Mitä voidaan tehdä helposti paperista

Teemme paperi käsityöt helppoa. Yksinkertaisia ​​käsitöitä paperista

Molemmat pojat ja tytöt tahansa esikoulu- ja ala-asteella ikä haluavat hoitaa asennuksen. Kuutiot ja suunnittelijat, savi ja paperi - pienimmätkin lapsilla on halu luomiseen saman tornin lohkojen. Varhainen oppituntia vanhempiensa tai huoltajille suoraan kehitykseen vaikuttavat kykyjään.

Rakentaminen aids muodostumista luovaa ajattelua, se auttaa parantamaan käden muistoja. 3-4-vuotias lapsi pystyy jo tekemään helpon paperi käsityöt. Hän pystyy taittaa paperin, oppia leikata saksilla luoda kolmiulotteinen suunnittelu, käsityöt loppunut paperi käsin. Samalla kehitetään tarkkuus, täsmällisyys liikkeitä.

Helpoin tapa ottaa lapsen käsintehtyjä artikkelin paperi, antamatta sille käsiin vaarallisten sakset tai liimaa - tämä origami.

Ensimmäisen luokan origami on parasta aloittaa luomalla helpoin käsitöitä paperista, lapsen käden on totuttava työskennellä tämän materiaalin. Aloita johdatus yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja - neliö. Yrittää kertoa henkilölle torilla, että voit tehdä sen kanssa. Leikkisällä tavalla, voit selittää, että se on sivut ja kulmat, ja näyttää lapselle, miten löytää sen keskellä. Opi laittaa kolmiot, lapsi voidaan osoittaa, miten tehdä kappaleen niistä, taitettu, esimerkiksi joulukuusi. Taitetusta suorakulmion voi olla ovi, joka voidaan liittää valmisteltuun avulla aikuisen perustan muodossa maalattu taloja.

Vähitellen tehtävä voi olla monimutkainen. Neliöitä erikokoisia, muunnetaan kolmiot, lapsi voidaan tarjota laskemasta joulukuusi, laajeneva alaspäin. Kolmion ja suorakaiteen koostuu lapsi, voidaan suunnitella sientä. Mallit käsitöitä ulos paperi origami tyyppiä löytyy erityisiin kirjoihin. Alla on kaavio origami "Crane".

Advanced origami mestareiden

Origami Art - luovan toiminnan soveltuvat paitsi lapsille, mutta myös aikuisille. Se rauhoittaa, luo meditatiivinen tunnelma, ja voit lopulta luoda kaunis pieni asia omin käsin.

Modulaarinen origami on monimutkaisempi kuin primitiivinen lapsi, mutta myös avulla voit luoda paitsi yksinkertaisia ​​käsitöitä paperista, mutta myös monimutkaisempia, kolmiulotteinen koostumus. Tällainen työ edellyttää tilallisen mielikuvitusta, sitkeyttä, ja kärsivällisyyttä. Suosituin kohde on luoda sellainen origami kukka. Voit tehdä paperia tulppaani, ruusu ja Primrose - he saavat valoisa, tilaa vieviä ja koristeellinen. Tämä origamipaperia ei ole vain pintansa vuoksi kitkavoiman. Isäntä voi turvautua liiman käyttöä pitää yhdessä joitakin yksityiskohtia, varsinkin kun se tulee valmistukseen monimutkaisten suurten rakenteiden.

1

Taiteen kudonta sanomalehtien putkista on levinnyt viime aikoina, mutta päällikkö käsintehtyjä jo tietävät, miten luoda todellista mestariteoksia tällä tekniikalla.

Tahansa Hack sanomalehti alkaa valssausprosessia ne putket, joista tulee perusta tulevaisuuden tuotteita. Kytkemällä ne eri tavoin, toisiinsa ja koristelu, voidaan tehdä kevyt paperi käsityöt, kuten pieni kori ja tarjoaa erinomaisen ja seinäpaneelit.

Kiertämiseksi putki tarvitsee paperi, pitkä neula, PVA liima, toimistossa tai keittiö terävällä veitsellä. Levisi pitkin taitetaan kahtia ja varovasti leikataan veitsellä. Sitten taas, taitetaan ja leikataan, kunnes ne saavat neljän kaista neljä putkea. Sen jälkeen, ottaa neula ja soveltamalla sitä reunaan sanomalehden loivassa kulmassa, alkaa varovasti vääntää. Tiukentaa pää kulman pudota PVA liima sovellettu painetaan kevyesti, poistettiin neula ja kumoaa tuloksena putken kunnes liima kuivuu. Kun kudonta putki on pidettävä, jotta ne koveruudesta muodossa. Kutoa aluksi pieniä artikkeleita, jossa aika otetaan huomioon ja arvioida kaikki ominaisuudet materiaalia.

Sanomalehtien putket yleensä kutoa koreja ja laatikoita, valokuvakehykset ja lasinaluset mukeja, maljakoita ja seinäpaneelit. Mutta kehitystä mielikuvitusta mahdollistaa materiaalin ja sellaista tekniikkaa on lähes rajaton.

Quilling - toinen yhä suositumpi laji paperi käsityöt. Tämä kiertyminen tekniikka kierre kapea pitkä paperiliuskat niiden myöhempi muutos tuottaa tasainen tai irtonaisia ​​seoksia.

Quilling kotoisin Välimeren Eurooppaan. Tämä harrastus on melko yleistä Yhdysvalloissa, Englannissa ja Saksassa. Sitä kutsutaan myös "paperi filigraanityö." Nimestään huolimatta tekniikka sallii tehdä yksinkertaisia ​​käsitöitä paperista, jopa lapsi. Kierteelle paperin oikeissa käsissä muuttuvat kukkia ja kuvioita käytetään koristeluun lahja pakkauksissa, käsintehtyjä kortteja, albumit, valokuvakehykset. Valmistettujen tuotteiden tekniikka quilling, ja käytetään seinäkoristeet, ja jopa tehdä niistä koruja. Tämä edullinen, kaunis ja yksinkertainen muoto käsitöitä.

Quilling käyttää erityisiä värillisiä paperin painoja. On tärkeää, että molemmat osapuolet ja leikkaa itse olivat samanvärisiä, mutta toisinaan tehokeinona käytettyä paperia kahdella värillä molemmin puolin arkin.

Sarjat valmis Quilling paperin nauhojen myydään erikoisliikkeissä, mutta voit leikata nauhat itse.

Tässä tekniikassa, joka on valmistettu paperi voi olla kolmiulotteinen lukuja ja kuvia. Vuorausta levitetään ohut ja pehmeää paperia, kuten aaltopahvin. Siitä leikataan pieniksi neliöiksi, jotka valssataan sitten kartioita tai kanavien. Yläosassa kartion sotkee ​​liimalla ja liimattu alustaan. Värilliset käpyjä liimattu pohjaan, luoda laaja ja kaunis seinämaalaus. Näin on mahdollista tehdä kuvan tai postikortin ja voit luoda sisustus Topiary.

Tämä tekniikka paperin taiteen Venäjällä ei ole liian yleinen, mutta se on rikas historia ja rajattomat mahdollisuudet itseilmaisuun. Olemukseltaan, se on tekniikka taitto paperiliuskat niin, että ne muistuttivat pyörrekuvion kierre. Kuva leviäminen Väripaperi kuvineen, huolellisesti värien, se osoittautui harmoninen. Päälle tuloksena kuvio on peitetty kehys - paperi leikataan motiivi tai siluetti. Tämän seurauksena jopa lapsi voi tehdä paperia helppo käsitöitä - kaunis seinämaalaus tai postikortin.

Paperimassamainen - yksinkertainen ja edullinen tekniikka jolla on paljon potentiaalia käsintehtyjä taide. Tässä tekniikassa tehdä lippaat ja laatikot, maljakoita, koruja, teatterilavastukset nukkeja, hahmoja ja eläinten hahmoja, lelut, peitä maalaus, kohokuviointi ja lakkaus. jopa sisustuksellisuus tehty pahvimassasta mistä koristepaneelien seinille ja ovet arkkitehtuurin listat seinille ja katoille. Kauneutta ja omaperäisyys eroavat tekniikka paperimassamainen peilin kehyksiä, kynttilänjalkoja, valaisimia ja jopa huonekaluja. Kuitenkin jopa kevyin käsityöt paperia voidaan valmistaa käyttäen tätä tekniikkaa.

Pahvimassasta (ranskalainen Papier mâch9eacute;) tarkoittaa "zhovanaya tai revitty paperi." Perusteella paperimassamainen - paperi, joka on helposti muunnetaan massa mukautuvia laudaksi. Koostumus massaan lisätään liimaa, kipsi tai tärkkelystä.

Kolme tuotetta valmistusteknologia paperimassamainen

Valmis malli tuote, joka täytyy liittää paperille. Se voi olla valmistettu puusta, savea, savea tai kipsiä. Malli voidaan päällystää liimalla ja kiinnitetty alla kerroksia paperia ja voidaan poistaa paperin kerroksen, johon se aikaisemmin oli päällystetty vaseliinilla. Valituissa malli liimalla sovellettu revitty märän paperin. Vuorotellen kerros on paperia liimakerroksella, massakerroksiin, joiden lukumäärä voi olla jopa sata. Aiemmin käytetty sidostahnaa, keitetyt tärkkelys-pohjainen, mutta nyt voit ostaa erityistä liima. Liittämällä paperi kerroksia kutsutaan mashirovaniem.

Muodostetun tuotteen neste massasta paperin, joka päivässä ennen aikoo käynnistää, leikata tai repiä kappaleiksi ja liottaa kuumalla vedellä. Sen jälkeen kasteltu massa keitetään. Sitten vesi on valutettu, löysää paperille ja kuivataan. Kuiva kalkin painosta, ja sekoitettiin hitaasti kaadettiin se seokseen, jossa on erityinen liimaa puuliimaa ja tärkkelystahna, kunnes kunnes taikina on pehmeä ja sitkeä rakenne. Tällaisen paperin taikina kaadetaan muottiin tai levittää tuotteeseen.

Tällaiseen paperimassamainen tarvitsevat kovalevy ja PVA liimaa. Menetelmä muistuttaa vanerin valmistustekniikka. Malli valmistettu liimaamalla palaset kiinteää pahvia. Sen jälkeen, kartonki saatetaan paineen, asiantuntijat käyttävät kannattimet ja korjata nitoja liimattu tai ruuvipuristin levyt ja puristimet. Kuivatun tuotteen shpatljujut, hiottu, esikäsitelty ja sitten maalattu ja lakattu tai tehdä kohokuviointi.

Näin ollen paperi - se on yksi kaikkein monipuolisin, edullinen ja helppo käyttää materiaaleja ja taideteollisuusyhdistykset. Voidaan tehdä kevyt paperi käsityöt, koristella elämän, muuttaa sisätilojen, tehdä alkuperäisen lahja, muistuttaa taideteoksen.

Tavarat, paperista omin käsin

Meidän aikanamme, paperi on kaikkein halpa ja saatavilla materiaalia. Mitä voidaan tehdä paperia käsilläsi? Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on tietenkin kortin.

Postikortti omin käsin

Luova rakkaudella

Postikortti kauan sitten tuli satelliitin tahansa lahja juhla, ja joissakin tapauksissa ja hieno riippumaton lahja. Silmiinpistävä esimerkki - ystävänpäivä. Rakentaminen paperi tai kartonki, eri värejä, sakset, liimaa - vähintään joukon työkaluja, joita se tarvitsee. Helpoin vaihtoehto - kääntää levyn kahtia ja koristele applique. Kurssi voi mennä mitä tahansa koriste materiaalia: kankaan, pitsi, kuminauhoja, napit, ja niin edelleen. Mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Jos sinulla on lapsi - liittää sen tähän työhön, hän on iloinen. Hieman kärsivällisyyttä ja voit saada suuri tekijän työtä.

Kaksi kerrosta paperia, voit tehdä kolmiulotteisia postikortti. Tätä tarkoitusta varten, sisempi kerros kuvioidaan tietyllä tavalla ja leikattu pitkin ääriviivoja. Käyttäen peliä kaksi väriä, saat täältä ovat ihania postikortteja.

Esimerkkejä tilavuuden postikortit

Kortit tekemät teitä, jätä lämpimin muistoja sinulle

Engineering koristeluun kortteja käytetään laajalti eri muodossa paperi veneet - scrapbooking.

scrapbooking - valmistaja henkilökohtaiseen tai perheen valokuva-albumeita, omistettu tapauksessa: häät, syntymäpäivä, matkailu, joka tapauksessa puhua jossa voi käyttää Renja. Scrapbooking on pitkään ylittänyt valokuva-albumit, ja tänään tämä tekniikka koristeltu eri asioita: laatikot, pakkaus, kuvia, kalentereita.

Lapset valokuva-albumi

Huolimatta siitä, että tarvittavat materiaalit tämän jännittävän luokan voi ostaa erikoisliikettä, verkko on paljon reseptejä, miten tehdä erikoispaperia scrapbooking tai koristeluun itse. Erityisesti paperi on valmistettu sanomalehdistä, käärepaperit, laatikot hajuvettä tai jopa ulos muna, johon on lisätty yrttejä, langat, paljetteja tai konfetti.

Kuten scrapbooking ja kortteja korujen käyttää polubusinki, nauhat, punos ja pitsiä. Lisäksi, käytetty koristeluun valmistetun paperin tekniikka Pergamano ja quilling

Pergamano - koneet leimaamalla pergamenttipaperille. Työkalut onnistuneesti korvata perinteisen pin kanssa pyöreä kärki tai virkkuukoukun. Manikyyri Myotis sama tappi hyödyllistä tehdä reikiä. Ja vanha tietokone matto suorittaa toiminnon substraatin. Kärsivällisyyttä ja mielikuvitus auttaa luomaan taideteoksen.

Pergamano keksi nunnat Euroopassa keskiajalla. Joten ne on valmistettu Pyhä Raamattu sivun.

Uskotaan, että ne ovat ensimmäinen, joka käyttää eri tekniikalla - quilling: se on valmistuksen alalla sovelluksissa kierretty ohuiden nauhojen paperia. Nunnia on kierretty ohut paperi kulta raidat reunat sulka ja tuloksena kierre koristella kirjoja, medaljongit, muotoilu kuvakkeet. Tänään quilling velho käytetään laajalti sen sisustus ja sisustus.

Pergamano "vastasyntynyt!"

Yksinkertaisin elementit Quilling voimaa hallita jopa lapsi peruskoulun iässä. Tämä toiminta auttaa kehittämään luovuutta ja mielikuvitusta lapsesi.

Eri sovelluksiin paperia

Bee sisustus

Origami muodossa hakemuksen

origami Sitä kutsutaan taidetta koko arkin, koska klassinen tekniikka kielletään paitsi leikata levyt, mutta edes hänen liikarasitukseen. He nauttivat tekevät taitto lukuja paperia, tämä harjoitus auttaa nostamaan lasta kovaa työtä, sitkeyttä ja luovuutta. Kanssa origami, et voi vain pitää hauskaa, mutta myös luoda ihana asia sisustukseen esimerkiksi lastenhuoneessa.

Tyyli yksityiskohdissa

Perhoset valkoinen paperi

Suuri värikäs perhonen tuuletin

Voit koristella paperituotteet kattokruunu kattoon

Koristeet paperia varten

Voit tehdä fani koruja lahjaksi tai värjättyä

Värit sisäosan aaltopaperituote

Rascherchivaem, leikata ja pyöristää.

Kukka lahjana aaltopaperia

Käsityöt sanomalehdistä

Paperi voidaan tehdä omin käsin ei vain söpö rihkamaa, mutta myös erittäin hyödyllinen jokapäiväisessä elämässä asioita. Jokaisessa talossa on nippu vanhoja sanomalehtiä ja aikakauslehtiä. Siirrämme kasvavan pinon paikasta toiseen, kaapissa, parveke, autotalli, kunnes lopulta uskaltaa viedä kaikki jutut roskakoriin. Sillä välin, täältä voit luoda tällaisia ​​ihmeitä vanhoja sanomalehtiä ja aikakauslehtiä.

Tuotteet on valmistettu sanomalehden putkien kierretty erityisellä tavalla ja maalattu akryylimaalilla, ei voida erottaa kudotut paju tuotteita.

Arkkua sanomalehden

Ostoksia sanomalehden

Taloa eläimille

Talon lapsille

Lasten huonekalut peli

moottoripyörä pahvi

Kokeilla jotain tekemistä lapsen ja hänen sielunsa jäävät ikuisesti hyviä muistoja tapahtuman.

Mitä voidaan tehdä paperista?

Mitä tehdä esikoululainen, jos ikkuna on kylmä tai sade, mitään mielenkiintoista televisiossa, ja tietokone on väsynyt? On ihana, erittäin hyödyllinen saumaelementtejä luovuuden aikuisten ja lasten, joka kehittää taiteellisia kykyjä, kyky käsitellä saksien ja liiman ja hienomotoriikan sormella.

Vanhemmat käynnistämässä lapsesi vähitellen puoleensa itselleen. Askel askeleelta ohjeita siitä kaiken tehty paperista helposti löydettävissä internetissä.

Yksinkertaisin - lumihiutale. Paperi taitettu neljä kertaa ja jaoin kulmissa ja keskellä, saat kymmeniä vaihtoehtoja. Ne koristavat ikkunat uusi vuosi, josta voit tehdä koko paneeli ja seppeleitä.

Köynnökset voidaan valmistaa värillinen paperi, taitettu puoli ja nauhat viilto. Tuloksena nauhat on liimattu säiettä. Toinen vaihtoehto - tehdä nauhat paljon ja paljon pyörien, jokainen uusi kierretty jo liimattu renkaan.

voit tehdä joulukuusi vihreästä paperista. Tarvitaan kompassit. Useita piireissä erikokoisia leikataan, taitettu neljä, ja koukussa puutikun tai lyijykynällä. Joulukuusi voidaan koristeltu paljetteja.

Paperi voidaan valmistaa myös:

• kone ja laivaston poikien;

• kyyhkysiä hauskaa peli;

• tulppaanit ja ruusut;

• laatikko pikkutavaroille;

• käsi pelotella ystäviä;

• kynnet Halloween tms loma;

• tähti-heittotähden - piilotettu ase samurai;

• veneitä. Jos taita ne vedenkestävä paperi, voit pitää ne keväällä Brooks sulamisvesistä.

Lastentarhassa lapset joka viikko tehdä käsitöitä paperista, erityisesti loma he valmistavat kauniita postikortteja lautasliinat, värillinen paperi, erilaiset tähteet ja koristeita. Erittäin kaunis työ tuovat lapset pihalta, erityisen kaunis ja epätavallinen loma 8. maaliskuuta 23. helmikuuta uudenvuoden.

Nämä ovat kauniita porkkanat voidaan tehdä lasten kreppipaperi ja laita ne koriste kori, ja he voivat pelata ja kauneuden tarjonnan, ja puutarhassa jatkaa kilpailuun.

Oppilaitokset järjestetään usein kilpailuja paras käsitöitä. Tee lapsen kanssa tai alkuperäisen Palatsin metsän luonnonvaraisten asukasta, ja ehkä avaruusaseman ulkomaalaisia. Vuoteen uudenvuoden ja 9. toukokuuta pyydetään tekemään koostumusta sopivassa aiheeseen.

Tehdä työtä paperin on paitsi mielenkiintoinen, mutta myös hyödyllinen, koska kehittää hienomotoriikka käsiä, sitkeyttä, ja vain fantasiaa. Joillekin ihmisille, tämäntyyppinen toiminta on tulossa pääasiallinen tulo tai suosikki harrastus.

Kreppipaperi - mitä voidaan tehdä?

  1. kaikkein yksinkertainen - kukka-asetelmia, kimput;
  2. lelut;
  3. koristeita lomien ja esityksiä;
  4. vaatteet, vaatteet;
  5. seppeleitä;
  6. jokin niistä asioista, joita voitte kuvitella.

Ensinnäkin, se on parasta työtä luomiseen kukkia pehmopaperin. Se on helpoin asia, että voit luoda, ja samaan aikaan, saat uskomattoman kaunis tuote. Vaikka päiväkodissa ja koulussa opetusta lapsia rohkaistaan ​​tekemään kukkia ja muita koostumuksia aaltopaperituote. Muuten, paperi pienempiä ryppyjä, niin sanottu flexi letku, nimeltään ohukainen. On jopa paremmin DIY, kun yhä muovia ja pehmeä, mukava käyttää.

Kreppipaperi on hienoa, että työtä hänen puolestaan ​​aidolta. Kaukaa se voisi erehtyä tekokukkien kanssa elävä. Tästä huolimatta, koostumus on vieläkin upea, on vaikea uskoa, että tämä voidaan tehdä omin käsin. Tämä kukka-asetelmia voit antaa juhlalle, tehty rakkaudella ruusut, tulppaanit, orvokit, gladiolukset miellyttää niiden uusille omistajille.

Tarvitsetko lisämateriaalia ja luovien työkalujen:

ja voi valmistaa helmet, nauhat, koriste kivet, kiteet ja muut ominaisuudet yli yksittäisten suorituskykyä.

Nyt se on erittäin hyvin suosittu Topiary - puiden käsintehtyjä kreppipaperi. Jotkut ammattitaitoisia työntekijöitä tehdä tilaa tällaisia ​​sisustuksessa, mutta voit oppia tekemään se itse.

Ja tässä on, miten valmis puu. Hyvin lempeä ja makea, se on virkistävä sisä- ja toimii täydellinen lahja oman rakkaansa ja ystäviä.

On toinen suosittu tekniikka, jota käytetään luoda maalauksia, kehykset, malleja aallotettu tai ohukainen-paperi - se on leikkaus. Hallita sitä voi kaikille, myös lapset, mikä tärkeintä sopeutua itse.

Sinun täytyy leikata pois kreppipaperin muodossa pieniä neliöitä, joiden koko on 1 1 cm, ja voi olla pienempi kuin pienempi neliöt ovat, sitä kauniimpi tahtoa kuvio. Sitten painostaaksemme pala keskelle hammastikulla tai sauvan kahvan ja huijata, saada putki. Sitten saada putki laittaa valmis kuvan ääriviivan etukäteen sotkee ​​liimalla. Ja niin edelleen muodon liitä koko kuva meidän putkia eri värejä, tai miten tarkoitettu ennen kaikkea niiden puristuu tiukasti toisiaan poistumatta aukkoja. Saa hyvin epätavallista, pörröinen teokset, miellyttävä ilme.

Ja lopuksi, paperi voi tehdä ainutlaatuinen Valentine että rakastaja tai rakkaan ehkä säilyy eliniän, jossa arvioidaan työsi, maun ja huomiota. On monia tapoja ja ideoita siitä, miten tehdä Valentine tehty paperista, sinun täytyy vain valita paras.

Aloittaen yksinkertaisia ​​käsitöitä, lapsi voi vähitellen siirtyä syvemmälle tutkia Japanin taiteen origami. Internetissä on monia ohjeet tehdä sitä tai tätä asiaa. Käsityöläiset rakentaa koko satu linnoja ja kaupunkeja, leikkaa ja liimaa erilaisia ​​aseita - alkaen pistoolit raketti, robotteja, ihmisen luuranko, eläimet, autot - ehkä melkein kaiken, kysyy fantasia.

Kehittäminen voimapaperi kehittyy lapsen myös sitkeyttä, sitkeyttä, kykyä työskennellä tulokseen. Se on myös hyvä tapa antaa lapselle kiinnostavaksi ja hyödylliseksi, kun se alkaa toipua sairaudesta.

1