Mikä eroaa graniittilaatat

Mitkä pelit ovat samantyyppisiä ja mikä eroaa keraamisten laattojen posliinilaattojen

Eri päällystysmateriaalit on paljon yhteistä. Mutta sillä välin, jokainen niistä on oma soveltamisala.

Nykypäivän valmistajat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita suunniteltu verhous rakennusten eri tarkoituksiin. Erityisen suosittuja ovat graniittia ja keraamisten laattojen.

Keraaminen laatta on usein kutsuttu laatat. Vuonna rautakaupat tänään näet materiaalia eri värejä ja kuvioita. Siksi suunnittelijat käyttävät usein keraamisten laattojen koristella rakennuksia.

Posliini laatat ovat myös hyvin suosittuja. Jotkut uskovat, että hänen ja laattojen ei ole mitään eroa, mutta se ei ole. Vaikka tekniset yksityiskohdat ja sen osista näistä materiaaleista ovat lähes identtiset. Mutta miten tehdä oikea valinta? Mikä on erilainen kuin keraamisten laattojen posliinilaattojen? Sinun täytyy tietää kaikkia vivahteita käytön ja ominaisuudet pintakäsittelyaineita tekemään oikean valinnan.

Keraamiset laatat ovat yleisimmin käytetty verhous pintojen, joissa korkea kosteuspitoisuus, esimerkiksi kylpyhuoneessa tai keittiössä. Laatat eivät pelkää vettä, jota seuraa melko helppohoitoinen. Pääkomponentit valmistukseen keraamiset laatat: hiekka, savi ja muut mineraalit. Fossiilisten painetaan ja paistetaan erityistä uunissa.

Keramigranit valmistettu samoja komponentteja.

Punainen tai valkoinen savi - että on perusmateriaalina päällystysmateriaalien. Myöhemmin se poltetaan uunissa. Verrattuna hiekkakivilaatat suurimmassa osassa kaoliinin ja pieniä määriä epäpuhtauksia.

Laattoja käytetään usein seiniä, koska se on melko haurasta materiaalia. Mutta graniittipäällystykset on edullinen, koska se on tunnettu siitä, että pienempi huokoisuus, ja siten lujat.

Ymmärtää eroa keraamiset laatat graniitista, on syytä ottaa huomioon kaikki hyvät ja huonot puolet kunkin materiaalin.

Edut ja haitat keraamiset laatat

Keraamiset laatat osoittautui erinomaiseksi. Se on luotettava materiaali seinät ja lattiat suuren liikennetiheyden ja suuri ilmankosteus. Kaikki lika voidaan nopeasti ja helposti poistettavissa. Siksi monet ihmiset käyttävät tätä materiaalia rakentamisen eteinen, keittiö esiliina ja jopa yleisiä käymälöitä. Matt keraamiset laatat voidaan käyttää lattia käytävällä. Keraamiset laatat - ihanteellinen pintamateriaali, joka luo ainutlaatuisen ja houkutteleva sisustus tahansa huoneeseen.

 • Alhainen paino.
 • Pitkä käyttöikä.
 • Korkea kosteudenkesto.
 • Helppo puhdistaa.
 • Kohtuullisin kustannuksin.
 • Erilaisia ​​värejä ja kuvioita materiaalin.

Haittana laatta on sen hauraus. Tämä materiaali voi myös vaihtaa väriä ajan myötä, laatta altis burnout.

Edut ja haitat posliini

Posliini laatat - seinälaatat on valmistettu korkean paineen alaisena ja paina. Tämä materiaali tarkalleen jäljittelee pinnan luonnonkiveä.

Hyödyntämiseksi savi, mineraalipigmenttejä, maasälpä, kvartsi hiekkaa. Ne sekoitettiin perusteellisesti tietty osuus lähettämisen jälkeen puristimen vielä ampumisen ainesosia.

Mikä on erilainen kuin keraamisten laattojen posliinilaattojen? Suurin ero on alhainen pinnan huokoisuus. Tämän ansiosta materiaali on iskunkestävä ja lujat. Joskus valmistajat peitä pinta lasite ja kiillottaa.

Tärkeimmät edut posliini ovat:

 • Pitkä käyttöikä.
 • Korkea lujuus, iskunkestävyys.
 • Lämpöshokkitesti.
 • Kulutuskestävyys.
 • värien epätasaisuutta.
 • Muistuta luonnonkiveä.

Jossa parempi käyttää keraamisten laattojen?

Lasitetut keraamiset laatat kiilto eikä sillä ole suurta lujuutta. Ajan myötä, kun mekaanisia vaurioita laatat menettää houkutteleva ulkonäkö. Lisäksi, hankausta pinnasta tulee liukkaaksi. Siksi materiaali on parempi ei saa käyttää lattioihin keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Tätä varten se on parempi suosia matta tuotteita. Tällaisten laattojen eivät pelkää puhaltaa, se ei menetä sen valitus ajan.

Mikä on erilainen kuin graniitti laatta lattia? Ensinnäkin se, että suurin osa tätä materiaalia käytetään seiniin. Se voidaan asentaa seinämän normaali, ja Kipsilevy. Toiseksi se on ominaista monenlaisia ​​laattojen kuvioita ja värejä. Pigmentin väritys on usein lisätään koostumukseen emali. Tämä tekee mahdolliseksi luoda ainutlaatuinen sisätilojen kotiisi.

Haitat tätä materiaalia tulisi myös harkita. Useita. Ensinnäkin - paljon painoa. Käsittelyssä tämä materiaali on melko monimutkainen, kustannukset ovat paljon suuremmat kuin laatta. Suunnittelijat eivät usein pysty suorittamaan kaikki fantasioita, koska koriste materiaalia ratkaisut ovat rajalliset.

Mitä eroa graniittilaatat? Ensimmäisessä kerroksessa on käytössä. Loppujen lopuksi se sopii viimeistelyyn sekä sisäisiä että ulkoisia tiloja. Se on aktiivisesti käytetään lattiapäällyste terassi, karat, parvekkeet, lasitus. Käyttää tätä materiaalia auttaa radikaalisti muuttaa ulkoasua tahansa huoneeseen.

Kiitos ominaisuuksia lattian keramigranita erittäin mukava kesällä. Loppujen lopuksi se on aina siistiä. Sen lämpöä johtavat ominaisuudet ovat sellaiset, että se on mukava mennä paljain jaloin lämpöä.

Mikä olisikaan parempi laatat - keraamisia tai graniitti lattiapäällystekäytössä? Tietenkin toinen vaihtoehto. Todellakin, graniitti ei pelkää mekaanisia vaurioita, eri aivohalvauksia. Kulumisen ja iskunkestävyyttä voidaan käyttää keittiössä, kylpyhuoneessa. Onhan näissä huoneissa odottamattomissa tilanteissa esiintyy useammin.

Tämä materiaali on kosteutta kestävä, pinnan kanssa erilaisten epäpuhtauksien on helppo poistaa.

Monet ennen ensimmäistä elämässä korjauksen ihmettelevät: "Posliini ja keraamisten laattojen - Mitä eroa?" Suurin ero - korkea lujuus. Siksi, koska lattia on useimmiten käytetty graniitti, mutta seinät - laatat.

Vertailu ominaisuuksien pinnoitemateriaalien

Mikä on erilainen kuin keraamisten laattojen posliinilaattojen? Tietenkin fysikaaliset ominaisuudet. Posliini on ominaista alhainen veden absorption vuoksi minimaalinen huokoisuus. Näin ollen, se voi usein nähdä markkinoilla, vastaavasti, ja kohdistuviin ulkopintoihin tämä materiaali on mahdollista. Mutta terrakotta usein myydään vain rautakaupoissa ja sitä voidaan käyttää ainoastaan ​​sisätiloissa.

Posliinilaattojen on kiinteämpi rakenne. Siksi sitä voidaan käyttää alueilla intensiivisen mekaanisen vaikutuksen. Jakaa pieni pala laatta, näet värin alkuperäisen tuotteen kerros lasite. Mutta jakaa palan graniittia, et näe samaa kuvaa. Sen jälkeen, kun pintakerros on identtinen sisempi sisältöä. Tämän vuoksi graniitti voidaan asentaa paikkoihin, joissa ihmiset usein menevät. Materiaali on kuin uusi pitkään, muuttamatta muoto, väri ja koostumus.

Menemättä rautakaupasta, jokainen asiakas huomaa heti kustannusten erotus. Laatta tunnettu halvemmalla. Tämä ei ole yllättävää. Valitsemisen jälkeen kestävä, laadukas ja kestävä materiaali, ostaja maksaa vastaava määrä.

Esimerkiksi asennus julkisilla paikoilla lattiapinnoite keraamisten laattojen on kannattamatonta investointeja. Hetken kuluttua pinta menettää sen alkuperäisen ulkoasun. Tarpeen mukaan jälleen tehdä korjauksia, rahaa.

Valitsemalla lattiapinnoite maan talon, on parempi antaa etusija kestävämpää materiaalia. Miten erottaa graniittilaatat ulkoisesti? Ensinnäkin - tämä on pienin joukko värejä, sen hillitty värit. On täysin jäljittelee pinnan luonnonkiveä.

Kuten näette, välinen ero keraamisten laattojen ja graniitti siellä. Identtisiltä rakennusmateriaalit, jotka on valmistettu lähes samoja komponentteja. Mutta ei. Muista, että kunkin viimeistely materiaali on oma tehtävänsä, joka määrittää omat etunsa ja haittansa. Ole varovainen ja menestyksekäs sinun korjata!

Mikä on paras graniittia tai keraamisten laattojen: ominaisuudet ja erot

Valitessaan kangas, erityisesti kerroksessa on kysymys joillekin ihmisille: juuri poikkea tavanomaisten graniittilaatat? Pinnalla, nämä materiaalit ovat lähes identtiset, mutta todellisuudessa ero niiden välillä on, ja huomattava. Millä se koostuu?

Huolimatta ulkoinen samankaltaisuutta ja graniitti laatat on merkittäviä eroja

Ominaisuudet keraamisia laattoja

Jotta voidaan nähdä eroja laatta ja graniitti, on syytä harkita ominaisuuksia sekä materiaalien tarkemmin. Keraaminen laatta on suosittu sisävuori tähän päivään. Ytimessä sen tuotanto on käyttää luonnon elementtejä: savi, maasälpä, piidioksidi hiekka ja kaoliini. Kuiva raaka-aineet jauhetaan ja sekoitetaan tietyissä suhteissa. Muodostamiseksi laatta, seos on paistettava korkeassa lämpötilassa.

Lisäksi värillinen kuvio laatat, emali ja lasite voidaan soveltaa.

Ominaisuudet keraamiset laatat, verrattuna graniitti, keskityttiin pinnoitteen käyttö enemmän lieviä olosuhteita. Kuitenkin, joitakin näytteitä lisääntynyt vahvuus luokka voi kilpailla keraaminen graniitti. Yleensä laatta on vesitiivis ja on hyvin kestävä materiaali, mutta silti säilyttää huokoisuus, joka joissakin tapauksissa on negatiivinen tekijä.

Keraaminen laatta on suunniteltu sisäolosuhteissa

Ymmärtää, mitä tarkalleen ottaen eroaa graniitti lattialaatat, on syytä harkita ominaisuudet tämän materiaalin.

Posliini laatat on luonnostaan ​​valmistettu samoista materiaaleista kuin tavallinen laatta. Ero voi koostua muuttuvissa mittasuhteet. Jos katsot, pääkomponentti koostumukseltaan graniitti murunen. Kuitenkin sen ainutlaatuiset ominaisuudet materiaalin saa lavalla leivonnassa. Tämän prosessin helpottamiseksi, uuni kuumennetaan korkeampaan lämpötilaan kuin silloin, kun paistamisen keraamiset laatat, ja siksi ei ole pelkästään polttamalla ja käytännössä komponenttien juottamiseen toisiinsa. Lisäksi, enemmän painetta. Se vähentää huokoisuutta ja parantaa ominaisuuksia vedenkestävyys.

Tärkeimmät erot posliinilaattojen ovat seuraavat:

 • Parantunut lujuus. Materiaali, joka kestää valtavan taakan vuorattu pinnalla. Tässä tapauksessa, todennäköisyys haketus ja halkeilua aikana karkea mekaaninen vaikutus on minimaalinen, ja mahdollisuus naarmujen yleensä vähäinen.
 • vedenimeytymiskerroin. Johtuen erittäin alhainen huokoisuus, hieno posliini kestää kosteutta ja käytännöllisesti katsoen ei läpäise sitä sen rakennetta.
 • Lämpöominaisuudet. Erityistä huomaavaisuutta graniittia. Tämä materiaali on pakkasta. Lisäksi, se tulenkestävät, eli kestettävä lämpöä ja sisältää palo tulipalon sattuessa. Lisäksi hän ei pelännyt äkillisiä lämpötilan muutoksia.
 • Kulutuskestävyys. Ajan pinta tuskin ulkoasu muuttuu. Se ei kata scuffs ja naarmuja. Huolehtia siitä on myös hyvin yksinkertainen.
 • Kemiallisesti kestävä. Tärkeä ero - kestää erinomaisesti useita kemiallisia aineita eriasteisesti aggressiivisuus. Jälkeen kosketukseen pinnan liuottimia, happoja ja emäksiä, se ei pysy tahrat ja muut vaurioita.
 • Ei vaikuta ympäristötekijät. Posliinilaattojen ei muuta väriä, kun se altistetaan pitkäksi aikaa auringonvaloon. Lisäksi sen täydellisesti vastustaa sademäärä, kontakti kiviä ja pölyä, ei tuhoa tuloksena vaihtelevissa sääolosuhteissa ja puhkeamista pakkasen.

Posliinilaattojen - paras vuorausmateriaalilla olosuhteissa käyttöä ympäristössä

Kun erot ominaisuuksien lattialaatat graniitti ominaisuudet ovat ilmeisiä, on mahdollista tiivistää, mitä on sanottu ja korosta päätarkoitus kunkin materiaalin. Kun se tulee päin seiniä, huoneisiin riittää tavallista keraamisten laattojen. Täällä vaikutus ulkoisen ympäristön rajoitetaan mahdollisimman paljon, ja siksi vahvuus keskiluokka on aivan tarpeeksi.

Jos puhumme edessä julkisivuja tai seinien tukevia laajennuksia, niin epäilemättä edelleen: on parempi materiaali kuin graniittia et löydä. Ei enää tarvitse huolehtia valtion pinnoitteen, myös kylmällä säällä.

Alhaisen huokoisuuden rakenne, tulenkestävyys ja kyky säilyttää lämpöä pitkään käytetään aktiivisesti graniitti vuori uunien ja takka. Vaikka valitset raskaiden laatta, se voi verrata näitä materiaaleja kuten kulumista ja viilenee paljon nopeammin.

Laattalattia sopii vuori takka

Toinen kysymys: graniittia tai laatta, joka on parempi seksiä? Tässä tapauksessa on vaikea antaa täsmällistä vastausta. Kylpyhuone ja keittiö on parempi Lay keraaminen, kuormituksen pinnalla maltillinen ja moderni laatta kuviot eivät kuulu luistaa. Käytävällä ulkopuolella ja käyttää graniitti kuin lattian pinta näillä alueilla altis haittavaikutuksia. Pidon varmistamiseksi, erityisesti portaissa, käyttämällä erityisiä tyynyjä.

Tärkein kysymys on: Mikä on parempi valita - tai graniitti lattialaatat. Vastaus riippuu erityisiä edellytyksiä. Yleensä tuotteet posliini parempi kuin tavanomaisilla keramiikan. Kuitenkin valittaessa on otettava huomioon muun muassa:

 • huoneeseen;
 • ladata pinnalla;
 • lämpökäsittely;
 • loukkaantumisen vaaraa;
 • Yleinen tyyli.

Gres on paitsi erinomainen tekninen ja suorituskykyä, mutta myös korkeat kustannukset. Jos se ei ole mitään järkeä overpay niitä ominaisuuksia posliini, et tarvitse, suosia tavallista laatat. Ääritapauksessa, voit valita tuotteen parannetun laatuominaisuuksia. Mutta tässä tapauksessa kustannukset ovat lähes kustannukset graniitti.

Keraamiset laatat - hyvä vaihtoehto keittiöön, jossa kuormitus pinnalla kohtalainen

Kun ostat posliini kiinnittää huomiota hänen painostaan ​​sekä ulkoinen näkymä takapuolelta. Neliöt pitäisi olla sama, jonka sivut on enintään 2 cm, ja ulkonemat eivät saa olla liian voimakas.

Paljolta vedettäessä keraamiset laatat ja posliini laatat siellä. Yleisesti havaittiin samaa tekniikkaa. Erityispiirteet on, että graniitti on niin kestävä materiaali, minkä vuoksi se voi olla vaikeaa, kun se on leikkaus. Se vaatii lisää työkaluja kuten sähkö- laattaleikkurissa.

Toinen kohta: reunalla korkealaatuisia tuotteita ovat täysin tasainen, joten se on mahdollista yhdistää elementtien liitoksen yhteisen ja luoda yhtenäisestä pinnasta. Perustuvat ero laatta ja graniitti, poimia juuri tavaraa että tarvitset.

Kirjoita mielipiteesi artikkelista. Voit osoittaa virheet, kysyä kysymyksen tai jättää tarkastelun.

On erittäin tärkeää tietää lausunnon jokaisen kävijän!

Kopiointi sivuston materiaalien on sallittua vain, jos se on aktiivinen linkki lähde.

Kriteerit: Mikä on eri graniitti laatat

Graniitti laatat ja keraamiset laatat Valitsemalla eroavat kulutuskestävä pinnoite ulkona pinnoille, kuluttaja on välillä: laatat, graniitti, ja muuta materiaalia. Sen vuoksi olisi enemmän puhua ehdot valinnan lattialaatat.

Toisin graniittia keraamiset laatat

Myytti, että käytetään erityistä komponenttien luoda tuotteita graniitti, on jo pitkään haihtuneet.

Koostumus rakennusmateriaali on lähes sama - sama:

Posliini laatat eri valmistusmenetelmä

Ainoa ero on valmistusprosessissa. Erona on, että posliini poltto suoritetaan korkein lämpötila-olosuhteissa 1300 ° C: seen, ja levitetään lisää painetta painamalla noin 450 kg. Valmistustekniikka on selitetty ja teknologiset ominaisuudet materiaaleista: graniitti paitsi sintrata, sen ainesosien kirjaimellisesti sulatetaan, ja korkein paine ei salli muodostumista mikrohuokoset laatta. Se on tämä ero selittää pitkäikäinen materiaali, ovat tasaisia. Sisällä ei läpäise kosteutta rakennuksen sisällä materiaali ei tuhoudu alhaisissa lämpötiloissa. Suojakuori graniitti seiniä ja takuiden pitkä käyttöikä, sekä käyttämällä sitä viimeistelyyn vaiheita.

Posliinilaatat tai keraamisia laattoja: se on parempi

Monille ihmisille, se ei ole väliä, että keraaminen graniitti kestää pakkasta, koska ne poimia rakennusaineena sisäistä järjestelyä toimistotilaa, sisustus, asunto tai mökki.

Gres kerros on monia etuja

Mutta graniittilattia on paljon kiistattomia etuja:

 1. Kulutuskestävyys. Vaikka korkea risti laatat ylläpitää estetiikka monta vuotta. Hän jopa käyttää loppuun työssä.
 2. Suuri lujuus. Hiekkakivi pystyy selviytymään kuormien satoja kiloja neliösenttimetriä kohti 2 (olettaen, että erittäin kuori).
 3. Rakennusmateriaali murtumista, joka on ominainen laatat.
 4. Pinnalla rakennusmateriaalin tuskin värjää näyttää, kosteutta hylkivää (veden imeytyminen on alle 1%), korroosiota.
 5. Hiekkakivilaatat ei vaadi monimutkaista hoitoa riittävästi ajoittain suorittaa vesipesulla.
 6. Rakennusmateriaali on laaja valikoima värejä ja kuvioita joka makuun, jotka sopivat täydellisesti sisälle.
 7. Korkea graniitti on selvää kynnyksellä ilman vääristymiä, mikä mahdollistaa sen, että palautuminen on lattiapinnan saada saumoja, saavuttaa pinnoitteen yhtenäisyys.

Onko puutteita materiaalia? Useita etuja graniittia suuri, mutta se ei ole reilua sanoa puutteista. Lattian pinta on melko kylmä, ja eristys ei suorita (vaikka kerroksessa keramiikka, liian kylmä). Poistaa sellainen haitta on lattialämmitys.

Kustannukset ja valinta keramiikkagraniitista

Rakennusaine on hinta hieman korkeampi kuin laatta, mutta sen ominaisuudet ovat paremmat. Kustannukset on suhteellinen haitta, hyötyy monin verroin.

Tuotteiden valmistajien on monia tarpeeksi, markkinat voidaan nähdä paitsi Italian (pidetään kaikkein laadukas), mutta myös:

Miten valita hyvä rakennusmateriaali, joka on kestävä ja kaunis? Vain Italiassa yli 300 tuotemerkkejä, mutta ei jokainen valmistaja voi ylpeillä korkealaatuista tuotettu kivilaattojen. Materiaali on luotava tekniikoilla vaihtelevat seoksen vaivaamisen, sen väri, inkubaatiolämpötila käyttää tehokkaita painamalla. "Kun silmä" laadun määrittämiseksi rakennusmateriaalien on käytännössä mahdotonta.

Posliinilaattojen - erittäin laadukas ja luotettava materiaali

 1. Get painoon. On tarpeen tietää painon kunkin tuotteen (yleensä ilmoitettava luettelossa ja pakkauksessa). Laadullinen laatat, joiden paksuus on 8-8,5 mm painon tulisi olla vähintään 18,5 kg.
 2. Yritykset, jotka on tallennettu, kun nähdään välittömästi. Mitat teknologian urien kääntöpuolella on oltava muodossa, neliöitä, joiden sivu on 2 cm. Deep suuri neliöt osoittavat huono laatu rakennusmateriaalien.
 3. Värin kalibrointi. Laatat samasta kokoelma on vastattava mahdollisimman väriä. Hyvä yritys tarjoaa korkean kaliiperi tuotettu laatat, mikä tarkoittaa sitä, että vastaavat muut parametrit voidaan myös laskea.

Jos kaikki edellä mainitut kriteerit täyttyvät, se on hyvä tuote, voit ottaa ja laittaa keittiössä, kylpyhuoneessa tai toisessa huoneessa. Metallogranit käyttää myös ulkona.

Mikä erottaa laatat laatat

Keraamiset laatat (laatat, lasitetut laatat) erittäin vaati sellaista rakennusmateriaalien viimeistelyyn. Keraamiset laatat on valmistettu seoksesta savea / hiekka / mineraaleja, sintrattu ja päällystetty lasite.

Lasitus antaa mahdollisuuden saada laatat:

 • Mitään väriä;
 • rakenne;
 • laskut;
 • Koska eri malleja;
 • Eri koristeet;
 • Kiiltävä tai matta.

Posliini laatat (posliini) - yleisnimi keraamisten materiaalien, joilla on alhainen kosteuden imeytyminen ja pakkasenkestävyys. Raaka-aineet luomiseksi tuotteiden koostumus on lähes sama kuin posliini, mutta ulkoisesti samanlainen laatat kivi. Gres luovat kuivan lehdistö ja kerran potkut - tämä laatta puristetaan korkeimmalla paineella, ja paistetaan huomattavan lämpötiloissa, verrattuna keraamiset laatat.

Saadaan tuotteita, joilla on korkea suorituskyky. Ne tulevat korkeimman ryhmässä kestävyyden.

Classic lasittamaton posliini on rakeinen, rakeinen koko syvyys tuotteen, kuten luonnonkivi, mutta se ei murru, ei ole ulkomaisia ​​sulkeumia tai onteloita. Koska se on tiivis ja yhtenäinen kestävyys lämpötilan muutoksista järjestelmien graniitti on myös parempi luonnonkiveä.

Laatta laatta erilaisia ​​ominaisuuksia

Pinta lasittamattomia posliini voi olla:

Kiillotettu materiaali on kalliimpaa. Sitä käytetään koristelu vilkasliikenteisten (toimistot, ostoskeskuksissa, lentokentillä) ja voidaan käyttää ulkotilojen somistamiseen rakennusten. Lasitettu posliini on myös korkein. ominaisuudet, mutta monipuolisempi suunnittelussa.

Lasittamattomat tai kaakeli yhden potkut tiheä pohja tai klinkkeri syntyy pursottamalla (puristamiseen erityisellä lomakkeella) tai joskus pakkausmenetelmää. Klinkkeri poltetaan korkean lämpötilan olosuhteissa, joten se on kulutusta kestävä ja kylmää kestäviä. Lisäksi, klinkkeri kestää aggressiivisia väliaineita, se ei ime kosteutta ja se voidaan helposti puhdistaa. Puristamiseen mahdollistaa saada laatat monimutkaisten geometria. Selvin esimerkki - aineiston altaan.

Tunnisteet: graniitti eroaa keraamiset laatat (video)

On selvää, että kunkin työn materiaalista on valittava erikseen, joten jos ei ole rakentamisen osaamista, on parempi luottaa ammattilaisten, niin korjaus kestää useita vuosia ja miellyttää muita ja kodin omistajat houkuttelevan näköisiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin