Mikä on erilainen kuin löylyt

Huone on erilainen kuin saunan: tärkeimmät erot

Maassamme monta vuotta, ihmiset kaikenlaisia ​​sairauksia, tai yksinkertaisesti niin loma sielulle käynyt venäläinen sauna. Mutta viime vuosina yhä suositumpi Venäjällä alkoi hankkia suomalainen sauna. Harva tietää, mitä huoneessa on erilainen sauna ja monet ihmiset eivät usko, että niiden väliset erot. Mutta tämä ei ole niin.

Keskeinen ero saunomisen - tämä on periaate ihmisten altistumisen luomalla edellytykset. Ja olosuhteet höyryhuoneissa ovat hieman erilaisia. Siten, suomalainen sauna likimääräinen lämpötila - noin 100 astetta, ja venäläinen sauna - 60, vastaavasti. Mutta se ei ole niin tärkeää lämpötila kosteuden höyry, siitä on puhua tarkemmin.

Kosteus - toisin kuin venäläinen kylpy suomalainen sauna

Erikoisuutena on suomalainen sauna ominainen kuivaa ilmaa, sen kosteuspitoisuus ei ylitä merkki 20%. Tämä kuivuus ja pieni lämpökapasiteetti mahdollistaa lämpimän saunan ja sataa astetta. Tämä tietenkin vaikuttaa ihmisten terveyttä. Esimerkiksi, jos sinulla on tiettyjä terveysongelmia, että saunan pitäisi ottaa erittäin huolellisesti. Vaikka jos vain koska kuiva ilma on kielteinen vaikutus limakalvoja ja voi aiheuttaa yskää.

Suomalainen sauna, keho on jatkuvasti alttiina vaikean stressin, koska höyry on hyvin kuivaa ilmaa ei sekoitu.

Mutta venäläinen sauna on kosteampaa kuin sauna. Vetäytyä oman kehon myrkyt ja jätteitä, on hyvä lämmetä, mutta että tällainen menettely oli kaikkein turvallinen elin, ehdoista olisi lähellä luonnollista. Näin ollen, kosteus kylvyssä oli noin 70% ja sen lämpötila on noin 50 astetta, joskus nousee enintään 80.

Olosuhteet venäläinen sauna edullisempia ihmisille, joilla terveysongelmia tai kylpyamme aloittelijoille:

 1. olosuhteet venäläinen sauna lähellä luontoa;
 2. ilmassa korkea kosteus, ja on hyvä lämmönjohtavuus edistää syvä lämpenemistä;
 3. avulla parantaa terapeuttisia ominaisuuksia Venichka Venäjän kylpyjä, se korvaa hieronta menettelyä;
 4. Kylpy ei aiheuta kramppeja ja nopeutunut syke, toisin saunat, on mahdollista hoitaa ihmisiä sydänoireita.

Kylpy on myös kevyt höyry, mutta saa se, sinun tulisi kaataa vettä kiviä. Höyry hajottamaan pieniksi hiukkasiksi, joka antaa tunteen kuumaa ilmaa, joka, toisin kuin höyrysauna ei ole palava vaikutus.

Kun menet kylpyamme, kivet eivät ole liian kuuma, joten ne tarvitse lämmittää uunissa. Uunin seinän pitäisi vaihdella vähintään lämmöntuotto, on hyvin, jos vain yksi lämmittää kiviä, ei uunin. Jottei laittaa koko uunin höyrysaunassa, se on parempi sijoittaa pukuhuoneeseen.

Usein monet heidän kokemattomuuttaan luo märkä höyry, se on erittäin paksu, mutta tämä pari on tukehtumisvaaran. Löytää se oli mukava venäläinen sauna, lämpötila ja kivet olla erilainen. Myös silloin, kun polttava tunne luuta ilma pyrkii kuivua ja sen käyttö ei tuo toivottua vaikutusta.

Tärkeimmät ominaisuudet suomalainen sauna ja venäläinen kylpylä: onko tarvetta heille?

Monet ihmiset tietävät, että saunomisen voi ja eri attribuutteja, kuten:

Siirrymme nyt kuvauksen attribuutteja, ja selvittää, onko mahdollista, että tyypillinen suomalainen sauna attribuutteja käyttää Venäjän altaaseen ja päinvastoin.

Saunan kivet sijoitetaan avoimeen tilaan, joten he luopuivat lämpöä, eikä sijainnin kivikylpyammeessa syntyy siitä, että ne ovat suljetussa uunissa ja sitä voidaan säilyttää pidempään. Ovi avataan vain, jotta voidaan kaataa vettä kivet parantaa höyryä.

Allas - Taito ominaista saunan, se asetetaan Pikavaihtoluukkua kuumasta höyrystä kylmävesituloon on positiivinen vaikutus terveyteen. Myös osa saunat varustettu hierontasängyt, että henkilö voi rentoutua niin paljon kuin mahdollista. Venäjän höyryä allas epätyypillinen, sillä historiallisesti kylpyjä rakennetaan aina lähellä vettä, ja kylvyn jälkeen ihmiset menivät uimaan joen tai järven, myös talvella. Nyt kuitenkin kylpy voidaan varustaa myös uima-altaalla tai puinen fontti.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista venäläinen sauna - se luuta koivua tai tammea tai muita puita. Ennen kuin luuta liottaa kuumassa vedessä. Uskotaan, että puhaltaa harjat paremmin hieronta voi parantaa verenkiertoa, paljastaa huokoset ja parantaa hikoilua.

Muuten, iskuvoima luuta ei vaikuta vahvistamista myönteinen vaikutus, ei siis välttämättä ehkä ne kaikki hänen voimansa, se on paljon tärkeämpää hengittää aromit puun, joka lataa meille elävyys ja päästä eroon negatiivisia tunteita.

Mutta suomalainen sauna käyttää luuta ei, koska hän vain ei anna toivottua vaikutusta, koska vaikutuksen alaisena alhainen kosteus lähtee heti kuiva ja pudota pois siitä.

Erot ilmanvaihtoa ja sauna

hyvä Ilmanvaihto suomalainen sauna - on sama kuin ilmanpaine ulko- ja sisäpuolella sauna, mutta kylpy höyrysauna on tunnettu siitä, että paine on ylimäärin, jolloin se muuttuu kuiva ja lämmitetty höyryllä. Kun paineenkorotus käy ilmi, uuni höyry pienen aukon läpi osa höyrystä palaa lisätä painetta. Kuuma höyry menee kohti kattoa, ja pohja on kylmä, joka luo dissosiaation.

Vaikutukset kehon kylpylöiden ja saunojen

Jokainen pari on myönteinen vaikutus ihmisten terveyteen, se on suunniteltu laajentamaan ja täyttää huokoset ihmisen verisuonten. Kiitos kuiva pari ei-toivotut bakteerit tapetaan meidän ihon ja tali, sulkee huokoset, se pesee pois.

On erittäin tärkeää kylpemisen jälkeen käydä suihkussa, iho ei ole absorboivat uudelleen negatiivisten bakteerien ja lian.

Et voi jäädä saunassa liian pitkään, jotta ei häiritä aineenvaihduntaa, ja jos noudatat sääntöjä oleskelun höyrysaunassa, The sauna on seuraavat::

 1. rentoutua lihaksia;
 2. tunnet rauhallinen ja helppous;
 3. parantaa yleistä kuntoa kehosta.

Saunan suositellaan henkilöille, joilla on mielenterveyden häiriöt jotka kärsivät iskias. Mutta venäläinen sauna on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka haluavat hoitaa hengitysteiden, keuhkojen ja keuhkoputkien.

Joka tapauksessa, mikä vaihtoehto valitsisit, olet vielä sovelletaan sääntöjä oleskelun hemmotella itseäsi rentoutumista ja Viihtyvyyttä jälkeen uuvuttavaa työtä.

kysymyksiin vastasi

lähetä Yhteistyö:

#&400; 2018. Kaikki oikeudet pidätetään

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Mikä on erilainen kuin saunan? ja sauna laite

Katsovat, että ensimmäinen asia tulee mieleen, kun kuulet sanat "sauna9raquo; ja "banya9raquo;? Varmasti kuvitella tilaa pesemiseen, höyrysauna ja paikka pitää hauskaa ystävien kanssa. On epätodennäköistä, että olet ajatellut, että sauna ja höyrysauna - ei ole sama asia. Joten mikä eroaa saunassa tavanomaisessa mielessä?

Nykyään uskotaan, että saunassa kuivahöyryllä käytetään kaikki keinot, mutta se ei ollut aina. Siksi vastausta siihen, mikä on erilainen kuin saunan, se kannattaa hieman tarkastella historiaa.

Aiemmin todellinen suomalainen sauna, ei poikkea klassisen venäläisen kylpylässä, ja kuumennettu se "on-chernomu9raquo;. Tämä tarkoittaa, että painopiste sulaa suoraan huoneeseen, jossa pesu. Kun savu täytti koko tilan, se päästetään läpi avoimia ikkunoita ja ovia tai ylimääräinen reikä katossa. Kun kaikki savu ulos, pääsyn rakennukseen oli tukossa, ja oli mahdollista uida. Silminnäkijöiden mukaan nämä kylvyt löytyy siellä tähän päivään, mutta entisessä Neuvostoliitossa, uskotaan, että tällä hetkellä tällaista "varvarskiy9raquo; menetelmää ei käytetä, ja suomalainen sauna on kehittynyt jotain aivan muuta.

Tule kylpeä, onko arvo - missä?

Kumma kyllä, monet ihmiset eivät täysin ymmärrä mitä eroa. Sauna ja höyrysauna - paikkoja, joissa ihmiset ottavat hygieeninen menettelyjä. Epäilemättä ja molemmat Steam erittäin hyödyllistä - apua laihtua, puhdistaa kehon myrkkyjä.

Kuitenkin kylvyssä käytön vuoksi ns kevyt höyry voi vain istua tai maata hyllylle, ja viettää aikaa paljon aktiivisempi kuin saunassa. Kylvyssä joudut kävelemään, lahjoittaa puiston hääriä luuta itsellesi tai ystävällesi. "Mutta saunassa myös voi saavuttaa tuoksuva höyry" - sanot ja on aivan oikeassa. Mutta koska täysin eri ilmanvaihtojärjestelmien tällaista paria kestää pitkään, vain pari minuuttia.

Mikä on erilainen kuin saunassa, ja mitä ne näyttävät

Jos ajatellaan modernia ja sauna, yhtäläisyyksiä heillä on vain yksi asia - siellä pestään. Kaikki muu on järjestetty eri tavalla.

Suurin ero saunomisen on höyrynä ja kosteustaso - ensimmäisessä kuuma ja kuiva, märkä ja toisessa lämpöä. Myös, on eroja järjestely itse rakennuksen. Kylpy koostuu yleensä yksi tai kaksi huonetta - vain höyrysauna ja pukuhuoneet, sauna ja edellyttää nimittäin ainakin kolme: pukuhuoneessa, höyrysauna ja suihku tai allas. Koska saunan lomassa puhelut höyrysauna on suurempi kuin kylvyssä kuumennus huoneet yleensä kalustettu, jossa voi istua ja jutella yli kupin teetä tai kasviperäisiä liemi.

Voit myös pitää ja kauneushoitoja - saunassa on tavallista käyttää aromaterapia öljyjä, vartalohauteet ja maskit. Koska kylvyn kosteus on paljon suurempi - suurissa taukoja puheluiden välillä ei ole tarpeen, siis parantaa menettelyjä toteutetaan usein suoraan höyrysaunassa.

Lämpötiloissa ja menettelyjä erityisesti

Kuten jo todettiin, sauna-lämpötila, ja se on merkittävästi erilainen. Suomen höyryn lämpötila nousee + 110-130˚C, ja kosteus pidetään tasolla 5-10%. Oleminen höyrysauna voi olla enintään 10 minuuttia kerrallaan, välit hanat on merkittävä - 30-40 minuuttia.

Lämpötila klassisen venäläinen sauna on paljon enemmän anteeksiantava, ja harvoin yli 70˚C, ja koska korkean kosteuden (noin 60%), olevan paljon helpompaa. Höyry voi olla enintään 25 minuuttia, ja jäähdytyksen ja rentoutumista riittävästi 10-15 minuuttia.

Toinen kohta, puhuminen siitä, mikä tekee saunasta poikkeavan saunasta, on luudan käyttö. Venäjän kylvyssä se on pakollinen ominaisuus, ja eri tarkoituksiin käytetään erilaisia ​​luuja: koivu - helppo hieronta ja tammi - injektoimalla höyryä lähemmäksi kehoa. Luudan oikean soveltamisen taito on melko vaikea, eikä kaikki ole sitä, joka pystyy todella hallitsemaan sitä, joten hyvä kylpyhuonelaitos on sen painon arvoinen kulta.

Saunassa + 130 ° C: n lämpötilassa ei ole tarvetta puhua luudasta - voit saada vakavia palovammoja ja luu nopeasti kuivuu ja hajoaa.

Suurin ero saunan ja kylpyammeen välillä on se, että ensimmäinen voidaan järjestää jopa asunnossa, toisessa on mahdotonta. Joidenkin raporttien mukaan jokaisella toisella perheellä on oma höyryhuone huoneistossa.

Sekä saunojen että kylpyammeiden sydän on varmasti liesi tai liesi. Ja jos asunnossa olet pakko tehdä sähköinen vaihtoehto, sitten yksityisessä talossa lämmitin on puulämmitteinen. Jos kylpy on yleensä rakennettu erillisenä rakennuksena, sauna on usein päärakennukseen rakennettu huone.

Tällaisten rakenteiden suunnitteluprosessi ei ole niin yksinkertainen kuin se saattaa näyttää ensimmäisellä silmäyksellä, joten jos sinulla ei ole koskaan ollut tällaisia ​​taitoja, kannattaa kääntää asiantuntijoille.

Saunan tai saunan suosituin materiaali on puu. Jos mahdollista, olisi hyvä käyttää vankka palkki, esimerkiksi kuusi, kuusi tai setri. Hartsit, jotka vapautuvat, kun näitä metsiä kuumennetaan, on erittäin hyödyllinen vaikutus hengityselimiin ja ne tarjoavat erinomaisen parantavaa vaikutusta. Kuitenkin kiinteiden tukkien kylvyssä ei ole varaa kumpaankin tällaisen materiaalin korkeiden kustannusten vuoksi, joten useimmiten käytetään puinen vuorausta. Mikä tahansa rakennusmateriaali, jota valitset, on huolehdittava laatueristyksestä.

Mikä lämmitin on parempi käyttää

Jotta saunasi lämpenee nopeammin ja pidempään pitämään lämmön, rakennuksen aikana on välttämätöntä tarjota laadukasta eristystä. Tällöin on tarpeen eristää paitsi seinät myös katto.

Saunan ja kylpyammeeristys voi olla hyvin erilainen:

 • mineraalivilla;
 • lasikuitu;
 • polystyreenivaahto;
 • basaltti villa;
 • Penoizol;
 • penofolin ja paljon muuta.

Parasta pidetään sellaisia ​​eristeitä, joissa on kalvokerros. Tällaiset materiaalit eivät ime kosteutta ja ovat erinomaisia ​​eristeitä.

Ajoneuvojen kylpyammeiden, saunoiden ajatteleminen, älä unohda laadullista höyrysulkua, muutoin tahansa, vaikka paras laatu eristys voi olla hyödytön. Höyry kondensoituu siihen, mikä johtaa sen eristysominaisuuksien menetykseen. Jos rakennat saunan tai saunan, kun päätät pelastaa seinät ja katot kokonaan, höyry vuotaa halkeamien läpi ja tiivistyy sisä- ja ulkoseinien väliin - se uhkaa aktiivista rappeutumista ja muotin muodostumista. Siksi mitä enemmän käytät kylpyläsi, sitä nopeammin tarvitset suurta remonttia.

Suomessa on suosittu sanonta, että saunan vierailu näytetään kaikille, jotka pääsevät siihen. Mutta huolimatta kaikista sen pluses, saunat ja kylpylä on sekä negatiivisia puolia. Esimerkiksi tietyistä sydän- ja verisuonitaudeista tai astmasta kärsivät voivat käydä saunassa vain lääkärin luvalla. Jos verenpaine nousee vakaasti 200 mm Hg: n yläpuolella, kylpylän vierailu on ehdottomasti kielletty! Älä käydä kylvyssä ja tuberkuloosissa - kuumalla kostealla ilmalla Kochin sauva moninkertaistaa paljon aktiivisemmin - paitsi riski pahentaa tilanne, mutta lisää muiden saastumisriskiä. Myös saunan tai kylpyammeen vasta-aiheet ovat lähes kaikki ihosairaudet ja tietyt keskushermoston sairaudet: Parkinsonin tauti, epilepsia, merkittävät mielenterveyden häiriöt.

Sata vuotta sitten, venäläinen kylpy, lukuun ottamatta sen suoraa tarkoitusta, oli jotain pyhää merkitystä. Siellä he riitelivät ja sovittivat, synnyttivät ja kastoivat lapsia, pitivät tärkeitä keskusteluja, ajattelivat tuomitusta ja pyysivät kodin hyvinvointia perheessä.

Moderni sauna, sauna, arviot siitä, mitkä ovat useimmiten positiivisia, menettäneet tällaisen "maaginen9raquo; mahdollisuuksia, mutta jättäneet jälkeensä itseään vähemmän ihmeellisiksi terapeuttisiksi ominaisuuksiksi. Kaikista eroista huolimatta pääasia on yksi asia - vierailemalla jokin niistä edistää erinomaista terveyttä, parempaa terveyttä, hyvää lepoa ja rentoutumista. Joten - kevyellä höyryllä!

Saunan ja venäläisen kylpylän väliset erot ja samankaltaisuudet

Sauna tai sauna, mutta mikä on ero?

Antiikin ajoista lähtien kylpy on varsin suosittu. Käytännössä kaikkiin vaivoihin sekä ennaltaehkäiseviin tarkoituksiin lääkärit suosittelivat käymään höyrysaunassa. Tähän mennessä sauna on tullut vaatimattomaksi. Mutta kaikki eivät tiedä eroa saunan ja saunan välillä.

Ihmiset havaitsevat molempien tyyppisten pariksi kuin lähes identtiset, mutta ei. Jotta ymmärtäisivät Venäjän kylpylöiden ja saunojen olemus ja paljastaisivat olennaiset eronsa, on tarpeen tietää, miten he vaikuttavat ihmiseen. Meidän on kiinnitettävä huomiota useisiin pääpisteisiin.

Yksi niistä on lämpötila. Saunassa pääsääntöisesti ilma lämpenee yli 100 astetta. Kylvyssä lämpötila on paljon pienempi - noin 60. Joskus se voi olla 70-90, mutta ei yli 100 astetta. Mutta paljon tärkeämpi indikaattori on ilman kosteus.

Saunassa ilma on hyvin kuiva, kosteus tuskin saavuttaa 20%. Tällaisen kuivumisen ja näin ollen pienen lämpökapasiteetin ansiosta huoneessa on mahdollista lämmittää huoneen lämpötila jopa 100 astetta. Lapset ja ihmiset, joilla on heikko terveydentila saunan käydessä, pitäisi olla varovainen, koska liiallinen kuiva ilma heikentää hengitysteitä, aiheuttaa kuivia limakalvoja ja yskää. Tässä höyryhuoneessa keho saa voimakkaamman ja aggressiivisen rasituksen, mutta kosteusarvo on vakio koko istunnon ajan. Ilmansiirtoa ei ole, höyry on aina kuiva, joten keho pystyy selviytymään kuormituksesta ja jakamaan hiki.

Kylpy on kosteampi. Höyryhuoneen päätehtävänä on poistaa ihon läpi kaikki kuore, joka on kertynyt kehoon. Tämän vaikutuksen saavuttamiseksi on tarpeen lämmittää ja venyttää runkoa mahdollisimman perusteellisesti. Tällaiset toimet ovat järkytys keholle. Uskotaan, että on parasta suorittaa menettely olosuhteissa, jotka ovat lähinnä luonnollisia. Keskimääräinen kosteuspitoisuus on 40-70%, joskus hieman korkeampi. Kylvyssä lämpötila-arvot ovat alueella 50-80 astetta ja kosteusindeksi pidetään tavallisesti 60%: n tasolla.

Saunassa on erilainen kosteus, että saunan tärkein ero on:

 • tällaiset olosuhteet ovat paljon tavanomaisempia ihmiskeholle;
 • ilman korkea kosteus on valtava lämmönjohtavuus, lämmitys on syvin;
 • erityinen vispilä lisää höyrysaunan terapeuttisia ominaisuuksia erityisen hierovaikutuksen ansiosta.

Kylvyssä olevat tilat eivät aiheuta kouristuksia ja nopeutuneita sydämenlyöntejä. Tämä on erityisen tärkeää niille ihmisille, jotka kärsivät sydän- ja verisuonijärjestelmän sairauksista. Täällä heidän ei tarvitse pelätä heidän terveyttään, mitä ei voida sanoa saunomisesta.

Höyrysaunan tärkein ominaisuus on höyry

Venäjän kylpyhöyry on helppoa, mutta kaikki eivät voi lisätä sitä oikein. Saadaksesi höyryä sinun täytyy kaataa vettä kiviin. Jos ne ovat hyvin kuumia, vesi irtoaa syvästi. Höyryn hiukkaset ovat pieniä, siksi kuumia ja kuivia. Tällainen höyry antaa tunteen kuumaa mutta ei kuumaa ilmaa. Istunnon alussa kivien lämpötila on tavallisesti alhainen, joten niitä kuumennetaan suljetussa avaruusuunissa. Ovi avautuu yksinomaan veden lisäämiseen.

Uunin seinämissä on oltava minimaalinen lämmöntuotto. Ihannetapauksessa vain kiviä pitäisi lämmittää. Saat kätevästi uunin hommasta pukuhuoneessa, joten ei ole tarvetta laittaa höyrysaunassa koko uunin rakentamiseen, vain yksi ovi.

Jos teet virheen ja luo kostean höyryn, jolle on ominaista äärimmäinen tiheys, se on huoneessa vain ei ole mahdollista, henkilö alkaa tukehtua. Suurin mahdollinen ero kivien ja ilman lämpötila-arvojen sekä hajotetun höyryn välillä - nämä ovat hyvän venäläisen kylpyammeen tärkeimmät edut. Jos höyry poltetaan, luu kuivuu ja ilo pilaantuu.

Kokeneet kylpyammeet uskovat, että jokainen höyrysauna on oma luonteensa ja sinun on sopeuduttava siihen. Jos höyry on laatu, monet tekijät vaikuttavat, mukaan lukien sää kadulla. Todellinen venäläinen kylpy on kykenevä antamaan todellista iloa ja täydellistä rentoutumista.

Kivet, altaat ja luudat - tarvittavat tai suositellut ominaisuudet

Saunan kivet sijaitsevat avoimessa tilassa, he vapauttavat lämmönsä ilmaan. Venäjän kylpy on erilainen siinä, että siinä kivet ovat uunissa, jonka ovi on aina suljettu. Joten kivet säilyttävät lämpöä kauemmin ja lämpötilan arvot kylvyssä ovat samassa merkissä pitkään. Jos on halu, voit avata ovea ja ripottele kivet nestemäisellä parkkiin.

Kylvyssä uima-allas ei yleensä ole rakennettu. Kuten tiedetään, ne on jo pitkään rakennettu jokien ja säiliöiden rannoille. Erityinen hyöty ja nautinto voidaan saada uimisesta jäävedessä höyryttämisen jälkeen kylvyssä. Saunassa uima-allas on pakollinen. Kylmän veden ja kuuman höyryn vaihtelun nopeus on ihmisen elimistön lääketieteellisiä ominaisuuksia. Joissakin saunoissa on hierontapöydät. Menettely auttaa saavuttamaan täydellisen rentoutumisen.

Luuta on Venäjän kylvyn tärkein ja välttämätön ominaisuus. Useimmiten ne on valmistettu koivusta tai tammesta, mutta myös muita puulajeja käytetään laajalti. Ennen kuin käytät luuta, se on huuhdeltava jonkin aikaa kuumassa vedessä. Uskotaan, että aivohalvaukset ja heittäytyminen paremmin kuin mikään hieronta lisää verenkiertoa, hikoilua ja avoimia huokosia. Lehdillä on myös hyödyllinen vaikutus ihmiskehoon.

Kuuluisa koivuhaukka

Ne, jotka päättävät höyrystä viillolla, sinun on tiedettävä, että iskuvoima ei vaikuta hyödyllisen vaikutuksen kasvuun, joten voit rajoittaa itseäsi kevyisiin pudotuksiin. Puun aromi on erittäin tärkeä, inhalaa ihmeellinen luonnollinen tuoksu syvemmälle. Se on hyödyllinen vaikutus kaikkiin kehon sisäisiin prosesseihin, antaa vastuun elinvoimaisuudesta ja positiivisista tunteista.

Ei tarvitse käyttää luuta sauna, jossa se ei ole mitään hyötyä. Vähäisen kosteuden lehdet kuivu ja suihkussa. Suuria faneja luuta voi käyttää sitä pukuhuoneessa, mutta ei voi halutun vaikutuksen.

Yhtä huomionarvoista on kysymys koukerot ilmankiertoa. Sauna on optimaalinen tuuletus, kun ilmanpaine ja sen ulkopuolella on sama höyry. Venäjän kylpy, tunnettu siitä, että läsnä ylipaineen.

Ilman tämä tekijä, on mahdotonta saada kuiva lämmitetty höyryllä. Korkeassa paineessa höyry virtaa höyrysauna uunin, työntää pienen aukon läpi. Tietty määrä höyryä palautetaan takaisin, mikä lisää painetta, ja siten dissosiaatio.

Kuuma höyry ryntää kattoon, ja pohja pysyy viileänä. Mitä tapahtuu seuraavaksi, riippuu ominaisuuksista höyrysauna. Ne, jotka ovat juuri alkaneet mennä kylpyyn, yleensä höyrytetty alemmassa hyllyille - ei ole niin kuuma kuin alkuun.

Pariksi suotuisa vaikutus ihmiskehoon. Ne ovat mekanismi, joka laukaisee prosessit paranemista ja uudistumista. Ensinnäkin ihon reagoi. Huokoset laajentamaan verisuonia ovat täynnä verta.

Kuiva ja kuuma ilma saunan

Kuiva ja kuuma höyry toisin kuin märkä tappaa patogeenisiä mikro-organismeja, jotka elävät iholla. Korkeammissa lämpötiloissa, se pesee pois tali, tukkeutumisen huokosiin. Älä unohda käydä suihkussa saunan jälkeen, kun iho yleensä noin neljän minuutin kuluttua ulos tulevan höyrysauna imeä kaikki on sitä. Jos olet pitkään huoneen hyvin ilman surua, on olemassa riski aineenvaihdunnan häiriöt, sen vuoksi ei ole tarpeen väärinkäyttöä.

Koska hyvin korkea lämpötila-arvot saunan vähenee aivojen toimintaa, rentoutumista alkaa. Saat:

 • lihasten rentoutumista;
 • tunne keveyttä, rauha;
 • parannus yleinen tila organismin.

Tämä höyrysauna näkyy henkilön hermostunut ja mielenterveyden häiriöt, jotka ovat alttiita stressille ja radiculitis. Venäläinen sauna johtuen kostean ilman aktiivisemmin vaikuttavat hengitysteihin, keuhkoputket ja keuhkot. Päättää, mitä sellainen kaveri sopii sinulle, sinun täytyy kuunnella kehoasi tietää hänen heikkoutensa ja verrata niitä eroista paria. Venäläinen sauna sopii paremmin luovia ja uteliaita ihmisiä, jotka etsivät harmoniaa kaikessa eivätkä poikkea laiskuutta. He ottavat ilo työskennellä luoda täydellisen parin. Joten he voivat rentoutua paitsi ruumiin vaan sielun.

Höyryä johdonmukaisesti kuuman höyryn sopii paremmin ihmisille, jotka ovat kaikki elämä on maalattu puuttuu kokonaan minuuttia ja aika. Heillä on tarpeeksi tavanomaisen lämmitys elin. Se on myös korvaamaton etuja elimistöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin