Mitä voidaan tehdä lavalta

Mitä voidaan tehdä lavalta (16 parhaat ideat)

Hei rakas lukijat! Älä kiirehdi luopua puisia kuormalavoja, materiaali hyvin hoidettu, useampi heistä voi tehdä todella hyödyllisiä ja houkuttelevia kohteita, jotka ovat erinomaisia ​​juurtua mökillä. Tänään näytämme mitä voidaan tehdä lavalta, nimittäin - esittämään huomiota parhaiten hyödyntää ajatusta, näyttäisi siltä, ​​ei-toivottuja puisia kuormalavoja.

Kuormalava tai kuormalava on puinen alusta, joka on tarkoitettu varastointi- ja kätevä kuljetus lastin.

Mitä tehdä lavan (lava).

Huomaa, miten huolellisesti toteutettu idea, jonka ydin on luoda karkeasti ottaen - laatikko, jossa on kaksi lokeroa, jotka on kukin asennettu pyykkipussi. Näin voit lajitella pysyvin asiat yhdeksi pussiin säilyttää arjen asioita eri taitto lakanat tai pyyhkeitä.

Hyvä idea leikkauspöytä luotu lavalta, alempi työtasot kiinnitetty pieni riippumatto, jossa lapsi voi levätä helppoa. Katujen että päätös edelleen merkityksellisiä johtuu siitä, että pöytälevy luo varjoa vastaavasti vauva ei ylikuumene auringossa.

On huomattava lavalta saatu erittäin tyylikäs sohvat, ja tarvitsee vain sijoittaa oikein lava, vahvistaa toistensa pyynnöstä väri, leikattu vaahtomuovia istuimen kansi ommella, korjaa pehmeä osittain vanerin ja laittaa kaiken käsitelty pinta. Lopussa tarkastelu on video luomaan tällaisen sohva.

Erittäin helppo inkarnaatioon pöytää lavat helppoon sen vastaisen toiminnan pohjalle tarpeesta vahvistaa rukit. Suurempaa estetiikka se voidaan maalata ja laittaa pöydälle karkaistua lasia.

Nämä ovat suuria paikkoja voit tehdä puisia kuormalavoja tuoliin oli pehmeä on obtyanut vaahtoa ja kestävä kangas.

Kuormalavat pinotaan toistensa päälle (tietenkin kiinnitetty ruuveilla) pehmeällä patja voi toimia vuode. Esimerkki luomalla sellaiset sänky on esitetty video lopussa.

Mutta lavalta, jos haluat, voit tehdä täydellinen tikkaat, vaikka se näyttää ole kovin esteettisesti miellyttävä, mutta se ei vaadi erityistä kustannuksina valmistuksessa.

Täällä, ehkä paras ajatus käyttää tarpeettomia kuormalavoja, puutarhakalusteet olemassakaan sitten. Niistä voi tehdä kaiken olennaisen: mukava puutarha sohva (suora tai kulmikas), pöytä ja tuolit.

Suuri ratkaisu taloa - hanging ulkopuolella sohva (keinu tai lepotuoli). Jos sivusto kasvaa vahva paksu puu, niin se on täysin mahdollista turvata vahva köysiä, joka jumittui ja keinu.

10. Tuki viinipullot.

Missään tallentaa kokoelma pulloa viiniä, sinun täytyy ottaa kantaa täällä, se on täsmälleen pullon ehjä.

Ruukut suosikki värejä voidaan asentaa puisia kuormalavoja, lopulta saada kirkas, elävä, improvisoitu kukka paneelit.

Street kengät voidaan varastoida näissä soluissa, se on kätevä, ja se näyttää hyvältä.

Penkki puutarhassa on yksinkertaisesti pakko olla läsnä alle nähdä useita esimerkkejä penkit lavan, erityisesti tehokkaasti näyttää sininen penkki köysi koristelu.

Mutta voit tehdä kuormalavoja ruokailu, puutarha tai työpöydän. Kaunis ja samalla tyylikäs ja näyttää erittäin siisti taulukko lavojen lasia.

Levyjen tarpeettomat kuormalava voi koota ihana yöpöytä lisätietoja.

Tämä ajatus on todennäköisesti valittaa fanit aurinkoa, solarium lavalta voi yksinkertaisesti olla suora tai vino solarium (kallistus, sinun täytyy ensin huolehtia säilyttämistä post), hyvin, että se oli miellyttävä maata, on välttämätöntä ommella patja vaahtomuovia ja kankaan vlagoottalkivayuschey.

Sohva kuormalavojen:

Tämän tarkastelun jälkeen kysymys siitä, mitä voidaan tehdä lavojen saa missään tapauksessa enää vaivata sinua, koska täällä olemme esittäneet parhaat ja osuvimmat ideat käyttää puisia kuormalavoja. Saatat muutoin hävittää kulutustarvikkeen, jätä palautetta ja kommentteja, jakaa mielenkiintoisia ajatuksia.

Verkkosivusto "Comfort House" tarjoaa lukijoilleen tilata uutiset (erityinen merkintälomakkeen sivupalkissa).

11 kommenttia

Sohvapöytä luova ja tyylikäs, on mahdollista tehdä työkseen.

Tuotteet on valmistettu kuormalavojen eivät rajoitu huonekaluja, vaikka se poikkeaa käsiteltävästä asiasta sivustosta. Lavojen jopa rakentaa taloja. On suunniteltu ohjelma ja hanke rakentamiseen taloja lavojen katastrofialueilla.

Vau, tämä kauneus voidaan tehdä kuka tahansa toivottuja kuormalavoja.

Kyllä, jos teet sijaan enemmän lavoja mahtuu siihen.

Vau. Niin paljon ideoita! Jo pitkään on ollut kiinnostunut siitä, mitä voidaan tehdä lavoja. Se, että meillä on oma talo, ei pienin osa on silloin soveltaa näitä ideoita. Näistä sivustoista, missä se oli, kaikki samanlaisia, kaikki vakio eikä enää koskettaa. Ja tässä juuri fantasia! Järjettömän piti kaiken! Ja lisäksi on olemassa video-ohjeita! Kiitos noin ylellinen valinta!

Yaroslav, hyvin iloinen tavata! On hienoa, että esitettyjä ajatuksia tässä tarkastelussa pidit. Tule käymään uudelleen.

Cool! Ostimme asunnon, mutta ei riitä rahoittamaan huonekalujen ... ajatukseen panevat merkille ja alkavat toimittaa Hall))

Dan, hyvin, hyvin, olen iloinen pidit siitä.

Kaikki! Paritus kuormalavoja ja tekee huonekaluja mökille. Yksinkertaista! Ja rahassa - ainakin! Kiitos, että idea ja video!

Kiitos vinkistä! todellakaan halunnut ideasi! keep it up.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Celebrity koteihin (45)
 • Kodinhoitovinkkejä (5)
 • Hienosäätö (304)
  • Kylpyhuone (17)
  • Olohuone (30)
  • Koristelu (135)
   • Käsillään (82)
  • Lastenhuone (23)
  • Käytävä ja eteinen (16)
  • Keittiö (23)
  • Makuuhuone (30)
 • Maisemointi (21)
 • Epätavalliset rakennukset (8)
 • Korjaus (51)
  • Cteny (25)
  • Paul (13)
  • Katon (13)
 • © 2013-20 ** Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaalia sivuston parlamentissa Comfort kielletty. Yksityisyyden suoja.

  Mitä voidaan tehdä kuormalava antaa 100 hyviä ideoita

  Joten sinulla on maassa on ylimääräisiä lokeroita. Ehkä muutama vuosi sitten seuraavilla tarjottimet toit tiilet rakentamista uuteen kotiin, ja siitä lähtien he vaeltavat päämäärättömästi yhdestä kulmasta telakan toiselle, estää sinua sotkeutuminen ja jalkoihin. Tai ehkä juuri ostanut esikaupunkialueelle ja löydettiin irtoa muutaman toivottuja kuormalavoja, hylänneet edelliset omistajat. Joka tapauksessa, te kysyi, "Miten voidaan lavalta?" Tietenkin voit vain rikkoa niitä puuhun, mutta haluamme tarjota sinulle epäsovinnaisia ​​ideoita, aseistettu että voit tehdä kaunis ja käytännön asioita kuormalavojen huviloille, joka ilahduttaa sinua ja yllättää vieraasi.

  Vanha kuormalavoja voi olla erinomainen materiaalin valmistusta varten alkuperäisen puutarhakalusteet. Tärkeintä noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä.

  Ensinnäkin on tärkeää varovaisen käsittelyn ulkopinta hiekkapaperilla suojella itseään ja heidän rakkaansa sirpaleita. Tietenkin se on parempi, ja tehdä se nopeammin kahvimylly, mutta jos näin ei ole, tämä työ voidaan tehdä manuaalisesti.

  Ja toiseksi, sinun täytyy olla varovainen valitessaan viimeistely materiaaleja. Tahroja, lakat ja maalit voivat antaa fantastinen näkymän uusia huonekaluja, mutta kaikki eivät ole yhtä turvallisia ihmisille. Lue huolellisesti käyttöohjeet pakkauksessa, ja jos olet epävarma, yritä saada asiantuntija-apua ennen ostamista.

  Se ei välittömästi uhkaa jotain monimutkaista, varsinkin kun ensin kokeilla itse puusepän. Aloita valita yksinkertainen projekti. Pieni voitto on parempi kuin suuri pettymys. Jos olet koskaan yrittänyt tehdä mitään sellaista, alku, esimerkiksi, että on niin pöytä. Hän on yksinkertainen, käytännöllinen, ja mikä tärkeintä - hän on varmasti löytää paikka omassa maassa. Voit ryhtyä tuotannon monimutkaisempia objekteja heti luottaa kykyihinsä.

  Jos et paljon kuormalavoja, yksi niistä voi saada suuri lattia terassien. Tämä infuusio on paljon halvempaa kuin perinteinen lankku lattia, ja se on helppo koota.

  Huonekaluja lavat voivat löytää paikkansa paitsi puutarhassa kesäasunto. On myös täysin sovi sisätilojen olohuoneen, eteinen, keittiö tai makuuhuone sinänsä on sellainen teline TV.

  Alkuperäinen hylly asioita sisustaa työtilan ja auttaa löytämään paikka jokaista yksityiskohtaa.

  Ripustin epätavallinen on pakko houkutella huomiota ystävillesi kun he päättävät vielä kerran katsomaan käymään.

  Pieni sohvapöytä lokerosta päivittyy huoneeseen ja on ainutlaatuinen esine sisustusta, koska tämä ei voi ostaa kaupasta.

  Lisäksi huonekalujen käyttö luonnonmateriaaleista valmistettuja tuo sinulle paljon iloa ja positiivisia tunteita.

  Toinen plus tämän huonekaluja - täysin oman ympäristön.

  Kukkapenkit ja sisustus lokerot antaa

  Myös lavalta se voidaan tehdä monenlaisia ​​vuodepaikkaa, kukkaruukut, lasin ja muut koriste puutarha kohteita.

  Käyttämällä maalit, lakat ja mielikuvitus, voit antaa kunkin kohteen oma ainutlaatuinen luonne.

  Lavan voi tehdä kaunis hylly kukkaruukkuja.

  Tai laite säilytykseen puutarhatyökalut.

  Jos sinulla on lapsia, voit tehdä heidän hiekkalaatikko.

  Tai koko leikkipaikka.

  Tai ehkä olet haaveillut swing?

  Liitä mielikuvitus ja yhdistää ideoita. Voit siis luoda jotain omaa, täysin ainutlaatuinen ja persoonallisuuttasi.

  Vanhoista lavat voivat tehdä monia mielenkiintoisia, mukavia ja kauniita asioita antamaan, avulla jonka voit täysin muuttaa sivuston ja makujen sisätilojen kotiisi. Toivomme, että valikoima ainutlaatuisia tuotteet on valmistettu kuormalavojen, innostaa sinua löytää omia ratkaisuja. Älä pelkää kokeilla, tärkeintä tässä - se on rohkea idea ja lennon mielikuvituksen

  Hemmottele itseäsi ja yllätä ystäväsi kanssa alkuperäisen asioita, koska katselen vain uusi työpöytä tai sohva, he eivät yksinkertaisesti usko, että teit sen itse vanhoista toivottuja kuormalavoja, joka on jo vuosien olit autotallissa.

  Mitä voidaan tehdä lavalta (kuva idea)

  Näyttää siltä, ​​että voidaan tehdä kuormalavoja? Silta yli lätäkkö niin Pioneerin tulipalo ellei. Mutta ei. Täydellinen esimerkki soveltamisesta rakennuksen lavojen sisustus arkkitehtitoimisto osoittanut Useimmat Arkkitehtuuri Alankomaista. Tausta on seuraava: MA suunnittelijat ymmällään vaikea ongelma, kun asiakas - yrityksen Brandbase, vuokrata pitkänomainen makkaraa kuin rakentaa kanavan Brewers (Gall.: Brouwersgrachtin). Vuodesta entinen varasto Brandbase rakentamiseen tarvitaan väliaikaista toimistotilaa 250 "neliöt". Lisäksi toimeksiannossa suunnittelijoiden neuvottiin käyttämään vain kierrätysmateriaaleja ja toteuttaa hanke kuukaudessa.

  50000 euroa omituinen miehet Useimmin Arkkitehtuuri teki todella ainutlaatuinen sisustus. Osti kysymys "evrokopeyki '270 kuormalavoja, he ovat tehneet lavojen ALL: pöydät ja tuolit kymmeniä johtajat, tikkaat, monitasoinen lattiat. Varustettu tyylikäs työtila johtaja Brandbase ja tyylikäs vastaanotto sihteeri-teline, virkistys henkilökunta ja sali esityksiä. Ei hävittää jäljellä tarjottimia, mestari ulkoa ja Sciences, ajattelematta kahdesti, sokea on mielekäs installaatiota.

  Ajatus mainokset Amsterdamista nautti kaiken: parhaat suunnittelijat / arkkitehdit maailmassa, web design resurssi suunta. Jopa vakavaraisia ​​yrityksiä Brandbase, ei yleensä altis poikkeamat yritysten identiteetin. Ja mitä voidaan tehdä lavojen sisustukseen? Oikeastaan ​​sama asia - juuri mitään. lava suunnittelu jos suunniteltu silmällä väärinkäytön mahdollisuudesta sen käytön.

  Silmiinpistävä esimerkki - Useimmat Arkkitehtuuri hankkeen Brandbase Palette ja monipuolinen toimisto sisustus kuormalavojen (poislukien seinään viimeistely, kattoikkuna ja vähän hieno sisustus).

  Kuinka tehdä sohvan ulos kuormalavojen: Video

  Sängyn alustat omin käsin

  Käynnistämiseksi kuormalava voi olla hieman "sivistää": puhdas pinta, kattaa maalit ja maali. Kahden lokerot on asennettu toistensa osoittautui suuri, vaikka, ja matala sohvapöytä jatkuvan hylly. Sen pitäisi olla suurempi? Laita toinen lava - tulee olemaan suuri sohvapöytä ja kaksi hyllyä. Samantapaisia ​​malleja mukava pieni päivitys: liittää alkuperäiset kalusteet pyörät tai jalat, varustettu laatikkoa, kiinnitä ylhäältä seistä näytön alle tai peitä hätävara työtaso lasitukset. Vaikka ihme ei sovi huonekaluyritys super-kalliita kuuloke, voit aina laittaa verannalla, maassa, parvekkeella, pihalla.

  Ei monimutkaisia ​​rakentaa sänky, salkoon pehmeä patja 2 (4) lavan ja sopivat ennalta säätö rakenne. Roikkuu entinen puuhäkit seinälle, se voi helposti muuttua saranoitu hyllylle tai "runko" keräämiseen vanhoja valokuvia. Asennetaan ovella mökin pannulla (mieluiten kaksi) saada mukava "Park" pari polkupyörää.

  Pihalla omakotitalon siellä lavat tuhatta rooleja. Niitä voidaan käyttää rakentamiseen apu- maatilan rakennuksia, kehittäminen kompostin kuopan rakentaminen pieni irtoa. Levitä tilapäisenä aidat rakenne lopullisesti.

  Päättää tehdä maisemointi, tehdä muutama sata puutarhanhoito alue uudenaikainen ekosad tai puistoalue idyllisessä maalaismaisemassa tyyli, voit aina löytää tapa täysin sovi kymmeniä tai kaksi lavat, ensimmäinen maisemointi projektin, ja sitten viereisessä maisemaan. Kuormalavoja on kaunis puutarhakalusteet, lattia hengessä "eko-style" silta kalastuksen lampi tai varjoisa mukava liesi penkki tulokas altaan.

  Kuormalavojen hallissa

  Mennään takaisin taloon. Olohuoneessa ei mene ja seiso lavan hallissa. Käytävällä, kuormalava myös löytää paikka. Jos se on saatettu loppuun sälepohja yhdensuuntainen lattian, se seisoo suuri kenkä. Ei ylimääräisiä kiinnikkeet improvisoitua jalusta ei tarvita. Lenkkarit tai saappaat kanssa varvas jumissa kuilu kiskojen (jos kiinteää pintaa, ylimääräinen puunpalasia vain "amputoitu") ja rauhallinen itse roikkuu. Oli ylimääräistä lavan? Ripustaa sen seinälle, kiinnitä takkiripustinta ja hattuja ... ja sisustus salin tarvitsee vain viimeistely muodossa sisustus ja matto.

  Ja jos pura paletin "ainesosat" yksinkertaisesti ihana suunnittelija rakentaa ympäristöystävällisiä ja esteettisesti miellyttävä huonekaluja ja kaikenlaisia ​​hyödyllisiä malleja: ihana lelu talon vauva, ole lelu talon koira penkki kissoille ja jalostukseen laatikot, portaat mezzanine ja lattiapinnoitteen ullakolle, pöytätennis ja ... mitä mielikuvitus ajattelee siitä?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin