Mitä voidaan tehdä liina käsillään

Mitä voidaan tehdä liina käsillään

Copyright © 2012-2016 Lasten käsitöitä käsillään, päällikölle ilo!

Kopiointi materiaalia sivuston on kielletty, vaikka käytön hyperlinkkien!

Mitä voidaan tehdä kudoksesta

Kangas, voit luoda ainutlaatuisia esineitä, koriste-esineitä ja leluja. Jokaisen suunnitellun vaihtoehdon käsitöitä voit parantaa ja rikastuttaa kirkkaammat. Luoda erilaisia ​​koriste-elementtejä kudoksen voidaan rajoittaa vain oma mielikuvituksesi, hyvin, ja valinnassa ajatuksia ei koskaan tule pulaa.

 • erityinen tarttuu karkkia (voit käyttää vartaat);

Valmistamiseksi kudoksen. Koko nauhat kangas on noin 25h5 senttimetriä. Ääriviivat näin pitkän suorakulmion pitäisi leikata erityistä saksilla, joka tekee reuna aalto tai siksak.

Tämä raidallinen kangas taittumaan puoli nurja puoli sisäänpäin. Sisämaan taitetun reunan, käyttäen neulaa ja lanka kerätä reunalla kankaan langan kaksinkertainen harsimalla. Symmetria ja siisteys valmiin kukka silmukkaa tulisi tehdä samalla etäisyydellä toisistaan.

Making viimeinen ommel, sinun täytyy vetää kankaan narussa ympyrän muotoon. Päät kudosta, joka lopulta suostui, huolellisesti ommeltu yhteen.

Irrota kaikkialla ympyrän ja kankaan kääntöpuolelle käyttämällä liimapistoolilla, kiinnitä vartaassa tai keppiä.

Viimeinen vaihe luotaessa kukka on koristeltu puolivälissä.

Liimaa painiketta, kankaalla tai helmi. Tässä vaiheessa myös salata sisäistä-sauma kokoonpano.

 • kirkas kankaat: Lycra tai venyttää;

Otamme sinut luomalla kaulakoruja.

Ensin täytyy valmistautua hyvin kangasta. Tehdä tämän, leikataan Lycra tai venyttää suikaleiksi noin 1-1,5 cm leveitä. Kaikki bändejä täytyy ottaa kaksi pitkää reunaa ja venytys. Näin leikatut reunat ruuvattu sisälle ja saamme siisti raitoja, nauhoja.

Seuraavaksi täytyy alkaa Kutomisprosessin pääosan kaulakoru. Ei ole olemassa selkeitä sääntöjä ja vaatimuksia, voit valita mukavin tapa. Voit kutoa johdot periaatteista kudonta helyjä. Voit neulosta ja sitoa yksityiskohtia harkintansa. Voit vain kutoa punokset. Mutkistettiin kudonta, alkuperäisen ja se näyttää valoisammalta.

On tärkeää muistaa jättää reunoilla päät johdot ovat tarpeeksi kauan turvaamiseksi artikkelin piiriin.

Lopussa kudonta, kiinnitä tuote valita omat tsepochke.Putem varusteet tarpeen voit koristella pituuteen. Vaihtoehtoisesti, on mahdollista jättää pienen osan ketjun pituudet lisäsäätöjä.

Kunhan et unohda liittää lukko tai lukita valmiin koristelu.

Luo pari pikku eläimiä lelujen-karhuja tekniikoilla Tilda, poika ja tyttö.

 • kaksi läppä Karkea valkoinen liina 30x30 cm;
 • kaksi läppä pieniä kuvioita (pinkki ja sininen);
 • värillinen ompelulanka;
 • pakkausmateriaali lelut (täyte polyesteri, silikoni tai hollofayber);
 • lyijykynä;
 • sakset;
 • neula;
 • paperi kuvioita;
 • ompelukone.

Lelut voidaan nitoa kuin ompelukone tai käsin.

Valmistamiseksi kudoksen. Valkoinen liina maalataan valoa beigen sävyjä. Ompeluun poika tarvitsi tummempi beige. Tämän vuoksi on tarpeen liuottaa noin 3 tl liukoisen kahvin 3 kupillista kiehuvaa vettä, lisätään 1 tl PVA liimaa ja suolat ja pitää kankaan liuokseen, kunnes kylmää vettä. Kuivalla kankaalla, joka on levinnyt. Rauta sileä kuivauksen jälkeen.

Ompele tytöt tarvitsi vaalea beige. Kangas värjätty samaa kaavaa, paitsi että ei käytetty kahvia ja teetä (teepussit 2-3).

Leikkaamiseen ja ompelu. Leikkaamiseen kaikki yksityiskohdat ja suorittaa haalimistaan ​​paperi kuvio. Se on tarpeen leikata kankaan seurata lankana, joka ei leikkaa kankaan väärään suuntaan.

Kaikki osat voidaan yhdistää ommella ompelukone tai käsin tikattu ommel kone. Tiedot "sydämet" täytyy poistaa tätä parhaillaan silloittumisen pitäisi jättää reikään.

Kaikki ylimääräiset päästöoikeudet, jotka jäivät saumoista, leikataan, jolloin korkeintaan 3 mm.

Kaikki tuotteet täytyy täyttää täyteaineena. Kätevin tapa tehdä tämä on jo parhaillaan ompelemalla yksityiskohtia.

Kädet ja jalat tiukasti tavaraa ei ole välttämätöntä, jotta voit helposti istua nukke.

Ompele nukke aloittaa ompelun korvat päähän.

Sitten sinun täytyy liittää pään runkoon.

Ompele jalat ja kädet on piilotettu saumat. Vie lanka vastaamaan kangasta, saumat olivat selvimmin.

Viimeistely. Prosessissa koristelu tarve ommella nuket Bruins kyhmyt silmät ja kirjailtu nenä.

Ruskea kauneutta poskipuna tai muu improvisoitua tarkoittaa poskia. Ompele laastarit ja sydämensä valmiita leluja. Sydämet esitäyttää täyteaineena.

Tuottavista söpö kukka soveltuu parhaiten vanha vauvan vaatteet on puuvilla kangasta. Lapset kasvavat hyvin nopeasti, joten varmasti löytää jotain sopivaa kaapissa.

On parempi käyttää kangasta kirkkaita värejä kukka tai vihannes tulosteita. Vaikka nämä näyttävät hyvältä värejä ja grafiikkaa.

Mukaan esityspohja haluat leikata pois kankaan eri värejä, kaksi suurta ja neljä pientä kukinnot. Ja vielä yksi - ja huopa kukka pohja. Tällainen tiheä säätiö tukee terälehtiä ja antaa heille muoto.

Päälle kaksi suurta huovan noudattaen terälehtiä, niin että terälehdet olivat näkyvissä aikaisemmin laajennetussa muodossa, kuten niitä - pieni terälehtiä, taitettu neljä, kuten kuviossa on esitetty.

Seuraavaksi sinun täytyy sinetöidä terälehtiä yhteen. Tästä voit käyttää ompelukonetta, ja voit ommella terälehtiä käsin. Nyt sinun täytyy luoda keskelle kukan. Tarjoamme sinulle tähän verhoiltu sopiva väri vanhoja nappeja ja ompele sitä keskeltä. Sitä voidaan käyttää Midway kukkia ja värikkäitä muovi painikkeet, helmiä tai helmiä.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Jokaiselle perheelle, aikoo hankkia lapsen, tärkeä.

Trichomoniasis (trichomoniasis) - sairaus urogenitaalikanavassa.

Pyelonefriitti - tarttuva tulehduksellinen sairaus munuaiset.

Synoviitti - muodonmuutos liitoksen nivelkalvo.

Jooga - se on uskomaton hengellinen, henkinen ja.

Mitä voidaan tehdä liina kätensä: katsaus käsitöitä yksinkertaisia ​​oppitunteja

Oletko koskaan miettinyt, mitä voit tehdä kankaasta kädet? Suuri valikoima erivärisiä kankaita ja kuvioita voit luoda erilaisia ​​tekstiilejä. Erilaisia ​​tekniikoita työskennellä tämän materiaalin ravistaa fantasia kokeneimpia isäntä.

Kudonta luonnonmateriaaleista alkunsa ennen ajanlaskumme. Ihmiset hyödennettiin luonnon lahjat luoden tiiviisti kudottu silkkiä, pellavaa, puuvillaa ja villaa. Jokainen valtakunta, jotka ovat peräisin kudonta materiaalin raivokkaasti vartioitu liikesalaisuuksia. Levittäminen kudosten kaikissa osissa maailmaa monin tavoin vaikuttanut ristiretket ja kaupan merireittejä. Esimerkiksi Aleksanteri Suuri on toimittanut hienoimpia muslin Välimerellä. Tämä kangas on voittanut sydämet naisten keveydestä ja tyylikkyys. Brittiläinen kaupankäynti sen siirtomaita, johti leviämisen Intian puuvillatavara Euroopassa.

Maissa, joissa ei ole ollut tuotantoaan, kudoksen arvostetaan painonsa kultaa. Se spodviglo Englanti naiset vaalia joka romu arvokas calico. Näin syntyi uudenlainen käsitöitä - sekamelska. Englishwomen olivat eri koristeita tähteet kankaan, käyttämällä tiukkoja geometrinen sääntöjä.

Vuoden alussa XX vuosisadan, maailman tarttui tieteen kehityksen, joka muutti kangas tuotantoprosessien ja sen ominaisuudet. Niin syntyi Jerseyssä, joka perustuu tekokuituja. Farkuissa tai jopa eräänlainen kankaalle. Sitä käytettiin ompelussa haalarit vuonna 1893. Kangas on valmistettu puuvillasta, ja kestää hyvin kulumista, koska erityinen kudos loimi ja kude.

Ja nyt me tarkastelemme tekniikoilla kudosta ja tuotteita, joita voidaan luoda pois se käsillään.

Aseistettu neula ja lanka, voit luoda tekstiilituote. Ja jos osaat ommella ompelukone, rajoja luovuuden käytännössä yksikään.

Ensimmäinen kohde oli räätälöintiä kudosta. Yksinkertaisia ​​malleja voi suorittaa jopa noviisi mestari. Voit tehdä tämän, sinun täytyy oppia käsittelemään kudosta ja lukea kuvioita. Yhteyttä kouluun ompelu, voit hallitsemaan näitä taitoja 1,5-2 kuukautta. Opittuaan leikata ja ommella yksinkertainen malli, voit vähitellen lisätä taitoja. Jälkeen käsityöläisiä, jotka ommella morsiuspuvun monimutkaisia ​​yksittäisiä tilauksia, myös ei ollut aavistustakaan, miten se tehdään.

Aloittelijoille oppia tie on nuhteeton ompelu ompelu pehmoleluja. Se on helppoa, käytä jotakin ehdotti kuvioita ja luo lapselle pienen karvaisen ystävän.

Vain leikkaamalla osia kankaasta perustuu Seam, ommella, kamaa ne ja liittyä yhteen.

Leluja, ommeltu henkilökohtaisesti, on erityinen valituksen ja tulla huoltaja vauvalle. Koska ensimmäinen lelu keksimään murusia komforter.

Se on pieni liina nenäliina hänen liittää pieniä eläimiä pää. Kangas imee hajun äiti ja mahdollistaa murusia tuntea olonsa turvalliseksi. Voit myös yrittää luoda komforter käyttäen kuviota.

ompelutekniikan liittyy kyky työskennellä kuvioita. Jos ymmärtää sitä, voit tehdä mitään.

Historiasta tilkkutäkki, olet jo oppinut, voit nyt yrittää työskennellä tätä tekniikkaa. Pieni mestarikurssi hullu tilkkutäkki näyttää perusasiat tätä taitoa.

Kaikki työ perustuu pienten yksiköiden, yleensä muodossa ruutua. Lisätietoja tuotteesta moduulit ommeltu suikaleiksi ja sitten isoon kankaalle.

Joten, luoda yksikköneliötä 20 20 cm tarvitset:

 • Eri laikkuja kudoksen;
 • sakset;
 • Ompelukone;
 • hallitsija;
 • rauta;
 • Mallin moduuli puolella 20 cm.

Ytimessä moduuli perustuu säännölliseen viisikulmio. Ympyrä kohde kankaasta ja leikkaus.

Kukin monikulmion sivut on päällystää nauhat kankaan tähteet. Valitse suunta ompelu- ja noudata sitä. Piristyi pala kangasta ommeltu luvun käyttämällä ompelukoneen. Taita nauhat ja otutyuzhte. On suositeltavaa silittää jokaisen sauma, se auttaa välttämään tuotteen muodonmuutokset.

Käyttäen hallitsija, leikkaa ylimääräinen kangas kuten on esitetty kuvassa.

Jatka ommella kangasriekaleilla kunnes kangas kokoista.

Liittää web mallin ja leikkaa moduuli.

Ja nyt näyttää kuinka monia ihania asioita voidaan luoda käyttämällä tilkkutäkki tekniikkaa.

Huonekalujen kangasta, voit luoda uusia kansia varten sohva.

Kangas on helppo käyttää, ja jopa kaikkein suosikki asioita menettävät kauneutta. Heittää ne pois? Ei! Anna asiat toisen elämän. Voit luoda kauniita mattoja kankaat yhteen. Voit tehdä tämän, leikkaa vanhaa kamaa suikaleiksi ja kutoa niistä pitkä letti. Paikat kudosrajapintakerros voi ommella tai niitti, tehneet niitä korttipaikkaa. Lopussa toimintakaista on lisännyt uuden nauhan, sen häntä läpi raon ja kiristetään. Näin voit liittää saumattomasti tähteet.

Tuloksena punos roll etana ompelulangalla. Muodostavat maton kokoa tarvitset.

voidaan tehdä pompulat matto kangas tähteet. Se on yksinkertaista:

 • ympyrät leikattiin kankaasta;
 • Vedä niitä sauma "eteenpäin neula";
 • tamp tupsuja;
 • Ompele ne millään perusteella.

Tuloksena oli kaunis ja alkuperäinen matto.

Kangas jäänteitä suosikki mekko, voit luoda kauniita helmiä, jotka täydentävät ilmeen.

Ommella pitkä kaistale kangasta siten, että se sopii suuri helmiä se. Kudosliuska reunat koukku lukko laitteisto. Kukin helmi on tarpeen pysäyttää langan tai koriste-johto, tai jopa sitoa välillä kyhmyt. Prosessi on esitetty fotoinstruktsii.

Tyylikäs lisävaruste on valmis!

fantasia kukkia voidaan tehdä pieniä kudosta. Ne ovat erittäin helppo valmistaa.

He voivat hakea luoda erilaisia ​​koriste-esineitä ja leikata mitään.

On helppo riitä tekemään kuvan kudosta. On monia tekniikoita:

 • Työskentely märällä rätillä. Se liittyy päällystetään perusta liinalla massana. Sen varovasti levittää, luo vuoret, aallot, pilvet. Loput juoni kuvio voidaan muodostaa keskellä maalaus tai mitä tahansa muuta tekniikkaa.
 • Sovellus. Liimaamalla palaset starched kankaan taustalla voi olla sekä lapsille että aikuisille luovuutta. Alla näet työtä denim tekemät lapsen ja taiteilijan Ian Berry.
 • Kiristäen kangas runkoon. Ei yleensä ei taitoa tarvitaan. Suosikki kangasta segmentti haluat lisätä valmiiseen kehykseen, turvaaminen huonekalut liimaa tai nitoja.
 • Mene töihin vaahtoa. Vaahtolevy viillot tehdään, jotka vastaavat valitun pikkukuvan. Raot ovat täynnä tähteet kangasta. Tämä kuva on laaja ja ei vaadi liiman käyttöä.
 • Kuvia kukista kankaiset. Valitse tontti - se voi olla hahmo nainen kukkia hiuksissaan tai maljakko, kukkapenkissä, kukka haara. Avulla luonnos stick kukkia taustalla.

Tämä ei ole täydellinen luettelo siitä, mitä voidaan tehdä liina kätensä. Te inspiraatiota ja menestystä!

Tarjoamme näet valikoiman videon, josta opit tekemään erilaisia ​​käsitöitä kangasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin