Miten kokki punajuuret kattilassa

Kuinka paljon aikaa tarvitaan keittää punajuuret kunnes tarjouksen

Monet kotiäidit pelkäävät kokeita, mieluummin ostaa keitettyä punajuurta. Tällainen päätös, niitä perustellaan sillä, että punajuuret on pitkään kokata ja saa niin maukasta. Joten, miten ruokaa punajuuret?

Vinkkejä kokenut kokit auttaa välttämään virheitä ja laskea paistoaika. Ruoanlaittoon saattaa kestää 35 minuutista 1 tuntiin. Nämä tekijät riippuvat koosta juuri ja valmistusmenetelmä.

Nopeuttamaan prosessia multivarka, mikroaaltouuni, vedenkeitin tai painekattila. Joka ruoanlaitto vaihtoehtoja - sinä päätät!

Miten kokki punajuuret kunnes tarjouksen pannulla

Lukuisia reseptejä on vähennetty klassisella menetelmällä keittämällä pestiin juurekset kunnes tarjouksen. Sokerijuurikkaan keskisuurten tavalla keitettiin noin tunnin ajan.

Käyttäen joitakin huijaukseen, kypsennysaika voidaan lyhentää. 4 juuri kestää noin 2 litraa vettä. Seuraavaksi pitäisi seurata peräkkäiset toimenpiteet:

 1. Vinegretny ennen keittämistä vihannekset tulee pestä. Leikata häntää, aseta yläosien kasvu ei ole välttämätöntä. Siten pidämme väri juureksia.
 2. Täytä pannu kylmällä vedellä, jotta se kiehuvaksi. Laittaa siellä vihanneksia.
 3. Kun vesi kiehuu, jossa juureksia, vähennä lämpöä, lisää lusikallinen sokeria. Suolaa ei tarvita. Suolaa pahentaa maku punajuuret, kun taas, kuten sokeri se kasvaa. Jatka keittämistä vielä 20-25 minuuttia.
 4. Viimeisen vaiheen - valua kattilat, aseta se juoksevassa kylmää vettä. Kun pannu on täynnä punajuuret, jätä se 5 minuuttia. Koska jyrkkä muutos on juuri lämpötila saavuttaa täyteen valmiuteen.

Testattu resepti nopeasti saada keitettyjä vihanneksia säilyttäen väri ja vitamiineja. Tämä tapa auttaa, koska sinun muutaman minuutin valmistella hyödyllinen vihannes.

Ruoanlaitto juurikas mikroaaltouunissa poistaa likaiset astiat. Sokerijuurikkaan näin valmistettu lisättiin erilaisia ​​salaatteja, vinaigrettes, ja kylmä borsches. Vesi ruoanlaittoon ei ole tarpeen. 3-4 punajuuret pitää saada paistamiseen vihanneksia tai ruokaa sellofaaniin.

 1. Juurekset pestään harjalla juoksevan veden alla. Hännän poista sitä.
 2. Laita kasvikset sisällä pussi tai kääritty sellofaaniin ruokaa.
 3. Kytke mikroaaltouunia maksimiteholla 10-15 minuuttia. Keitossa pakkauksen sisällä on noin höyryä, se turpoaa huomattavasti. Pelkään tämä ei ole välttämätöntä, vaikka sisältö on keitetty ennen keiton lopussa signaalin.
 4. Irrota varovasti paketti saada sisältöä. Makea kastamalla juu- kylmään veteen, ja sitten puhdistetaan.
 5. Jotta juurikkaat valmis nopeammin, ennen asennusta sen mikrossa ja puhdas leikkaus. Hienonnettu juureksia keitä 8-10 minuuttia.

Sen jälkeen, kuten keittiöissä moderni kotiäidit alkoi ilmestyä keksinnön kodinkoneiden, ruoanlaittoon vieläkin helpompaa. Multivarka suuresti helpottaa prosessia ruoanlaittoon. Koska multivarka, pitkä ja vaivalloinen prosessi ruoanlaittoon juureksia jäljellä aiemmin.

Punajuuria keitetään multivarka säilyttää ravinteita, väri ja ei menetä makua. Multivarki malli ei ole tärkeää, tärkeintä on se käsillä. Koosta riippuen kulhon, voit laittaa multivarku 4-5 pientä juuret.

 1. Vinegretny juuri taulukko lajikkeet huuhdella sieni juoksevan veden alla. Mahtuu enemmän juurekset pitäisi leikata hännät, jos ne eivät häiritse, he voivat lähteä.
 2. Laita ne kulhoon Multivarki, lisätään vähän vettä, noin 200 ml.
 3. Sulje kansi, käynnistä "Keittäminen" -tilassa tai "keittoa". Ajastin 60 minuuttia. Paistoaika riippuu Multivarki malliin. Se voi kuitenkin kestää enintään 1 tunti.
 4. Valmistaa samalla tavalla käyttökelpoisia kasvi voi olla "Höyry" -tilassa. Voit tehdä tämän, kaada vettä kulhon pohjalle. Aseta juuret seistä höyryttämällä. Asianmukaisten tila ja odottaa signaalin loppuun ruoanlaittoon.

Opi kokki herkullinen Ranskan lautasen - kanaa viilokki kerma tai sieni.

Miten ruokaa herkullinen lisuke liharuokia. Mitä vaihtoehtoja lisukkeita paremmin sian, naudan tai kanaa, lue artikkeli.

Lue, miten ruokaa mausteinen kaali koreaksi - valikoima parhaita reseptejä.

Kuinka paljon kokki punajuurisalaattia kaksinkertaisen kattilan ja painekattila

Säilyttää ravinteet vinegretny juurtua parempi kokki pari. Kätevin tehdä tämän käyttämällä kaksinkertainen kattila. Etuna tässä menetelmässä - lyhyen ajan valmisteen verrattuna tavanomaiseen.

Hitsattu, mikä juurikkaan osoittautuu hyvin tarjouksen, tuoksuva ja miellyttävä maku. Kypsennä pari juureksia voi olla kokonaan tai hienonnettu. vihanneksia kypsiä klo pari minuuttia.

 1. Riippuen ruoanlaittoon eheys, kuori ja leikkaa tai vain hyvä pestä juurikkaita.
 2. Kaada sopiva määrä vettä, että höyry liesi. Lay out vihannes höyrylaiva ruudukon.
 3. Sulje kansi, ajastinta 20-30 rutistaa. Kaksinkertaisen kattilan ilman elektronista valvontaa tuleen, keitetään noin puoli tuntia. Silputtu juurikkaiden kuutiot keitä 10 minuuttia.
 4. Vihannekset poistaa höyrylaiva ja huuhtele se, ja myöhemmin on vaikea tehdä.
 • se on hyvä pestä lian juurista, pese ne paremmin harjalla;
 • Puhdista keitetyt vihannekset täytyy käyttää käsineitä, muuten maalataan käsissä;
 • potin kiehuvaa välittömästi keittämisen jälkeen tulisi pestä;
 • nauttia herkullisen juureksia, sinun täytyy valita lajikkeita vinegretnye;
 • suolaa ei voida sokerijuurikkaan suola saadaan paha maku, lisää sokeri paremmin.

Nyt kun kiehuvaa punajuuria sinulla ei ole kysymys - kuinka kauan se keitetään. Muista vihjeitä! Onnea!

Suki, mainonta ja laita se ei halua päästä pois, lizhby ansaita rahaa, mutta helpotukseksi käyttäjät eivät välitä. Ei sanoja joitakin kuolata.

Kuinka kauan kestää kiehua punajuuret kunnes tarjouksen

Punajuuri - ehtymätön vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja. Siksi kansallisen keittiön monien kansojen tärkeä paikka annetaan ruokia punajuurta sen koostumus. Mutta jotta kunnolla valmistella makea root, säilyttäen hyödyllisiä ominaisuuksia, sinun täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä.

Miten kokki punajuuret kunnes tarjouksen pannulla? Jos se kylmään veteen ja laittaa liesi kokki sitä on vähintään 2 tuntia, riippuen koosta, aika voi nousta vielä tunnin. Jos laitamme sen, se on kiehuvaa vettä Dowar se pystyy tunnissa.

Miten kokki ohraa ilman liotus löytyy julkaisusta sivuillamme.

Classic "Zebra" kakun resepti löytyy tässä artikkelissa.

Kun olet lukenut tämän artikkelin, opit, miten ruokaa kani kermaviili.

Kuinka kauan keitetään punajuuret kunnes tarjouksen eri vempaimia

Mikroaaltouunissa kokki kasvi voi olla hyvin nopeaa. Tätä varten, se on 20-30 kautta puhkeamiselta. Voit käyttää neulaa tai puutikun hedelmiä.

Kuinka kauan keitetään punajuuret kunnes tarjouksen mikroaaltouunissa: Paikka, Chard (kutsutaan myös juurikas) pakkaukseen tai erityinen astia uuniin, ja pitää 10 minuuttia maksimiteholla.

Katsokaa, kuinka paljon ruokaa punajuuret kunnes sisältöä salaatin kaksinkertaisen kattilan ja painekattila. Käytettäessä painekeitin, on toivottavaa leikata vihannekset suikaleiksi ja sitten kypsennyksen kestää alle 20 minuuttia. Jos laitamme koko juuren, on odotettava 40 minuuttia kaksinkertaisen kattilan ja niiden kaltaiset: 25 minuuttia muodossa hienonnettu ja koko tunti.

Niin, niin paljon kuin on tarpeen keittää punajuuret kunnes tarjouksen multivarka? Cooking vihanneksia multivarka kestää 60 minuuttia, ja tilassa "Leivonta" - 45 minuuttia, kuutioitu root valmistuu neljännes tunti.

Huomautus kotiäidit, jotka ovat huolissaan hyödyllisiä ominaisuuksia ruoan:

 • juurikkaan parantaa ruoansulatusta;
 • Se suojelee maksaa toksiineja;
 • Juurikasmehun käytetään täydentäviä hoitomuotoja mahasyöpä.

Suositukset ammattikokkien

Sokerijuurikkaan keitetään puoli tuntia, minkä jälkeen se oli tarpeen siirtää nopeasti kylmään veteen (edullisesti jääkaapissa). Koska lämpötilaero, juuri kolmannen tunnin tulee haluttua tilaa. Yhteensä yhteensä keittoaika on noin 40-45 minuuttia.

Seuraavien ohjeiden avulla kokki makea root mahdollisimman pian eli - 20 minuuttia. Tämän sokerijuurikkaan upotettiin kiehuvaan veteen 15 minuutiksi.

Olisi keittää kuumuudelle, ilman kantta. On tärkeää, että vihannesten oli täydellisesti veteen. Lisäksi juurikkaat kaada jäävettä ja jätettiin 5 minuutiksi. Kaikki työ tehdään neljännes tunti. Ainoa haittapuoli nopean keitto ilman kantta, on täydellinen tuhoaminen C-vitamiinia

Olen varma, että monet tunnetut ongelma rahanpesu kuumennuksen jälkeen se sokerijuurikkaan. Joten, pelastaa itsesi tällaiset työvoimaa voidaan keitetty root muovipussissa. On tarpeen rullata hyvin kas- paketin ennalta pesu pois lika, ja laittaa astiaan vettä huoneenlämpötilassa.

Reuna pakkauksen voi laittaa pois vedestä, mutta itse mangoldi pitäisi olla veden alla. Tunnin tällaisen suorituksen, laittaa paketin Burak kylmään veteen ja anna sen useita minuutteja. Tämä pitää väri juuren, eikä epämiellyttävää hajua.

Vinkkejä kypsyysaste punajuuret

 1. Ensimmäinen kysymys, joka syntyy alussa ruoanlaitto punajuurta - onko tarpeen puhdistaa. Kypsennyksen aikana, kuori ei ole poistettu, mutta hyvin korkea laatu, harjalla, puhdistettu juoksevan veden alla. Jos kuitenkin selvää, juuresta kuori, lämpökäsittelyprosessia, se menettää kirkas burgundiväri ja mehu on arvokasta vedessä;
 2. Suolattu vihannes tai ei - kysymys varsin kiistanalainen. Jotkut kokit ovat sitä mieltä, että suolavesi on alusta alkaen - se antaa vihannesten erityisen mausteinen maku, mutta tämä käytäntö lisää kypsennysajan. Siksi tehokkaampi on valmis suolaa astia punajuuret;
 3. Ja svekolka pidetään kaunis väri pitkillä valmistamiseksi, voidaan lisätä vain kiehuvaa vettä, tl sokeria tai pari grammaa sitruunahappoa;
 4. Jos sinun on neutralisoida hajua käsittelyn aikana vihanneksia, olisi lisättävä pannulla leivän kuori;
 5. Monet ongelmia määritelmän valmiutta chard. On alkeis, haarukalla tai hammastikulla. Pierce juurikkaat on puoli, muuten on olemassa mahdollisuus, että keskimmäinen pysyy ei-hitsattu;
 6. Jos kuitenkin reseptiä noudattaen juurikasvit on puhdistettu, sitä ei voida pitää pitkään ulkona, muuten kasvis menettää arvokkaan C-vitamiinin;
 7. Sattuu, että burak pitkän varastoinnin jälkeen, hieman kuivuu. Mutta älä hälvennä sitä nopeasti. Kasvien elvyttämiseksi on välttämätöntä kuumentaa se kiehuvalla vedellä ja panna se sitten hieman lämpimään veteen 30 minuutin ajan. Sitten voit laittaa turvonneet sokerijuurikkaat tulipaloon muuttamatta vettä;
 8. Kaikki tietävät salaatista "Vinaigrette", joka on usein juhla-pöydän kumppani. Joten, niin että makea juurta ei värity punaisena, muut salaatin, viipaloitujen sokerijuurikkaiden osat, voidaan sirotella kasviöljyllä. Muut kasvikset ovat "turvallisuutta";
 9. Beet topit sisältävät myös hyödyllisiä aineita. On monia reseptejä, joiden valmistukseen näitä kasvinosia tarvitaan. Kuitenkin ruoanlaittoon käytetään vain tuoreita päällisiä.

Punajuuri on herkullinen ja terve vihannes. Oikein keitetyt sokerijuurikas täydentää ruokalajia vitamiineilla, halutulla makuominaisuudella sekä runsaalla rubiininvärillä.

Ja lisäksi - resepti ihanaa salaattia keitetyt juurikkaita.

Kuinka keittää koivut nopeasti koko tai viipaleiksi. Juurikkaan kypsennysaika kattilassa, mikroaaltouunilla tai monivärisellä

Tätä käyttökelpoista vihanneksia käytetään elintarvikkeisiin salaattien valmistamiseen, laittaa tuote borschiin. Itsestään juuri juurikasvit ovat runsaasti vitamiineja, se voi lisätä hemoglobiinia. Jopa punajuuret ja jätteet voidaan käyttää elintarvikkeisiin tai sairauksien hoitoon. Kuinka keittää kypsennynä kasvis oikein, kuvataan edelleen.

Tämän vihannesten kypsennysaika riippuu monista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen koosta. Kysymys siitä, kuinka keittää ja kuinka paljon kypsennä juurikkaita valmiuteen, on mahdotonta vastata yksiselitteisesti. Keskimääräinen aika sokerijuurikkaan keittämiseen on 40-55 minuuttia. Se on pitkä prosessi, mutta sitä voidaan nopeuttaa. Tätä varten on välttämätöntä kaataa kasviöljyä veteen: se nostaa lämpötilaa keittämällä ja sitten lämpökäsittely on nopeampi, noin 30 minuuttia.

Nopeasti voit valmistaa juurikasveja mikroaaltouunissa tai painepesurilla kotona. Tämä vaatii muovipussiin. Tämän hoidon avulla voit käsitellä 10-15 minuuttia. Sinun täytyy tietää millaista vettä keittää: suolattu vesi voi tehdä tuotteesta tiukemman ja hidastaa prosessia. Keittoastomenetelmät vaihtelevat astian mukaan. Salaateissa ensimmäisiä ruokia valitaan eri ruoanvalmistusvaihtoehdoista.

Ruoanlaittoon sinun on valittava emalielementti, voit paksulla pohjalla parantaa lämmöntuottoa. Hedelmät on valittava keskittyen pieneen tai keskikokoiseen, ohutkuoriin ja jopa tummalle värille ilman vierekkäisiä sinertäviä ja vihertäviä pisteitä. On parempi valmistaa makea, nuori punajuurta. Prosessissa on tärkeää täyttää hedelmät nesteellä ja varmistaa, että vesi ei haihdu, vaan peittää ne jatkuvasti useilla senttimetreillä, ja tarvittaessa sitä voidaan täydentää.

 1. Ei ole tarpeen puhdistaa yläosat, koko juurikkaat on keitettävä.
 2. Ensin sinun on saatava kiehua, vähennettävä lämpöä, lisää sitruunamehua, jotta ei menettäisi väriä.
 3. Kysymys siitä, kuinka monta sokerijuurikasta keitetään oikeaan aikaan kattilassa, ei voi vastata yksiselitteisesti. Keittämisen hetkestä on odotettava noin 45 minuuttia.
 4. Voit tarkistaa valmiustilan haarukalla: jos tällaisen ajan kuluttua se tuskin lävistää hedelmää, prosessi on jatkettava vielä 10 minuuttia, ja kasvis on hitsattava kokonaan.

Kuinka keittää sokerijuurikkaan monimuuttuja

Modernit kotioperaattorit ovat saaneet keittiössä modernia tekniikan ihmeitä, mikä yksinkertaistaa huomattavasti elämää. Monimutkaisten juurikkaiden valmistelu ei ole helppo asia. Voit kokata kokonaiheeksi haudutettua ja pilkkoa. On tarpeen laittaa kokonaiset hedelmät kulhoon, kaataa ne vedellä, sulkea kansi. Valitse keittotila parille. Beets on saatava lopussa prosessin, laitteiden itse kertoo siitä. Tuotemerkistä riippuen keittiökoneen ominaisuudet voivat vaihdella 30: stä 45 minuuttiin.

Kuinka paljon keittää ruisleipiä paineastiassa

Tämä tekniikan uutuus on olemassa kahdessa muodossa: sisäänrakennettu toiminto monivärisessä tai höyrystimessä, joka kypsää tulta. On huomionarvoista, että se valmistaa tuotteita korkeassa höyrynpaineessa, mikä lyhentää merkittävästi prosessia. Lisäksi tällaisella laitteella valmistetut tuotteet ovat terveellisiä, ne viittaavat terveelliseen ruokaan. Juurikkaita kaksoiskattilassa keitetään enintään 30 minuuttia.

 1. Buryak on pestävä ja asetettava säiliöön.
 2. Bay siellä vesi, lisää suolaa ja pippuria, voit etikkaa tai valkosipulin mehua tallentaa väriä.
 3. On välttämätöntä laittaa painekaappi kaasuun heikkoa tulta ja antaa hedelmän hilseilemään noin puoli tuntia.
 4. Venttiilin höyryä ei saa laskea, koska se hidastaa kypsennysaikaa.
 5. Valmis Buryak sitten sinun täytyy kaataa kylmää vettä pari minuuttia, heti kun se on valmis: niin hedelmät on helpompi puhdistaa.

Kuinka paljon keittää kuituja mikroaaltouunissa

Nopein tapa syntyi kekseliäs emäntä. Se ei vaadi veden lisäämistä. Me tarvitsemme vain paketin ja mikroaaltouunin. Buryakin ainutlaatuinen ominaisuus ei menetä hyödyllisiä ominaisuuksia lämpökäsittelyssä. On osoitettu, että vitamiinit pysyvät rehellisyyksinä mihinkään vaikutukseen ulkopuolelta. Harkitse, kuinka ja kuinka paljon keittää langat mikrossa pakkauksessa.

 1. Hedelmät on pestävä ja pidettävä puhdistamattomana.
 2. Tuotteen räjähtämisen estämiseksi veitsellä on tehtävä useita tusinaa punktua.
 3. Sinun ei tarvitse lisätä vettä.
 4. On tärkeää asettaa juurikasvit laukkuun ja tehdä se suljetuksi.
 5. Aseta tehoasetuksissa 800 wattia ja anna valmistaa 8-10 minuuttia, poista sitten uuni.

Kuinka keittää beets nopeasti ja herkullisia

Tämä hedelmä voidaan valmistaa monin tavoin. Sinun on noudatettava perussääntöjä, ja osaa kokata ja miten keittää juurikkaita oikein. Kuoressa oleva Buryak sisältää suurimman määrän hyödyllisiä elementtejä. Kuoren lisäksi et voi katkaista häntä: kaiken on oltava täydellinen. Suolan lisääminen hidastaa keittoprosessia. Teelusikallinen sokeri, sitruunahappo, sitruunamehu ja etikka auttaa säilyttämään värin.

Keskikokoisia ja pienikokoisia hedelmiä valmistellaan nopeasti, kun taas ne ovat makeampia ja maukkaita. Sokeria voidaan lisätä, jos Buryak kiinni mauton. Leikkauksessa on hyvä punajuuri punainen, on voimakkaasti lausuttu, väri lähestyi oranssi. Painepesu ja mikroaaltouuni voivat käsitellä tätä tehtävää paljon nopeammin kuin tavallinen pannu, monivariate säilyttää vitamiinit niin paljon kuin mahdollista.

Kuinka keittää punajuuret vinaigrette

Tämä pitkäaikainen Neuvostoliiton salaatti on suosittu maan päivittäisissä ja juhlaviolueissa. Sen suosio määräytyy budjetin ja vähimmäisvalikoiman mukaan. Yksi tärkeimmistä ainesosista on Buryak. Monet kotiäidit ovat kiinnostuneita siitä, miten keitettyjä juurikkaita viinigretteelle niin, että ne ovat rumiaisia, punaisia, herkullisia, värikkäitä, antavat lautaselle esteettisen ilmeen ja on tyytyväinen makuun.

 1. Hedelmät, ilman kuorta, on pestävä, tiukasti kääritty folioilla.
 2. Uunia kuumennetaan 200 astetta, laita Boeryak leivinpeltiin ja anna paistaa 20-25 minuuttia vihannesten koosta riippuen.
 3. Tämän jälkeen sammuta uuni ja anna jäähtyä kokonaan. Ja jos ei ole aikaa, voit jäähtyä kylmällä vedellä, kyllästettyä väriä, sillä tämä menetelmä on taattu.

Suosittu talvisalaatti "Herring under the fur coat" valmistetaan myös tämän juurikasvin kanssa. Se löytyy usein uudenvuoden ja joulupöydiltä. Buryak tämän maljan hieroo suurta raastetta, joten hedelmien tulisi olla joustavia. Kysymys siitä, miten keitettyjä ruokalajia on valmistettu salaatilla, ei ole yhtä vastausta. Voit kuitenkin sanoa varmasti, että sinun pitää valmistaa turkisnahkaa ja sitten jauhaa se (katso reseptiä tämän salaatin valokuvasta). Edellä kuvatut menetelmät sopivat parhaiten kattiloihin ja höyrykäyttöön.

Tätä herkullista ensimmäistä ruokaa kypsennet- täessä, joko raastettuna tai leikattuna pieniin oljeisiin käytetään. Se on jo valmistettu viipaleella. Vihannekset on irrotettava, ja sitten on tärkeintä säilyttää väri, välittää makeaa makua. Tätä varten sinun on tiedettävä, miten keittää Beets for Borsch. Pääasia ei ole sulattaa tuotetta: 10 minuuttia viipaloitujen vihannesten keittämistä riittää, muuten se ei ole makea. Ruoanlaittoon on lisättävä etikkaa tai sitruunahappoa, raastettuja porkkanoita, jotta Boeryak ei näytä haalistuneelta, ilmaistuna punaisella, hyvin pidetyllä värillä ja muodolla.