Mitä antaa kaveri helmikuun 14

Mitä voit antaa kaveri helmikuussa 14p Yllätys rakkaansa

Tunnettu ja suosikki loma - 14. helmikuuta Ystävänpäivä. Koska siihen liittyy paljon toivoa, rakkautta ja muistoja. Mutta on aina kysymys - että voit antaa kaveri helmikuussa 14p Ja olisi toivottavaa, ettei pelkkä läsnä, ja mikä olisi muistetaan pitkään. Kyllä, ja niin että moloodoy ihmiset ymmärtävät, mitä tunnet häntä. Vain tyttöystävä tai rakastava vaimo voi valita, mitä sopii 14. helmikuuta suosikki kaveri. Ensimmäinen asia on otettava huomioon kaikki mieltymykset ja etuja puolikkaat. Ja helpottaa tarjota useita vaihtoehtoja.

Kuten kaikki tietävät, tie sydämeen on vatsan kautta. Siksi voimme yrittää tehdä yllätys 14. helmikuuta kaveri ja keitä kulinaarinen mestariteos. Olisi erittäin tarkoituksenmukaista leipoa kakun tai cupcake sydämen muotoon. Jos et ole erityisen paistaa kulinaariset taidot, voit vain ostaa karkkia sydämen muotoon.

Voit myös olla luova. Valmista jälkiruoka ja kortin voit kirjoittaa - "You - kuin mikä. Lomake on aina sama, mutta eihän sitä koskaan tiedä joitakin täyte. "

Paitsi makeisia, miehet ovat kovasti lihaa. Siksi lounaalla, valmistaa herkullisen iso pihvi, ja tehdä se näyttää enemmän romanttinen kastike piirtää sydän sitä.

Romanttinen ilta voidaan järjestää hyvin nopeasti. Voit tehdä tämän tarvitsemme sushi, evästeet tai voileipiä. Ne voivat olla tarjottimelle tai levyn laittaa sydän - ja rohkeasti kutsua suosikki pöydässä.

Jos asut yhdessä, yllättää rakkaasi aamiaista. Tämä voi olla peruskoulun munia, mutta levylle majoneesi ja ketsuppi voi vetää koko kuvan, ja rakkaudentunnustus. Ja voileipiä tietenkin muodossa sydämet.

Tämä asettaa koko päivän eroottinen kosketus. Siksi on mahdollista tehdä "romanttinen" 14. helmikuuta kaveri uusia leluja. Ja juuri tässä tilanteessa, intiimi lahja on eniten pois paikaltaan. Hän antaa hieman mausteen ilta. Helpoin ja hyödyllinen lahja - se on alusvaatteet rakkaudentunnustus tai mielenkiintoinen kuvio. Ja nämä tuotteet ovat nyt merkitty useita. Mutta jos sinulla on erityisiä pyyntöjä - vain ostaa alusvaatteet ja antaa henkilökohtaisen tulostuksen. Tämä voidaan tehdä missä tahansa valokuvausliikkeessä.

Vaikka sinusta tuntuu ujo mennä seksikauppa - ei ole ongelma: on olemassa monia verkkokauppoja, jotka toimittavat tavaroita kotonaan. Antaa tuollaista hetkellä paras rakastettu kanssa Eroottinen tanssi.

Yllätä nuorukainen voi ja pyjamat kaksi.

Tämä on erityinen ryhmä lahjoja, et voi mennä yksityiskohtiin. He eivät ylpeillä eivätkä näytä ystävillesi. Mitä he ostettu erikoisliike, on tarkoitettu vain kahden ystäville. Joten anna periksi ujous, sulje makuuhuone, ja sitten kaunis päivä hitaasti mennä intohimoinen yö kahden hengen rakkaudessa.

Jos kysymys, että voit antaa kaveri 14. helmikuuta kidutettu, ja ei ole ajatuksia, juuri esittelevät rakkautta ja huomiota. Jälkeen miellyttävä tunteita ja huomiota on erittäin tarpeellista kaikille, ja miehet eivät ole poikkeus. Siksi tarvetta ostaa kalliita lahjoja, tärkein ja arvokas se on yksinkertaisesti mahdotonta arvioida rahaa.

Jos sinulla on hyvin kehittynyt mielikuvitus ja tyylitaju - kirjoittaa jae. On mahdollista kuvata, miten, milloin ja missä oli ensimmäinen kokous, päivämäärä, ensimmäinen suudelma. Keskeisin - vain ostaa "Valentine", se myydään kaikissa kaupoissa ja kioskeissa. Mutta arvokkain on yksi teet omin käsin. Hän oltava erityinen energiaa.

Toinen idea - tehdä muovailuvaha kaktus, mutta sen sijaan neuloja, aseta vartaat sydämet. Keskiössä tämän koko Rakennusnosturia jaettuja kuvia. Alkuperäinen, kaunis ja edullinen.

Tämä lahja on niille, jotka ovat nimen Svyatoslav. Ota purkki, ja laittaa paljon ja paljon valotikkujaan. Pankki voidaan kääriä kaunis paperilla, jotta se näyttää enemmän mallikas. On tarpeen antaa nämä sanat - "! Olet minun tähti, sinä olet minun Svetik" Se näyttää todella hyvältä ja alkuperäinen.

Viime aikoina yhä useammin pojat ohjelmoijat, tai yksinkertaisesti niille, jotka eivät voi kuvitella elämää ilman tietokonetta. Tämän luokan erityisiä lahjoja tarvitaan. Se voi yksinkertaisesti olla tietokone kamaa, joka helpottaa heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Tärkein asia, muistaa yksi asia - ei sydämet ja vaaleanpunaisia ​​sävyjä, kaiken pitäisi olla tiukasti klassiseen tyyliin. Hyvä vaihtoehto - muistitikkuun enemmän muistia tai uuden hiiren. Alunperin antaa tukea alla tee taulukko tai ilmastointijärjestelmä. Uskokaa minua, valitsevat lahjoja kaveri 14. helmikuuta tärkeintä - olla tietoinen osuutensa. Ja pienimmätkin flash-asema tuo hänelle paljon iloa.

Vuosisadalla on ominaista se, että ihmiset ovat siirtymässä oikea ruokavalio ja alkaa massiivisesti osallistuvat terveys- ja liikunta. Siksi on olemassa ideoita 14. helmikuuta kaveri, joka on kiinnostunut urheilusta. Lahja nuorelle tulisi edelleen edistää häntä pysymään ja jatkaa hyvässä fyysisessä kunnossa, ja joka tapauksessa ei jäisi urheilua. Olisi hienoa, jos teet huoneessa, kaveri tarkastellaan lahja, ja muistan sinut. Niin hyvä idea on esittää hänelle pallo, käsipainot, laajennuskortti, käsipaino tai jotkin muut urheiluvälineet. Lahja, jossa ihminen koskaan unohda - rekki, josta voi asentaa kotona yksin ja yhdessä parantaa.

Jos kaveri sellainen asia jo, voit vain ostaa urheilu yhtenäinen tai T-paita, jossa alkuperäisen kirjoitus. Enemmän kuin budjetti vaihtoehto - merisuolakylpy, rentouttava suihkugeeli.

Jos sinulla on vielä kysymys, että voit antaa kaveri 14. helmikuuta olkaamme jakaa nuoria eri kiinnostuksen. On tyyppejä, jotka ovat mielellään lahjoja ja yleensä rakastavat pikku yllätyksiä. Sitten nauttia ennalta haku ja paikantaa käyntikortinpidikkeitä, kukkaro (tietysti sisällä liitoksen tulisi olla kuva), kattavat passia. Tuntuu hiukan, ja joskus nämä asiat eivät riitä mukavuussyistä. Voit myös kirjoittaa runon tervehdys kaveri 14 helmikuu.

Tupakointi nuoria valitsemaan lahja niin paljon helpompaa. Tämä voi olla kallis savukkeiden tapauksessa tai sytytintä. Lisäksi on mahdollista kaivertaa nimikirjaimet tai päivämäärä dating. Jos nuori mies polttaa sikaria, se voi olla pakkaus hänen suosikki.

Ihmisille, jotka rakastavat adrenaliini ja voi elää ilman vuoria - taskulamppu, kompassi, makuupussi tai veistä kirjoitus (rakkaudentunnustus tai romanttinen tarjous uskollisuudesta).

Ystäville autoja voi antaa ilmaa tuoksua, CD suosikki musiikkia tai auton kahvikupin.

Nahkavyö eikä koskaan kenenkään olla turha. Siten, että se on hieno lahja loma.

Jos nuori on kiinnostunut taiteellista luovuutta, anna hänelle joukko kyniä. Mutta ei noin vain, kullakin niistä kirjoittamaan alkuperäisen ilmoitus rakkauden. Miksi? Vain koska rakkaus on niin kirkas ja värikäs kuin sateenkaari.

On mukava tehdä lahja 14. helmikuuta kaveri käsillään. Mutta tämä osio on tarkoitettu niille, joilla on vapaa-aikaa, halu ja hieman mielikuvitusta.

Ystäville kirjonta. Ostamisen sijaan tavallista kortin varastoon, vain ommella sen.

Ostaa joukko kynttilöitä, jokainen kääri nauha ja kiinnitä seloste. Jokaisena kirjoittaa jotakin, joka antaa rakastat. Se voi olla luottamusta, viestintä, lämpöä, turvallisuutta, ilo, rauha, ja niin edelleen. Se on yksilöllisesti, tiedäthän.

Myös tämä ajatus voidaan toteuttaa, ja hedelmiä. Jokaisena tarttuvat siihen kaksipuolinen liima paperille ja kirjoita siihen, joka antaa rakastat tai vain mitä liittää nuoret. Sen jälkeen, leikkaa hedelmät osaksi salaattia romanttiselle illalliselle.

Poimi tai järjestää Gent 14. helmikuuta ei ole aina helppoa. Siksi yksi vaikeampi ajatus, mutta se on hyvin merkittävä. Merkintä "I love you" tehdä avulla lanka ja kynnet. Koska se on tietenkin välttämätöntä, korjailla, mutta se on sen arvoista.

Romanttinen ja herkkä lahjoja

Luulisi, että kynttilän - se on banaali, mutta kun Sammuta valo, ja käytävällä makuuhuone on seurata niitä näyttää hyvin romanttinen. Ja se on vielä parempi, jos makuuhuoneessa katetaan pöytään viinilaseja ja hedelmiä. Vuonna kylpyhuone, liian monet kynttilät, vaahtoa, ja miellyttävä musiikki. Tällainen lahja mies muistaa pitkään. Jos sinun täytyy olla romanttinen ja lempeä 100%, jopa levittää ruusun terälehtiä tai tehdä niistä merkintä lattialle.

On aikoja, jolloin tällainen päivä pari voi olla yhdessä. Sitten otat joukko kynttilöitä ja lähettää ne lähettämällä viestin. Teksti voi olla - "Kun tulee pimeä, valo kynttilät ja sammuttaa valon, soittaa kylpyamme ja kuuluu tämän levyn." CD voi tallentaa kuittauksen ja valikoima suosikki kappaleita ja melodioita.

Lautaselle, voit kirjoittaa ilmoitus rakkauden useilla kielillä, ja ottaa kuvan rakkaasi kanssa. Sitten sanovat nämä sanat: "Nämä merkinnät voidaan pyyhkiä alkoholilla, mutta rakkaus se ei mene pois, se on siksi en kirjoita sanoja kortille mahtuvien Ei ole mitään järkeä, koska rakkaus ei ole !. ilmaa, ja sydämissämme. on yhdentekevää, näkymätön, mutta iso kuin meressä, tai jopa koko universumin. ja tietenkin, se ei voi ilmaista millään kielellä maailmassa. "

Jos et ole koskaan antanut kaveri nippu, loma - kaiken varalta. Uskon, että nuoret ovat hyvin yllättynyt. Mutta jos olet vielä kannattaja vakiintuneiden sääntöjen sitten yksinkertaisesti esittää kimppu hedelmiä tai makeisia. Tämä alkuperäinen ja herkullinen.

Me kaikki tiedämme, että pojat eivät kasva. Ne ovat kovasti kuin lapsi pelata rakentaja, eivätkä muutu iän. Kaverit hyvin arkuus liittyvät siihen, että on mahdollista koota ja purkaa. Aivan erinomainen vaihtoehto - Sveitsin veitsi. Siinä kaverit löytää aivan kaiken - tölkinavaaja, sakset, viivoitin, ruuvimeisseli ja niin edelleen. Sanotaan, että tämä lahja tulee apuun kaikissa tilanteissa.

Jos et vieläkään tunne kaveria ja et saanut lopulta tietoa harrastuksistaan, anna hänelle ruutu vapaa-ajalle. Siellä voit laittaa oppitunteja keilailu, biljardi, laskuvarjohyppy, ratsastuskurssi. Tällaisen lahjan avulla et menetä aikaa ja vietät aikaa yhdessä kiinnostuksen kanssa.

Mielestäni tämän artikkelin lukemisen jälkeen päätät ehdottomasti, mitä voit antaa kavalle 14. helmikuuta. Kaikki on hyvin yksinkertaista. Aluksi on ymmärrettävä nuoren mielen edut ja lahjaksi hänen harrastuksilleen. Jos he eivät ole, voit kirjoittaa jakeen, kirjata postikortin tai järjestää kauniin romanttisen illan kahdelle. Extremeurheilun ja urheilun fanit - oma lahjaryhmä. Liikennesääntöjen säännöt, laskuvarjohyppysohjelmat jne. Tärkeintä on muistaa, että lahjan tulisi olla sydämestä ja tehty hyvistä aikomuksista. Siksi toiveet 14. helmikuuta kaveri: arvostavat tyttöystävääsi, hän on hyvin yrittänyt ja huolissasi valitsemalla sinulle lahjan.

 • merkitä
 • Jaa tämä
 • osake
 • suositella

Italialaiset tekevät kuivua kuorintahieronnasta luonnollisten italialaisten pesulappujen kanssa jouhta ja sisal Aloea poistamaan kuolleita ihosoluja.

Ihon puhdistetaan kuolleista soluista, tukkeutuu hikeä, likaa, bakteereita, kirkastuu, tylsä ​​ihon väri menee pois. Kuori poistaa kaikki epäsäännöllisyydet ja ihon sileä, sileä, hiki ei ole akne eikä haju. Kuorinta uudistaa ja nuorentaa ihoa, ja hieronta tekee siitä ohut, joustava, poistaa ylimääräisen rasvan ja appelsiininkuoren.

Yhteensä: erinomainen lahja, jolla on kauaskantoiset suunnitelmat illalle, hoidetaan terveyttä ja kauneutta, iho näyttää nuoremmalta, vaatteet ovat puhtaita, talo on huomattavasti pienempi "ihon pölyä" (ja minä puhdistus))

50 lahja ideoita helmikuun 14 kaveri

50 lahja ideoita helmikuun 14 kaveri

Ystävänpäivä on ihana loma, jonka ystävät ovat jo pitkään viettäneet. Jos et ole vielä päättänyt, mitä miellyttää rakkaasi, käytä neuvoja. Valmistimme 50 lahjaideoita kavalle 14. helmikuuta, joista varmasti löydät oikean vaihtoehdon.

Todellisten tunteiden osalta aineelliset arvot eivät ole kovin tärkeitä. Siksi rakastetulle voi saada edullisen mutta mielenkiintoisen lahjan. Lisäksi sinun täytyy leipoa herkullisen sydämen muotoinen kakku ja keksiä alkuperäinen tervehdys.

Kaikkien ystävien päivä, joka voidaan esittää kavereille, on:

 1. Matkamuisto "Happiness Ship".
 2. Magneettinen avainpidike pilven muodossa.
 3. Thermo-muki "Akku" tai "Lamppu".
 4. Nimellinen muistikirja tärkeiden ideoiden kirjoittamiseen.
 5. Cool flash-asema.
 6. Laatikkokirja "Mafia".
 7. Vyö, jonka merkintä "100% muzhik."
 8. Metallinen palapeli.
 9. Roadshakki.
 10. Järjestäjä auton istuimessa.

On olemassa lahjoja, joista suurin osa voimakkaampi seksi tykkää. Jos olet menettänyt olettamuksen ja ei ole enää voimakasta valita kaveria esittelyyn 14. helmikuuta, käytä ideoita:

 • kuulakärkikynä 6 in 1 - toiminnallinen tuote, johon miehet löytävät asianmukaisen käytön. Sen avulla ratkaistaan ​​erilaisia ​​tehtäviä. Kuulakärkissä on kynää, hallitsija, risti- ja litteä ruuvimeisseli, taso. Tämä on ihanteellinen laite rakentajille, arkkitehdeille, mittareille;
 • partakone-luottokortti - pienikokoinen tuote, joka sopii kukkarossa. Se koostuu pohjasta ja irrotettavasta koneesta. Päinvastaisella puolella on peili. Sydämessä on aukkoja kasettien tallentamiseen. Razor-luottokortti on välttämätön liikematkalle ja matkalle;
 • aikataulun tarra - ihana ratkaisu kaikille, jotka haluavat järkeistää aikansa ja unohtavat jatkuvasti tärkeitä asioita. Epätavallinen päiväkirja on liimattu mihin tahansa pintaan ja näyttää tyylikkäältä;
 • pöydän lävistys päärynä - paras 2000-luvun masennuslääke. Stressi on tullut osa elämäämme. Lyömäsoittopussin avulla ihminen eroon kertyneistä ongelmista ja saa rauhallisuutta;
 • auton pölynimuri - Erinomainen lahja kavalle, jolla on oma ajoneuvo. Pienen laitteen avulla nuori mies voi ylläpitää järjestystä autossa;
 • peli hiiri - Tuote, joka on erityisesti suunniteltu peliprosessiin. Se sopii ampumarekistereihin ja armeijan nopeaan hallintaan. Hiirellä on ergonominen muotoilu ja siinä on sivutuotteet;
 • ulkoinen akku puhelimeen - kannettava laite, joka tarjoaa älypuhelimen itsenäisen toiminnan lataamatta verkosta. Voit ottaa sen mukanasi pitkällä matkalla. Ulkoinen akku on äärimmäisen välttämätön, kun henkilö tarvitsee aina yhteyttä;
 • älykkäät kellot - ihanteellinen kumppani digitaalisten gadgetien rakastajaan. Tuote on varustettu mikrofonilla, pienikokoisella kaiuttimella, kameralla. Älykäs kellokoneessa on musiikkisoittimet, SIM-korttipaikat ja kosketusnäyttö.

Ideoita alkuperäisistä lahjoista rakkaaseen

Tarjoamme tutustumalla muiden kuin kansallisten lahjojen vaihtoihin, jotka voidaan esittää vahvemman seksi edustajalle. Nousimme ajatuksen alkuperäisistä lahjoista 14. helmikuuta kaveri:

 1. Miesten pääntie, jossa on painatus.
 2. Esiliina "Tarzan".
 3. Muki matkalla putkeen.
 4. Metallipuristin rahalle.
 5. Kaunis katto passista.
 6. Valokuvan muotokuva.
 7. Matkailu-tapaus.
 8. Suklaan kokoelma "Rakastan".
 9. Metallinen 3D-palapeli.
 10. Tyyny kädet "Viikset".

Ideoita romanttisista lahjoista 14. helmikuuta

Jos poikaystäväsi rakastaa romantiikkaa, tekevät hänestä miellyttävä yllätys. Osta kuvakehys myymälässä, joka sopii talvilomalle. Aseta valokuva siihen, joka näyttää elämänne onnellinen hetki. Anna tuotteelle rakastaja ja kerro meille tunteistasi. Kaveri näyttää kuvan ja muistaa sinut.

Erinomainen romanttinen esitys on aamiainen sängyssä. Kypsennä muna ja anna sille sydämen muoto. Tätä varten tarvitset pahvia, puuta ja kuminauhaa. Taivuta pahvi paikoilleen, laita kuumemattomiin muniin ja paina sitä kiinni. Kiinnitä sitten rakenne reunat kumivyöhykkeillä. Jätä muna tässä tilassa 10 minuuttia. Tämän jälkeen muotoilu puretaan ja muna leikataan. Siinä on kaksi puolta sydämen muotoon!

Jopa aamiaiselle rakastettu voi valmistaa makkaroita ja munakokkelia. Vain ole yksinkertainen, mutta suunniteltu talviloman mukaan. Näytä luovuus ja yllätys kaveri taitojaan. Puhdista makkarat, leikkaa ne puoliksi, mutta älä päästä loppuun. Kiinnitä makkaroiden reunat hammastikkuihin. Paista ne paistinpannuun ja kaada munat sisälle. Näyttä paitsi herkullista, mutta myös erittäin kaunista ruokaa!

Kaveri voi tehdä kahvia ja liittää muistiinpanoon kupin, jossa tunnustetaan rakkautta. Jos rakastettasi pidät hedelmistä, valmista epätavallinen salaatti. Leikkaa kiivi, banaanit, appelsiinit ja laita viipaleet levylle sydämen muodossa.

Poncho kahdelle on ihanteellinen romanttiseksi esitykseksi. Se on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka antaa miellyttäviä tuntuvia tunteita. Poncho kahdelle tuo ihmisiä lähemmäksi ja sitä käytetään kokouksissa tai kotitekoisissa harrastuksissa. Hän voidaan pukeutua ja istua tulen alla penkillä.

Jos haluat lisätä uusia värejä suhde, voit ostaa "Adult Fun" phantas. Tämä on eroottinen peli rakastetuille pareille. Se antaa paljon epätavallisia tunteita.

Ideoita hyödyllisistä lahjoista nuorelle miehelle

Jokainen tyttö haluaa miellyttää rakastajaa ja tehdä hänet onnelliseksi. Siksi sinun täytyy valita, mitä henkilö haluaa saada Ystävänpäivä. Ennen esityksen ostamista kiinnostaa, mitä nuori mies unelmoi. Tämä olisi tehtävä kauan ennen talvilomaa. Sitten kaveri ei aio ymmärtää, miksi pyydät kysymyksiä.

Valmistimme monia hyödyllisiä lahjoja koskevia ajatuksia 14. helmikuuta:

 • kannettavan tietokoneen pöytä - ostaa kaupasta bambusta valmistettua tuotetta, jota täydennetään jäähdytysjärjestelmällä. On hyvä, jos jalat säätyvät;
 • viinibaari - myynnissä on yksi pullo ja useita lasit ovat esillä. Voit valita tynnyrissä olevan tuotteen pyörillä, lentokoneilla ja kitaroilla. Viinin varastointi baari valittaa kaveri, joka kutsuu usein vieraita;
 • piknik-setti - hyvä ratkaisu ulkoilua harrastaville. Tavaroiden valikoima on valtava. Voit ostaa korin viiniköynnöslajikkeelle. Tämä sarja sisältää lukuisia elementtejä;
 • urheiluvälineet - Jos kaveri juoksee aamulla, osta hänelle kätesi. Tämä on hyödyllinen tuote, jonka avulla voit kuunnella musiikkia harjoittelun aikana. Kotelo suojaa älypuhelinta kosteudelta, naarmuilta ja iskuilta;
 • lahjapakkaus, joka koostuu kynästä, avainpuhelimesta ja käyntikortin haltijalta, - ihana lahja liikemiehelle. Kaikki tuotteet valmistetaan yhdestä tyylistä. He korostavat miehen kuvaa ja antavat hänelle vahvuutta;
 • tilannekamera Se on innovatiivinen laite, jonka ansiosta kuvia otetaan muutamassa minuutissa. Sinun ei enää tarvitse etsiä studiota ja odota, kunnes valokuvat ovat valmiita. Tällä kameralla tämä ongelma ratkaistaan ​​mahdollisimman nopeasti.
 • asetettu toimisto golf - myynnissä on puisia ja nahkakoteloissa olevia sarjoja. Tämä on erinomainen lahja kaverille, joka nauttii mielenkiintoisesta pelistä. Pakkaukseen kuuluu tikku, reikä ja useita palloja.

Kaveri 14. helmikuuta, voit antaa omalla kädellä luodun postikortin. Suosittelemme alkuperäisen idean tekemistä ystävänpäivästä "Olemme yhdessä". Työssä tarvitaan pahvia, kynää, liimaa ja pieni yhteinen valokuva. Postikortti luodaan useassa vaiheessa:

 • pahvi taittuu puoliksi;
 • pahvilaatikon ulkopuolelta piirretään valokuvan koko, joka sitten leikataan;
 • Pöydän sisäpuolella ikkunan vastapäätä on kuva;
 • Lisäksi pahvilla kirjoitetaan nuoren miehen nimi ja julistus rakkaudesta. Myös sydämet piirretään, ja kortti on sisustettu koristeellisilla elementeillä.

Ystävänpäivällä rakastaja voi esittää epätavallisen todistuksen. Tule nuori mies kultakala ja täytä useita toiveita. Etsi lahjakortin malli Internetistä ja tulosta se. Mieti mielenkiintoisia toiveita, joita voit täyttää. Esimerkiksi eroottinen tanssi, suosikkikanavan valmistelu, lempeä suudelma, kaikkien rikkomusten anteeksianto.

Kirjoita toiveesi todistukseen. Tee se lomakkeen teeman mukaisesti. Liimaa punaiset sydämet paperilla tai käytä scrapbooking-tekniikoita. Kierrä sertifikaatti rullalle ja sitota se kirkkaanpunainen nauha. Kun annat lahjan, sano että haluat tulla kultakala, joka täyttää salaiset toiveet. Kaveri on yllättynyt tällaisesta lahjasta ja mielellään hyväksyy sen. Hän ymmärtää, että hänen puolestaan ​​olet valmis lähes kaikkeen.

Hyödynnä ideoita lahjoja helmikuun 14. kaveri. Valitse lahja, joka miellyttää vastaanottaja ja näyttää rakkautta. Katso nuorukainen romanttisen elokuvan lasillisen viiniä kädessä, kävele ympäri kaupunkia puisto puhua tulevan elämänsä. Toivotamme viettää Ystävänpäivä mieleenpainuva ja hauskaa!

© 2018 School loman - portaalin tietoa lomien ja lahjoja

Lahja miehelle 14. helmikuuta

Ajatus siitä, että miehet eivät pidä yllätyksiä, ei ole totta. Ne odottavat lahjaksi naisten on Ystävänpäivä. Joten päätimme omistettu erillinen artikkeli, joka antaa miehen 14. helmikuuta. Siinä harkitsemme erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista ihmiset mielellään.

Ystävänpäivä - paras tilaisuus osoittaa miehen tunteita ja asenne. On asioita, jotka ovat perinteisesti festivaalin. epätavallinen tuotteilla on myös. Ne voivat yllättää ja kiitos. Näistä lahjat 14. helmikuuta kuuluvat:

 • Juliste seinällä, luotu henkilökohtaisia ​​valokuvia.
 • Parittainen t-paidat «Rakkautta» kirjoitus.
 • Fotomagnit Jääkaapin sydän.
 • Checkbook haluaa "häntä."
 • Onnenkeksit ystäville.
 • Valokuvakalentereita, custom.
 • "Paras mies" nimetty kirja merkintä.
 • Fotokruzhke johon onnellinen pari näyttää.
 • Kalvosinnappeja epätavallinen muotoilu.
 • Suklaa kortti nimeltään "Crazy Love".

Älä petä mies ja antaa hänelle 14. helmikuuta ole tavallisia sukkia täydellisenä deodoranttia ja alkuperäisenä Näytä. Päivänä aviomies tai rakastaja odottaa paitsi makea sanojen lisäksi jotain kiehtovaa ja unbanal.

Tähän ryhmään kuuluvat tuotteet, jotka hyötyvät. Rakastettu ihminen voi lahjoittaa vaatteita. Esimerkiksi svinshot, huppari, huivi-LIC ja tyylikäs hattu. Tällaiset tuotteet antavat lämpöä ja mukavuutta talvella. Naiset voivat sitoa asioita omin käsin tai ostaa varastoon.

Meillä on muita ajatuksia lahjoja Ystävänpäivä:

 • Tarvikkeet suunniteltu urheiluun, - täydellinen ratkaisu miehiä, jotka tarkkailee terveyttä. Osta Belt painonnosto, sykemittari, painotus edustaja tai kuntoiluhanskat;
 • toimistotarvikkeet - tällaiset tuotteet ovat hyödyllisiä henkilö, joka toimii pankkiiri, johtaja, ohjelmoija. Myynnissä on erilaisia ​​lisävarusteita. Voit ostaa mukava seistä kyniä ja paperitavarat asettaa puusta;
 • matkailu vaihde - antaa mies, joka haluaa mennä camping, taitto veitsi, makuupussi, karemat. Merkittävää on Prezent kompassi hiusristikko sijoitetaan metallikotelo. Sen avulla ihmiset voivat helposti suunnata itsensä maahan ja määrittää suunnan liikkeen;
 • tietokonetarvikkeita - suuri lahja miehelle, joka työskentelee tai pelaa pelejä nykyaikaisen laitteiston. Kaupassa nainen voi ostaa USB-keskitin, ulkoinen äänikortti, kaiuttimet tai tallentaa kiintolevylle kannen;
 • auton esineet - se ei ole romanttinen, mutta erittäin hyödyllinen lahja ajoneuvon omistaja. Useimmat autoilijat tarvitaan pieni pölynimuri, istuinsuojia, työkalut, GPS-navigaattorit;
 • tyylikäs tarvikkeet - Present, joka mielellään miehiä, kiinnittää suurta huomiota niiden ulkonäköä. Rakkaasi voi antaa 14. helmikuuta sidostuet, sormus tai sveitsiläinen kello. Nämä tuotteet täydentävät kuvaa ja tehdä epätavallinen koskettaa sitä.

Jos tiedät, että suosikki mies haaveilee muistitikkuun tai valtava määrä monikäyttöinen ruuvimeisselillä, mutta ei tullut kauppaan, ostoksen tekeminen sitä. Mies kiitti heitä hoitoon ja tietää, että olet kiitollinen.

Ystävänpäivä - hyvä loma. Ihmiset, jotka ovat jo saavuttaneet toinen puoli, odottamassa häntä ilmaisemaan tunteitaan. Tämä voidaan tehdä sanoja tai romanttinen lahja. Meillä on paljon ajatuksia sinulle:

 • poncho kahdelle - pehmeä ja lämmin tuote, lämpeneminen viileä varhain aamulla ja illalla. Tämä on mitä tarvitset lomalla luonnossa ja kävelee yhdessä, käsi kädessä;
 • hehkuva tyyny muodossa sydämen - tuote, joka sanoo "Minä rakastan sinua." Se on pehmeä ja mukava. Sisällä tyyny sijoitetaan virtalähteen ja akkuja. He loistavat ja luovat romanttisen tunnelman huoneeseen;
 • kuppi muodossa palmunoksia, ja merkintä "Knight minun sydän" - ainutlaatuinen tuote, jonka voit antaa miehelle 14. helmikuuta. Vastaanottaja pitää siitä varmasti, koska monet vahvempi sukupuoli katsoivat Knights;
 • photoshoot kahdelle - Aineettoman lahja, tuo hauskaa. Valokuvaaja voi tehdä kauniita kuvia luonnossa, lähellä paikallisia nähtävyyksiä ja studiossa. Mies laittaa albumin valokuvia ja ne tulee vaalia;
 • paraati lamput muotoinen sydän - hämmästyttävä spektaakkeli, henkeäsalpaava. Osta useita kohteita ja sytyttää heidät yöllä. Syntymäpäiväviesti pyynnöt ja suorita lyhdyt taivaalle. Sitten unelmistasi totta.

Olennainen ominaisuus talviloman on romanttisen illallisen. Valmista suosikki ateriat, miehet ja ostaa pullon hyvää viiniä. Luovat kodikkaan tunnelman. Laittaa kaunis mekko ja olla dramaattinen makeover. Muita huomattavia mielellään sellainen lahja.

Top 10 lahjat mies 14 Helmikuu

Juhlaa St. Valentine ei ole tarpeen antaa Parranajovaahdon tai halpoja toilette. Miehet ansaitsevat enemmän. Siksi olemme koonneet listan paras lahjoja Ystävänpäivä:

 1. Kollaasi suosikki kuvia 3D-lamppu.
 2. Nimellinen Thermomug auto.
 3. Patsas kuvia miehistä ja naisista, jotka pitävät sydämen.
 4. Kartta kalastuksen hyödyntää.
 5. Rannekoru kaiverrettu.
 6. Plasma pallo-lamppu.
 7. Dual Muki "Lovers sydämen."
 8. Muotokuva, tehty pop-taiteen tyyliin.
 9. Puhallettava istuin muodossa pallo.
 10. Projektori "Ocean Waves" ja puhuja soittaa musiikkia.

Puoliso tai rakastaja Ystävänpäivä voit antaa valmistetun itsenäisesti. Ideoita Internetissä valtava määrä. Valita mitä haluat ja mitä voi käsitellä. Haluamme tarjota mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Kuiva Kölnin omin käsin - hieno lahja miehelle 14. helmikuuta. Työskennellä sen tarvitsee mehiläisvahaa, kookosöljy tai manteliöljyä ja muutamia eri eteerisiä öljyjä.

Tuotanto kuivaa Kölnin suoritetaan kahdessa vaiheessa:

 • erillisessä kulhossa sekoita eteeriset öljyt vaaditulla pitoisuus. Valmistamisen jälkeen yhdistelmiä makuja voit edetä seuraavaan vaiheeseen;
 • vesihauteessa sulanut vaha. Massa kaadetaan kookos- tai manteliöljyä. Seos sekoitetaan perusteellisesti ja se poistetaan lämpöä;
 • kaatamalla saatu massa eteerisiä öljyjä. Jähmettymisen jälkeen massa laitetaan pieni laatikko, jossa on kansi.

Toinen lahja, jonka voit lahjoittaa 14. helmikuuta, on sydän kuvia. Luoda tällainen hämmästyttävä käsitöitä tarvitsevat paljon kuvia, jotka kuvaavat sinä ja rakkaasi. Ensimmäinen, sinun täytyy ottaa ja lähettää kuvia piirustuspaperin jotta suuri sydän. Tämän jälkeen kuvat on kiinnitetty paperia kaksipuolisella teipillä. Kaikki. Yllätys valmis. Whatman tarvitse ripustaa seinälle aikaisin aamulla miehelle heräsi ja näki ilmoitus rakkauden.

Sillä makealle, voit tehdä sydän makeisia. Tämä on herkullinen lahja, jonka ihminen voi kieltäytyä. Työskennellä tarvitsi pala vaahtoa ja aaltopaperia punaista. Alkuvaiheessa piirretyssä vaahto sydän. Sitten sinun täytyy tehdä kapealla muodossa sydämen hieman pienempi. Näin saatu täyttöä varten makeisia.

Seuraavassa vaiheessa kääntyy aaltopaperitehtaan. Sen jälkeen se tulee houkuttelevan näköisiä. Vahvistamisesta käyttö liimaa ja nitoja. Ilmatiivis istuvuus karkkia joka rakastaa ihminen. Voimme vain antaa herkullisen sydän rakkaasi.

Pofantaziruet ja luoda omia mestariteos. Se voi olla söpö mielitietty, jonka sisällä kirjoittaa hyvä sana, neulottu huivi tai kakku muotoinen sydän.

Jos mies on lähes kaikkea, ja et löydä jotain hyödyllistä 14. helmikuuta antaa positiivisia tunteita. Osta todistus viihde liittyviä harrastukset yksilön.

Olemme valmiita vaihtoehtoja aineettomia lahjoja vahvempi sukupuoli:

 • Tarkista ATV tai äärimmäinen ratsastaa Jeep.
 • Oppitunti kiipeilyä.
 • Elokuvia trilleri, etsivä tai tieteiselokuvaa.
 • Mestarikurssi on lumilauta.
 • Laskuvarjohyppy (käytettävissä ohjaaja).
 • Rekiajelu kauniissa ympäristössä kaupungin.
 • Kulkua Quest.
 • Thai-hieronta.
 • Peli paintball tai laser tag.
 • Ammunta aseista eri kaliiperin.

Riippumatta Läsnä 14. helmikuuta ei valittu, älä unohda hänen alkuperäistä läsnä. Laita lahja näkyvästi ja lisää kortteja toiveiden. Voit myös sanoa ääneen sanat. Anna miehen tuntea kuinka paljon rakastat häntä. Sitten juhlimaan sen ihan sitä!

 1. dolina-podarkov.ru - valtava valikoima lahjoja makuun.
 2. mrgeek.ru - Kauppa epätavallisia lahjoja.
 3. instaphoto.ru - alkuperäinen nimi valokuvalahjoja.
 4. artskills.ru - suurin lahjatavarakauppa.
 5. timesprint.ru - "Pravda" sanomalehden alkuperäinen lahja.
 6. slonopotamia.ru - Säilytä viileässä leluja ja lahjoja.
 7. tnd.ru - alkuperäinen lahjoja.

Lisää kommentti

suosittu Online

Copyright © 2015 Opas maailmassa lahjoja. Kopiointiin on sallittu vain aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin