Mitä paremmin MDF tai lastulevy

Mikä parempaa käyttöä varten makuuhuone, keittiö, lapset: lastulevy tai MDF?

Käyttö moderni sisustus ja rakennusmateriaalien helpottaa suuresti korjausta ongelmaan. Se auttaa myös valitsemaan paras vaihtoehto luo pysyvän ja visuaalisesti houkutteleva kalusteet eri tarkoituksiin. Joukossa pahvisia suurta suosiota saanut laminoitu lastulevy ja MDF, joka jostain laatuominaisuuksia ovat eniten muistuttavista puusta, ja joiltakin osin jopa ylittää sen.

Käsitteen CPD tuttuja omakohtaisesti jokaisen yleismies. DSP on laajalle levinnyttä Vaikeissa puute ja pieni valikoima sopivia rakennusmateriaaleja. Ajan ohut ja epävarma vanerin keksi kattaa erityinen kerros, niin sanotusti, laminaatti.

On mahdollista nostaa laatan ominaisuudet kymmeniä kertoja ja antoi toisen nuorten derevozamenyayuschim kaltaisesta aineesta.

 • Vähemmän verrattuna kustannuksiin MDF.
 • Helppo työstää.
 • Laaja valikoima värejä.
 • Enemmän kestävä pinta, kestävät mekaanisia vaurioita.

Niistä puutteet olisi huomattava alhainen ilmankosteus, joka automaattisesti sulkee lastulevy luettelosta mahdollisuuksia kylpyhuoneet. Making kaareva ääriviivat voi olla hyvin vaikeaa vain siksi, että suurempien hiukkasten koostumuksessa, joka ei salli saada tasainen ja puhdas leikkaus.

Video kertoo sen parhaiten: lastulevy tai MDF:

On myös muistettava, että lastulevy on tehty kaksi teknologiaa, jota käytetään eri suhteissa formaldehydiä. Tämä on haihtuva kemiallinen yhdiste on hyvin vaarallinen ihmisille ja voi jopa johtaa myrkytys ja kuolemaa. Tyypillisesti lastulevy korkea pitoisuus formaldehydiä ei käytetty huonekalu-, ja menee puhtaasti teknisten tarpeiden. Kun ostaa huonekaluja valmistettu lastulevy paremmin perehtynyt todistus ja tarkista hygieeninen todistus tai suuri riski joutua uhriksi huonolaatuista tavaroita.

MDF valmistustekniikka on parannettu versio lastulevyn tuotantoa. MDF on pienimmät hiukkaset sahanpurua, puristetaan yhteen. Koska ainutlaatuinen prosessi liimaus toistensa kanssa, materiaali antaa erittäin vahva, homogeeninen rakenne ja täysin vaaraton ihmisen terveydelle. Tämä on mitä voit käyttää sitä huonekalujen valmistuksessa eri tarkoituksiin.

Miten käyttää MDF paneelit kattoon, näet artikkelista.

1
 • Lujuus ja yhtenäisyys rakenteen.
 • Helppo käsitellä.
 • Kosteudenkestävyys.
 • Hyvä anti-muodonmuutosta kyky.
 • Houkutteleva muotoilu ja kyky valita monenlaisia.

Tämä artikkeli löytyy tällainen materiaali MDF kuin keittiö esiliina.

Niistä puutteet on mahdollista kohdentaa korkeampi arvo (joka on edelleen pienempi kuin hinta puusta), samoin kuin riski tahattoman mekaanisen vaurion pinnalla, jos putoaa tai sitä tönäistään. MDF-levyt ovat alttiimpia palo ja jotkut paloturvallisuusmääräykset voidaan kieltää käytettäväksi erityistilanteissa.

Video - joka on parempi keittiöön: MDF tai lastulevy:

Pöydän artikkelin, voit lukea ja nähdä kuvassa erilaisia ​​ruokia lastulevy.

Tutkia perusteellisesti hyvät ja huonot edellistä materiaaleista, voidaan päätellä, että kukin esitetyistä vaihtoehdoista on oikeus olla. Vaikka niitä verrataan keskenään, MDF edut eivät ole niin tärkeitä kuin houkuttelevampi kustannukset lastulevyä. Ei ole mikään salaisuus, että enemmistö kuluttajista ohjaavat juuri tämä seikka, vaikka kustannuksella laatua ja kestävyyttä.

Yhteenvetona voimme sanoa, että MDF ja lastulevy, ja ovat menestyksekkäästi käytetty huonekaluteollisuudessa ja melko harmonisesti kilpailla ja täydentävät toisiaan. Kun valitset huonekalut tarpeisiisi, kannattaa harkita kaikki siihen liittyvät tekijät toiminnan, rahoituksellista lisävarusteena kompromissi ratkaisu näiden kahden materiaaleja. Enemmän Kunkin tilanteen hankintaan huonekalut ryhmien harkitsemaan.

Luettuaan artikkelin, voit valita itse oikeaan hintaan Keittiön esiliinat Film MDAs.

Itse asiassa, vihkiytymättömille olisi vaikea "silmämuna" määrittää käytettävän materiaalin, joten siellä on kaikki riippuu kustannuksista. Täysin räätälöinnin MDF - harvinaisuus, puhumattakaan kohtuuttomia kustannuksia tällaisen ostoksen.

Joten on melkoinen kompromissi on mahdollinen: julkisivut ja kaareva hyllyt MDF, kuten kaikki muukin sopii täydellisesti ja halvempaa analoginen lastulevyn ja lastulevyn.

Valittaessa kalusteita keittiöön on tärkeää poimia esiliina ja valita, mitä materiaalia se on tehty MDF tai HDF, ja miten tämä löytyy artikkelissa.

Mitä materiaalia valita makuuhuoneeseen

Näiden huonekalujen ensinnäkin pitäisi olla turvallista, koska unessa, vietämme enemmän aikaa kuin keittiössä. Siksi on parempi mieluummin MDF huonekalujen ryhmiä. kuten aiemmin mainittiin, kustannukset tällaisten ostojen on paljon suurempi kuin keskimäärin version lastulevy, joten se ei näytä kaikkien hyväksyttävissä. Lähtö tulee myös osittainen yhdistelmän materiaaleja ja tiukkoja sääntöjä ennen viite laatusertifikaatteja ennen ostoa.

Mitä vauvan kalusteet

Lastenhuone on epäsopivaa kokeilla laadukasta ja ympäristöystävällistä huonekaluja, joten sympatiaa on kokonaan sivussa MDF. Tästä huolimatta tässäkin on joitakin sudenkuoppia.

voit ostaa vauvan kalusteet, keskittyen seuraavat indikaattorit:

 • Taattua laatua MDF. Jotkut valmistajat yrittävät myös tallentaa ja korvata alkuperäisen kokoonpanon kyllästys ja turvallinen omia reseptejä.
 • Mikäli osa lastulevyn suojattu elokuva ei ole huonolaatuisia liitokset ja liitännät, on mahdollista kalusteiden ja laminoidun lastulevyn.
 • Joka tapauksessa, alhainen hinta ja hauraus suunnittelun tulisi nostaa epäluuloa ja aiheuttaa luopua kyseenalainen hankinta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit päättää itse, mitä on aivan sama, on etuja MDF huonekaluja.

Tekemällä tällaisen valinnan, eivät vaaranna ja keskittyä vain siihen taloudellisia mahdollisuuksia. Alentaa huonekalujen ryhmien on mahdollista, riippumattomien tuotantoyhtiöiden tai kuljetuksen, mutta ei valitsemalla oletuksena huonolaatuista ja epäluotettavia tuotteita.

Mitä materiaalia valita keittiökalusteet

Täällä kaikki on paljon mielenkiintoisempaa, koska molemmat materiaalit ovat tarpeeksi hyviä käytetään tekemään keittiössä sarjoiksi. Jotta voitaisiin määrittää rajat sallitun käytön lastulevyn, se riittää muistaa tärkein "vihollinen" - kosteus. Tämä heti poistaa jalustat alla pesuallas tai lähellä sitä. MDF puolestaan ​​on hyvin herkkä lämpötilan, niin lähellä keitto- pinta ei ole paikallaan. Ilman näitä kaksi paikkaa, voit helposti suunnitella tulevia kuulokkeita.

Video - joka on parempi keittiöön: MDF tai lastulevy:

Käyttämällä kuitulevyä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luomisessa kaunis ja kohtuuhintaisia ​​huonekaluja ryhmiä. Jos puusta - ylellisyyttä vaihtoehto, tarvitsevat erityistä hoitoa ja huolellinen hoito. Toinen asia on kalusteita ja yhteiset lastulevy ja MDF, jotka eroavat parempaan suuntaan, paitsi edullisuus, myös kestävät paremmin mekaaniset ja termiset, ja ne ovat vähemmän alttiita tuholaisia ​​ja sieniä. Making älykäs ja tietoisen valinnan hyväksi tietystä aineksesta, et vain säästää turhilta pettymyksiä, mutta et vaarassa saada huonolaatuista tai vaarallisia aineita.

Mielenkiintoista tietoa! Mutta aikoina niukkuus, kun lisäksi lastulevy ollut enää muita materiaaleja väestöstä ei ollut valinnanvaraa, eikä kukaan ajatellut sitä haittaa ihmisen elimistöön. Mutta ne, jotka tunsivat yrittivät olla ottamatta huonekaluja lastulevystä käyttää vanhoja huonekaluja tuotantoa. Mutta nykyään on laaja valikoima, ja tärkeintä tässä ei tehdä virheen.

Muistan kerran alkoi tehdä huonekaluja lastulevystä, ihmiset yritä ostaa sitä ja käyttää vanha kalusteissa. Ja jotka ovat saaneet uudet huonekalut, haju on ensimmäinen kerta oli, voitaisiin sanoa, kauheaa. Mielestäni on parempi ylihintaa, mutta ostaa huonekaluja laadukkaita ja valmistettu puusta, etenkin lastenhuoneessa ja makuuhuone. Ja artikkelissa, olisin parempi mieluummin MDF.

Mitä paremmin MDF tai lastulevy huonekaluihin

Valitessaan edellytykset niiden asunto on tärkeää paitsi ulkoista tuotteiden suunnitteluun. Ja osa huonekaluista on yhtä tärkeää.

DSP - on puuta - struzhochnaya levy, joka on piilossa laminaatin huonekaluja, mikä ei ollut ulkopuolella: leppä; saksanpähkinä; wenge. Laminaatin sisällä kerroksen pinnoitteen alle aina lastulevy.

Edut laminoidun lastulevyn seuraavasti:

 • riittää kohtuulliseen hintaan;
 • peitetty monenlaisia ​​laminaatin;
 • toleranssi korkean lämpötilan vaikutus;
 • se on erittäin helppo käsitellä huonekalujen valmistuksessa.

Haitat ovat:

 • vakava löysyyttä asiasta;
 • huono retentio ruuvit, erityisesti toistuva käyttö;
 • kynnet tuskin säilytti sisällä laatta;
 • käyttöikä ei ole yli 10 vuotta.

Valmistuksessa rakennusmateriaalien koostumuksessa hakkeen sallittu aineiden esiintyminen, jotka tuottavat kohtalaisen määrän formaldehydiä. Ne ovat melko haitallisia ihmisille.

Tämä moderni materiaali tuotetaan suuret tehtaat hakkeesta. Se jauhetaan ja sekoitetaan hartsin kanssa. Tämän jälkeen sahataan muodossa laatat.

Ennen kuin aloitat liimaaminen on sijoitettava tasaiselle pinnalle. CPD tulee puhdistaa pölystä ja muista epäpuhtauksista. Tasoittaa kulmahiomakoneen. Kalvo vähitellen pois tukiasemasta. Varovasti soveltaa ja sileä, jotta kalvon alle ei jää ilmakuplia.

Laminaatin voidaan onnistuneesti soveltaa tulostusta. Se näyttää erittäin vaikuttava.

Pieniä siruja tätä materiaalia on enemmän kuin pahvi. Valmistaja tiivistämällä hieno puu pölyä. Sekoittaa hartsien ja liima. Toisella puolella peitetty laminaatti. Muut, väärälle puolelle on päällystetty kiiltävä muovi, maali tai eri elokuvia.

edut dispergoimalla hieno jae (mdf):

 • formaldehydi pienin annos, normaalin rajoissa;
 • joustavampaa, joka sallii tehdä kalusteet eri suoritusmuodoissa;
 • käytetään valmistuksessa ureahartsia, melamiinin modifioitu, joka tuo materiaali puu;
 • materiaali voi olla kosteudenkestävä, toisin kuin CPD, joka voimakkaasti vetää kosteutta. Täällä, kaiken kosteuden MDF seinään;
 • tunnettu siitä samanvahvuinen.

Mitä teet, mikä on parasta huonekalut, MDF tai lastulevy? Usein otetaan huomioon materiaalikustannukset. MDF 1,5-2 kertaa kalliimpaa. On myös tarpeen edelleen prosessi:

Siksi on parasta tilata huonekaluja seuraavasti:

 • kehon käyttää lastulevy;
 • etupuolella julkisivun tai liukuovia parasta laittaa MDF. Lisäksi kosteutta kestävä MDF huonekalujen kylpyhuoneessa olivat hyvin palvellut keittiössä.

Käyttöikä seinäpaneelien sisustamisen MDF myöskään suurta. Kuten näette kysymys, mikä on parempi, MDF tai lastulevy huonekalu-, paras vastaus - tämä yhdistelmä materiaaleja. MDF tyypit määräytyvät tarpeiden mukaan heidän hakemuksensa:

Tämä on hyvä yhdistelmä lisäarvoa ja laatua. Materiaali edullinen, laatu ja luotettavuus.

pohjalta lastulevyn keittiö julkisivu on epäedullisempi kuin MDF.

MDF julkisivut ovat:

Soveltamisessa muovi

Vanerointi fasadi - emäksen MDF soveltamisesta ohut kerros hakemistopuun ja lakan päällystetty matta tai kiiltävä.

Teknisiin tietoihin, hän myöntää maalattu julkisivut, samaan hintaan. Viilu olisi sovellettava molemmilla puolilla. Tällaisessa tapauksessa säilyttänyt teknisiä ulottuvuuksia.

Levitä viilu toisaalta - halvempi hinta. Mutta sitten käytössä julkisivu voi taipua 1-2 vuodessa. Maalattu julkisivu on hyvä maalaus ei ole halpaa. voi olla tai maalata toisella tai molemmilla puolilla. Tämä ei vaikuta sen toiminnallisuutta ja suorituskykyä.

Tänään on hyvin suosittu suunnittelussa julkisivun edessä tiili kotiin käyttötarkoituksia. Sitten sen kokoa.

Viimeistelyyn kitti maalaamiseen sekoitus erityistä sisältöä. Täällä kaikki lajikkeet viimeistely kitti.

Murskattu kivi on tuotettu murskaamalla kiviä jakeet suurempi kuin 5 mm. Seuraamalla linkkiä näet raunioista GOST 8267 93.

Muovi soveltaminen millimetrin kerros erilaisia ​​vaihtoehtoja värejä - yleisin järjestyksessä. Levitä muovi myös molemmin puolin. Tämä julkisivu voidaan laittaa eri alumiinilistat, jossa on pyöristetyt päät. Mukava ja kaunis kääntyy MDF liitä PVC-kalvo.

Jos laitat muovi MDF vain toisella puolella, paneeli voi myös muuttaa muotoaan ajan mittaan. Alumiini runko suojaa sisällä MDF vettä vastaan ​​ja kosteutta. Tämä lisää merkittävästi käyttöikää huonekalut. Lisäksi nämä pinnoitteet ovat pestään hyvin ja pitkä palvella.

Luotettavin julkisivut MDF - soveltamisen kanssa muovien alumiininen runko rintamalla. Täällä MDF profiilin kehystetty julkisivuihin. Tarjolla on laaja valikoima värejä - 500.

Kalusteet MDF soveltamisessa muovi alumiinikehyksisessä

Lisätietoja eroista MDF ja lastulevy katsoa video:

Maalatut julkisivut ovat saatavilla suuressa värivaihtoehto. Ne voivat olla:

 • puhdas väri;
 • terästä metallinen.

Etuna näillä aloilla riittävän korkealla hintaluokkaan - kesto operaation.

Laadullinen julkisivu voi sisältää sulkeumia tai karheus. Silmämääräinen tarkastus osoittaa täydellisen peilin pintaan.

Tämä saadaan aikaan jauhamalla eri tasoilla:

Tämä julkisivu on valmistettu käyttäen erikoistekniikkaa ja vaatii tiukkaa täytäntöönpanoa kaikissa vaiheissa. Tämä tulos miellyttää omistajat pitkään. Juuri tällaista MDF ei ole tärkeä, se on värjätty yhdellä tai kaksi puolta. Tällaiset paneelit eivät pelkää vettä tai höyryä, tai kosteudelle.

Julkisivut pohjalta lastulevyn tai muovista, soveltamalla sitä toisaalta eivät suosittele valita asiantuntijat, jotka tekevät huonekaluja. Maalattujen julkisivujen välittävät on puhdistettava noin kuuden kuukauden välein. Helppohoitoisuus riippuu ergonominen muotoilu huonekaluja. Hoitaa pinta on yksinkertainen.

Tämän sopivat tavanomaiset välineet ikkunoiden pesu. Jos oli rasvatahroista voidaan pyyhkiä sienellä tai liinalla ja pesuaineella.

Pinnat on helppo puhdistaa tarpeeksi eikä se saa olla pahoin saastunutta.

Ominaisuudet materiaalikustannukset

Kaikkein budjetti suoritusmuoto on lastulevy. Se on tehty lähinnä hyllyjä. Jos teet julkisivun välttämättä aiheuta laminointi. Tällainen huonekaluja on edullisin.

Edut - kustannukset ovat huonekaluja. Ei kalliita laitteita myös vähentää kustannuksia ostaa. Tästä hintaluokassa huonekaluja on hyväksyttävää.

On välttämätöntä valita hyvä DSP.

MDF tartuntaominaisuudet erityisellä vinyyli kalvo julkisivuille ja se voi olla:

Mikäli kalvo altistuu kuumuudelle, se on kuorittu. Se kannattaa valita laadukas elokuva ja hyvä liimaus. Kalusteiden kestää 5-7 vuotta.

Julkisivut ovat helposti alttiina naarmuja. Kuitenkin ruoka tässä hintaluokassa ja on vastaava palvelusaika.

Mikä huonekalut on parempi, MDF tai lastulevyä, ja neuvoo suunnittelijoita. Jos otat näytteen kahdella rintamalla, ensi silmäyksellä ei voi heti määrittää, mistä ne on tehty. Sekä julkisivu - budjetin vaihtoehto kalliiden puun.

Johtuen muoti tyyli Art - Decor, jossa klassinen nykyajan muodikas materiaaleja voidaan onnistuneesti voittaa nämä julkisivut. Maalata ne parvi, minimalismi, ja saavuttaa erittäin mielenkiintoisia vaikutuksia.

Julkisivut suoria muotoja käytetään useimmiten moderni sisustus, lineaarinen suunnittelu - projektit. Suosituin värillinen kiiltävä tai MDF viilut.

Moderni muodin trendejä yleensä yhdistelmä kirkkaita värejä MDF viilua aito puu. Ottaa tutkittavaksi hallitsevuus tumma pohja kevyellä ylä- ja päinvastoin.

Digisovittimia ei pitäisi näkyä visuaalisesti massiivinen ja suuri. Laminoitu MDF paneelit seiniin toistaa tekstuuri puusta. Visuaalisesti on vaikea löytää eroja. Nämä paneelit voidaan soveltaa viimeistelyssä kattoon.

Keittiö on välttämätöntä, että materiaali ei ole vain kaunis, mutta myös käytännöllinen. Muoti nyt matta maalattu julkisivut Italian suunnittelijat.

Erittäin mielenkiintoinen vaihtoehdot ovat nyt luotu himmeä julkisivut. Kiilto on helpompi hoitaa. Se on vähemmän näkyviä erilainen saastumista. Käytännön ihmiset pitäisi valita valmistetut kalusteet kiiltävä MDF paneelit. Käyttämällä neuvoja suunnittelijat voivat menestyksekkäästi ostaa huonekaluja.

Valitsemalla kalusteet lastulevyn ja MDF, ero on kustannusten ja laadun. Kuitenkin molemmat paneelit voidaan menestyksellisesti käyttää kun haluat ostaa budjetin huonekaluja.

Onnistuneen järjestämisen tilaa lapsille on tärkeää pohtia lääkäriin. Kun vauva on kasvanut ulos mukavat vuoteet. On aika huolehtia järjestelyn tilaa hänen huoneessaan.

Voit tehdä tämän, valita huonekalut, joka:

Kasvanut lapsi jo kaivata:

 • taulukko, jossa se luo ensimmäisen mestariteoksia työnsä, ja myöhemmin - läksyjen;
 • mukava sänky;
 • kaappi laatikoilla vaatteita ja leluja.

Kaikki huonekalut Lastenhuoneen olisi ympäristöystävällisistä materiaaleista. Lisäksi on mahdotonta laittaa lapsen huoneeseen huonekaluja, jos jokin materiaaleja, joista se on tehty, vauva on allergia.

Ensimmäinen asia, sinun täytyy etsiä valitessaan huonekaluja lastentarha - on huonekalujen laatu. Tuotteet on sertifioitu. Laadun pitää olla tehtaan. Mitä enemmän moduuleja, sitä enemmän mahdollisuuksia luoda ihanteellinen lastenhuone alueita virkistys, pelejä ja toimintaa.

Huonekaluja lastenhuoneessa

On välttämätöntä, että kaikki huonekalut sopivat lapsen iän mukaan. Jotta hän voisi saada hänen asioita tai leluja hyllystä tai pöydälle.

Tuoli ja pöytä pitäisi olla sellainen, että asento vauva kehittyä kunnolla.

Jos koko lapsen huoneeseen ei salli sijoittaa täyden huonekaluja, lähtö ostaa modulaariset kalusteet - muuntaja. Esimerkiksi valinta kerrossänky auttaa luomaan henkilökohtaista tilaa jokaiselle lapsista. Se voidaan asentaa laatikko pellavaa ja vaatekaappi.

Sinun ei pitäisi sotkua huone tarpeettomia huonekaluja. Vain tarvittavat asiat. Jos oikea lähestymistapa valintaan huonekaluja, lapset onnellinen ja yrittää tehdä tehtäviä ajoissa.

Ympäristöystävällisiä materiaaleja julkisivuihin ja rakennusten tuotteita:

E1 - on korkein turvallisuus luokan lastulevy. Jos lasten huonekalut tehty tässä tiedotteessa, et voi murehtia laatua paneelit. Tämä materiaali on kosteutta. Hän on täydellinen ruhot huonekalut ja hyllyt. Lastulevy päälle liitetään on PVC-kalvo.

Valmistukseen ovesta huonekalut sopii paremmin MDF. Tämä materiaali antaa lujuutta ja kestävyyttä rakenteita. Ei pelkää vettä, ei turmele ajan. Naarmuunnu ja lialta.

Mitä tulee ottaa huomioon valittaessa keittiökalusteiden

Jos keittiö on tilava, valitse iso pöytä. Se voidaan sijoittaa huoneen keskelle, kun vieraat tulevat. Pöydän ympärillä, voit järjestää joitakin tuoleja. Onnistuneesti poimia soikea tai pyöreän pöydän.

Mallien taulukko olisi yhdistettävä tyyli Keittiökalusteiden. Pieniin tiloihin soveltuvat hyvin muuntaja. Se ei vie paljon tilaa, kun taitettu.

Kaikki materiaalit, joista kalusteet on kestettävä höyryä ja kosteutta. Tällaisille huonekalut, valita vain laadukkaita materiaaleja lastulevy tai MDF.

Että ne eivät muuta muotoaan ajan mittaan. Valitsemalla kiiltävät pinnat, on mahdollista varmistaa vähintään huolia puhdistusta. Tämän huonekalujen ei ole näkyvissä tahrat rasva ja muut epäpuhtaudet. Mattapintaa enemmän oikukas, mutta nykyään ne ovat muodissa.

Materiaali, josta huonekalut tehdään, on tärkeää myös valittaessa keittiölle. Pöytälevy voidaan puusta, kivestä ja MDF. viimeinen ainekustannukset ovat paljon helpommin.

Niin, jotta ei arvaa mitä materiaalia on parempi, Valitse yhdistelmä laminoidun lastulevyn ja MDF, yhdistää pinta- ja varustamaan asuntojen iloksi itselleen ja perheelleen.

Valitse, mitä on parempi: MDF tai lastulevy Keittiön

Ensimmäinen asia harkitsemaan valitessaan kalusteita keittiöön - se on sen toimivuus. Mutta yhtä tärkeää on katseenvangitsija ulkonäkö. Mutta silti täytyy harkita hintaa huonekaluja. Monet ihmiset haluavat saada vähän rahaa laadukkaita ja kauniita huonekaluja. Mutta mikä on parempi: MDF tai lastulevy keittiöön?

Materiaalit koristeluun, seuraavasti:

Jos puuta tai alumiinia selkeä, lyhenne lastulevyn ja MDF, monet herättävät kysymyksiä. Näitä materiaaleja käytetään laajasti modernit huonekalut tuotannossa.

Aineistojen luomiseen lastulevyä ja MDF, voit kehittää erilaisia ​​tuotteita kotiin, myös keittiö. Kumpi on parempi: MDF tai lastulevy?

Keittiön tarvittavat huonekalut kestää lämpötilanvaihtelut ja kosteuden. kaapin ovet ovat jatkuvasti alttiita mekaaniselle rasitukselle, ne avataan märin käsin. Siksi julkisivu keittokomero on yleensä valmistettu MDF ja sivuseinän ja laatikon - lastulevyn. Tämä johtuu siitä, että materiaaleja.

Lastulevy - laminoitu lastulevy. Se on saatu puristamalla sahajauhoa. Mutta ensimmäinen, ne käsitellään formaldehydihartsi. Sitten se laminoitiin - pinnoitetun kalvon paperi, joka on kyllästetty melamiinihartsilla. Vedenpitävä lastulevy levynvalmistus- parafiinia tai emulsio.

DSP edeltäjä ilmestyi 40s viime vuosisadan. Sen valmiiksi ei käytetä ainoastaan ​​laminointi, mutta myös muovia, viilu, akryyli ja jopa tekokivestä.

MDF - puu-kuitulevy, joka on saatu painamalla kuivattiin pelimerkkejä. Sitä ennen se lisäsi parafiinia. He tekevät materiaalista vahvan. Sahanpuru käytetään MDF, hyvin pieni. Näin ollen, saatu tuote on paljon vahvempi ja tiheämpi. Hartseja, jotka ovat haitallisia ihmisille, tällaiset tuotteet eivät ole monta. Siellä oli niin kamiina 60 viime vuosisadan.

Joten on parempi, MDF tai lastulevy keittiöön?

Ehkä tärkein etu on sen alhaiset kustannukset lastulevy. Hinta arkki vaihtelee 220-400 ruplaa. Se riippuu paksuudesta, joka voi olla 8-25 mm.

Tuotteet on valmistettu tästä materiaalista siirrettiin, kosteus ja korkeita lämpötiloja, mikä on usein löytyy keittiökalusteiden lastulevy.

Hinta riippuu myös tyypistä sisustus.

Värimaailma tuotteiden maitotuotteiden tarpeeksi leveä. Usein hän toistaa puun väri eri rotuja.

Ensinnäkin tämä jäykkyys, minkä vuoksi sitä ei voida jauhaa.

Läsnäolosta johtuen erilaisten hartsien levyn lastulevy viittaa myrkyllisiä aineita. Tämä luku riippuu siitä, millaisia ​​käytetyn hartsin valmistuksen aikana. Kaikkein vähiten haitallisia aineita tallennetut E1 levyt.

Oli miten oli, lastulevy luoda entistä työtasot. Lastulevy peitetty HPL-muovi, jota kutsutaan myös laminaatti, käyttäen lämpömuovattavia tekniikkaa. Erityistä huomiota kiinnitetään hitsauksen laatua. Jos se on huono, niin kosteus pääsee viilaus, hallituksen työtasojen turpoaa ja menettää kaikki rahansa. Lastulevy työtasot eivät useinkaan ole kovin hyvälaatuisia.

Materiaali on helppo työstää avulla jyrsintyökalujen. Se kääntyy kuviollinen takapinta.

Elokuva PVC eri värejä voi antaa huonekalut moderni ja tyylikäs. Hän ei pelkää vaikutusta happojen ja kodin kemikaaleja. Soveltuu kalusteiden eri emalit.

Tuotteet on valmistettu tulenkestävästä MDF. He eivät turpoa kosteudelta. Voimme sanoa, että materiaali on ominaisuuksiltaan paljon lähempänä puuhun kuin lastulevy. Pinta MDF keittiö (Gloss) ja alkuperäinen kaunis. Levitä erikoistehosteita (helmi, Chameleon) tekee mahdolliseksi saada kauniita ja omaperäisiä tuotteita. Ja kun ajatellaan saatavuutta eri värejä, niin valmistajat ovat hyvät mahdollisuudet luoda kauniita ja omaperäisiä ruoanvalmistukseen.

Korkeampi hinta kuin nimikkeen lastulevyä.

Päällyste voi hilseillä, kun lämpötila ylittää 75 astetta.

Levitä runko julkisivut. Runko profiilia MDF täydennetään inserttien lastulevy, metalli, lasi. Runko on koristeltu PVC-kalvo tai viilu. Niiden etuna on alhainen hinta ja kyky luoda useita eri vaihtoehdot.

Haitat - hauraus, monimutkaisuus hoitoa. Kehykset joskus heikosti yhdistetty, mikä johtaa epävakauteen tuotteen.

postforming menetelmä on se, että laminaatit on jo taivutettu molempiin päihin. Muut käsitelty koristeellinen reunus jälkeen lyhentää vaaditun resoluution.

Useammin kaikki neljä loppuun käsitelty PVC, akryyli- tai alumiini vanteen. Värireunukset voidaan verrata väri huonekalut.

Softforming menetelmä koostuu koneistus reunat esimuotin leikkureita, joiden pyöristetty ulospäin. Koristeellinen elokuva leikata Butt liimaa.

Vaikuttavaa tuote voidaan saada koristelu tuotteita MDF kiille eri värejä. Ensimmäinen pinta on pohjustettu, maalattu, kuivattiin, hiottu. Myöhemmin levitetään sitten useita.

Käsittelyn jälkeen viimeinen kerros on pinnoitettu lakalla. Kuivauksen jälkeen, puola uudelleen.

Etuna on kaunis ulkonäkö, joka on haitta - suhteellisen korkea hinta muovi- kalvon tai pinnoitteen. Näiden huonekalujen voi haalistua auringossa hänen vasemman sormenjäljet. Takapuoli ovet ovat yleensä valkoisia. Lisäksi vuodesta iskuille näkyvät lohjennut korjauskelvottomaksi.

Joten mikä on parempi: MDF tai lastulevy? Keittiöön olisi mukava tehdä kaikki MDF kalusteet, eikä vain julkisivut? Kyllä, se olisi ollut vahvempi. Mutta paljon kalliimpaa. Siksi on todennäköisempää käyttämään tällaisia ​​laitteita.

MDF on suurempi tiheys. Tämä ei ainoastaan ​​pidentää tuotteiden, vaan myös sisustaa erilaisia ​​veistetty malleja ja koristeellisia.

Näin syntynyt huonekalut on kaunis ulkonäkö, julkisivu ei ole voittamaton. Tietenkin tämä huonekalut ei ole yhtä kestävä kuin puuta, mutta tavanomaista huolellisuutta se kestää omistajat uskollisesti pari vuosikymmentä. Ja tänä aikana, kenties uusia teknologioita syntyy, jotta useammat laadukkaita huonekaluja. Keittiön MDF arvostelut kerää erilaisia. Periaatteessa, kuluttajat pitävät ulkoasua, mutta ei tyytyväinen laatuun työtasot.

1