Mitä voi korvata jauhot leivonnassa

Mitä voi korvata jauhoja leivontaan?

Vehnäjauhoa (1 kuppi) leivonnassa tilalle:

• Corn (vastaavalla määrällä)

• riisi (1 kuppi)

• Rye yhdessä perunatärkkelyksen (0,5 v. 0,5 v.)

Mitä voi korvata jauhoja leivontaan?

Ihmiskeho on yhtä ainutlaatuinen kuin puiden lehtiä tai lumihiutaleet - eivät löydä kahta samanlaista, vaikka se on kaksoset. Siksi yllättävä seikka, että eri ihmiset reagoivat tiettyihin elintarvikkeisiin eri tavalla, ei pidetä. Mutta yksittäiset reaktiot kehon - ei ole ainoa syy, joka joskus on luovuttava tavallista aineista joidenkin ruokia. Esimerkiksi vehnää, ruista tai ohraa jauhoja. Miten niin harmittomia ensi silmäyksellä tuote aiheuttaa intoleranssi? Voinko vaihtaa jauhot jotain, ja jos on, mitä?

Tärkein peruste luopua jauhot omassa ruokavaliossa joillekin ihmisille - se allergia. Useimmiten tällainen reaktio tapahtuu vehnälajeista. Tällöin on olemassa kahdenlaisia ​​allergiat. Ensimmäinen - intoleranssi jauhopöly. Tällainen allergia samanlainen heinänuha (reaktio erityyppisiin siitepölyä), ja siksi esiintyy useimmiten ihmiset kärsivät tästä taudista. Toinen - keliakian. Tämä aine on yksi niistä tekijöistä, vehnänjyvän. On kaksi tapaa ulos tilanteesta: joko ottaa antihistamiineja, lievittää allergiaoireita tai kieltäytyä jauhoja käyttämättä.

Toinen sairaus, joka pakottaa luopua jauhot - on keliakia - suuri herkkyys ohutsuolen gluteenia. Tällainen tauti on vaikea ruoansulatusta, henkilö kärsii usein ulosteet, turvotus, iho-ongelmia ja muita oireita, jotka ilman asianmukaista hoitoa voi aiheuttaa onkologian ruoansulatuskanavassa. Valitettavasti keliakia ei voida parantaa lääkkeillä ja ainoa tapa välttää kielteisiä seurauksia - on löytää mitä voidaan korvata jauhoja ja muita elintarvikkeita, jotka sisältävät gluteenia.

Mutta on kolmas syy. Tämä niin sanottu gluteeniton ruokavalio. Kieltäytyminen ruokia sisältävien jauhojen, monien mielestä tilan parantamiseksi kehon. Ihmiset, jotka noudattavat tällaista ruokavaliota, sanovat, että se ei vain auttaa laihtumaan, mutta myös myönteisiä vaikutuksia ruoansulatukseen ja tyhjentää toksiinien. Kuitenkin ravitsemusterapeutit ovat skeptisiä tämän, heidän mukaansa vaikutus ei saavuteta poistamalla gluteenia.

Monet kotiäidit kerran vaikea soittaa jotain, joka voi korvata jauhot leivonnassa. Helpoin vastaus - riisi, tattari, maissi tai kaurajauho, vaikka on muitakin, eksoottisempia ainesosia. Suurimoiden ja tärkkelys - se on edelleen suosittu tuotteita kuin voidaan korvata vehnäjauhoja (mutta kun se tulee allergiat vehnää, ei ole mitään järkeä vaihtaa suurimot jauhoja). Monet kotiäidit ajattelevat, että muffinsseja, kakkuja ja teeleipiä ainesosista on saanut paljon maukkaampia.

Tämä tuote on valmistettu kiillottamattomia riisi ja on kahdenlaisia: valkoista, valkoiset ja ruskeat lajikkeet vastaavasti ruskea lajikkeita. On yllättävää, että tämä kidutus ei ole tullut suosittu ainesosa, koska se on erittäin monipuolinen. Voit käyttää sitä paksuuntunut keittoa tai leipoa kakun. On kuitenkin olemassa muutamia vinkkejä. Vaikka riisijauho ja on samanlainen vehnää rakenteeltaan leivonnassa paremmin sekoita sitä muihin lajeihin.

Hyödyllisiä ominaisuuksia voidaan tunnistaa runsaasti kuitua ja proteiinia, mikä helpottaa ruoansulatusta.

Toinen tuote kuin voidaan korvata vehnäjauhosta. Se on valmistettu paahtamattomista tattari rouhe. Hän on hyvin kirkas pähkinäinen maku, joka täydentää kaikkia leivonnaisia. Kuitenkin haju ja maku aterian voi tappaa loput ainekset. Siksi ennen keittämistä tulisi varmistaa, että ei voi vahingoittaa seurauksena käytöstä tästä tuotteesta. Välttää epämiellyttävän maun valmiissa lautasen, on suositeltavaa sekoittaa tattarijauho muiden lajien kanssa, kuten riisiä.

Hyödyllisiä ominaisuuksia tämän tuotteen - se on runsaasti proteiinia, kuitua ja kalsiumia, jolla on myös suotuisa vaikutus koko ruoansulatuskanavassa.

Tämä tuote on viime aikoina tullut suosittu ansiosta uuden muodissa ranskalaisia ​​leivonnaisia ​​kutsutaan "makaron9raquo;. Ne on valmistettu munanvalkuaiset, sokeri ja manteli jauhot, tietenkin, joka antaa miellyttävä maku ja vaikutus suli lumihiutaleet hänen kielensä. Tämä aine sopii leivontaan kakkuja, leivonnaisia ​​ja tietysti keksejä, mutta se on tärkeää muistaa, että se imee nestettä hieman toisin joten ongelmia voi syntyä. On tai vähentää vesimäärää / maitoa resepti, tai käyttää niitä, jotka on alun perin manteli jauhoja.

Tämä tuote on helpommin imeytyä elimistöön sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvoja, joten se on hyvä terveys sekä kourallinen koko manteleita.

On olemassa muita analogeja tuotteen. Ensinnäkin joissakin tapauksissa jauhon voidaan korvata erilaisilla tärkkelystä. Peruna imee enemmän kosteutta, joten ilma lautasen. Maissi on samat ominaisuudet, mutta on enemmän miellyttävä maku kuin perunatärkkelystä, ja paistaminen näin saatu ei ole yhtä tuore.

Toiseksi, voit korvata jauhot suurimot. Kuitenkin, täysin eivät toimi semolina tarpeeksi liimaa. Mutta voit sekoittaa sitä muiden jauhot tietyissä suhteissa.

Lisäksi tavanomaiset ainesosat voidaan saavuttaa ja joitakin eksoottisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi, kookos jauhoja, hasselpähkinä, jyvät Chia, gramma jauhoja, Quinoa muista lajikkeista. Se on myös usein suositella kaurapuuroa, mutta hänen pitäisi kiinnittää huomiota siihen, että tuote saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia vuoksi ristipölyttymisen viljojen kanssa.

Mitä voi korvata jauhoja leivontaan ja ruoanlaittoon?

Hyvää päivää, rakkaat ystävät!

Tänään haluaisin puhua joistakin akkuja, esimerkiksi, kuin voit korvata jauhoja leivontaan ja ruoanlaittoon?

Miksi tämä kysyt?

Ja siksi - korkein arvosana jauhot jalostettuja elintarvikkeita ja kohtelee yksinkertainen ja tyhjiä hiilihydraatteja. Kun käsittely on poistettu leseet jauhot, mineraalisuoloja, vitamiineja, selluloosa ja väärinkäyttö tuotteet niistä muodostettujen ummetus, ruoansulatushäiriöt, jne.

Nämä hiilihydraatit ovat yleensä like talletetaan vyötärö, lantio ja sivut, luoda selluliittia. Miksi kaikki sanovat, että on parempi luopua valkoista leipää?

Tietenkin, jos lisäät pari lusikallista lautasen, kastiketta, jne, ei ole tarpeen soveltaa sitä tiukasti. Mutta jos rakastat leivonnaisia, tai voit leipoa kotitekoista leipää. sitten sinun täytyy vakavasti miettiä muuttaa tyyppiä jauhoja.

Jos ostat leipä on valmis, huomaat, että se oli heidän ensimmäisen luokan jauhoja, täysjyvä ja rukiin tai koko vehnäjauhoja, ja ilman muita kemikaaleja.

Jos otat jauhomäärän erilaisten viljaa, se on hyödyllisin, kaura, ohra, maissi, ja vasta sitten koko vehnä.

Mitä voi korvata vehnä vehnäjauhoja?

Toisaalta, kenellä on aikaa, on toivottavaa kierrättää itseään jauhoksi rouhe - tattari, kaurapuuro, koko vehnä, ohra, jne jotka Tykkään enemmän kuin he sanovat.

No, myyntiin tänään, löytyy valmiita aterian, kuten ohra, maissi, kaura, ruis, riisi karkea tai toisen luokan vehnäjauho, tapetti. Erinomainen leivontaan ovat kaurahiutaleet, ei edes huomannut erityisen hyvin, paitsi että vain pieni, mutta hyödyt moninkertaisesti. Olen edelleen täydentää leivonnaisia. kun nousu 1-2 ruokalusikallista kuidun tai leseet. Mitään eroa ei ole havaittavissa, mutta hyöty on paljon suurempi.

Katsotaan rinnastavat.

1 kuppi vehnäjauhoja vastaa:

0,5 kuppia ohrajauhoja

1 kuppi maissijauho

0,75 kuppi kaurajauho

Osa 1 kuppi maissijauhoa hienoksi jauhettua

1,25 kupillista ruisjauhoja

1 kuppi riisiä jauhoja

1,3 kuppia jauhettua kaurapuuroa

0,5 kuppia ruisjauhoja 0,5 kuppi perunajauho

0,7 kuppia ruisjauhoja 0,3 kuppi perunajauho

0,6 kuppi (10 ruokalusikallista) riisijauho 0,3 kuppia ruisjauho

1 kupillinen soijajauhoa + 0,75 kupin perunajauho.

Tässä on kuva, toivottavasti siitä on hyötyä sinulle ja voit alkaa kokata ja leipoa mestariteoksia uuden rakenteen koko perheen ja terveydelle!

Ja muista, että kaikki suhteellista, mutta jos otat välimaastoon, aina löytää itsesi eteen! Toivotan teille huolehtia itsestäsi ja istuttaa perheen ja ystävien maistaa terveellistä ruokaa, joka tuo iloa teille ja planeetan.

Näinkö? Kuten Klikkaa alla tai siirry pääsivun sivuston "Living with ilo!"

I ostaa valmiina jauhoja eri viljat, kiitos mittasuhteet, jotka vastaavat vehnäjauho, mielenkiintoista tietoa.

Jo kauan on kakkujen vilja- jauhot, todella puuroa.

Iloinen, että oli apua

Kyllä, olen samaa mieltä, mielestäni kaikkein herkullinen myös.

Viime aikoina olen myös yrittää käyttää kaurapuuroa ja cornmeal. Joskus muut viljat.

Irina suuri, suuri vaihtoehdon tavanomaisille valkoisia jauhoja

Tabletti on erittäin hyödyllinen! Olen aina useita jauhot!

  • VKontakte
  • facebook
  • youtube
  • merkitä

Osittainen tai täydellinen materiaalin julkaiseminen on mahdollista vain luvalla hallinnon ja aktiivisen vertailusignaalin sivustoon.

Copyright © 2011 - 2015 Eläminen ilo! Kaikki oikeudet pidätetään.