Miten kohdistaa puulattia laminaatin

Miten kohdistaa puulattia alle laminaatti - tapoja käytäntöön mestareiden

Lämpöä ja mukavuutta talossa riippuu laadusta lattian ja käytetyt materiaalit sen mukaan. Varsinkin jos puhumme vanhat omakotitalot puulattiat, mikä tulee lopulta hyödytön.

Päivittää lattia asunnossa, sillä se on esitetty, on huolellisesti valmistella maaperää, jotta se sileä ja kiinteä. Kohdistaminen puulattia alla laminaatti on pakollinen vaihe ennen Jatketaan edelleen, jos olet oleskelevat sellaisella pinnoitteella.

Tietoja siitä, miten mukauttaa puulattian alle laminaatti ja miksi se on tarpeen, sitä käsitellään enemmän materiaalia.

Laminoidut levyt ovat erittäin herkkiä pohjatason tippoja, niin että pohja olisi lähes täydellinen kattamaan kestää pitkään. Sikäli kuin laajamittainen tasoitus puulattian alle laminaatti käsillään tarvitset riippuu tilasta lattialle. Kaikki eivät kuitenkaan tarvitse ymmärtää syy sellaisia ​​töitä, ja ihmettelen, onko mahdollista laiminlyödä tätä prosessia säästää aikaa ja rahaa.

On huomattava, että ilman tätä prosessia vaihe ei voi tehdä, koska kaikki pohja viat voivat aiheuttaa turvotusta, vinkumista ja jopa vahingoittaa laminaatin, se tulee nopeasti menettää sen valituksen ja suorituskykyä. Väärinkäytöksiä edistää heikkenemisestä ja vahingoittaa lukitusmekanismi, jotta lyhyessä ajassa tällainen kattavuus on muututtava kokonaan.

Siksi on erittäin tärkeää, ennen asennusta laminaattilattia paneeli lattialle paljastaa kaikki viat ja karheus puulattiat ja poistaa ne.

Määritysmenetelmät päällysteen vikoja puinen

Aluksi kaikki laudat puulattiat on tarkistettava voimaa, ja jos löytyy mätä tai protruhshie levyt, ne olisi purettava ja laittaa niiden tilalle uusia vahvoja.

Perusteellisesti tekemään mittauksia lattia, on välttämätöntä tehdä perusteellinen puhdistus päästä eroon likaa, roskia ja pölyä.

1

Väärinkäytöksiä parkettia voidaan tarkistaa tippua rakentamisen tasoa. Tämä prosessi vaatii toimeenpanevan tiettyjä taitoja ja hoito rakennusalalla.

Tarkin työkalu tunnistamiseksi puulattia on epätasainen laser tasolla. Ensimmäinen, lattiapintaan ovat korkein kohta, jonka mukaan osoittavat perustason. Lisäksi kaikilla aloilla, joilla potkiminen laserpisteet, jätä jälkiä. Sitten nämä paikat tehdä lattian tasolla mittaukset.

Toinen kätevä lisävaruste - gidrouroven, jonka periaate perustuu lakiin kommunikoida aluksia. Tämä työkalu on erittäin helppokäyttöinen ja antaa tarkkoja tuloksia.

Asennus taso on myös hyväksyttävää lattian tason mittaustuloksia, ja on toivottavaa, että se on mahdollisimman pitkä. Begin kulman mittana, vähitellen siirtymässä kehä huoneen. Työkalu nojaa seinää vasten, kohdista ne muistiin ja siirtää sen seinälle. Siten, mitata kirkkauden koko huoneen alueeseen.

Asiantuntijat huomauttavat muutaman asteen karheuden koosta riippuen:

 • pieniä eroja tasojen - alueella 5-20 mm;
 • erot keskimääräinen koko - vaihteluaan 20-60 mm;
 • suuri poikkeama taso - yli 60 mm.

Jälkeen aste lattian epätasaisuutta määritelty, voit siirtyä kohdistaa vanha puulattia.

Kohdistusmenetelmät puinen tukea laminaatin

On olemassa useita suosittuja millaisia ​​menetelmiä yhdenmukaistaa vanhan puulattian alle laminaatti. Kerro lisää jokaisen.

Kohdistaminen puulattia mukaan tsiklevaniya suoritettiin käyttäen hiomakoneet. Se voidaan tehdä sekä manuaalisesti että mekaanisesti. On huomattava, että tämä prosessi on hyvin aikaa vievää. Ennen kuin aloitat hiomisen kaikki paljaat naulankannat tulee hukkui puun pinta, muuten voi hajottaa hiomakone.

Varsinkin paljon ongelmia syntyy käsittelyn tasainen näkökulmista. Tällaisissa paikoissa, paras vaihtoehto on käyttää käsin tsiklevatelya. Kuitenkin tämä menetelmä ei ole optimaalinen kanssa puulattiat, koska uusia ongelmia saattaa esiintyä ajan mittaan.

Tasaus vaneri maalauksia

Tapauksissa, joissa on puinen lattia tasolla erot ovat vähäisiä, optimaalinen tasaus prosessi on vanerilattian rainoja. Tämä on hyvin yksinkertainen ja tehokas menetelmä ei liity merkittäviä taloudellisia ja aika kulut.

Kokeneet rakentajat suositeltavaa luoda vanerin kahtena kerroksena offset nivelet, saavuttaa parhaan tuloksen. Jos kuitenkin liikaa nostaa korkeus lattiasta ei ole tarpeen (välillä 1,5-2 cm), voit käyttää ohuita vaneria (lisätietoja: "Tasoitus lattia vaneria alla laminaatti - muuttamisesta ohje").

Tämä kohdistus menetelmää käytetään usein valmistuksessa puulattiat munivien laminaatti. Itsevaaitusalue seos voidaan poistaa pieniä poikkeamia ja vaihtelut. Ennen kaatamista koostumuksen tulisi tarkistaa vahvuus lattialaudat, kiinnitä löysä, vaihda kelpaamatonta, ja saatavilla lähtö sulkemaan täyteaineena. Katso myös: "Kuinka valmistautua laminaattilattia ja sen huomioon."

Edelleen maaperän ja puu trail vedeneristysmateriaalin. Ja seos täytettiin kerros vahvempi, on mahdollista asettaa muovivahvistuksella mesh.

Yhdenmukaistaa puinen lattia kitti seos PVA liimaa ja sahanpuru on käytetty melko usein. Ensimmäinen, pinnalla lattian tason näytteillä ohjaamalla välein 50-60 cm, minkä jälkeen niiden välinen tila täytetään saatu seos. Lattiapinnan tällöin oltava täysin puhtaat. Kun kotitekoinen kipsi kuivuu, lattia ommeltu ohut arkkia vaneria. Katso myös: "käyttäminen seoksen yhdenmukaistaa puulattia - miten se tehdään."

Jos vanha lattialaudat ovat täysin pilaantunut ja sopimaton käytettäväksi edelleen, puinen on täysin purettu, jolloin palkit. Aukot hirsien voi täyttää eriste muodossa kevytsorarakeiden, joka on sitten suljettu vaahtokerroksen. On palkit varmistettu tuore viilua.

Betonilaatan, koska sen huomattava paino, käytetään pääsääntöisesti vain niissä tapauksissa, kun vanha puulattia on edelleen hyvin vahva ja tukeva. Kuitenkin tämä vaihtoehto on myös melko yleistä lattian tasoitus ennen asennusta laminaatti.

Jos valita oikea materiaali kuin voidaan tasoittaa puulattia laminaatin ja noudata suosituksia asiantuntijoiden jotakin seuraavista menetelmistä olisi perusteella valmistelun posilen kunkin vastaanottavan.

Rakentamisen markkinoilla voi löytää laajan valikoiman erilaisia ​​materiaaleja lattia tasoitus kuivarakennusseokset. Ostaessaan tulisi kiinnittää huomiota ensisijaisesti kestävyys, luotettavuus ja materiaalien laatua lopulliseen päällysteen, erityisesti laminaatti, voi kestää niin kauan kuin mahdollista.

Kysytyimpien, edullinen ja ympäristöystävällinen materiaali - tämä on vaneria. Se voi olla tärkein ja apuelimen kun lattia tasoitus eri menetelmiä. Vaneri on erittäin kestävä, kestää raskaita kuormia ja helppo käsitellä.

Itsetasaava sekoita, koska niiden lujuus ja kestävyys muodonmuutoksia ja halkeilua suuri kysyntä. Erityisen suosittu koostumusten lujitekappaleet, kuten kuitu. Kuitenkin saada tällaisen formulaation, tulisi kiinnittää huomiota laajuutta materiaalin, kuten pakkaukseen.

Liimat, betoni seoksia, täyteaineita ja erilaisia ​​ratkaisuja käytetään myös melko usein.

lankku lattia tasoitus tekniikkaa

Siten, ensimmäinen vaihe on määrittää tason väärinkäytösten ja segmenttejä, jotka sisältävät puutteellisen levyt.

Seuraava vaihe on puhdistus alueella - pölynpoisto, rasvanpoisto. Jälkeen, johon vaihto viallisen levyt, kipsi halkeilua ja lohkeilua, syvennys nauloista ja kiinnitys huojuva lautoihin.

Ennen mitään töitä linjaus puulattia on odotettava täydellistä kuivausta kitti. Katso myös: "Miten tehdä lankkulattioiden tukkien: asennusohjeet".

Voit sitten edetä ostaa tarvittavat materiaalit ja tekemään siellä työtä tasoitus puulattia laminaatin yksi valituista menetelmistä.

Siten menetelmä yhdenmukaistaa puulattia valita on sinun. On kuitenkin syytä muistaa, että tärkein edellytys sopivaan sijoittamiseen ja kestävyys laminaattilattia on läsnäolo täysin tasainen pohja. Joten on syytä käsitellä tämän prosessin kaikki mahdolliset varovaisuutta ja huolellisuutta. Katso myös: "Miten kohdistaa puulattia - menetelmien ja vaihtoehtojen."

Miten oikein kohdistaa puulattia laminaatin

Kaunis pinta lattianpäällyste on avainasemassa sisätilaan, joka antaa tilaa houkutteleva ulkonäkö. Terveyden ja pitkän iän pinnoitteen on suoraan riippuvainen siitä, kuinka hyvin linjassa maahan allaan. tämä koskee erityisesti laminoidun pinnoitteita.

Tarve lattian tasoitus

Laminaattilattia on yksi nykyaikaisen, suosittu rakentamisen markkinoilla viimeistelytarvikkeet puheenvuoroa. Sen suosio tarjoavat monia etuja, joista sitkeys, suuri kulutuskestävyys, hankauksen ja mekaanisia vaurioita, koriste ulkonäkö, mikä kestää useita vuosia.

Laid laminaatti voi olla mikä tahansa lattiapinnoite - betonilattialle, PVC-matto, lattialämmitys, tasoite ja puulattiat.

Puulattiat ovat vanhoja parketti tai vanhoja levyt. Ne ovat yleensä vanhemmissa kodeissa, ja niiden kunto on usein jättää paljon toivomisen varaa. Ajan myötä puu lankkuja yleensä halki ja huonontua ja menettävät muotonsa seurauksena. Tästä syystä huoneissa on puulattiat, on erittäin suositeltavaa yhdenmukaistaa lattialle.

Laminaatti ei kantajamateriaalia, joten sen asennus vaatii huolellista valmistelua pohjan. Sen pitäisi olla niin sileä, tasainen, ei ole ennakkoluuloja ja vääristymiä. Siitä, kuinka tarkasti ja tehokkaasti valmis aluslattian riippuu kestosta elämän laminaattilattia. Todellakin, jos pohja, joka asetetaan sitten laminaatin, ei ole aiemmin tasaantunut, sitten lopulta kaikki halkeamat ja epätasaisuudet vaikuttavat loppuun.

Ilman suuntaus laminaatti lattia on erittäin heikkenee nopeasti ja menettää sen houkutteleva ulkonäkö.

Erityisesti vika, kaarevat osat lattiapäällysteen laminoitu jälkeen alkaa muuttaa muotoaan, siirtää ja kitistä, joka ei takaa luotettavuutta päällysteen ja pitkän käyttöiän.

Kiikkerä puulattiat laminaatti lukot voi nopeasti levitä, löysä ja tulevat huonoon kuntoon, jolloin laminoitu kansi on hyvin epävakaa. Lisäksi, koska pienet paksuus paneelit, laminaatti voi rikkoa jopa paikoissa syvennyksiin.

Linjaus lattia on pakollinen edeltävä menettely ennen asennusta laminaatti.

Ennen tasoitusta puulattia täytyy puhdistaa sitä Lika ja tutkia huolellisesti, tunnistaa kaikki kuoppia, kuoppia, halkeamia ja muita vikoja. Mätä, tartunnan sientä ja hometta puusta lankkuja välttämättä tarvitse vaihtaa uusiin, jotta voitaisiin estää levittämisen lahoa ja hometta.

Aste lattian epätasaisuutta voidaan määrittää vesivaa'an avulla. Saat puulattia, on toivottavaa käyttää laseriin tasolla, jos se on käytettävissä.

Tyypillisesti laser tason mallit on varustettu telineet, mikä helpottaa prosessia eristäminen huoneeseen. Puuttuessa laser taso voidaan käyttää tavanomaisia ​​rakennus tasolla pidempiä kuin kaksi metriä. Merkitse se on tarpeen kiinnittää lattiaan ja totesi kuilu lattian ja tason.

On olemassa useita menetelmiä tasoitus puulattia:

 • kohdistus kautta vaneri;
 • kohdistus käyttämällä PVA-pohjaista täyteainetta;
 • kohdistus kautta hionta;
 • tuksella käyttäen Itsetasausalueen yhdisteitä.

Mikä menetelmä on sopivin tietyssä tapauksessa riippuu suuruudesta sukupuolierot aste vikoja ja väärinkäytöksiä.

Kohdistaminen karhea pinta vanerin on helpoin, kätevin ja suosittu tapa. Hänen ansiostaan ​​voit luoda melko sileä pinta, joka näyttää täydellisen tyyli tahansa materiaalia, kuten laminaatti. Kuiva perän viilulaattojen on erityisen optimaalinen laminaattilattia. Tässä tapauksessa on toivottavaa käyttää vaneriin vähintään 12 mm.

Jos pinta on riittävän sileä puulattia on mahdollista käyttää vaneria 8-10 mm.

Lattioiden tasoitus käyttämällä vaneria tarvitset seuraavia työkaluja:

 • vanerilevyjä;
 • rakennus tasolla;
 • sähköinen ruuvimeisseli;
 • ruuvi;
 • puusepän liimaa PVA.

Vanerilevyjen on pinottu suoraan palkit tai ankkuri telineeseen puinen pohja. Helpoin tapa tasoitus lattia Vanerilevyjen on menetelmä tarvitsematta asentaa viiveellä. Tässä tapauksessa se ei vaadi asennusta tukipalkkiparia on käytetty, koska ne ovat jakautuneet tasaisesti puulattiat.

Aluksi se on tarpeen tehdä lattiaan merkinnät ja asentaa majakoita.

lattia merkinnät voidaan tuottaa laserilla tasolla tai tavallinen rakennuksen tasolla. Sen kanssa, on syytä huomata pisteeseen kulmissa huoneen, paikantaa ja määritä keskiviivan käyttöliittymä seinät ja lattiat, sekä keskellä huonetta. Vanerilevyjen kiinnitetään laudoista ruuveilla.

Edullisesti pinoamismäärillä viilulaattojen jättää prosessi syvennykseen 2-3 cm seinien väliin ja lattia vaneri, tämä vaurioiden välttämiseksi maaliin lattiapäällysteen lämpötilan tason vaihtelut ja kosteus.

Vanerilevyjen on tehtävä siten, että aukko vrazbezhku 3-8 cm niiden välillä, siirtämällä niitä toistensa suhteen etäisyydellä, joka ei ole pienempi kuin 30 cm. Offset avulla voidaan jakaa kuormituksen aluslattian tasaisesti koko alueelle.

Koska viilulaatat päälle asennetaan laminaatti, se ei voi huolehtia symmetriaa kiinnityskohdat. Tehdyn arkkia vaneri voi alkaa välilyönnillä keskustaan ​​ja kauimmaiseen nurkkaan, siirtymässä kohti exit.

Jos pohjatason keinut merkittävä, se on parasta asentaa vanerin lakanat palkit. Tukit - puinen bars size 45x45 mm, jotka on asennettu poikittain pinotaan laudoista käyttää puuliimaa. Kunkin viilun on sijoitettu ainakin 3 yksikköä, mutta enemmän ne asennetaan, vahvempi rakenne. Asennuksen jälkeen viiveitä on kiinnitetty niihin ruuveilla vanerilevyjä, jonka korkki tarvitaan syvennetyn vaneri rungon 5 mm.

Käyttämällä PVA-pohjainen kitti

Tämä menetelmä on puulattia tasoitus on melko uusi ja kustannustehokasta. Sen haittoja ovat aikaa vieviä ja heikko laatu saadun pinnoitteen. Lähtöaineina käytetyt komponentit sahanpuru ja PVA-liima, josta seos on tuotettu, joka voi täyttää kaikki raon ja poistaa epätasaisuudet. On toivottavaa, että pölyn kostuttaminen ennen käyttöä estää kosteuden imeytymisen liimasta.

Ennen lattian kitti on tarpeen puhdista roskat ja asenna kiskot lattialle merkityssä tasolla. Sitten seos on valmis aukon kiskojen väliin.

Täyteaineet voivat tuottaa kerroksia. Kukin peräkkäinen kerros on sovellettava kuivauksen jälkeen edellisen.

Kuivumisen jälkeen viimeinen kerros on tarkistettava ylöspäin työn avulla vesivaa'an. Jos on olemassa tai virheitä, ne täytyy poistaa ylimääräisen kitti materiaalia.

Täydellinen kuivaus kitti materiaali tapahtuu muutamassa päivässä.

Raapiminen tuotettu käyttämällä erikoislaitteita ja hioma.

Kun työkalua käytetään lattian tasoitus Kaavinta kone, joka tunnetaan myös nimellä kiillotus kone (SMP). Tämä laite on suunniteltu suorittamaan ensimmäinen karkea hionta ja irrotusta. Sen toimintaperiaate on varovasti pinnasta poistetaan ylemmän kerroksen puulattian, jolloin on mahdollista suoristaa lattiapinnan ja eliminoi virheitä.

Aiemmat höyläys lattia tehty käsin erityinen kaapimet aikana. Syntyminen kaavinta koneiden avulla voimme yksinkertaistaa prosessia ja vähentää aikaa ja työvoimakustannuksia sekä tekemään parempaa laatua lattianpäällyste.

Kaavinta kone on rumpu tai hihna rakenne. Kaavinta rumpukone on monimutkaisempi käyttää, sitä tulee käyttää erittäin huolellisesti työssä, erityisesti aloittelijoille, ei saada "aaltomainen" pintarakenne. Tämä kone sopii kiillotuslaitteet lehtipuuta, toisin kuin vyö-tyyppinen kone, joka on parempi käyttää kiillotus lattioiden havupuun.

Voit käyttää kaavinta kone pienikokoisten pienissä tiloissa. Esimerkiksi ihanteellinen käsin kaavinta kone. Lisäksi tällainen kone käsittelee helposti kauko-alue. Käytetyt Kaavinta koneissa on myös suutin, joka voidaan kytkeä pölynpoisto järjestelmä (esimerkiksi tavallinen imuri). Myös käsin kirjoituskoneet erittäin helppo muuttaa työ suutin.

Manual koneita on jaettu tyyppiä:

Ennen kuin aloitat hionta on tarpeen tarkistaa, onko laivanlankut kynnet. Jos ne ovat, niin ne täytyy haudata ulkonevat korkin vahingoittumisen estämiseksi laitteita.

Jos olet alle lattian viestintä, hallituksen jotka tarjoavat pääsyn johdot on vahvistettava messinkiruuvit.

Hionta puu kerros on valmistettu rautaoksidipinnoitteisella kankaalla (ns hiekkapaperi), ansiosta lempeä pintojen. Suurempi iho, sitä suurempi paksuus hionta pinnan.

Suurissa hioma (raekoko 24 P - 40) käytetään ensimmäistä kertaa tsiklevaniya jolloin puu pinnoite tasoitetaan tärkein, suurin erot ja väärinkäytöksiä. Se käyttää sitten keskimääräinen rakeen hankausriepua (P 60-80), jotta voidaan poistaa naarmuja, jotka jäävät karkea hionta ja poista vanha pinnoite tähteet. Lattia Tuo täysin sileä tila voi olla avulla hioa hienolla hiekkapaperilla - parhaani (100-120 F).

Kaavinta työ täytyy ostaa riittävä määrä hioma hiekkapaperilla. Yleensä se kestää yhdet kaksikymmentä neliömetriä lattiapinta.

Käyttämällä itse-tasoitus yhdisteet

Avulla itsetasaus yhdisteitä voidaan valmistaa täysin vaakatasossa pohjan tulevalle viimeistely lattian viimeistely. Valmistella puinen emäksellä laminaatti, käyttäen itsetasoittuvat seos on melko yksinkertainen.

Ennen kaatamalla seos itsetasoittuvat on välttämätöntä valmistaa emästä mukaisen seoksen valmistajan suositusten mukaisesti.

Koko prosessin valamisen sekoitetaan kestää noin puoli tuntia, minkä jälkeen liuos tapahtuu kiteytyminen.

Täyttää seoksen tasoitus vaaditaan:

 • sekoitusputken liuos;
 • kauha (20 L);
 • pora;
 • lastalla;
 • Neula;
 • mikseri;
 • rakennus taso.

Käyttämällä rakentajan tasolla, on tarpeen määrittää kaarevuus huoneen lattian. Jos kaarevuus lattiapinnan on suurempi kuin 3 mm, tulee tehdä lisäkerroksia, jolloin lattian tason alla.

Aluksi, liuos on vaivataan. Tarkka käsinsekoituksella liuos on yleensä ilmoitettu pakkauksessa valmistaja. Liuos sekoitetaan pora, jossa on erityinen suuttimen lämpötilassa 10-25 C. Veden lämpötilan on oltava välillä + 10 C.

Täytettäessä tämä seos tuottaa kohdistus ei ole tarpeen, koska se sisältää lisäaineita-pehmittimiä. Neula ja laastia, jota käytetään hajautukseen seoksen.

Kaatamalla on välttämättä suoritettava huoneen eristetty luonnoksia seurasi täydellinen kuivaus, joka tapahtuu kolmen päivän kuluessa.

Mural sisätilojen keittiön.

Opi kaikki keraamisten laattojen Arabesque tässä artikkelissa.

Videoita laminaatti pinoaminen puulattialle

Jotta voitaisiin määritellä, mitä materiaaleja tarvitaan yhdenmukaistaa puulattia, sinun täytyy ensin määrittää tason väärinkäytöksiä ja puutteita, jotka on ratkaistava.

Käyttämällä rakennus-jalka markkereiden tason olisi huomattava, että huoneen keskellä, ja kukin seinä. Ja näiden tietojen perusteella päättää, mitä materiaaleja on linjassa lattialle.

 1. Jos puinen lattia on huonossa kunnossa ja on suuri kaarevuus, on toivottavaa ottaa vanerilevy, jonka paksuus on 10 mm. Tämä mahdollistaa sen, että emästä, jolloin saadaan haluttu jäykkyys.
 2. Missään tapauksessa ei tulisi käyttää alapohjan lastulevyt, niiden riittämätön paksuus voi myöhemmin johtaa muodonmuutoksen lopullisen päällysteen.
 3. Jos lattia kohdistus tehdään keittiössä, se on parasta käyttää kosteutta Vanerilevyjen.
 4. Poistaa halkeamia, lommoja, uurteet parempi käyttää paksua-itse-tasoitus seos. Kerroksen paksuus tällaisten seosten ei yleensä ole pienempi kuin 5 mm, ja ne sopivat ihanteellisesti viimeistely kerros laminaatti.

Kun suuret korjaukset on annettava yksityiskohtaiset huomiota lattia- päällysteet. Loppujen lopuksi parempi pinnoite valheita, sitä kauemmin kestää. Siksi ennalta tasaus puulattiat on erittäin tärkeä askel, sillä se antaa kauneuden ja hoito tulevaisuudessa laminaattilattia.

Menetelmä tasoitus lattia ja seinälaatat on kuvattu tässä. Ja myös lukea arvioita laminaatin Ecoflooring.

Miten kohdistaa puulattia laminaatin? lattia korjauksia asunnossa

Kerroksessa asunto - ylpeyden omistajat, koska se tavallaan puhuu puhtauden tiloissa. Kun lattiat ovat vanhentuneet, ei enää haluat, alkoi narista ja SAG löydät ne naarmuja, tahroja tai painaumia, voit helposti vaihtaa ne uuteen, hienompia ja paremmin. Tähän mennessä on olemassa monenlaisia ​​lattiat, odnin heistä - laminaatti.

Tyypillisesti lattia korvaaminen suoritetaan kolmessa vaiheessa, mutta ensimmäinen voidaan ohittaa. Niin, ensimmäinen vaihe - purkamisen nykyisen peittoalueen, toinen - valmistelun pohja, ja sitten kohdistuksen lattiapinnan, viimeinen vaihe - lattia uuden pinnoitteen.

Pre-tarve siirtää kaikki huonekalut. On parempi, ettei huonekaluja käytävällä, koska se tekee ottaa roskat ulos poistamisen jälkeen vanha lattia, esittelee uusia materiaaleja epämukavaksi. Asiat käytävällä, myös voi kärsiä, jos he vahingossa zadenut tallennettu tai jalkalistat.

lattia korjauksia asunnossa - erittäin puhtaan käytön, se ei luo paljon pölyä tai likaa, kuten linjaus seinät ja muutokset. Mutta on suositeltavaa peittää asioita, jotka ovat lähellä työalueen.

Valinta alustan ja kannen tilalle lattiaan

On kaksi päävaihtoehtoa alapohjan: puupalkistossa ja säädettävä. Vaikka puupölleistä - on halvempi vaihtoehto materiaaleista, mutta enemmän aikaa ja, mikä tärkeintä, epätarkempi tasoitus.

Parantaa tarkkuutta lattian tasoitus ja nopeuttaa työn käyttäen itsesääntelyyn viiveellä. Vaikka tämä vaihtoehto on kalliimpi.

Tärkeitä kriteereitä valinnassa uuden pinnoitteen ovat hinta, laatu, ulkonäkö, kestävyys. Parketti pidetään klassinen suoritusmuodossa. Laminaatti puulattia on helppo asentaa, se on edullinen, on eri kestämään kulutusta ja eri värejä. Linoleum on helppo asennus ja huolto. Matto sopii lattiat makuuhuonetta, mutta se on hankalaa puhdistaa, ja laatta käytetään tiloissa, joissa kosteutta vastus on tärkeää, sillä on valtavasti erilaisia ​​muotoja ja värejä.

Korjaus puulattiat ei ole niin monimutkainen kuin miltä se näyttää ensin. Standard vikoja niihin ovat viilto, ja narina "peli" levyt. Tällaiset viat ovat helposti poistettavissa, ja päällyste voi kestää pitkän aikaa.

Harkita muita olemassa olevia vaihtoehtoja korjattavaksi. Itse asiassa sitä voidaan kutsua vain kolme vaihtoehtoa: Säädettävä lattiat, sementti ja kuiva tasoite. Tämäntyyppiset korjauksiin on myös mahdollista suorittaa omasta, mutta se voidaan jo katsoa perinpohjaisesti. Onhan se olisi purkaa nykyisen puulattia, muuttaa pohjan uuteen.

Onko tarpeen turvautua peruskorjaus, vain sinä voit päättää. Huomaa, kun levy ei ole rikki eikä mätä, ja tärkeimpiä viat voidaan kutsua narina, halkeamia ja "play" levyt, se voidaan yksinkertaistaa korjauksen. Voimme myös vahvistaa ja yhdenmukaistaa vanha puinen lattia, ja sitten laittaa uusi pinnoite ilman ongelmia.

Tärkeimmät puutteet puulattiat, korjaus

Mieti tarkkaan puulattian vikoja.

Lahonnut tai rikki levyt on vaihdettava. Voit tehdä tämän, poistaa ongelmalliset hallituksen sijasta laittaa uusi sama paksuus.

Kaavi lattia johtuu yleensä siitä, että levyt vähitellen crack, siis yhteyden levyt viiveellä heikennetty. Tämän seurauksena hallituksen hankaa muita levyt ja kynnet, mikä päinvastoin, olisi vahvistettava, jotta lattia alkaa epämiellyttävä narinan. Päästä eroon tästä vika voi olla seuraava: on tarpeen selvittää tarkka sijainti ongelman korjata ongelman hallituksen kanssa ruuveilla. Jos vanha kynsien huojuu, hän lopulta tulee ulos aluksella, mikä tarkoittaa, että se pitäisi poistaa, muuten voit jättää sen.

Toinen vika - "peli" sukupuoleen. Samoin perustein laittaa uusi pinnoite ei voi olla, koska se pian epäonnistuu. Siksi vika olisi välittömästi poistettava. On kaksi syytä käyttäytyminen sukupuolten: se jää löysä tai mätä aluksella. Ensimmäisessä tapauksessa voit tehdä yksinkertaisen korjauksen, eli vaihtaa vaurioituneet laudat. Toisessa tapauksessa on välttämätöntä vahvistaa vanhaa viipeiden. Alle paikalliset toimintaryhmät yleensä päällä levyn joka vahvistaa palkit itse. Määrittää niiden sijainti, etsivät insertiota levyjen alla ja testattu viiveitä. Sitten läpi lattialaudat porata reikiä ja kiinnitä hirsikehikon ankkuri. Asentaa ei ulotu pinnan yläpuolella, sinun täytyy porata reikä porataan halkaisijaltaan hieman suurempi.

Jos et aio antaa puulattia pinnan viimeistelyn, läsnäolo naulan pinta ei ole toivottavaa, niin sinun on ensin poistettava aluksella ja sen jälkeen vahvistaa loki, ja sitten laittaa laudan paikalleen.

Miten kohdistaa puulattia laminaatin?

Vähitellen puulattiat tullut niin unpresentable muodossa, että se edes uskalla kävellä. Sitten ajatus vaihtaa kattavuus tulee. Se on hyvä idea, mutta se ei ole aina mahdollista poistaa kaikki vanhat levyt, muuttaa solmio, sitten laittaa uusi lattia muokattu pintaan. Tässä tilanteessa sinulla on edessään kysymys: miten yhdenmukaistaa puulattia laminaatin? Vastaus on paljon helpompaa kuin luuletkaan. On mahdollista kohdistaa puulattian vaneri, joka piilottaa väärinkäytösten poistaa squeaking levyt.

Yksi vaikeimmista tapoja kohdistaa lattiaan - hiomalla tai raaputtamalla raaputtamalla konetta. Ensin täytyy pisteet kaikki kynnet, jotka levyt naulataan palkkeihin. Koska jos et ainakin yksi naula, veitsen hiomakone naporyutsya sen täytyy poistaa terät ja ohdanto niitä, sitten toinen, määritä mylly. Lisäksi, vaikeus on käsittely kerroksessa kulmat paikoissa, jotka ovat seinän vieressä.

Kesällä ja talvella kosteus talossa eroaa dramaattisesti, joten lattialaudat kuitenkin käsitelty, on edelleen joitakin ominaisuuksia puun. Ajan myötä uusi lattia peitetään kuoppia ja kolhuja. Miten kohdistaa puulattia laminaatin eikä samanlaisen ongelman edessä? Tätä tarkoitusta varten käytetään usein litteiden materiaalien kuten vaneri.

Ainutlaatuiset ominaisuudet materiaalin tehdä sopiva valinta kerros tasoitus. Vaneri hyvin taivutettu, ei murru, lehdet ovat suuria, ja se on kätevä työskennellä. se on myös sama vahvuus kaikkiin suuntiin, lyöntiä ja taukoja, helppo kuljettaa. Kerrosrakenteessa vanerin, se tekee vahva. Ojennettaessa lattiat on otettava huomioon sekä materiaalin paksuus ja sen lajike, brändi, jalostusastetta.

Vaneri on tällaisia ​​etuja:

 • Helppokäyttöisyys ja asennus teknologia;
 • laatu jauhaminen
 • keveys;
 • hyvä lujuus ja kovuus;
 • kosteutta kestävä ja vedenkestävä;
 • hajuton.

Valmistelu lattia tasoitus

Kun makasi vaneri- ja sulje se uudella kansi, pääsy viestintä, jotka ovat lattian alle, puuttuu kokonaan. Siksi alkaa korjata, tarkista kaapelien kunto ja putket.

Arkkia vanerin valmis korjattavaksi, pitää painaa sitä useita päiviä huoneeseen ja siirry sitten lattialle. vaneri paksuus on suoraan riippuvainen maaliin. Kohdistaminen kerros laminaatin, on tarpeen ottaa materiaalia, jonka paksuus on 10 mm.

Kohdistuksen aikana tarpeen noudattaa kahta sääntöä:

 • välillä materiaalin ja seinä on tarpeen jättää noin 10 mm;
 • levyjen väliin on tarpeen jättää etäisyys 2 mm.

Aloitetaan tehdyn vaneri.

Ensin täytyy asentaa majakoita, jakamalla ne pinnalla, muodostaen neliöt 30x30 cm. Sitten pinottu lokit. Ottaa viilunauhan leveys 3 cm ja liittää lattiaan ruuveilla tai kleey. Seuraavassa vaiheessa Saw vaneri paloiksi 60x60 cm. Materiaali heikkolaatuista hylättävä. Aseta neliöt jotta osuus telakointi lokit. Kuvaprosessori leikata. Seuraavaksi kiinnitä neliöt ruuveilla. Pari makaa.

Myöhempi käsittely riippuu loppuun. Laminaatin puulattian on antaa alustaan. Sen jälkeen, kun kohdistus on saatu viilu sileä, erittäin kestävä pinta, joka on valmis myöhempää käyttöä varten. Vaneri ei vaadi mitään erityisiä taitoja, joten aloittelijat voivat käyttää.

Opit yhdenmukaistaa puulattia laminaatin. Mutta tämä on vasta alkua.

Laminaatti - kestävä pinnoite, koska se ei huonone vettä ja likaa, mutta heikon - linna. Hänen ansiostaan ​​on rajoituksia perusta laskemisen. Tärkein vaatimus pohjaan - jäykkyys. Kävellessä laminaatti, joka pantiin ei vesitiivis pohja, hän alkaa "play." Sitten suurin osa kuorman vie aivan linnan. Se on valmistettu sahanpuru, joten vähitellen menettää lujuus, vastaavasti, yhdiste menettää myös vahvuus. Myöhemmät ongelmat helppo ennustaa: hallituksen toisistaan, halkeamia niitä saa kosteutta ja likaa. Meidän täytyy muuttaa laminaattia.

Hallitus laminaatti on harjanteet sivuseiniin ja vastakkaisella - syvennyksiä. On olemassa useita erilaisia ​​malleja näistä elementeistä, yksinkertaisista monimutkaisiin ( "zamok9raquo;). Ensimmäisessä tapauksessa liima on levitettiin uran. Toisessa tapauksessa koko asennus voidaan tehdä käsin.

Infuusiona lehtiä alkaen vastapäätä olevaan seinään oven. Asennuksen pitäisi tehdä suorassa kulmassa ikkunaa, niin ei näy saumoja. Myöhempi pinoaminen laminaatin - yhteys paneelit. Aseta kiilat vierekkäisten laminaatti ja seinän, päällyste ei epämuodostunut käytön aikana. Vuoden loppuun ensimmäisen sarjan, voi olla tarpeen leikata paneelin kääntämällä paneeli alaspäin, mittausten ja joka on leikattu ylimääräinen osa. Pala, joka jäi sen jälkeen, kun ensimmäinen sarja olisi asentaa suoraan seuraavan rivin, jolloin saadaan "shahmatnyy9raquo; piirustus. On huomattava, että toinen numero on välttämätöntä lisätä erillään ensin ja sitten yhdistellä sitä edellinen. On samanlainen periaatteesta jäljellä riviä. Viimeinen sarja - vaikein, koska koko paneeli ei mahdu. Silloin on tarpeen jättää alas tarpeeton osa. Päätyttyä laminaatin pinoaminen puolestaan ​​sokkelin asennusta. Tässä järjestelmässä voit makasi laminaattipuulattiat itse.

1