Mikä menee sininen

Väriyhdistelmä sininen vaatteet

Uusi muoti kausi valoa sininen värisävy on tunnustettu yhdeksi kahdesta uusimmat värit tulevat syksyllä 2016 mukaan Pantone Institute. Hän kutsui tätä sävyä "Serenity". Ja se ei ole sattumaa: rauhoittava, harmoniaa, rauhallinen ja lempeä, tämä väri sopii sekä naisille että miehille kaikenikäisille ja sallii itsensä täydentämään erilaisia ​​väriyhdistelmiä. Tällöin sininen voi täysin käyttää amatöörien yhteensä ulkoasua kuvia. Mutta ei vain rauhallinen sininen voi olla hauskaa käyttää vaatekaappi. Ja harmaa ja taivaansininen, sekä ruiskaunokinsininen ja vaaleansininen ovat asianmukaisia ​​tulevan kauden.

Nykyinen valo-sininen värisävy näyttää hyvin harmonisesti yhdessä harmaa, mutta sen pitäisi olla kirkas harmaan (grafiitti, "märkä asfaltti", teräs), tai pastelli, razbelennye variantti.

Väriyhdistelmä "sininen ja harmaa" on ihanteellinen yksinkertainen ja elegantti vaatteita pari bisnestyylistä. On täysin täydentävät tarvikkeet ja kengät valkoinen tai beige sävyjä tai kiiltävä valkoinen metalli.

Sininen yhdistettynä musta näyttää aika turvallinen ja asianmukainen vaatetus tiukasti bisnestyylistä juhlamuotiin.

Musta ja sininen mekko hyvin on sopusoinnussa sekä tumma ja kevyellä hiusten väri. Ja tasaamiseen hyvä porukka täydentää kultaa ja hopeaa koristeet ja tarvikkeet. Tämä on dramaattinen väriyhdistelmä sininen voidaan käyttää yrityksen illallista tai vastaanottoa, lisäämällä odottamattomia kirkas tarvikkeet - käsilaukun violetti sävy tai punainen vyö.

Vihreä ja sininen väriympyrässä sijaitsevat lähellä, joten ne liittyvät mittakaavassa. Väriyhdistelmä "blue - green" rauhoittava vaikutus toisia, ja korostaa naisellisuutta ja tekee tapa helppoa.

Tässä tapauksessa yhdistelmä on aika kylmä, joten se on turvallista käyttää toimisto vaatteiden tai kokouksissa. Erityisen hyvältä tällä alueella naisen kylmän-tyyppinen ulkonäkö. Tämä yhdistelmä voidaan täydentää valoa, neutraalein sävyin - beige tai valkoinen.

Sijaan, lihavoitu, kirkas ja herättävät väri yhdessä sininen. Hänelle täydellinen ja kirkkaan punaisen, ja ostromodnyh tomaattia, ja rikas tumma punaiset - Marsala, viini, viininpunainen, Crimson, kirsikka.

Cool Blue on onnistuneesti yhdistetty aggressiivinen väri intohimo, ja hyvin valittu värit voivat korostavat jalo piirteitä ihmisen muodon valita ne. Näyttää tyylikkäältä, muistan harmoninen väripalettia sekoittamalla oikea "lämpötila" sävyjä. Classic jäänsininen menee hyvin Crimson. Lämpimämpi taivaansininen sävy vaatii Crimson punaisen sävyä. Sininen väri tässä tapauksessa on oltava hallitseva, tausta, ja punainen - lisänä (erityisen hyvä jos se on joitakin pieniä osia tai lisävarusteita), tai päinvastoin.

Nämä värit pidetään täydentäviä. Huolimatta näennäinen anteliaisuus, yhdistelmä on hieman mielivaltainen, kapinallinen, epävirallista. Oranssi energinen, virkistävä, niin sininen seisoo pehmenemistä, jalostavat varjossa. Lähes klassinen väriyhdistelmä sininen, tiukasti muistuttavien kesä, aurinko, meri ja hiekka, toimii hyvin rantamuoti ja vaatteita kesälomia, mutta on käytetty onnistuneesti naisten pukuhuoneessa etnisten asioita tai vaatteita boho tyyliin.

Oikein valittu sävyt sopimaan mitään tsvetotip (paitsi kesällä). Kylmä tsvetotip sopusoinnussa neyarkimi ikään pripylennymi oranssin sävyjä, hallitsi pukea pitäisi olla sininen. Lämmin tsvetotip sopivat kirkkaat, elävät, mehukas appelsiini ja sävyjä kirkkaan sininen, taivas sininen sävy.

Puhdas sininen värisävy menestys lähti ja täydentää eri puolisävy ruskea väri: terrakotta, "kamelin karva" kaakao "kahvia maidon", "suklaa", beige.

Se on rauhallinen väriyhdistelmä sininen näyttää kunnioitettavan. Lämmin tsvetotip voivat menestyksekkäästi katsoa lämpimän ruskean sävyjä: tiilenpunainen, kaneli sävy. Sininen Tiedot onnistuneesti täydentää kuvaa. Kylmä tsvetotip parempi lopettaa valinta sinisellä yhdistettynä harmaanruskea, hiekka tai viileässä varjossa tummanruskea yhdistettynä ruiskukka.

Nämä sarjat näyttää hyvältä nahkatarvikkeita valoa beigen sävyjä. Esimerkiksi se voi olla hihnan tai pussi sopivan tyylin.

Liittyvät sekoitus sininen vaatetus sinisiä sävyjä on korvaamaton vaatekaappi kylmän tsvetotip "talvi" ja "kesä." Sininen sininen näyttää jalo ja tiukasti. Mutta nämä ovat lähes samat värit eivät ole yhdistetty, eikä pukeutua liian tylsä ​​ja hiljainen, se on parasta valita ne kolmasosa väri - se voi olla joko neutraali (liiketoiminnan ja jokapäiväiseen vaatekaappi) ja kirkas, tarttuva, suuri kontrasti (juhla tai loma julkaisu ), kuten punainen tai neon pink.

Se yhdistetään koboltin sinisen sävyt klassisia denim.

Toiseksi pääväri - sävy "Ruusukvartsi" - ei voida yhdistää suosikki luomalla tärkeimmät duo tänä syksynä. Yhdistämällä värit väri esto tekniikkaa tai valitsemalla kankaat Ombre vaikutus (sujuvan siirtymisen värejä), voit katsoa muodikas ja erinomaisesti luoden naiivi ja herkkä kuvia romanttinen päivä tai kävelylle ympäri kaupunkia. Mutta tämä yhdistelmä tiukka toimiston ilmapiiri on sopimatonta.

Jos vaahtokarkkia vaaleanpunainen et pidä, yrittää yhdistää sinisen ja kirkkaat värit - neon pink tai fuksia. Yhdistelmä hyvin rohkea, mutta tyylikäs. Kuitenkin kirkas väri ottaa aksentti, ja sininen - perustana. Tai lisätä kirkkaan vaaleanpunainen pastelli pinkki-sininen pakki.

Täydellinen yhdistelmä iloinen kesän ja ranta pakki - kirkkaan keltainen ja vaalean taivaansininen. No näyttää ylös / alas, ja yhdistelmä vaatteita samanväriset lisävarusteet toisen. Tämä yhdistelmä nuoruuden, herättää huomiota, se näyttää valoisa ja huoleton, niin näyttää erityisen hyvältä lomalla ja juhlava kesäpäivinä.

Jokapäiväisessä elämässä syytä valita yhden sävy kirkkaampi, ja toinen - hillityt muodossa. Color Type "kesä" kylmä sininen pukuja vaimennettu vihertävän keltainen.

Kevyin ja herkkä yhdistelmä värien muistuttaa taivaan valkoisia pilviä, lumihuippuiset huippuja ja meren laguunit valkoista hiekkaa. Sopivia tsvetotipu "talvi" ja kalpea iho ja tummat hiukset.

Toinen Cold Kuvaus "kesä" parempi laimentaa duo täyteläisiä värejä, mikä on kolmas yhdessä, koska nämä kaksi valoisaa sävyt valo hiukset ja kalpea iho voi kääntää kuvan eräänlainen haalistunut paikalla. Yhdistelmä sininen muut värit valon spektri on sopivin kesällä vaatekaappi. Mutta syksy on pehmeä, romanttinen ja kevyt yhdistelmä voi lyödä luonnon kauneutta.

Tietenkin nämä eivät ole kaikki mahdolliset yhdistelmät värejä ja sävyjä. Vaan kaikki edellä mainitut yksi asia on selvä - yhdistelmä sininen väri muiden kanssa monipuolinen ja monipuolinen vaatteet kaikille tsvetotipa ja eri yhteyksissä ja eri vuodenaikoina.

Mikä menee sininen mekko?

Mitä tarkoitat sininen, miten ymmärtää, mitä hän on todella edessä? Kuinka oikein käyttää kaikkia hänen voimansa, ja vapauttaa voimaa eniten harmonisesti rakentaa sen pohjan kuvasi?

Sininen väri - on yksi, joka on huonosti varustettuja sininen aksentti. Hän ei kuulu perus- tai keskitason värejä, eli se ei voi saada mekaanisesti sekoittamalla värejä. Hänen paletti sisältää monia sävyjä hyvin erilaisia ​​kylläisyyttä ja kirkkautta. Huolimatta siitä, että olemme tottuneet ajattelemaan turkoosi, ruiskaunokinsininen taivaankappale- erillisiä värejä, ne kaikki ovat sinisiä sävyjä.

Sininen väri viittaa kylmät värit, niin ensimmäinen asia on valita kaksi kylmää tsvetotip: talvella ja kesällä. Winter valita valoisa ja tyydyttyneitä artiklan sekä kesän - vaimennettu ja pölyinen.

Taiteilijat ja suunnittelijat ovat aina väriyhdistelmä sääntöjä heidän sijaintinsa perusteella väriympyrässä, jossa värisävyt ja kohdistettu alaryhmiä. Suosituin yhdistelmät ovat monokromaattista (yksittäisessä joukko väri, mutta erilainen kylläisyyttä ja valoisuutta) kuin (2-3 väri on missä tahansa suunnassa ennalta määrätyllä alueella) ja täydentäviä (kontrasti). Jos muistat nämä kolme periaatetta, te tuskin koskaan tee virhettä valittaessa värejä hänen vaatekaappi.

Alkaa harkita väri pyörän ja määrittää, mikä väri on sininen vastoin samanlainen, ja niin edelleen.

Vastakkaisia ​​väri yhdistelmä - on, kun kaksi ääniä sijaitsevat vastakkaisissa päissä väriympyrässä. Riippuen värien syaanin, se voi olla puna-oranssi, keltainen-oranssi ja oranssi väri.

Tämä on vastoin vaatekaappi? Tietenkin, siirtotie ristiriitaisia ​​ulkonäkö. Riippumatta sävyn ja kylläisyyden sininen ilman varjoainetta hyvät parasta välttää yhdistämällä se oranssi. Kirkas naisten tulisi pitää mielessä, että jos otat sininen pohjaväri keulan, oranssi saa olla enintään 10% asetetusta, eli vain olla tyylikäs aksentti.

Menetelmä värit sininen - ovat ne, jotka sijaitsevat samalla etäisyydellä toisistaan ​​värin pyörän. Esimerkiksi sinivihreä (syaani, aquamarine, sähköasentaja) kolmikko on punertavan violetti ja oranssi.

Samanlainen yhdistelmä soveltuu edustajille kaikista ulkonäkö: sillä blondit sinisilmäinen ja kirkkaat brunetit vaalea iho. Optimaalisen yhdistelmän sininen on vihreä ja keltainen-vihreä ja sininen ja violetti. Tämä yhdistelmä mahdollistaa valita kuvan tapauksessa ja aina tarkasteltava korkeudella.

Kun valitset sinisen varten yhdessä muiden värien, on syytä muistaa, että helpoin tapa yhdistää tylsää, vaimennettu sävyjä. Paras yhdistelmä on win-win yhdistelmä vaaleansininen ja tummansininen. Se sopii ehdottomasti mitään naisen ja olisi syytä milloin tahansa aikaan päivästä. Toimisto suoritusmuodossa - asettaa kaksi väriä, lähtö - lisäämällä kolmannen kirkas väri aksentti.

Jos olet omistaja tsvetotipa vuotta, pölyinen-sininen on parempi nostaa lähemmäksi kasvoihin ja syvän sininen laskeutua. Esimerkiksi, likainen-sininen pusero tai puseron ja housut tai hameen mustetta. "Winter" on toimittava mukaisesti vahvoja värejä, eli päinvastoin - rikas lähemmäksi kasvoihin, vaimeita pois.

Mikä menee aina sininen väri vaatteissa, niin on pastellivärit. Jos käytät pastellivärit, sitten yhdistää ne yhdessä voi olla missä tahansa suhteessa, ne näyttävät aina tuoretta ja harmoninen.

Yhtä suosittu on yhdistelmä sininen ja valkoinen, sininen ja harmaa ja sininen, ja vaaleanpunainen. Yhdistelmä on valkoinen tai vaaleanpunainen antaa pitkin keveys, ilmavuus ja leikkisyyttä. Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat korostaa niiden naiseudesta. Pelaillen vaatteet tyylejä, voidaan saavuttaa vaikutus "vaahtokarkkia" (hameet röyhelöitä, lentävät mekkoja keuhkokudoksen), ja eleganssia jousen (klassinen muotoilu, puku kangas).

Jos haluat yhdistää punainen ja sininen yhdessä mekko, sitten suosia mitään tulipunainen ja tummempia sävyjä: viininpunainen, Crimson. Koska tällaiset pukea houkuttelee huomiota, ja sitten laittaa se seisoo illalla tapahtuman.

Jos haluat katsoa näyttäviä päivällä, sitten yhdistyvät vaaleansininen tarvikkeet lila, violetti. Huomaamaton tapa, se toimii kolmasosaa väri ruskea tai beige. Vain tässäkin älä unohda sääntö 70% - 20% - 10%, jossa 70 - vaaleansininen, 20 - ruskea, ja 10 - aksentti violetti tai lila.

Toimisto mahtuu joukko sininen, harmaa ja valkoinen. Että näin oli kurinalaisuutta, on tarpeen valita arvoa harmaa. Älä ota kalpea "pyjaman", ja keskittyä jotain enemmän "kirkas": väri märällä asfaltilla tai kiiltäviä terästä.

Mekko sininen on perusta kuvan, täydentää sen lisälaitteet voivat soveltua tyyliin. Esimerkiksi kesällä lentävät mekko näyttää hyvältä, jossa valkoinen, lihaa, vaaleanpunainen, sandaalit, baletti asuntoja, tossut. Jos valita ne säkin samoja tai samankaltaisia ​​väriä, kuva valmistuu.

Jos haluat luoda kesäillan kuvan, sitten tarvikkeet valita jotain kirkasta. Ehkä se on kengät ja laukku harmaa metallinen väri kanssa "matelija" rakenne.

Midi hame cut auringon pois erilaisia ​​sinisen sävyjä täydellisesti yhdistettynä svitshotami tai villapaita vaaleankeltainen, vaaleanpunaisia ​​tai valkoinen väri.

Jos olet roikkuu sinistä kynää hame, niin jopa kävellä se voidaan yhdistää valkoinen paita ja takki, tummansininen väri, laimentamalla ensemble avokkaat väriä "Nude".

Minihame + = pommikone nuorisourheilun kuva rinne.

Siniset housut aina löytää parin. Sillä klassikoita arrow se sytyttää "mies" paita tai vaaleanpunainen pusero, riippuen siitä, millaisia ​​vaikutuksia haluat tehdä muille. For bryuchek-dudochek pairin top, t-paita, lenkkarit.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Väriyhdistelmät Taulukot

  • Julkaistu: 31.3.2014
  • Luokka: Julkaisut
  • Yritys: lakot
  • Aihe: Olen kampaaja / I meikkitaiteilija
  • Luokka: Värit

Silti sama väri, joka on edullisin sinulle. Ja heidän taitava yhdessä muiden ja luo käsite eleganssia ja maku. Pukeutunut yksivärinen, kun kaikki yksityiskohdat vessaanne - yksi väri, on pitkään ollut merkki huonosta mausta.

Poikkeuksia tähän sääntöön hieman - jos et ole morsian eikä suru, oman vaatteet on osallistuttava kolme sävyä - perusväri, ylimääräisiä - sekoittaminen ja varjostus tärkein ja mahdollisesti ristiriitaisia ​​yksityiskohtia, kiehtova aksentti väri. Valita ja yhdistellä niitä - on usein hyvin vaikea tehtävä.

Onnekas muutama, luonteeltaan jolla on hieno taiteellinen maku ja värinäkö, voivat valita värin vaatteita päätös perustuu omaan intuitioon. Kaikki muu on aina muodissa ja tyylikkäästi pukeutunut, sinun täytyy oppia muutamia sääntöjä perustettu jopa Sir Isaac Newton!

beige helppo yhdistää hiljainen sävyjä, ja voi täysin yhdistää kirkkaamman sävyjä. Beige väri yhdistettynä värit: khaki, suo, kaakao, harmaa, harmaanruskea, kastanja, suklaa, keltainen, vihreä, oliivi, ruoste-ruskea, terrakotta, munakoiso, lila, kirkas sininen.

Taulukko yhdistelmä beige

pinkki - valkoinen ja vaalean sininen, vaaleanharmaa välissä punaisen ja valkoisen sävyjä.

punainen - keltainen, valkoinen, ruskea, sininen ja musta, violetti ja vaaleanpunainen, musta ja hopea, musta ja ruskea ja hiekkaa. Nyt punai- turvallisesti sekoittaa keskenään ja katsoa tämä upea. Maltillisempi vaihtoehto - yhdistetyn punainen ja musta.

Taulukko Yhdistämällä punainen

Bordeaux - väri nainen, joka tuntee hänet arvoinen. Bordeaux on musta ja tummansininen sekä värit: vihreä, oliivi, harmaa, sinivihreä, tomaattia ja muita sävyjä punainen. Bordeaux on hyvin sekoitettu marja sävyjä: karhunvatukka, mustikka, seljanmarjoista.

Fuksia, magenta, violetti väri yhdistettynä värit: keltainen, oranssi, tummanvihreä, vihreä, kirkas sininen, violetti. Crimson sekä vaaleanpunaiset ja valkoiset kukat.

Taulukko yhdistelmä fuksia väri

koralli Se on kaksitoista lajia, vaaleanpunainen-oranssi sävyt ja syvän punainen-oranssi. Yhdessä värit: valkoinen, beige, kulta, lihaa, ruskea, tummanruskea, khaki, harmaan sävyjä, punainen, vaaleanpunainen, persikka, lila, violetti, kuuma pinkki, oranssi, keltainen-oranssi, vaaleankeltainen, tummansininen , sini-harmaa, musta.

Taulukko yhdistelmä Coral

keltainen - edustaa aurinko, viisautta, iloa, luottamusta ja vapautta. Gold - väri kunniaa ja vaurautta. Keltainen väri yhdistetään kukkia: Marsh, sini-vihreä, oranssi, lämmin ruskea, suklaa, musta, tummansininen.

Kultainen väri sopii hyvin värit: musta, ruskea, punainen, violetti, tumman vihreä, violetti. Keltainen - sininen, violetti, violetti, turkoosi. Keltainen undecorated tai lisäyksistä houkuttelevaa.

Pöytäyhdistelmiä keltainen

oranssi - iloinen, valoisa, kesän värit ja positiivinen, dynaaminen ja etnisyys, väri loisto laskevan auringon. Kirkkaan oranssi väri sulautuu hyvin kirkkaita värejä: kirkkaan keltainen, sinappi, beige, lila, ruskea. Vaimeita oranssi tai terrakotta sulautuu hyvin hiljainen sävyjä - vaalean keltainen, sinivihreä, khaki, ruskea, kastanja, suklaa, tummansininen tai tummanharmaa. Oranssiin ja keltainen väri sopii hyvin erottuva musta.

Taulukko yhdistelmä oranssi

ruskea - taivaallinen, kerma, keltainen, vihreä ja beige, denim sininen, savun-, vaaleanvihreä ja valkoinen; Toukokuu ruohoa väri ja erittäin kirkas vihreä, violetti hennon vaaleanpunainen. Ruskea yhdistettynä oliivi, kulta, sininen, vihreä, oranssi, violetti, vaaleanpunainen, kaikki sävyt beige, norsunluu ja harmaa. Äkillinen ja erittäin onnistunut yhdistelmä lämpimän ruskean ja turkoosin tekee erinomaisen vaikutelman.

Ruosteenruskeana yhdistettynä luumu ja ruskea; violetti oranssi ja kermanvalkoinen; vaaleanvihreä kameli; punainen keltainen ja kermainen valkoinen; ruskea karhunvatukka.

Taulukko yhdistelmä ruskea

vihreä - ruskea, oranssi, salaattia, keltainen ja valkoinen kukkia ja vaaleanvihreä vain - harmaa ja mustan sävyjä. Hän on välittäjänä kylmiä ja lämpimiä sävyjä.

Pöytäyhdistelmiä vihreä

oliivi sopusoinnussa värit: sininen, vihreä, lämmin vihreä, khaki, omena-vihreä, kasviperäisiä, munakoiso, viininpunainen, kirsikka, violetti, tumma lila, ruskea, kulta, punainen, oranssi.

sinappi yhdistettynä värit: ruskea, suklaa, terrakotta, keltainen, beige, khaki, sininen, vihreä, koralli, hot pink.

Sininen yhdistetään oranssi; ruskea ja persikka, khaki ja vaalean oranssi, kermainen valkoinen, karhunvatukka roiskuu, vaaleanruskea ja tomaatti; harmahtavan oranssi ja violetti.

Taulukko yhdistelmä sinappi

yönsininen yhdistettynä lipeä-vaaleanpunainen vihreä havupuu; punainen ja valkoinen; vaaleanpunainen tummanruskeaan ja hopeaa; Toukokuu viheriöt sinivihreä; harmaa kirkkaan keltainen ja vaaleanpunainen.

Sininen on väri vaaleiden ja tummien sävyjen

Vaaleansininen - valkoinen, keltainen, oranssi, vaaleanpunaisia ​​kukkia, on välimuoto punainen ja sininen.

Tummansininen - jossa vaaleansininen (sininen), harmaa, punainen,

denim sininen, savuinen, luumun sininen; vihreä ja valkoinen; harmaa, vaaleanpunainen ja ruskea; pinkki ja vihreä-sininen; vanilja-keltainen ja vaaleansininen; tummanruskea, lila.

Taulukko yhdistämällä sininen

sininen yhdistettynä värit: vaaleanpunainen, lila, koralli, vaalea lila, keltainen, kirkas, tummansininen, harmaa, valkoinen, beige. Turkoosi valkoinen, keltainen, oranssi, violetti, sininen ja vihreä.

Taulukko yhdistämällä sininen

Lila-vaaleanpunainen yhdistettynä laventeli ja tumman sininen; tummanruskea vaaleanpunainen-punainen; ruskea vaaleanruskea; serbristym denim sininen ja keltainen, sopii hyvin laventeli.

Violetti väri - valkoinen, keltainen, oranssi, vaaleanpunainen väri, se on välimuoto punainen ja sininen. Vaaleat värit kutsutaan violetti lila. Ne yhdistetään keltainen, oranssi, harmaa ja valkoinen väri.

Violetilla Värit ovat myös violetti tai tumman kukintoja lila, violetti. Violetti - väri naiseuden liittyy hienostuneisuus, armon ja tyylikkyys. On parasta yhdistää violetti tummat neutraaleja värejä - musta, harmaa tai tummansininen.

violetti - väri aateliston ja ylellisyyttä. Parhaiten yhdistettynä sininen. Lila ja eri sävyjä pidetään yhtenä kaikkein seksikäs, salaperäinen, salaperäinen ja sensuelli värejä. Lila väri toimii hyvin värit: pinkki, valkoinen, sininen, lila ja tummempi tai vaaleampi sävy, sitruuna, väri vanha roosa, hopea sävyjä, sininen, ruiskukka sininen, violetti ja violetti.

Taulukko yhdistelmä violetti ja lila

harmaa - väri eleganssia, älykäs, harmoninen, rauhoittava ristiriitaisia ​​yhdistelmiä, joita käytetään yrityksen pukeutumissäännöt. Vaaleanharmaa väri näyttää hyvältä hienovaraisimman sellaista pitsiä tai aistillinen silkki, grafiitinharmaa - mokkaa ja savuinen-harmaa - hieno villa.

Harmaa on tylsää, joten on parempi yhdistää vastakkaisia ​​väriä: valkoinen, sininen, musta, viininpunainen, punainen. Jotta tyylikäs pukeutuminen voidaan yhdistää muihin harmaan sävyjä, vaaleampi tai tumma, ja jopa väri beige. Vaaleanharmaa väri on parempi yhdistää pastelliväreillä: hennon vaaleanpunaiseen, keltainen, violetti, sininen, violetti, koralli.

Siniharmaa hyvin yhdistettynä okra, valkoinen ja ruskea; ruskealla ja beigellä violetilla ja vaaleanpunainen; hummeri-punainen, turkoosi ja valkoinen; hopea ja sininen; kanssa toukokuun vihreä ja valkoinen.

Taulukko kytkentä harmaa

aprikoosi xkastelu yhdistettynä kamelin ja ruskea; vaaleanruskea, beige ja vaaleanpunainen laikkuja; siniharmaa, sininen ja okran; taivaansininen; vihreä, valkoinen, ja hopea; punainen ja valkoinen.

Kameli yhdistettynä harmaa-sininen ja violetti; beigen ja ruskean, sinisen ja violetti; okra ja ruskea; keltainen, punainen ja valkoinen; vihreä ja valkoinen; hummeri-punainen.

Khaki yhdistettynä harmaa-oranssi, ja tomaatti; hummeri-punainen väri ja valkoinen villa; karhunvatukka, luumu ja kullankeltainen; kultainen ja sinivihreä; punainen, vaalean vihreä ja persikka; violetti, punainen ja persikka.

Vielä parempi, jos yksivärisen khaki vaatteita yhdistettynä tulostaa näitä kirkkaita värejä.

Taulukko yhdistelmä khaki

Musta, valkoinen ja harmaa käytetään koristeena.

Näyttää hyvältä musta naapurustossa oranssi, keltainen, vaaleanpunainen, punainen, violetti ja salaatti sävyt, jossa lipeä-vaaleanpunainen, harmaa, sitruuna, indigo, harmaa, vehreät Azure, vaalean vihreä kirkkaan vihreä.

Oikea yhdistelmä värit vaatteet tekevät ulkoasun täydellinen ja harmoninen. Yhteiset säännöt sanovat, että tämä voidaan saavuttaa yhdistämällä:

  • rezkokontrastnyh värejä, esim punainen - sininen, punainen - valkoinen, punainen - cornflower, punainen - vihreä, oranssi - tummanoranssi - ruiskukka sininen, vihreä - valkoinen. Tällaisia ​​yhdistelmiä käytetään urheilussa, lasten ja nuorten vaatteet;
  • kontrastivärit kuten kirsikka - pinkki, sininen - ruiskukka sininen, violetti - violetti, vihreä - salaattia. Tällaisia ​​yhdistelmiä käytetään erilaisissa vaatteet; puoli-sävyyn, kuten vaaleanpunaisia ​​- vaaleansininen, vaalean vaaleanvihreä - vaalean lila.
  • yksiväriset, kuten ruskea - beige, vaaleanpunainen - tummanpunainen. Tällaisia ​​yhdistelmiä käytetään jokapäiväisessä vaatteita ja vaatteet täynnä naisia.

Kaikki pastellivärejä yhdistetään toisiinsa riippumatta sävy.

Pastelli Colors- on beige, persikka, vaaleanpunainen, vaaleansininen, jne eli kaikki värit, lisäten, että paljon valkoista. Nämä värit voidaan yhdistää toisiinsa missä tahansa järjestyksessä. Ole varovainen vaaleanpunainen - ainoa väri, joka on täynnä.

Käyttö 2-4 väriä. Jos käytössä on vain yksi väri, se luo tunteen tylsyydestä ja kalpeus. Jos käytät vaatteita yli 4 väreillä hypätä yhdestä väristä teitä ihmisiä näyttää erilaiselta, ei tiedä minne kannattaa pysähtyä, alitajuisesti herättää ahdistusta.

Keskenään voidaan yhdistää siihen liittyviä tai vastakkaisia ​​värejä. Kaikki muut vaihtoehdot - inharmonious.

liittyvä - värit, jotka eroavat toisistaan ​​sävyn (punainen, vaaleanpunainen, tummanpunainen).

erottuva - se on värejä, jotka ovat täysin päinvastainen (violetti - keltainen, sininen - oranssi). Ainoa kontrasti yhdistelmä, joka on riskialtista - se on vihreä ja punainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin