Micke pöytä IKEA

Mikki Desk, valkoinen

Paikalliselta tavaratalo

IKEA-myymälää ja Teply Stan Khimki aikaa ja päivä, kun voit itse poimia joitakin kohteita keittiön lieden sekä sohvia ja patjoja, riippuu ostohetkellä:

• jos maksaa 14.00 jälkeen - seuraavana päivänä tai 3 päivän työajan myymälän.

Pyyhkiä puhtaaksi kuivalla liinalla.

Maksimikuorma: 50 kg

Johdot / Back rautatie / Hylly / Etu: lastulevyä, kalvoa, ABS-muovia

Laatikon sivu / takaseinän laatikon: Film

Laatikon pohja: puukuitulevyä, akrylaattimaalia

Jalka: terästä, epoksi- / polyesteri jauhemaalia

Micke pöytä IKEA työpöytä - arvosteluja

Puoli: lastulevyä, puukuitulevyä, paperia, kosteutta kestävää MDF, akryyli maali, ABS-muovia

Jalka-varmuuskopiointi: lastulevyä, puukuitulevyä, paperia, kosteutta kestävää MDF, kalvoa ,. Lue koko kuvaus »

Laadun tasosta, helppous kokoonpano, monia värivaihtoehtoja.

Niin se näyttää koottuna (valkoinen ja vihreä):

Pöytä on rakennettu kaappi kolme hyllyä:

Valmistusvuosi / osta: 2013

Ajoittumisesta: 2013

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kommentteja. rekisteröinti

Desk minimalistinen IKEA Mikki

  • hän asuu;
  • arvostavat mukavuutta, toimivuutta ja minimalismia huonekaluissa;
  • Minulla ei ole paljon tilaa, joten huonekalut tulee erittäin tarkoituksenmukaista chotkomu sen toiminnallinen tarkoitus eduksi käytön joka puolella huoneiston tai talon.

IKEA kirjoituspöytä on valmistettu materiaaleista mahdollisimman paljon alentaa hintaa sen tuotannon laadusta tinkimättä. Näin ollen, koko massa osa on muodostettu lastulevy, kuitulevy, paperi, muovit ja akryyli- pinnoite. Jalka puoli on valmistettu päällystettyä terästä kestävä epoksimaali. Tämä yhdistelmä mahdollistaa ei vain on taulukko, joka palvelee teitä pitkään uskossa ja totuudessa, jos sitä ei panna liian kovalle koetukselle (maksimipaino voima ylhäältä, hän seisoo - 25 kiloa).

Lisäksi maalin pinnalla taulukon toimiston kestää hyvin vettä ja ilmaa, jos toimia sen mukaan normaaliolosuhteissa. Eli salmen veden pinnalla, ja pyyhkimällä se kankaalla, et vahingoittaa maalia ja taulukkoa käyttää enemmän kuin tarjolla. Vaikka olet taipuvainen jättämään pysyvästi pinnallaan ilman jalustaa teetä kahvin, ja silloinkin kyseessä on kuivattu tahrat näistä juomista ei ole vaikea poistaa kostealla liinalla kun seuraava sato. Tärkeintä - älä jätä liian kauan ja liian usein pinnalle kuumia juomia ilman vuori, koska lämpövaikutus tuhoaa pinnoitteen ja aiheuttaa hankalia ja epämukavia jälkeenpäin kukkula pinnalla.

Toiminnallisuus pöytä IKEA Mickey

Toiminnallisuus osa on useita parametrejä:

  1. Jalka metalli voidaan sijoittaa sekä vasemmalle ja oikealle - se riippuu henkilökohtaiset mieltymykset ja valmiudet organisaation huonetilan.
  2. Johdot helposti piilotettu erityinen laatikko hänen sisälmykset, ja johdetaan ylhäältä ansiosta kätevä prosessin lähtö.
  3. Kiitos vastaanotosta Micke viimeistely takana kaunis esteettinen materiaali tekee pöydän puolelta, jonka avulla se voi asettaa paitsi seinään, mutta myös keskellä huoneen tai kaappiin.

  1. Tietokone pöytä suoritetaan useita värejä sulautumaan sisustukseen: valkoinen, musta, ja sekoitus valkoinen ja vaaleanpunainen, valkoinen ja sininen. Kaikkein futuristinen ulkonäkö valkoinen vaaleanpunainen ja tukevasti kaikki toimii takana musta.
  2. Pöydässä on laatikko lukot katoamisen estämiseksi tästä samasta laatikosta. Hän tilavia ja leveä, niin että kannettavan jälkeen työ voidaan helposti laitetaan laatikkoon ja jättää yöksi, kun se irrotetaan sähköverkosta.

Kaikki sähkölaitteet, jolla voit työstää tällä työpöytä, suosittelemme, että de-tarmoa kerrallaan, kunnes sitä käytetään, kuten niin lisääntynyt paloturvallisuudesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin