Mistä aloittaa korjaus keittiössä

Miten aloittaa keittiön remontin? Muutamia vihjeitä

Elämä ei pysähdy. Kaikkea muuttuu jatkuvasti, on uusia ideoita ja teknisiä valmiuksia tehdä elämästämme mukavampaa. Ja jokainen meistä on sitoutunut tekemään asunnon mukavin ja kätevä, ennemmin tai myöhemmin herää kysymys: "Kuinka aloittaa keittiön remontin" Loppujen lopuksi ihmiset täällä viettävät suurimman osan arvokasta aikaa, niin se olisi yhtä toimiva, ja tietenkin, miellyttävä.

Miten aloittaa keittiön remontin? Ajattele suunnitteluavaruuden, kuten sijoittamalla huonekalut missä parasta sijoittaa kodinkoneet, että se on harmonisesti sekoitetaan työskentelyalueella.

Seuraavaksi selvitettäisiin kysymys: "Kuinka aloittaa keittiön remontin", tee kustannusarvion. Tähän tulisi sisältyä kustannukset kaikki tarvittavat materiaalit ja maksamisesta asiantuntijoille, joiden yksiköiden edellytetään käyttää. Koska seinäpinnat on parasta valita vinyyli- tai korkki tapetti ja keraamiset laatat. Koska keittiö jossain määrin on alttiina kosteudelle, liima ja kyllästys seinästä sisältävät komponentteja, jotka estävät homeen muodostumisen. Lattia on suositeltavaa käyttää synteettisiä materiaaleja. Esimerkiksi, korkki ja vinyyli pinnoitteet täysin puhdas ja täysin absorboida ääntä. Hyvä vaihtoehto voi olla keraaminen laatta, ellet aio asennus lattialämmitys. Työtaso on useimmiten valmistettu laminaatti. Graniitti, marmori ja liuskekivi näyttää erittäin vaikuttava, mutta näitä materiaaleja on vaikea puhdistaa. Suorittamalla yksityiskohtainen kustannusarvio, joudut tarkka käsitys siitä, kuinka paljon se maksaa keittiö remontin.

Nyt tiedät mistä aloittaa remontin keittiöön. Seuraava askel on siirtää kaikki vanhat huonekalut, astiat, sähkölaitteet ja sammuta viestintäjärjestelmä. Näitä tarkoituksia varten, on parasta kutsua asiantuntija, koska purkaminen kaasuliesi, pesukone ja astianpesukone tehdä itse turvassa. Seuraavaksi poista vanha lattia ja seinäpinnat.

Seuraavassa vaiheessa, korvaaminen putket, akut, johdot, ovet ja ikkunat. Sen pitäisi myös harkita ilmanvaihtojärjestelmään ja valitse mukavin paikka sille. Alle lattiatasoite on tehtävä, ja mukauttaa seinät kipsi. Voit jatkaa asennusta katon. On erilaisia ​​vaihtoehtoja: jännitys, tavallista lohkottu limivuorauslauta tai muovista. Jos korjaus- pienikokoisen keittiö, brändin katto tulisi välttää, koska se visuaalisesti vähentää jo pieni huone. Voi jatkaa lopulliseen viimeistelyyn seinät, jotta kaikki Electrics ulospäin asentaa lattiapäällysteen ja ovet laittaa vaahtoa. Nyt kaikki jää puhdas, poista roskat, tuo laitteiden ja kalusteiden, liitettyjä laitteita ja viestintä.

Korjaukset keittiössä - miten suunnitella ja pätevästi tehdä

Taikaiskusta keittiö olla mukava ja esteettisesti, se on tehtävä lujasti töitä.

1

keittiö ei itse tullut viihtyisä, moderni ja kaunis, jos et varustaa mieleisekseen. Miten tehdä korjauksia keittiössä, kun ei ole aavistustakaan, mistä aloittaa?

Nyt rakennus- ja pintamateriaalit ovat kalliita, ja silti tarvitse palkata käsityöläisiä. Mutta tehdä se ei ole välttämätöntä. Kerron mistä aloittaa varustamiseen keittiöön, ja joitakin tärkeitä näkökohtia.

Älä pelkää tehdä korjauksia omasta, niin säästät rahaa.

Hyväkuntoisia, pystyt tekemään omin käsin. Tätä varten meidän on tiedettävä tarkasti, miten huoneen pitäisi olla lopulta ja pyrkimään tavoitteeseen valmistelun ja suunnitelman.

Visuaalisesti kuvitella järjestely kalusteet ja keittiökalusteet, sinun on ensin tehdä yksityiskohtainen piirros.

Aloita tehdä yksityiskohtainen piirustus mitä haluat nähdä huoneen, kalusteiden ja laitteiden siinä.

Piirrä koneessa kaikki, jotka tahtovat olla remontoituja, joka osoittaa koko kunkin sisätilojen aihe:

 1. Ensimmäisessä vaiheessa, mittaamaan keittiökalusteet, pesuallas, keittolevy.
 2. Määritä sitten sijainti putket, lämpöpatterit, pistorasiat, ilmakanava ja pakoputkea.
 3. Tämän jälkeen jatka mittauksia kodinkoneet. Esimerkiksi, mikroaaltouuni, jääkaappi, televisio, monitoimikone, astianpesukone ja pesukoneet, ja niin edelleen. D.

Kehotan teitä tekemään mittauksia ja avoimia ovia. Ainakin on jääkaappi ja mikroaaltouuni olisi tehtävä pakolliseksi.

Keittiö asettaa - tärkein osa huoneen laitteiden, joten sen rakenne on työskennellyt piirustus erittäin huolellisesti.

 1. Nyt sinun täytyy miettiä sijainnin Furniture Mitatja laitteet. Jos haluat laittaa uusia keittiöön, telakka se koneessa pesuallas, keittolevy ja sulautettujen laitteiden.
 2. Määrittää koko ja lukumäärä laatikot työpinnan huonekalut sekä sijainti kahvat niitä. Älä unohda suunnitella valaistuksen määrä ja sijainti avohyllyt, reunalistat, lasiovet.

Esiliina on parasta tehdä siitä laatta.

 1. Valitse koko esiliina ja määrittää vuoriainetta hänelle. Paras vaihtoehto esiliina - keraaminen laatta.

Valitse materiaalit ja laskea, kuinka paljon he tarvitsevat

Jos pieni huone, kirkkaampi - se näkyy suurempana.

Mieti miten korjata omiin käsiinsä halpa ja mukavaa:

 1. Valita värin ja rakenteen keittiön lieden. Jos se on pieni, niin paras vaihtoehto - kevyt värit sisustus ja kalusteet, jotka tekevät huoneesta leveämpi ja korkeampi.

Tarvitset paljon materiaalia, valitse ne ja laskea oikea määrä.

 1. Sitten tehdä lista välttämätön rakennus- ja viimeistelymateriaalit. He tarvitsevat paljon:
 • kipsi ja kipsi yhdenmukaistaa katon ja seinien keittiössä sekä Lattiatasoitteen, jos se on epätasaista;
 • liimaa taustakuva ja laatat;
 • kipsilevy ja profiilit Katon ja seinien on mahdollista;
 • maali, laatta, linoleum ja muut päättyy kaikille pinnoille.

Korvata apuohjelmia sinun täytyy ostaa niissä käytettävät materiaalit.

 1. Muuten joudut ostamaan uuden pistorasiaan, lanka, samoin kuin putket LVI, ilmanvaihdon ja viemäröinti. Jos on tarve muuttaa ikkunan, täytä luettelon kantajan.

Laskemalla tarvittavien materiaalien, niiden kustannuksia ja tehdä karkea arvio. Joten olet päättänyt rahallisten resurssien että olet tulossa. Jos kustannukset olisit ei alle voima, yritä korvata yhden tai muuta materiaalia halvempi vaihtoehto.

Alkamista korjaus - eroon liikaa ja muuttaa liner

Päivittää keittiön, sinun on ensin poistettava vanha pinnoite kaikilta pinnoilta.

Ennen korjausta, sinun täytyy vapauttaa ja valmistaa tilaa.

Ottaa ja rikkoa, kaikki on mahdollista

 1. Ensinnäkin poistaa tiloista kaikista keittiökalusteet. Sitten ottaa pois huonekaluja, jättäen vain rakennettu. Jos korjaus on tarkoitus suuria, ja purkaa se.
 2. Sen jälkeen vapauttaa seinät, lattia ja katto vanhan vuori. Ampua ja lattialaatat, poista maali, tapetti, linoleumi, poista sokkelit.

Vodoemulsionku erittäin helppo puhdistaa, jos katto on Esikostuta.

Whitewash ja vesi-pohjainen maali voidaan poistaa helposti, jos ne ovat ennalta märkä lämpimällä vedellä. Vanhasta seinät ja katto toisentyyppinen (öljyä, lateksia, akryyli maali) voit päästä eroon erityisellä pestä.

 1. Jos keittiö kokee kunnostaminen, purkaa vanhoja esteitä ja irrota luukku. Jos aiot muuttaa ikkunan ja poista se yhdessä laatikossa.

Puhdistuksen lopuksi voit alkaa korjata keittiön käsillään.

Suorita apuohjelmia

Kuva - muunnos johdotus.

Asennus apuohjelmia, aloita johdotus. Pistettä pistokkeeseen asentoon niin, että se on kätevä käyttää keittiökalusteet.

Pistorasioita sinun täytyy olla työalueella: ja jääkaappi, mikroaaltouuni, kuvut, keittolevy, TV ja niin edelleen. Annetaan ulostulon ja paikallisen valaistus.

Seuraavaksi nauttia ilmanvaihtojärjestelmän. Vaihda se uuteen vanha kanaviston putket. Ilmanvaihto olisi tehokasta, että on pakko, tarvitset elektrovytyazhka tuuletin. Asettaa sen korkeus on 60 cm lieden.

vesi ja pakokaasujärjestelmän on valmistettu muovista ja metallista ja muovista.

Vesi- ja viemärijärjestelmä parempi kerääminen metallista ja Polypropeeniputket. Ne ovat kevyitä, mutta vahva, kestävä, ei pelkää lämpötilanvaihtelut ja helppo asentaa.

Asennus Utilities - se on vastuussa, ja vaatii tiettyjä taitoja. Jos et, niin tee korjaus tässä vaiheessa Entrust ammattilaisille.

Making katto, seinät ja lattia

Suoritettuaan valmisteluvaiheissa korjaus, voit aloittaa laatoitus.

Se näyttää todella hyvältä moniportaisen enimmäismäärän GCR.

Aloita kattoon. Se voidaan tehdä:

 • puoli muovin paneelien tai levyjen kipsilevyjen;
 • kiristämiseksi kankaan tai polymeerin;
 • mahdollista ja edullisin vaihtoehto - yksinkertaisesti maalata pinta.
 1. Jos olet oleskelevat maalauksen, valita vedenkestävä maali. Esimerkiksi, vesi-dispersio akryyli-, lateksi tai silikonikoostumus.
 2. ennen maalausta kattopinta linjassa kipsilaastiin ja tasoitetaan kitillä.
 3. Jos valitset alakattoon, pitää mielessä - se on asennettava jälkeen seinäpinnat.

Seuraavaksi kohdista seinä. Tämä onnistuu parhaiten kipsirappaus. Esimerkiksi, Saten-Gips, ääriviiva.

Seinät ulkopuolella työskentelytila ​​voi tapetoida.

 1. Budjetti vaihtoehto seinärakenteeksi - Tämän liitä yli niiden taustakuva. Se on parasta, jos ne ovat pestäviä, koska niitä vedeltä, kertyy rasvaa ja nokea. Hyvä ratkaisu olisi ja maalattava tapetti. Ne ovat käytännöllisiä ja kauniita.
 2. Juoni seinät työalueen Useimmissa tapauksissa se on vuorattu laatat. Voit kuitenkin kaikki seinät keittiössä laatoitetaan. Tällainen päätös olisi hyvin käytännöllinen.

Seuraavaksi sinun tulee kohdistaa lattiaan:

 1. Jos betonilattia. Kytkimen voidaan tehdä se valmiista itsetasoittuvat tai itse tehty sementin-hiekka laasti.

Lattiat on tehty puusta, voit kohdistaa vaneri.

 1. Kun puulattiat. Tarkista voimaa ja muuttuvat tarpeet lattialaudat, sitten ne vastaisivat vaneria.
 2. Jos haluat asentaa lattialämmitys järjestelmä. Ensimmäinen kohdista emäksen massaa. Sitten antaa lämmitys- johtoja tai putkia. Tätä suositusten mukaisesti valmistajan ohjeita. Seuraavaksi kaada lämmin lattia toisella tasoitepinta.

Kohdistaminen emäs valitun lay lattiapäällysteen: linoleumin, laatta, laminaatti ja niin edelleen.

Muovi jalkalista hyvin keittiön lattiat.

Making korjaukset keittiössä, älä unohda jalkalistat. Keittiö parhaiten metallista tai muovista säleet. Puinen jalkalista epäkäytännöllinen, koska ilman suojapinnoite pelko vettä ja puhdistusaineita.

Tavanomainen pituus muovivalun -. 2,5 m laskea kuinka moni heistä tarvitset, mitata kehä keittiö, lisätä saatu luku 2m varastossa ja jakaa numero 2,5. Mukaan määrä sisäisiä ja ulkoisia kulmat, ostaa myös kulma-elementtejä.

Leikkaa jalkalista muovia kätevä saha metallille. Ne on asennettava alkaen jonkin kulman tai oven. Kiinnitä hihnat Muovivaarnat.

Kattoon pidetään hyvää huolta kipsi listat.

Lisäksi jalka- ja katto analogeja olemassa (patonki). He välisen kuilun limakalvon katto ja seinät, korostaa jatkuvuuteen näiden pintojen ja tehdä tilaa enemmän miellyttävä muotoilu.

Katto muovaus voi olla kipsistä tai muovista. Jälkimmäinen vaihtoehto on asennuksen jälkeen seinät ja katto.

Loppuvaiheessa korjaus - laittaa huonekalut ja keittiökalusteet

 1. Jos päätät korjaukseen asunnon päivittää kaikki, jotain on muututtava ja keittiön oven. Se voi olla valmistettu MDF. Se voi myös olla kokonaan lasista tai lasi insertit.

Tällainen ovi vaatii jatkuvaa hoitoa. Laminoitu MDF analoginen on käytännöllisempi ja vähemmän kauniita. Lisäksi tavallisten Kääntöovi, voit laittaa liukuva. Tämä kangas säästää paljon tilaa keittiössä.

Loppuvaiheessa korjaus, keittiökalusteiden asennettu.

 1. Seuraavaksi on keittiö vetoa alkuperäisen suunnitelman.
 2. Sitten sinun täytyy asentaa pesualtaaseen. Paras vaihtoehto, jos se on tehty teräksestä, ruostumattomasta teräksestä.

Templaattina tie-pesuallas työtaso käyttää sen pakkauksessa. Ennen tehdä reikä, vedä sen ääriviivat pahvi. Hän joi istuin sähköinen palapelin. Asennus pesuallas, kiinnitä se kiristysruuveihin. Asenna seuraavaksi sekoitin.

Viimeinen huone on varustettu tarvittavat laitteet ja laitteet.

 1. Viimeisen silauksen korjaus - asennus keittiökalusteet. Mikroaaltouuni, jääkaappi ja astianpesukone vaikeuksia sinulla ei ole. Ne täytyy vain laittaa paikoilleen ja kytketty pistorasiaan.

Jos työalue keittiö on pesukone, sinun täytyy liittää se viemäri ja vesijohtojen. Keittolevy, yhteyden kaasuputken erityinen letku.

Tehdä korjauksia ja suunnittelu keittiön käsillään ei ole niin vaikeaa. Tärkeintä - kaikki oikein aikovat hankkia riittävä määrä materiaaleja ja tehdä kaikki huolellisesti, hitaasti. Videot tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään, miten päivittää keittiöön kotona. Kysymisaikaa kommentteja, jos heillä on.

Mistä aloittaa korjaukset keittiössä

Jokainen, joka haluaa varustaa kotinsa siten, että se oli mukava ja kätevä kaikille perheenjäsenilleen. Tämä pätee erityisesti keittiöt, koska ne säännöllisesti valmistaa ruokaa ja kerätä paitsi omistajien, mutta myös heidän vieraansa. Klo järjestely tilojen on oltava kaikki tiedot, jotta ruoanlaittokursseihin toimitetaan omistajille tilojen ja vierailevat hauskaa.

Valitessaan keittiön suunnittelu, sinun on ensin otettava huomioon kaikki toiveet ja mieltymykset sen omistajille.

Huoneen pitäisi olla liikaa sotkua huonekalujen ja kodinkoneiden. Siinä tapauksessa, kun keittiö on pieni Quadrature, luomisessa sisustus on suositeltavaa käyttää valoa ja pastellivärit, sillä ne pystyvät visuaalisesti laajentaa tilaa. Kun keittiö on suuri neliöintilaitteen, sen suunnittelua, voit leikkiä väreillä ja käyttää kirkkaita ja täyteläisiä värejä (tai tehdä yhdistelmä useista värejä). Koristeena, jotkut ihmiset haluavat käyttää erilaisia ​​kukka tai hedelmiä koostumuksia, temaattinen maalauksia, keramiikkaa, patsaat jne. D. On tärkeää, että kaikki tuotteet sisätilojen keittiötilat olivat harmonisesti yhdistellä keskenään niin tyylillisiä ja värikuvio.

Purkutyöt keittiössä on suoritettava peräkkäin, ennen korjaustöiden:

 1. Ensinnäkin on luovutettava tiloihin jalkalistat ja karmit.
 2. Sisätiloissa purkaa kaikki liitteet ja upotetut rakenteet (hyllyt, telineet).
 3. Pinta katto on vapautettu valkopesu, maalaus ja muita verhous.
 4. Uudistaminen edellyttää korvaaminen vanhat ovet ja ikkunat, uusi kaksinkertaiset ikkunat ja ovet. Tässä tapauksessa, ikkuna-aukon oven ja oven on poistettu, laatikko, ikkuna kokoonpano.
 5. Kaikilta pinnoilta seinien on tarpeen poistaa vanha leikata (Tapetit, maali, liitu). Jos työ seinä laatoitettu, niin se on tarpeen, jotta alas betoni-.
 6. Lattia välttämättä purkaa yhdessä vanhojen substraatin.

Kaikki roskat on peräisin tiloista. Keittiössä, on suositeltavaa kuivan ja märän puhdistus pölystä ja roskat, jotka saattavat häiritä korjaustoiminnan.

Ennen kuin rouhinta korjaustöiden suorittamaan kaikki tarvittavat apuohjelmat:

 1. Sähköjohdot. Ennen asennusta on tarpeen suunnitella, joissa paikoissa on kodinkoneet, tarjota hänelle elektrotochki. Suositellaan teholaitteet (uunit, mikroaaltouunit ja muut vastaavat. D.) Vahvistettu kaapeli vedettävä erikseen tulostetaan kilven. Valaistusjärjestelmä keittiössä voidaan esittää muodossa kattokruunut, joka sijaitsee keskellä kattoon, muodossa tai pienten valonheittimet.
 2. Ilmanvaihtojärjestelmään. Tarvittaessa on tarpeen kutsua liesi päättäjä tarkastusta varten pidon ilmanvaihtohormi. Kaikki roskat ja rasva plaketti olisi poistettava huolellisesti.
 3. Lämmitys (sinun täytyy tehdä korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, joilla luvat). Olet vaihtamassa jäähdytyslevy syötetään häntä.
 4. Vesihuollon. Toteutettu vaihto viemäri viestintää, ja putket kuumaa ja kylmää vettä.
 5. Kaasu (kaasu pidetään palvelun työntekijät). Asennat kaasumittari. Suoritettiin myös korvaava letku, jonka läpi kaasun syöttö liesi.

Laskeminen materiaalien korjaustöitä tehdään pohjalta squaring huoneeseen. Kunkin pakkauksen valmistaja rakennusseokset asettaneet kulutus per 1 m². m. ottaa tarkat mittaukset huoneen keittiö, se on mahdollista tehdä karkeilla laskelmilla, jotka materiaaleja. Siinä tapauksessa, seinät, lattiat ja katot on erilaisia ​​vikoja ja epätasaisuuksien niiden yhdenmukaistaminen edellyttää paljon materiaalia. Jos yhtäkkiä on vaikea määrittää materiaalivirtojen, sinun täytyy hakea apua kokenut rakennuttaja nopeasti suorittaa kaikki laskelmat.

Kattoon. Sillä kattoa kohti alueella voi käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Monet ihmiset antavat mieluummin kipsilevy rakenteita. Ei vähemmän suosittuja tänään katot, jotka eroavat nopea asentaa ja helppohoitoisuus. On mahdollista tehdä pintaan vygotovku, sitten soveltaa sitä koristepinnoite: vesi-pohjainen maali, liitu, tapetit, jne ...

Paul. Keittiön lattia pinta on tarpeen valita sellainen päällyste, joka kykenee kestämään haitalliset vaikutukset kosteutta ja muita syövyttäviä ympäristöjä. Lisäksi olisi kestettävä sekä fyysisten ja mekaanista rasitusta. Monet asiantuntijat suosittelevat käytöstä keraamisten laattojen tai linoleum.

Seinät. Vuori seinät keittiön voidaan tehdä millä tahansa moderneja materiaaleja. Useimmat ihmiset on viimeistelytyöt haluavat käyttää eri taustakuvia (vinyyli, nestemäinen, korkki, ja niin edelleen. D.) tai koriste kipsi.

Työalueella. Tämä paikka on keittiössä vaativat erityistä huomiota. Sen viimeistely on suoritettava tällaisista materiaaleista, jotka on helppo puhdistaa, ja voi täysin kuljettaa kosteutta ja aggressiivisessa ympäristössä. Näitä tarkoituksia varten, se soveltuu parhaiten laatat, joka poikkeaa äärimmäisen vahvuuden ja kestävyyden.

Teettää töitä olisi suoritettava tarkkaa noudattamista teknologian. Ennen aloitat työskentelyn pintamateriaalit, olisi tunnettava suosituksia niiden valmistajille. Seuraavat yksityiskohtaiset ohjeet, joka on jokaisen pakkauksen, voit suorittaa viimeistelytyöt itse, ilman apua kolmannen osapuolen kanssa.

Ennen viimeistelyä katon lateksimaalia huolellisesti koulutettu. Ensinnäkin on tarpeen suorittaa sen suuntaukseen, mikä poistaa näkyviä vikoja. Kun kipsi kuivuu täysin, sen pinta on käsitelty erityisellä alukeseosta, lisäämällä liima pinnan ominaisuuksia. Sen jälkeen, kattoon kipsi kitti levitetään ohut kerros, kuivauksen jälkeen, jolloin koko pinta oshkurivayut hiekkapaperilla tai verkko. Viimeinen vaihe on soveltamista enimmäismäärän päin useita kerroksia maalilla. Jos aiot luoda keittiössä kipsilevy tai vetolujuus rakenteita, voit ohittaa kaikki valmistelut vaiheissa.

lattia viimeistely suoritetaan kohdistuksen jälkeen. Tavallisesti käytetään tähän tarkoitukseen laasti, jonka valun kaadetaan. Nykyisin erikoistuneissa myyntipisteissä, voit ostaa itsetasoittuva seos, joka on erittäin nopea ja helppo käyttää. Kuivaamisen jälkeen tasoite Lattiapinnalle voidaan asentaa linoleumin tai keraamisia laattoja. Harvoissa tapauksissa rakentajat laskivat laminoitu levy, sillä tämäntyyppisten tilojen se ei ole kovin sopiva tekniset ominaisuudet. Joka asuu ajat, tarjoten tapaamaan korkki lattia luo tilaa ainutlaatuinen mukavuutta.

Ennen kuin aloitat koristelu seinät, ne ovat huolellisesti linjassa poistaakseen kaikki kohoumia ja painaumia. Mille tahansa yleisesti käytetty täyteaine, käsitellään alukkeen seosta. Sen jälkeen, kun ne kuivahionta tehdään poistamaan kaikki pinnat seinien, pienimmätkin viat. Kun valmistelutyö on valmis, voit aloittaa tai maalata tai liittämällä seinä tapetti. Viime vuosina saamassa kasvava suosio liittämällä seinien neste tapetit, luonnollinen ja ympäristöystävällinen materiaali.

Viimeistelevät keittiön päättyy asennus koteloiden oveen kehykset ja jalkalistat ja katto patonkeja.

Miten välttää virheitä aikana korjauksen?

Kukaan ei ole turvassa virheitä aikana korjauksia. Lähestyy vastuullisesti prosessiin, voi merkittävästi vähentää riskiä, ​​että epämiellyttäviä tilanteita:

 • sinun täytyy alkaa korjata vasta valmistelun yksityiskohtaisen työsuunnitelman;
 • käytetyt rakennusmateriaalit tiukasti noudattaen valmistajan suosituksia;
 • faceworks käytön aikana näillä aineilla, joilla on erinomaiset tekniset ominaisuudet: kestävyys aggressiivisia kemiallisia ja kosteaan ympäristöön; kestettävä fyysisiä vaikutuksia; lisääntynyt kestävyys mekaanista rasitusta ja siten niillä voittamaton koriste ominaisuuksia;
 • tarkkailla kaikkia rakennuksen teknologioita;
 • ostaa vain laadukkaita materiaaleja erikoistuneissa myyntipisteissä;
 • aikana johdotus tarpeen laskea tarkasti määrä pistorasioita, kuten on myöhemmin on ongelmallista suorittaa mitään muutoksia;
 • liian isoja huonekaluja voi merkittävästi vähentää tilaa keittiössä;
 • liian vähän laatikoita ja lokeroita keittiössä, ei salli sitä sijoittaa kaikki tarvittavat keittiövälineet, harkitse tarkkaan keittiön suunnittelu;
 • kutsua suorittamaan tietyn määrän työtä vain erittäin päteviä ammattilaisia, toleranssi ja luvat.
1