Miten poistaa maali vaatteet

Contents

Miten pestä maali pois vaatteet

Monet naiset, kun hän näki, että kangas värjätään heti alkaa paniikkiin. Kuitenkin asia ei välttämättä heti lähettää jätehuolto. On monia tapoja, miten puhdistaa vaatteita värejä - riippuen aineen koostumus. Mikä tahansa paikka voi kokeilla itse poistaa, jos tietää joitakin salaisuuksia menettelyn.

Ensinnäkin, sinun täytyy määrittää pilaantumista. Kaikki väriaineet jaetaan tavallisesti ryhmiin:

 • vesiliukoiset (vesi-väri, vesi-pohjaisia ​​ratkaisuja, guassi, tempera);
 • muut väriaineet liukoinen eri materiaaleista (öljy, akryyli, lateksi, emali).

Tuore tahrat vesiväri lasten vaatteet voidaan pestä kylmällä vedellä. Vanhoista kappaleista väriaineet suositeltavaa liota 15-30 minuuttia. Guassi sisältää liimaa ja öljypohjainen, joten likaiseksi enää akvarelleja. Miten pestä maali pois vaatteita paksua kangasta? Tämä ei ole vaikeaa, ja on olemassa keinoja jokaiseen kotiin. Esimerkiksi:

 1. mahdollista valmistaa liuokseen, jossa oli oksaalihappoa ja ammoniakki;
 2. yhtä tehokasta on glyserolin, tekninen alkoholin ja ammoniakin.

Temperamaalausta koostumus koskee väli koostumuksen välillä veden ja öljyn tahrojen. Tässä suhteessa poistaminen tulisi suorittaa sekä päästä eroon rasvatahrat. Vesipohjaisia ​​laastit helppo poistaa vedellä ja saippualla työhousujen. Miten pestä maali vaatteista herkkä kankaat: on parempi käyttää erityisiä tahranpoistoaineita kuten "Bos" tai Vanish.

Akryyli- tai lateksi väriaineita koskee vesiliukoisia, mutta ajan mittaan, tahra ei voida poistaa sen jälkeen, kun yksi pesu. Tuore lika olla varovainen kastua imukykyistä materiaalia, koostumus ei imeydy kankaaseen. Miten pestä akryylimaalia vaatteista? Juurtunut paikalla suositeltava hierotaan juoksevan veden alla ja ladata kohteen koneeseen. Pese lämpötilassa enintään 30 astetta.

Öljyn ja emali väriaineet - tämä on vaikein saastuminen kudosta. Ennen kuin päätät miten pestä maali vaatteista, sinun täytyy varmistaa, että materiaali ei vaikuta. Vakava liuottimet voivat vahingoittaa kangasta, niin testata niitä ennen käyttöä. Miten poistaa öljypohjainen maali vaatteista? Käyttö liuottimet (esim., 646 tai 647). Jos asia on hyvin monimutkainen ja käynnissä, kokeile asetonilla. Jotta voitaisiin vähentää saastumista bensiiniä, osallistuu rautakaupasta, ei se, joka kulkee autoja.

Useita tapoja poistaa maali vaatteet:

 1. Koostumukset tiskaus auttaa, jos olet juuri likaisia ​​vaatteita. Yksinkertaisesti hieroa tahra sienellä ja huuhtele vedellä.
 2. Hankausjauhetta ja voita auttaa ratkaisemaan ongelmia tällaisia ​​merkintöjä. Sekoita ainetta suhteessa 1/1, hieroa saastumista jonkin aikaa, huuhtele vedellä. Sen jälkeen, pestä asia.
 3. Kasviöljy sopii puhdistaa asioita valmistettuja synteettisiä, kashmir tai nahkaa. Sitä käytetään vanulla, hieroa paikka saastumisen katoamiseen maalin. Kun proseduuri on ohi, sinun täytyy poistaa tahra öljyn (kaadetaan suolaa, ja se pestiin).
 4. Lakkabensiini soveltuu ohjaamaan erilaisia ​​tahroja, mutta se on parempi valita poistaa kiillettä. On tarpeen liota tamponi aine ja hieroa kangas.
 5. Bensiiniä käytetään ääritapauksissa. He kaatoivat likaa jonkin aikaa. Haittana menetelmässä on, että kankaan jälkiä bensiiniä voi jäädä.

Miten poistaa maaliliuotteiden vaatteet

Jos olet likaiset, niin älä kiirehdi heittää pois vaatteita. Yrittää pestä pois saastuminen. Asetoni, joka on osa monien liuottimien, selviytyy jälkiä väriaineen. Poistaa tarpeen lisätä hieman rahaa pilaantumista ja huuhtele 10 minuutin kuluttua. Ennen kuin tätä menetelmää, pitää mielessä, että värillinen materiaali voi jättää jälkiä asetonia, ja silkki kuitu on aggressiivinen aine ratkaisu.

Miten pestä maali vaatteet alkoholista

Rakennusalalla on yhä vesipohjaisia ​​liuoksia tai lateksi maali levitetään. Jos maalaat kattoon värjätään housut, takki, farkut ja huivi, yritä pestä pois tahra alkoholilla. Tätä varten, kangas vähän vetää, kostutetaan tämän aineen, pyyhi liinalla. Jotkut kotiäidit eroon tahroja, hierotaan kostutetulla liinalla saippualla ja alkoholin. 10 minuutin kuluttua se on tarpeen pestä kaikki perinteisen menetelmän. Tämä menetelmä auttaa pääsemään eroon myös leima-tyyppinen pigmentti.

Miten pestä maali pois vaatteet etikkaa ja ammoniakin

Akryylilateksi tai väriaineita helppo puhdistaa käyttäen ammoniakkia ja etikka. Tämä menetelmä säästää uudet farmarit toivottuja saastuminen:

 1. Sekoita ammoniakki ja etikka ja suola (2 ruokalusikallista).
 2. Levitä tuote värjäytynyttä alueelle farkut.
 3. Kun koostumus imeytyy, pyyhi hänen hammasharja.

Miten poistaa maali vaatteita paksua kangasta

Miten pestä pois asioita, jos kangas on hyvin tiheä:

 1. Pilaantuminen guassi tai akvarelli, vaikka heillä oli aikaa kuivua hyvin haalistuvat pesun jälkeen.
 2. Spot öljyn väriaine yrittää vähentää asetonilla. Kyllästää pumpulitupolla pyyhi lika ainetta.
 3. Puhdistettu bensiini on hyvä myös poistaa vanha tahroja, mutta voimakkaasti syö kankaan kuituihin. Tästä materiaalista värittömäksi.

Miten päästä eroon maali valmistettuja vaatteita kankaan

Poista lika ja herkkä kudos on vaikeaa. On suositeltavaa käyttää kuivapesupalvelut. Ennen kuin yrität folk korjaustoimenpiteitä, älä sotkea minun juttuni. Joita voidaan käyttää:

 1. Alkoholi liottaa pumpulipuikolla - hyvä tapa poistaa tuoreen ja vanhan täplien ohut materiaali. Hiero lika reunoilta keskustaa kohti.
 2. Ehdottoman tuoretta saastuminen yrittää pestä saippualla.
 3. Nailonia tai nylon, voit yrittää pestä alkoholin ja suolaa. Saastuminen puhdasta alkoholia, sitten pestään pois kaikki suola ratkaisu.

Miten pestä hiusvärin vaatteista

Ongelman ratkaisemiseksi tahra väriaineen hiuksiin vaatteita voidaan saavuttaa tavallisella pesulla. Lisäksi isännät auttaa aina kynsien muotoilu, jos pilaantuminen ei ole ehtinyt kuivua. Valkoinen paita voidaan pestä pois liuokseen, jossa oli vetyperoksidia. Synteettiset ja villalle puhdistaa tehokkaasti etikkahappoliuosta. Henna lähtönä ammoniakkiliuosta (1 tl. Vettä, 40 ml alkoholia).

Miten pestä kuivattiin maali vaatteet

Kaikkein vaikea pestä pois väriainetta, joka voi kuivua ja syöneet kankaan kuituihin. Miten päästä eroon paikkoja:

 1. Akryyli väriaineet pestä pois saippualla.
 2. Guassi ja vesiväri tahrat haalistu pesun jälkeen, vaikka aikaa kuivua.
 3. Kuivattiin väriaine kerros öljyä on kaavittu veitsellä, kaada kasviöljyä tai bensiiniä.

Miten pestä vaatteita maalilla jälkeen paintball, rakennus- ja Holi festivaali

Puhdistettaessa maali on tärkeää, että paikalla ei ole levinnyt muille alueille kudosta. Voit tehdä tämän, sinun täytyy valmistautua työpaikan. On kätevää käyttää silityslaudan. Kääri sellofaaniin ja päälle tiheä kudos, joka sitten ei heitä sääli. Tämän jälkeen purkaa vaatteet pöydällä ja aloittaa puhdistuksen. Hoitoon jalan tai käsivarren on kätevä käyttää erityistä kapea jalusta, joka tulee yleensä lastalla. Tällöin holkki tai housunlahje vedä jalusta.

Miten pestä maali vaatteet, jos paikka sijaitsee kapea osa kankaan? Esimerkiksi se on lapsi tai verkkarit pohja housut. Käytä samoja varotoimia, jotka kattavat silityslaudan liinalla. Vaatekappaleen on puhdistettava, haluttuun kohtaan sietää, ja sisällä tai holkki liittää kaksi kerrosta lisää kankaaseen.

Aluksi, miten saada tuoretta maalia vaatteista. Tämä tulisi tehdä mahdollisimman nopeasti. Tulosta tuore tahra tumma ja värillinen kankaat, ja jopa avulla hänen valkoinen paita pesula saippua. Mutta valo housut tuoretta tahrat voidaan poistaa asetonilla: liota se pumpulitupolla ja varovasti hieroa saastuneita alueita.

Ominaisuudet. Helpoin tapa poistaa tahrat veden väri ja vesipohjaisia ​​maaleja, joilla on usein siivota lasten vaatteet - saippualiuosta. Ruoanlaitto olisi pyykin saippua.

 1. Kostuttaa osa, jossa on paikka valmistettu saippualiuoksella (ruokalusikallinen saippuaa pelimerkit 200 ml: aan kuumaa vettä kohtalaisesti).
 2. Hieroa kangas puolella jäykkä sienellä. Harjaa ympyrän, jättää vain vähän spot rajan. Jos tämä vaatteita neuleet, varo venyttää kangasta.
 3. Jälleen kerran, sovelletaan saippuavedellä kankaalle. Anna vaikuttaa viidestä seitsemään minuuttia.
 4. Sitten huolella tontti harjalla ja huuhtele lämpimällä vedellä.
 5. Pese tuote pesukoneessa asianmukaisen tilan kankaan.

Ominaisuudet. Kasviöljy puhdas villa vaatteita, samoin kuin tuotteet, polyesteriä, kashmir.

 1. Pumpulipuikolla tai segmentti pehmytkudoksen liota kasviöljyssä.
 2. Käsittele paikka saastumisen valoa pyörivin liikkein.
 3. Jätä paikka liota 15-20 minuuttia.
 4. Sitten varovasti puhtaalla kankaalla poistaa näkyvä maalikerros pinnasta.
 5. Molemmin puolin kankaan pat kaksi arkkia valkoista paperia, jotta voidaan poistaa loput öljystä.
 6. Levitä sopiva sivusto tahranpoistoainetta kankaan.
 7. Liota määrätyn ajan ohjeita.
 8. Pese vaatekappale pesukoneessa. Jos se on mustat vaatteet, laita se LISÄHUUHTELU.

Ominaisuudet. Tämä on tapa, miten saada muste tahrat vaatteita, jota käytetään aikana peliä paintball. Tuore maali paintball näytetään tavanomaisella lämpimällä vedellä ja astian- neste. Täyttämiseen pallot tässä pelissä käyttää väriaineita perustuu liivate. Siksi puhdistusprosessi on taatusti tehokas.

 1. In viiden litran ämpäri kirjoittaa hieman yli puolet lämmintä vettä.
 2. Lisää 150 ml: aan vettä astianpesuaineen.
 3. Sekoita, kunnes homogeeninen.
 4. Kasta puuvilla pyyhe saippuavedellä.
 5. Hieroa käsiään tasaisen jakelukanava.
 6. Pyyhe ja väännä hieman nopeasti liikkein, poista muste tahra esiliotettu puhdasta lämmintä vettä ja vaatteita.
 7. Pestä asioita pesukone sopivassa kudoksessa.

Kuorinnan itsepäinen maali vaatteet

Jos tuoreet tahrat selviytyä ja saippualla, sitten pestään pois vanha maali vaatteista auttaa tehokkaampia. Käytä aina suojaava kumi käsineitä.

Tämä melko kestävä maali, alkydiemalimaaleissa sillä on poistettava käyttäen lakkabensiiniä. Kostuta pumpulipuikolla liuottimessa. Pyyhi tahra, jättäen 2-3 mm sen reunasta. Toista menettely kokonaan poistaa saastumisen tarvittaessa.

Leimaamalla mustetta, joka voi olla vesi, alkoholi ja öljy-pohjainen, voidaan johtaa usealla eri tavalla. Valitse sopiva yksi kudoksesta riippuen tyypistä. Sen jälkeen, kun mikä tahansa puhdistusprosessin on tarpeen pestä vaatekappaleen pesukoneeseen sopivassa tilassa.

 • Ammoniakki plus tärpättiä. Aineosat on sekoitettava tasasuhtaisesti, levitetään kudoksen pintaan, ja kaksi tuntia pyyhkiä liinalla. Menetelmä sopii herkille tuotteille.
 • Spriillä plus glyserolia. Tällainen seos on erityisen tehokas tahrojen poistamiseksi maali nahkatakki. Osuus - 1: 1. Pehmeällä kankaalla kostutetulla ajoneuvon käsiteltiin paikalla, seistä 20-30 minuuttia ja sitten pestään pois.
 • Sinappi. Tällä yksinkertaisella tavalla voit poistaa tahra leimamusteen silkki kangasta. Sekoita sinappi veteen sellaisessa suhteessa, jotta paksu tahna. Soveltaa sitä pintaa tahroja. Yhden päivän jälkeen, huuhtele hanan alla.

Vaikein tahroja vaatteet lähtee uloväri. Se on akryyli, silikaatti, sementti, kalkki ja siloksaani. Tämä syöpynyt maali melko vaikea erittyy useimmissa kudoksissa. Kuitenkin, jos olet varma, että vaatekappale "hengissä" ruoansulatusta, voit yrittää poistaa tahroja. Ainakin poistamiseksi tahra akryyli- maali vaatteet keittämällä tarkalleen tapahtuu. Samoin poistettiin ja värjättiin mustetta. Menettely koostuu kymmenestä toimia.

 1. Lantio lämpimällä vedellä ja saippualla pestä vaatteita.
 2. Kauha tai ruostumattomasta teräksestä potin lisätä vettä puoli.
 3. Laita tuleen lämmittämiseen.
 4. Lisää ruokalusikallinen soodaa.
 5. Sijoita vaatteen ämpäri kuumaa vettä ja anna kiehahtaa.
 6. Keitetään enintään kaksi tai kolme minuuttia, ja sitten muuttaa veden ja toista menettelyä.
 7. Toisen kerran, lisätä sooda ei ole tarpeen, ainoastaan ​​yksi ja puoli ruokalusikallista jauheen lusikalla.
 8. Voit myös lisätä yksi teelusikallinen valkaisuainetta, jos haluat näyttää kuivuneen maalin valkoiset vaatteet.
 9. Keittämisen jälkeen huuhtelu vaatekappaleen pesukoneeseen, ja sitten pestään 40 ° C: ssa
 10. Pesun jälkeen jälleen laittaa huuhtelun.

Toinen tyyppi saastuminen, joka voi esiintyä, kun jäseneksi suosittu Hindu festivaali alkukeväästä - Pyhästä spottivärejä. Koska kehon pestä ne helposti saippualla ja vedellä. Mutta vaatteet tilanne on hieman erilainen.

Maali Holi - jauhe on valmistettu erilaisia ​​kasveja, joilla on sen koostumus kirkkaan pigmentit sekoitetaan maissi- tai vehnäjauhoja. Esimerkiksi punainen saadaan santelipuu, kirkkaan keltainen - kurkuma ja kylläisellä sininen - holkin indigo.

pyhä musteet voivat olla vesiliukoisia ja rasvaliukoisia. Viimeisen pesun on monimutkaisempi. Vielä pahempaa asioita, jos vaatteita ja osui lian lisäksi kirkkaita luonnolliset värit.

Festival - tapahtuma on aina varsin aktiivisia, ja erityisluonteen vuoksi Holi festivaali, olet taattu mennä kotiin monivärinen tahroja vaatteisiin. Siksi on suositeltavaa käyttää jotain yksinkertaista. Täydellinen aktiivinen loma valoa yksivärinen t-paita ja farkut. Ja neuleet ja denim tässä tapauksessa on ainoastaan ​​yksi tapa "pesu". Karistaa asia pehmeällä kuivalla kankaalla, jäänteet värillisiä jauheita. Sitten yksinkertaisesti pese vaatteita koneessa kanssa tahranpoistoainetta.

Ja toinen kärki. Poistaa maali vaatteet, jos se leviää luonnon väriaineet, voi olla ammoniakki. Ensimmäinen, pestä vaatteita, ja sitten proseduuri suolan korvikkeena liotus kankaat lämpimällä vedellä hajusuola. 5 litraan vettä kolme teelusikallista valmistamiseksi. Tuntia myöhemmin, Cast vaatteet rumpuun koneessa.

Miten näyttö keltainen paikalla, jossa on valkoinen paita ja palauttaa tuotteen "osta" tyyppinen

Miten pestä muotin pois kangasta ja vaatteet, tuo ummehtunut haju ja välttää "saastuminen" muita asioita

Miten pestä vaatteita kynällä helposti ja nopeasti: Tällä ripottele, popshykat, hiero

Vasilina Smotrina: "Minun kuusi poikaa - avustajani"

Äiti kuusi poikaa Vasylyna Smotrina varma: vaikka suuri perhe naisen täytyy löytää aikaa itsensä kehittämiseen, olla kaunis, ja fyysisesti aktiivinen. Miten hän hallitsee ja nauttii mitä elämä hakkerointi - haastattelussa Woman365.ru portaalin.

Mitä nokkia Pink kana vuonna 2017?

Reseptit munakoiso uunissa: valikoima ravinnon, loma, lihaa ja juustoa vaihtoehtoja

Oireita tippuri naisilla: joka ilmaisee infektio, ja miten vahvistaa

Oireita tippuri naisilla ja miksi tauti on vaikea tunnistaa. Ominaisuudet mikrobiologian taudinaiheuttaja. Mitkä yksiköt sukuelimiin vaikuttavat useimmiten. Miten saada tartunnan. Diagnoosi ja hoito.

Vulva naisilla ja tytöillä: miksi on tulehdusta ja tapoja toipua

Oireet ja hoito vulvitis naisilla ja tytöillä. Tärkeimmät tekijät altistavat taudille. Millä perusteella voi havaita patologia. Hoitomenetelmät oireista riippuen. ehkäiseviä toimenpiteitä.

Resepti kesäkurpitsa jauheliha uuniin: juusto, kasvikset, sienet ja liha muunnelmia

Gardnerella vaginalis: dysbiosis erottuva "aromi"

Oireet ja hoito gardnerelly naisia. Mikä aiheuttaa emättimen dysbiosis, ja miten palauttaa mikroflooraan. Komplikaatioita bakteerivaginoosi. Yhteinen hoito ja mitä lääkkeitä annetaan raskauden aikana.

Paistettua munakoisoa miten hampurilaiset, kuten sieniä, Aasian tyyli jälleensyntymisen ja muiden sininen vihannesten

"Mastodinon", kun odottaa tuloksia homeopaattisen

Käyttöohjeet "mastodinon", kokoonpanoa ja toimintaa lääkityksen. Järjestelmä annostus tippoina ja tabletit. Ja vasta-aiheet. Sivuvaikutuksia. Varoitukset ja analogit.

Vulvovaginal oireet: miten tunnistaa ja hoitaa tulehduksia intiimi alue

vulvovaginiittia hoito naisilla: miksi yhtenäistä lähestymistapaa. Miten tunnistaa aiheuttajaa. Mitkä tekijät vaikuttavat sairauden alkamisesta. Valinta huumeiden riippuen aiheuttaa.

Salaatti "Vinaigrette" uusia kuvia "hyödyllisin kursseja"

Terapeuttinen taulukon numero 7: ominaisuudet ja lajit "munuaisten" ruokavalio

Terapeuttinen ruokavalion numero 7: Miksi sitä kutsutaan "munuainen". Miten säätää äänenvoimakkuutta suolaa ja proteiinia. TAULUKKO annettiin ruokaa ja ruokia. Piirteet alalaji "Seitsemän". Esimerkiksi valikko ja arvostelut.

© 2013-2018 naistenlehti «Woman365.ru». Kopiointi materiaalien on sallittua vain osoitus aktiivinen linkki lähde. Hanke web kustantajien Vebopolis".

Kuten lyijymaali vaatteista kotona - menetelmät eri väriaineiden

Likaisia ​​vaatteita maali ei voi vain toimi maalarina, tai suorittaa korjauksia asunnossa. Vastamaalattuja penkki puistossa, karuselli leikkikentällä tai seinään käytävällä voi aiheuttaa ongelmia. Mutta älä heitä pois likaantuneet kohde. Se voi yrittää puhdistaa avulla käytettävissä olevia varoja. Katsomme miten poistaa maali vaatteita kotona.

Mietitkö, miten saada maali pois vaatteita kotona, on tärkeää tietää tyypin. Tällä riippuu mitä aineita se liukenee. Lisäksi puhdistusmenetelmä määritetään reseptiä tahrojen ja sellaista materiaalia, johon se on "asettunut".

Säännöt maali poisto:

 1. Siirry pestä mahdollisimman pian, koska tuore lika on helpompi poistettu.
 2. Hoidettaessa paikkoja laittaa kangas useita kerroksia puuvillakangasta, joten se ei värjää koko artikkeli.
 3. Ennen kuin haet mahdollisuus tarkistaa sen vaikutus tekstiilien huomaamaton alueella.
 4. Herkkä asiallisena nurjalta puolelta.
 5. Pyyhkimällä tahra, liikkuvat kehältä keskustaan, jotta ei lisättäisi pilaantumisen mittakaavassa.
 6. Poistamisen jälkeen saastuneen tuotteen, ensin pestä kädet, sitten kone-aine ja pieni määrä tahranpoistoaine, huuhtele useita kertoja ja kuivattiin ilmassa.

Kun otetaan huomioon, miten tuoda paikan maalien vaatteita kotona, keskittyä seuraaviin maaleilla:

 • välineet piirustus - guassi, tempera, öljy;
 • leima;
 • Akryyli- ja lateksi;
 • alkydi (emali ja voihapon).

Akvarelli ja guassi ovat vesiliukoisia aineita. Tuore tahrat ovat helposti pestään vaatteet. Ensimmäinen, saastuminen on huuhdeltava juoksevan kylmän vesijohtoveden, ja kun siellä on vain jälkiä pigmentti vaalean - käsien pesu tai koneen lisäksi suuri määrä jauhetta. Veden lämpötila ei saisi ylittää 30 °, maali muuten lukittu kankaan kuituihin.

Vauva asiat usein pakata maalien maalaamiseen

Jos olet jättänyt vastaamatta paikalla ilmestyi tahna, ja heräsi kysymys, mitä tuomaan kuivuneen maalin vaatteista, pitäisi turvautua samaa menetelmää:

 • Raastaa pigmentti saippua;
 • laittaa maalin poisto, joka on sopiva kankaan tyypistä;
 • lämmittää pieni määrä etikkaa ja kaadetaan tahra (ei sovellu herkkä kankaat).

Soveltamisen jälkeen minkä tahansa tarvittavat varat odota 1 tunti ja sitten se pestiin vaatekappale.

Öljyn maalit temperaa maalaus ja luonut pohjalta öljyä. Selviytymään jälkiä vaatteisiin apua astianpesuainetta. On tarpeen pestä tahra juoksevan kylmän veden alla, laittaa hänet neste ja jätä 30-60 minuuttia, sitten pestään pois kätensä. Torjua ikivanha lika on suositeltavaa käyttää tahranpoistoainetta.

Toimistotyöntekijät kohtaavat usein ongelma, miten poistaa maali vaatteita itse kotona, joka ilmestyi seurauksena huolimattomasta täyttö leimasintyyny sinetti tai leima. Seuraavassa muutamia tapoja:

 1. Yhteyden sinappi jauhe veden kanssa tahnan muodostamiseksi. Levitä tahra 24 tuntia. Raaputetaan kuivattiin sinappi kankaasta. Pese tuote. Menetelmä soveltuu puhdistukseen herkkä materiaaleja, kuten silkkiä.
 2. Sekoita ammoniakki ja tärpätti (50/50). Kaada likaa. Huuhtele tahro, pese asia.
 3. Yhdistä glyseriini denaturoidun alkoholin kanssa yhtä suurina määrinä. Lämmitä massa. Märkää puuvillatyyny ja pyyhi tahra. Menetelmä sopii nahkavaatteisiin.

Tärkeää: Käytä vahvoja kemikaaleja käsineitä ja avattavia ikkunoita.

Kuinka tulkita tahra maalista vaatteista, jos se muodostettiin kosketuksen jälkeen akryyliin tai lateksiin? Tuore saastuminen voidaan poistaa, toimimalla akvarellin ja guassien kuvaaman järjestelmän mukaisesti. Suuret laastarit vaativat tarkempaa käsittelyä.

 1. Huuhtele kankaalla kylmää vettä väärältä puolelta ja paina sitä kevyesti.
 2. Käytä pehmeää hammasharjaa hieromalla pesuainetta tahraan tai astian geeliin.
 3. Pese asia koneessa suurin sallittu lämpötila tämäntyyppiselle materiaalille.

Pitkä sävy silkillä tai muulla herkällä kankaalla voidaan poistaa seuraavasti:

 1. Märkää tuote ja hankaa maali saippualla.
 2. Lämmitä denaturoitua alkoholia kylvyssä. Liota sieni ja hoitaa tahra (saippualla).
 3. Poista jäljellä oleva maali kostealla vanupuikolla.
 4. Kuivaa pyyhkeellä, ripottele talkkia, pese 60 minuutin kuluttua.

Alkydiväriaineita ovat lakan pohja ja öljy (perustuu kuivausöljyyn). Ajattelemalla, miten tällainen maali poistetaan vaatteista kotona, sinun on harkittava, ettei se liukene veteen. Ennen epäpuhtauksien käsittelyä tiheään materiaaliin liittyvissä asioissa on suositeltavaa puhdistaa maalikerros hammastikulla, kolikolla tai veitsellä.

Puhdista maalia vaatteista

Uusien pisteiden poistaminen:

 1. Vatkaa levy puuvillavilla valkoiseksi tai puhdistetuksi bensiiniksi. Pyyhi tahra. Tuloksen vahvistamiseksi käytä lämmitettyä glyseriiniä tai ammoniakkia kontaminaatioon. Huuhtele asia vedessä ja pese.
 2. Yhdistä asetoni ja bensiini yhtä suureen osaan. Liota levylle levy puuvillasta ja käsitellä tahra. Pese tuote.

Kun selvität, miten vanhoja maaleja voi poistaa vaatteista, on syytä kiinnittää huomiota tällaisiin resepteihin:

 1. Yhdistä yhtäläisin osain tärpätti, bensiini ja alkoholi. Kaada tahra. Jätä 1 tunti. Poista pehmennetty maali veitsellä. Huuhtele tuote. Pese reitti saippualla.
 2. Kaada laimentamaton kerosiini tahraan. 1 minuutin kuluttua pyyhi se ammoniakilla kostutetulla liinalla.
 3. Kostuta kontaminaatio tärpätillä. Muutaman minuutin kuluttua käsitellä sitä sienellä, joka on liotettu väkevään soodiliuokseen.

Vihje: Kun käsitellään paikkoja puuvillapusseilla tai sienillä, niitä on säännöllisesti muutettava (huuhdeltava). Muuten voit maalata maali.

Jos etsit ratkaisua ongelmaan, jossa poistetaan öljymaalat vaatteista, voidaan käyttää jotakin edellä mainituista menetelmistä. Uusi saastuminen voidaan poistaa astianpesuaineella. Vanhojen pisteiden torjumiseksi tehdään reseptejä bensiinin, valkoisen alkoholin, asetonin, kerosiinin ja muiden vastaavien aineiden kanssa.

Öljymäärän poistamiseen on useita erityisiä tapoja:

 1. Yhdistä 1 tl pehmennetty voita ja jauhetta pesemiseen. Levitä maaliin paksu kerros. Hankaa paikka harjalla.
 2. Märkää puuvilla pyyhe auringonkukkaöljyllä ja käsittele tahraa.
 3. Kaada kasvisöljy vanhaan tahraan, odota kunnes se muuttuu liotettuna. Poista maali veitsellä ja hankaa jäännös harjalla.

Kun öljyä käytetään kankaaseen, jäljelle jää rasvainen jälkeä. Se on ripoteltava suolalla tai kostutetulla astianpesuaineella. Pese 15-30 minuutin kuluttua lämpimässä vedessä.

Vihje: Kun olet poistanut tahran minkä tahansa menetelmän avulla valkoisesta puuvillakankaasta, kannattaa kiehua useita minuutteja liuoksessa, jossa on 1 litra vettä, 1 pieni lusikallinen sooda ja 50 g maaperän kaupallista saippuaa.

Ottaen huomioon, kuinka poistaa tahroja maalista vaatteille, voimme päätellä, että on monia tapoja puhdistaa asioita. Valitessasi yhden niistä, kannattaa ohjata kangastyyppi ja väriaine. On tärkeää kiinnittää erityistä huomiota herkkiin materiaaleihin - silkkiä, viskoosia, villaa, hienoa synteettistä materiaalia. Niiden käsittelyyn on parempi käyttää ei-aggressiivisia keinoja - pyykinpesuaine, astianpesuaine, ammoniakki, glyseroli. Pyyhi paikat siistillä liikkeillä ilman murskaamista, venyttelyä ja kiertymistä.