Miten pestä diesel

Kuinka nopeasti pestä dieselin tahrat ja päästä eroon haju?

Elämämme teille on yksi erittäin ärsyttävää virhe - omaisuutta pop-ongelmat pahimmalla mahdollisella hetkellä. Ja kun mieheni tai poika tuo jälleen likaantuneet asia - pilasi tunnelman taattu. Puuttui tietoa, miten pestä dieselpolttoainetta, olet valmis lähettämään vaatteita roskakoriin, kaislat soittaa siivoojat tai tehdä turha yrittää päästä eroon petollisen paikkoja. Mutta siellä se oli. Näyttää siltä, ​​että on monimutkainen - heitti asioita pesukoneeseen, ja kaiken. Kuitenkin hänen vaimonsa rakojen autoilijat tiedä mitä tuo täplät dieselpolttoainetta ei ole helppoa. Tämä tummanruskea neste jää musta jälkiä pitkä kudosten ja ärsyttää sen epämiellyttävä haju.

Mutta se oli ennen. Ennen kuin törmäsin tämän artikkelin. Onhan opit muutamia yksinkertaisia ​​tekniikoita, joiden avulla voit nopeasti, halvalla ja ilman vaikutuksia dieselpolttoaineen pestä mitään vaatteita kotona.

Mitä välineitä auttaa pestä diesel?

Nämä nesteet luokitellaan "raskasta tykistöä" - ne toimivat hyvin tuoda tahrat asioita nopeasti saasteita ja vaikeasti poistettava. On tarpeen liota pala puhtaalla liinalla lyijyttömän bensiinin ja dieselpolttoaineiden hieman hieroi trail - jonkin ajan kuluttua voit puhdistamaan sen.

Treenaa liikkuminen paikan reunasta keskelle. Näin pääset eroon avioeron mahdollisuudesta.

Ammoniakki ennen käyttöä laimennetaan vedellä suhteessa noin 1: 7. Jos vaikka käden pesun paikka ei ole mahdollista päätellä, liota tahraa asia liuoksessa yön yli.

Kun yrittää pestä vaatteita bensiiniin olisi pese se aine ja tuulettaa, koska muuten se pitää epämiellyttävää hajua.

Tämä tuote on hyvin tuttu kaikille tehokkaasti pääsee eroon dieselpolttoainetta saastumista. Likaiset paikka sinun täytyy täyttyä hienoa suolaa ja jätä 40-60 minuuttia, ja sen jälkeen tämä menettely pestä pesukoneessa

Pesuaineet ruokia auttaa pääsemään eroon erilaisia ​​paikkoja, ja dieselpolttoainetta saastaisia ​​vaatteita eivät ole poikkeus. Liota se kuumaan veteen lisäämällä neste, ja sen jälkeen 2-3 tunnin suorittaa pesua.

 • Liitä käsienpesuun autoilijoita.

Puhdistus geeli täysin selvitä läiskät dieselpolttoaineen, jos paksu kerros asettaa se kankaalla ja pese se. Mukava bonus on se, että asia ei tarvitse liottaa.

Tämä menetelmä on tehokkaampi, jos se tehdään nämä vaiheet pian pilkkujen esiintymistä.

Eroon liasta ja jälkeen dieselöljyä voi perinteisiin tahranpoistoaineita, vain tässä tapauksessa on tarpeen pestä asia ei ole yksi, vaan 3 tai 4 kertaa.

Itse tehty seos tahrojen poistoon diesel

Levitä seos sisältäpäin. Jos ne osoittautuvat tehottomiksi, onnistuvat välttämään kudosvaurio.

 1. Sooda + saippua + astianpesuainetta.

Ensinnäkin, sinun täytyy hieroa saippuaa raastin. Lisää sitten sille sooda ja tiskiaineella, kaada se kaikki kuumalla vedellä ja sekoita. Aseta saastuneet vaatteet kulhoon, kaada takaisin valmistettua seosta ja jätetään 2-3 tunnin ajan. Tämän ajanjakson jälkeen, suorittaa pesua - tahra diesel katoavat.

Sekoita auringonkukkaöljyä sitruunan mehu ja kaada dieselöljy saatu tahra ratkaisu. Jättää sen liota 15 minuuttia, sitten pestään pesuaineella.

Jos vaikka soveltaen useita menetelmiä ei pese tahra, voi auttaa tätä häiriöttömän tavalla. Hän ei vaadi paljon kustannuksia tai vaivaa - kaikki mitä tarvitset on silitysrauta, lauta ja muutama arkki tavallista paperia (sanomalehti toimii). Joten pese saastuneet vaatteet jauheen kanssa, ja sitten kuivaa se. Laittaa kummallakin puolella paperiarkin, ja laittoi asia pinnalla silityslaudan, rauta väljähtyä. Paperilla, öljy pysyy jälkiä dieselpolttoainetta. Toista toimenpide korvaa paperin, sinun täytyy, kunhan kappaleet se ei ole.

On parempi käyttää rauta, kuumennettiin aineen lämpötilan. Tämä antaa halutun tuloksen, samalla vahingoittamatta kangasta.

Miten päästä eroon haju dieselin?

Usein vaikka tahrojen dieselin epämiellyttävä haju pitkään jää vaatteisiin. Poista se voi olla paljon helpompaa kuin varsinainen pilaantumista. Voit käyttää seuraavia menetelmiä.

 • Milloin aiot pestä vaatteita viimeisen kerran, lisätä jauhe hieman hoitoaine.
 • 40 minuutin kuluttua, liota tuote epämiellyttävä haju kerosiinia, asetonissa tai bensiinin uuttamalla, ja sitten se pestään jauhe ja tuulettaa.
 • Illalla hieroa minttu hammastahna, jossa on tahra vaatteita tai jättää yön liuoksessa, jossa oli astianpesuliuoksella ja vettä, ja aamulla pestä.
 • Yksinkertaisesti tuuleta vaatteita useita päiviä.

Jos täsmälleen seurata yllä ohjeita, voit unohtaa ongelman tahrojen tai dieselöljyn päästä eroon epämiellyttäviä hajuja. Kuitenkin, jos kohtaa jatkuvasti tarvitse pestä saastuneita tällä nesteellä, se on parempi ostaa rautakaupasta erityisen työkalun avulla voit poistaa tämän tyyppinen saastuminen.

Tytöt olemme jatkuvasti miettiä arkipäivän ongelmiin ja unohtaa itse. Kyllä, me siivota, puhdistaa ja pestä asioita, on aina jotain syötävää. Mutta minusta tuntui, että hänen miehensä rakastajatar ilmestyi, ehkä se johtuu minun ylipaino. Odotan Olu Kartunkovu of KVN, mitä hän tehnyt, karsittu pari kuukautta 30 kiloa, ja seurasin hänen ruokavalio, jo ensimmäiset tulokset - 10 kg. Ja kun hänen miehensä alkoi kiinnittää enemmän huomiota minulle sängyssä. Kuka välittää kuinka ohut Kartunkova löytyy täältä. Sanon vain, että prosessi työskentelevät itse tarkistaa.

ja niiden nimeäminen

Kysymyksiä ja ehdotuksia: [email protected]

Varoitus! Kopiointi materiaalien on mahdollista vain luvalla hallinnon ja aktiivinen viittauksen lähde.

StoZabot.com

Miten pestä dieselpolttoainetta - 14 tekniikoita varman tuloksen

Tahrat diesel paitsi heikentää ulkonäköä, vaan myös tihkua epämiellyttävä haju. Taas epäselvyys kaltaista pilaantumista, olin päättänyt selvittää, miten pestä vaatteita dieselpolttoainetta omin käsin kotona. Katsotaan yhdessä.

Poistaa tahra dieselpolttoaineesta voi olla eri tavoin. Suurimmaksi osaksi, voit jakaa niitä, keskittyen tunnistuksen aika saastumista.

Poista tuoreet saastuminen: 5 vaihtoehtoa

opetus, Taulukossa esitettyjen kertoo, miten ja mitä siivota dieselpolttoainetta vaatteet:

 1. Arkki erään vahakangas.
 2. Runsaasti ripottele tarvittavat osat ruokasuolaa.
 3. Hieroa suolaa liikkein suunnassa reunasta keskelle saastumisen.
 4. Jätä 30 minuuttia, sitten alkaa intensiivinen tilassa pesukoneen.

 1. Säiliössä kuumalla vedellä (3 l)., Laimennetaan pesuainetta (1 tl. L.).
 2. Alempi kohde ratkaisu 3-4 tuntia.
 3. Tavanomaisen pesun.

Jos saastunut alue, jolla on pieni koko, koska paikalla hieroa pesuainetta tahra. Kun taas, pestä vaatteita lämpimässä vedessä.

 1. Sovelletaan haluttu alue tiheä kerros tahna.
 2. Liota sitä 15 minuuttia ja palaa autopesu kone.

Osta tämä pasta voi olla varattuna autoilijoille, hinta - on saatavilla.

 1. Sekoita mehu ja öljyn suhde 1-1.
 2. Pumpulipuikolla, sovelletaan seos halutun osan ja hieroa liikkein.
 3. 10 minuutin kuluttua, seos pestään pois vedellä ja pese tuote normaalisti.

Erityisen tehokas tämä menetelmä ottaa paikka farkut ja työn vaatteita.

 1. Lietteen valmistamiseksi komponenttien (1: 1: 1).
 2. Laimenna tuloksena saatu seos altaan lämpimällä vedellä (3,2 l). Ja upota kohteen ratkaisu puoli tuntia.
 3. Lopuksi pese se laitteeseen.

Johda pitkäaikainen paikkoja: 4 reseptiä

Peruuttaa kuivattiin diesel vähän paremmin kuin tuoreet. Mutta tietäen joitakin temppuja, voit helposti selvitä tästä tehtävästä.

Niin, miten pestä dieselpolttoainetta, jos se on jo kuivunut:

 1. Kostuttaa c / b kankaalla bensiinin ja pyyhi halutun alueen.
 2. Kuten kangas saastuminen, ottaa uuden.
 3. Pyyhi kohdealue on tarpeen, kunhan dieselpolttoainetta ei ole täysin siirtää kangas.

 1. Liuotetaan 1 alkoholi lusikan teekannu.
 2. Vanulla kastetaan Rasvaliuos vähitellen pyyhkiä jäljittää.
 3. Muuta levyt saastuttavien.
 4. Toista kunnes ei tahraa.

 1. Liittää muutaman paperipyyhkeitä molemmin puolin tahrat (esimerkiksi kuvassa).
 2. Walk lautasliina kuuma rauta useita kertoja.
 3. Öljymäinen pohja vaikutuksen alaisena lämpötilan täytyy sulaa ja mene paperin.

Se on ei-toivottavaa käyttää raudan poistamiseksi dieselpolttoaineen kanssa hienoja kankaita - silkki, villa, synteettisiä. Nämä materiaalit eivät välttämättä siedä korkeita lämpötiloja.

 1. Ensin soveltaa tahranpoistoainetta piste haluttuun paikkaan.
 2. 15 minuutin kuluttua, suoritetaan pesemällä voimakkaasti koneen lisäämällä toinen korkki työkalun ja kaksinkertainen osa pesuainetta.

Suositeltu käyttö tahranpoistoaine kuivan jauheen muodossa.

Poista epämiellyttävä haju: 4 tapoja

Valitettavasti, soveltamisen jälkeen edellä olevissa menetelmissä voi jäädä malodor dieselpolttoainetta. Päästä eroon tästä ongelmasta, käytä näitä ohjeita:

 1. Tulosta paikalla yhtä menetelmistä edellä luetelluista.
 2. Kuivauksen jälkeen, lähettää kohteen pestä uudelleen, lisäämällä kaksinkertainen lokero balsami hoitoaine osan pyykkiä.

 1. Liota asia vedessä lisäämällä yksi näistä keinoista.
 2. Liota noin 30 minuuttia.
 3. Pestään kaksinkertaisen osan jauheen ja perusteellisesti tuulettaa.

 1. Hiero likainen osa piparmintun hammastahnaa ja jätetään yöksi.
 2. Aamulla pestä pois jäännös juoksevalla vedellä ja pese asia kone, jossa normaalitilaan.

Hengailla asia ulkona ja jättää muutaman päivän. Epämiellyttävä haju olisi poistettava.

Nyt tiedämme paljon tehokkaita keinoja, miten pestä dieselin ja poistaa pistävä haju polttoainetta. Yritä lykätä siivous lokeroida ja jatka pelastamaan asioita heti. Videoita artikkelissa on lisäohjeita siitä, miten poistaa tahrat dieseliä. Jos sinulla on oma menetelmiä, mielelläni lukea ne kommentit - kirjoittaa!

Miten pestä tahra diesel? 10 tapaa havaita poisto

Ongelma, miten saada näitä tai muita tahroja pinnalta vaatteen, tiedetään jokainen aikuinen. Erityisesti, perheen omistaa auton, tai muutoin ajoittain on tarpeen poistaa tahra dieselpolttoaineesta.

Haisevia keinot tummanruskeita voi täysin pilata suosikki asia.

Kuitenkin, ei ole tarpeen käsitellä tätä ongelmaa toivoton: nostaa tällaisen pilaantumisen vaatteet kaikenlaista voi olla omillaan, turvautumatta palvelut asiantuntijoiden ja palvelukeskuksiin.

Kertynyt ihmiset vuosikymmeniä reseptit elvyttää alkuperäisen tuoreuden ja siisteys suosikki asioita.

Paikalla diesel: Solim tiukka - johdamme purevasti

Lähtö diesel paikalla suoloja käyttämällä voidaan kääntää vanhan "isoäiti n" menetelmä. Ainoa edellytys on avain menestykseen on olla tuoreuden saastuminen.

Ennen kuin aloitat poistaa tämän erityisen lika, sinun täytyy levittää vaatteita muovinen kansi. Tämä toimenpide on välttämätön, jotta estetään saastuminen muita asioita.

Suora puhdistus vaatteita tahra dieselpolttoaineen on seuraava: suolaa runsaasti sirotellaan on likainen paikalla. Tässä tilassa, asia jää kolmenkymmenen kohteeseen neljäkymmentä minuuttia.

Päätyttyä tämän ajanjakson tavallisella harjaa pois kaikki jäännös puhdistaa vaatteet "aine" - suola. Lopuksi on suositeltavaa pestä tuote, käyttäen tavanomaisia ​​pesuaineen - jauhe tai saippuaa.

Yhteiset lähestymistavat tehtäväksi saavuttaa puhtauden vaatteita ja astioita

Yllättäen varmista puhtaus astioita ja vaatteita voi joskus käyttää samoja keinoja, että toisaalta, voit pestä astiat ennen upea loisto, mutta toisaalta - pestä kotona paikalla dieselpolttoainetta.

Saavuttaa toinen tavoite lämmintä vettä kaadetaan puhdistusneste.

Älä kitsastella keinoista: palautetun tuoreutta ja puhtautta maksavat kaikki kulut. Liota useita tunteja likaantuneet asia tässä ratkaisussa on tarpeen vahvistaa saatujen tulosten pesua.

Ongelman ratkaisu monimutkaistuu, kun kohde taistelun tulee tahra dieselpolttoaineen, oli aikaa kuivaksi.

Tässä tapauksessa on syytä ottaa yhteyttä ainakin haisevia ja syövyttäviä laitokseen - bensiiniä.

Puhdistustoimet kotonaan tässä tilanteessa, sinun täytyy olla kärsivällisyyttä. Pieni pala puhtaalla liinalla kostutetaan bensiinissä, sinun täytyy aloittaa pesee epämiellyttäviä tumma raita - jopa sen täydellisen katoamisen.

Halutun tavoitteen - palauttaa puhtautta, tuoreutta ja vetovoimaa rakkaan ja mukavat vaatteet - voidaan turvautua seuraaviin mielenkiintoinen folk tavoilla.

Työvälineitä tässä tapauksessa on:

Ennen kuin siirrymme puhdistuksen, asia sinun täytyy pestä ja kuivata huolellisesti. Sitten voit arvioida aste näkyvyyttä tahra dieselpolttoainetta. Jos se on vahvasti mukana, on tarpeen asettaa sen molemmille puolille paperia. Lämmitys raudan keskimääräinen lämpötila olisi silittää jalostettuja paikka.

Levyille kuluttua lämpökäsittelyn pitäisi näkyä rasvainen jälki.

Poistaa tahra täysin dieselpolttoaineen, on välttämätöntä suorittaa käsittely raudalla ja paperin niin kauan kuin saastuminen jatkuu.

Puhdistustoimet voidaan turvautua pesuainetta oma ratkaisunsa. Koostumus "mestariteos" sisältää seuraavat osat:

 • astianpesuaineella;
 • ruokasoodaa;
 • pesula saippua.

Kukin näistä komponenteista voivat myös pestä pois tiettyjä asioita. Yhdistetty voima niiden vaikutus on kasvanut huomattavasti, jolloin puhdistaa - pestä pois - melko monimutkainen sen koostumus saastumista.

Valmistusprosessi perustuu käyttöön perusosat tasasuhtaisesti. Pesula saippua jauhaa käyttämällä tavanomaista pienten puolella keittiö raastin. Lisää seuraavaksi astianpesuainetta ja ruokasoodaa.

Massan on kaada pieni määrä kuuman veden kaikki yhdessä ja sekoitettiin huolellisesti.

Pesemiseksi likainen asia, se pitäisi jakaa alareunassa altaan pesua varten. Se osa kudoksesta, joka oli "uhri" pitäisi olla erityisen hyvä oikaisuun - linjassa. Kaadetaan päälle kotiin "tahranpoistoainetta."

Tässä tilassa, tuote on muutaman tunnin, jonka jälkeen se on asianmukaisesti pestä ja huuhdella.

Pestä pois tahra kuin mahdollista käyttäen tavanomaisia ​​keinoja kaupankäyntiä varten. Jokainen heistä voit käsitellä tietynlaisia ​​pilaantumista. Todennäköisesti poistaa jälkiä dieselpolttoaineen kuin mahdollista ja käyttäen korkealaatuista tahranpoistoaine.

Tätä varten, neste kaadetaan suoraan rohkeasti pilaantumista. Kolmekymmentä-neljäkymmentä minuuttia tähän paikkaan pyyhitään harjalla, ja lopulta poistaa asia lämmittämätön vedessä.

Monet uskalla pestä asia aiemmin käsitellyn kulinaarisia tuotteita: auringonkukkaöljyä ja sitruunamehua.

Algoritmi on seuraava: tuoreista sitruunamehua 50 ml, johon lisättiin auringonkukkaöljyä - 20 ml. Kaikki on sekoitettu ja kaadetaan likaantuneet päällä.

Viisitoista minuuttia myöhemmin, sivusto on puhdistaa siveltimellä. Lopullisessa pesu on suositeltavaa käyttää kuumaa vettä, ja saippualla jauhe.

Jos se on noin pestä pois asia valkoinen valmistetaan liuos, jonka komponentit ovat 20 ml: aan nestemäistä ammoniakkia ja 150 ml: lla vettä. Liotetaan tämä neste villa pala käytetään perusteellinen pyyhkimällä tahra - kunnes sen täydellinen katoaminen.

Usein päästä eroon hajut kerrallaan ei ole mahdollista. Sinun täytyy varautua siihen, että olet viettää muutama perusteellinen pesuvedet täysin ja pysyvästi ratkaista ongelma.

Harmittaa tunne voi myös pahentaa se, että kun ostat tuotteen on käyttänyt valtavan määrän. Ja vain pilata suosikki asia on varsin säälittävä.

Herkkä ja huomaavaista lähestymistapa ongelmaan ei pahentaa tilannetta, välttääkseen ongelmia ja selviytymään menestyksekkäästi alkuperäisen.

Huolellinen tutkimus esitellään tarkemmin tavoista, kirjanpito kudosspesifisyys, josta asia tehdä oikeita valintoja ja saavuttaa haluttu tavoite - palauttaa puhtaus ja raikkaus housut, takki, puku ja niin edelleen.

Vaihtoehto säännöllisesti yhteydessä ongelma

Sotkee ​​dieselpolttoainetta asia monille miehille - väistämätön seuraus yhteydessä suosikki tekniikalla.

Parasta naiset, joilla voidaan helpottaa työsi - on ostaa kaupasta kotitalouskemikaalit erityinen työkalu, jonka avulla voit helposti ja nopeasti eroon epäpuhtauksien tarkasteltavana olevaa tyyppiä.

Äiti kaksi lasta. Olen suorittaa kotitalous on yli 7 vuotta - tämä on tärkein työ. Haluan kokeilla, yrittää jatkuvasti erilaisia ​​keinoja, menetelmiä, tekniikoita, jotka voivat helpottaa elämäämme, modernimpi, rikkaampi. Rakastan perhettäni.

8 tehokkaita tapoja tuoda tuoretta ja kuivattiin tahrat oranssi

9 tapoja hangata liiman ja tahmeaksi

Todistetusti tapoja poistaa tahrat deodorantti valkoisella ja mustalla asioita

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Adella.ru - on sivusto kaikille naisille. Ja nuoret äidit istuu asetuksella, ja nuoret tytöt vain kirjoittamalla aikuisikään, ja isoäidit jotka ovat nostamassa lastenlastensa, ja liikenainen ja kotiäiti - jokainen voi löytää meidän portaalin hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa.

Käytettäessä tiedot sivustosta aktiivinen linkki ei tarvita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin