttäminen, ja käytäntö ompeleiden tasaiselle pinnalle, on mahdollista aloittaa yhteyden näiden kahden osan levyjen. Tämä edellyttää:

 1. Laitoin tuote haluttuun asentoon.
 2. Suorita fiksaatiokohteesta tarttuvuus hitsattu, on 5 mm pitkä, ainakin kahteen paikkaan kummallakin puolella. Tämä on tarpeen, kun otetaan huomioon metallin ominaisuuksiin kutistua ja laajentaa lämmittämällä. Jos alkaa hitsin osat ilman Tack, toinen reuna tuotteet voivat poiketa merkittävästi halutusta koosta. Vuodesta tack pomppii kuona välttää sen uudelleen sulaminen ja päästä hitsisulaan.
 3. Kaari sytytetään ja päällekkäin sauman juuri. Loppuun yhteisen tehtävää limittäin jähmettynyt metalli, jotta vältetään kraattereita ja muita vikoja.
 4. Pomppii kuona, ja visuaalisen yhteyden laatu tarkistetaan.
 5. Ommeltiin vastakkaisella puolella tasapainottaa jännitteet.
 6. Suoritetaan seuraavien kerrosten vuorotellen puolin.
 7. Viimeinen vaihtoehto on käsitelty tarvittaessa hienontaa, ja on maalattu korroosion estämiseksi.

Pystysuorat saumat ajaa hieman eri tavalla, ja niiden luominen on välttämätöntä aloittaa vasta hyvän hitsauksen kehittämistä ala-asennossa. Kriteeri tässä tapauksessa on epäjatkuva kaari päällekkäin tarjoaa jähmettymisen metallin, ja estää sitä putoamasta. Suorittamisen jälkeen tack, elektrodi päättyy poikittainen liike on tehty kaaren erottaminen jälkeen yksi tai kaksi manipulointia. Sauma johdetaan alhaalta ylöspäin. Hitsaus -tilat kyky löytää oikean hitsauksen olosuhteet - edellytys hyvän työn laatua. Tässä ovat suurimmat standardit:

Hitsaus on edullinen ja luotettavampi menetelmä metalliosien yhteenliittämiseksi. Kärsivällisesti, sitkeyttä, ja seuraavat edellä vinkkejä, voit nopeasti Master kaarihitsaus ja menestyksekkäästi niiden rakentamisen tavoitteita.

Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin