Mitä voidaan tehdä A4

Origamipaperia aloittelijoille - tech vaihtoehtoja

Yksinkertainen käsityöt paperia voidaan valmistaa tavallisesta yleinen leikattu arkki A4. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy valita oikea paperi ja oppia perustekniikat. Useimmiten origamipaperia aloittelijoille esitti klassisen Luvut eläinten, liikenteen, upeisiin palveluihin, luonnollisia muotoja, kasvit ja ihmiset.

Paperien valitseminen origami

Taita kaunis luvut voivat olla lähes mitä tahansa paperin: ohuemman käytetään yksinkertaisia ​​muotoja ja tiheä - märkä-taitto. Jotkut valmistajat ovat valmiita tarjota erityistä origamipaperia, joka paksuus on vähintään ja neliön muotoinen. Se on ominaista se, että sen toinen puoli maalattu tahansa väri, ja toinen - valkoinen.

Useammin kuin origami valmistettu neliön muotoista arkkia, mutta on mahdollista soveltaa suorakulmainen, kolmikulmainen, kuusikulmainen, ja kahdeksankulmainen aihioita.

Lapset - hauskin ja rento luonne, joka voidaan kuljettaa pois erilaisia ​​käsitöitä. Origami anna häiritä heitä nautinnonhalun ja käännä useimmissa näistä velhoja. Useimmiten ne näkyvät kaikkein yksinkertainen ja kaunis lukuja, mikä voi lisätä mihin tahansa lapsi. Tämä harrastus kehittää hienomotoriikka kädet, ajattelun, näppäryyttä, huomiota, taiteellisen maku ja kärsivällisyyttä.

Origamipaperia aloittelijoille - mestarikurssi kukkien pallo

Luo kolmiulotteinen origami pallo aloittelijoille, valmistettu eri värejä. Tee pallo yksinkertaisesti, tärkeintä seurata kuvauksen mestarikurssi ja paljon kärsivällisyyttä.

Tämä alkuperäinen sisustus voi käyttää koristeluun huoneita pöytä- tai sama kuin joulukoristeet.

Paperi huomautus taitetaan kahtia kolmioksi.

Taita reunat kolmion paperiin ja varovasti paina niitä.

Palauta oikea reuna kolmio alkuperäiseen asentoon.

Taita vasemmalla puolella pisteviivalla kolmio puoli.

Teemme saman oikealla puolella kolmio.

Lisää sitten ylös koko mallin puoli.

Kertainen pohja kolmion pisteviivalla puoli uudelleen.

Suuret kolmio olisi päällä pieni.

Taita ulkoneva osa kolmion paperiin ja pukeutunut häntä.

Malli on valmis. Nyt lisäämme uuden 4 tallennusarkkiin samalla tavalla.

Heidän täytyy saada tasainen ja yhtenäinen.

Koota arkki saatu edellisten vaiheiden avulla teippiä tai liimaa.

Me levitä puolivälissä kunkin kolmion ja saada suurin kukka.

Aloitamme valmistuksen seuraavan kukka - se tekee täsmälleen sama. Nyt kaksi Suurin kukka liimataan yhteen.

Tämä on kolmas kukka ja liimaa se kahdessa edellisessä.

Käytännön mitoitus risteyksessä nauha.

Lisää kukkia, kiinni ne toisiinsa (vain 11 kappaletta), kunnes pallo napsahtaa.

Origami pallo muodossa irtotavarana kukka aloittelijoille valmis!

Modulaarinen origamipaperia aloittelijoille

Tämän tekniikan avulla saat kolmiulotteisen hahmo, luoda yhden ins tarvita. Jokainen niistä on säveltänyt kaikki säännöt origami ja on liittynyt lisäämällä toisiinsa. Modulaarinen origami koe ja voidaan saada kaikenlaisia ​​köynnökset, veistokset (esim. Swan kolmion pylväät), jne.

Tällainen mielenkiintoinen annettu nimi laaja kukka pallot, jotka koostuvat yksittäisistä elementeistä. Toisin kuin modulaarinen origami Kusudama pidetään ei ainoastaan ​​kitkavoiman, mutta myös liimaa, ompelemalla. Aluksi nämä pallot sijoitetaan kasviperäisten, kuiva terälehtiä ja suitsukkeita. Nykyään ne ovat koriste-elementtejä, jotka tekevät talon hieman keiju-idässä väri ja joulumieltä.

Taitto ja kehittymässä

Kuten origami suoritusmuoto on piirustus, joka esittää kaikki taitokset tulevan tuotteen. Hänen taitto tehdään hieman monimutkaisempaa perinteistä järjestelmää. Useimmiten käytetään lakaista uusien mallien. He eivät vain ehdota työvaiheet, mutta myös puhua siitä, miten ne on keksitty.

Tämän taittuvat tekniikka liittyy käytön kastettu veteen, mikä tekee luvut sileys, ilmaisu ja jäykkyys. Se sopii erinomaisesti niin monimutkainen geometria esineitä, kuten kukkia ja eläimiä. Tämän seurauksena ne ovat hyvin samanlainen kuin alkuperäinen.

Sopiva märkä taitto paperin, tuotannossa vesiliukoista liimaa käytetään.

Ihmiset, jotka juuri alkanut hallita tekniikka origami, sinun tulisi aloittaa yksinkertaisin lukuja ja malleja. Käsitellä sitä, sinun täytyy tietää joitakin vaatimuksia ja sääntöjä:

 • Valmistetaan haluttu paperin koko ja muoto, seistä vieressä pöydän ja aseta se työkappaleeseen, kaikki tarvittavat piirit.
 • Saada täydellinen malli, merkitse taittoviivan. Piirtää hänelle metallia kynsiviila, joka on kuljetettava pitkin linjaa.
 • Hallitsee perustiedot muodoissa: timantti, neliö, ovi, käärme jne Niiden avulla voit saada perustaidot työskennellä origami.
 • Opi perustavanlaatuisia taitto: erityyppisten taittuu, terälehtiä, litistyminen, sisennys, yhden (double) hareskin korvaan ja lintuja.
 • Saatuaan perusasiat siirtyä taitto tiettyjen lukujen ja tekijänoikeuden malleja. Aloita yrittää tehdä veneitä, laatikot, kupit, tiivisteet, kyyhkyset ja nostureita. Tekijänoikeus origami pidetään paitsi monimutkainen, mutta myös kauniita.

Saada käsiinsä vieläkin monimutkaisempi ja mielenkiintoinen tekniikka - kirigami. Valmistukseen käytettävien mallien sakset: paperi taitetaan, viillon tai leikattu tietyssä järjestyksessä, ja jo tämä osoittautuu epätavallinen malli.

Mikä kauneus, en usko, että paperia voit luoda tällaisia ​​uskomaton mestariteoksia. Ananas arvelisin keittiössä, niin omaperäinen. Ja lasten kanssa harjoittaa ilo, vaikka hieman pettynyt, kun niitä ei voida saavuttaa. Pian mennä syntymän päivänä ystävälleen koristavat laatikko lahja keula tehty paperista, mielestäni se on epätavallinen ja jaetaan.

Olya, kerran olin ihastunut tällaisten väärennösten, ja haluan sanoa, että he eivät ole sopivia koruja, mikä tarkoittaa laitat ananas keittiössä ja hän alkaa kerätä pölyä. kostealla liinalla ja protrosh ei tarvitse heittää pois ajan mittaan. Ja yleensä mielenkiintoinen harjoitus, joka kerta kun käsi yli täytetyt väärentäminen on yhä paremmat lapsille tehdä sellaisia ​​mielenkiintoisia asioita vanhempiensa kanssa.

Kyllä, kaunis, mutta se on merkityksetön tehdä tällaisia ​​kehittyneitä väärennöksistä, jos he eivät niin mikä ei toimi, mitä järkeä tappaa puoli päivää, joka sitten jonkin ajan kuluttua tulee olemaan roskakoriin. En pidä tätä vakavaa toimintaa ja kiinnitettävä huomiota. Jos jotain, ja tehdä se vasta että niin ainakin sisustaa asunnon pitkään, ja paperi ei selvästikään ole sopivaa materiaalia.

Dasha ja konsertteja menet se ei ole turhaa? Teatterissa siellä, lukea kirjoja, Internetissä kiivetä? Tästä kokonaismäärästä sitten vain vaikutelmia säilyvät. Joten tässä. Se on vain harrastus. Jos et ole yrittänyt tehdä niin ei tarvitse tuomita. Pidän itse prosessi, vaikka käsitöitä, tietenkin hyvin hauras saatu. Kuitenkin tämä harrastus on erittäin mukava itse.

Ja yhdyn Dasha! Meidän on työskenneltävä kuten "käsitöitä" mukana niille naisille, joilla ei ole perhettä. ei aviomies eikä lapsia, jotka raatavat ja joutilaisuutta. No mistä voin, kolmen lapsen äiti ottaa aikaa näille käsitöitä? Mieluummin kokata jotain herkullista, tai pestä kerran, mutta mitään hyvää tahtoa perheelle. Tai minut illalliselle ruusut origami lähetä kotiisi?

Lilja, se ilmiselvää, että lapset et ole erityisen mukana. Olen pöllö peräti lapset ja me mestarit ne tällaisia ​​ilo käsitöitä, ja paljon jännitystä oli, kun he kääntyivät norsuja. Sinun ei tarvitse tehdä tätä koko päivän, jos haluat, voit saalis kaiken, sinun täytyy vain peruskoulun laiskuus että olet naamio väitetään kotitöiden ja askareita.

Uskomattoman kaunis käsitöitä. Täällä kuulla origami, origami ja heti näkyy silmissä paperin nosturit, ja siellä on tällainen valikoima ja erilaisia ​​muotoja ja värejä. Modulaarinen Origami - on yleensä mestariteos, valoisa ja mehukas ja näyttää silti erittäin vilkas ja omaperäinen. Tämä voidaan tehdä ilmaiseksi, mutta se oli vain täydennys tärkein lahja, ja että yksi ei ole kiinteä.

Marina, joka on esitetty, ellei lapsi, olisin sellainen heti lähdön jälkeen luovuttaja on heitetty roskiin, miksi minun pitäisi roskakoriin. Ja semmoista sitäkin koskaan, koska en näe niissä käytännön hyötyä. Ja täytyy oppia joukko enemmän aikaa, on parempi tutkia uusia reseptejä tästä hyötyä paljon enemmän.

Katherine, voin vain sanoa, että teillä täysin mitään järkeä hienotunteisuutta ja kunnioitusta kuin niiden luovuttajien löytämisen ponnistelujaan valmistelussa lahja, en haluaisi sinun tietävän ja jopa antaa mitään. Ja näiden käsitöitä voi täysin koristella itsensä lahja ja pakkaus, lapset myös maistaa. Ja harrastaa jonkinlaista harrastus jokainen voi valita itselleen, maku ja väri toverit siellä.

Koska Japani ovat selvinneet rauhallisesti, että he tekevät samanlaisia ​​asioita. Ihmiset kaikenikäisille on hyödyllistä koota ajatuksiaan. ja lasten kehittää pitkäjänteisyyttä, huomiota ja taitoa pikkumainen hienomotoriikan, kehittää spatiaalinen mielikuvitus. Ja jos itse tekemässä origami lasten on tulet hyvin lähellä. Joten turhaan sinä jättää ihmiset nuoret ja keski-ikä kuitenkin kansallisia kysymyksiä, kuten "kaasu-altaan, wc pannulla" elämä on paljon laajempi ja lapset isona eivätkä muista, että äitini oli opiskelu toisen retseptik, vaan yhdessä liittää kukka tai sammakon poprygushke olla lämpimästi muistaa for a lifetime

Olen samaa mieltä Marina, erittäin mielenkiintoinen ja alkuperäinen artikkeleita, jotka miellyttävät molemmat valmistusprosessin aikana, ja värikkäitä tuloksia. Mielestäni ei ole tarpeen koristella ne kaikki asunnon, no, ehkä vain lastentarha, mutta koristella mahtava luku paikka rusetti lahja on täysin mahdollista ja jopa välttämätöntä, se on todellinen yllätys suoda.

Asiat tehty paperi, jolle ne ovat tehty paperista. Myöskään ymmärrä harrastukset moista hölynpölyä, sorry jos loukkaantunut ketään. Tämä johtuu siitä, että on välttämätöntä suunnata rakkautta tämän vilkaista paperi-, taitto istua. En ymmärrä. Täällä pidän ja värikäs, kaunis, mutta paitsi puun sijasta koruja voi kuvitella missä he ahtaa enemmän. Kertakäyttöiset kauneus, oikea sana. Viihdettä lapsille.

Tämä on vain eläkeläisiä viihdettä, istu itse hiljaa, mutta taitto paperin. Teen sen itselleni, koska edustan. Ja niille, jotka ovat nuorempia ja on tylsää ilman tällaista veneet. Täällä Istuin tuntikausia tällaista kovaa työtä, se on erittäin tarpeellista. Japanilaiset ovat keksiä, joka on myös arvostavat kansallisperintöämme haluat. Se heillä siellä asuu hiljainen ja harmoninen, täällä ja huvittaa.

Minulla on kaksi lasta, ja he ovat hyvin kiinnostuneita tekemään tällaisia ​​lukuja! kun haluat viedä huomiota pois kotityöt, miksi ei viettää aikaa tämän kauneuden!

koska Japani ja harmonisesti ja rauhallisesti. Prosessi on yhtä tärkeä kuin lopputulos. Se on eräänlainen meditaatio. ilman rauhaa ja vapautumisen mielen meteli jopa pelkkä karablik tai lentokoneella ei toimi. Joten jos haluat harmoninen elämä - Origami on yksi työkaluista.

Modulaarinen Origami ei selvästikään ole aloittelijoille) Olen töissä koulussa, joten päätin prodlenki viihdyttää lapsia origami. Valitsin kaikkein vaatimaton vaihtoehtoja - koirat, tiivisteet, sydämet. Tällaisia ​​järjestelmiä Internet akseli. Tärkeintä - Itse talo oli koulutettu valitsemalla helpompaa. Tämän seurauksena kaikki menikin, ja lapset olivat onnellisia. Ja hän oli kiehtonut nyt hallitsee märkä-taitto.

Marvels! Ja kaikki tavanomaiset ihmisen käsissä. Lapsuudessani, minäkin oli paikka origamimaniya)) Taita järjestelmää löytyy paitsi lasten lehdissä. Olemme aina hyllylle kopilas joukko "Murzilok" samanlaisia ​​ohjeita. Mutta tällainen ananasovtogda tietenkään kukaan tarjosi - raja oli käsityön paperin sammakko ja kaikenlaisia ​​ihme-laatikot

Cool ananasik)) on suora kaikki tällaiset pozitivchik appelsiini. Yleensä japanilaiset ovat pitkät prosharili nämä paperiveistokset. Heillä on koko filosofia origami. Mutta tämä on idässä, ja hänen tiedetään osoittautua hankalaksi. Siksi tällainen useita kielteisiä kommentteja ei yllätä minua, no, en ymmärrä miehemme on sellainen asia. Siksi on juurtunut maahamme tätä tekniikkaa vain muodossa lasten käsitöitä.

Ennen, olin hyvin kiinnostunut origami, ja voin sanoa, että nämä käsityöt voivat suorittaa kaikki, vielä hyvä sitkeyttä ja keskittymistä. Ensi silmäyksellä näyttää yksinkertaiselta, mutta on vielä tehtävä riittävä määrä kulmat oikein ja tasapuolisesti podognesh niitä, ymmärrätte miten laittaa ne yhteen, se kestää enemmän kuin yhden työpäivän.

miksi ei näytä miten pallo ruusut

mielestäni ajanhukkaa

Mielestäni olisi toivottavaa, mutta eivät halua tietää, kuka ymmärtää!

mutta miten norsuja ja ananasta

mutta kiitos sille, joka keksi tällaisen kauneuden

Tavarat, paperista omin käsin

Meidän aikanamme, paperi on kaikkein halpa ja saatavilla materiaalia. Mitä voidaan tehdä paperia käsilläsi? Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on tietenkin kortin.

Postikortti omin käsin

Luova rakkaudella

Postikortti kauan sitten tuli satelliitin tahansa lahja juhla, ja joissakin tapauksissa ja hieno riippumaton lahja. Silmiinpistävä esimerkki - ystävänpäivä. Rakentaminen paperi tai kartonki, eri värejä, sakset, liimaa - vähintään joukon työkaluja, joita se tarvitsee. Helpoin vaihtoehto - kääntää levyn kahtia ja koristele applique. Kurssi voi mennä mitä tahansa koriste materiaalia: kankaan, pitsi, kuminauhoja, napit, ja niin edelleen. Mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Jos sinulla on lapsi - liittää sen tähän työhön, hän on iloinen. Hieman kärsivällisyyttä ja voit saada suuri tekijän työtä.

Kaksi kerrosta paperia, voit tehdä kolmiulotteisia postikortti. Tätä tarkoitusta varten, sisempi kerros kuvioidaan tietyllä tavalla ja leikattu pitkin ääriviivoja. Käyttäen peliä kaksi väriä, saat täältä ovat ihania postikortteja.

Esimerkkejä tilavuuden postikortit

Kortit tekemät teitä, jätä lämpimin muistoja sinulle

Engineering koristeluun kortteja käytetään laajalti eri muodossa paperi veneet - scrapbooking.

scrapbooking - valmistaja henkilökohtaiseen tai perheen valokuva-albumeita, omistettu tapauksessa: häät, syntymäpäivä, matkailu, joka tapauksessa puhua jossa voi käyttää Renja. Scrapbooking on pitkään ylittänyt valokuva-albumit, ja tänään tämä tekniikka koristeltu eri asioita: laatikot, pakkaus, kuvia, kalentereita.

Lapset valokuva-albumi

Huolimatta siitä, että tarvittavat materiaalit tämän jännittävän luokan voi ostaa erikoisliikettä, verkko on paljon reseptejä, miten tehdä erikoispaperia scrapbooking tai koristeluun itse. Erityisesti paperi on valmistettu sanomalehdistä, käärepaperit, laatikot hajuvettä tai jopa ulos muna, johon on lisätty yrttejä, langat, paljetteja tai konfetti.

Kuten scrapbooking ja kortteja korujen käyttää polubusinki, nauhat, punos ja pitsiä. Lisäksi, käytetty koristeluun valmistetun paperin tekniikka Pergamano ja quilling

Pergamano - koneet leimaamalla pergamenttipaperille. Työkalut onnistuneesti korvata perinteisen pin kanssa pyöreä kärki tai virkkuukoukun. Manikyyri Myotis sama tappi hyödyllistä tehdä reikiä. Ja vanha tietokone matto suorittaa toiminnon substraatin. Kärsivällisyyttä ja mielikuvitus auttaa luomaan taideteoksen.

Pergamano keksi nunnat Euroopassa keskiajalla. Joten ne on valmistettu Pyhä Raamattu sivun.

Uskotaan, että ne ovat ensimmäinen, joka käyttää eri tekniikalla - quilling: se on valmistuksen alalla sovelluksissa kierretty ohuiden nauhojen paperia. Nunnia on kierretty ohut paperi kulta raidat reunat sulka ja tuloksena kierre koristella kirjoja, medaljongit, muotoilu kuvakkeet. Tänään quilling velho käytetään laajalti sen sisustus ja sisustus.

Pergamano "vastasyntynyt!"

Yksinkertaisin elementit Quilling voimaa hallita jopa lapsi peruskoulun iässä. Tämä toiminta auttaa kehittämään luovuutta ja mielikuvitusta lapsesi.

Eri sovelluksiin paperia

Bee sisustus

Origami muodossa hakemuksen

origami Sitä kutsutaan taidetta koko arkin, koska klassinen tekniikka kielletään paitsi leikata levyt, mutta edes hänen liikarasitukseen. He nauttivat tekevät taitto lukuja paperia, tämä harjoitus auttaa nostamaan lasta kovaa työtä, sitkeyttä ja luovuutta. Kanssa origami, et voi vain pitää hauskaa, mutta myös luoda ihana asia sisustukseen esimerkiksi lastenhuoneessa.

Tyyli yksityiskohdissa

Perhoset valkoinen paperi

Suuri värikäs perhonen tuuletin

Voit koristella paperituotteet kattokruunu kattoon

Koristeet paperia varten

Voit tehdä fani koruja lahjaksi tai värjättyä

Värit sisäosan aaltopaperituote

Rascherchivaem, leikata ja pyöristää.

Kukka lahjana aaltopaperia

Käsityöt sanomalehdistä

Paperi voidaan tehdä omin käsin ei vain söpö rihkamaa, mutta myös erittäin hyödyllinen jokapäiväisessä elämässä asioita. Jokaisessa talossa on nippu vanhoja sanomalehtiä ja aikakauslehtiä. Siirrämme kasvavan pinon paikasta toiseen, kaapissa, parveke, autotalli, kunnes lopulta uskaltaa viedä kaikki jutut roskakoriin. Sillä välin, täältä voit luoda tällaisia ​​ihmeitä vanhoja sanomalehtiä ja aikakauslehtiä.

Tuotteet on valmistettu sanomalehden putkien kierretty erityisellä tavalla ja maalattu akryylimaalilla, ei voida erottaa kudotut paju tuotteita.

Arkkua sanomalehden

Ostoksia sanomalehden

Taloa eläimille

Talon lapsille

Lasten huonekalut peli

moottoripyörä pahvi

Kokeilla jotain tekemistä lapsen ja hänen sielunsa jäävät ikuisesti hyviä muistoja tapahtuman.

Miten tehdä käsitöitä paperi loppu - esimerkkejä rakenteista

Tässä artikkelissa selitämme yksityiskohtaisesti, miten tehdä käsitöitä paperista. Se on yksinkertainen ja helposti, jopa kokematon tulokas malleja. Johtuen selityksiin tässä artikkelissa, jokainen voi oppia nopeasti lisätä paperiarkin pois alkuperäisestä luku.

Se on luultavasti suosituin lasten rakentamisen paperia. Mutta lentokone on poikkeaa tavanomaisesta muodosta ja lento-ominaisuudet muistuttavat saalistushinnoittelua taistelija. Saada kaunis lentokone on välttämätöntä kytkeä se pois värilliselle paperille tai tehdä valkoisesta paperista ja sitten maalata suunnittelu.

Maalattu kaavio, joka esittää kuinka taittaa tällaista ilma-alukseen. Hän lentää kovin pitkälle, jos suoritat taistelija paperin suuntaan hieman ylöspäin.

Joten, sinun täytyy muodostaa suorakulmainen paperiarkille. Ja sitten:

Taivuttaa levyn keskiviivan kaksi;

Kiristä vasemman ja oikean reunan kulmassa keskelle;

Jälleen taipuu kulmat molemmin puolin, kuten kaavio osoittaa;

Nyt jo taitetun reunan tulisi laajentaa hieman ulkopuolelle;

Mutka lentokoneen keskelle ja kytke alareunat;

Linjalla, välimatkan päässä pohjasta kolmasosa korkeus kolmio, taivuta reunat alas ja saada siivet;

Nyt Evert aiemmin taivutettu reunoja ja suoristaa "lokerot.

Kone on valmis aloittamaan ja pelejä.

Tämä malli, valmistaa värillinen paperi, hallitsija, sakset, liimaa ja kynä.

Ottaa arkki värillinen paperi ja taita se puoli. Nyt suorittaa yksinkertainen kynä ovat kohtisuorassa kertaiseksi, alkaen taitteen reuna ja eivät pääse noin kaksi senttimetriä (kaikki linjat tulisi olla sama) vastakkaiseen reunaan. Aikaväli näiden linjojen välissä - senttimetri - yksi ja puoli. Nyt näillä linjoilla tehdä leikkaus.

Seuraavaksi laajentaa levy ja taivuta se putkeen pituutta pitkin lovien, värillinen puolelle paperia ulkoreunan putken liimaa. Se on edelleen tehdä kahva roikkuu lyhty - silmukka nauhat samanvärisiä paperi, liimataan päälle sylinterin johtuvat leikkaukset ja hakkeroida valmis.

Tehty paperista neilikka

Tarvitset: olki juoda (mieluiten vihreä), kaunis paperilautasliinat kirkkaan punainen ja tarkkaavaisuutta.

Leikkaa pois kankaan kaistale leveys noin sentin, tämä nauha sinun myöhemmin. Nyt taittaa koko siteen harmonikan ja sitoa korjattu nauhan keskellä. Käännä siteen solmittu ja alas, ja varovasti taitettu siteen levyt sivusuunnassa, joka muodostaa pehmeät neilikka terälehtiä. Taita työkappaleeseen ja uudelleen "Fan" terälehtiä.

Se pysyy kiinni "kukka" olkia ja paperia valmiina neilikka. Jos on olemassa vain valkoinen kangas, väri niiden reunat ja päiden kirkkaan punainen huopakynää. Jos sinulla ei ole sopivaa pillit voi ottaa jäykkä lanka ja kukka nauha kääri sitä vihreää.

Kuinka tehdä tähti paperista

Paperi tähti, se on kaunis, helppo valmistaa ja makea hakata. Sen tuottamiseen, sinun tulee joitakin paperia neliöitä, joiden sivun pituus on kymmenen senttiä.

Taivuta kaikki neliöt kahtia;

Edelleen, päät alemman kulmat kolmion taipuu keskelle - tulos oli timantti;

Yläosa timantti - kolmio taipuu hieman sivulle siten, että sen reuna kulkee juuri reunaa pitkin pohjan, kääritty keskellä kolmiota. Tällä tavalla molemmat osapuolet taitetaan linjaa saada kertainen kaistale;

Tee suunnittelu ja flex taittoviivoja muodostunut edellisessä kohdassa;

Tämän seurauksena sinun pitäisi saada luku kahden osatekijän kolmiota, niin että sisempi kulmat ja pysyi sisällä;

Tällaiset valmisteet tulee vähintään neljä;

Yhdistä nämä luvut, tucking yksi kolmiot kunkin tyhjäksi "taskuun" sisätilojen kolmiota seuraavan;

Liu'uta kaikki palaset piilottaa jälkiä yhdisteen - paperi tähti on valmis.

Niille, jotka osaavat tehdä käsitöitä paperista, hyödyllisiä, ja tällainen mielenkiintoinen luku kuin neppareilla. Paperinpala edellyttää riittävän suurta ja suorakulmainen. Parasta - vedä varovasti ulos keskellä kaksilehtinen muistikirja. Tai A4 toimistopaperin tulostimen, voi tulla jopa tavallisen sanomalehden.

Taittaa paperi nelinkertaisesti. Kun ottaa sen, näet kaksi taittolinjoja eripituisia. Taita kaikki neljä kulmaa levyn pitkän taiteviivojen se bude näyttää kaksi taloa katon;

Nyt tämä luku mukaan pitkät taiteviivojen Taita, ja sinulla on kädet tulee paperi puolisuunnikkaan;

Kulmat puolisuunnikkaan pitkällä sivulla mutkan keskelle, saat hahmo neliön muotoinen;

Tämä yleinen fold puoli uudelleen niin, että kaareva kolmiot olivat sisällä (ne tuottavat puuvilla);

Teidän krakkausyksikkö on valmis käyttämään sitä, vie sormet takana terävä pää ja terävästi alas aalto oman krakkausyksikkö. Puuvilla tapahtuu, kun suunnittelu dramaattisesti paljastui, voit lisätä jopa krakkausyksikkö ja toista uudestaan, kun taas suunnittelu paperi ei repeä.

Huomaa, että se ei ole suositeltavaa varsinkin kun taitto paperi, pyyhi tällä krakkausyksikkö.

Myydään kaupassa kirjekuoriin täysin vakio ja yhtenäinen. Vaikka jos haku, voit ostaa alkuperäinen ja kirjekuoret, mutta paljon enemmän arvoa ovat yksinomaan kirjekuoret, tehdään käsin. Shoplifting kirjekuoret ovat tylsiä, ne ovat liian persoonaton käyttää niitä juhliin.

 • Ottaa arkki standardin A4 ja leikkaa sen nauhan muodostavat neliön, on tarpeen säätää lävistäjä;
 • Nyt taivuttaa levyn niin, että taivutuskulma koskee diagonaalinen taittoviivan. Käytä hallitsija ja varmista kansi kolmasosaan pituudesta neliö;
 • Myös, vastapäätä, ensimmäinen kertaiseksi, osapuolten on taivuttaa levyn, ja myös yksi kolmasosa. Varmista, että kulma tulee reunaan;
 • Jos vasemman ja oikean kolmannen levyn, olet unbent, lähentyvät, ja sitä tarvitaan taivuttamaan vasen kulma levyn;
 • Lisäksi tämä alue voidaan avata, se taskuun, jolla yläreuna kirjekuoren läppä, jonka teet. Kerran kirjekuori liitettävä kortti tai kirje, reuna venttiilin on kiinteä.
 • Nyt yläosassa kirjekuori on jo mahdollista taivuttaa, se menee suoraan taskuun valmistanut hänelle.

Käsintehty kirjekuori, se ei ole vain kaunis esine, mutta myös osa vankka suunnittelu kirjeenvaihto, postikortit tai kirjeet.

Jos kirjekuoren itse tehdään valkoista paperia, se voidaan koristeltu tarroilla tai maalilla kyniä. Erityinen tyylikäs kirjekuoreen, taitettu kaksipuolinen värillinen paperi. Vastaanottaja iloisesti yllättynyt. Avaan kirjekuoren ja huomaa, että sisällä toinen kaunis väri.

Kuten sanotaan nyt, 3D - pallo voidaan tehdä sametti paperi, kartonki, värillinen paperi tai ottaa paperia pastellit. Mitä sinulla on varastossa, tai haluavat ostaa ja käyttää. Pallo näyttää hyvältä sekä väri ja valkoinen.

Helpoin tapa tulostaa malleja, tarvitset 12 aihiot niiden ominainen pyöristetty viisikulmioilla. Jos teet sen ensimmäisen kerran, se on helpompi kerätä kulhoon - tarkoituksenmukainen aihioita ja kestää. Leikkaa kaksitoista kappaletta, ja varmista, että aukkoon linjat.

Jos aiot ripustaa pallo, sinun täytyy korjata köyden (jos pallo on jossain makuulle, voit ohittaa tämän vaiheen) ennen kokoamista ensimmäisestä osasta. Tätä tarkoitusta varten aihio kääntöpuolella kiinni teipillä ja sitten puhkaista reikä neulalla, paperi ei repeä. Liimaa köyden kärki ja voi edetä kokoonpanoon.

Pallo menee melko helppoa, rako kukin tyhjä lisätään edelliseen, ja niin ympyrä. Kun kokoonpano on helppo käsitellä ja ensimmäinen luokkalainen.

Kapseli koostuu kansi ja pohja ovat yksitellen:

Ottaa neliön muotoinen paperiarkki ja piirtää viiva sen lävistäjät.

Mutka yksi kulmat siten, että sen kärki on lähetetty leikkauspisteessä tapahtuu keskellä. Taivuttaa tällä puolella uudelleen. taitereuna pitäisi pysyä aivan vinoviivalla. Jos tällä puolella mutkan pysyy poimuja, jotka ovat myöhemmin käytetään;

Toista toimenpide kohdassa 2 puolilta neliö;

Molemmin puolin pitkin taittolinjoja yhdensuuntaisesti lävistäjien tapausta kaksi leikkausta, pysähtyy viimeiseen toinen ennen mutka lävistäjä;

Mutkat linjojen leikkaa kaksi muuta sivua, kääri nurkkiin ja taitto suorakulmainen suojus tulevaisuutemme käsitöitä.

Pohja laatikot tehdään samalla tavalla kuin kannen, mutta aihioiden kanssa on oltava koko osapuolten kolme millimetriä pienempi kuin se, jota käytetään tekemään kansi. Sitten kansi on helppoa, mutta lujasti laittaa alaosassa.

Valmistuksessa laatikot, suosittelemme ottamaan pohjaan yksivärinen paperia, mutta kansi on parempi ottaa mukava paperia tai kartonkia kirkas väritys. Sitten saada mukavan laatikkoon ja alkuperäinen.

Näin ollen, edellä mainitut esimerkit osoittavat, miten tehdä käsitöitä paperia. Se ei ole vaikeaa, mutta se on mielenkiintoinen ja mahdollistaa taittamisen tavallinen paperi on hyvin omaperäinen pieniä asioita. Kaikki materiaalit ovat helposti saatavilla ja tehdä artikkelia miellyttää sinua tai lastasi.