Miten maalata turkis kotona

Miten maalata turkista kotona. Miten maalata turkis minkki, kettu. Mitä ja miten maalata turkis

Fur tuotteet ovat aina merkittäviä niiden haavoittumattomuudesta vaikutuksesta lämpötilaerot ovat suuret ja muut ympäristötekijät, mutta ennemmin tai myöhemmin turkista niitä voi haalistua, menettää sen entinen kiilto, peitetty täplät tai yksinkertaisesti irtoa. Kuitenkin menetys turkin väri - tämä ei ole lause, ja palauttaa sen entiseen kirkkautta voidaan turvautumatta asiantuntijoita. Tänään katsomme miten maalata turkis (esimerkiksi minkki ja kettu) ja keinotekoiset tehokkaimmista tavoista.

Erittäin likaisissa olosuhteissa tai värin, pinnan käsitellään lipeällä. Värielementteinä putoavat sairas rakenteeseen rasvaiset tai likaiset hiukset. Siksi saavuttaa täydellisen tuloksen sinun täytyy tehdä oikea ratkaisu. Puhdistusaine valmistetaan seuraavasti:

 1. 1 litraan vettä, lisätään 2 tl suolaa.
 2. 1 tl ammoniakkia ja samalla pesuaineella.
 3. 2 tl ruokasoodaa

Tuloksena oleva materiaali olisi sovellettava turkin avulla harjalla. Kuivattu tuote on luonnollinen tapa.

Hoidossa sisällä takin tulee esikäsitellä se glyserolin tai rasvaa kerma. Tämä tehdään, jotta estetään se ei kuivu.

Vastaus tähän kysymykseen on epäselvä. Joka tapauksessa lopullinen valinta vain sinulle. Asiantuntijat kuitenkin suosittelevat maalata kettu tummat värit. Jos haluat uudelleen maalipinta sävyltään, esikäsittele sitä vetyperoksidilla.

Ennen maalata turkista kotona, sinun täytyy perusteellisesti kostuttaa takki veteen. Levitetään pintaan turkisten normaalin hiusvärin. Viivästyttää soveltaminen aine ei ole sen arvoinen. Älä unohda turvatoimet - käytön kumin Lääkärin käsineet. Niitä voi ostaa lähes missä tahansa apteekissa yksittäin tai paketin 100 kappaletta. Aiheuttaen maali turkista, sileä turkki käsi - koska aine on tasaisemmin pinnalle. Sen jälkeen on välttämätöntä säilyttää tuotteen muutaman minuutin (kuten merkitty maali ohjeet). Lisäksi fur huuhtele lämpimällä vedellä. On parasta lisätä etikkaa. Nyt voit edetä kuivumisen. Turkiseläinten ei enää "sel9raquo, varovasti venyttää sitä. Tarvittaessa Pin It nastat.

Turkin minkki on hyvin samanlainen rakenteeltaan ja ulkonäöltään hiuksista, joten se olisi vain maalata aerosolin tai pistooli etäisyys ei ole pienempi kuin 50 eikä suurempi kuin 80 cm: n etäisyydellä pinnasta. Jotta voidaan maalata hyvin imeytyy materiaaliin, sinun täytyy huolellisesti kammatut jokaisen soveltamisen uuden kerroksen. Kampa maalata tasaisemmin pinnalle turkkeja ja muita turkistuotteita, sillä seurauksella, että ne näyttävät tuoreen ja houkutteleva. Kuten olemme aiemmin on huomattu, minkki on hyvin samankaltainen rakenteeltaan hiuksista. Tämän vuoksi sinun täytyy poimia hänen maali, joka ei vaikuttaisi sen laatua. On parasta käyttää materiaalia testattiin niiden TRESSES, että on normaalia hiusten värjäykseen. Tämä myydään lähes kaikissa supermarket ja markkinoilla. Valikoima ja erilaisia ​​värejä tyydyttää jopa kaikkein oikukas nainen muodin, joten valitse sopiva vaihtoehto, ja sitten helposti levittää maalin takki.

Kuten kuivaukseen, nämä kunnostettuja tuotteita voidaan käsitellä tavalliseen kodin hiustenkuivaaja. Sitä olisi aika kampaus turkista edelleen se ei ole sitkeä. Jotta turkin kiiltoa, käytä balsamia hiusten. Se on hyvin pehmittää turkista ja tehdä väri voimakkaampi.

Miten maalata tekoturkis?

Ensinnäkin on tarpeen määritellä, missä järjestyksessä yksi väri maalasit turkista. Vaikka yleensä toimintaperiaate ei eroa onko maalata takki radikaalisti tai käsitellyt sen pinta vain osittain. Ainoa aikaero.

Maali tekoturkikset? Samoin kuin luonnollisen, paras tapa olisi se, että hiusvärin. Jos haluat tehdä väri takkinsa tumma tai vaalea (eli yksi, joka on hyvin erilainen kuin todellinen varjossa), käytä vastustuskykyisiä lajikkeita. Jos aiot käsitellä turkista vain osittain, näihin tarkoituksiin on varsin sopiva tavanomainen virkistävä shampoo.

1

Joten, olet ostanut oikea maali. Mitä seuraavaksi? Ennen maalata turkista kotona, sinun täytyy huolellisesti rasva pintamaali, ja poista siitä kaikki epäpuhtaudet. Tehdä tämän, vanupuikolla kasteltu pesuainetta tai shampoo. Ja vielä yksi asia - ennen väritys on parempi tarkistaa väri maali tahansa paperille. Joskus käy niin, että pullo ei vastaa varjossa. Tai se vain ei pidä siitä. Sitten sinun on mahdollisuus muuttaa sitä ja turkin puolestaan ​​ei kärsivät kaksinkertaisesta "pytok9raquo;.

Miten maalata turkista kotona? Kun kuituihin follow niin että turkin on sijoitettu pinnalle tasaisesti. Välttää maalaamaton alueilla, kammalla (samalla tavalla kuin jos kyseessä luonnontuotteet). Itse materiaali levitetään siveltimellä suuntaan kuitujen. Siten, maali kaapata ei vain ylempi osa takki, mutta sen kangas perusta.

Odota muutama minuutti, kunnes koko pigmentti imeytyy. Nykyinen paikallista aikaa kussakin väri on erilainen, joten aina noudata sovelluksen ohjeita. Kun maali imeytyy hyvin osaksi turkista, pese vedellä, käsittele shampoo tarvittaessa. Jos turkki soveltuu hyvin pestä, voit laittaa sen pesukoneeseen. Sen jälkeen kampa kuidun kampa ja tuotteen annetaan kuivua. Kuivauksen jälkeen uudelleen kampa. Jos kangas tausta kerrosta ei voida pestä, maalijäämistä poistaa se lämpimällä vedellä kappaletta pumpulipuikolla.

Joten, me tajunnut, miten värjätä turkikset kotona ja sitten mitä työkaluja sinun täytyy olla varastossa.

Stained turkista kotona

Selviytymään voimalla värjäys turkista ja nonprofessional. On helppo ratkaista ongelma: miten maalata turkista kotona ohjeiden alla.

Lue tämä artikkeli:

Siirry manipulointi vapautumisen jälkeen limakalvon turkista tuotteen. Sen jälkeen, kaavituista tulee voidella glyseriiniä tai rasvaa kerma - niin voi välttää sitä kuivu.

Saastunut turkis värjäystä vaikeampaa, ja sävy voi olla yllättäviä. Tämän vuoksi on tarpeen poistaa paalun tämän koostumuksen avulla:

 • vesi - 1 litra;
 • Suolaa - 2 tl. lusikat;
 • ammoniakki (ammoniakki) - 1 tl. lusikka;
 • pesuainetta - 1 tl. lusikka;
 • ruokasoodaa - 2 tl. lusikka.

Käsittely fur puhdistus seos tehdään siveltimellä. Sitten fur on kuivattu luonnollisesti huoneenlämmössä.

Asiantuntijat sanovat, että maalata turkis kotona voi olla sävy 1-2 sävyjä tummempi kuin "alkuperäinen" väriä turkis tuotteita. Tämä koskee kasa vuotia tahansa jäsenen eläimistöä.

Turkiseläinten suuri avain aihe voidaan käsitellä vetyperoksidilla.

Saada pysyviä tuloksia, sinun täytyy käyttää laadukasta kestävät hiusvärin. Korko paalurakennetta on myös tarpeen. Ja kuten minkki ja kettu turkista tiheys on suuri verrattuna, esimerkiksi, Silver Fox, sen soveltaminen voi vaatia suurempaa mustetta.

Ennen menettelyn, sinun tulee testata värimaailman pienellä alueella turkis tuotteen. Ja jos tulos on vaikuttava, on tarpeen kostuttaa kaikki turkista vedellä, ja sitten heti alkaa suihkuta valmis hiusvärin. Kattaa kasa väriainetta, on käsi hansikas huolellisesti tasoittaa tuotteen väri tasaisesti pinnan turkista. Pidetään tässä asennossa vaate tiettyyn aikaan ohjeissa, ja pestiin sitten lämpimällä vedellä ja maali. No, jos vesi lisätään etikka, - se antaa turkista silkkisen vahvistaa saatu väri, joka tällä menetelmällä kestää kauemmin. Auttaa osto kiiltoa turkista ja hiusten hoitoaine.

Ylimääräisen kosteuden turkkiin ja värillinen vesi-Pesty tuote poistaa pyyhe ja kuivaamalla sitten suoritetaan laskostumattomassa muodossa pöydälle tai kartongin erityisesti valmistettu kokoa vastaava malli. Välttää "hunching" turkista, se varovasti venyttää ja tarvittaessa kiinnitä nastat.

 • Jos minkki turkista muuttui keltaiseksi, se voidaan selvittää käyttäen seosta, vetyperoksidia ja 7-10 tippaa ammoniakkia. Koostumusta voidaan käsitellä siten kärkien turkista, ei märkä kaavittuja.
 • Auburn turkista voidaan maalata väkevällä kaliumpermanganaattia. Tee se vaahto sienellä. Tässä tapauksessa, ei pääse kastumaan sisäpuolelle.
 • Valkaistu fur päät, esimerkiksi minkki hankkia päivitetty huolehtia niiden obrabatyvaniya spray maali mokka. Sputterointi suoritetaan hitaasti ilmapallo, joka sijaitsee etäisyydellä 70 cm edellä, ja käsiteltiin pinta-ala.
 • Se auttaa maali pullo muut värit sävytys shampoo - sävy paalun saturoituu.

Helppo värjäämiseksi kasa valkoinen kani. Maalata turkis kotona, ennen väriään sitä ei tarvita, ja kasa voi ostaa mitä tahansa väriä, joko vaaleanpunainen tai punainen, musta tai tuhkaa. Mutta on välttämätöntä tietää, että tämä materiaali - hyvin lempeä ja antamaan tällaista turkista toisen värin pitäisi olla hyvin hienovaraisesti.

Hänen lähestymistapansa vaatii värjäystä Mouton. Johtuen tiheydeltään pukeutunut turkisten täytyy seurata tarkasti tasainen jakautuminen maali ihon pintaan. Muussa tapauksessa väri muuttuu täplikäs, eivät tuo estetiikan vaate materiaalin.

© 2016 viihtyisä koti

Kun kopiointi materiaalien viite on pakollinen sivusto

Miten maalata turkis kotona

Tiedetään, että turkis tuotteet näyttävät kaunis ja ylellinen, hyvin lämmin talvella kylmä. Kuten kaikki vaatteet, ne lopulta menettävät upea ulkonäkö. Jos suosikkiasiasi haalistunut tai yksinkertaisesti tylsää, voit maalata talon turvautumatta asiantuntijoita, joten sitä jotain uutta ja ainutlaatuista.

Miten maalata turkis kettu kotona

kettunahkasta soveltuu hyvin värjäys. Jos haluat päivittää Pestsovaya asia, sinun tulee:

 • hiusvärin;
 • rasvaa kerma (voi korvata glyseroli);
 • hoitoaine,
 • kumi lääketieteellinen käsineet;
 • Harjaa tai vanhalla hammasharjalla soveltaa väriainekoostumuksesta;
 • etikkaa.
 1. Rasvaa kaavittuja kerma.
 2. Venyttää kangas tasaiselle pinnalle, korjaa se.
 3. Puhdistettu perusteellisesti liota veden pinnalla.
 4. Käsineitä, anna nopeasti mustekoostumuksen tasoittaa torkut käsi.
 5. Odota jonkin aikaa määritelty ohjeita väritys.
 6. Huuhtelu villi juoksevassa lämmintä vettä huuhteluun etikka ratkaisu.
 7. Treat asia balm, laimennetaan vedellä, huuhtele.
 8. Rasva kaavituista jälleen kerma, varovasti venytä sitä puristuksiin nastat, anna kuivua.

Minkkiturkin näyttää hyvältä ja on pitkä käyttöikä. Jos tuote haalistuneet värit, voidaan värjätä minkki. Ennen kuin maalata minkki kotona, valmiina:

 • hiusvärin;
 • spray;
 • kampa usein hampaat;
 • shampoo;
 • hoitoaine,
 • rasvaa kerma (käytettävissä glyseroli).
 1. Puhdas asia liasta ja rasvasta.
 2. Treat kaavittuja kerma.
 3. Koostumuksen valmistamiseksi, värjäämiseen ohjeiden mukaisesti.
 4. Kostuta veden pinnalle käyttämällä sumutinta.
 5. Sovelletaan väriaine kasa spray etäisyydeltä 50 cm.
 6. Kohdista sävy, kampaus pinta kampa.
 7. Odota puoli tuntia.
 8. Huuhtele väritys koostumus lämpimällä vedellä shampoo.
 9. Huuhtelu balm, laimennetaan vedellä.
 10. Levitä voidetta kaavittuja.
 11. Levitä tuote, anna sen kuivua.
 12. Kampa nukkapeitteen haluttuun suuntaan.

Ennen maalata turkista kotona, haluat viettää sen puhdistamista. maalihiukkaset tuskin tunkeutuvat rasvaa, likainen kasa. Ennen maalipinta tai muita turkista asia, tuote on puhdistettava emäksisen liuoksen kanssa. Voit tehdä tämän sinun tulee:

 • vesi - 1 litra;
 • G - L., 2 tuntia.
 • ammoniakki - 1 h L.,.
 • pesuainetta (geeli astianpesuaineella, pyykinpesuaine) - 1 tl.;.
 • ruokasoodaa - 2 tl ..
 1. Ainesosat liuotetaan veteen, sekoita hyvin kunnes homogeenistä.
 2. Treat kaavittuja rasvaa kerma (voit glyseriiniä) kuivumisen estämiseksi.
 3. Tasaisesti syntynyt liuos kasa, harjalla.
 4. Huuhtele huolellisesti juoksevan veden koostumus.
 5. Levitä asia, anna sen kuivua huoneenlämmössä.

Väritys turkisten hiusvärin

Arvoinen turkista rakenne muistuttaa hiuksista. Siksi sopii kotiin värjäykseen käytetyn väriaineen hiusten. Tämä lääkitys voi ostaa milloin tahansa supermarket, tallentaa kodin kemikaaleja. Valikoima värejä ja monipuolinen, ja et vaikea löytää oikean sävyn. On parempi valita tummempia sävyjä alkuperäisen värin, esim musta. Jotta asiat sävyltään tarvitaan vaalentaa, käsiteltiin vetyperoksidin. turkis väritys tämä työkalu on yksinkertainen, muistuttaa värjäysmenettelyn oman kiharat.

Muita keinoja värjäys kotona - erityinen spray. Tämä lääke käytetään antamaan värisävy päädyt. Pohjavilla ja kaavittuja eivät altistu. Sävytyspastoja dispergoidaan etäisyydellä 60-70 cm. Ilmapallo tulisi liikkua hitaasti, mitattuna tasaisen jakaantumisen aineen. Värillinen osa tulee välittömästi kampa poistaa kaikki ylimääräinen varat ja tarttumisen estämiseksi Villi.

1