Mikä on löpmeter keittiössä

Miten lasketaan löpmeter keittiön?

Siinä esitetään korjauksia keittiössä, on tärkeää huolellisesti suorittaa kaikki tarvittavat laskelmat sijainnin ja kustannukset huonekalujen erilaisille tarvittavat tuotteet ja materiaalit. Yksi tärkeä parametri on metri.

Tietenkin on otettava huomioon, että tämä arvo on suhteellinen, ja se on järjestely huonekalut keittiössä metri tiettyjen huonekaluja. Ja tilat kunkin yritys myy erilaisia. Siksi kannattaa aina kysyä, mitä sisältyy perushinta "per metri" ja kuinka paljon se maksaa.

Ja termi "mittari" esiteltiin ainoastaan ​​helpottaa laskemista arvo ruokia.

 • Ennen menossa kauppaan yksilöitävissä keittiöissä pitäisi mitata sen pituus on sokkeli.
 • Myyjän konsultti täsmennetään, että se tulee mittarin ja jonka mitat. Se on usein kustannusten laskemiseksi ei sisälly siivous, valaistus, uuni, jalkalistat kulkeva seiniä, räystään paneeli kiinnitetty pistorasiaan.
 • Materiaaleina käytetään termiä "mittari" on yleensä halvin ja yksinkertaisin.
 • Tämän jälkeen sinun pitäisi laskea mittari tarvittava ruoka. Tietenkin, asiantuntija konsultit työskentelevät kaupassa tai ihmiset ovat ammattilaisia ​​tekemään laskelmat vähän aikaa. Mutta keskimääräinen henkilö tällaisia ​​operaatioita voima, on tarpeen vain kertoa pituuden keittiön kustannus per metri.
 • Jos ostaa valmiita ruokia yrityshakemistosta, voit laskea hinta per metri on: jakaa kustannukset koko keittiön sen pituudesta.
 • Älä myöskään unohda, että kaikki standardien tarkoituksena sen korkeus on yli 72 senttimetriä. Ja laskea määrän tarvittavan keittiössä on omat.

Elämässämme, usein ja ei-standardi tiloissa keittiöt, joka myös mzhno huonekaluja. Mutta alle järjestys. Ja kuinka monta on viettää rahoittaa näitä parannuksia, sinun täytyy kertoa pituuden asetettu hinta per metri, se olisi otettava huomioon kustannukset materiaalin ja huonekaluja, josta se on tehty.

Äskettäin he alkoivat maksavat eri tavoin. Mutta neljä luokkaa sarjaa voidaan tunnistaa kaikkien eroja.

 1. Jopa 100 tuhatta ruplaa - tämä on turistiluokassa. Useimmat ihmiset valitsevat sen käytännöllisyys ja hinta.
 2. Vuodesta 100-200000 ruplaa - tämä on tavallinen tai keskiluokan.
 3. 200-400 tuhatta ruplaa - palkkio.
 4. Yli 400000 - tämä on ylellisyyttä.

Ehdollinen jako, koska kustannukset voivat joko kasvattaa tai laskea. Kaikki riippuu siitä, kertakäyttöisiä talouteen.

Se riippuu monista tekijöistä.

1
 • Tärkeintä - se on itse materiaali. Loppujen lopuksi se on suuri merkitys hinnoittelussa kysymys. Kaikki tietävät, että lastulevy- ja MDF halvempaa kuin massiivipuuta ja puuta.
 • Muotoilu. Classic keittiö on aina miellyttävä, mutta on olemassa ihmisiä, jotka rakastavat eri kokeissa ja muuttumista. Tästä ja joutuvat maksamaan hieman enemmän.
 • Käsityötä. Etsiä uusia ratkaisuja ja kokemuksia, ihmiset käyttävät usein palveluja käsityöläisten ja koristeltu käsin asetettu työtä. Sillä on mahdollista kuljettaa aivan kaiken, mutta tällaisia ​​kokeiluja kärpäsiä "penniäkään."
 • Viimeistely. Etusija tällä alalla, myös ei ole rajoja, ja on tärkeää, että ei ole myöskään mitään kehystä ja hinnoittelu päätöksiä.
 • Järjestelmät ja varastointi mekanismeja. Erilaisia ​​lisävarusteita, voit jakaa tallennustilaa ei vain tuotteita vaan myös keittiötarvikkeet, ei varmasti halpa ratkaisu. Ja valinta mekanismeja, jotka auttavat sulkemaan kaappien, valtava määrä.
 • Ei standardeja. Kaappi tai muita esineitä, joilla ei ole analogit ja ei tehdä vakiolomakkeella voi olla myös tekijä, joka olisi pulittaa kolikon.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Mikä on mittari keittiön?

1 metri - keskimääräinen hinta metrin pituinen. Laskennassa käytetyt tuotteen arvo on suuruusluokkaa 1 metri.

Juoksumetriä keittiö - metrin pituinen, tämä on ehdollinen UNIT keittiö standardi pieni keittiö, jossa on vähintään elementtien joukko. Ja tämä tarkoittaa, että ehdollinen hinta per metri keittiökalusteiden, joka yleensä sisältää: keittiön lastulevy, viimeistely minimisisähalkaisijaa täyttö kaapit, ylempi ja alempi kaapit saranaovet, 1 hylly, pöydälle, hihna roikkuu hyllyille. Joskus sisältää listat, kahvat, sokkeli.

 • Pyydämme, että myymälä sisältää standardin mittari ja korkeus standardin;
 • Mittaa keittiön ja valitse korkeus!
 • Moninkertaistaa pituus keittiö mittarin valitulla korkeudella.

Juoksumetriä keittiö Mittari keittiökalusteita asetettu pitkin seinää. pituus kutsutaan usein keittiön leveys ja päinvastoin, mutta on tärkeää ymmärtää, että tämä on keittiön toisesta päästä toiseen, kun tarkastellaan sitä edestä. (Vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle). Se on pisin osa keittiön (pituus).

Kuten alun perin myyjät mittari keittiö? Ottaa standardin keittiö vähintään laatikosto, kaapit, pienin ja pienin leveys ja pituus, ja pidetään sen arvon, jaettuna mittari. (Esimerkiksi, keittiö 3x2 maksaa 10 000 ruplaa., Sitten mittari maksaa 3333 ruplaa., Vastaavasti, jos enemmän metriä, ja laatikot ja keittiö korkeus, muu materiaali, sitä suurempi hinta.) Keittiön pituus kerrottuna kustannus per metri, joka on jokaisessa kaupassa asetetaan omat sääntönsä.

Miten löytää mittari väitetty ruokaa? Mittaa keittiö pituus - tässä kuvassa sekoittaa pituus leveys.

Valmistajat usein juoksumetri keittiö kaikkein yksinkertainen ja halpa materiaaleja.

Hinta per metri keittiö ei sisälly : Taustavalo paneeli, sokkeli, räystään, seinälevy, jalkalista seinäpintaa, pesuallas, uuni.

Per metri - on kuinka paljon? vivahteita laskelma

Ennen menossa kauppaan, mittaa pituus keittiön sokkelin.

Kysyä mitä sisältyy standardi keittiö, joka lasketaan juoksumetriä keittiökalusteet.

Laskettaessa suoritusmuodossa otetaan matala astiat (72 cm), ja suurin osa yleistä ruokaa.

Laskea mittari voi olla kertomalla kustannus per metri keittiön keittiö pituus (koska arvo lasketaan standardin korkeus 72 cm).

Tietää hinta per metri keittiö voidaan jakaa keittiö kustannus per metri pituudesta keittiö (seinää pitkin).

Jos haluat tietää hinnan epätyypillisen kokoinen keittiö voi moninkertaistaa pituus keittiökalusteet on kustannus per metri keittiö (mutta sinun täytyy ottaa huomioon lisäkustannukset tarvikkeet ja erilaiset arvot eri materiaalia).

Mikä on hinta per metri keittiöstä?

Mikä on mittari keittiön, koska hän pidetään huonekalujen valmistajat, on välttämätöntä uskoa, että hinta ja mitä joutuu maksamaan - tutkitaan yhdessä ammattilainen.

Mikä on mittari keittiökalusteiden

Juoksumetriä keittiö - on arvioidut kustannukset keittiökalusteet, jossa on vähimmäismäärä osia 1 metri. Syvyys ja korkeus kaappien - standardin viimeistely - kaikkein yksinkertainen, täydellinen - pienin.

Jos päätät ostaa valmiina modulaarinen keittiö, se on kiinteä hinta ja voit heti suunnitella budjetin korjattavaksi. Jos keittiö tekee tilauksesta, soita lopulliset kustannukset malleissa ilman tarkkoja laskelmia ei voi minkä tahansa valmistajan.

Hinta per metri auttaa ennalta arvottaa tulevaisuuden keittiön. Mutta suurin varauksin. Siis oikein puhua vähimmäishinnan per metri.

Koska laskentaperusteena valmistajat kestää hyvin yksinkertainen keittiö layout: joskus suora, useammin - takana. Joukko moduulien - budjetin. Asettelu - kaikkein yksinkertainen. Mitat - ainoa kriteeri. Hintoja kaikki kohteet summataan antamaan arvoa kuulokkeen. Se jaetaan keittiöön ja saada pituus ehdollisen hinta 1 metri.

Jos kustannukset kuuloke on 2,5 metriä pitkä yksinkertaisin kokoonpano tuottajahinnat on osoittautunut 51000 ruplaa, hinta per metri - 20400 ruplaa.

Mitkä ovat elementtejä laskemisessa

Lattian ja seinän kaapit (yleensä ilman laatikoita, joissa on yksi tai kaksi saranaovet ja yksi jalka).

 • Korkeus shkafov- vakio: ylempi 700-720 mm, noin 850 mm alempana, mukaan lukien pistorasia. Kotelo - laminoitu lastulevy 16 mm paksu.
 • Syvyys kaappi on myös vakio (huom eri valmistajien standardit saattavat vaihdella). On saranoitu moduulit tyypillisesti 300 mm ja julkisivun, lattiasta jalustat 560 mm ja paksuus ovet. Syvyys työtaso 600 mm.

Julkisivut tehdään yksinkertainen - kuuro ja sileä, ilman lasi-ikkunat ja jyrsintä.

Materiaali päättyy - edullisimmat: laminoitu lastulevy tai MDF PVC elokuva.

Lisäksi kaapit pakkaus koostuu yleensä:

 • työtaso (normaali tai kosteuden lastulevyt 28 tai 38 mm, muovitettu)
 • sokkeli
 • seinämaalaus vanteen korkit vastaamaan työtaso
 • seinä- kaapit
 • yksinkertaisin nupit (niittejä tai pienin reylingovye)
 • huonekalut saranat ilman luki-.

Jos valmistaja ei keittiön eri julkisivumateriaaleihin, suunnittelua ja laitteistoa headset laskennassa pysyy samana. Muuttaminen vain materiaali- ja oven reunan voi työtasot.

 • seinäpaneeli
 • laitteet, pesu ja sekoitin
 • laatikot, viistetty, taivutettu ja kaareva elementtejä, koristeelliset visiiri, valaistus, sisustus täytteenä kaapit, ovensulkimet ja kaasu-hissit.

Pidä mielessä, että jokainen valmistaja joukko moduuleja, materiaalien ja komponenttien laskemiseksi metriä kohti. Jotkut ihmiset eivät ota huomioon työtaso. Toiset eivät ota huomioon Sokkelin tai sokkeli. Kolmannen sijan seisonta-pohjauuni sijaan sisäänrakennettu uuni. Neljäs "unohtaa" noin saranat ja kahvat ...

Hankintakustannuksia materiaalit ja tarvikkeet valmistajien on myös erilainen. Joten ota valmistaja halpa ainoastaan ​​kustannukset ehdollisen metrin joukko keittiökalusteiden - se on väärin.

Kysyä myyjältä, mitä hän sisältää standardin mittari. Mitkä ovat kahdessa suunnassa moduulien. Jos tulet Salon, pyytää nähdä luonnos keittiön suunnitteluprojekti pohjalta, jotka tekevät laskennan.

Jos valmistaja keittiökalusteiden on maalattu yksityiskohtaisesti niiden verkkosivuilla on hyvä merkki. Todennäköisempää, että hinta on riittävä, ja laskentamenetelmä - avoin ja ilman piilokustannuksia.

Pitäisikö minun keskittyä hinta per metri valittaessa?

Ei, jos haluat tilata joukko yksittäisiä kokoisia laatikoita, helppo täyttää ja harkittuja ulkoasu moduuleja.

Kyllä, jos olet valmis ostamaan halvinta keittiö vakiona saranoitu ovet ilman laatikoita ja lasi vitriinit. Mutta varaudu siihen, että lopulliset kustannukset tilauksesi on edelleen suurempi kuin mitä oli alun perin suunnitellut.

Jälkeen yksityiskohtainen laskelma tiettyyn suunnitteluprojekti ruoan hinta voi nousta 1,5-2 kertaa. Varsinkin jos häikäilemätön valmistaja käyttää edullisia per metri mainosvälineenä viehe.

Miksi ruoka on kalliimpaa lopulta

Suunnittelija matkustamossa voi tarjota sinulle erilaisia ​​kustannustekijöistä. Maksat hieman kalliimpaa, mutta huonekalut on parempi ja helpompaa.

Aseta koon ja sijainnin voidaan koota eri moduuleista - ruoka hinta on erilainen. Esimerkiksi kotelo heiluriovi kannattaa 1,5-2 kertaa halvempaa kuin samankokoinen kaappi viisi laatikkoa.

Keittiö Vakiokoosta moduulit ovat kalliimpia. Pitää tämä mielessä, kun luodaan suunnittelu-hanke ja esihahmonnuksen. Säveltää mukava keittiö vain vakio-osat on lähes mahdotonta. Kuitenkin, ei-standardi voidaan vähentää minimiin. Sitten laatu-hintasuhde olisi optimaalinen.

Jos haluat tietää tarkan kustannukset keittiön ensin vetää jopa pisimmällä hanke (joko yksin tai avulla suunnittelija matkustamossa). Päätä julkisivut materiaalin, työtasot, huonekalut ja leikata esiliina. Jos asut Moskovassa ja alue, helpompi käyttää ilmaista linja-laskutoimitusta. Sen pääoma tarjoavat monet yritykset. Opit arvioituja keittiön suoraan kotoa.

 • Elementtien monimutkaisempia kuin saranoitu ovi ja sisäinen hylly kokoonpano
 • Lasi, muovi, akryyli- tai emalia värillisiä julkisivujen
 • Mistään laitteisto: .. Laatu silmukoita closers, ulosvedettävä laatikot butylochnitsy, nostolaitteita, älykäs tallennusjärjestelmän hiljaa ja vaivatonta sulkemisen, hyvä käsitellä, ja niin edelleen laitteiston kustannukset nostaa elintarvikkeiden hintoja, lasketaan standardin kaavalla, korko on 50% tai enemmän.
 • Kodinkoneet (liesi, liesituuletin, uuni, jääkaappi, astianpesukone), pesuallas ja hana.

Jotkut valmistajat sijaan nimellisarvo metrin abstrakti kuuloke johtaa oikeampi ja informatiivinen laskelma: esitellään tyypilliset keittiö projekteja ja pitävät ne perushinta. Näet, mitä sisältyy tietty joukko ulottuvuuksia kuulokkeen kokonaisuutena että yksittäisten moduulien. Joskus valmistaja suosittelee tarvikkeet ja erikseen mainittava sen hinta.

Mikä on kustannus per metri edullisia ruokia Moskovassa

Keittiöihin turistiluokassakin yksilön koot, keskimääräinen hinta per metri (lm) vaihtelee 12-25000 ruplaa.

Mallit, joissa julkisivut lastulevyn löytyy 10-11000 ruplaa rm

Filmistä MDF - 15-17 tuhatta ruplaa, riippuen laadusta ja tekstuuri elokuva.

Keittiö muovia - 18-19 tuhatta ruplaa RM

Akryyli - 24-25 tuhatta ruplaa.

Maalattua MDF - alkaen 20000 ruplaa matta emali, mistä 22-23000 ruplaa kiiltävä pinnoite julkisivujen.

Näemme valikoimiimme keittiökalusteiden valmistajat:

Luettelon valmistajat keittiökalusteiden

Näinkö? Säästää linkin ja jakaa ystävien kanssa!

! (Arvioi tämä artikkeli jo äänestänyt: 3)

1