Mikä menee ruskea

Yhdistelmä ruskea muita värejä. ruskeat

Nykyään yhä enemmän kaatamalla eri elämänalueilla sävyjä ruskeaa. Valolta suklaaseen. Ne luovat tunnetta klassinen ja vakaa asema miehen tai sisustukseen.

Mutta miten sitä käytetään oikein, ei merkityksettömyys? Voit tehdä tämän, on tärkeää tietää yhdistelmä ruskea muita värejä. Kattavuus tässä kysymyksessä, aiomme tehdä tässä artikkelissa.

Merkittävää ruskea

Tämä väri ei kuulu spektrin. Se voidaan saavuttaa ainoastaan ​​siinä tapauksessa, sekoituksen useita värejä. Esimerkiksi, eri sävyjä saadaan tuloksena yhteyden oranssi ja sininen, punainen ja vihreä tai keltainen ja violetti.

Sinänsä se on neutraali ja sitä voidaan käyttää tasapainottamaan kirkkaat värit ja luovat mukavan ympäristön.

Edelleen tässä artikkelissa yritämme korostaa yhdistelmä ruskean muita värejä muodin, sisustuksen ja web-suunnitteluun.

Nykyisin yhä useammat liiketoiminnan vaatekaappi liiketoiminnan ja innokkaimmat fashionistas yhteinen ruskea. Kuva jotkut esimerkit esitellään alla.

Periaatteessa vaatteisiin väri osoittaa henkilö, joka on saavuttanut tietyn aseman elämässä. Kuitenkin ihmiset, jotka haluavat ruskea puku elementtejä, todennäköisesti syyllistynyt perheen tulisija ja perinteisiä arvoja.

Kyseisiä ominaisuuksia ovat usein piilossa alla vastustajan uudistusta ja rajuja muutoksia. Rauhallinen ja mitataan liikkuvuus - on heidän tyylinsä.

Nyt puhutaan harmoninen yhdistelmä ruskean kanssa loput.

Erityinen yhdistelmä näistä kahdesta vastaväriä ruskea luo klassinen kuva konservatiivinen mekko ja sisustus. Valitessaan puku, esimerkiksi kehotetaan yöpyä valkoinen toppi ja pohjan tummanruskeaa. Sisustus on kaikkein hauska katsella suklaan sävyä.

Musta näyttää enemmän hillitty ja ei ole paras pari ruskeaa. Täällä mielenkiintoinen vaihtoehto vain "kahvia maidon".

Koska siirtyminen pisteeseen, ehkä yhdistelmä värit: harmaa ja ruskea. Hän tasoittaa mustavalkoinen kylläisyyden ja pehmeämpää lähestymistapaa suklaan yksityiskohtiin. Kuitenkin tämä vaihtoehto ei ole paras mahdollinen. Tietoja yksityiskohtien sen soveltamista käsitellään myöhemmin.

Yhdistelmä ruskea muut värit aiomme keskustella vähän myöhemmin. Vaikka on tärkeää ymmärtää, että ruskean rauhoittaa ja vakauttaa tunteita se määritellään muun sävyjä. Aivan sama omasta visuaalisesti kapenee tilaa, riippuen niiden väri, ja luo mukavuusalueen josta ei paeta. Ei siksi, on olemassa erittäin hyviä, vain väri voi inhiboivat halu.

Seuraavaksi pidämme yhdistelmä ruskea muita värejä luoda oikea tunnelma sisätilojen tiloissa. Nyt puhutaan ominaisuuksista ja vahvuuksia ruskea, josta voimme luovuttaa tulevaisuudessa.

Niin, yksi rauhallinen värit, jotka voivat rauhoittaa, rentoutua, lievittää hermostunut jännitteitä. Psykologit sanovat, että se pystyy lähes Unimat fyysistä kipua.

Sekä vaatteet hän henkilöityi hyvinvointia, menestystä on sitoutuminen perheen tulisija, ja keskittyä perinteisiä arvoja, kuten ruskea väri ja on tunnettu sisustus. Siellä se pystyy leikata ja sileä aggressiivinen näyttää kirkkaita värejä tai korjata pastelli ja painottomuus.

Otetaan esimerkiksi tietyn väriyhdistelmä. Harmaa ja ruskea. Hänestä aiemmin mainittiin. Se näyttää vain, kun kyseessä on vaatimustenmukaisuuden "teploty9raquo;. Se on kylmä harmaan sävyt sopii ainoastaan ​​samassa ruskean sävyjä, ja päinvastoin. Jos sekoittaa kuvan on melko masentava.

Useimmat harmonisesti yhdistettynä ruskea väri sininen, keltainen ja vihreä sekä pastellivärit. Mutta nyt keskitymme valkoisempi kirkkaita värejä.

Punainen, emme ota huomioon, koska se ei sovellu hyvin ruskeaan sisustus. Joten, ensimmäinen väriyhdistelmä - sininen ja ruskea. Ensimmäinen huone antaa mielenrauhaa, rentoutumista, jotkut painottomuus. Jälleen tärkeä seikka on sen väri. Vaaleampaa ovat rentouttavia, tumma, vaan päinvastoin edistää ihmisen toiminnan.

Tietty kylmyys samanlainen sisätila on kiinteä neutraali ruskea, muodostaen stabiilin monoliitti. Kuitenkin, jos teet liikaa sininen voi kirjaimellisesti jäätyä vieraita.

Seuraavat väriyhdistelmä - vihreä ja ruskea. Hänestä puhutaan tarkemmin jäljempänä. Sekä harmonia kellanruskea sisätila. Nyt on tärkeää mainita vain, että nämä sävyt ovat elämää antava luonnollinen väri.

Mikä yhdistää vaaleanruskea

Kun teet korjaus ja edessä on päivittämiseen tilanteen, suurin ongelma on tulevaisuuden väriyhdistelmä. Vaaleanruskea tässä tapauksessa voinut olla varma versioon. Loppujen lopuksi hän on erittäin vaikea yhdistää eniten värejä ja auttaa eikä vaivata kontrastia.

Jos haluat tehdä siitä yhden Päävärejä huoneessa, parhaat kumppanit on vihreä, violetti, vaalean keltainen, sininen ja kerma värit. On heille vaaleanruskea avautuu kuin mahdollista. Koska on sinänsä neutraali, se voisi luoda rauhallinen ja mitatun ilmapiiri sekä tasapainottaa liian kirkas näyttö joitakin sävyjä.

Sävyt yhdistettynä kullankeltaisia ​​korostaa tai huomaamaton sisustustarvikkeissa pystyvät suorittamaan ihmeitä. Jos haluat antaa oman huoneen klassisesta tyylistä ja rikas aristokraattinen mukavuutta, lopeta valinta näiden värien.

Aurinko tällaisessa sisätilan tummennetut ruskea puun pintaan tai kangas, luoda tiukka, tai päinvastoin, oleskelualue rentoutua. Haluatko lukea mielenkiintoisen kirjan rauhallisessa kirjastossa tai rauhassa chat yli kupin teetä ystävien kanssa? Kaikki tämä tapahtuu sinulla on mukava niin pehmeä ja kodikas tunnelma.

Katsotaanpa väriyhdistelmä vihreä ja ruskea. Yksi mielenkiintoisimmista ratkaisut ystäville ekologian, luonto ja terveellistä elämäntapaa. Puunrunko ja lehtiä, ruohoa ja puutarha maaperän. Juuri nämä yhdistykset esiintyy ruskean ja vihreän sisustus.

Lehtien väri tekee mielentilaan paremmin elinvoimaa ja toiminta, herätä suihkulähde tunteita, ja elämä on kirjaimellisesti täynnä energiaa. Brown, joka suora osoitus tästä elementin, kun maapallo, ei vuoto energiaa pyörteen.

Kauneus tämä yhdistelmä on upea harmonia eri sävyjä ruskean ja vihreän. On kuitenkin yksi tärkeä varoitus. Jos päätät koristella huoneeseen vain kahta väriä, koko paletti sopivien yksinomaan omena-vihreä. Kaikki muut vaihtoehdot olisivat menettää häntä.

Väriyhdistelmä valkoinen - ruskea antavat sisustus klassiseen tyyliin ripaus konservatismi. Kuitenkin se on paras varjossa suklaata. Tärkein sääntö tässä tapauksessa - ei tee virheen varjon yksityiskohtia. Heidän runsaus muuttavat huoneen tulee kaninkoloon, jossa se on hyvin täynnä ja tukkoinen. Tästä ja valittujen erottuvalla valkoinen. Se on visuaalisesti laajentaa tilaa ja auttaa järjestämään tarvittavan aksentti.

On kuitenkin olemassa vain yksi negatiivinen piirre tandem. Hän on tylsä. Miellyttävä lisätä kirkkaita ja rikkaat värit, pelata enemmän korkea energiaa. Lisäksi Valkoinen voi aina auttaa, koska se menee hyvin millä tahansa.

on paras kumppani beige luoda pehmeä ja kodikas tunnelma. Yhdistelmä värit antavat tuloksen takia yksivärinen. Loppujen lopuksi tumman ruskea ja beige ovat eri päissä saman spektrin.

Ongelma voi tulla vain yhdessä tapauksessa: jos olet rajoittaa vain näihin kahteen sävyjä. Tämä vaihtoehto tekee huoneen mukava, mutta persoonaton. Ratkaisu olisi ottaa käyttöön ilmakehään kirkkaita ja vastakkaisia ​​täplät käyttäen tekstiilien tai koriste-elementtejä.

Miksi paras vaihtoehto olisi beige? Yhdistelmä värejä on hyvin samanlainen kuin Jonkin edellisen höyryn - ruskea ja valkoinen. Mutta jos katsot tarkkaan tarkasti, ja auttaa sisustus beige ja valkoinen, vertailun, huomaat dramaattisen eron.

Valkoinen antaa suuremman vakavuuden ja kylmyys huone, kirkas kontrasti tummanruskeaan. Beige samaa mieltä harmoninen yhdessä tumman ruskean värin voi käyttää kaikissa huoneissa, mutta lasten. Juuri tämä väri pidetään hyväksyttävänä vanhempi sukupolvi, joka on jo asettunut.

Kuten aiemmin totesimme, sisätilojen paras "igraet9raquo; kaksivärinen yhdistelmä. Sininen ja ruskea, esimerkiksi antaa hyvän tuloksen, mutta paras ratkaisu olisi, joista keskustelemme tänään.

Ruskeat eivät ole täysin sopusoinnussa tummansininen alue, ja kevyellä. Lisäksi meillä on pieni tauko sääntöjä kahta pääväriä. Nyt puhutaan ns "upea trio", jota käytetään yhä enemmän sisämaassa.

Niin, ja sininen ja oranssi sulautuvat täydellisesti ruskea erikseen. Mitä tapahtuu, jos yhdistää kaikki kolme väriä? Ja tulos on tyylikäs sisustus!

Katso. Sininen antaa varjossa keveyttä, ilmavuutta, Taivaallisen rauhan. Oranssi, päinvastoin, tuo aurinkoinen aggressiivinen hetkiä. Ja ruskean sävyt, yhdistää, on puuttuva linkki näiden kahden vastakohtia.

Jos rikkoa niitä toisistaan ​​pareiksi, huoneeseen ruskea ja sininen väri on riittävän tilava, mutta kylmä eikä kovin viihtyisä. Oranssi myös antaa ainutlaatuinen pehmeys ja samettinen ruskea sisustus, mutta nämä kaksi sävyä visuaalisesti vähentää tilaa. Niinpä paras vaihtoehto onkin juuri yhdistelmä kaikkien kolmen värin samanaikaisesti.

Yksi epätavallinen yhdistelmä, jota voi esiintyä sisätilojen ruskean värin. Photo makuuhuoneessa näet alla. Merkittävää tämä väri nippu?

Ensinnäkin, sen pieni ominaisuus. Ei ole tilkka tunteita tai tunteita suihkulähde. Tämä väritys sisustus ei sovellu joko olohuoneeseen tai keittiöön tai lastenhuoneeseen. Ainoa vaihtoehto - makuuhuone. Miksi? Totta puhuen.

Violetti on pitkään pidetty mystinen sävy. Hän sisustetut huoneet on suunniteltu taikuutta ja seances sekä paikkoihin, joissa he voisivat olla yksin, surra ja ajatella "hänestä."

Brown lisää, että tunne vakautta ja vie komissiolta kaiken aktiivisen ilmentymä. Hän poistaa kaikki vahvat tunteet, jolloin henkilö oleskelee huoneeseen mahdollisimman mukava.

On käynyt ilmi, että sekoitus näitä värejä sopisi makuuhuoneessa. Varsinkin kun violetti on usein tiedostamatta herättää halu mielessä tyydytys.

Psykoterapeutin sanovat, Brown ilmaisee olemusta ihmisen elämän voima, joka on jo hävinnyt toimintaa. Symbolinen näyttö ajan elämän, mikä vastaa syyskaudella.

Nykyään Internetin henkilö viettää suuren osan ajastaan. Ammatti web designer, on esimerkiksi liittyy suoraan näytön värit, heidän kykynsä toimia sopusoinnussa.

Puhutaanpa hieman myös käyttää eri sävyt tällä alueella. Siten värien määrä Internetissä ilmaisseet erityistä koodia muodossa kirjaimia ja numeroita. Yleisin on seuraava koodaus.

Esimerkiksi, vaaleanruskea merkitään: «# CD853F9raquo;. Hän yhdistettynä punainen, sininen, vaalean keltainen, violetti, kerma ja vihreä.

Värinumero ei anneta kokonaan, koska eri maissa on erilaisia ​​salaus. Mainitakseni vain sävyjä koodeja, mikä on aiheena artikkelin.

Niin, itse asiassa ruskea on niin symboli: «# A52A2A9raquo;. Hän on sopusoinnussa kirkkaan sininen, beige, keltainen, pinkki, vihreä, kerma.

Tummanruskea ( «# 6543219raquo;) on parasta yhdistää mintunvihreä, sininen, violetti ja vaaleanpunainen, sitruunan keltainen ja limenvihreä.

Näin ollen tässä artikkelissa saat selville paras yhdistelmä ruskeaa muita värejä sisustus, vaatteet, web-suunnitteluun.

Onnea sinulle, rakas lukija! Olkoon elämäsi olla kirkas!

Minkä väriset vaatteet yhdistettynä ruskea

Ruskea vaatetus on oma arvonsa, samoin kuin kaikki muut värit. Ruskea on yhtenäisyys luonnon kanssa, kuten on väri maa, puun väri, väri kuori. Hän tuli Venäjän kielen sana "kuori", ja siksi oli luonnollista nazvanie.Eto luonnollinen väri, joka omalla tavallaan kaunis. Koska maaperän väriä, se liittyy rauhallisesti ja vakautta.

Uskotaan, että ruskea väri suosima naisia ​​ja miehiä, jotka ovat aktiivista elämää asennossa vahva luonne, lisäksi sellaiset ihmiset ovat yleensä hyvin tärkeitä. Vuodesta näkökulmasta psykologia, tämä väri luo psykologinen mukavuutta omistajalleen ja emotionaalinen rauhallinen. Lisäksi psykologit sanovat, että kauniimpi sukupuoli, yleensä mieluummin ruskea väri ja sen sävyt kuin muut värit ovat hyvin taloudellisia ja huolehtiva, ne voidaan kutsua homemakers.

Monet uskovat, että väri tylsä ​​ja yksitoikkoinen kuvia hänestä, mutta uskotaan, että jokaisen naisen kaapissa pitäisi roikkua pari asiaa ruskeaa. Ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita sävyt eivät yksinkertaisesti ole aikaa tutustua niiden erilaisia, ja ne yleensä vain tiedä, mitä väriä menee ruskea sävy vaatetus. Useimmiten asiat ruskea valitse keski-ikäinen nainen, nuori tyttö ei mieluummin ruskea sävy vaatteita.

Merkitys ruskea hyvin epäselvä tarinoita. Esimerkiksi muinaiset egyptiläiset johtuvan tätä väriä väriin vaatteita aatelisia ja papit temppelin. Renessanssin aikana, ja toisaalta, tämä väri symboloi köyhyyden ja ruskea vaatteet yleensä kuluneet commoners. Mutta seitsemästoista luvulla, ihmiset ovat tarkistaneet auringonlaskun asenne tätä väriä: se oli kulunut edustajat kaikissa luokissa, et koskaan tiedä, ja köyhiä. Ruskea mekko tämän aikakauden käytettiin julkaisemista varten muodikas hyvät kollegat arkikäyttöön. Neuvostoaikana, koululaiset olivat muodossa tummanruskeita, sillä sen katsottiin että koulupuku värit kuten kuria lapsia.

Tämänhetkiseen asenne ruskea neutraalimpi kuin ankarasti negatiivisia tai positiivisia, se viittaa klassiseen sävyjä pastellivärit. Luomaan arjen tyyli stylistit suosittelemme käytettäväksi valoa ja hillitty sävy tämän värin, mutta juhliin tai osapuolet voivat paremmin valita vaatteet mielenkiintoinen ja jopa kirkkaan ruskean värin paletti. Jotkut sävyt tämän värinen sisältyvät väriavaruus, jota kutsutaan sävyjä "safari", sitä käytetään usein luoda kuvia kesän. Mutta suosituin käyttää ruskean syksyllä ja talvella vuodenaikoina.

Sävyt ovat hyvin erilaisia ​​ja ne kaikki voidaan jakaa kahteen pääryhmään: vaalea ja tumma. Tummanruskeaan sävyjä, yleensä kuuluvat seuraavat värit: kaneli, harmaa-ruskea, punaruskea, pölyinen ruskea, bistro, suklaa, klassinen syvän ruskea väri. Kevyt ruskeat ovat kullanruskeita, kameli, okra, ruosteenruskeana, karamelli, seepia ja joitakin muita sävyjä.

Classic tummanruskeita liittyvä väri 'musta' espresso tai tumma katkera suklaata. Tämä sävy viittaa klassiseen väripaletti. Uskotaan, että väri aristokratian, se symboloi aateli. Vaatetus kuten värisävy visuaalisesti tekee luku enemmän pitkänomainen ja kapea siluetti.

Erittäin suosittu naisten keskuudessa punaruskea väri, sillä on yhtäläisyyksiä kuori mahonki. Tämä syvä väri näyttää erittäin ylellisiä materiaaleja kuten värejä käytetään turkisten tuotantoa, silkkiä tai nahkaa. Kokonaisuus korkealaatuisia ja tämä kangas värit auttavat luomaan tyylikkään kuvan.

Kellanruskea värisävy - sekoitus zhelotovatogo sävy ruskea, se muistuttaa hieman oranssi väri, mutta tämä sävy tummempi ja rauhallinen. Se voi johtua punainen väritys. Yleensä kellanruskeita käytetty käsilaukkuja ja jalkineita sekä erittäin suosittu koristeet että väri, että voit sijoittaa muodikasta aksentti. Luoda perus vaatekaappi asioita tämän värinen käytetään hyvin harvoin.

Harmaanruskea sävy erivärisiä nimeltä Taupo, tämä väri muistuttaa usein väri hyönteisiä ja eläimiä symboloivat halu suojella itseään ulkomaailmasta. Tämä ruskean eri sävyt voidaan käyttää pohjana, perus sävy vaatteita, vaan luoda muodikas kuva olisi parempi laimentaa kirkkaamman sävyjä.

Tummanruskea sävyt luovat tunteen mukavuutta ja eräänlainen inhimillinen lämpö, ​​rauhallisuus. Tämä väri voidaan myös käyttää perusasiat, ja on toivottavaa monipuolistaa kirkas aksentteja, mikä tärkeintä, älä pelkää epätavallinen ja mielenkiintoisia kokeiluja, koska tämä ruskean eri sävyt täydellisesti yhdessä useimpien muiden värien palettia. Tämä väri symboloi halukkuutta vuoropuhelun ja täydellinen avoimuus.

Suklaanruskea värisävy täyttää kuvan lämpöä ja menee täydellisesti kaikkien sävyjä punainen. Yleensä materiaalit, värit tehty kenkiä, laukkuja tai vaatteita klassisella tyylillä.

Turvallisuus - tämä sävy on pitkät juuret, ennen kuin ihmiset saavat sävy sekoittamalla savea ja rautaoksidia. Vaatteet sävy ruskean käytetään harvoin pohjan yksivärinen, koska se on tyypillistä hiipumassa, ja niin hän näyttää tylsää ihmistä. Mutta tämä väri voi virittää uusia värejä yhdistettynä kirkkaan vihreä, sininen kukka, sekä lämpimät sävyt keltaisen ja kullan värejä. Tämä ruskean eri sävyt sopii syksyllä tai keväällä naisten kasvojen piirteitä. Stylistit eivät suosittele väri tyttöjen kylmä talvi tsvetotipa luoda kuvia.

Terrakotory sävy ruskea. Nimi tämän värin on kirjaimellisesti käännetty kreikan ka "paistetaan maa", ja visuaalisesti se on jotain vastaavaa väriä savupiipun muuraus. Tämä sävy on luokiteltu lämpimän ruskean sävyjä. Pääsääntöisesti samanvärinen materiaaleja käytetään tuotannossa lämmin syksy ja talvi vaatteet. Tämä syvällinen ja mielenkiintoinen sävy sopii tytöille syksyllä tai keväällä tyyppinen ulkonäkö tai polttamalla brunette, ja ehdottomasti ei sovellu vaaleatukkainen tyttöä kesällä tsvetotipa koska se imee itseensä niiden ulkonäköä ja blondit voi eksyä tällä värillä.

Sepia - kevyt ruskean eri sävyt, jota usein kutsutaan myös haalistuneet ruskeat, se liittyy lämpimät värit. Tämä kirkas ja vaimennettu väri, mutta sitä voidaan käyttää pohjana luoda muodikas kuva. On parempi olla yhdistää se muihin varjossa pastellivärit, välttämiseksi tyhjennys. On parempi käyttää sitä värejä kuten viininpunainen, musta tai punainen sävyjä. Tämä sävy ruskea sopii tytöille syksyllä ja keväällä tyypittely ulkonäkö.

Bistro. Tämä sävy ruskean on nimetty maali, jonka väri on saatu poltto pyökki, se on sama musta väri. Sitä ei pidä käyttää luomaan mustavalkokuvan, olisi parempi laimentaa se elävämpiä värejä. Tämä sävy ruskea menee hyvin punainen, minttu sävyt, väri sulanut maitoon. Luoda kuva ilta on parempi käyttää duetto viinin viininpunainen väri, tummansininen, smaragdinvihreä tai tummankeltainen. Piirre tämän ruskean eri sävyt on monipuolisuus, hän korostaa yksilöllisyyttä ulkopuolen tahansa.

Ottaen huomioon eri sävyt, väri voi mennä lähes minkä tahansa ulkoasun. Ehdottomasti kaikki sävyt puku ja browneyed greeneyed tyttö tummat hiukset värejä. Mutta vaalean kaunottaren sinisilmäinen yli tahtoa-to-face vaaleanruskea pohjavire.

Ruskea ja valkoinen. Kaikki sävyt näyttää hyvältä, jossa on valkoinen väri, koska se mahdollistaa vaalentaa kuvaa ja antaa sille tuoreutta. Tämä väriyhdistelmä sopii mainiosti pukukoodi ehdottoman näyttää ja hillitty. Julkaisemisesta määräävän aseman on parempi antaa valkoisen värin tässä mielenkiintoinen yhdistelmä.

  • Ruskean ja beigen. Nämä värit ovat hyvin liittyvien ja siksi muodostavat kauniin duo. Jotta voitaisiin jotenkin monipuolistaa sitä, kokeile käyttää eri rakenne kudosta. Beige-ruskea mekko parempi olla taakka tarpeettomia yksityiskohtia.

  • Yhdistelmä musta ja ruskea. Vaikka musta on aikojen, jonka osuus sen monipuolisuuden, musta ja ruskea duo näyttää vähän tumma ja hieman tumma. Siksi on parempi löytää kompromissi mustan tarpeen valita vain kirkkaita värejä ruskea tai kirkkain sävyjä. Tähän duo, voit lisätä valkoisen värin, joka täydellisesti päivittää sitä.

  • Ruskea ja punainen. Erityisesti näyttää ylellinen yhdistelmä punaista ja tummanruskea. Harmoninen yhdistelmä näyttää kirkkaan punainen ja klassinen ruskea, joka tuntui sammuttaa tulinen punaisen.

  • Ruskea ja oranssi. Erittäin valoisa ja mielenkiintoinen kokonaisuus värejä, joka näyttää erittäin positiivinen. Mehukas oranssi väri auttaa ruskean sävyjä loistaa uusia värejä ja suuria sävyjä niitä. Tämä yhdistelmä on parempi mieluummin kirkkaan oranssi ja tummanruskea sävyjä, sillä kaksikko on hyvin kirkas ja kylläinen.

  • Ruskea ja keltainen. Nämä värit voidaan kutsua suvulle, joka perustuu niiden sijainnit, väripyörässä, joten hyvin harmoninen niiden yhdistelmä. Luoda kaunis kuva vaatteita tällaisten värien, keltainen olisi parempi käyttää perustason tausta ja ruskean sävyjä tarvitse järjestää muodikasta aksentti ja sitten kuva näyttää alkuperäisen ja epätavallinen.

  • Ruskean ja vihreän. Tämä yhdistelmä on useimmiten löytyy luonnosta (esim ruskea oksia ja vihreitä lehtiä sitä), joten se on luonnollinen ja todella kaunis. Nämä äänet ovat hyvin toisiaan täydentäviä, ja erityinen maali toisiaan. Hiljaisessa yhdistelmä - duo vaaleanvihreä ja ruskea, mutta yhdistelmä tummia sävyjä näistä väreistä on räikeä ja täydellinen ylellinen ilta kuvan.

  • Sininen ja ruskea. Tämä on hyvin omaperäinen ja epätavallinen värejä duo. Se näyttää paras yhdistelmä tummansininen vaalean ruskea ja päinvastoin, vaaleansininen ja tummanruskea. Suuri ja mielenkiintoinen yhdistelmä syaanin ja muodostavat ruskean värin.

  • Kulta ja ruskea. Omalla tavallaan se näyttää maaginen kokonaisuus ruskean eri sävyjä kullalla. Vaatetus kuten värejä on täydellinen luoda muodikas kuva ilta, antaa hänelle ylellisyyttä ja vaurautta.

Ruskea väri ja sen monet sävyt ovat hyvin monipuolisia, joten ne soveltuvat luomista tiukkaa klassista kuvien ja päivittäin tai illalla fancy jouset. Yrityskuvan, joka koostuu hameen pituus noin polven tai bryuchek klassinen tyyli ja valkoinen pusero jousten-rusetti kaulassa näyttää erittäin hienostunut ja elegantti, tämä tyylikäs kuvan nainen. Se ei kannata valita paidan Lumikki ja norsunluusta tai kermaa. Tämä kokonaisuus on erinomainen Korkokengät lisäävät väriä puseron.

Jos tavoite - monipuolistaa yrityksen kuva, niin se on parempi lisätä sinistä väriä ruskea puku, esimerkiksi sininen platishko kohtuullisen pitkä klassinen tyyli yhdistettynä tiukka ruskea takki näyttää valoisalta ja samalla hillitty.

Klassikoita genre - takki, sadetakki tai takki ruskea väri viileä sää. Jos haluat antaa kurinalaisuuden kuvaasi, suosia tummanruskea sävyjä, ja täällä romanttinen kävellä tai päivämäärää parhaiten päällysvaatteet vaaleanruskea sävyjä.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Brown vaatteita ja yhdistelmä -260 valokuvan

Tämä väri on yksi suosituimmista vaatteita, koska se on monipuolinen ja voidaan yhdistää muita värejä.

Nimissä Brown sai sanasta "kuori", joka on, tammen kuori. Hän on henkilöitymä luonto, väri maa. Hän edustaa seesteisyyttä, rauhaa ja harmoniaa.

Uskotaan, että ruskea ja sävyjä parempana ihmisiä, jotka rakastavat järjestys ja vakaus.

Hanki väri sekoittamalla punainen keltainen ja sininen eri suhteissa. Valkoinen lisätä tarvittaessa saada kevyempiä sävyjä.

Tummanruskea (tumma suklaa) - hienostunut ja konservatiivinen. Erinomainen valinta iltapuku, koska korujen yhdistyy se aivan täydellinen. Myös tummanruskea on hyvä vaihtoehto jokapäiväiseen sarjat, joten voit sisällyttää oman vaatekaappi housut, mekko tai takki varjossa. Nämä asiat olisi tarkoituksenmukaista kaikissa tilanteissa ja sopii tytöille ja naisille kaikenlaisella ulkonäkö → suklaa -. Miten ja mitä pukea >9gt, 9gt;

Punaruskea - sisältää hieman enemmän punaista, ja jos lisäät enemmän punaista, saamme sävy ruskeaa

terrakotta

Tämä on melko tyydyttynyt väri, se on myös sopiva tyttöä tahansa ulkonäkö, toisin kuin kirkas terrakotta, joka soveltuu tyttöä syksyllä, keväällä ja talvella tsvetotip. → terrakotta väri - yhdistelmät.

pähkinäpensas - sävy lisäämällä keltainen. Jos keltainen lisätä vielä enemmän, saamme sävy

okra

Nämä lämpimät värit sopii tytöille kevään tsvetotipa. Erinomainen valinta bisnestyylistä. Ne näyttävät hyvältä sarjaa etnisten ja itämaiseen tyyliin. Yhdistä paremmin pehmeämpiä sävyjä kuten sininen, vihreä tai valkoinen.

taupe - varsin omavarainen, mutta paras se toimii taustana muita värit. Kesällä on parempi yhdistää kerma, vadelma, minttu tai maitomainen, ja talvella - ja viininpunainen, smaragdinvihreä, sinappi, tummansininen. Hue on universaali ja sopii tyttö kaikenlaisella näköisiä.

Vaaleanruskea - ainutlaatuinen ja monipuolinen. Se on muistiinpanoja ja keltainen ja oranssi. Se on universaali ja riittävän demokraattinen väriä ja samalla uskomattoman hienostunut. Erityisen hyvin tämä ruskean eri sävyt näkee pehmeitä materiaaleja, kuten villapaitoja ja puserot. Lentävät ja virtaava vaaleanruskea kangas myös näyttää hyvältä. Se yhdistää kaikki harmaan sävyjä lisäksi. Se olisi paras tytöt keväällä tsvetotip näköisiä. Kulta tai nahka tarvikkeet on hyvä täydentää asu. värivaihtoehto

kahvi maidolla (latte)

Taup

Ruskea vaatteet - yhdistelmä kuvia ja

Melko hyvin yhdistää useita värejä, voimme sanoa, että se on universaali. Ruskean sävyjä voidaan täyttää valmistelussa perus vaatekaappi, jossa korkealaatuinen on monipuolisuus ja hyvä yhteensopivuus eri värejä ja tyylejä.

Tietenkin, poimien pari asiaa ruskea väri, se kannattaa ottaa huomioon, millaisia ​​varjossa teillä, koska eri sävyjä komplementtivärit näyttää erilaiselta.

Yhdistelmä ruskea muita värejä vaatteita voidaan rakentaa periaatteeseen valinta väri paria:

Valkoisen väri näyttää mahtava tahansa yhdistelmä on klassinen. Jos yhdistää tummanruskea valkoisin, saat dramaattisen kontrastin vaihtoehto, jos vaaleanruskea - lempeä, pehmeä ja naisellinen.

Yhdistelmä universaali ja tarkoituksenmukaista tilaisuudessa sekä jokapäiväisessä vaatetusta.

Uskotaan, että yhdistelmä ruskea ja musta vaatetus näyttää liian tiukasti, tylsä ​​ja tuottaa vaimentava vaikutus ja masennukseen. Aivan oikein, jos yhdistää musta ja tummanruskea ilman kirkkaita aksentteja tai muut asiat ovat enemmän kirkkaita värejä.

On parasta käyttää mustaa kevyempiä sävyt esimerkiksi kahvia maidon, kelta-ruskea, okra, Taupo. Tässä naapurustossa näyttää tyylikkäältä ja mielenkiintoinen. Jos tähän lisätään pari valkoista, joukko tulee enemmän tyylikäs.

PARAS yhdistelmä:

Brown (keskikokoinen tai vaaleita värejä) + musta + valkoinen

Yhdistelmä musta ja valkoinen väriä ja pidetään universaali emäs. Voit asettaa sekä tavallinen asioita ja kokeilla erilaisia ​​mustavalkoinen malleja, piirustuksia tai tulostaa vaatteita. Yksi tyylikäs vaihtoehtoja - se on musta ja valkoinen raidallinen liivi, "herneitä" tai "solu".

Yleensä kentän kokeiluihin tässä on melko suuri, ja rajoitus kolmea väriä voit vain hyötyä.

+ harmaa

Täällä tärkeintä - löytää oikea ruskean, muuten paketti näyttää tylsää ja tylsää. Harmaalla menevät hyvin lämmin ja rikas sävyt - keltainen, punertava, vaaleanruskea.

Valkoinen väri omassa harmaanruskea höyhenpeite auttaa laimentaa yksitoikkoisuus, virkistää ja lisää kirkkautta.

Mikä väri on edelleen hyvin ruskea vaatteita? Sininen! Väri taivaan ja pohjaväri yhdessä muodostavat harmonisen yhdistelmän. Vain että se ei näytä tylsää, yhdistää eri värisävyä, esimerkiksi tummansininen + vaaleanruskea tai kirkas kyllästetyllä sininen + pehmeä vaaleanruskea. Yleensä pariksi sininen väri olisi parasta etsiä hyvin lämmin ruskean, (puna- ja kellanruskea).

Vaikuttavin kolmas pari näyttää valkoinen tai sininen.

Kun tummansininen parhaiten yhdistää mykistetty sävyt, esim taupe. Tämä yhdistelmä näyttää enemmän jalo, hienostunut ja elegantti. Jos se tuntuu liian tumma, lisää valkoiset asia, joka auttaa laimentaa yleistä makua ja tekee väreistä 'vilkas ja raikas. "

Hiljainen ja harmoninen yhdistelmä jokaiselle päivälle. Lempeä pastelli sinisiä sävyjä, turkoosi tai minttu on parempi yhdistää vaaleanruskea sävy. Tämä mahdollistaa sen, että värit sulautuvat harmoninen melodia ja väriä luoda ainutlaatuinen ja hyvin naisellinen väri.

Vaaleansininen farkut ja villapaita tai ruskea takki, jossa on valkoinen paita (takki) - yleisnäppäimist.

Gourmet vaihtoehto: Pähkinäpensas + Turkoosi.

Komplementtivärit tässä suoritusmuodossa, yhdistelmä voi olla: Valkoinen, beige, vaaleankeltainen.

Syvempi sävyissä turkoosi - tumma turkoosi hyvä tuki on tummempi ja täyteläisiä ruskean.

Yhdistelmä ruskean ja vihreän sanelee luonto itse. On varmasti sovussa ja on myös monipuolinen. Alkuperäisen ilmeen lämpimät sävyt lämpimällä sävyjä vihreä: Keltainen, punainen ruskea + Olive, yrtti.

sekä viileä sävyjä: Taupe + Emerald Jade, minttu.

Tällaiset yhdistelmät näyttävät hyvin tuore ja alkuperäinen.

yhdistelmä ruskeaa ja oliivi

Pari näyttää hyvin pehmeä, harmoninen ja mukava, valoisa ja jalo. Keltainen näyttää hyvältä lähes kaikki sävyt meidän väri.

Se voi olla hyvä vaihtoehto työpuku. Ja jos lisäät yhdistelmään vielä ja valkoinen, saamme hyvä vaihtoehto kesän kulumista.

Ne vahvistavat toisiaan. Yhdistelmä näyttää valoisalta, mutta ei liikaa. Näillä väreillä voit luoda ainutlaatuisen upea kuva, joka kuitenkin olisi sopimatonta toimistoon. Pikemminkin tällaisessa asussa, voit mennä näyttelyyn, elokuviin tai epävirallisia tapahtumaan.

Musta tai vihreä saattaa tulla vaihtoehtoiseksi tähän sarjaan.

Himmeä ja huomaamaton yhdistelmä voi tulla huipulla hienostuneisuutta ja eleganssia, jos valita oikea sävyjä. Mitä violetti, on rajoitettava ja hillitty.

Jos kuitenkin käytät kirkkaita ja voimakkaita violetti, se keskeyttää myös väri- ja rikkovat yhteisen coloristic harmonia.

yhdistelmä sopii hyvin toimisto- tumma, keskiruskea ja lila.

Vaaleanruskea + violetti luo romanttisen kuvan päivämäärä.

Harmaanruskea + punainen + violetti (tai oranssi) - kirkas, vaikuttava ja dynaaminen ratkaisu lihavoitu fashionistoille.

Ruskeat ovat hyvin yhdistää toistensa kanssa, ja saat erittäin mielenkiintoinen, tyylikäs vaihtoehtoja. Tärkeimmät säännöt:

  • Kevyempiä sävyjä on yhdistettävä tummempi;
  • Kirkkaita, täyteläisiä värejä yhdistettynä vaimeaa ja tummat.

Voit kokeilla kytkemällä paitsi kahta sävyä, mutta myös kolme ja neljä.

Ruskea väri teidän vaatekaappi on win-win-ratkaisu kaikkiin tilanteisiin. Hän menee hyvin melkein kaikki värit ja sopii kaikille tytöille ja naisille. Ruskean sävyjä on erinomainen tukikohta luoda erilaisia ​​kuvia ja kokeilla eri tyylejä.

Ruskea kaunis väri, mutta se voi joskus näyttää tylsää. Musta, minusta tuntuu, ei ole vaihtoehto, mutta sininen on aivan super!

Jättää kommentin tai esittää kysymyksen tekijän Peruuta vastaus

Klikkaamalla painiketta Suostun henkilötietojen käsittelyyn ja hyväksyä tietosuojakäytäntö

16+ - Verkkosivusto saattaa sisältää kiellettyjä katseluun henkilöille alle 16-vuotias.

2018 | Beauty Bag - Kaikki oikeudet pidätetään. Kopioida materiaaleja vain luvalla palvelun ylläpitoon.