Miten maalata kattoon asunnossa

Katto maalaus: askel askeleelta opas A-Ö

Nykyaikana on monia tapoja viimeistely kattoon, mutta edullisin ja yksinkertaisin vaihtoehto pysyy hänen maalaus. Rakentamisen markkinat tarjoaa valikoiman niin runsaasti maali materiaalia että tavallinen kuluttaja on erittäin vaikea pysäyttää valinta jotain yhdessä. Siksi on vaikea päättää, mitä maalata kattoon ja selvittää, miten maalata kattoon kunnolla. Mutta tämä on vasta alkua nousevien kysymysten, koska edessä arvoinen vaikea tehtävä oikein kattoon maalaus, joka ei siedä välinpitämättömyyden ja piittaamattomuuden, koska tämä riippuu ulkonäköä tiloissa.

Joskus on vaikea päättää menetelmän värjäyksen enimmäismäärän

Ensimmäinen askel on selvittää, mitä vaikutuksia pinnalla katto, jonka haluat saavuttaa. Riippuen Ulkopinnoite komponentti erotetaan:

 • puolikiiltävä - vähemmän kiiltoa, käytännöllisyys;
 • matto - täysin vailla kiilto. Ihanteellinen vaihtoehto, joka piilottaa kaikki virheet;
 • kiiltävä - luoda tunne kirkkaus ja käytetään täysin linjassa pinnoille.

Kiiltävä maali vioista ja haitat sidosaineita työtä voidaan nähdä yhdellä silmäyksellä. Kokeneet rakentajat kehotetaan ostamaan niitä vain korjaustöitä ei-asuintiloja ja maalaamiseen laajoja alueita kattoon.

On myös tärkeää päättää aiot pestä jälkeenpäin päällystetty saippuavedellä tai yksinkertaisesti puhdistaa siveltimellä. Ensimmäinen vaihtoehto ei hyväksy halpaa materiaaleja, joista lähes välittömästi suorittamaan avioeroja. Jos et aio puhdistaa pinnoite, maali katto voi olla edullisia analogi.

Mitä parempi maalata katto? Jokainen näyte on oma määritelmiä, jotka on otettava huomioon, menossa maalata kattoon asuin tai ei-asuintiloja. Tähän mennessä suosituimpia ovat tämäntyyppisiä värejä:

Myrkytön, ei haihdu haitallisia aineita, ilman havaittavaa hajua, täysin turvallinen muille, jotka ovat suoraan huoneeseen. Täydellisesti kattaa kaikki pinnat eivät aikaisemmin maalatuille kiiltoa.

Heillä on useita etuja, jolloin miehittää johtava asema joukossa muun maalaustarvikkeet. Ei haitalliset kaasut, pöly kerros. Niillä on myös hyvä hengittävyys ja nopeasti kuivuva. Kattavat seuraavat maalikerros voi jo 2-3 tunnin kuluttua.

Kuten tahroja, ne voidaan helposti poistaa kostealla kankaalla, maali ei ole poistettu ja ei reagoi UV-säteiltä.

Useimmat paksu pinnoite ovat lateksimaalit. Vinyyli käytetään usein seiniin. Jossa rakenne materiaalit ovat kohokuvioita, beskapelnymi maalin yli halkeamia ja väärinkäytöksiä.

Akrylaattimaalia voivat yhdessä toteuttaa rohkein luovia ideoita, mutta niiden soveltaminen ovat vielä ristiriitaisia.

Lateksi voidaan maalata tapetit, niiden katsotaan olevan kaikkein kestävä. Kun koristelu katto keittiössä tai tiloissa, joissa märkäpuhdistukseen tehdään säännöllisesti, etusija annetaan puolikiiltävä materiaaleja.

Koostumus sisältää akryyli- liitu, joten pinta on maalattu akryyli, on taipumus likaantua ja märkä kangas ei ratkaise ongelmaa. Perustuen nämä ominaisuudet, akryyli maalit osti korjattavaksi pintojen makuuhuoneessa, lastenhuone, ja ne soveltuvat olohuoneessa. Huomaa, että kuivauksen jälkeen akryyli voi muuttaa sävyn.

Ratkaista viimeistely katto, joissa korkea kosteuspitoisuus tai huonosti ilmastoidussa huoneessa voi silikaattimateriaalit. Aluksi, ne on tarkoitettu väri pinnat aiemmin kipsissä. On syytä muistaa, että ennen liiman kerroksen silikaatti maalipinta on päällystetty erityisellä aluketta.

Ottaa maalattu katto silikaatin tuotteita, et voi murehtia:

 • hengittävyys riittävä;
 • korkea tarttuvuus pintaan;
 • siedettävyyttä pinnoitteen lämpötilan vaihtelut;
 • muuttuvat paletti ja rakenteet altistetaan korkeille lämpötiloille tai suoralle auringonvalolle.

Kuitenkin merkittävä haitta on alhainen elastisuus ja materiaalin taipuisuutta. Eivät kärsi silikaatti maalit tiloihin kutistuminen, jossa on karkeita halkeamia ja rikkoo jopa ajan mittaan. Ei sovellettu silikaatti ja orgaaninen viimeistelypäällyste.

Silikonimaali - uudet sisustusmateriaalien

Silikonimaali - suhteellinen uutuus markkinoilla viimeistely materiaaleja, jotka on vesi-emulsio liuos, joka sisältää silikonihartseja. Paksusti sovellettu, mutta eivät muodosta tylsä ​​elokuva, ja siksi ei häiritse poistuminen ylimääräisen nesteen ja jotta ilma pääsee kiertämään.

Tuntuisi, saavuttaa samanaikaisen huokoisuus ja veden vastus lähes mahdotonta, mutta valmistaja on osoittautunut päinvastoin. Kehittäjät väittävät, että silikoni maali voi säilyttää alkuperäisen ulkoasun kolmen vuosikymmenen ajan.

Silikaatti maali levitetään Jonkin edellisen tulevan jo toisena päivänä sen jälkeen, kun kipsi, ei välttämättä odota sen kuivua kokonaan. Esimerkiksi akryyli- vain kuukauden voidaan käyttää tässä tapauksessa.

Etiketit silikonimaali totesi, että ne sisältävät antibakteerisia aineita suojaamaan päällysteen ulkonäkö ja leviämistä haitallisten mikro-organismien.

Tietenkin, silikoni värjäytyminen katot - hauskaa ei ole halpaa, mutta nämä tulevat maksetuksi mielenkiinnolla. Tähteet voidaan käyttää myöhemmin loppuun betoni, kipsi, puuta, tiiltä, ​​kipsilevyä. Parantamaan teknisiä ominaisuuksia niitä voidaan sekoittaa muita värejä.

Kun ostat materiaali, kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon mustetta on käytetty 1 neliö. m katto, määrä pankin ei ole mitään merkitystä.

Sinulla on jo tarvittavat maalit, nyt on aika määritellä työkalut, joita tarvitset maalata kattoon:

 • Rulla soveltuu maali;
 • sivellin;
 • useita kapeita harjat;
 • maali;
 • Kaukalo kankaan;
 • erikoislaseista;
 • suojavaatteet;
 • liimanauhaa;
 • lastalla;
 • Tikkaat.

Oikein maalata kattoon tarvetta huolellista valmistelua pinnan itse.

Lastalla puhdas katto kalkkimaalilla vanhasta kerros tai muun tyyppinen viimeistely. Kävele väärinkäytöksiä hiekkapaperia, kostutettu etukäteen niiden märällä sienellä, ja soveltaa viimeistely kerros kitti. Haettaessa kitti pienillä lastalla. Jos näet pölyä kattoon, poista se pyyhkimällä liinalla. Pohjustettu koko katto, se maalata pitkä oleskelu pinnalla. voidaan saavuttaa, jos halutaan, ihanteellinen pinnoite, pohjustetaan se vielä kerran.

Noudata näitä ohjeita kattoon maalaus:

 1. Alkaa maalata kulmat, liikkuvat kaukaa huoneen nurkassa suhteen sisäänkäynnin lähimmäisen. Kasta pensseli osaksi maali ja poista ylimääräinen. Pinnoittaa enimmäismäärän nauhan suuruus 3-5 cm.
 2. Nyt dip rulla maalilla. Kun kulmat ovat täysin värjätty, siirry keskelle kattoa. On suositeltavaa kaataa tarvittava määrä maali lokeroon ja "ratsastaa" se työkalussa. Puristinosan jälkeen ja päästä eroon ylimääräinen maali harjalla. Tällaiset toimet auttavat välttämään tahroja katossa.
 3. Huomaa, että maali ei mene nukkumaan paksu kerros, se on liian nestemäistä johdonmukaisuus johtaa myös poimujen muodostumi- sen kannessa. Jos pinta on jo maalattu oikein, jotta maali halutun tiheyden ja uudelleen maalata halutun alueen.
 4. Tarkastaa värjätty kattoon, ollessa eri kulmissa huoneen, tämä välttää epätasaisuutta ja vikoja kunnes maali ei ole kuivunut täysin.

Ominaisuudet viimeistely kattoon sumutin

Suorittaessaan maalaus toimii maalarit käyttävät yhä enemmän suihkun, jonka avulla voidaan levittää maalin ohuesti ja tasaisesti koko katon. Tämän tyyppinen maali levitetään ensin värjätty palanut telan pinta.

Ensimmäinen, nestemäisen maalin laimennetaan suhteessa etiketissä voi. Työskenneltäessä spray tärkeää valita optimaalinen pituus materiaalin jakelemiseksi suihkun noin 70 cm. Stain katto voidaan seisoo tikkailla, tuoli, ja pöytä sopivia. Sumutin liikkuu tasaisesti ilman nykäyksiä ja pidetään samalla etäisyydellä katosta. Saavuttaa "yksitoikkoisuus", ei pitäisi pysyä pitkään samassa paikassa.

Nyt tiedät paremmin kuin maalata kattoon ja miten se tehdään tehokkaasti. Ja muista - lukutaitoisia manipulointi oikein valitut materiaalit Pintaviimeistelytarviikkeet - avain menestykseen.

Mikä maali valita kattoon asunto

Valitsemalla kattaa katto asunnossa tai yksityinen koti, on tärkeää tietää vaihtoehdoista maalien. Erityisluonteen maali, valitset seinäpäällysteestä jokaisessa huoneessa. On kaksi valintaperusteet materiaalin. Ensimmäinen - oikea väri, joka on sopiva koko sisustus huone. Toisen - kemiallinen koostumus, ominaisuuksista ja ominaisuudet maalattu katto. Siten valitsemalla maali huoneessa, asunto, talo vastuullisesti lähestyä seuraavat kohdat.

Värimaailma on yksi tärkeimmistä kriteereistä. Päällekkäisyys tulisi olla sopusoinnussa muiden sisustuselementtejä ja pinnat, esiintymisen välttämiseksi visuaalinen ja psyykkinen epämukavuutta. Valitessaan, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Katon tulisi olla kevyempi kuin seinät, mutta ei luoda ristiriitaa väri. Esimerkiksi, valo kalkki on tavallisesti yhdistetty vihreä ja vaaleanpunainen siellä ristiriita. Nelivärinen ottelu on myös huono valinta.
 2. Valkoinen - klassinen versio. Jos tapetti, huonekalut, verhot vaikea yhdistää, niin tällainen päätös olisi pelastuksen. Toteutettavat siellä pobelochnye maali, pystyy luomaan täydellisen värin, miellyttää silmää.
 3. Jos katto maali on virhe, on toivottavaa valita äänen, joka kätkee sen sijaan korostetaan haitat. Valkoinen korostavat jälleen kuoppia ja käänteitä. Harmaa, beige, vihreä tai muita vaimennettu väri peittää puutteita.
 4. Sävy katon tasossa on täytettävä sisustus. Harkita esteettisiä ominaisuuksia koriste-elementtejä. Jos asunto luoda tyylikäs sisustus kokonaisuus seinäpäällysteestä on valittava suunnittelija, muotoilu esteettisiä suuntautuminen pintamateriaalit ja kalusteet.

Nykyään ei ole käytännössä mitään rajoituksia värivalikoima. Kemianteollisuus tuli tasolle, kun valmis tarjoamaan laadukkaita ja turvallisia maalit rikas sävyjä. Se tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta huomattavasti vaikeuttaa valinta. Väriyhdistelmiä riippuvat maistuu omistajien asunnon tai ammatillista suunnittelijat. Yhtä tärkeää on tietää, mitä ominaisuuksia on niitä tai muita pinnoitteita.

Pinnan näyttää täydellinen, jos valita oikea väri ja tyyppistä materiaalia.

Tässä otetaan huomioon perusparametrit maaliin, yksityiskohtien pinnan esikäsittely. Useimmiten suunnittelussa kattoon seuraavanlaisia ​​maaleja käytetään asuinalueilla:

Jokainen niistä on omat etunsa ja haittansa. On tärkeää korostaa, että jos ostettu maalata asunnon tai omakotitalon, sen on oltava turvallisia ihmisten terveydelle. Valmistajat takaamaan hyvä kemikaaliturvallisuusraporttia väriainekoostumuksissa.

Erityisluonteen eri sisämaaleilla

Turvallisuussyistä, helppokäyttöisyys, kyky helposti poistaa laajalti vesi-pohjainen formulaatioita. Ensinnäkin on korostettava, korkean turvallisuustason. Tämä maali ei vapauta myrkyllisiä aineita tai hajuhaittoja. Vodoemulsionku voidaan turvallisesti soveltaa mihin tahansa muuhun pintaan kuin kiiltävä. Jos täytyy pestä pois maalikerros tämä tapahtuu yksinkertaisesti käyttämällä saippualiuosta.

Hyvä vaihtoehto, joka on useimmiten valittu maalaus katon ja seinien - akryylimaalia. Tärkeä etu on kulutuskestävyys ja pitkän aikavälin säilymistä väri. Toinen positiivinen tekijä - vettä hylkiviä ominaisuuksia. Tällainen pinta ei pilaa vakiolla kosteutta, se voidaan pestä säännöllisesti. Kun maalaus akryyli koostumukset kiristetty pieniä halkeamia ja vikoja, ulkonäön parantamisessa kattopintaan. Yhdessä nämä hyödyt eivät akryylimateriaaleille kysyntää ja suosittu työskenneltäessä eri pinnoille.

Lateksimaaleista myös omat etunsa, mutta niiden käyttö on paljon vaikeampaa kuin akryyli.

Päätarkoitus käyttäen erilaisia ​​maaleja - pinta, jonka suurin vettähylkivyys indeksi.

Sovellettuna luoda ohut kerros, jossa on kaunis silkkinen matta pinta, mutta tästä huolimatta sen täydellisesti suojaa värillinen pinnan kosteudelta ja kastumiselta. Huokoinen rakenne tarjoaa korkeatasoisen vesihöyryn läpäisevyys, mikä on tärkeää keittiössä tai kylpyhuoneessa. Latekseja käytetään usein silloin, kun sovelletaan kohokuvioitu maalattava tapetti. Tämä johtuu siitä, että se on ohut kerros, joka paljastunut merkittäviä pintarakenne. Se ei heikkene edes pesua.

Silikaatti maaleja käytetään harvoin huoneistoissa. Ne sopivat paremmin teollisuustilat korkea kosteus. Talot tulee käyttää vain keittiössä tai saunassa.

Tällaisten maalien on korkein höyryn läpäisevyys kerroin, joka on keskeinen etu.

Värialueen on rajoitettu johtuen siitä, että vain erityistä pigmenttiä väriaineita käytetään tuotannossa. Käytettäessä toteuttaa lisääntynyttä turvatoimia johtuen emäksen läsnä ollessa.

Silikoni yhdisteitä pidetään yleisen maaleja. Ainoa haittapuoli - korkea hinta. Kuitenkin se on perusteltua seuraavat ominaisuudet:

 • elastisuus mahdollistaa kiristämällä raon 2 mm;
 • pitkän aikavälin säilymistä ensisijaisen väri;
 • Terveysturvan;
 • Koska pistävä haju;
 • helppokäyttöisyys ja huolto;
 • korkea vesihöyryn läpäisevyys;
 • suoja kasvua haitallisten mikro-organismien tuottaman erityinen biosidinen lisäaineita.

Paint silikoni pidetään paras sisäkäyttöön. Tämä johtuu siitä, että korkeat kustannukset. Mutta jos arvostat estetiikka, turvallisuus ja kestävyys, on suositeltavaa ostaa laadukkaita ja ole halpaa maalia.

Lakkojen ja sävytys puupinnoille

Omakotitalojen ovat usein katossa viimeistely puuta käytetään. Se voidaan päällystää maalilla, mutta säilyttää rakenne puun paremmin kirkaspinnoitteilla, jossa on laaja valikoima.

Laajalti käytetty alkydi koostumukset, tunnettu siitä, helppokäyttöisyys ja korkea turvallisuustaso. Tarvittaessa luoda tiettyjä sävy puupinta käytetyt menetelmät: perinteinen tahra sävytystä erityisiä lakat.

 • Itsenäisenä asentaa enimmäismäärät: tekniikka ja laitteen ominaispiirteisiin
 • Miten maalata kattoon listoja vaahto
 • Miten kaunistelemaan kattoon lateksimaalia

Olisimme kiitollisia, jos voisitte jakaa kokemuksia ja kommentteja, se auttaa toisia ratkaisemaan ongelman nopeasti.

© 2016-2018. DekorPotolka.ru - kaikki noin viimeistely kattoon käsillään.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Miten ja mitä maalata kattoon: valinta maali ja sen soveltamista

Kaunistelemaan kattoon vähitellen väistymässä menneisyyteen kanssa innovatiivisten viimeistely tekniikoita. Joista yksi on maalattu. Jos ennen päätöstä liittyi myrkytysriski, niin tänään on täysin turvallisia käyttää sisällä talossa maalilla. Nämä pidämme tässä artikkelissa.

Maalaus kattoon asunnon

Mitä voi maalata katto? Tähän kysymykseen, meidän täytyy muistaa, että sinun täytyy hengittää höyryt maalien valittujen ja tuntumaa asettui sen pois tulevaisuudessa. Näin ollen, paras vaihtoehto olisi vesipohjainen liete, jonka vettä pohjan.

Ja nyt muunnelmia vesi itsessään on tukeva ja kestävä akryyli, jolla on seuraavat edut:

 • Vedeneristys ominaisuudet. Sen käyttö on täysin mahdollista, jopa joissa korkea kosteuspitoisuus, kuten kylpyhuone, keittiö tai kellariin.

Maalaus katto kylpyhuoneessa

 • Kohtuullinen hinta käyttämällä edullisia raaka-aineita.
 • Laaja valikoima värejä. Lisäksi vodoemulsionku helposti sekoittaa muodostamaan uuden ja ainutlaatuisen sävyjä.

Erilaisia ​​väripaletit akryyli suspensiot

Vihje: Sekoitus on suositeltavaa käyttää erityistä sävytyskoneita. Ne eivät vain helpottavat työtä ja parantaa vaivaamista väriä, mutta myös pystyä toistamaan varjossa käytetty absoluuttinen tarkkuus on mahdotonta manuaalisesti.

Photo laitteet sävytystä

 • Helppokäyttöinen omiin käsiinsä. Sitä ei vaadita mitään erityisiä taitoja maalin.
 • UV kestävyys. Jatkuva altistuminen auringonvalolle ei voi vähentää kylläisyyttä alkuperäisen värin.
 • Kestävyys mekaanisia vaurioita ja kulumista.
 • Joustavuus. Taipumusta halkeilua vähäisten kantoja perusta.
 • Helppohoitoisuus. Manuaalinen voit käyttää kodin kemikaalien pestä maalattu pinta.

Pesu värjättiin katto

Katsokaa nyt miten maalata kattoon ilman bändejä ja muita mahdollisia vikoja.

Pinnan esikäsittely joskus kestää kauemmin ja vaatii enemmän työtä kuin varsinainen maalaus:

 1. Poista vanha vuori:
 • Kaunistelemaan tai tapetti runsaasti veteen kostutetulla jälkeen teräviä lastalla.

Selvitystila vanha tapetti

 • Maali, riippuen koostumuksen rip pois tai pestä pois kaapimella.

Vinkki: ennen kuin irrotat öljysuspensiokonsentraatin on suositeltavaa hoitaa asennuksen hiustenkuivaaja. Vaikutuksen alaisena kuuman ilman maali alkaa kuoriutua ja hilseilee, joka suuresti helpottaa sen poistamista.

Käyttämällä rakennuksen kuivaimen puhdistaa kattoon vanha maali

 1. Puhdistaa saadusta roskia ja pölyä. Kun läsnä on eri kohdat voidaan rasva asetonilla.
 2. Shpaklyuem rako ja muut, muodostuu käytön aikana, syvennyksen.
 3. Gruntuem. Voit tehdä tämän, syvään tunkeutuva pohja- ja kaksi kerrosta se kattaa koko katon alueella.

Tämä vakuuttaa:

 • Kasvu Tarttumisasteen katon materiaalin.
 • Vähentää pinnan huokoisuus hoidettavan. Tämä ja muita kosteutta eristys ja säästöjä maali materiaalia.
 • Luo suojaavan polymeerikerroksen.

Roller pohjamaali

maali Materiaali

Tarvitsemme seuraavat materiaalit ja työkalut:

sopivia tikkaat Näyte

 • Erityiset lokeron maali.

Esimerkki säiliöt laimennettu suspensio

 • työvaatteet. Haalarit ostaa kertaluonteinen käyttö ei ole kannattavaa, mutta tarpeettomia vanhoja asioita voit auttaa.
 • suojalaseja. Et tarvitse hengityssuojainta, koska vodoemulsionku ole myrkyllinen, mutta silmissä tippua katosta ja se voi.

Silmien suojaus

 • helmi. Katto parhaiten vaahtoa tai velour.

vaahto rulla Näyte

 • harjasetti. Niiden monimuotoisuudesta riippuu läsnäolosta ja ominaisuuksista paikkoihin pääsemiseksi.

Yleisimmin käytetty kokoisia harjoja

Maalarinteipit teipit

 • Lumput ratkaisu poistaa, on saanut väärässä paikassa.
 • itse lasketaan maali 300 g neliömetriä kohti.

Eräs esimerkki sopivasta maalipurkit

Vihje: On suositeltavaa laskea, kuinka paljon se maksaa maalata kattoon 1 neliömetri, ja tämän suunnitelman arvioihin. Joten voit välttää tarpeettomia kustannuksia tai päinvastoin, pula varoista.

Voinko maalata sisäkaton? Kyllä.

Tällöin voit ohittaa edellä kuvatuilla vaiheilla, siirry seuraavasti:

 1. Liuotetaan hankittu seos veden kanssa ja noudattaa liitteenä huomautus.
 2. Kaada tietty määrä lietteen erityisen kylvyssä.
 3. Kostuta sivellin se ja maalata kattoon reuna paikkoihin pääsemiseksi. Eli kaikki ne alueet, jotka eivät pysty kattamaan lieriörullalaakeri.

Harjaa alueella lähellä seinämaalaus

 1. Seuraava kestää kauemmin rulla, kastettu ratkaisu, käytämme enemmän aikaa uritettua, pakottaen ylimääräinen neste, ja prosessi kaikki avoimet keskiosaan.
 2. Tällöin pitäisi ensin siirtää on vasemmalle ja oikealle, niin että uusi bändi saaliit viime senttimetriä.
 3. Ajoittain kulkee työkalun jo maalatun pinnan keräämään ylimääräisen lietteen.

 1. Sulkemisen jälkeen odota kuivaus ja viimeistely samoin levittää toinen kerros on kohtisuorassa ensimmäiseen.

Olemme harkinneet sitä parempi maalata kattoon huoneessa. Houkuttelevin argumentti tässä suhteessa on tietoturvaratkaisu käyttää ihmisten terveydelle. Ja tässä selvä ykkönen on akryyli maali, jolla on myös myös paljon muita merkittäviä etuja.

Laadullisesti maalattu katto

Videoita tässä artikkelissa esittelee sinulle lisätietoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin