Mikä on bidee kuva

Mikä on bidee, miten käyttää bidee ja mitä tarvitset?

Mikä on bidee - eräänlainen pieni kylpyhuone. On jopa valokuvan ohjeet käyttää bidee. Siten, että sekoitin-, lämpötila syötetyn veden säädetään, jolloin saadaan halutun mukavuuden käytettäessä saniteettituote. Monissa maissa, bidee on tärkeä ominaisuus, että regenerointi WC-tilan. Mikä on mielenkiintoista, ja meidän kuluttajat ovat vähitellen alkaneet ymmärtää todellista hyötyä näistä tuotteista. Älkäämme salata, että, toisin kuin saman Euroopassa maamme eriarvoisesti bidee. Kaikki eivät tiedä, kuinka käyttää bidet, miksi se on tarpeellista, ja onko tarvetta. Toisinaan, ensimmäistä kertaa kohtaamaan tällaisia ​​vesi-, kansalaisten pitää sitä wc, pisuaarin, ja joissakin tapauksissa, suihkulähde, josta voit juoda vettä.

Ja järjestyksen elämässäsi kuten hämmennystä tapahtumasta, yritä tutkia huolellisesti tuotteen ominaisuudet, me ymmärrämme miksi tarvitset bidee sekä miten sitä käytetään.

 • 1 Käytä
 • 2 Luokittelu
  • 2.1 Erikseen sijaitsevat
   • 2.1.1 Materiaalit valmistus
   • 2.1.2 asentaminen erikseen sijaitsevat Bidee
  • 2.2 Yhdistetty
 • 3 Hinta kysymys

Aluksi, että Bidee tulee tarpeelliseksi, kun tarvittavat menettelyt wc. Jotkut uskovat, että oikea laskeutuminen Bidee - face-to-mikseri. Vaikka erityisiä sääntöjä ja määräyksiä ei, koska istuvat parhaiten sopii. Jotkut käyttävät sitä heti vessaan, kun taas toiset käyttävät wc-paperia, ja sitten istua bidee. Joka tapauksessa, hygienian kannalta on parempi ja tehokkaampi kaikki samat se on mini-lokero.

Kuitenkin bidee voidaan käyttää paitsi sen oikeaan käyttötarkoitukseen, eli säilyttää puhtauden ihmisen sukuelimiin. Usein käyttää sitä pestä ja muihin kehon osiin, joissakin tapauksissa ne toimivat hyvä paikka pesuun jalat, tarpeisiin pienten lasten ja niin edelleen.

Säilyttääkseen henkilökohtaisen hygienian ihmisille, joilla on vammaiset, eläkeläiset, Bidee palvelee erinomaista palvelua. Älä unohda taudin aikana, jotka käyttävät vessapaperia - erittäin kivulias. Siksi tarvitaan Bidee - on ymmärrettävää.

WC erottaa eri ominaisuuksia, tärkeimmät joista voidaan kutsua on sijoittamalla artikkeli ominaisuudet. Seurauksena, ne voidaan jakaa:

Valokuva erikseen sijaitsevat Bidee kylpyhuoneessa

Tämä on klassinen tyyli bidee, jotka on tehty muodossa pieni kylpyamme, seinällä sekoittimen on asennettu. Kustannukset versiot lämpötilan säätö suoritetaan manuaalisesti, mutta pidemmällä - sisäänrakennetulla termostaatti, joka pystyy ylläpitämään automaattisesti lämpötilan, jossa käyttäjä on alun perin asetettu.

Nämä tuotteet voivat tuottaa vesisuihkut eri intensiteetti:

Asennettava pesuistuin lattia

Ne asettavat lattian tai keskeytetty tavalla.

Lattia osti suurimman suosion, ja kokoamalla ne samalla tavalla kuin jos kyseessä tavanomaisten wc. Suunnittelu sisältää sekoittimen ja lähde, jet, joiden suunta on säädettävissä. Joissakin tapauksissa, suihkulähteet sijoitettu keskelle tuotteen, mieluummin kuin takaseinään. Kaikki riippuu tyyliin saniteettitavarat suorituskykyä. Ei ole vaikea ymmärtää, miten käyttää tällaista bidee.

Mitä riipus malleja, ne ovat tulleet markkinoille viime aikoina. Niiden suosio ei ole suuri, mutta ajan mittaan asiat voivat muuttua. Erityisesti eivät luota tällaisten tuotteiden ihmisiä enemmän painoa. Vaikka todellisuudessa ei hätää, koska suspensiotuotteen kestävät noin 400 kiloa.

Ostaminen ripustettu Bidee, tulisi ymmärtää, että vaikka se vie vähemmän tilaa, antaa puhdistusta helpottamaan tilojen, niiden pakkauksiin ei sisällä mikseri. Siksi on ostettava erikseen.

Riippumatta siitä ripustettu bidet edessämme, tai ulkona, materiaalit, jotta ne identtisiä. Ne ovat saniteettiposliini ja savi. Tällöin savi kuuluu laadukkaampia materiaaleja, koska se ei ole huokoinen. Näin ollen, imeytyminen hajut, kosteus, lika minimi. Tuotteet on valmistettu tästä materiaalista voi kestää 50-60 vuotta.

Tässä tapauksessa posliini Bidee valmistustekniikka on kalliimpaa, koska aiheutuvien kustannusten välisen eron ja posliinista malli suuri, ja ei kannata entisen. Savi löyhempi rakenne, minkä seurauksena tuotteet kuuluvat lasite. Tämän seurauksena käyttöikä on 30-40 vuotta.

Asentaminen erikseen sijaitsevat Bidee

Prosessin yhteydessä on seuraava:

 • Liitä hana.
 • WC nielu on yhdistetty järjestelmään.
 • Kytkeä hajulukon.
 • Tuote on otettu käyttöön, mutta se ei ole kiinteä kiinnitykset.
 • Nyt liitä syöttöputket kuuman ja kylmän veden.
 • Juoksuttaa ulostulo on kytketty, joka puolestaan ​​on kytketty viemäriin.
 • Tuote on kiinnitetty kiinnikkeiden sen tilalle.

Valokuva joukko hygieeninen kastelu

Ne puolestaan ​​voivat olla kolme alatyyppiä:

Kansi Bidee keksitty niissä tapauksissa, joissa terveys- solmukokoa melko vaatimattomaksi. Lyhyessä ajassa, niiden suosio on kasvanut valtavasti. Tällä hetkellä löytyy erilaisia ​​muunnelmia kattaa bidet, yksinkertaisista matalan artikkeleita täynnä erilaisia ​​elektroniikkaa. Ne ovat helppokäyttöisiä, ja ne on helppo asentaa mihin tahansa wc-istuin, koska mitään erillistä hanat, lavuaarit ei tarvita.

Mitä tulee kattaa elektroniikan, sitten jotta ymmärtää miten käyttää Bidee kattaa tällaisen suunnitelman olisi lukea ohjeet. Loppujen lopuksi toiminnot voidaan ottaa käyttöön konsoli, joka vastaa:

 • Lämpötila syötetyn veden;
 • ilmanvaihto;
 • Paine syöttövirta;
 • hiustenkuivaaja;
 • Hydro;
 • Feed ilmanraikastustuotteiden jne

Hygieeninen kastelukannu tai suihku, mukaan hyvin omaperäinen ratkaisu. On tärkeää niille, jotka käyttävät Bidee aiempien muutosten ei, ei halua. Lake Bidee - pieni suihku pään, joka asennetaan suoraan vieressä kulhon ja hänen letku on kytketty mikserin. Hanke maksaa tällaisen päätöksen, jossa pääsee perinteisen WC, jossa samoja tehtäviä hoitavat.

Jos puhumme wc-bidet, se on myös pätevä ratkaisu niille, jotka haluavat saada lääke kylpyhuoneessa, mutta huoneen koko ei salli tehdä niin. Seurauksena, valinta osuu yhdistettyä liuosta.

Käymälät varustettu bidet toiminto, älä ota liikaa tilaa, ei vaadi käyttäjän muuttaa yhdestä tuotteesta toiseen. He tekevät lattian ja keskeytetty tyyppi. Itse asiassa tänään on näitä ratkaisuja voidaan kutsua Kysytyimpien.

Tietenkin, valita koko Bidee, ymmärtää, miten oikein käyttää bidee ja millaiset ne ovat, on tärkein kysymys - paljonko maksaa kyseinen osto.

Sanokaamme heti, hinta voi vaihdella dramaattisesti. Joten, jos yksinkertaisin ratkaisu kotimaisen tuotannon, joka on ripustusrakenne varustettu sekoittimella, niin hänen on maksettava noin 3000 ruplaa. On hyvin yksinkertaisia ​​tuotteita, arvoltaan noin 1500 ruplaa.

Jos puhumme malleja, joissa elektroniikkaa, se on hyvä suoja-bidet, valmistettu Japanissa, maksaa noin 160 tuhatta ruplaa. Jotka haluavat ostaa moderni wc bideellä on oltava valmiita maksamaan noin 25 tuhatta ruplaa. Tietenkin siitä elektroniikka niihin kukaan puhuu.

On erittäin edistyksellisiä ratkaisuja, kaikki tuotetaan samassa Japanissa. Automaattinen wc sisäänrakennetulla bidet toiminnallisuus sekä kolmisenkymmentä muita ominaisuuksia, maksaa 200000 dollaria.

Kuten näette, terveys-tuotteita, kutsutaan Bidee voi olla aivan erilainen. Tämä koskee niiden tyypin, ominaisuuksista, toimintaperiaate, laite toimii. Valinta olisi perustuttava teidän todellisiin tarpeisiin, taloudelliset mahdollisuudet, toiminnallisia asetuksia. Trust asennus parempaa taidetta. Pääsääntöisesti yritykset, jotka myyvät tällaisia ​​terveyttä laitteita, jotka tarjoavat paitsi asennusta, vaan myös takuu, takuuhuoltoon, sekä useita muita palveluja.

Bidee mitä on tarkoitettu? Kuinka käyttää bidee

Euroopassa erittäin suosittu on vesikalusteputki, kuten bidee. Miksi sitä tarvitaan, monet eivät tiedä Venäjällä. Tämä hygieeninen amme lähde, joka on suunniteltu pesu peräaukon ja ulkoisten sukuelinten. Sopeutumista tarvitaan wc-käynnin jälkeen.

Bidee wc - mitä se on? Se on pieni pesuallas tai pieni kylpyamme. Vaikka ulospäin muistuttaa wc laite, se on kylpyamme tai pesuallas toiminto. Sitä käytetään pesuun ylöspäin. Tämä allas on ihanteellinen vanhuksille ja niille, jotka jostain syystä eivät voi käyttää tavallista kylpyhuone, esimerkiksi johtuen rajoittamisesta liikuntaa.

Bidee on yleistynyt XVII luvulla Ranskassa, jossa se oli keksitty. Ensimmäisessä laitteet olivat selvästi erilaisia ​​kuin esillä olevan, mutta niiden toiminnot ovat samat. Kun maailma laitteen se tuli suosittu 1990-luvulla. Jakelija muoti trendi oli Japani.

Sitten Bidee alettiin soveltaa monissa Euroopan maissa. Nyt se on lähes jokaisessa kylpyhuoneessa, jonka avulla voit pitää hygienia. Siitä on tullut niin yleistä, että se on asennettu kouluissa, sairaaloissa ja hotelleissa.

Venäjällä vuonna 1990, asentaa bidee oli vaikeampaa, koska useimmat huoneet eivät ole riittävän tilava. Tämä edellytti laajentamista kylpyhuone, muutokset kylpyhuoneet. Tämä menettely on melko kallista, joten anna sen kaikki eivät voi. Nyt paljon asuntoja on rakennettu eri ulkoasu, jonka avulla voit laittaa lisää LVI.

Venäjällä, tätä tottunut käyttämään wc-paperia, mutta monissa muissa maissa vakinaisesti hygieeninen suihku. Maassamme Myös monet ovat alkaneet asentaa bidee. Sillä mitä se tekee, jos useimmat ihmiset eivät ole tottuneet siihen? Itse asiassa, suunnittelu on paljon tehokkaampaa kuin vessapaperia. Tämä on sitäkin hygieeninen, minkä vuoksi se ei edellytä usein suihkussa tai kylvyssä.

Miksi tarvitset bidee ja miten sitä käytetään, useimmat ihmiset ovat kiinnostuneita. Tämä laite vaaditaan mukavuutta, koska sitä käytetään wc-käynnin jälkeen. Laitetta käytetään pestä sukupuolielimissä, joka korvaa wc-paperia. Sitä voidaan käyttää sekä naiset että miehet.

Miksi tarvitset bidee ja miten sitä käytetään? Valokuvatyökalut auttaa ymmärtämään, miten sitä sovelletaan. Puhdistukseen kylpy välttämättä istua kasvot sekoittimen. Voit päinvastoin, se kaikki riippuu siitä, kuinka mukava. Kätevä laite henkilökohtaiseen hygieniaan ihmisiä, ja sitä voidaan käyttää kaikkia ihmisiä.

Bidee mitä muuta käytetään? Lisäksi päätarkoituksena sitä käytetään pesuun ylöspäin. Monet käyttävät sitä uimiseen pienille lapsille. Tässä tilanteessa olisi seistä tyhjentää likaisen veden korvikkeena kylpyhuoneeseen. Laite on helppo vammaisille. Miksi tarvitset bidee tyttöjä? Sitä käytetään henkilökohtaiseen hygieniaan, aina tuntea olonsa mukavaksi.

Yksinkertaisin muoto pidetään pieni kylpyhuone, integroitu johdolla. Sitten hän alkoi myönnetään suihkulähde suunnittelu helppokäyttöisyys. Tämä tuote on tullut klassikko, mutta muitakin tyyppejä:

 • "Paperiton vessa" - mukautuminen WC bidet julkaistiin Japanissa.
 • Kansi Bidee - laite on tullut suosittu Venäjällä. Putki, jossa on sprinkleri asennettu WC-kansi.

Joissakin laitteissa on ilmakuivattimia, jonka avulla voidaan poistaa kosteutta iholta. On myös paikka lämmitys, lämpötila ja paine. On laite, jossa on toiminto poistaa epämiellyttäviä hajuja. On miehiä ja naisia ​​bidee. Voit tehdä tämän, tällaisen eron? Tämä johtuu anatomiset ominaisuudet sukupuolten.

Selvitä, mitä tarvitset bidet kylpyhuoneessa, kannattaa siirtyä kysymyksen sen asennuksen. Koska rakennuksen sääntely tulee laitteen miellyttävästi. On joitakin sääntöjä asennus tällaisten laitteiden. Esimerkiksi, wc tulisi sijoittaa 1 metrin sisällä nousuputken, ja loput LVI - 3 metrin.

Kätevin tapa asentaa bidee vieressä wc. Tässä tapauksessa ne ovat erittäin mukavat käyttää. Mutta etäisyys ei saisi olla lähellä, sillä pääsy tarvitaan hoitoon LVI-laitteiden. On toivottavaa, jos se on ainakin neljäsosa mittarin kummallakin puolella. Välillä kulhon ja bidee voi olla alle 60 cm.

Materiaalit voivat vaihdella riippuen sen rakenteesta, koska ne ovat yläpuolella ja lattia. Tyypillisesti laitteet valmistettu posliinista ja keramiikka. Toinen materiaali pidetään korkeampi laatu, koska se ei ole huokoinen. On käynyt ilmi, että imeytymistä hajuja, kosteuden ja lian minimi. Tällaisia ​​tuotteita ovat 50-60-vuotiaita.

Tekniikka suorittamiseksi posliini on kalliimpaa, joten kustannusten erotus kahden aivan ilmeinen. Savi pidetään löysä rakenne, jonka vuoksi suunnitteluun näyttää lasite. Käyttöikä on 30-40 vuotta.

Todettiin bidee käytetään, johon tarvitset sitä. Kätevästi Tämän laitteen arvostavat monet ihmiset. Siksi ne asettaa se kylpyhuoneessa. Mitä valitset riippuu siitä, missä vaiheessa korjaus kylpyhuoneet. Jos wc ei ole asennettu, on suositeltavaa ostaa vaihtoehto integroidulla bidee. On helpompi käyttää, se ei vie paljon tilaa, ja se on varustettu lisätoimintoja.

Jos WC on tehty, niin läsnäollessa vapaata tilaa, voit asentaa erillinen laite. Sitä pidetään klassinen versio. Lisäksi laite on toiminnallinen.

Edullisin vaihtoehto on osto salailusta Bidee kun wc on asennettu, ja vieressä ei ole tilaa. Vaikka tämä ei ole kovin kätevää laitteita verrattuna klassiseen, mutta se suorittaa haluttu toiminto henkilö.

Kuinka paljon tällaista ostoa? Edullisin vaihtoehto on ostaa kotimaisia ​​bidee. Sen arvo on välillä 1800-2000 ruplaa. Tuodut laitteet ovat &9ndash;10000. Ruplaa. On malleja, joissa elektroniikkaa, jotka maksavat 160 000 ruplaa. Automaattiset wc myydään joka on bidee ja muita toimintoja. Tällaiset laitteet arvoinen 200 tuhatta. Ruplaa.

Terveys-tuotteet voivat olla erilaisia. Ne eroavat toisistaan ​​ominaisuuksista, toimintaperiaatteet, tehtävät. Valitse tuote on heidän tarpeidensa pohjalta, fyysinen ominaisuudet ja halutut ominaisuudet. Kun haluttu muotoilu, on syytä luottaa asentaja. Laitteeseen, ja työ olisi taattava. Asennettava pesuistuin on kätevä työkalu henkilökohtaisen hygienian varmistamiseksi.

Kuinka käyttää bidee

Tämä epätavallinen mutta ei liian suosittu juurruttaminen Venäjällä Bidee, on jo pitkään ollut olennainen osa kylpyhuoneet lännessä. Kuinka käyttää bidee, ja miksi sitä tarvitaan? Lukea, katsoa valokuvia ja videoita.

Mikä on bidee ja miksi se on niin suosittu länsimaissa?

Ei tarvitse selittää, että on tärkeää intiimihygieniaan ja perusteellisen puhdistuksen jälkeen jokaisen vierailun vessassa. Valitettavasti vessapaperi ei kykene täysin selviytymään tästä tehtävästä - mieluiten jälkeen spravleniya suurten ja pienten tarpeet pestään huolellisesti pois.

Mutta tietenkin, kukaan ei käydä suihkussa kymmenen kertaa päivässä - tämä on hankalaa ja veisi liikaa aikaa.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi, ja keksi bidee - pieni kylpy, joka sijaitsee vieressä wc sopivalle korkeudelle, ja tarjoaa mahdollisuuden nopeasti pestiin pois sen jälkeen, WC. Bidee ensimmäistä kertaa alkoi käyttää yli kolmesataa vuotta sitten Ranskassa - mutta massatuotanto käynnisti Japanissa loppupuolella vuosisadan.

Lisäksi stand-alone LVI, tänään voit ostaa erityinen kansi bidet wc. Se on teknologinen, kätevä laite. Sitä paitsi, se ei vie paljon tilaa ja on suhteellisen halpa.

Nyt Bidee löytyy lähes kaikissa Euroopan tai amerikkalaisen litteä - Länsi kuluttajat nopeasti arvostaa mukavuutta tällainen laite. Ja japanilaiset ovat edelleen johtava alalla valmistusta Bidee - vuosimallista parantunut, kasvaa enemmän ja enemmän uusia ominaisuuksia. Erityisesti jo olemassa ja Se on aktiivisessa käytössä "e" bidet älykästä teknologiaa, ei automaattisesti vain veden syöttämiseksi, kun sitä käytetään, mutta myös muun muassa ilmakuivauksen jälkeen tila (jota kutsutaan myös "bidee cap WC-").

Miksi Bidee vieläkään ole kovin yleinen Venäjällä? Tietenkin yksi syy voi kutsua sitä, että maamme on ollut pitkään, ikäänkuin "cut off" muusta maailmasta. Monet kuluttajatrendit, josta tuli suosittu puolivälissä 20-luvulla, juuri ohittaneet meidät, ja vasta nyt tiedämme niiden olemassaolosta, ja voimme arvostaa kaikkia mukavuutta.

Mutta suurin ongelma, joka ei salli venäläiset joukolla siirtyä käyttämään bidee, on tilan puute. Kylpyhuoneissa monissa kodeissa on niin lähellä, että ne tuskin mahtuvat jopa pesuallas ja pesukone - ja yksi terveys laite on yksinkertaisesti sopivaa paikkaa. Ja jos kuori pesukoneen voi ratkaista yksi ongelmista, bidee ei ole aina mahdollista sijoittaa erikseen.

Viime aikoina on kuitenkin tilanne, jossa koko kylpyhuoneet alkoi parantua - ja samalla alkoivat kasvaa suosio ja bidee. Lisäksi hyvin usein ne asennetaan esikaupunkialueilla kodeissa, joissa kylpyhuone kokoa ei ole rajoitettu tyypillinen kehittämishanke.

Jos wc voit asentaa lisää LVI - on aika opetella käyttämään bidee, ja mitä hyötyä on tällaisen putkimies.

Päätarkoituksena bidee - on, kuten jo mainittiin, on kyky nopeasti ja helposti pestä pois, kun WC. Jopa kaikkein korkealaatuista paperia ei voi antaa sataprosenttisesti puhdistaa intiimi alue. Lisäksi monet ihmiset kärsivät epämiellyttäviä sairauksia kuten peräpukamia, ihoärsytystä, mikro halkeamia ja haavaumia peräaukon ja sukuelimiin. Paperin käyttö näissä tapauksissa ei ole vain kivulias, vaan yksinkertaisesti huono, koska jälleen kerran ärsyttävää ongelma-alueita. Mutta huolellinen hygienia on välttämätöntä - koska muuten tulehdus voi alkaa edistystä.

Sopivia bidet säädettävä tulolämpötila voisi olla siunaus. Se auttaa täydellisesti puhdistaa iho jokaisen vessassa, mutta myös minimoi epämukavuutta. Lisäksi, esimerkiksi, taipumus peräpukamat säännöllinen puhdistus kohtalaisen viileää vettä ja silti tarjota karkaisu vaikutus, estää taudin kehittymistä.

Perusosan lisäksi toimintoja, bidee voi olla hyödyllinen ja joissakin muissa tapauksissa. Esimerkiksi, se on erittäin kätevä pestä hänen jalkansa - ei välttämättä heittää yli korkean vanteen kylvyssä tai täysin käsittelemätön käydä suihkussa.

Bidee välttämätöntä vanhusten ja vammaisten - itse asiassa kaikille joiden on vaikea liikkua, siitä tulee ainoa tapa pysyvästi ylläpitää intiimihygieniaan. Jokaisen matkan suihkussa vanhus liittyy suuria vaikeuksia - on tarpeen taivuttaa ja suoristaa, helppo luistaa. Bidee mahdollistaa myös vanhus huolehtia puhtauden, vaarantamatta omaa terveyttä joka kerta.

Lisäksi uudet vanhemmat voi todeta, että bidet on ihanteellinen uimiseen vauvoille - koska käyttö kylvyn tällaisissa tapauksissa on varsin vaarallista ja ei kovin mukava. Bidee on, itse asiassa, se on pieni lokeroon oikea koko ja oikeaan korkeuteen.

löytyy haluttaessa ja muutama enemmän vaihtoehtoja käyttöön bidee. Mutta vaikka edellä riittää myöntää, että laite on todella huomattavia etuja.

Bidee lajit on niin paljon, mutta joitakin suosituimpia malleja voidaan erottaa kesken.

 1. Classic bidee. Yleensä klassinen malli edustaa keramiikka amme, veden tulo, joka suoritetaan erillisen sekoittimen, joka on asennettu seinään. Tällainen sekoitin voidaan varustaa sekä kahden venttiilin säädellä kuuma ja kylmä vesi, ja ajaa moderni saranan periaate.
 2. WC suutin. Tämä lajike on hieman parantunut klassisen mallin. Vesi ei syötetään venttiilin läpi ja suuttimen läpi, joka on asennettu lattian säiliön - käyttämällä bidee laite vie veden lähde.
 3. Lisäksi, on olemassa malleja bidee käynnissä tai ei hanan kautta suuttimen ja joustava letku on yhdistetty seinään sekoittimeen. Bidee letkulla Ne ovat hyvin suosittuja, koska ne mahdollistavat säätää veden syöttö kulmasta, ja siten käyttö LVI on maksimissa mukava.
 4. Viimeisimmällä teknologialla ja monimutkaisia ​​mallia voidaan kutsua bidee Bidee yhdistettynä istuimen kansi tai bidee wc. Rakenteellisesti se ei ole erillinen kylpyamme, joka sijaitsee lähellä, ja erityinen paikka. Injektori on asennettu suoraan siihen, vesihuoltoon suoritetaan suoraan yli wc - ja siten, voidaan pestä pois, mahdollisesti siirtää laitteesta toiseen.

Edullisin ja kätevä variaint bidee overlay wc-

Tietenkin yhdistetty bidet on kalliimpaa kuin yksinkertaisempi malleja. Mutta on täysin ratkaisee ongelman tilanpuute ja voidaan asentaa myös kaikkein ahdas sosiaalitilat.

Menetelmällä asettamalla bidee voi olla lattia, ja nastat seinään - täällä valinta riippuu henkilökohtaiset mieltymykset ja kylpyhuoneen suunnitteluun.

Bidee voivat erota muodossa pannulla. On malleja, joissa on kavennettu keskellä muistuttava satula - se on heidän kanssaan, ja alkoi historian LVI laitteen. "Ässä" hyödyntää tällaista bidee, sinun täytyy istua lähelle häntä aiheuttaa. Muut mallit ovat samanlaisia ​​muodoltaan standardin WC, ja istua niitä samalla tavalla - reunalla. Mitä tarkalleen valita muotoon - myös riippuu vain halu.

Uusimmat mallit on varustettu bidee voi olla paitsi vesijärjestelmän, mutta myös automaattinen kuivausrumpu käyttäen lämmintä ilmaa. Ja tietenkin, moderni markkinat edustaa runsaasti erilaisia ​​toimintoja - yksinkertaisista monimutkaisiin tyyppisiä elektronisia laitteita, joissa on liiketunnistimet, kauko-ohjaus ja automaattinen veden lämpötilan.

Kuinka käyttää bidee: lisäpisteitä

Asentaminen Bidee mahdollistaa lähes kokonaan luopua vessapaperia. Kuitenkin, jos laite ei ole varustettu automaattisella kuivaus, sitten pitää lähellä tela on edelleen tarpeen - imupaperilla jäljellä oleva vesi iholla. Kuitenkin, jos halutaan, paperi voidaan korvata kertakäyttöpyyhkeitä - käyttää standardia pyyhe tässä tapauksessa se olisi epähygieenistä.

Myös podmyvanii sitä suositellaan käytettäväksi paitsi vettä syötetään Bidee, mutta myös erityinen mietoa saippuaa henkilökohtaiseen hygieniaan.

Äskettäin bidee on yhä suosittu Venäjällä, ja ehkä massa asennus tällaisten laitteiden kaupunki- asuntoja ja maa taloa - on vain ajan kysymys. Onneksi erilaisia ​​halvan malleja ja tekee tällaisen ostoksen on varsin edullinen kunkin yksittäisen.

Hyödyllisiä artikkeli? Korko ja lisätä suosikkeihini!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin