Miten puhdistaa mikroaaltouuni sisällä rasvaa

Kuinka nopeasti ja tehokkaasti puhdistaa mikroaaltouuni kotona

Mikroaaltouuni korvaamaton keittiössä. Sitä käytetään tulenarkoja, sulatus ja ruoanlaittoon. Puute mikroaaltouuni - nopea pilaantuminen ja vaikea poistaa rasvaa pinnasta. Miten Clean mikroaaltouunia, jossa välineitä ja menetelmiä voidaan käyttää nopeaan ja turvalliseen puhdistus?

Nopeasti ja tehokkaasti pestä sisäpuolelta mikroaaltouunin avulla muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • Puhdistaa, käytä mikroaaltouuni höyry vaikutus - se liukenee pitkäaikainen kappaletta rasvaa, mikä helpottaa niiden poistamiseksi.
  • Älä käytä hankausaineita, teräsvillaa tai muita esineitä, jotka voivat vahingoittaa pintaa mikroaaltouunissa.
  • Irrota mikroaaltouunin ennen varsinaista puhdistamista kostealla sienellä. Älä käytä paljon vettä tai voimakkaasti märällä rätillä estää kosteuden tunkeutumiselta-herkkiä komponentteja.
  • Alkaa puhdistus rengas ja puhdistus lasilevyjen, ja sitten pestään alkuun ritilä, päätyseinän ja ovi.
  • Parhaan tehon saavuttamiseksi käytä lisäkeinoja - sitruuna, viinietikka, leivinjauhe tai erityisiä puhdistusaineita.
  • Puhdas säännöllisesti mikroaaltouuni, vähintään kerran viikossa käytetään säännöllisesti 2 kertaa kuukaudessa aikana ajoittaiseen käyttöön. Suojella mikroaaltouunin seinässä elintarvikkeista roiskeilta ja rasvaa, käytä erityistä muovinen suojus lämmitettäessä tai ruoan lämmittämiseen.

Sitruunamehu, sitruunahappoa tai

Clear mikroaaltouuni auttaa sitruunan, mehua tai sitruunahappo. Tämä menetelmä ei vain palauttaa alkuperäisen puhtauden, mutta myös virkistää mikroaaltouuni.

Valmistaa säiliö, jota voidaan käyttää mikroaaltouunissa. Kaada se 0,5 l: aan vettä ja lisätään yksi paketti sitruunahappoa tai 4 rkl. l. sitruunamehu ja puristetaan sitrushedelmiä. Laita kulho mikroon, valitse tila maksimiteholla ja käynnistä 3-10 minuuttia (tarkka aika riippuu likaisuudesta). Muutaman minuutin sammuttamisen jälkeen, pyyhi sisällä uunin märällä sienellä.

Samanlaista menetelmää voidaan puhdistaa sitruuna mikroaaltouuni, liottaa vedessä tai muita ratkaisuja, joka perustuu sitrushedelmien - appelsiinit ja greipit.

Muistaa, sitruunahappo ei sovellu toistuvaan käyttöön mikroaaltouunissa emaloidulla pinta.

Ruokasoodaa myös täysin sopiva puhdistukseen sisäpinnan mikroaaltouunissa. Pieniä hiukkasia asia asettuu seinille lauhteen kertymistä ja liuottaa rasvaa tai likaa. Valmistella menettelyä syvä astiat, joissa tekevät liuokseen, jossa oli 450 ml vettä ja 1 tl. l. sooda. Aseta astian uuniin, asettaa maksimiteho ja käynnistä mikrossa 10 minuuttia. Päätyttyä esilämmitys signaalin odottaa vielä 5 minuuttia ilman avaa oven, ja sitten pestä sisällä mikroaaltouuni kostealla sienellä tai liinalla.

Miten puhdistaa uunin laajuuden ja rasvaa?

Poista epämiellyttävä haju jääkaapin

Säännöt valitsemiseksi mikroaaltouunissa kotona

Lian poistamiseen sisällä mikroaaltouunin voidaan käyttää purra. Tämä menetelmä nopeasti ja tehokkaasti auttaa poistamaan rasvaa. Menettely liittyy epämiellyttävä haju etikkaa, joka kuitenkin häviää nopeasti puhdistuksen jälkeen.

Puhdistaa mikroaaltouuni kulhoon kaada 0,5 l: aan vettä ja lisätään 1 tunnin ajan. L. etikkaa tai 2 ruokalusikallista. l. etikkaa. Kapasiteetti liuoksella laittaa mikroaaltouuni ja käynnistä se 5-15 minuuttia, riippuen kestosta ja määrästä pilaantumista. Jälkeen höyryhauteella poistaa kaikki märällä sienellä

Nopeasti ja tehokkaasti selviytymään pilaantumista mikroaaltouunin sisäpuolen voi pesula saippua. Vaahdota ne pieni märällä sienellä ja pyyhi koko pinta mikroaaltouunissa. Jättää jonkin aikaa, poista saippualiuoksella ja liuottaa lika kostealla rätillä. Jos huono puhdas tulipesän seinillä saippuaa, ensimmäinen käyttö voi aiheuttaa epämiellyttävää hajua polttaminen.

Clear mikroaaltouuni auttaa kotimaisia ​​varoja. Valmistaa astianpesuaine (Fairy, Gala et ai.), Vesi ja pehmeällä sienellä. Kostealla pesulappu purista pieni määrä rahaa ja puristaa sitä muutaman kerran kunnes kuohuva näköisiä. Laita sieni mikroaaltouunissa ja kytke maksimiteholla 20-30 sekunnin ajan, pestään sen jälkeen uunin sisällä.

Puhdistaa mikroaaltouuni ja voi käyttää erityisiä työkaluja, jotka on tuotettu monet yritykset tuotantoa varten laitteita. Käytä spray tai geeliä ohjeiden mukaisesti pakkaukseen.

Päästä eroon epäpuhtauksien mikroaaltouuni ja se auttaa virkistää helppo puhdistus kodin puhdistusaineet tai kansanmusiikkia menetelmiä. Pitää toimintaa mikroaaltouuni ja tehokkaasti poistaa kaikki jäljet ​​rasvan ja ruoan, saunoa vaikutus, joka pystyy vahvistamaan muita komponentteja, esimerkiksi sitruuna, sooda tai etikkaa. Noudata perusohjeita ja älä unohda turvamääräykset puhdistavat laitteet.

Miten puhdistaa mikroaaltouuni kotona. Miten puhdistaa mikroaaltouuni rasvasta sisältä

Mikroaaltouuni näkyy nyt lähes joka kodissa. Siitä on tullut välttämätön ominaisuus modernin keittiön. Avulla mikroaaltouunin voi nopeasti sulattaa ruokaa, kokki maukkaan aterian, ja lämpimiä ruokia ennen tarjoilua niitä.

Keittiö auttaja, pääsääntöisesti käytetään hyvin usein koko perheelle. Näin ollen, ennemmin tai myöhemmin, pinnalla näkyvät keltainen kuivattiin rasvaa paikkoja. Miten puhdistaa mikroaaltouuni kotona ja auttaa häntä tulemaan jälleen lumivalkoinen?

Jos avustavan ruoanvalmistuksen likainen, pitää mielessä, että pestä sitä vedenkeitin tai potti on ehdottomasti kielletty. Kussakin tapauksessa, sinun pitäisi hakea hänen temppuja ja salaisuuksia. Miten puhdistaa mikroaaltouuni kotona hänelle sen jälkeen se ei ollut tarpeen viitata korjaamo?

Jos peset keittiössä avustaja ulkopuolella, riittää kostuttamaan sieni ja pesuainetta. Sisällä mikroaaltouuni on saastunut paljon vahvempi ja useammin. Samaan aikaan meidän täytyy puhdistaa itsepäinen rasvaa tai on jo ehtinyt kuivua viat.

Jotta laite uudelleen loistivat valkoinen ja ollut samalla pilalle, sinun pitäisi tietää laitteen sisäpinnalla. Se on yleensä monikerroksinen. Viimeinen, uloin kerros on suunniteltu heijastamaan mikroaaltoja ja on suojaava. Siksi se pitäisi sattua.

Ennen puhdistusta mikrossa tulee huolellisesti tarkistaa ohjeet sen käyttöön. Sen pitäisi olla osa, joka osoittaa, pesuaineet, joita voidaan käyttää puhdistamaan sisäkerroksen. Ensinnäkin niiden koostumuksen tulisi olla kuluttavia hiukkasia. Toisin sanoen, eri jauheita ei voida käyttää puhdistukseen mikroaaltouuni. Sieni puhdistaa keittiön avustajan kestää vain pehmeitä. Karkealla harjalla poistamiseksi kuivattu tahrat helpommin, mutta se lisää huomattavasti todennäköisyyttä vaurioita suojakerroksen.

Tällä hetkellä pesuaine voi ostaa helposti. Valinta näiden tuotteiden osalta on riittävän suuri. On olemassa myös erityisiä keinoja mikroaaltouunit. Etusijalle olisi ostamalla sumutetta, voiteet ja geelit. Juuri tämä muoto puhdistusaine antaa varovasti Poista tahrat.

Kotitalouden kemia osastot supermarketeissa voi ostaa, "Mr. Muscle" ja erityinen lautasliinat mikroaaltouuni - «taikavoimaa». Toteutetaan kuten pesu, kuin "Sanitan-Antizhir 500" ja "Sanklin9raquo,.

Miten puhdistaa sisäpuolelta mikroaaltouuni? Riittävän yksinkertainen. Voit tehdä tämän, sovelletaan hieman rahaa saastuneelle pinnalle ja jätä se muutamaksi minuutiksi. Sen jälkeen, geeli, voide tai sumute poistaa pehmeällä liinalla.

Suurin haitta tässä menetelmässä on, että tarve käydä läpi useita vaihtoehtoja löytää tehokkain keino. Lisäksi kodin puhdistusaineet levitetään huomattavaa haittaa terveydelle. Jos sinulla on allergioita tai perhe on pieni lapsi, sinun täytyy käyttää toista vaihtoehtoa.

Miten puhdistaa sisäpuolelta mikroaaltouuni, tietoturvapäivitys terveyteen ja melko yksinkertainen tapa? Täysin vapaasti poistaa rasvatahrat suojakerroksen auttaa tavallista vettä. Kuitenkin muistettava, että tämä menetelmä sopii vain lievä kontaminaatio.

Miten puhdistaa mikroaaltouuni kotona vettä? Voit tehdä tämän, kaada pieni määrä sen kulhoon ja aseta säiliö mikroaaltouunissa. Ne sisältävät mikroaaltouunissa täydellä teholla asettamalla ajastimen viiden viisitoista minuuttia. Sammuttamisen jälkeen pitäisi kestää jonkin aikaa paremmin liottaa paikkoja. Vasta sen jälkeen olisi poistettava pehmeällä kankaalla tai sienellä. Tällainen menetelmä on erittäin tehokas kahdeksankymmentä prosenttia tapauksista.

Miten puhdistaa mikroaaltouuni kotona, jos tahrojen? Tällaisissa tilanteissa, haluttu tulos ei ole saatu käyttämällä tavallista vettä. Mutta älä masennu. On olemassa yksinkertainen menetelmä, joka puhdistaa avustajan ilman turhia menoja. Tehdä tämän, se on tarpeen käyttää sitruunahappoa. On hienoa puhdistaa saastuneelle pinnalle ja vaalentaa sitä.

Miten puhdistaa mikroaaltouuni sitruunahappo? Periaate käyttö tämä työkalu on sama kuin suoritusmuodossa veden kanssa. Vain valmis säiliöön lisättävän nesteen tl sitruunahappoa. Tämä menetelmä on hyvä, ja että sen jälkeen, kun puhdistus sisäpinnan miellyttävän tuoreen haju jatkuu mikroaaltouunissa. Sen sijaan, että sitruunahapon vesisäiliö voidaan lisätä yhden sitruunan mehu tai sitrushedelmien useiden lobules.

On toinenkin suuri työkalu, joka voi vastata kysymykseen, miten puhdistaa mikroaaltouuni rasvasta. Tämä etikkaa. Tehokkuudella se sijaitsee samalla tasolla sitruunahapolla. Merkitsee siis valinta on sinun.

Tämä menetelmä puhdistamiseksi sisäpinta keittiö avustaja niin yksinkertaista kuin kaikki edellä mainitut. Astiaan lämmintä vettä ja etikka olisi lisättävä määrä kolme ruokalusikallista. Saatu seos pantiin mikroaaltouuniin, joka sisältää viisi minuuttia. Jotta voidaan havaita hyvin pehmennettyä, kun irrotat laitteen odottaa varttitunnin. Sen jälkeen stenochki puhdistaa pehmeällä sienellä tai liinalla. Jos pinta on saastunut ole kovin vahva, se voidaan yksinkertaisesti pyyhkiä tuotannon etikkahapon liuosta.

Tällä tuotteella on hankaavia ominaisuuksia. Kuitenkin sitä voidaan käyttää myös mikroaaltouunin sisäpinnan puhdistamiseen. Kuinka nopeasti voin puhdistaa mikroaaltouunin soodalla? Tällöin kahden tai kolmen ruokalusikallisen tuotteen määrä lisätään lämminvedesäiliöön. Sen jälkeen, kun liuos on asetettu mikroaaltouunissa, käynnistä ajastin viisi minuuttia. Säiliön on pysyttävä laitteen sisällä vielä viidentoista minuutin kuluttua sen sulkemisesta. Vain silloin tahrat kastellaan lopuksi, ne voidaan helposti poistaa pehmeällä sienellä.

Mikroaaltouuni voidaan puhdistaa oranssilla sitrus- oranssilla. Tämä vaatii sen nahat. Ne asetetaan lasimukiin, joka sisältää vettä. Kapasiteetti sijoitetaan mikroaaltouunille kolmesta viiteen minuuttiin. Sen jälkeen riittää, että sisäpinnan seinät puhdistetaan huolellisesti rasvan tahroista.

Kuinka puhdistaa mikroaaltouuni rasvan sisällä kotona

• Älä käytä metalliverkkoa, sillä ne voivat vahingoittaa suojakerrosta ja laite voi vioittua. Lisäksi ne on valmistettu ohuesta metallista, joka voi hajota ja jäljellä olevat osat aiheuttavat tulen. Sienet, joissa on suuri hankaus, vahingoittavat myös laitteen sisäpuolta.

• Huolehdi nestemäisistä puhdistusaineista, koska mikroaaltouunissa on osia, joiden ei saa päästä veteen.

• Sen lisäksi, että sisäpuoli on puhdas, on kiinnitettävä erityistä huomiota uunin takaosaan, jossa arina sijaitsee. Se myös kerää pölyä, joka on poistettava ilman raakaa puhdistusaineita.

Perinteiset puhdistusmenetelmät

Sitruunamehu. Riittää, että lisätään 2-3 teelusikallista sitruunamehua lautasen veteen ja käännä uuni 10 minuuttia. Kuiva lika tänä aikana täytetään kosteudella ja se on helppo pestä. Samaan aikaan keittiö on täynnä tuoreita sitrushedelmiä.

Kuinka pestä mikroaaltouuni kotona 5 minuutissa

• astioita asetetaan uuniin, kytke virta maksimitehoon (2-3 minuuttia riittää);

• 5 minuutin kuluttua mikroaaltouunin lopettamisesta irrota korjaus, käytä kostea sieni pyyhkimään rasvakertymiä. Sen jälkeen puhdista pinta puhtaalla liinalla useita kertoja täysin päästäkseen eroon kemian tuoksusta.

• kaadetaan saatu liuos astiaan, jossa on leveä pohja ja asenna se mikroaaltouunissa;

• Käynnistä laite täyteen tehoon (5 minuuttia);

• Odota jonkin aikaa ajastimen pysäyttämisen jälkeen, niin voit helposti poistaa kaikki lian pehmeällä liinalla.

Useat mikroaaltouunien ratkaisut kypsyvät vain epäpuhtauksiin, mutta eivät ole tehokkaita poltettavan tuoksun poistamisessa. Päästä eroon pysyvistä epämiellyttävistä hajuista, jotka auttavat testata vain yhden sukupolven kotitalousmenetelmiä.

Tarvitset yrttejä, joissa on suuri määrä eteerisiä öljyjä. Se voi olla timjami, melissa, minttu, laventeli, rosmariini. Ne auttavat paitsi selviytymään epämiellyttävän tuoksun mikroaaltouunin sisällä, mutta myös täyttävät miellyttävän tuoksun kaikki keittiöympäristöt.

• keitetään suurella teholla 20-25 minuuttia;

• Kun olet sammuttanut uunin, jätä yrtit 30 minuuttia;

• Kun yrtit on poistettu, asenna lautanen suolalla mikroaaltouunissa (mieluiten yöllä), se imee jäljelle jääneet hajut.

• kaada lasin sisältö ja haluttu säiliö ja aseta se uuniin 10 minuutin ajan, samalla kun asetat voimakasta lämpöä;

• Kun olet katkaissut signaalin, ota levy ja pyyhi seinät ja pohja kostealla liinalla. Jätä mikroaaltouuni auki hetkeksi.