Mitä voidaan tehdä moottorisahat

At paljasjalkainen "Kulibin" erityinen kysyntä on bensiinikäyttöinen saha. Se käytetään yleisen levyaseman suunnittelussa improvisoitua versojen, ja on melko tehokas kone, tunnettu siitä, että pieni koko. Keskuudessa itse tehty aggregaatteja voidaan lisätä sahat yhdessä polkupyörän, vinssi, saha ja muut laitteet. Kuka tahansa voi tehdä oman eri laitteiden moottorisahan jos se noudattaa piirustusten ja toimimaan tarkasti.

Kotitekoinen mistä moottorisahoja käsillään kotona, video-, kuvaukset - Puhutaan, että tänään.

Monet ihmiset elävät yksityisellä sektorilla, on taloudessa vanhan bensiinin saha - "Ystävyys" tai "Ural". Joskus, kun on polttopuut, saha tuo merkittävää etua. Kaikki muu aika hän vain makaa siellä ilman paljon hyvää.

Käsityöläiset onnistui hyötyä siitä, kokoavat motolebedku aseet ja miehitetty kaapelin veto. Tämän jälkeen keksintöä kävi paljon helpompi viljellä maata, istutus ja kaivamista.

Yksikkö painaa enintään neljäkymmentä kiloa, joten käsitellä sitä maalla ei ole vaikeaa.

Työkalu työskentely maa tarjoamia pyörät, jotta se voi liikkua helposti. Plough pidetään uran itsensä, ilman ylimääräisiä ponnisteluja Ploughman. Vako syvyys saadaan dvadtsatisantimetrovoy.

Vaihtaminen aura Hiller, voit käyttää sitä istutus perunoita. Ja kun korjuu laite tuo myös paljon etuja.

1

Skootteri pikku -moottorissa

Luoda sellainen ajoneuvo tulee:

 • moottori sahan;
 • ketju;
 • pultteja, muttereita kiinnittimet;
 • kytkin ja kaasupoljin päässä maastopyörä mallia;
 • vanha skootteri.

Sahan poistettu rengasketjun osa, kaikki muu jää Samokatnaya asennetaan alustalle. Kampiakseli irrota kytkin. Moottorin teho toimitetaan avulla polkupyörän ketju ketjupyörät. Välittömästi varoitti, että siellä on kaksi ongelmaa - se on mahdotonta pysäyttää moottorin, ja kun alat on välttämätöntä nostaa takapyörän irti maasta.

Taka-akselin skootterin kiinnitä ketjupyörät.

Alustan paikka moottori siten, että tähti oli mukaisesti pyörän ryhmä. Porata reikä rungon ja näki Samokatnaya alustan liittää ne pulteilla.

Asennettu pitkin ketjun pituutta, vetää hänet tähtiin. Kiihdytin asennettu kahva, johdot on kytketty johdotukseen päälle ja pois päältä, voi syöttää moottoriin virtaa pitämään kurissa.

Tällaisessa rakenteessa tarvitaan emästä, lujasti, jotta se ei siirtovirroista ja tärinää.

Valmistettu pohja elementit laitetaan rinnakkain, on tasolla, joka on erityisen tärkeää välttää luomista vapaavaihdeautomatiikka. Tämä tapahtuu betonin pinnalla perustuksen pohjaan tai tiivistetään maaperä. Kehys on kiinnitetty pulteilla tai tapeilla, hitsattu vahvistaminen perusta.

Nyt luonut perustan rautatie, kiinnitetty asennus sivusta.

Työjärjestystä näkyy video:

Voit helposti ja nopeasti sahan tehdä myllyt, joka voi toimia itsenäisesti, on suuri kapasiteetti. Jotta tällainen muutos on tarpeen ostamaan tarvittavia rakennusmateriaaleja suuttimet, jotka auttavat tekemään muutosta yhden välineestä toiseen. Vähentää todennäköisyyttä rikkoutumisen levyn, saha voidaan varustaa suojakannella, ja kierrosten lukumäärä alemman vaihteisto.

Ei huono ratkaisu - valmistus sahat kannettavien generaattoria. Se auttaa heidän mökillä, jossa ei ole sähköä. Virta kaksitoista volttia riittää saamaan kattavuudesta normaalista taskulamppu.

Connecting Inventor, voit muuntaa energiaa 220 volttia.

Käyttökelpoisia kotitekoisia voi lisätä moottorin kumivene, moottoripyörän (tarvitsevat enemmän kuin yhden juoman hänelle), pienkoneella.

"Hullu" käsittelee: kotitekoinen alkaen moottorisaha

Kaikkina aikoina, hänellä oli käsityöläisiä, jotka voivat tehdä näennäisen tavallisia asioita jotain todella hämmästyttävää. On ansiosta nämä ihmiset, kehittäminen tieteen ja teknologian ei pysy paikoillaan, ja edistysaskelia harppauksin. Siinä tapauksessa, jos pää ei ole innovatiivisia ideoita, ja halu tehdä jotain omin käsin vainoaa, voit aloittaa ennestään ja todistettu kehityksestä. Kotitekoinen mistä moottorisahat sopivat tähän tilanteeseen täydellisesti.

Tänään voimme löytää monia tapoja käyttää moottorisahaa muihin tarkoituksiin. Asioita, jotka voidaan tehdä tämän työkalun, ja siitä, suuri määrä. Etsit jotain laitteita, olisi toivottavaa huudahtaa: "Miten en ole ajatellut ennen?!"

Moottori on merkittävä teknologinen linkin perusteella, jotka voidaan tehdä kotitekoisia. Moottorisahojen ovat oppineet rakentamaan seuraavaa hyödyllisiä lisävarusteita:

 • saha;
 • ajoneuvojen (maa, vesi, ilma);
 • Leikkuuterät;
 • pienikokoinen kannettava valta;
 • vesipumppu.

Tämä on vain yleisin ja suosittuja vaihtoehtoja. Seuraavassa annetaan tarkkaa tietoa joistakin muutoksia.

Saha - on kotitekoinen päässä moottorisaha, joka ei vaadi paljon vaivaa, mutta se voi suuresti helpottaa prosessia sahauksen kirjautuu lankkuja. Voimme sanoa, että tässä tapauksessa oli useita modernisoitu tila käytetään aiottuun tarkoitukseen.

Liuota pölkyn pituuden painosta on lähes mahdotonta. Ongelma voidaan ratkaista alkeis tavalla. Tämä edellyttää, ensimmäinen, metallinen runko, joka on asennettu kiinteästi saha. Toiseksi, radan johon työkappale syötetään.

Tämä konversio on hieman erilainen kuin mitä on kuvattu aikaisemmin, koska sen tarkoituksena tässä muuttuu itse laitteeseen. Moottori väline ehdotetaan käytettäväksi ei leikata jotain muuta, ja liikkua avaruudessa. Tietenkin, kotitekoisia tuotteita moottorisahaa "Ural9raquo; missään tapauksessa ei voi kilpailla tehon ja nopeuden samalla moottoripyörän, mopon mutta saada varsin toimiva.

Omistajat ovat hyvin ylpeitä tästä kulkuväline. Se ei ole käynnissä ominaisuudet niiden jälkeläisten ja periaatteessa. Mopo kerätty "polven", osoittaa taitoa ja ihmisen taloudellisesta, osoittaa kaikessa kultainen kädet.

Näiden tietojen perusteella ajoneuvon on vanha polkupyörän runko, johon on asennettu moottorin sama vanha moottorisahan. Energian siirto vaihde lähestyy tehokkaimmin.

Jotkut harrastajat mennä tutkimuksissaan hieman pidemmälle ja ottaa niiden perusteella kotitekoinen ajoneuvon maastopyöräilyyn. Tällöin on mahdollista ohjata liikenopeus. Voit tehdä tämän, täytyy vain varustamiseen moottoripyöräilijöille.

Voiko pitkä lista, millä aloilla soveltavan kotitekoisia moottorisahan. Ystävyyttä ihmisten maa maamme johti siihen, että tällaiset "mestariteoksia" käytetään usein esikaupunkialueilla kuin kultivaattorit.

Sikäli kuin laite on käyttökelpoinen jokapäiväisessä elämässä, joten se on helppo kerätä ja. Tämä edellyttää lähetyksen järjestelmä, joka koostuu hammaspyörien parin. Sen kanssa moottori energia toimitetaan vetävän pyörän, jolloin liikkeen toimintamekanismin. Haittapuolena suunnittelu on pieni kapasiteetti, mikä riittää kyntää uusia uria, mutta pientä hyvin hoidettu tontti se riittää.

Kannettavat voimalaitos, joka pystyy tarjoamaan ihmisen energiaa, joka kaikkein syrjäisimmillä alueilla sivilisaation, on yksi ihmettelee tekniikan.

Tämä kotitekoinen päässä moottorisaha voidaan rakentaa mies, pikku perehtynyt mekaniikka ja elektroniikka. Osaluettelo pitäisi näyttää tältä:

 • moottorisahan;
 • alennusvaihteen;
 • vetohihnan;
 • metallinauhan;
 • generaattori;
 • kaukosäädin.

Koska talven keskellä kaistalla ovat hyvin ankarat, ja puute lunta ei tapahdu, sitten värvätä avustaja kuten manuaalinen lumilingon kaikki unelmat. On täysin mahdollista tehtävä. Kaikki asiaan periaatteessa moottori, joka perustuu siihen, että sen rotaatio energiaa voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen.

Alle lumilingon voidaan muuntaa moottorisaha teho 3 kW. Temppu olisi kuinka asentaa tulpan. Sen terä on valmistettu kestävästä, mutta riittävän kevyt ja joustavasta materiaalista, kuten kumista. Lisätoimet eivät poikkea mitä on kuvattu muualla. Moottorin piiri on kytketty hammaspyöräparin ruuvilla kokoonpano. On käytännön kannalta sitä käytetään oikein pyörien sijaan kelkka juoksijoiden sekä ottaa kaarevan lumilingot vesijohto suuri halkaisija.

Hyödyllisiä kotitekoinen alkaen moottorisahat, mitkä ovat vaihtoehdot?

Masters moottorisahaa ei aina käytetä aiottuun tarkoitukseen, se on yleensä vahva asema erilaisin järjestelyin. Nerokkuus meidän ammattimiesten poiki lukuisia ja erittäin monipuolinen kotitekoinen päässä moottorisahoista yllättävää sen omaperäisyys.

Se etu, että ketjusahan kuin asema on kompakti, kevyt ja suuri teho. Kohderahastona joka pystyy raivata kohde voi suorittaa penkki töitä, hiomakone ja käyttää laitetta hitsaamiseen, voivat tuottaa mielenkiintoisia suunnittelu perustuu moottorisahat.

Niin että kone, jota ajetaan moottorisaha, toimi kunnolla, se vaatii tarkkuutta koko komponenttien ja hoito asennuksen aikana. Joten, perustiedot piirustuksen ja suunnittelun mekanismeja tässä asiassa on hyötyä.

Mitä kotitekoinen päässä moottorisaha on keksiä

Ensimmäinen käyttö moottorisahan näkökulmasta katsottuna monet kehittäjät on liuottaa avulla tukin puun. Mutta jos pidät moottorisahaa painoon manuaalisesti, kärsii leikkaustarkkuus, varsinkin kun pituutta pylväsmittari neljä-kuusi. Että leikkaus ei mennyt oikealta puolelta linja, keksiä moottorisahalla lujasti kiinni runkoon, joka liikkuu johteita pitkin.

Sahalla, palkki on paikallaan ja kelkkaan moottorisahan sijaitsee halutulla korkeudella, riippuen säteen haluttu paksuus on kiinnitetty neljällä ruuvilla.

Koska tarkka liike kehyksen, sileä, tarkka leikkaus. Samalla tavalla, ja voidaan sahata levyt, mutta koska suuri paksuus teräketjun kääntää liian paljon jätettä.

Chainsaw onnistuneet käyttämään moottoria kotitekoinen moottorikelkka. Siellä on paljon monimutkaisempi suunnittelu saha. Tässä tapauksessa, lukuun ottamatta valmistamiseksi moottorikelkan kehyksen tarvitse tehdä suspension iskunvaimentimet, pidä ohjauspyörää ohjaamaan kaasun ja kytkin.

Lisäksi sinun täytyy löytää piirustuksia (tai hankkeen itse), joka tehdään moottorikelkan radan, ja harkitsemaan siirtoa vääntömomentin moottorisahan toukka. Moottorikelkka laittaa keskipakoiskytkin ketju ja V-hihnalla (sen jälkeen, kun kaikki sen moottorisaha lähetystä ei ole). Lisäämään pitoa vetoakselin toukka voimansiirtoparin suurempi halkaisija kuin ketjupyörään ketjusahan (niin sanottu "vetolaitteilta").

Ohjauslaitteen, pääsääntöisesti ottaa pyörän skootteri ja polkupyörä ja muokata ilman ongelmia, joten hän kääntyi moottorikelkan suksia. Tällaisessa kuljetuksessa tarvitaan moottorin tilavuus on vähintään viisi hevosvoimaa, joten jos olet tekemässä moottorikelkka, niin käytä moottorisahaa "Ural".

Jos ajatellaan liikenteen talvella, se on paljon helpompi moottorikelkka, moottorikelkat muotoilu. On ne suoraan akselille on asennettu taka-moottorisahaa suuri ruuvi on kiinnitetty, joka potkuri. Totta pienitehoiset sahat rajoittaa läpäisevyys kuten kelkka jäällä tai joen ukatannoy kallista. Kilpa lumisten peltojen moottori tarvitsi vähintään 12 hevosvoimaa. Nämä rajoitukset eivät salli tankata kotitekoisia päässä moottorisahoja ja jopa selkäreppu helikopterilla. On, että jos käytät kaksi moottoria, ja isäntä voi saada ne toimimaan harmoniassa.

Kotitekoinen alkaen moottorisahan - moottorin suuri

Emme voi sanoa, että tällaisesta rakenteesta tulee paljon järkeä, mutta monet ihmiset tekevät tällaista liikennettä, vain tarkistaa itseäsi ja muita näyttää taitonsa suunnittelija ja insinööri.

Perusteella on vanha polkupyörä, joka ei ole harmillista, ja kaikki tunnetut moottorisahan "Ystävyys". Voimansiirto pyörän suoritetaan avulla polkupyörän ketjun ja vaihde asetettu.

Joskus kestää maastopyörä välillä moottorisahalla ja pyörän asennettu CVT ja vaihteisto (hitaasti mutta varmasti siirtyä tarvitset välityssuhde 18: 1). Näin "kehittynyt" malli asennettu iskunvaimentimet ja jarru.

Tällainen rakenne on yksinkertainen toteutus, perämoottoreita lähetystä ei tarvita, vain raivata sovittimen, joka välittää vääntömomentin hammasrattaan standardin terä potkurin akseli ja potkuri veneen.

Yleensä kotitekoinen moottori on kiinnitetty veneen siten, että potkurin akseli loivassa kulmassa upotetaan veteen tai ne eivät ole liian laiska koota vaihteiston, joka välittää pyörimisen akselin suorassa kulmassa ruuvin.

Monet onnistuneet tekemään sahan yksinkertainen aisa, jossa hammaspyöräparin lisää voima moottorin ja lähettää vetopyörä. Sinun täytyy ymmärtää, että puute moottoriteho sahat eivät salli tällaista oikea tapa aisaohjatut traktorin.

Kekseliäs käsityöläiset näyttää kykyjään rakentamiseen lumiaura. Tunnettu malli perustuu kolmen watin moottorisahoja "rauhallinen", joka on asetettu, helpottamiseksi rakentamisen, kelkka juoksijoita. Tärkeintä on tehdä laadukkaita ruuviyhdistelmässä ja poimia hammaspyöräparin, ja moottorin teho sahat on kuin pyöriä.

Ja lumen poistamista koneesta nähtynä sinkitty teräs imuilman laite johto, mikä paksu kumi terä, joka on lumilinko toimii tavanomaisella viemäriputken muoviputkea.

Vaikka monet keksijät etsivät tapoja tehdä pieniä yhden helikopterin perustuu moottorisahaa, mutta sen voima lentää, se ei riitä. Kuten on esitetty tekniikan laskelmat mini-helikopteri tarvitaan vähintään neljä kasvatti moottorisahoja työskentelevät konsertti lisääntyneeseen kierrosten lukumäärän.

Valmistettu moottorisahat augers, helpottaa suuresti asennuksen pohjan ruuvi paalut tai priburenii aitojen asennus reikiä talvikalastus. Pidä mielessä, että kaira jäähakkua moottorisahan moottori on liitettävä alennusvaihde (kierukkavaihde).

Vallankäytön sahat, helppo tehdä vinssi, voimalla jopa puolitoista tonnia. Tällaista laitetta auttaa nostamaan korkeutta massiivinen kuormituksen, poista kaadetut puut, vedä veneen rantaan tai tiellä juuttunut koneeseen.

Hyödyllisiä kotitalouksien pienet bensiini valtaa. Kiinnitetty kiinteän kehyksen generaattori moottorisahaa "stand" tai "Ural" ja se on kytketty vaihteiston. Akselin kiinteä hihnapyörä se kordovyj vyö siirtää pyörimisen generaattori, joka tarjoaa kotitalouksien sähköteho pettäessä tai puuttuu valta.

Joten, vaikka tämä työkalu kaikille tuttu, ja hänen nimityksensä näyttää suoraviivainen, käsityöläiset keksiä monia mielenkiintoisia malleja. Kuten näette, mistä kotitekoinen moottorisahan melko kirjavaa (jotkut harrastajat jopa hallita takomaan ketjut vanhan veitsi).

Kykyjä talon Masters johti useita eri tekniikoita, joiden moottorissa on moottorisaha.

1