Miten poistaa sieni seinistä asunnossa

Miten poistaa sieni seinistä talon

Muotti - melko yleinen seinille ja huoneistoja. Myös sieni pilaa ulkoasua huoneen, se on hyvin vaarallista terveydelle. Käsitellä hometta, on tarpeen vahvistaa syy sen esiintyminen, sekä valita tehokkain ja turvallisena. Kun poistat sieni asunnossa?

Sieni - tässä pesäke mikro-organismien, joita esiintyy tiloissa suotuisissa olosuhteissa. Ne nopeasti jakautuvat seinään, puu, tapetit ja kipsi. Syyt hometta talossa:

 • Jäädyttäminen seinät, jotka on aiheuttanut huono laatu kipsi kiinnittyminen pintaan. Muotti tulee nivelet ja kulmat.
 • Huono ilmanvaihto, provosoinut muoviin ikkunat, harvinainen tuuletus ja puute laadukkaita ilmanvaihtojärjestelmiä. Tämä on yleinen ongelma alkuperästä sienen kylpyhuoneessa ja keittiössä.
 • Virtausputkien.
 • Riittämätön lämmitys tai olematon.
 • Korkea ilmankosteus talossa.
 • Virtaus katon. Tippuu luoda suotuisat edellytykset kehittyä hometta.

Päästä eroon sientä ensisijaisesti poistaa suotuisat olosuhteet sen kehittämiseksi. Tätä varten Eristä huoneiston ulkopuolella, tarjoavat hyvän lämmityksen ja ilmanvaihdon kaikissa huoneissa, käytä liesituuletinta keittiössä ja kylpyhuoneessa.

Tyhjentää huoneen sienen auttaa ihmisiä menetelmiä nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti selviytyä päätehtävä.

Eroon sientä auttaa etikkaa. Levitä ruiskuttamalla etikan teennäinen ja jättää muutaman tunnin. Huuhtele käsitelty alue vedellä ja kuivaa pinta hyvin.

Poistaa muotti 3%: ista vetyperoksidiliuosta, joka desinfioi ja lisäksi saa aikaan antibakteerinen vaikutus. Se on turvallinen työkalu ei jätä pistävä haju ja vaarallisia kemikaaleja. Peroksidi sopii tahansa aineen työstämiseen. Ensimmäinen, pinnan valmistelemiseksi, pre-clearing pintakerros. Levitä peroksidia suihkuttamalla seinälle ja anna kuivua kokonaan.

Eroon sientä auttaa etikkaa. Levitä se spray pullon teennäinen ja jättää muutaman tunnin

Ammoniakki myös tehokkaasti selviytymään muottiin. Tämä menetelmä on sopiva kovien pintojen puhdistukseen -. Laatat, lasi, jne. Ennen menettelyä, liuoksen valmistamiseksi sekoittamalla veden kanssa identtinen suhteessa salmiakkia. Ruiskuttaa seos lian ja useita tunteja myöhemmin huuhtele puhtaalla vedellä. Älä käytä ammoniakkia klooria sisältävät aineet - esimerkiksi tandem käynnistää kemiallinen reaktio, jossa vapautuu myrkyllisiä kaasuja.

Turvallinen tapa torjua muotti on sooda. Valmistetaan liuos, sekoittamalla 250 ml vettä ja 1 h. L. sooda. Suihkuta tuote ihon pinnalla. Jos erittäin likaiset, voit hoitaa seinään kastetulla sienellä sooda ratkaisu.

1

Tulosta avulla muottiin ja erityinen sienilääkkeiden, joita myydään rautakauppaa. Kemiaa käyttäen on heikkoutensa - korkeat kustannukset, myrkyllisten aineiden formulaatiossa. Työskentely hänen kanssaan sinun täytyy kaikkein huolellisesti noudattamalla varmasti kaikki suositukset määritelty opetusta.

Antiseptinen primer - käytettävissä aine, jota käytetään hoitoon seinien ennen soveltamista kipsi, maali tai tapetointi. Se on kaksi toimintoa - tuhoaa jo olemassa muottiin ja sen esiintymisen tulevaisuudessa. Ennen antiseptisiä pohjamaali puhdista seinään. Vaikeissa tapauksissa poistaa kaikki ennen betonilaatat tai tiiliä. Levitä pohjamaali kuivua seinään harjalla ja anna kuivua kokonaan ennen siirtymistä muihin korjauksia.

Bleach - Tämä helppokäyttöinen työkalu, joka tehokkaasti selviytymään tahansa sieni seinille. Käytä valkaisuainetta puhdistukseen laattoja, lasia, tai lattian. Muista, että tämä työkalu voi aiheuttaa värivirheitä asioita. Työskennellessään valkaisuainetta, varo: se paria hyvin vaarallista ja ihokosketus kasvot kemiallisia palovammoja. Turvallisuussyistä on hyvä ilmanvaihto, jossa puhdistus on suoritettu, ja käytä suojalaseja, käsineitä ja hengityssuojainta. Jalostettavaksi kuivaamalla ihon pinnalle, ja liuoksen valmistamiseksi yhdistämällä vettä ja valkaisuainetta suhteessa 10: 1. Saada varoja laittaa seinälle, lattian tai katon ja anna kuivua kokonaan.

Muita suosittuja avulla, joka toiminta kohdistuu poistamista muotin kuuluvat Dali Biotol spray, jne. Fungisidinen ratkaisu.

Miten näyttää mustaa hometta?

Pesua vaatteita muottiin käyttäen yksinkertaisia ​​menetelmiä

Onko mahdollista venyttää nahkatakki?

Hometta voi esiintyä missä tahansa huoneessa, mutta hänen suosikki paikka - kylpyhuone, jossa jatkuva kosteus, harvinainen tuuletus ja riittävän korkea lämpötila. Maksimi kerääntymisen sieni on havaittu nivelet käsiteltiin tiiviste tai jos laatta yhdiste.

Poistaa homeen seuraavasti: kaapia pois kaikki tiiviste, joka iski sieni, käsittele paikka fungisidinen ratkaisu nivelten ja soveltaa uusia tiiviste.

Selvä kuilu laatat, voit käyttää metalli kaavin ja korjata niitä erityisellä laastia, joka koostuu antiseptistä.

Selvitäkseen hometta kylpyhuoneessa voi olla ja sen avulla suosittu menetelmistä:

 • Levitä kamferi palloja tai antaa säiliö, jossa on liuos, jossa oli vettä ja jodi. Menetelmä soveltuu muotin poistaminen varhaisessa vaiheessa.
 • Seoksen valmistamiseksi yhdistämällä 1 rkl. booraksi ja 2,5 litraa vettä. Siveltimellä, levitä ainetta ihon pinnalle ja anna kuivua.
 • Pohjainen ratkaisu vettä ja sitruunamehua hyvin pyyhi laatat ja niiden väliset saumat. Samaan tarkoitukseen voidaan käyttää seosta etikkaa (4 rkl. L.) ja vedellä (1 I).
 • Poistaa sieni auttaa kotiagentti on valmistettu perustuen veteen (400 ml), ja teepuuöljy (2 tuntia. L.). Yksinkertaisesti suihkuttaa ratkaisu päälle laatat ja älä huuhtele.
 • Poista sientä, yksinkertainen kemiallinen reaktio: Ripottele paikka tappion sieni sooda ja sammuttaa sen etikalla. Laskeutumisen jälkeen paikka vaahto pestä lämpimällä vedellä ja likaa pesuainetta.

Se ei riitä tuomaan sieni, on tarpeen estää sen toistumisen. Voit tehdä tämän, varmistaa hyvä ilmankierto talossa, ilmankosteus ja antaa hyvän lämmitys. Älä kuivata vaatteita huoneeseen, varmista eheyden vesi- ja viemäriputken. Kun pieni muottiin bakteereita näyttää sen heti, odottamatta leviämisen sieni koko pinnalle seinien tai huonekalujen.

Muotti - ei ole vain esteettisesti miellyttävä, mutta myös erittäin vaarallista terveydelle, joten sinun täytyy tuhota sen ensimmäinen merkki. Poista sieni on mahdollista avulla folk korjaustoimenpiteitä tai erikoistuneita kodin kemikaaleja. Ja jotta kehittymisen estämiseksi hometta, toteuttaa tarvittavat ehkäisevät toimenpiteet.

Miten voin poistaa homeen seinästä asunnossa

Muotti - sieni, joka toistetaan korkea kosteus ja ilmanvaihdon puuttumisesta. Useimmiten se löytyy kylpyhuoneessa ja kulmissa katon. Käsitellä ilmiötä ei ole helppoa, koska itiöt lisääntyvät suurella nopeudella. Sieni voi aiheuttaa kehitystä vakavien sairauksien, joten taistelu homeessa seinille asunnossa olisi suoritettava voimakkaita toimia heti havaitsemisen jälkeen epäilyttävistä paikoista harmaa, musta tai valkoinen.

Vaara hometta seinillä asunnossa?

Sieni ei ole vain pilaa ulkonäköä tilojen, mutta myös vaarallista terveydelle. sienisolujen elintärkeä prosessi hiilidioksidiksi, toksiinien ja itiötä. Getting märällä pinnalla, itiöt itävät.

Sairaudet, jotka aiheuttavat muotin:

 • Astma;
 • sinuiitti;
 • Krooninen nuha;
 • allergiat;
 • Ihottuma iholla (, ekseema);
 • päänsärky;
 • Sairaudet ruoansulatuskanavan.

Erityisen vaarallista on muotin lapsille ja vanhuksille. Koska heidän elin on heikko ja epävakaa taudeille. Älä syö elintarvikkeita, jotka ovat homeessa. Jotkut ihmiset leikkaa leipä tuotteen tai muilla tuhoalueilla sekä tuotteiden käyttö elintarvikkeissa. Joten älä, koska ruoka on yleensä peitetty keltaisella muotti - vaarallisin ihmisen sientä. Se kertyy elimistöön, myrkytyksen. Jonkin ajan kuluttua, voi aiheuttaa mahan verenvuotoa. Joskus se kehittyy maksakirroosi. Homeitiöt ovat myrkytys munuaiset, ja voi laukaista niveltulehdus ja reumaa. Ihottuman aiheuttama kosketukseen muotin, huonosti käsitelty. Tällaiset sairaudet ovat resistenttejä hormonaalista voiteita ja antibakteerisia aineita. Mahdollista muutaman vuoden kärsivät psoriasis ja ekseema, koska muottiin.

Syitä Mold:

 • Erityisten materiaalien seinät ja katot. Esimerkiksi kipsilevy - suotuisa ympäristö lisääntymisen ja sienen kasvun;
 • Liiallinen kosteus. Usein tulee kylpyhuone ja wc. Kokeile vaikka miten tehdä vettä kylpyhuoneeseen, avaa oven ja kytke tuulettimen (jos olemassa). Yritä olla istuttaa kasveja asunnossa, jotka vaativat usein kastelua ja suuri ilmankosteus. Käytä ilmankostutinta kunnolla, älä käytä sitä edeltävänä yönä muodostumista sumu huoneessa. Tämä on erittäin huono;
 • Riittämätön ilmanvaihto. Asenna huppu keittiössä ja kylpyhuoneessa. Usein tuuleta huone. Kypsennyksen aikana, avaa ikkunan tuuletusta myös talvella. Kosketuksissa kylmän höyryn tiivistyminen lasia, joka tulee syy esiintymisen homeen tiiviste lasin kumit ja rinteillä.

On tärkeää, että muotin poistaminen asunnossa hyödytön menoja parantamatta ilmanvaihtoa ja alentamatta kosteus. On tarpeen luoda hyvä kylpyhuone ilmanvaihto. Jos sieni seinälle tai kattoon makuuhuoneessa tai olohuoneessa, avoimempi ikkunat ja tuuleta huone. Sieni kasvaa nurkissa, näissä paikoissa sijaitsevat laipion saumat huonosti paikattu. Koska kosteuden tunkeutumista, seinän alkaa "kukka". Päästä eroon hometta, on tarpeen häiritä tapetit ja puhdista katon peitellä. Nämä toiminnot suoritetaan on hyödytön, ei hoitamiseksi halkeamia seinän ulkopuolella.

Varoja muotista seinille asunnossa:

 • Kalkkia. Sinun täytyy ottaa kalkin ja laimenna sitä vedellä. Lopettamisen jälkeen jylhyys, sovelletaan ratkaisu liinaa ja pyyhi teennäinen. Kokeile ennen kuin keinot kaapia pois tai pestä pois tahrat seiniin saippualiuoksella;
 • Vetyperoksidi. Se on turvallinen vaihtoehto kalkkia. Olisi kaadetaan sumuttimen 5% peroksidia liuos ja käsitellä kuiva, puhdistettu muotin pinnasta;
 • Ammoniakkia. Ottaa ammoniakki ja soveltaa sitä seinälle homeen peitossa. Jätä 3 tunnin ajan. Huuhtele vedellä.

Nämä menetelmät eivät ole turvallisia terveyteen, joten ennen kuin poistat muotin seinästä asunnossa, laittaa suojakäsineitä (kumi) ja hengityssuojainta. Tämä suojaa ihoa ja hengitysteitä.

Jos olet kannattaja luonnollinen pesuainetta, mutta en tiedä mitä poistaa homeen seinät asunnossa voidaan torjua sieni tea tree öljy ja etikka. Ennen soveltamalla työkaluja huuhdella sieni pinnasta ja anna kuivua. Auki, Peitä koko elokuva huonekaluja. Muista, kun kaavinta multa kuivaa sen huokoset hajottaa koko asunnon. Sinun täytyy poistamisen jälkeen seinään tai kattoon pyyhkiä 5%: ista liuosta etikka kaikki pinnat ja pese kerros, johon on lisätty teepuuöljy.

Kaikki nämä menetelmät ovat tehokkaita vain, kun läsnä on pieniä näppylöitä on sieni, joka ilmestyi tulva tai huono ilmanvaihto. Jos sieni iski suuren osan seinään tai kattoon, se on tarpeen poistaa maaliin ja tekemään perusteellisen pintakäsittelyyn. Ensinnäkin pyrkiä poistamaan syy mielessään sienen kasvun. Tästä Eristä huoneiston ulkopuolella, mene vedeneristys ja parantaa ilmanvaihtoa talon. Jos asut ensimmäisessä kerroksessa, on järkevää asentaa lattialämmitys.

Ennen poistamista musta ja harmaa tahrat eivät jatka korjata. Hometta ilmestyy uudelleen uuden taustakuvan. Sinun täytyy pestä seinät saippualla ja vedellä ja anna kuivua. Tämän jälkeen pinnalle on antifungaalista aluketta. Kuivaamisen jälkeen ensimmäinen kerros, levittää toinen. Lisää sitten vähän kuparisulfaattia täyteaineen ja tiiviste halkeamia seinään, jos sellaisia ​​on.

Radikaali menetelmiä torjumiseksi muotin tasainen

Täytit naapureille ja virtasi kattoon? Tässä tapauksessa, sen jälkeen kun muotti repiä tapetti, poista leikata katosta. Kipsilevy on repiä ja heittää pois. Sen jälkeen, kuivalla harjalla tai lastalla raaputetaan sienten seinään tai kattoon. Älä unohda suojata kehoa ja hengitysteitä. Sitten Puhdista pinta saippualla ja vedellä. Jotkut kotiäidit puhdistaa seinät käytön Domestos tai valkoinen. Kyllä, nämä ovat tehokkaita, mutta ne ovat erittäin myrkyllisiä ja voivat aiheuttaa myrkytyksen. Lisäksi, neste tiedot eivät pysty tunkeutumaan huokoisen pinnan. Pesun ja kuivauksen seinät, sovelletaan yksi keino:

Yhden päivän jälkeen laittaa seinät ja katto pohjamaali tunkeutua syvälle. Tämä tarkoittaa Euro Primer (Tikkurila), Tiefgrund LF (DUFA) ja Touring Yhtiö "Arm Mix". Muutamaa päivää myöhemmin, toista toimenpiteet. Vasta täydellisen kuivumisen alukkeen jatkaa rappaus pinnat. Yritä käsitellä seinät eivät käytä telalla ja siveltimellä. Se tunkeutuu hyvin huokosiin ja vähentää uudelleen sienen kasvun.

Liitettäessä seinät tapetti, käyttämällä vedenkestävää liima antibakteerinen lisäaineita.

Jos käytät taustakuvan maalaus, loppuvaiheessa, käytä kosteutta kestävä pinnoite. Parasta ennen korjaustyön eristää seinän ulkopuolella.

Kuten näette, menetelmät torjua hometta riittää, mutta on helpompi estää ulkonäkö sientä, kuin taistella sitä vastaan. Pidä asunnon puhtaana ja kuivana, ja sitten ei hometta seinillä ei näy.

Miten poistaa homeen seinillä asunnossa ikuisesti

Siisteys talossa - kyseisellä henkilöllä on emäntä. Jokainen nainen tekee paljon työtä, jotta hänen asuntonsa oli raikas ja mukava. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä turvallisuuteen kotona. Voit tehdä tämän, sinun täytyy huolehtia ehkäistä tai tuhoutuminen hyönteisiä ja mikro-organismeja, jotka ovat terveydelle haitallisia. Yksi yleisimmistä ongelmista matkalla puhtaan muottiin. Miten poistaa homeen seinillä asunnossa? Monet ovat kiinnostuneita tietää vastauksen tähän kysymykseen. Lisätietoja on entistä tärkeämpää päästä eroon hometta seinillä asunnossa pysyvästi. Voit tehdä tämän, on olemassa luotettavia ja hyviksi havaittuja menetelmiä, mutta anna kaikki kunnossa.

Biologisten aineiden kurssi opetti meille, että muotti - erityinen muoto sienimyseelit aluevaltaus ilman itiöemiä. Yleisessä kielenkäytössä kutsumme plakin hometta näy elintarvikkeita, kun he menevät huonosti. Sieni voidaan muodostaa suoraan seinille, joissa korkea kosteuspitoisuus: kellarissa, vaatekaappi, kylpyhuone. Katu on helppo nähdä homeen mätä kannot, puunrungot ja juuri maahan. Vaikka ilmassa esittää perusteluja, vaikka emme näe niitä.

Tiedemiehet kutsuvat itse muotti kestävä ja sitkeitä elämän muoto maapallolla. Se voi olla erityyppisiä, muotoja ja värejä. Hyödyllisiä ominaisuuksia muotin käytetään lääketieteessä, elintarviketeollisuudessa, viini teollisuus, mutta samaan aikaan ei lopeta taistella vaarallisia seurauksia sen toimintaa. Kysymys siitä, mikä on enemmän - hyötyä tai haittaa muotista, vielä ole vastattu.

Vaara homeen rakennuksessa

Antiikin kirjoja sanovat, että jos talosi iskee muotin, täytyy polttaa sen kaikkine sisältöineen, ja päästä pois tästä paikasta. Siitä tulee mielenkiintoista, mitä se on niin kauheaa?

 • Hometta pilaa ulkonäköä huoneen (hyvin harvat, kuten musta plakkia, kiukuttelu uuden taustakuvan).
 • Peruuttamattomasti tuhoaa pinta, joka asettuu (kirjat, puu paneelit).
 • Multaa myrkyllisiä ainetta ja voi olla monia sairauksia (tulehdus ylähengitysteiden, astma, ripuli, poskiontelotulehdus) voi oireiden ilmetä pahoinvointia, oksentelua, päänsärkyä.
 • Vaarallista allergikoille, kauden allergioita aiheuttavat pahenemista tai voi itse olla allergeeni.

Kun luet tätä tietoa, monet välittömästi herättää kysymyksen siitä, miten poistaa homeen seinillä asunnossa.

Ennen kuin aloitat taistella tätä vaarallista ja kestäviä sientä, on välttämätöntä tietää syyt, joiden vuoksi se voi näkyä:

 • Rakennus- ja viimeistelymateriaalit, joita käytetään rakentamisessa ja korjaus. Nyt se on hyvin usein käytetty kipsilevyä, joka tietyin edellytyksin voi tulla suotuisan ympäristön kehittämiseen multaa.
 • Toinen syy voi kutsua väärä ilman kierto. Vanhat rakennukset eivät aina esittämään tarvittavat ilmanvaihtojärjestelmä tilojen ja aikamme, tämä kysymys on usein laiminlyöty. Tämän seurauksena - pysähtyminen ilman kaikkia epämiellyttäviä seurauksia.
 • Toinen syy ulkonäkö mustaa multaa - se kosteutta. Voi johtua toistuvasta käytöstä ilmankostutin, suuri määrä huonekasvit, säännöllinen kuivaus pyykin sisätiloissa.

Jos ulkonäkö homeen kotona johtui yksi edellä mainituista tekijöistä, on ensin välttämätöntä poistaa sen, ja sitten miettiä, miten poistaa hometta seinillä asunnossa. Muuten, kun onnistuneesti päästä eroon sientä vaarana lähitulevaisuudessa tapaamaan tätä ongelmaa.

Ehkäisy hometta korjaustöiden aikana

Nyt vähittäiskauppa rakennuksen yhdessä viimeistely materiaaleja, voidaan ostaa ja erityinen antimikrobivalmisteita. Niiden avulla on mahdollista suojautua ulkonäkö hometta, myös huollon aikana. Kysyt miten?

 • Poistaa hometta seinillä asunnossa, kun hän esiintyi ennen korjauksia. On mahdollista tehdä jäykkä harjalla tai kaavin. Jos muotti on syönyt syvälle kerrokseen kipsi, on myös poistettava.
 • Kuivaa pinta.
 • Levitä antiseptinen pohjamaali ohjeiden mukaisesti.
 • Jatka loppuun seinät (kitti, maalaus, tapetointi).

Käsittelytapoja muotin olohuoneessa

Jos ongelma homeessa ovat ilmestyneet, ja muuttamaan silti halua, eivätkä aio korjata edelleen yksi vaihtoehto - taistella. Länteen hyväksytään tällaisissa tapauksissa syy asiantuntijoita, jotka käyttävät kemikaaleja ja erikoislaitteet ongelman ratkaisemiseksi hometta. Tämä menettely edellyttää taloudellisia kustannuksia ja aikaa vievää. Vuokralaisten tänä aikana lähtevät viikon nauttia auringosta rannalla tai asua sukulaisten.

Kansamme käytetään ymmärtämään näitä asioita itse, ilman ulkopuolista apua. Useimmat kotiäidit, kohtasi vähintään kerran samanlainen ongelma, muistavat miten poistaa homeen seinillä asunnossa folk korjaustoimenpiteitä.

Todellakin, vastaisten menetelmien sientä hyvin paljon. Ei ne kaikki ovat yhtä tehokkaita, mutta monet voivat auttaa tässä tehtävässä.

Miten poistaa homeen seinillä asunnossa furatsilinom

Monien mielestä furatsilin ihmelääke, auttaa taistelemaan multaa. Osittain siksi se on. Saadakseen positiivinen tulos furatsilina, sinun täytyy oikein soveltaa sitä.

Tavallista liuos apteekista, ovat tehokkaita lääkinnällisiin tarkoituksiin, mutta se ei voi selviytyä hometta. Siksi on tarpeen hankkia edelleen furatsilina tabletit ja liuottamalla ne joko liuoksessa lisätä sen pitoisuus, tai vesi. Saavuttaa tehokas lääke lasilliseen vettä kestää 10 tablettia murskata. Seuraavaksi käyttämällä ennalta pesty sieni puhdistettiin sieni- plakin pinta ja sitten kuivaamalla samassa liuoksessa suihkutetaan uudelleen (sumutinta voidaan käyttää).

Mukaan arvosteluja, tämä menetelmä auttaa unohtaa muottiin 1-2 vuoden ajan. Myös suositella määräajoin ennalta ehkäisevä puhdistus: 5 l: aan vettä liuottamaan 1 tabletti furatsilina, käytetään pestä kynnykset, lattioiden ja muiden pintojen.

Muita suosittuja menetelmiä käsitellä hometta

Kuparisulfaattia - suosittu väline taistelussa kanssa sientä. Eroon hometta seinillä huoneiston hänen apua? Se tulisi ottaa 100 grammaa kuparisulfaattia kuivassa muodossa ja liuotettiin 10 litraan vettä. Pestä alueilta sientä. Haittana tässä menetelmässä on, että aine voi antaa sinertävä sävy pintoja.

"White" - keino laajaa, helposti ja arki on jokaisen hyvä kotiäiti. Klooria läsnä koostumuksessa, kykenee poistamaan, joka näkyy muotin pinnan, ja jonkin aikaa pysäyttää muodostuu uusia pesäkkeitä sientä. Miten poistaa homeen seinillä asunnossa "valkoinen"? Ei edes ole ei tarvitse reseptejä. Yksinkertaisesti sanottuna se puhtaimmillaan vanha sieni ja peitä alue on puhdistettava. Hetken kuluttua "White" alkaa syövyttää sientä, viisi minuuttia myöhemmin, hän kirkastaa. Sen jälkeen, jälleen sienellä pyyhkimällä pinta.

Kun on kyse "valkoisuus" on tarpeen varmistaa hyvän ilmanvaihdon huoneen ja suojaavat ihoa kosketusta aineen kanssa.

Joissakin tapauksissa alkuvaiheessa syntymistä sienen ja alhaisilla esiintyvyys on mahdollista käyttää ratkaisua saippuaa tai teepuuöljy.

Erityiset antiseptiset torjumiseksi hometta

Kun perinteiset menetelmät eivät anna toivottua tulosta, jotta ei pahentaa tilannetta, on parempi siirtyä viipymättä aggressiivisempia torjumiseksi sientä. Unohda musta home seinillä auttaa erityisiä muotoiluja.

 • Anlas mykos - ammatillinen sienilääke, voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Helposti puhdistaa jopa vanha, tartunnan sieni kukinta, pinta.
 • PROFILUX - antiseptinen, suunniteltu erityisesti puupinnoille. Sitä voidaan käyttää estämään sienen ilmaantumista sekä käsittelemään sitä. Puurakenteiden hoidon jälkeen tällä aineella voi vaihtaa väriä hieman.
 • ANTISEPT - käytetty korjaus- ja rakennustyöt pohjustukseen. Se tunkeutuu syvälle pinnan ja lisäksi antiseptinen toiminto parantaa tarttuvuutta rakennusmateriaalien.
 • Schimmel Vernichter - käytetään desinfiointiaineena ja puhdistusaineella. Imeytyy hyvin ja tehokkaasti ehkäisee homeen erilaisilla pinnoilla.

Viimeisen silauksen: miten päästä eroon haju multaa

Nyt tiedämme paljon tehokkaita tapoja poistaa homeen seinillä asunnossa. Yksi niistä on varmasti hyötyä sinulle, ja auttaa käsittelemään ongelmaa sienen. Mutta se voisi käydä niin, että kun onnistuneen taistelun kostautua. Jotkut pinnat ovat niin hyvin "muistaa" läsnäolo homeen, vaikka poiston jälkeen epämiellyttävä Musta Flying pitkään tihkua epämiellyttävä haju rot.

Poistaa sen, seinät, joita aiemmin homeen peitossa, on välttämätöntä laittaa sooda. Pari tuntia - poista se pölynimurilla. Voi olla hyötyä tässä tapauksessa, ja hiilen suodattimia puhdistaa ilmaa tehokkaasti kamppailee paitsi haju hometta, mutta myös muita ei-toivottuja makuja asunnossa.

Paras taistelu - on ennaltaehkäisy

Kaikille on selvää, että pitää puhtaina ja kuivina, suorittamaan määräaikaishuollot pintojen on paljon helpompaa kuin poistaa homeen seinille asunnossa.

Mitä voimme tehdä, jotta hometta? Ensisijainen tehtävä on tuuletus säännöllisin väliajoin. Talvella voidaan lyhentää, mutta ei hylätä tätä menettelyä kokonaan. Märkä puhdistus asunnossa, eivät salli veden kerääntyä nivelissä laattojen tai parketti halkeamia. Yritä eikä seinille huonekalut ja matot, estää pääsyn niihin raitista ilmaa.

Ja mikä tärkeintä - aloita taistelua muottiin tarvitaan heti ensimmäiset merkit sen ulkonäkö, mutta ei silloin, kun se tuntuu täysivaltaisena kansalaisena oman asunnon.

1