Mikä menee vihreä väri sisätilojen

Yhdistelmiä vihreä väri sisätilojen

Vihreä - universaali väri, joka menee useimpien väreillä. Feng Shui pidetään symbolina energia, uusiminen, kasvua. Mukaan teorian viisi elementtiä, vihreä symbolisoi puu. Hän on tuttu ihmissilmä ja aiheuttaa miellyttävä yhdistykset luonnon kanssa.

Mielenkiintoista! Vihreä lievittää henkistä stressiä ja ärtyneisyys. Lisääntynyt kiinnostus vihreä väri näyttö on kaupunkilaisille - he haluavat levätä kaupunkien ja surround itseäsi pehmeä, luonnolliset värit.

Huolimatta eduista vihreää, etteivät kaikki suunnittelijat rakastavat työskennellä hänen kanssaan. Tämä massa värisävyjä, joten valitse ne "kompaniyu9raquo; sinun täytyy huolellisesti. Riippuen siitä, millaisia ​​sävy lisätään tärkein, vihreä voi olla viileä tai lämmin.

Suosituin sävyjä vihreä sisustukseen

 1. Harmaa ja sinivihreä. Useimmiten käytetään hyvin valaistu tila, lisää tuoreutta.
 2. Kellanvihreä. Soveltuu hämärästi valaistussa huoneessa, jossa kodikas tarpeeksi.
 3. kalkki. Sitä pidetään neutraali ja rauhoittava. Voidaan perusteella tahansa sisustukseen.
 4. smaragdi. Useimmiten käytetään aksentteja. Emerald tausta vie huomion muuhun sisustukseen.
 5. oliivi. Melko hiljainen ääni, käytetään useimmiten yhdessä valkoinen tai kirkkaan keltainen.
 6. khaki. Ilmeikäs, mutta ei ärsyttävää värejä. Sisustus riippuu painottaa, että voit valita.
 7. Kasviperäisiä. Kirkas väri, jonka ylimäärä voi tehdä huone liian värikäs. Nämä sisätilat saadaan iloinen ja aktiivinen.

Tärkeää! Suunnittelijat kehotetaan käyttämään enintään kahta sävyjä vihreä. Se ei ole suositeltavaa tehdä seiniin ja huonekaluihin vastaavissa värejä. Painopiste on yksi asia.

Käyttäen vihreä väri eri sisätilat

Tärkeimmät sisustustyyleihin sävyjä vihreä:

 • itään. Käytetään aktiivisesti ja kylmä ja lämmin sävy. Kiinnitä erityistä huomiota värit malakiitti, Emerald, oliivi ja khaki. Ylimääräisinä suositella värien syvän sininen ja keltainen, aktsentualno - kulta sisustus.

 • trooppinen. Perusteella sisustus voi olla vaaleanvihreä tai pistaasi varjossa, yhdistää sen luonnolliset värit. Valitse huolella tarvikkeet paju huonekalut, elävät kasvit ruukuissa, verhot lentävät, bambusta matot tarjoavat hyvin "tropicheskuyu9raquo; ilmapiiri.

 • meri. Vaaleanvihreä voidaan yhdistää syaani ja kyllästetyllä sininen. Vihreä voidaan aktiivisesti käytetään tekstiili- ja huonekalujen osia.

 • taide-Deco. Tämä tyyli edellyttää eksponentiaalinen ylellisyyttä, joten kiinnitä huomiota tummat ja täyteläisiä värejä - jade, smaragdi, malakiitti. Täydellinen sisustus kristalli, metalli tai kultaa elementtejä.

 • Eco tyyli. Lähtökohtana on parempi valita neutraali sävy - valkoinen tai hiekkaa, ja vihreät syöttää aktsentualno (matot, tyyny, verho, eläviä kasveja).

 • maa. Valitse kirkas, vaikka aurinko-valkaistu viherpippuria. Se yhdistää täydellisesti pastelliväreillä. Keinovanhennettu huonekalut ja tekstiilit suoraviivainen tulostaa täydentävät hyvin tunnelmaa.

 • Välimeren. Sille on ominaista kirkkaat värit: lisämaksu voi olla punainen, sininen, keltainen. Luonnonmateriaaleja, omaleimaisista kuvioista, yhdistelmiä kuvioita antaa tämän tyylin erityistä charmia.

TOP-5 etuja "zelenogo9raquo; sisusta

 1. Vihreä sävyjä eivät ärsytä silmiä, joten sopivat koristeluun ja lepohuoneiden, ja toimisto.
 2. Green lievittää väsymystä, vahvistaa vastustuskykyä.
 3. Vihreä on monipuolinen ja on paljon värejä: viileä värit saavat huoneen kevyempi ja viileä, lämpimät värit tuovat mukavuutta.
 4. Voidaan yhdistää lihavoitu yhdistelmä, sitä käytetään ensisijaisena tausta ja aktsentualno.
 5. Avulla vihreää voi korjata vikoja huoneeseen ja visuaalisesti laajentaa rajoja. Vaaleanvihreä tekevät tilaa kattoon korkeampi. Jos haluat kiinnittää huomiota pinnalle - jotta se täynnä vihreää.

Vihje! Paras kaikista vihreät yhdessä neutraalin luonnon sävyjä. Ole varovainen hapolla ja tarttuva sävyjä, he voivat yksinkertaistaa sisustus ja tehdä siitä mauton.

Yhdistelmä vihreä muut värit sisämaassa

Paras ja huonoin väriyhdistelmiä

Vihje! Jos haluat yksivärinen vihreä sisustus, pelata kontrasti ja värikylläisyys. Tämä tekniikka auttaa toteuttamaan kaavoitus ja visuaalisesti piilottaa mahdolliset viat.

Paras yhdistelmä värien vihreitä sisustus

Vihreä + Valkoinen. Hyvä pehmenee ja laimentaa kaiken vihreän sävyt. Erinomainen kurssi, jos haluat visuaalisesti laajentaa pieni huone alueella. Voit käyttää 2 vastakkaisia ​​viherpippuria. Jos tahra tummempi syvennyksiin tai ulkoneva torni voidaan kaavoitettu tilaa.

Vihreä + Beige. Beige tämä tandem on pääasiallinen sävy, vihreä - aksentti. Mukaan suunnittelija, tämä yhdistelmä on suotuisa hermostoon. Pilata suunnittelu huone nämä värit on erittäin vaikeaa.

Vihreä + Ruskea. Valitse lämmin sävyjä vihreä - ruoho, salaattia, malakiitti. Viileitä värejä ruskealla harmoniaa huonompi. Tumma suklaa-värinen sisustus on ristiriidassa sen kanssa, valo puukuvioitu - kevyt ja kirkas.

Vihreä + Musta. Välttää selkeitä rajoja ja liiallinen draamaa, lisää suunnittelu kolmannen väri - kulta, harmaa tai beige. Makuuhuoneet valitaan yhdistelmä on erittäin harvinaista.

Vihreä + Punainen. Molemmat värit on lämmin, sitten sisätilojen tulee huomaamattomia, mutta mielenkiintoinen. Taustaa vasten punaista, vihreää näyttävät enemmän ilmeikäs ja syvemmälle. On kuitenkin olemassa vaara, että tällainen sisustus pian alkaa ärsyttää, joten on parasta lisätä valkoinen tai beige aksentteja.

Vihreä + oranssi. Näyttäviä ja energinen Union. Vähemmän ärtyisä kuin vihreä ja punainen. Voit lisätä beige, suklaa, tummansininen tai valkoinen kuin aktsentualnogo.

Vihreä + Sininen. On mielenkiintoista yhdistää vaaleanvihreä sävyjä rikas sinisiä sävyjä. Muista miettiä valaistus: monitasoinen valaistus väri näyttää syvemmälle.

Vihreä + Harmaa. Klassinen kylmä gamma, voit lisätä valkoinen tai helmi-sininen - täydellinen valinta sisätilojen tyyliin Art Deco tai Art Nouveau.

Useimmiten, sisäasiainministeri vihreänä valita mattapinta, tämä väri on vaatimaton eikä vaadi kiiltoa. Jos käsite on tarpeen, asettaa panoksen valaistus: monitasoinen valaistus korostaa pienimmätkin yksityiskohdat. Kromi ja peilattu pinta on oikeus olla olemassa, mutta niiden liiallinen näyttää luonnotonta.

Valokuva sisustuksia yhdistelmiä vihreä

Keittiö Vihreä näyttää erityisen edullista. On suositeltavaa käyttää hillitty sävy, ja kirkas sävyjä.

Vihreä käytetään usein sisustuksen olohuoneessa. Pääsääntöisesti, sitä käytetään apuaineena väri ja luoda kirkas aksentteja.

Sisätilojen makuuhuoneessa vihreä käytetään usein yhdessä valkoinen, beige ja vaaleanruskea. Kuten edellä todettiin, on tämä yhdistelmä antaa levätä silmiä ja on rentouttava vaikutus.

Vihreä sopii koristeluun kylpyhuoneen sisustukseen. tyydyttynyt valo värejä käytetään pääasiassa.

Vihreä väri sisätilojen sopii luo luonnollisen ja rentouttavan tunnelman. Hän on monipuolinen ja käytännöllinen. Voit milloin tahansa voi muuttaa huoneen, lisäämällä uusi väri.

52 esimerkkejä käytön vihreä moderni sisustus

Vihreä - on runsaasti väriä, vaurautta ja hyvinvointia. Vaikka moderni sisustus antamiseksi tyylikäs ulkonäkö, käyttävät yleensä neutraaleja värejä, kuten valkoista, harmaata tai vaimennettu ruskea väri aksentteja ovat saamassa suosiota. Monissa tapauksissa eroa tavallisten, asumaton talo ja joka näyttää houkutteleva ja lämmin, on kevyt suudelma väri tyylikäs ja herkkä muodossa. Vihreä on yksi vastaväriä, joka todella sopii hyvin moderni sisustus tehty maku.

Vihreä on universaali sävyt, jotka löytää oikea ei yleensä ole vaikeaa. Vihreä - väri, joka on olennainen osa luontoa, joten osana talomme otamme paljon helpompaa kuin monet muut värit. Seuraavassa on muutamia innostavia ideoita, jotka pitäisi auttaa teet valinnan hyväksi oikea sävy vihreän kuin aksentti väri.

Tyylikäs moderni olohuone vihreän eri sävyjä, tasaisesti koko huoneeseen.

Kuva: Daniel Sheehan.

Hedelmiä, kasveja ja maljakoita luonnollisesti ja helposti lisätä vihreän olohuoneessa neutraalein värein.

Kuva: Leclair sisustus.

Harmaa olohuone pehmeä roiskuu keltainen ja vihreä.

Kuva: Found suunnittelu.

Sisustus huone vihreä voi olla rauhoittava ja rentouttava sillä ehdolla, että sävy sovitettu oikein.

Kuva: Gacek Design Group.

Moderni keittiö, jossa on hienovarainen sävyjä vaalean sitruuna-vihreä väri.

Kuva: Alterstudio.

Käyttämällä värikorostettu useammassa kuin yhdessä paikassa luo tunteen sisäinen tasapaino.

Kuva: Prestige Rakennusliitto.

Kontrasti seinä - on edelleen suosituin tapa lisätä väriä modernin sisustuksen.

Kuva: Panache Interiors.

Elegantti kellanvihreä sisäoveen.

Kuva: Intexure Arkkitehdit.

Modernin olohuoneen valkoinen ja harmaan sävyjä kanssa ruukkukasvin kontrastina vihreä paikkoja.

Apple-vihreä sisustus yleisessä vaalealla taustalla olohuoneessa.

Kuva: FrontPorch.

Vihreä kuin aksentti väri olohuoneessa käytetään suhteellisen harvoin. Maalata yksi seinä erottuvalla vihreäsävytteinen - se ei ole ainoa mahdollisuus tuoda väriä sisustukseen. Helpoin ja esteettinen vaihtoehto vastakkaisia ​​kangas voi palvella tässä suhteessa. Ihana vaaleanvihreä verhot ja tyynyt, valokuvakehykset omena vihreä tai jopa huonekasvi nurkassa auttaa murtamaan yksitoikkoisuus neutraali tausta. Tai voit vain laittaa lasinen maljakko sopiva sävy - se jopa parempi ja helpompi.

Verhot ja sohva yhdistettynä vastakkaisia ​​seinien värit vaaleanvihreä sammal.

Vihreä ja sininen väri käytetään yhdessä valkoinen ja harmaa, anna omistajat olohuoneen iloinen mieliala.

Kuva: Tara Bussema.

Rauhoittava sinisiä sävyjä yhdistettynä tyylikäs vihreä aksentti.

Kuva: KannCept suunnittelu.

Anna luonnon vihreys ulkopuolella, myös tulee osa sisustusta.

Kuva: LK DeFrances & Associates.

Kehittelyssä huoneen ja värien valintaa paras vaihtoehto on seurata innoitus että luonto antaa meille. Täällä, vihreä on pois kilpailusta. Tässä suhteessa se on hyvä verrattuna muihin väreihin on johtava joukossa.

Tarvikkeet ja sisustus ovat loistava tapa esitellä väri sisätilojen!

Kuva: Tobi Fairley Sisustussuunnittelu.

Vihreä sohva ja kaunis turkoosi tyynyt tarjoavat kontrastia värejä.

Kuva: Niki Papadopoulos.

Eri sävyjä vihreä sisätilojen tässä huoneessa on orgaanisesti yhdistetty toisiinsa.

Kuva: Martha O'Hara Interiors.

Contrasting vihreä tuoli ja tyyny antaa raikkautta huoneen neutraalein värein.

Huomaa, miten vihreään maalauksissa täydentää vihreät tyynyt.

Kuva: Carlyn ja yrityksen Sisustus + Design.

Green huonekaluja ei näytä ulkomaalainen elementtejä klassisen sisätilojen olohuoneessa.

Kuva: J. Hettinger Interiors.

Vihreä aksentti näyttävät olevan paljon houkuttelevampi kanssa oikea valaistus.

Kuva: Heather Kleim.

Keltavihreä aksentti - upeasti tyylikäs ja uusinta samanaikaisesti.

Kuva: Anderson Design Studio.

Mitä vihreä väri sisätilojen yhdistyvät ole vain hyvä, mutta erinomainen, joten se on oranssi.

Kuva: Alan Mascord Muotoilun Associates.

Rauhoittava ja rento makuuhuonetta

Kuten sanoimme edellä, lisäämällä sisätilojen vihreä on hyvin muodikas trendi. Koska jotkut kevyempiä sävyjä värit luovat rauhallisen ilmapiirin, ne ovat hyvä valinta makuuhuoneeseen. Mutta pysy kaukana tummat ja kirkkaat värit, koristeltu sisustus kohteita. Muista, että mitä enemmän neutraali tausta valitset, sitä suurempi on vaikutus väri aksentteja. Jos haluat luoda ainutlaatuinen makuuhuone, ajattele sekoittamalla kahta vastakkaisia ​​värejä. Yllättävän hyvin eri sävyjä vihreä, oranssi ja violetti yhdistelmä.

Makuuhuone on kaunis vihreä pääty ja paljon luonnon vihreys.

Kuva: suunnitteluun Arkkitehdit.

Tuo vihreä aksentti huoneessa pitämättä sitä korjaus on mahdollista avulla sisustus ja kalusteet.

Herkkä valon käyttö vihertävää makuuhuoneessa.

Kuva: Maria Killam.

Bertoia Diamond tuoli lisää harmaan makuuhuoneen vihreä tuoreutta.

Kuva: Dijeau Poage rakentaminen.

Vihreä painatus tyynyn jättää varjoonsa kaikki muut värit.

Kuva: Mark Pinkerton / Vi360 valokuvausta.

Makuuhuoneen musta ja valkoinen vihreä kangas aksentti.

Kuva: Nico van der Meulen Arkkitehdit.

Täydellinen esimerkki käytöstä vastakkaisia ​​kankaat makuuhuoneessa.

Kuva: Crisp Arkkitehdit.

Yksinkertainen lisäykset väri lime erottuvat täydellisesti ansiosta mykistää sisustus tausta.

Kuva-tarjoamia Legrand.

Ihanteellinen ratkaisu moderni keittiö

Yksi suosituimmista väri trendi on käyttää vihreää kylpyhuoneessa ja keittiössä. Ei siksi, että me lannistaa teitä tehdä siitä kiinteä osa muut huoneet kotiisi! Mutta muista, että on olemassa selvä ero keittiö, jossa vihreä on tulossa kattava, ja muut huoneet, käytä sitä vain aksentti. Monet valmistajat tarjoavat moderni keittiö huonekalujen ravistimessa-tyyliin, jotka tulevat eri sävyjä vihreä. Koskemattoman valkoinen ne näyttävät erittäin kirkas. Niille, jotka eivät ole kannattajia ylellisyys löytyy yksinkertainen ratkaisu: yksi tai kaksi ruukut kasvien ja muutama vihreä omena ovat erinomainen täydennys keittiössä tummiin.

Ihana yhdistelmä vihreä sisustus luonnon vihreys ikkunan ulkopuolella!

Pöytä, maalattu ikkuna runko ja tuoreita vihanneksia kevyesti lisää vihreä väri keittiössä sisustus.

Kuva-tarjoamia Vendome Press.

Kaulakoru valot päälle keittiösaarekkeen pöydän ja tuoreesta omenasta, jotka tuovat vihreää.

Kuva: Matarozzi Pelsinger Rakennusliitto.

Vihreä on pääväri maailmassa, juuri siksi se näyttää luonnon kauneutta. Yhdistelmänä luonnon kuvioita ja orgaaninen elementtejä se on ihanteellinen moderni keittiö tilaa.

Kiiltävä vihreä lattiat ovat ainutlaatuinen tapa lisätä väriä keittiöön.

Kuva: Merzbau designkollektiivi.

Vihreä seinä markkinaraon edes neutraalia tilaa antaa elävästi valitus.

Kuva: NOA arkkitehtuurin suunnittelu Interiors.

Vihreä LED-valaistus on käytetty lähteenä kontrastin olohuoneessa ja keittiössä yhdistetty yhdeksi tilaan.

Kuva: BJ Armstrong Custom Homes.

Tyylikäs kaulakoru valot ovat erinomainen tapa lisätä väriä keittiöön.

Ruukkukasvit ruokapöytä ja sohva tyynyt käytetään lisätä hienovarainen vihreän sävyt.

Kuva: Sabal Homes.

Kaunis keltainen-vihreä seinä muuttuu tyylikäs portaikko veistos, joka välittömästi herättää huomiota.

Kuva: Chelsea Atelier Arkkitehti.

Korkea vihreä kierteet lasinen maljakko tulee keskipiste tilan.

Kuva: MusaDesign Sisustussuunnittelu.

Kylpyhuone, ruokailutila ja olohuone sopivat erinomaisesti lisätä hieman vihreää. Kylpyhuoneessa, vihreä näyttää erityisen houkuttelevalta. Voit käyttää sitä pohjaväri laatta. Jos et ole tyytyväinen ajatus, että sinun täytyy uudelleen tehdä korjauksen, lisää upea vihreä pyyhkeet, ja tunnet eron lähes välittömästi valkoinen kylpyhuone. Ja vaikka vihreät voidaan lisätä monin eri tavoin, jotka vaihtelevat maalaus ja viimeistely sisustus, kasvit ovat edelleen paras ja luultavasti suosituin vaihtoehto tähän!

Lisää kirkkautta käytävään jossa vihreän oven, julkaistiin neutraali tausta.

Kuva: Feldman arkkitehtuuri.

Peilit ja vihreä väri seinät kylpyhuoneen sisustukseen korostavat sen houkuttelevuutta.

Kuva: Rossington arkkitehtuurin.

Kohokuvioitu vihreä matto kirjaimellisesti herättää huomiota.

Kuva: Amoroso suunnittelu.

With helppo ripaus vihreää valkoinen kylpyhuone on tuulahdus raikkautta.

Kuva: Divine keittiöt.

Voit vaihtaa väriä aksentti kylpyhuoneessa, juuri kumoavat pyyhkeitä!

Kuva: Within suunnittelu.

Taideteokset seinälle - se on hyvä tapa lisätä erottuvalla värillä.

Kuva: Theo Flameaibamn Interiors.

Hieno tapa lisätä vihreitä!

Kuva: Leclair sisustus.

Muuta sisustus kirkkaat kalusteet.

Kuva: taiteelliset mallit Living.

En pidä vihreää lattialle? Tee vihreä katto!

Kuva: Mona Ives.

Pyyhkeet ja matto - helpoin tapa lisätä vihreää aksentteja kylpyhuoneessa, teloitettiin tummiin.

Kuva: USI Suunnittelu & Remontin.

60+ ideoita yhdistelmä vihreä väri sisätilojen: muotoilusääntöjä ja väri Partners

Modernin tyylikäs keittiö valkoinen ja vihreä muotoilu

Ihailijoita vilkas, kirkkaita värejä on mielenkiintoista nähdä, mikä väriyhdistelmä vihreä sisustus näyttää houkuttelevin. Kaikki tietävät, että vihreä on miellyttävin väriä ihmissilmä. Hän ei pidä pieni ympyrä ihmisiä pääosin pysty tuomaan positiivisia tunteita. Tämä johtuu sen yhdessä ruohoa, lehtiä ja jopa sellaisia ​​helmiä kuin smaragdeja.

Mielenkiintoista! Uskotaan, että tällainen sisustus antaa hyvän levon ja rauhan. Asiantuntijat ovat vakuuttuneita - kaikki sävyt lievittää stressiä ja voit tasoittaa konfliktit, joten vihreä väri sisätilojen makuuhuone käytetään useammin.

Tärkeä ominaisuus on, että vihreä muotoilu on suuri tahansa huoneeseen, riippumatta sen toiminnalliset tarvikkeet. Se voi olla olohuone, eteinen, keittiö, päiväkodissa tai makuuhuoneen.

Yhdistelmä vihreän ja harmaan huonekalu sisustus näyttää rauhallinen ja kaunis

Huonekalut ja vihreä tarvikkeet kaunis persikka makuuhuoneessa

Mielenkiintoinen yhdistelmä vihreä katto valkoiset seinät ja ruskea lattia

Ainoa ongelma koskettaa jopa ammatti-suunnittelijat, on yhdistelmä vihreää ja muita sävyjä. Sävy tämä väri on leveä, joten se sisältyy kaikkiin paletit poikkeuksetta.

Mitä voidaan yhdistää vihreä?

Mukaan johtavien asiantuntijoiden alalla väri ja sisustus, ihanteellinen koostumus ovat seuraavat:

 1. Vihreä yhdistettynä puuhun. Kuten edellä on todettu, se liittyy lehtiä, ruohoa, joka on luonteeltaan. Siksi harmonia puun katsotaan sopivin. Sisustus, suunniteltu siten sävyjä, on ruumiillistuma paitsi mukavuutta, mutta tyyli. Photo rekisteröinti suositellaan katsomaan nyt.

Puu ja vihreä näyttää rehevä ja ympäristöystävällisiä

Tumman vihreä seinät ja tummanruskea puinen lipasto sisätilassa lisää hienous

Kirkkaan vihreä aksentti ja puinen sänky valkoinen makuuhuoneessa

Pastellinvihreää yhdistettynä maidon väri sopii makuuhuoneeseen

Huonekaluja ja koristelu vihreä lasten makuuhuoneessa maitomaista

Vihreä pastelli harmaa näyttää kaunis ja rikas, sopii olohuoneeseen

Green tarvikkeet lisää kirkkautta ja mielialan makuuhuoneessa

Lastenhuone vaaleansininen ja vihreä verhot, matot ja päiväpeitteet

Standardin vihreä ja valkoinen yhdistelmä näyttää hienolta eikä tylsä

Valko-vihreä yhdistelmä sopii hyvin olohuoneeseen

Tyylikäs valkoinen keittiö vihreä tuolit

Yhdistelmä valkoinen ja vihreä sopii myös kylpyhuoneen suunnittelu

Varoitus! Jos viipyä rikas vihreä väri, valkoinen vielä tasoittaa intensiteetti, joten huone on rauhallinen ulkonäkö.

Musta yhdistettynä vihreää näyttää tiukasti eikä sovi kaikille

Musta huonekalut vihreä makuuhuoneessa

Professional suunnittelijat ovat vakuuttuneita siitä, että meidän ei pitäisi pelätä kokeiluja. Riippumatta tumman vihreän sävyjä ei käytetty, paletti ei käänny synkkä. Päinvastoin, jos liian värikylläisyydestä, se näyttää viileä ja se ei erotu. Tästä voidaan varmistua tarkastelemalla kuvan tällainen yhdistelmä keittiössä tai olohuoneessa.

Sopusoinnussa värisävyjen

Mitä väriä valita lisämaksu vihreä? Keltainen, harmaa, tai ehkä sinivihreä? Kaikki ne ovat ihanteellisia tähän tarkoitukseen, mutta ne ovat harkitsemisen arvoinen tarkemmin. Aluksi on huomattava - vaaleat ja tummat sävyt vihreät voidaan yhdistää kaikkia näitä ääniä.

Joten, keltainen ja vihreä ovat loistava vaihtoehto keittiön suunnittelu. Se ei ole suositeltavaa käyttää liian tumma vaihtoehtoja. Esimerkiksi näyttää hyvältä vaaleanvihreä tapetti seinille ja keltainen verhot. Voit kokeilla ja tehdä verhot keltavihreä ja tapetit seinille harmaa-vihreä. Jälkimmäisessä tapauksessa, sinun täytyy käyttää ylimääräistä harmaata lisävarusteita. On tarpeen sävy harmonisesti sekoitettu ympäröivään luontoon.

Vihreä makuuhuone keltainen matto näyttää valoisalta ja kontrasti

Keltainen tuoli vihreä sisätila

Seuraava vaihtoehto - sinivihreän. Tämä alue ei näytä tumma, ainoa toivottava vaihtoehto on yhdistelmä tummansininen ja vaalean vihreä, niin huone näyttää synkältä. Asiantuntijat neuvovat kiinnittämään huomiota seuraaviin versio sinivihreän koriste - verhot tehty sininen ja tapetit seinille vihreänä. Laimennetaan tämä sisustuselementit voi olla valkoinen tai musta sävyjä. Sinivihreä alue ei suositella keittiöön, poikkeuksena on käyttää kirkkaita värejä. Se sopii parhaiten olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Kuitenkin tässä tapauksessa, sinivihreä yhdistelmää ei saisi olla liian kirkas.

Vihreä huonekalujen tummansininen seinät

Yhdistelmä vaaleansininen ja vaaleanvihreä lastentarha

Sininen sohva yhdessä vihreällä seinät

Harmaa-vihreä alue, joka sopii sekä keittiö ja olohuone. Käytetyt värit voidaan käyttää missä tahansa sävy, koska sillä ei ole väliä. Loistava valinta harmaan-vihreä suunnittelu - harmaa verhot ja vihreä tapetti seinillä. Se voidaan tehdä päinvastoin - vihreä verhot ja harmaan taustakuvan. Tärkeintä on harmaa-vihreä asteikolla - tarkkailla erottaminen. Yksi väri ei pitäisi olla paljon suurempi kuin muut. Kuvia tästä yhdistelmästä harmaa-vihreä mittakaavassa, voit tarkastella juuri nyt.

Vihreä verhot laimennettu harmaa sisusta olohuone

Vihreä väri harmaa graniitti ja teräs keittiö värit näyttävät muodikas ja kaunis

Harmaagraniittinen seinät ja vihreät kalusteet näyttävät tyylikkäiltä

Vihreä huonekalut tummanharmaa olohuoneessa

Mielenkiintoista! Kauniisti yhdistyy vaaleansininen ja vihreä. Tällainen vaihtelu suositellaan lasten huoneet, mutta ei olohuoneessa tai keittiöön. Tämä muotoilu näyttää valoa ja iloa, jotka antavat lapsille positiivisia tunteita. sävyjä harmonia näkyy kuvassa.

Mitä muuta voi valita värin yhdistelmä? Ihana vaihtoehto olohuoneessa, mutta ei ruokaa, tulee sopusoinnussa violetti. Sijoittuminen nämä värit eivät näyttää tummalta, jos käytät vaaleita värejä. Taustakuva ei suositella esiintyä yksivärinen, he olisivat paremmin laimennettu - esim pääasiallisena käyttää vihreää jolle vaaleanvioletilla bändi tulee sijaitsemaan. Tämä kuva yhdistelmä tapoja osoittaa lopputulokseen.

Violetti raidat vihreää seinät täydentävät violetti huonekalut

Herkkä yhdistelmä vihreä ja violetti, ja maito vauvan huoneen

Vihreä ja violetti yhdistelmä sopii hyvin makuuhuoneeseen

Violetti-vihreä yhdistelmä on sopiva sali

Harmaa sänkyyn valkoinen ja sininen lakanat vihreä makuuhuoneessa

Sininen, harmaa ja kelta-vihreä väri asiantuntijat eivät suosittele käyttämään välittömästi. Muuten huone näyttää "pramea" ja mauton. Kuten sininen ja harmaa, ja keltainen-vihreä väri on suositeltavaa laittaa keskenään, jotta voidaan arvioida, miten ne yhdistetään ja mitä muita ääniä voit saavuttaa parempia tuloksia.

Yhdistelmästä paras luopua?

Välttää virheitä sisätilojen keittiö, olohuone ja makuuhuone, on suositeltavaa kiinnittää huomiota yhdistelmä, josta on suositeltavaa luopua:

 • Harmony punaisella. Tämä valinta ei ole ihanteellinen, koska nämä värit eivät vastaa siitä värinmittausteknisesti. Toisin kuin sini-vihreä, punainen ja vihreä väri ei näytä houkuttelevan. Jos tapetti seinille huoneen tehdään vihreä väri, punaisesta antavat jopa suositeltavaa valitessaan verhot. Se voi olla läsnä vain pieni lisälaite, ei kiinnitetty huomiota;
 • Sopusoinnussa tummanoranssi. Huolimatta siitä, että keltavihreä yhdistelmä on yhtä tehokas ja voidaan käyttää keittiön suunnittelu (Sisäkuvat ovat vapaa pääsy), sopusoinnussa oranssi sävy näyttää ainakin mauton.

Vihreä ja oranssi verhot kodin sisustus valoisa olohuone

Oranssi tuolit yrityksissä oranssi ja vihreä pöytälamput lisätä mehukkuus Neskuchniy perinteisen keittiön

Taustakuva seinillä, verhot ja huonekalut - pääkomponentit huoneen (olohuone, eteinen, makuuhuone, jne) katsottuna sisustus. Siksi älä tee hätiköityjä päätöksiä tai kokeita, valitse vakioasetuksista - sininen, keltainen tai harmaa-vihreä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin