Mitä voidaan tehdä vanhasta pesukone

Mitä voidaan tehdä vanhasta pesukone?

Mitä tapahtuu tavallisesti kuolemaisillaan laitteita? Vaihtoehdot tässä voidaan asettaa. Joku vain ajoi vanhan koneen lähimpään dumpster, joku - mökin tai autotallissa, siinä toivossa, että "ehkä hyötyä." Voit silti ottaa yhteyttä erikoistunut yritys vienti suurten laitteiden - kuten järjestöjen jokaisessa suuri kaupunki satoja.

On kuitenkin olemassa toinen tapa ratkaista ongelma, jota monet jostain syystä unohtaa. Vanha, ei-korjattavissa kodinkoneet voi antaa uuden elämän. Käsityöläiset valmistettu ei-työskentely jääkaappi, sähköliesi ja pesukoneet alkuperäinen ja toiminnallinen asioita. Tässä artikkelissa kerromme, millaista käsitöitä voit tehdä pois vanhan stiralki. Älä kiirehdi päästä eroon epäonnistuneesta avustajan, anna sen hyödyttää sinua uuden inkarnaatio.

Joka osaa voidaan soveltaa?

Pesukone - tämä on monimutkainen laite, joka koostuu useita elementtejä, joista useimmat löytyy hyödyllinen sovellus. Siinä tapauksessa voit laittaa lähes mitä tahansa varaosa peräisin suljettu kotelo ja viimeistely rumpu. Lähinnä käsitöitä ovat seuraavat osat:

 • moottori (moottori) - jos se on viallinen, se voi muodostaa perustan uudelle laitteelle;
 • Drum - laatu metalli on aina kätevä tilalla;
 • luukku - turvalasia on myös hyödyllinen asia elämässä;
 • kotelo - Osa voi keksiä jokin kiinnostava sovellus;
 • Erilaisia ​​pieniä osia: jouset, vastapainoa, kiinnikkeet, laakerit, sähköjohtoja - kaikki tämä sopii erilaisiin taloudellisiin tarpeisiin, etenkin oikeissa käsissä.

Vanhasta pesukone lieriömäinen muoto, joka on tavallisesti kutsutaan "tynnyri", on mahdollista tehdä kompakti sekoittimen ja käyttää sitä kotikäyttöön. Laite on melko monimutkainen, joten jotta se tarvitaan vähintään perustiedot sähkö- ja LVI.

Ensimmäinen vaihe on poistaa pesukoneen aktivaattori. Sen sijaan, että se, asetamme terä, joka sekoittaa betoniin. Terät täytyy leikata ja hitsata metallilevyn (parhaiten, jos se tulee). Terät tulisi olla U: n muotoon ja jonka paksuus on noin +0,4-+0,5 cm; olisi noudatettava oikeassa kulmassa välissä.

Edelleen hitsaa terän akseliin paikassa, jossa aiemmin aktivaattori. Sitten sinun täytyy päättää, jätämme vanhan moottorin tai tuottaa uusia. Jos aiot sekoittaa pieni osa ratkaisua, vaihda moottori ei tarvitse. Jos äänenvoimakkuus osan olevan riittävän suuri, se on parempi asentaa tehokkaampi moottori. Älä myöskään unohda laittaa paikalleen hihnan vaihteisto, joka vähentää nopeutta ja lisätä vääntömomentti.

Toinen hyödyllinen laite kotona, joka voidaan muuntaa stiralku - juicer. Hän kuitenkin sai erittäin suuri ja vie paljon tilaa. Muuntamiseksi mehustinta sopivat vain vanhat puoliautomaattinen pesukoneet aktivaattorin-tyyppinen moottori.

Toimintaperiaate on sama kuin edellisessä tapauksessa: ottaa aktivaattori ja asettua hänen paikalleen tehdyt veitset, jotka pilkkovat hedelmiä ja vihanneksia. Veitset pitäisi olla terävä, joten älä unohda teroittaa ne ennen asennusta.

Seuraavaksi sinun täytyy työskennellä akselilla: laittaa hänen lanka, laittaa terät, korjaa ne sopivilla kiinnikkeillä. Sen jälkeen tiiviste nielun ja laitettiin sentrifugiin metalliverkon kanssa hienojakoista. Ensinnäkin raaka hiottava säiliössä ja sitten - puristettu kuivaksi sentrifugissa.

Välttämätön asia maassa - sterilointiuunissa tölkkejä. Sinun on yllättynyt, mutta se voidaan tehdä myös pesukoneesta. Prosessi hilloa ja suolakurkkua on nopeampaa, koska tämä laite voidaan steriloida useita tölkkejä.

Joten, jotta sterilointilaitteen tarpeettomalta stiralki, sinun täytyy:

 • laittaa tulppa reikään aktivaattori;
 • asennettu pohjaan tukea;
 • tukeen laittaa metalliverkolla varten ruukut;
 • porata reikä säiliö kattilan;
 • Liitä kattila 2 kV.

Jos moottori pesukoneen on hyvässä kunnossa, voit tehdä sen hiomakoneen veitsiä puutarhoille. Lisäksi moottorin, tarvitsemme tahko. Lisäksi zagotovte pohja koneen - tähän on täydellinen paksu puulaatalle.

Akselin sovitin on istutettu, joka asennetaan hionta ja leikkaus pyörät. Koneen pohja voidaan kiinnittää avulla kaksi paria metalliniiteillä. Kytkin laitteelle, voit lainata saman pesukone.

Jos aiot käyttää leikkurin voidaan asentaa myös leikata ympyrän.

Perosemnaya kone - laite, jonka avulla voit nopeasti nyppiä siipikarjan ruho. Jos nostaa kanat, ankat, kalkkunat ja muut linnut, tällainen laite olisi erittäin hyödyllistä sinulle. Kuitenkin tehdä se itse, sinulla on rahaa. Perusvarustus: perosemnye kumisormea ​​ovat melko kalliita. Lisäksi, kunkin siipikarjan tarvitsevat "sormet" eri halkaisijat, kuin koko kynän eri lajeilla voi vaihdella huomattavasti.

 • Levy Teräksen valmistuksessa (paksuus - 0,3 cm, halkaisija - miinus 1 cm: n päässä säiliön halkaisija);
 • ja "sormet" poraa reiät levyn (niiden välisen etäisyyden tulisi olla noin 3 cm);
 • kuten porata reikiä sivuilla säiliön, poikkeamatta pohjasta 15 cm;
 • asennuslevy Vdet häntä "sormet" akselille;
 • vdevaem perosemnye nastat reiät porattu säiliössä.

Noin Toom, miten se toimii perosemnaya kone, katso seuraava video.

Jossa kuljetetaan yleensä tarpeettomia asioita? Tietenkin maahan. Varmasti useimmat meistä on vanha stiralka pölyttyneet ullakolle tai navetassa. Sen sijaan että sotkea paikka niille, laite voidaan sovittaa mitä jotkut yritysten tarpeisiin ja tehdä anprimer, pesuallas.

Harkita muita vaihtoehtoja.

Kukaan ei tiedä kuka ensimmäinen ajatus tehdä rummusta pesukoneen BBQ, mutta tämä ajatus oli nopeasti tarttunut monien lomanviettäjille. Ajatuksena on todellakin onnistunut - BBQ muuttuu kestävä, mukava ja kompakti. Tuotantoon rullia käyttää korkealaatuisia metalli, joka sietää kosteutta, lämpötilan muutokset ja ei syövy.

Rumpu pitäisi oppia säiliöstä ja asettaa jalka. Näihin tarkoituksiin mahtuu metallia baareissa tai ohut, vahva putki - Jotain tästä varmasti olemassa esikaupunkialueella. Sopivasta metallista segmenttiä tulisi leikata yhtä suureen osaan, ja sitten varovasti hitsata rummun pohjaan.

BBQ, joka voidaan tehdä vanhasta pesukone, näet seuraava video.

Valmistelemaan herkullinen liha luonnossa, sitä voidaan käyttää paitsi BBQ, vaan myös grillattua. Se voidaan tehdä myös pesukoneesta (eli sen säiliön), mutta sinun täytyy ostaa sopiva koko ja teho moottorin.

Pohjasta säiliö on tarpeen leikata pieni pala - sen mitat ovat ¼ tai hieman vähemmän koko potin kokoa. Sitten puolella - jossa oli telalaakerointi - porata reikä, johon sitten asetetaan moottorin. Kuumenna grilli on hiilet ja sylkeä pyörii avulla moottorin.

Meidän ei pidä unohtaa toista uskomattoman maukkaita tapa paistaa lihaa ja kalaa - savustetun. Laite, jonka avulla voit polttaa heidän mökillä, voit myös tehdä pois tarpeettomia osia pesukoneen.

Perusta meidän Tupakointitilan tulee rumpu. Aiemmin sinun täytyy kytkeä kaikki reiät olemassa sitä. Voit tehdä niistä, mutta nopeammin rummun kääri ohut metallilevy. Rummun tarvitse leikata ovesta (jos asia meni stiralka pystykuormituksessa, ovi on oikeassa paikassa on jo saatavilla).

Yläosassa säiliön tai uritettu porausreiän kautta, joka savun menee. Lihan sisään sijoitetusta metalliritilä säiliön.

Ne, jotka eivät tarvitse kotitekoisia varusteet ja laitteet ruoanlaittoon, se voi olla suositeltavaa laittaa purettuna osiin pesukoneen valmistukseen alkuperäisen huonekalujen tai varastotilaa. On parasta toteuttaa ideoita sopivan asunnon ja rumpu. Jos haluat tietää, miten voit virkistää sisätilojen avulla vanhan koneen pesuun, lue alla.

Rummusta vanhan pesukoneen voi tehdä epätavallinen sohvapöytä tyyliin hi-tech. Johtuen erityispiirteiden alkuperäisen materiaalin hän sai erittäin vahva, mutta kevyt, ja kestää sinua vuosia.

Perustana otamme taulukon stiralki rumpukonetta; että tuote näytti vaikuttavampi, Antakaamme hänelle kiiltoa erityisellä pesuaineella. Kuten työtaso ryhtyy asianmukaisiin halkaisija pala karkaistua lasia. Kiinnitä se rumpuun, pitkillä kiinnikkeitä. Taulukko on valmis!

Taulukko voidaan tehdä käyttämällä pesukone kotelo.

Toinen mielenkiintoinen huonekalu, joka voi olla valmistettu tavanomainen rummun stiralki - homo joka voi samanaikaisesti suorittaa funktion laatikon asioita. Tehdä siitä, tarvitsemme: varsinaisesta rummusta, tiheä vaahto tyynyt kirkkaassa tyynyliina, arkki lastulevy, sinkiläpistooli ja pari huonekalujen saranat.

Levystä lastulevystä leikattu pala, joka tulee olemaan rooli saranakannella homo. Se voi olla joko pyöreä tai neliömäinen, muodosta riippuen tyynyjä. Sitten avulla niittejä, ankkurointi pad korkki. Seuraava Jäädytimme huonekalut sarana kansi yläosassa rummun. Meidän ottomaanien näytti esteettisesti miellyttävä, voit maalata sen akryylimaaleilla.

Toinen yksityiskohta pesukone, josta löydät epätavallinen hakemus - tämä ovi luukku. Monet käyttävät sitä ikkunasta - mutta vain muiden kuin asuinrakennusten. Se, että paksu, kestävä ovi lasi läpäisee valoa hyvin, mutta nähdä jotain ei toimi sen läpi. Siksi se on usein laittaa kylpyammeet, ulkokäymälä, autotallien ja jopa Koiratarhat. Lisäetuna - ikkuna on vesitiivis ja voidaan avata tuuletusta varten.

Mikä on parempi valita jauhe pesukone?

Sulkuventtiili varten pesukone valua

Mikä on invertteri moottori pesukoneessa?

Delicate (käsintehty) Konepestävä

Virrankulutus pesukoneen

Korjaus ja huolto pesukoneen moottorin

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Miten saada hyödyllisiä asioita pois vanhan pesukoneen

Jos sinulla on rikki kodinkoneet, älä kiirehdi heittää - yksi osa voidaan tehdä monia hyödyllisiä asioita, jopa muodikasta huonekaluja. Tarjoamme erilaisia ​​alkuperäisen vaihtoehtoja, jotka voidaan tehdä osista vanhoja pesukoneita omin käsin.

Rakentamista varten kodinkone on melko monimutkainen. Jos Irrota osat varovasti, niitä voidaan käyttää luomaan uusia mekanismeja ja hyödyllisiä asioita kotitaloudessa. Millainen osat voivat olla hyödyllisiä?

 1. Sydän pesukone - se moottori, jos se on käyttökunnossa, se voi tulla perusta erilaisten uusien laitteet kotiin.
 2. rumpu - valmistajat tekevät sen ruostumattomasta teräksestä, sillä suurin kuormitus pesun aikana osuu häneen. Irrota kaikki liitännät ja johdot, poista säiliö auton ja otti rumpu.
 3. Tavaraluukku - erittäin hyödyllinen asia, huolellisesti pura, olisi säädettävä hyllyllä autotallissa.
 4. Pienet yksityiskohdat eivät myöskään heittää - ne ovat käteviä tilalla.
 5. Kompakti ja raskas vastapainot ja tehokas jouset - ne aina löytää käyttöä, joka käsitellään seuraavassa.
 6. itse kotelo myös hyödyllisiä, joten laitamme seinään ja kannen.

Jos olet hyvä elektronisia laitteita, analoginen lauta on myös hyödyllinen - on olemassa monia erilaisia ​​komponentteja, joita tarvitaan korjata laitteita talossa.

Nyt harkita tarkemmin, mitä mekanismeja ja hyödyllisiä asioita voit tehdä vanhentunut-elämän pesukone.

Ensinnäkin käytön osia vanhasta stiralki voivat olla hyödyllisiä tuotannon maatalouskoneiden.

Antaa toisen elämän moottorille kodinkoneet on melko yksinkertainen - sen voima riittäisi tekemään hiomakone. Monimutkaisuutta koti työntekijä ei ole erityistä: korjata moottorin kotelo on voimakas puinen pohja (levyt sopivat välein), kytke käynnistyspainike ja kytkeä pois akselin tehdä suuttimen sovitin, joka on asennettu hiominen tai leikkaa ympyrän. Muut kotitekoinen moottorista by stiralki löytyy täältä.

Monet ihmiset haaveilevat omasta Tupakointitilan yllättää ystäviä savustettu, mutta kaupunkiasuntoa asentaa mihinkään. Tarjoamme mobiiliversiota analogisen - tehdä ulos rummun pesukoneen pystykuorma. Ympyrä kiinnitä ohuesta teräksestä, niin että savu ei mennyt reikien läpi ja keskelle erityinen säleikkö insert, joka toistui savustettua kalaa ja lihaa.

Alkuun on reikä putken alapuolella, joka päästää savua, arinan alle hajoavat puun kiiloja tai sirut tammi, leppä, kirsikka tai omena. Päätehtävänä - älä liioittele, saada pieni määrä tupakoinnin suojista, joten ei tarvitse paljon laittaa. Norma paremmin tiedustella ennalta empiiristä menetelmää, pienimmästä suurimpaan. Tämän liiketoiminnan asiantuntijat sanovat, että riittää viisi pientä baaria tai kuolleet oksat.

Niille, jotka ovat mukana siitossiipikarja myöhemmin myynnissä kaupungin markkinat, tämän parannuksen toivomaa. Tarkoitamme koottu perosemnoy koneita omasta. Se toimii samalla tavalla kuin sarja- vain analoginen näyttää vähemmän esteettisesti miellyttävä, mutta monta kertaa halvempaa.

Toimintaperiaate ei ole kovin monimutkainen:

 1. Melko tilava säiliö täynnä erityistä kumia nastat (tekijöiksi) kierreliitoksella sen pää tiukasti ja suojatun yhteyden kotelon kanssa.
 2. Pohja pyörii suurella nopeudella ja on myös täynnä kumi tekijöiksi.
 3. Säiliö on sijoitettu kaltattu kiehuvaan veteen linnun ruhon kana, hanhi, ankka tai broileri.
 4. Kun pohja pyörii, Bily aiheuttaa ruhon nopeasti liikkua sisätilaan, sillä seurauksella, että höyhenet lentää pois eri suuntiin.
 5. 2 minuuttia puhdistaa ruhon, jättäen vain pieniä jäänteitä alueella sisäpuolella siivet, pyrstö ja tassut.

Joissakin tiloilla Esimerkki tunti siten mahdollista tukahduttaa 30 ruhoja.

Maallikko uskovat, että mekaanisessa nyppiminen ruho vioittuu, mutta käytännössä niiden esittämistä säilytetään 100%.

Säiliö on sijoitettu vaakasuoraan, vesi suoritetaan, kuten on esitetty valokuvassa. Pohja-aukko on veden poistamiseksi ja kynä, niin pohjalle halkaisijaltaan hieman pienempi rummun. Vesihuollon on positiivinen vaikutus koko prosessin mekaanisen kyniminen.

eniten kallis osa - osto nastat kestävästä kumista: kustannukset vähintään 1,5 dollaria, ja niiden on oltava vähintään 120 kappaletta, mutta kustannukset maksaa pois nopeasti.

Olemme listanneet kaikkia, jotka voidaan tehdä pesukoneesta, kun on suuri mielikuvitusta ja tiettyjä taitoja. Jos et tarvitse sorvi, sitten on runsaasti ideoita käyttää osia vanhasta stiralki sisätilojen asunnon ja oma koti - tarvitsee vain valita sopivimman.

Ovi kone ovi auton etupainotteisesti voidaan sovittaa ikkunan puurunko - näyttää ainutlaatuinen ja todella käytännöllinen. Voit tehdä tämän, täytyy vain leikata ulos ovesta osan etupaneelin kodinkoneet - ready alkuperäisen ikkuna, sopii mihin tahansa sisustukseen.

Jos asut yksityisellä sektorilla omassa talossa, ja pihalla on pörröinen vartija, hän on koppi Voit lisätä koneen luukku, jonka kautta vaikeissa pakkaset näkevät kaiken, mutta olla lämpimässä huoneessa. Avulla kotitekoinen, voit eristää valtava vartija aikana saapuminen vieraille - hän näkee kaiken, ja purra tai repiä vaatteita voi.

On muistettava, että luukku on suljettu, joten jotta Booth tuuletus puolella reikiä.

Ruostumattoman teräksen rummun runsaasti rei'itys voi muuttaa sisätilojen hänen asuntonsa totaalisesti tehdä ainutlaatuinen sohvapöytä huipputekniikan muoti tyyli. Voit koristella sen taustavalaistu LED seppeleitä säästää energiaa - aivan kuten se näyttää hyvin omaperäinen ja epätavallinen.

Helppoa: sinun tarvitsee vain liittää useita teräsnauloja runkoon rummun. Top korjata pöydän pleksilasi tai MDF. Tällä tavoin valmistetut huonekalu koristella sisätilojen olohuoneessa.

Fantasy ei ole rajoja - tietyissä taitoa ja kekseliäisyyttä, voit tehdä erilaisia ​​rummun suihketta lastenhuoneessa. Ottaa väri tyyny ja leikkaa lastulevy neliö samankokoisia, niin korjaamme nitoja neliön tyyny.

Mukaan lastulevy ja ulkoseinän rummun puolikasta kiinnitetään kortti silmukka ruuveilla ja ruuveilla, sivupinta rummun maali kirkas maali - ainutlaatuinen homo liitteenä kansi on valmistettu, ja sisällä lapset voivat tallentaa pieniä leluja ja asioita.

Kyseinen kappale suihketta ruostumattomasta teräksestä kestää monta vuotta, kun lapset kasvavat, ne voivat olla huomaamaton obtyanut liinalla ja laita olohuoneessa.

Täysin muuttaa sisätilojen lastenhuoneessa alkuperäisen kotitekoisten varjostimet rumpu vanhasta pesukone, seuraavasti:

 • mistä tahansa palamatonta, ei-johtavaa materiaalia (PCB, eboniitti) tehdä ympyrän koosta puoli halkaisija rummun;
 • sitten leikataan pois aukko kasetin ja yhdistää johdot;
 • työnnä kasetti valmisteltuun reikään, ankkurointi ympyrä takaseinään rummun, lanka exteriorized;
 • Katto on kierretty kolme erityistä koukku, kuten näkyy kuva;
 • Rummun keho on erityinen kaapeli, johon koko rakenne jumittui;
 • Jäädytimme kokoonpannun rakenteen;
 • kytke johto lamput pin istukka;
 • lamppu on ruuvattu syöttöaukon rummun - kaikki valmiina.

Voit liittää valoa värikäs kangas mykistää valoa ja luoda upeita sisätilojen seinien sisään.

Jos sinulla on takapihalla, voit käyttää jotakin seuraavista ideoita. Niiden toteuttaminen ei vaadi erityistaitoja ja se ei kestä kauan.

Täällä rumpuyksikkö voidaan käyttää pesu- vihanneksia tai sieniä viljellään perennat. Kapasiteetti asetettu kourun kautta pyykin aukon luoda sato, ylhäältä letku ja alapuolella likainen vesi kulkee painovoiman reikien läpi. Alkuperäisessä toimii kuin siivilä keittiössä, mutta paljon suurempi - suulla saada puhdasta vihanneksia tai sieniä, nopeasti ja ilman ongelmia.

Monet puutarhurit käyttävät rummun kasvu rajoitin hedelmät pensaita tai suojata juuristo harvinaisia ​​kukkia tuholaisia ​​- ei jyrsijöiden voittaa teräksen suoja, sillä liiallinen kosteus menee läpi järjestelmän reikiä.

Voit tehdä ainutlaatuinen ja kukkapenkki, kukkaruukku, koristeltu sivuilla fragmenttien keraamisten laattojen eri piirustusten -Kaunis ja epätavallinen.

rumpu runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja se on vakaa korkeissa lämpötiloissa, joten voit tehdä alkuperäisen pyörivä BBQ, varsinkin kun reiät jo puhaltavat joka puolelta. Vie vanha putki, jos ei sen hitsaus, sitten kutsua naapuri - ja puoli tuntia meidän pihalla seisoo grilli ruoanlaittoon grilli. Sään ei pilata loma, me rakennamme päälle vankka katos sateesta.

BBQ itse melko helppo tehdä pois rummusta edessä autoja, pystysuora laskemme pellava - on tarpeen tehdä pieniä muutoksia: leikkaa puolella hiomakoneen, ja pohja lisätä vakaata tukea.

Rummusta ja moottori kodinkoneiden voi olla betonimylly, juicer, monipuolinen sterilointilaite kotiin säilyttämiseen, chopper ruohoa ja viljan ruokinta siipikarjan - ei ole rajoituksia fantasiat.

Täytäntöönpanoa varten kunnianhimoisen projektin, kuka tahansa voi löytää tietoa, kaaviot ja yksityiskohtaiset piirustukset sekä algoritmi vaiheittain toteutettavia toimia Internetissä. Jokainen käyttäjä pettäessä pesukone voi itsenäisesti selvittää, miten järjestää se toisen elämän.

Mitoitettu pesukoneet laatua ja luotettavuutta. Kymmenen parhaiten erillisestä mallista, niiden ominaisuuksia ja tärkeitä teknisiä parametreja. Edut ja haitat, hintataso.

Mitä voidaan tehdä vanhasta pesukone

Tulee aika, jolloin "kotiin auttaja" uskollisesti palvelevat sinua vuosia, hajoaa, ja kiinnitä se ei ole enää tarkoituksenmukaista. On tarvetta ostaa uuden pesukoneen, mutta mitä tehdä vanhan? Voit kuljettaa sitä roskiin, vaan se on teko ei-taloudellisten, inhimillisten epäkäytännöllinen, koska stiralka piilossa niin monia hyödyllisiä asioita, jotka voivat tehdä hyvää työtä. Puhutaanpa käytöstä moottori ja muut osat pesukoneen tilalla. Toivomme muutat mielesi heittää vanhan kirjoituskoneen.

Mitä vara koneita voidaan mukauttaa?

Kaikki tietävät, että pesukoneen - monimutkainen laite, joka koostuu melko useita kohteita ja kehittynyt automaattinen kone, sitä enemmän se kaikenlaisia ​​yksityiskohtia. Opetella rakentaa pesukone löytyy yksi artikkeleita sivuillamme. Jos tutkimiseen käytettävää ihmisiä kadulla, se varmasti siltä, ​​että joka kymmenes autotallissa, lato, mökki säilyttää vanha pesukone, joka on kuin, ja heittää sääli, samanaikaisesti ja tiedä mitä tehdä sen kanssa. Joka osia vanhasta kone voidaan sovittaa tapaukseen?

 • E. moottori. Jos vanha kone käynnissä sähköpostitse. moottori, se on itsessään aarre. Varovasti irti tapauksessa irrota kaikki kaapelit, puhdas, kääri liinalla ja säilytä turvallisessa paikassa.
 • Rumpu. Rumpu Pesukone on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, käyttää hänen painonsa, joten sinun täytyy myös vetää ulos kotelosta ja säästä.
 • Kaivonkanteen. Myös varsin hyvä asia, ja se on kätevä paitsi kansi, mutta se on osia.
 • Jalat, liittimet, letkut, sähkö. johdotus. Kaikki tämä voi olla hyödyllinen missä tahansa.
 • Jouset ja vastapainoa. Jouset koneissa toimivat iskunvaimentimet, ne ovat hyvin voimakkaita, ja vastapaino ovat hyviä, koska ne ovat raskaita, mutta kompakti - jättäen molemmat.
 • Kotelon pesukoneen. Poistamisen jälkeen kaikki hyödyllisiä, aseta koneen seinään, laitos itse voi myös olla hyödyllistä.

Tärkeää! Jos et ole ulkomaalainen työskennellä elektroniikan, voit jättää ohjausyksikköön. Ohjauskortin paljon puolijohde-elementtejä, joita voidaan käyttää korjaamaan sähkölaitteet valmistukseen hyödyllisiä vempaimia viljellä.

Miksi käyttää konetta moottorin ja miten se liitetään?

Työskentelevät sähköpostin. moottori pesukone tai puoliautomaattinen laite muodostaa perustan kaivattua kodinkoneet. Yleisin käyttö - sähköposti. Emery teroittaa veitset, työkalut, porat, ja muita asioita. Tee hiekkapaperilla ei ole kovin helppoa, mutta silti mahdollista. Ensimmäinen ja suurin ongelma on se, miten korjata hiomakiveä moottorin akselille.

Halkaisija hiomakiven reikiä ei yleensä vastaa akselin halkaisijaan esim. moottori pesukone. Se tarkoittaa välttämätöntä tehdä laipan, joka toisaalta painetaan akselille, ja toinen oli kierteen voidakseen käyttää ja korjata hiomakiveä. Professional Masters suositella säätää laipan romuksi teräsputki 32 mm. Mitä teemme?

 1. Ottaa romu teräsputki 32 mm. Pituuden karsinta olisi 15-20 cm, paljon kauemmin ei toimi.
 2. Toiseen päähän putken osan pitäisi leikata langan, pituus on vähintään 2 kertaa paksuus hiomakiven.

Erittäin tärkeää! Veistämällä pakollinen leikkaus vastakkaisella puolella akselin esim. moottori. Toisin sanoen, jos akseli e. moottori pyörii myötäpäivään, joten langat tehdä vastapäivään, muuten hiomakivi lentää.

 1. Kuumenna puhalluslampun toinen pää putken leikkaus ja puristuu tiiviisti se akselille sen jälkeen, kun putki on jäähtynyt se on tiukasti yhdistetty akseliin. Lujittaa yhdiste voidaan porata pora putkiliitos paikalleen moottorin akselin ja poikittainen pultti ruuvataan reikään ja kiristä mutteri. Jos on hitsaus, on mahdollista tarttua laipan akseliin - on ihanteellinen.
 2. Nyt ottaa kolme sopiva koko pähkinät ja kaksi vastaavaa pesurit. Ruuvi mutteri ensimmäinen laippa loppuun, kunnes langan pää. Seuraava vaatettaa pesukone, sitten hiomakiven, sitten aluslevy ja mutterin. Kaikki on hyvin loppuun ja kiristä lukkomutteri päättele.

Tärkeintä on nyt meidän tehtävämme kiinnittää moottoriin mahdollisimman luotettavia. Katso millä reiät kiinnikkeitä on sähköpostitse. moottori, täällä yksilöllisesti, perustuu tähän, tekevät kantaa. Yksinkertaisinta - vääntää messuosastolla pienempiin osiin, ja vasta sitten korjata hiekkapaperilla työpöydälle.

Kiinnittää huomiota! Asentaa moottori työpöytään, voit käyttää kiinnike pesukoneesta, joissakin automaatit näyttää hyvää liitetiedoston, joka voidaan hyvin käyttää.

Toinen tärkeä vaihe teosten valmistus Emery - yhdistää sähköpostin. moottori sähköverkkoon. Harkita yksinkertaisin vaihtoehto.

 • Ota yleismittari ja tarkista moottorin johdotus-liittimiin.
 • Tarvitsemme tekemisen työ- mutkainen. Löytää se, mitä täytyy tehdä vastusmittaukset, mikäli laite jossakin havainnot osoittavat arvo lähes 12 ohmia, niin tämä on työtehon.
 • Liitostyö lähtö sähköverkkoon (220V).
 • Ilman laukaista meidän hiekkapaperilla ei käynnisty vaikka olen liittää sen verkkoon, jotta hiekkapaperilla alkoi pyöriä se tarvitsee voimaa pyöräyttää käsin. Edetä varovasti, ja kätesi korvaa käynnistin.

On vielä vaihtoehtoja käyttöön sähkömoottori pesukone, mutta periaate on täsmälleen sama sovellus. Se laitetaan pieniin kotitekoista Viljanrouhimet ja silppurit ruoho, kotitalouksien sekoittimet ja jopa pieni saha. Emme kuvata vivahteita tuotannon jokainen laite, analogisesti yksin.

ruostumaton teräs rumpu on suuri kiinteä osa, josta on paljon, että voidaan tehdä. Mitä voi tehdä kotitekoisia omin käsin pohjalta rummun pesukoneen? Internetissä löytyy paljon videoita miten ihmiset rummusta pasutuslaitteen grilli ja Grilli. Todellakin, hieno asia, ja sen avulla on arvoton.

 1. Otamme ulos rummun pesukoneen kotelo hihnapyörän ja akselin.
 2. Laita rumpu suoraan pyörän luukku ylös, tässä on improvisoitua hiilipannu.
 3. Voit leikata pois edestä hiomakoneen säiliön (lähellä luukku), jolloin työaika osa hiilipannu. Lisäksi se on kätevä laittaa puuhun.

Tietoa! Grilli rummusta osoittautuu suuri, koska rumpu huomasi valtava määrä pieniä reikiä, joiden läpi ilmaa syötetään tasaisesti hiilet puhaltaa ne ja antaa tarvittavan lämmön.

Myös verkossa paljon videoita miten tehdä rumpu pieni Tupakointitilan. Erittäin mielenkiintoinen ja käytännöllinen vaihtoehto käyttää rummun, jonka olemme testanneet itseään ja mielellään jakaa kokemuksia. Miten on Tupakointitilan?

 • Otamme valtavan rautapadassa. Tärkeintä, että rumpu pesukoneen kokonaan pannulla mukana. Voit myös ottaa rautapadassa pesukoneesta "Riian" ja "Siperiaan", rummun pesukoneen LG, Ariston ja Indesitin, se sisältää täydellisen.
 • Rumpu ei makasi altaan pohjalle autojen tai pannulla tuottaa lanka seisomaan jalat muodossa ristikko. Se nostaa säiliön sisällä potin ja mahdollistavat sijoittaa pohjalle smoldering polttoainetta.
 • Lisäksi lanka tehdä pyöreä säleikkö, hieman suurempi kuin halkaisija rummun pesukoneen. Tekemällä 10-15 ritilä koukkuja, joihin me ripustaa lihaa, pekonia, kalaa, vihanneksia ja juustoa, kaikki mitä tarvitaan kuumaa tupakointi.
 • Laittaa potin tai pannulla tasaisella alueella kadulla erillään palavista esineistä.
 • Laita pohjalle kattilan tai pannun muutaman hiillos tulipalon, nukahtaa hiillos pienen määrän leppää tai koivua schepochek ja räjäyttää koko juttu mennä savua.
 • Laita ritilä suoraan smoldering haketta.
 • Asenna rumpu padassa stand-up luukku. Päälle rummun laittaa ristikko rummun sisälle on ripustettu koukkuihin, jotka on polttaa.
 • Sulje kattilan tai pannun kannella tai metallilevy, ja ylhäältä painetaan alas jotain raskasta. Odota ruokaa savua, voit kaataa aikana pelimerkit säiliön tarjota oikea määrä savua, siinä kaikki.

Toinen käsityöläiset tehdä rumpu pesukone tyynyt ja futuristinen lampunvarjostimet kristallikruunutarvikkeita. Pöh vaikea tehdä. Ottaa tyyny, leikata lastulevy neliö, joka vastaa koko tyyny otettu. Huonekalut nitoja naulattu tyyny lastulevy. Seuraavaksi kestää hyvin yksinkertainen kortti silmukka kiinnitetään toisaalta tyynyn levyt ja muut yläosaan rummun seinään. Meillä oli homo, jossa on saranoitu kansi, ja sisällä homo voi tallentaa pikkutavaroille.

Sisältö homo voidaan värjätä maalit ulkoseinä rummun. Kuva ja video Internetissä esittelee paljon vaihtoehtoja, miten tehdä se. Voit myös mene lankaan ja obtyanut ulkokehyksen homo kauniita kankaalla.

Tietoa! Suihketta rummun pesukoneen on melko vahva ja kestää sinua vuosia.

Jotta futuristinen varjoa lastentarha, sinun täytyy tehdä seuraavat:

 1. suuresta pala PCB (tai muuta palamatonta materiaalia, joka ei ole sähköä johtava) ympyrä leikata koko luukun rummun;
 2. mylly leikkaa rummun pohjaa;
 3. leikattu ympyrän reikä PCB haltijalle ja koukku;
 4. aseta värikasetti kannalta PCB ja ripustaa sen koukkuun;
 5. kiinnittyvät lujasti ympyrän PCB rumpuun pulttien siten, että ympyrä on täysin peitetty luukku;
 6. jossa patruuna on rumpu roikkuu katosta, on nyt ruuvattu lamppu (kautta valmiiksi leikatut rummun pohjaa) ja operaation tulokselle ihailla.

Mitä kotitekoinen vain ihmiset rummusta pesukoneen omin käsin. Meillä on lueteltu ja kuvattu vain pieni osa. Rumpu on kunnossa kuin säiliön pesuun sieniä ja hedelmät viljellään puutarhassa. Kätevästi luo kasvikset rumpuun, vesi kaadetaan letkusta läpi luukun ja vesi yhdessä lian vuodatetaan rei'istä. Lähdössä vihannekset tai sienet puhdas.

Myös, rumpu voidaan käyttää säiliön taimet tai lopettaa kasvun pensaita ja perennoja. Taimet selkeä, emme aio selittää, mutta pysähtyy puhuvat tarkemmin. Jotkut pensaat puutarhurit haluavat istuttaa niiden alueella, taipumus kasvaa leveä (vadelma, kuusama, euonymus). Joten, jos kaadat rumpuun pesukone multaa, ja laittaa se, kuten vadelmapensaissa, sitten haudata rumpu maahan, vadelmat voi raspolztis päällä.

On muitakin vaihtoehtoja käytöstä rummun pesukoneen. Tärkeintä sisällyttää mielikuvitus, älä laiska tekemään jotain käsillään, ja ehkä tulee yksi laatijat uuden kotitekoisten luotu rummusta vanhan pesukoneen.

Olemme vakuuttuneita siitä, että voimme tehdä paljon moottorin ja rummun pesukoneen, mutta miten soveltaa muita yksityiskohtia, kuten luukku. Mikään ei voisi olla helpompaa. Luukku pesukone, jossa on vaakasuora voima on hyvin vahva, ja lisäksi se voidaan helposti poistaa. Hän löytyy hyvin erilaisia ​​sovelluksia.

 • Set teknisestä avaamisesta laatikon sulkemista teline putket ja vesimittareita. Se on erittäin kätevä, koska läpinäkyvän ikkunan luukku voidaan katsoa ja kirjoittaa laskurit. Jos sinun täytyy leikata pois vedestä, luukku ovi avautuu nopeasti ja helposti, ja se ei häiritse pääsyä viestintään.
 • Jotkut purkaa oven vetäytyi kehyksen kupera lasi, jota voidaan käyttää kulhoon eläinten ruokailua.
 • Jotkut asettaa kaivonkanteen koiran kennel. Tässä tapauksessa se on integroitava kopissa kata pelkästään vaan myös lukko pesukone. Sitä ei saa tukkia, mutta pitää koira kopissa täysin kiinni.
 • Yksi aktiivisimmista jäsenistä foorumin ehdotti asentaa luukun ikkunan höyrysauna. Tosi pre'll täytyy leikata pyöreä ikkuna vajaat koko kansiin, mutta se on helppo avata ja sulkea. Älä unohda maalata maalata luukun lasin, niin puhdas, kaiken varalta.

Tärkeää! Monimutkaisuus asennus luukun päällä kopissa tai höyrysaunassa ikkunasta kädet on kunnolla asentaa lukko, lukkokoukun istuu tiukasti.

Jalat, liittimet, vastapainoa ja muita hyödyllisiä juttuja

Joissakin kotitekoisia tuotteita voidaan käyttää jaloissa pesukoneen? Stiralki jalat ovat hyviä, koska ne ovat hyvin vahvoja ja voidaan säätää korkeussuunnassa. Ruuvaa ne raskas huonekalu, kuten kaapissa vaatteita ja pystyt tekemään sitä suurempi tai pienempi. Jos kiinnitä jalat stiralki penkki, on mahdollista säätää sen korkeutta, mikä tekee toiminnasta helpompaa.

Kiinnikkeet ja johdot voidaan käyttää prosessissa korjaamisesta sähkölaitteet omin käsin. Ne, jotka eivät ole vieraita työskentelee yleismittarilla ja juotin välttämättä hyötyä, tämä pieni asioita. Vastapaino voidaan myös soveltaa. Vanhat pesukoneet vastapainoa valmistettu pääosin raudasta voidaan panna romu, mutta voit käyttää tilalla. Esimerkiksi jotta paina kontti kaali aikana suolaus, muuten tähän tarkoitukseen lähenee ja konkreettisia vastapaino, se on tarpeeksi pieni ja raskas tarpeeksi.

Yhteenvetona se osoittautuu joitakin yksityiskohtia "vanhentunut" pesukone voidaan luoda oikeat kotitaloudessa asioita. Tämä ei koske pelkästään moottorin lisäksi myös rummun luukku, johdot, liittimet, tasapainoa, ja laitos itse. Jos sinulla on aikaa ja halua esittää osaa vanhan pesukoneen toisen elämän, tee se käytti pakota maksaa pois.

3 Reader Kommentit

Lisää vain moottorin liitäntä konekivääri ja kauneutta ... ja että itse asiassa jo indezity ja Zanussi elinten purkaa, ja mitä tahansa järkevä moottorit ... joten en tiedä niin suurella vauhdilla, että olen hionta yleensä järkevää laittaa tai lentää.

Fly, sinun täytyy käyttää vähintään rummun hihnapyörän kautta hihnan, mutta ei ole totta Emery.

Internetissä joukko ehdotuksia moottorin nopeuden ohjauskortin kärsimättä valtaa siru TDA 1085 ja triac. Kirja, asettaa ja sinun on onnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin