Mitä voidaan päällystää seiniä sisälle taloon halvalla

Kuoren puutalo: variantit teknologia

Sisempi kuori puutalossa aiheuttaa aina paljon keskustelua: tuomarit ekologisen sisätilat eivät halua piilottaa kauneutta puusta keinotekoisia paneelit, mutta joka tapauksessa puun täytyy jotain suojaamaan lahoa ja muita vahingollisia vaikutuksia vastaan. Voit vain maalata puuta tai peitä sitä lakalla, mutta on enemmän mielenkiintoisia päättyy. Mitä parempi päällystää seiniä sisälle puutalo?

Vaihtoehdot Puuverhoukset rakennusten sisällä

Vastaus kysymykseen, miten päällystää seiniä puutalon riippuu tyyli sisustus ja taloudellista kapasiteettia omistajan. Materiaalivalinnat tarjotaan nykyään on hyvin laaja, mutta ei kaikkia pinnoitteen voidaan käyttää puurakennus.

On joitakin yhteisiä vaihtoehtoja, joita käytetään laajasti viimeistelyssä puutalojen:

 • Keraaminen laatta. Tämä materiaali on potkut laatta: keraaminen lasitus kattoi kaikki mahdolliset värit, ja materiaali avaa laajoja mahdollisuuksia sisustus tiloissa.

Tärkein plus laattoja - vedenkestävä, joten se sopii viimeistelyyn kylpyhuoneet, keittiöt ja muut pysyvästi kosteat tilat. Joskus laatat viimeistely tehdään kattoon: se on vuorattu 2/3 seinän korkeus, ja yläosa puupinta voidaan yksinkertaisesti maalata vedenpitävä maali.

 • Päällystyksessä sisäseinien puutalon materiaaleilla puun alkuperää. Tämä on ensisijaisesti vuori ja lohko-talo: toisistaan, ne eroavat pinnan tyyppi.

 • Kipsilevy. GCR käytetään paitsi viimeistely rinteillä ja asentaa osiot: sitä voidaan käyttää päällystää seinät vanha talo, jotta pinta täysin tasainen ja sopii erilaisten päättyy.

Verhous sisällä puutalo valmistaa heitä tapetointi, voidaan käyttää ja muiden pinnoitteiden. Kipsilevy - ympäristölle turvallinen materiaali.

 • Paneelit MDF. Ne on valmistettu jätteistä puuntuotannon niin ovat edullisia, ja niitä voidaan käyttää luomaan hyvin kaunis ja ympäristöystävällinen sisustus. Etuna tällaisen paneelien eri väreissä: voit valita värin, joka täysin jäljitellä tiettyä puulaji.

Vanha talo voidaan rapattu sisäpuolella, tämä on yksinkertaisin ratkaisu. Joka tapauksessa, huone on todettava sävyn, eikä sitä saa rikkoa ekologista tasapainoa huippuluokan materiaaleja keinotekoisia.

Tekniikka sisäseinät

Miten päällystää seiniä sisälle puutalo?

Tämä vaihe on tarpeen ottaa huomioon myös vuoden suunnittelussa: ilman viimeistely ei vieläkään onnistu, ja se voi vaatia merkittäviä kuluja hankintaan ja niiden asentamiselle.

Tahansa peittäminen seinien kestää muutaman senttimetrin tilaa kummallakin puolella, että sinun pitäisi harkita, kun pohdimme sisätilan läpi. Wall viimeistely prosessi on seuraava:

 1. Etukäteisvalmistelussa viimeistelyyn. Varsinkin paljon aikaa kestäisi vanhassa talossa: seinäpinta on puhdistettava täplät hometta ja sinistymistä erityistä tiiviste suljettu halkeamia lokit myös viettää konopatku. Pinta seinät on paras käsitellä antiseptistä, niin että se on kunnolla suojattu lahoa, hyönteisiä ja muita biologisia uhkia.
 2. Asentaminen kehys seinälle. Lohko tai vuori käytetään yleisesti talo puurunko tankojen, sillä Kipsilevy on asennettu pystysuoraan metalli profiili poikittaisten eri tasoilla.
 3. Kiinnitystarvikkeineen. Vuori, lohko talo, GCR kiinnitetty ruuveilla, jotka on täysin upotettu materiaaliin. Korkki suljettu koriste peittokuvat.

Vaippa valitaan mukaisesti tyyliin, jolla virallistettiin rakennuksessa. Klassikko sisustus huonekalut tavallista väreillä auttaa tullut tavallinen tapetti lisäämättä synteettisiä, sisustus talonpoikaistyyliin on parempi antaa jonka sisäpintaa ja lohko-talon. Kipsi viimeistely - hyvä valinta sisätilojen tyyliin minimalismia: sileä sileät seinät voidaan järjestää kuin haluat, että huoneessa on helppo osoittaa yksilöllisyyttä.

Kokonaispistemäärä: 6 Äänet: 5

Tallentaa kirjanmerkin sosiaalisissa verkostoissa!

Suositeltava! - Encyclopedia Puutalot - UUSI

Opi yksityiskohtaisia ​​ja laajoja tietoja aiheesta artikkelin, voit kirjasta "Puutalot", joka heijastaa kaikki vaiheet talon rakentaminen, alkaen säätiö ja viimeistely katon laitteeseen. Hinta kirja = 77 ruplaa.

Saatat myös olla kiinnostunut muita kirjoja rakentamisesta puutaloja omin käsin.

Arvokkaampi aiheesta kirjoitus:

Kommentit julkaistavaksi: 2

Kaikki kommentit ovat moderaattorina!

Yhtä kaikki, puutalossa ei ole kovin toivottavaa olla käyttämättä luonnonmateriaaleja viimeistelyyn. Jos kotiin baari, voit tehdä mitään muuta kuin eivät loppuun, ja niin kaunis. Ja meillä on talo hirrestä päätettiin päällystää samassa puussa, tai pikemminkin limivuorauslauta. Eteinen ja olohuone tehnyt rustiikkityyliin, niin että vuori on hyvin pidetty. Mutta makuuhuoneessa käytti kipsilevyä ja sitten tavallista pokleit paperi tapetti, on erittäin mukava ja mikä tärkeintä ympäristöystävällisiä. Ja lattialla todellinen parketti, tammi, kääntyi Eco House.

Lisäisin vielä, että viimeistelyssä puutaloja, sekä ulkoiset että sisäiset, ei kannata säästää materiaaleja ja väliin vaiheet, kun sitä sovelletaan seinät ja lattia rakenteet, kuten se voi suuresti lyhentää taloudenhoidosta ja pilata sen ulkonäköä. Silti en usko, että kipsilevy on luotettavin vaihtoehto. Mutta terrakotta näyttää paljon enemmän esteettisiä ja kalliimpia, ja mikä tärkeintä se sopii lähes mihin tahansa sisustukseen. Hinta on tietenkin erilainen, se sekä laatua.

Voit syöttää käyttäjätunnuksesi tai rekisteröityä sivuille.

Päällystää seinät sisällä puutalo - oikea materiaalivalinta

Puutalo - yksi parhaista ratkaisuista kannalta ympäristöystävällisen, kohtuuhintaisia ​​ja sopivia asuntoja. Mutta nämä ominaisuudet se on vain, jos tiettyjä sääntöjä rakentamisen ja sisustus, sekä ulkoisia että sisäisiä.

Seinät puutalon eroavat kivestä ja lohko - ne vaativat tietyn kosteuden, lämpötilan, kohtalainen mekaaninen rasitus. Lisäksi, elävä materiaali on tunnettu siitä, että jatkuva kaasun vaihtoa ulkoisen ympäristön kanssa - viimeistely-aineet on siirtää ilmaa.

Ei kaikki pinnat on tarvittavat ominaisuudet, valitsemalla kuin päällystää seiniä puutalon sisälle, sinun täytyy tietää, mitä materiaaleja yhdistetään puu, ja mitä parempi olla käyttämättä. Tämä artikkeli yrittää antaa yksityiskohtaista tietoa ominaisuuksista sisustus talon puusta.

Käynnistettäessä puutalo

Toisin kuin lohkon ja tiilirakennukset, talot puun tai tukkien tuottaneet konkreettisia supistuminen. Tämä seikka ei voida jättää huomiotta, ja suorituskykyä viimeistelytyöt ja asennus viestinnän. Jäännöshalkaisijaansa koko talon vie tietyn ajan kuluttua asennuksesta.

Kattotuolit ja seinät asennuksen aikana puitteissa.

Orret ja seinät vuodessa.

Ehdot kutistuminen ovat erilaisia ​​ja riippuvat materiaalista, josta talo on rakennettu:

 • liimapuuta - 90-120 päivää;
 • tavanomaisia ​​puutavaraa ja hirsimökki - vähintään 1 vuosi.

hävikki riippuu monista tekijöistä, joista tärkein on kosteus ja lämpötila alueella, jossa talo on rakennettu. Alkaen toiminta on suositeltavaa, kun zakonopachivaniya palkkien liitoskohdat tai palkki.

Monissa tapauksissa, kun siisti pinoaminen puu, sisällä koristella se muiden materiaalien kanssa ei ole välttämätöntä. Riitä kattamaan seinät sininen, maali tai lakka sisä- tai kyllästämällä vesipohjainen. Luonnon kauneuden puun itsessään on erinomaiset koriste ominaisuuksia.

Kotiin baari, joka ei kohdistu valinnaisen sisäisen viimeistelyn.

Sitä ei pidä unohtaa viimeistelyyn ja käytön protivoplesnevyh ja anti-sieni huumeiden ja palo-käsitelty seinät ja muut puurakenteet. Tähän mennessä lähes kaikki valmistajat pinnoitteet ovat ympäristöystävällisiä tehokkaita keinoja niiden tuotelinjojen, jolloin edullisesti suorittaa kaikenlaisia ​​käsittelyn. Mutta ei liian tasaiset seinät, halu muuttaa sisätilojen tai remontin talon seinän lähellä lopetus muiden materiaalien erilaisia.

Suositeltavat sisustamiseen puutalon

Päättäessään mitä päällystää puutalo sisällä, se pitäisi keskittyä materiaaleja joilla on samanlaisia ​​ominaisuuksia luonnonpuulle. Tämä vältetään ristiriita aineiden tasolla vesihöyryn läpäisevyys, lämpölaajeneminen, kosteuden imeytyminen, lämpöeristys ja muita keskeisiä ominaisuuksia. Useat koriste-aineita puusta - parketti ja korkki paneelit. He - täydellinen ratkaisu.

Mutta joukossa tämäntyyppisiä päättyy, on monia muunnelmia ja muutoksia. Valitse yksi niistä pitäisi olla vaihtoehto, joka parhaiten vastaa suunnittelu talo, sisustustyyli ja taloudellisista mahdollisuuksista omistajan. Useimmissa tapauksissa, seinäpaneelit, sillä yksi kätevä asentaa ja edullisia materiaaleja erinomaiset koriste ominaisuuksia.

Sen nimi laatat saadut levyt, jotka karsittiin puisilla autoja. Ne koko pituudelta sivupinnoista on varustettu lukot yo / uran eheyden määrittämiseksi ja vahvuus yhdisteitä. Vaunun luonnon iho, itse asiassa, selvisi vain ne lukot. Vuori itse hävisi leveyden ja paksuuden, mutta voitti näköisiä.

Tuotti useita erilaisia ​​sivuraide käytetään sisustusta. Jakaa kaikki lajikkeet voivat olla kahta päätyyppiä - tavanomaiset ja Vuori. Se, että eurooppalaisen standardin DIN 68126/86 tiukemmin muoto ja koko ja pinnan laatu. Siksi vuoraus kutsutaan laadukkaat materiaalista riippumatta sen valmistuspaikalla, mutta se sopii vaatimukset DIN.

Ne liittyvät pääasiassa materiaalin kosteutta, sileys pintakäsittely, pituus kielen ja uran syvyys. Vuori Paksuus säleen on 12,5, leveys - 96 mm (piikki). Myös kääntöpuolella lautojen on leikattava kautta ilmanvaihdon uran.

Ei saa olla kasa pintapuolelta loimien tai urat paksuuden poikkeama yo. Yhteys on helppo tehdä, joka pitelee suurin piikki uraan. Missä tahansa lämpötilassa muutokset ja kosteutta muodonmuutos lamelli saa poiketa määrä, joka sallii ulkonäkö rakojen kautta. Joka tapauksessa, Vuori pitää ilmatiivis peite.

# 1. Erilaisia ​​profiileja vuori.

Ulkonäköön valmiin seinän vuorauksen, erilaiset muunnokset voivat olla merkittävästi erilaiset. Tämä on muoto määrittää profiilin ulkopuolella. Esimerkiksi tavanomaisessa Vuori tappi lähellä pituussuunnassa viiste on valittu, joka voi olla eri muoto. Se on täysin näkyvissä seinällä muodossa kohokuvioidun sauma.

Softline. Jos pituussuuntainen viiste on pyöristetty, vuori on nimetty SoftLine - yksi yleisimpiä kangasta.

Sen suosio määräytyy ilman teräviä reunoja, mikä eliminoi tai vähentää todennäköisyyttä, että purseita ja pelimerkkejä. Seinäverhoilu käytetään useimmin viimeistelyyn saunaan, mutta se on tarkoituksenmukaista, ja käytävillä, käytävillä, olohuoneet ja muut oleskelutilat.

Rauhallinen. Seuraava suosio Vuori luokalla - "rauhallinen". Hän jyrkästi kiisti viisteen ja asennuksen jälkeen niin saumat eivät näy. Ne, tietenkin on, mutta helpotus ne ovat hyvin heikkoja.

Ulkonäöltään, seinät reunustettu "rauhallinen" muodoltaan rakennettu luonnollisen puun. Paksuus saippien nostetaan 25 mm ja viimeistely on suuri lujuus tämän materiaalin.

Hirsibunkkeri. Simuloitiin enemmän kestävä materiaali, tällä kertaa - tukkeja. Osa kasvoista on työstön, että taitava asennus erottaa luonnon Puukoolaus mahdotonta, vaikka lähellä tarkastus.

Useimmiten tällainen viimeistely koristella julkisivut, mutta myös sisällä talossa on varsin sopiva.

Landhaus. Tämäntyyppinen vuori kuuluu eliittiluokka. Se on tunnettu siitä, erityisellä tavalla etupintaan käsittelyvälineiden jyrsimien eri kokoonpanoissa, joka mahdollistaa kiinnittää seinään on erittäin koristeellinen ulkonäkö. Jotkut kokoelmat tehdään käyttäen puu, jonka avulla voit tehdä loppuun tyylikkäät sisätilat. Totta lanka kulkee tunkeutumismenetelmällä Thermo-potin, mutta se ei kärsi koriste.

Amerikkalainen. Se on melko epätavallinen kolmion profiili, jolloin piikki sulavasti etuosaan ilman ulkoneman. Vuorattu "amerikkalainen" seinä näyttää aivan peitetty sivuraiteelle. Kuten sivuraide - amerikkalainen keksintö, vuorin ja saa sen liittyvän nimen mantereella.

Kaksisuuntainen rima. Alkuperäinen eri materiaalista, jolla on kaksi vastakkaista pintaa. Tämä tarjoaa laajemman kuvion ja tekstuurin alueet vastaavat viimeistelyyn. Kuitenkin, se menetti tärkeä ominaisuus vuori - kosteudenkestävyys ja ilman lämpödeformaatiota. On säleet eivät ole aukkoja, mikä rajoittaa käyttöä tämän lajikkeen suojakuoren kosteissa ja lämmittämätön huonetta ja ulkopuolella.

vuori tuotanto on, että kaikki prosessit toimivat samoilla koneet ja laitteet, ja lajitellaan luokan tuotteita jälkeen. Valitaan säleet on tiettyjä vikoja - läsnä solmua, hartsi paikkoja, biologinen vaurioita, värin ja muita indikaattoreita.

Tämän seurauksena valinta lajikkeiden näkyvät:

Valettu "Extra" tunnettu siitä, että täydellinen puuttuminen solmua ja halkeamia. Seinälle ilman lisäprosessointia. Luokka "A" mahdollistaa, että läsnä ei ole enempää kuin 2-3 solmua ja pieniä siruja aluksella 1 m: n pituus. Myönsi myös lopettaa halkeamia zasmolennost ei ole suurempi kuin 10% (havupuu) ja hieman vaihtelua värejä, on myös alueella jopa 10% kokonaismäärästä levyjen pakkauksessa.

Etupuolella luokan "B" voidaan nähdä vuori saostaa pyörteitä halkaisija 2 cm, hartsi taskut ja jotkut zasmolennost pinta. Jopa 5% säleet voi olla jäämiä vahinkojen hyönteisten elämää, mahdollisti joitakin värivirheitä.

Valettu luokka "C" - loput hylkäsi kun lajittelu ylempiin luokkiin. Mutta niitä ei voida pitää käyttökelvotonta - on huomaamaton alue seinään tai ihon monimutkaisia ​​asetuksia, arkkitehtonisia yksityiskohtia, jotka tarvitsevat suuren määrän lyhyitä levyt, tämä vuori on varsin kätevä ja säästää materiaali luokka "A" tai "Extra".

Vuorauksessa kaikkien luokkien, poikkeamat geometriset mitat pituus on vähemmän kuin 50 mm, leveys - 1 mm, ja paksuus ei ole enemmän kuin puoli millimetriä.

# 3. Joka puupanelointi paremmin.

Päättäessään mitä sisustaa puutalo sisällä, usein on päätettävä, mitä rodun puuta rimat valita. Se seikka, että tällainen materiaali on lähes yhtään puuta ja tammea löytynyt myynnissä, kuten listat ole vaikeampaa kuin havupuusta. Se on vain hinta.

Se on suosituin havupuiden - kuusi, mänty, lehtikuusi, setri. Jokainen niistä on omat erityispiirteensä.

Kuusi on hyvin pehmeä, jonka avulla voidaan antaa mitään helpotusta kerrossänky. Pinta on erittäin sileä, kaunis rakenne, lähes kuvioita. Haitat ovat korkea kosteutta kuusesta rimat on välttämättä käsitellä vodootpornymi valmisteet.

Mänty - lähinnä kuusen, mutta pienempi tiheys ja melko hartsimainen. Tippaa hartsia voidaan vapauttaa jopa useiden vuosien toiminnan. Mutta koska alhainen hinta ja esiintyvyys materiaalin sekä käsittelyn helppous aivan yhtä suosittua.

Lehtikuusi - Elite materiaali lujat. Vaikka huomattavia mekaanisia rasituksia ei murru eikä tuota sirpaleita. Erittäin kaunis, erottuva punaruskea väri ja täysin ilmeinen kuvio. Ajan, materiaali lujuus kasvaa, samoin kuin vastustuskykyä hyönteisten ja sienten hyökkäys. Haittapuolena voidaan pitää vain hinta, mutta laatu joudut maksamaan. Lehtikuusi vuorattu seinä palvelee 50-100% kauemmin kuin mänty.

Cedar - erittäin tiheä hartsimainen puutavara, jolla on tunnusomainen haju, alhaisen lämmönjohtavuuden ja korkea lujuus. Läsnä luontainen aromi hylkii monien hyönteisten, erityisesti hyttysiä. Erittäin mielenkiintoinen väri ja malli.

Valettu lehtipuu ei vähemmän suosittu havupuuta. Useimmiten käytetään valmistuksessa sivuraide tammi, lehmus, leppä. Saunaan välttämätön haapaa. Lehtipuuta käytetään pääasiassa sisustukseen. Puhdistetun sisätilat valittu rodun, jossa on valoisa kuvio ja sen oma väri, esimerkiksi, tammi, kirsikka, pähkinä (harvinainen). Linden ja leppä useammin käytetään yhteistä huonetta, keittiö, eteiset, aulat. Ne ovat täysin äänisen kalliimpien lajeja, vaikka, kuten leppää, ja ovat niiden ominaisen värin.

Viimeistelyyn pieniä fragmentteja seinät ja katot ovat joskus ostetaan limakalvon eksoottista puuta muista mantereella. Se on melko kallista, mutta voi luoda upeita visuaalinen vaikutus.

Vakiomittaisuus säleet voivat vaihdella valmistajan, mutta useimmiten ne ovat melko lähellä. Pituutta pitkin vuori on välillä 0,3-6 metriä. Siivekkeen paksuus - kuluessa 12,4 mm ja leveys 96-100 mm. Mutta on muitakin ulottuvuuksia.

Kun asennus on valmis sinun täytyy laskea kuinka monta punkkaa ja ostaa tuotteita yhden osapuolen ongelmien välttämiseksi asennusta. Mutta on olemassa vaihtoehtoja ja yhdistelmiä erilaisten sivuraiteelle. Joskus tämä on mahdollista saada erittäin mielenkiintoisia vaikutuksia.

Erinomainen ratkaisu sisustukseen puutalon on liikenneruuhka. Paneelit Tämän luonnollisen materiaali on erittäin koristeellinen, helppo asentaa, mutta hieman tyyris verrattuna limivuorauslauta. Niiden tärkeimmät edut - helppous, ekologia, laaja valikoima värejä ja kuvioita. Myös korkki paneelit äärimmäisen hygieenisiä - ne eivät ime kosteutta, eivät kerry pölyä, erittäin helppo puhdistaa. Käytettäessä tuoksuva pesuainetta, jälkeäkään haju säilyy.

Cork viimeistely tuotetut materiaalit muodossa paneelien ja yksittäisten laatat erikokoisia. Näin voit valita haluamasi kokoonpano seinäpinnat laajalla alueella tilavissa huoneissa ja huoneet pieniä. Asennus suoritetaan käyttämällä erityistä liimalla.

Esimerkkejä korkki levyt sisätilassa:

Materiaalit, pinnat, jotka mahdollistivat puutalo

Puun lisäksi ja korkki vuori, käytetään seinät ja muut keinotekoiset materiaalit, joka koostuu tietyn prosenttiosuuden synteettisiä ja luonnollisia ainesosia.

Yksi yleisimpiä ovat seinäpaneelit Kuitulevy - puukuitulevy. Puristusvälineen koostuu murskattua tila yksittäisten puukuitujen ja luonnon sideaineita.

Terävä puukuitulevy lämpötilan muutoksia ei murru tai muuttaa muotoaan, ainakin olennaisesti. Kuumennettaessa se ei säteile haihtuvia aineita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä tai allergiaa. Levyt melko ohut ja kooltaan suuria. Näin voit asettaa ne kantavien seinien ja seinillä. Monenlaisia ​​pinnan viimeistelyvaihtoehdoista voit valita paneelin tahansa sisustukseen.

Yleisin paneeli seuraavien koristeet:

Kohtuullinen hinta paneeli joskus niin laadullisesti, että jäljitelmä ei eroa esillä olevan valitun materiaalin joko ulkonäön tai voimaa.

MDF puukuitulevy muistuttaa, mutta on tiheämpää. Tällaisia ​​levyjä on valmistettu jauhettu raaka ligniiniä sideaine - korkea tisle raakapuun. Painamisen jälkeen, paneelit saadaan erittäin kestävä tasaisen pinnan, joka voidaan maalata, pestiin, päällystetty tapetti, laminaatti.

Laminoitu Paneeli valmistetaan erillisinä renkaat jopa 1x1 m, suuri alue arkkia jopa 3x1,5 m. Tai pitkä lamellit muistuttava rimat. Paksuus levyjen 7-12 mm. Paneeli, joka on kiinnitetty vaipan tai suoraan seinään, jos sen pinta on melko sileä. Kuten tavallista lastulevy, MDF-levy täysin turvallinen ekologisessa mielessä.

Rakenteensa ansiosta, kipsilevyn kuten on tarkoituksenmukaista puutalossa, samoin kuin kivi tai tiili. Pilvessä GCR puinen seinä voi olla varma, että se tulee olemaan optimaalinen kosteus- ja lämpötila, se ei kerry ylimääräistä kosteutta tai luotu edellytykset ulkonäkö hometta tai rot. Mutta vakuutuksen ennen asennusta Kipsilevy on välttämätöntä käsitellä pintaa puunsuoja sienitautien pitkiä aikoja. GCR pinnan kitattavan ja maalattu, kuten tavallisessa talossa, voit asentaa keraamisia laattoja tai muu koristeluun käytettävien kivitaloja.

Kipsi arkki (GVL) - materiaalista tehty revinnäismassan ja kipsi. Gols on homogeeninen sen rakenne, ja se on valmistettu kuivapuristamalla. Kaikkein paras sovellusalueita tätä materiaalia ovat paikkoja, joissa vaaditaan suurempaa paloturvallisuutta. Lisäksi materiaali, jota käytetään laitteen seinät ja suojakuoren, jossa korkeat vaatimukset suojaa iskuilta.

eräänlainen materiaalia käytetään yleisesti talon sisustus kaikissa huoneissa - niin mukava sen jatkokäsittelyä. Mutta muitakin vaihtoehtoja tapoja yhdistää koristeluun, kuten panelointi eteisessä ja rapussa ja MDF tai pistoke kodinhoitohuone, kipsilevy, jossa on keraaminen laatta keittiö ja kylpyhuone.

Vaihtoehtoja kuin koristella seinät puutalon sisällä paljon. Valitse haluamasi yksi, joka parhaiten sopii tilanteeseen ja taloudelliset mahdollisuudet. Mutta on olemassa useita materiaaleja, joita käytetään sisustusta puutalon ei ole toivottavaa useista eri syistä.

Mitä materiaaleja ei tule käyttää viimeistelyyn puutalojen sen vähäisen ympäristö-

On olemassa useita erilaisia ​​materiaaleja, joilla on erinomainen suorituskyky lujuus, korkea koriste ominaisuuksia ja vlagootpornostyu kestävät sieni ja muotit, mutta ne eivät sovellu käytettäväksi sisustus.

Syynä on, että niiden valmistuksessa käytetään sideaineiden formaldehydiä ja muita hartseja, jotka kuumennettaessa jopa huoneenlämpötilassa eristetään antaa pieni mutta huomattava määrä höyryä, vaikuttaa haitallisesti ihmisen. Jos ulkokuori tällaisten seinän materiaalit eivät ole vaarallisia - haitallisimmat komponentteja haihtuu ilmakehään suljetussa tilassa, niiden pitoisuus voi nousta vaaralliselle tasolle.

Näitä materiaaleja ovat:

Käytä niitä ei suositella, vaikka tekniset ja aputilat.

Materiaalivalinnat sisustamiseen puutalon on valtava. Työ ei tarvitse noudattaa henkilökohtaista upodobaniyam ja suositukset asiantuntijoita.

Kuin päällystää seiniä puutalossa - parhaat materiaalit

Puusta on erittäin suosittu rakennusmateriaali, joka ei koskaan mene pois muodista. Puutalot ovat myös aktiivisesti rakennetaan tänään 100 vuotta sitten. Säännöistä, niiden valintaan viimeistely seinien keskustelemme tässä artikkelissa.

Top vuorausmateriaalina seiniin - joista valita?

Laadullisesti päällystää seiniä moderni puutalo, sinun pitäisi valita vuorausmateriaalina perustuu useisiin tekijöihin. Olisi otettava huomioon asuinalueella esineen alueen ilmasto-olosuhteet alueella, samoin kuin väitetylle toimintasäännöt rakenteen. Pienessä maassa talon, jota käytetään vain kesäisin, voit vain maalata seinät tai kansi lakka, säästää rahaa.

Koteihin, jossa omistajat asuvat ympäri vuoden, on suositeltavaa valita kalliimpi, viehättävä ja kestävä vuorausmateriaalina. Laatu sisustus riippuu helppous laitoksen toiminnasta, sen toimivuutta ja estetiikkaa. Panostamalla viimeistely seinät enemmän vaivaa ja rahaa saavuttaa parhaat mahdolliset tulosten esittely. Yksi sopiva pintamateriaalien tavallisesti erottaa puusta viilua. Niiden käyttö mahdollistaa pitää ulkonäköä puuta huoneissa ja järjestää suotuisa mikroilmasto ihmisten elämää.

Vuori puusta - yksi sopivimmat vaihtoehdot

Suunnittelijat suosittelevat käyttämään seiniin:

Nämä vaihtoehdot päin eniten kysyntää, sillä niiden avulla luoda huoneeseen täysin suorassa seinät, ominaista helppo asentaa eikä vaadi asennusta edeltävät Pre-kohdistus katettavan pinnan. Löytää optimaalinen leikata, sinun täytyy harkita paitsi ominaisuuksia talon, mutta myös yksilölliset ominaisuudet sisätiloihin, kuten keittiö ja kylpyhuone seinät täytyy antaa materiaaleja, jotka kestävät kosteutta, ja olohuoneessa ja makuuhuoneessa on tärkein - ulkonäköä päättyy.

Seinät ja pintamateriaalit voivat olla jopa painon kuorman takia asennettu koriste-esineitä, huonekaluja, valaisimia ja muita kohteita. Kuormitus on myös otettava huomioon valittaessa viimeistely, joka käytön aikana vasten tuleva kerros ei romahtanut ja pitkään säilyttänyt teknisiä ja visuaalisia ominaisuuksia.

Puiset seinäpaneelit - tärkeimmistä eduista on luonnollisen lopputuloksen

Valettu edustaa tavallista puulevy erityinen kiinnitysurat sallii suurimman sovi tiukasti erillisiä elementtejä vastapäisen seinämän, kun asennus. Tämä viimeistely materiaali säilyttää kaikki ominaisuudet, hyödyt ja haitat puu:

 • laaja paletti värejä ja kuvioita;
 • hyvä eristys;
 • laatu äänen absorptio;
 • pitkä käyttöikä oikein asennettuna ja laadukkaaseen hoitoon;
 • pelko kosteutta;
 • altistuminen biologinen saastuminen (sieni, home);
 • palovaaran.

Näiden ominaisuuksien vuori, kun se on valittu, etusijalle malleja, joilla on hyvä suoja kosteutta vastaan, joita erityinen keinoja estää tartunnan puun muotin ja vähentää sen syttyvyys. Pinta vuorauksen voi olla sileä, hyvin käsitellyt ja käsittelemättömät. Toisessa tapauksessa, asennuksen jälkeen suojakuoren tarvitse jauhaa pintaan seinät, suojautua kielteisiä vaikutuksia hallituksen ja lakka.

Erityistä huomiota tutkimuksessa markkinoiden olisi annettava limakalvon puulajeja, josta se on tehty. Jos kuiva olohuonetta voi käyttää mitä tahansa materiaaleja, märkätilojen on parempi valita hallituksen lehmus, leppä ja tammea, eikä havupuuta. Oikein valitut ja oikein asennettu panelointi on monipuolinen, käytännöllinen, ympäristöystävällisyyttä ja valitus. Voit käyttää sitä koristella tahansa huoneeseen asuin puutalossa täysin noudattaen ideoita ja käyttäjien mieltymyksiä.

Kipsilevy - moderni muotoilu ja edullinen työkalu

Kipsilevy viimeistelyä varten puutaloja ei käytetä niin usein kuin kerrossänky, mutta se voi myös tehokkaasti salata rakentamiseen puutteita ja elementtejä tietoliikennetekniikan, jolle on ominaista pieni määrä ja voit sijoittaa sisäseinään ylimääräisen eristys. Toinen etu Kipsilevy on, että se pystyy imemään ja vapauttamaan kosteutta, ja tämä on erittäin myönteinen vaikutus sisäilman rakennusten.

Kipsilevy käytetään tyypillisesti koristeluun asuinkiinteistöjen modernia tyyliä. Levyt tämä materiaali voidaan taivuttaa kulmien ja seinämien tahansa sopiva muoto. Että vuorattu seinät pitkään säilyttivät visuaalisia ominaisuuksia, ne olisi lisäksi suojattava jyrsijöitä. Monet valmistajat suuret levyt kyllästetty kipsilevy erikoiskemikaaleja hylkivä hiiret, rotat ja hyönteiset.

Välillä kipsilevy ja seinä voidaan asentaa ylimääräinen eristekerros

Markkinoilla kipsilevyn arkkien monenlaisia:

 1. 1. Wall kipsilevyä. Käyttää puuta pintojen huoneissa normaali ilmankosteus.
 2. 2. kosteutta kestävä kipsilevyä. Sopivat koristeluun seinät "märkä" alueilla kotiin.
 3. 3. Tulenkestävä kipsilevyä. Käytetty koristeluun tilojen lämpötilan muuttuessa, ja lisääntynyt riski tulipaloja.

Kaikentyyppisiä Kipsilevy voi ostaa suhteellisen edullisesti ja nopeasti asentaa seinälle itse. Yksinkertaisuus ja nopea asennus on varmistettu suurikokoisia kipsilevyt. Kaakeloitu pinta voidaan edelleen maalata tai rapattu.

Kipsilevy voidaan käyttää vain vastakkaiset pinnat kodeissa, jotka ovat läpäisseet kutistuminen prosessin, ja edelleen asennuksen aikana tulisi olla sisennyksen lattian ja katon, koska taipumus puun laajentaa vaikutuksen alaisena lämpötilan. Koska hauraus kipsilevyjen, he voivat yksinkertaisesti repeytyä tai murtua vuodenaikojen lämpötilan muutoksia.

Tyypit ja ominaisuudet seinäpaneelit

Kaupoissa tänään löytyy useita seinäpaneelit, eri materiaaleista valmistettuja. Useimmiten rekisteröintiä yksityisten puutalojen käytetty levyjen MDF, lastulevyä, muovia, bambu ja lasia. Kuitulevypaneelit ovat suosituimpia ja monipuolinen. Loppuun, voit käyttää kotona:

Tärkein etu lastulevyt on niiden edullisuus ja kestävyys. Ne kiinnitetään seinään ruuveilla, jonka vuori on kestettävä jopa raskaita kuormia. Vuorattu puukuitulevy seinäpaneelit voi helposti ripustaa erilaisia ​​hyllyjä, valaisimia ja koriste-esineitä. Paneeleihin tämäntyyppisen markkinoilla edustaa sopivaa varusteet ja listat koristella nivelet. Missään paneeli, voit valita listat, jalkalistat, kulmat, leikata jne

Suosituin kuitulevy paneeli

Paneeli on hyvä kosteuden-, alhaiset kustannukset, asennuksen helppous ja ympäristöystävällisyys. Kiitos voimaa ja kestävyyttä, niitä käytetään yleisesti suunnittelemaan seinät kylpyhuoneet, keittiöt ja kylpyhuoneet. Tuote on hyvin monenlaisia ​​markkinoilla, ja ulkonäköä, eli ne voivat olla kauniisti järjestää "märkä" vyöhyke talossa.

Laajalti käytetty korjaus- ja moderni lasit. Niiden avulla voit luoda erilliset huoneet talon ainutlaatuinen muotoilu sopii makujen ja mieltymysten käyttäjät. Se on parasta käyttää lasilevyn kuten seiniin, sekä inserttejä, jotka koristavat huone. Täysin seinät lasipaneeleiden laatia vain toiminnallisia alueita: kylpyhuone, keittiö ja muut.

Lasipaneelit voidaan tehdä värimetallien materiaaleista, ja on paitsi tasainen, mutta myös uritettu, peitetty piirustuksia ja kolmiulotteisia kuvia pinnan.

SMP (lasilevyt) ovat hyvin koristeluun seinien hirsitalojen. Tällaiset verhousmateriaaleja on hyvät joustavuus asennettaessa sallitut kaarevuussäde levyn on noin 3 metriä. Eli voi vaurioittaa tämän sliippauksen aikana talossa lähes nolla. SMP ovat kevyitä, kosteutta kestävä ja palonkestävyys. Suuren koon, niitä käytetään paitsi pintojen viimeistelyyn, mutta myös luoda ohut sisäseiniä.

Block-house - onko se hyvä hinta-laatusuhteeltaan?

Hirsibunkkeri sen visuaalisia ominaisuuksia tuskin poikkeaa tavanomaisesta puulankuilla mutta on kupera lieriömäinen kasvot kylkiluun ja käsitelty helppo ja nopea asentaa. Se on ihanteellinen materiaali koristeluun seinät puutaloja, sen avulla voit säilyttää sisustetut huoneet suotuisat olosuhteet elämää ja se voidaan asentaa omistajat. Sillä sisustus käyttäneet lamellit 25 mm, jotka on kiinnitetty matkallaan.

Asiantuntijat suosittelevat ostaa elementtitalo viimeistelyyn puuseinät 10% marginaali. Ostaminen liikaa vuori kasvaa korjauskustannukset, mutta se on välttämätöntä laadun viimeistely. Jos lohko-talo ei riitä, meidän on pikaisesti mennä kauppaan uuden erän aineksia, jotka ovat varjossa ehkä täytä jo asennettu levyt.

Kalustettu elementtitalo seinät ovat erilaisia ​​estetiikkaa, mutta vaatii huolellista hoitoa leikkauksen aikana ja jatkuvaa hoitoa. Sinun täytyy puhdistaa säännöllisesti pölystä vuorattu seinät, ja 1-3 vuoden välein päivitettävä lakkapäällyksen. Korjaus seinien tulisi sisältää paitsi asennus rimat, mutta myös sisäistä lämmöneristyskerrosta laskeminen, jonka päällä on saranoitu elementtitalo.

Panelointi block-talo näyttää kuin tukki pinta vuoraamattomassa seinät, koska se on niin houkutteleva ja suosittu. Koristamaan seinät on tarpeen käyttää sisustus vastaavaa rustiikkityyliin sisustus - väärennettyjen tuotteiden, veistetty tarvikkeet, palkit, jne Oikea pukeutuminen on yhtä tärkeää houkuttelevuutta huoneet sekä oikea valinta suojakuoren ja asennustyöt ...

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin