Metriä vettä yhtään paremmin arvostelua

Contents

Useimmat vesimittarit: arvioita. Vesimittarit: asennus, neuvoja valitsemalla

Jälleen kerran, yhtäkkiä tuli äkillinen kriisi, miksi kaikki alkoi harkita säästöt (ties kuinka monennen kerran). Ei ole yllättävää, vesimittarit, jonka asentaminen ei ole aikaisemmin kiinnitetty mitään merkitystä, tuli lähes pakollinen ominaisuus jokaisen kodin ja asunto. Elämä itsessään on vihjannut, että se on parempi pitää kaikki kustannukset tiukassa valvonnassa.

Lisäksi on olemassa joitakin arvioita. Vesimittarin osoittaa selvästi, että yleishyödyllisten ammattilaiset vakavasti liioitella obschedomovye vedenkulutuksen lukuja. Ja koska vesimittarit kiireellisyyttä ei tarvitse todistaa kenellekään tänään.

Perustietoa laskurit

Koska suosio tämäntyyppisten laitteiden viime vuosina on erittäin korkea, se ei ole yllättävää, että valtava määrä malleja ilmestyi markkinoille. Yleisin ja laaja ovat seuraavat lajikkeet:

 • Standardi mekaaninen vesi metrin osuus vahvistamisesta nestevirtauksen avulla yksinkertainen (sama mekaaninen) näyttö.
 • Kaltaiset lajit, mutta enemmän "prodvinutom9raquo; versio. Tällaiset laskurit ovat myös mekaanisia täytteenä, mutta heillä on jo elektroninen näyttö, joka antaa tarkempia lukemia.
 • Elektroninen vesi metriä, joka ei ainoastaan ​​ole täysin toimiva nestekidenäyttö, mutta myös sallivat etäluentaan.
 • Älykäs digitaalinen malleja. Ne voivat kaapata lukemat, joiden arvot ja lähettää omistajan määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Yksinkertaisin vesi laskuripiirin tämän tyyppinen on saatavilla artikkelissa.

Myös haihtumattomia ja haihtuvat laitteita. Ensimmäinen ei vaadi työlleen kytkeä virtalähteeseen. Siten haihtuvat malleja tarvitse liittää sähköverkkoon tai akkua. On "batareykah9raquo; toimivat monet sähköiseen malliin. Älä huoli: pääsääntöisesti käytetyt akut on hyvin kunnollinen kapasiteetti, joten niiden pitää vaihtaa vain kerran vuodessa. Jotkut asiakkaat sanovat, että heidän työnsä laskee kaksi tai kolme vuotta.

Näin monipuolista vesimittareita. Miten valita sopivin ystävällistä? Jäljempänä tässä artikkelissa, aiomme keskustella siitä.

Lisäluokituksen erot

On huomattava, että vesimittarit saattavat erota toisistaan ​​ja muut kriteerit. Esimerkiksi, on vesi metriä, jossa on lisäksi näyttö näyttö, joka näyttää vesi "reaaliajassa" virtausta. On myös malleja, jotka voidaan mitata virtausnopeutta valitun ajanjakson. Tämä on erityisen tärkeää, jos aiot oman perheen budjetin yrittää selvittää tarkasti, kun kotitalouden viettää eniten vettä.

On huomattava, että kaikki normaalin valmistajat jatkuvasti lisätä ja parantaa tuotevalikoimaa. Niin, aivan äskettäin ilmestyi markkinoille laskurit kuumalla vedellä, joka on lisäksi varustettu enemmän ja termostaatilla. Laitteet tämän luokan ei voi vain korjata vettä määriä, mutta myös sen lämpötilaa.

Kuitenkin maamme mahdollisuus ei liian merkitystä. Se, että vesimittarin lämpötila-anturilla on enemmän mielenkiintoista asukkaille Euroopan maissa. Näissä osissa välillä kuluttajan ja toimittaja voi hyvinkin saada päätökseen erityistä sopimusta, joka lisäksi säätää myös lämpötilaa syötetyn nesteen taloon. Mitä maamme, lämpötila aikataulu ei anna sinulle mitään ehdottomasti.

Mutta mitkä ovat arvioita? Vesimittarit - laitteita todella välttämätöntä ja tärkeää, se on vain miten ei heittää rahaa pois ja saada oikea malli sinulle? Se on erityisen vaikeaa tehdä valinta niille asiakkaille, jotka eivät olleet aiemmin kohdanneet tällä tekniikalla.

Ne voivat kuitenkin auttaa neuvoja kokeneemmilta käyttäjiltä. Jos olet huolellisesti lukenut arvosteluja, on mahdollista tehdä yksiselitteinen johtopäätös siitä paremmuuden "intellektualnyh9raquo; malleja. Tässä ovat niiden tärkeimmät edut:

 • Ilman johtoja, joten älä virhe ja ei irtoa asennuksen aikana.
 • Tarkkuutta laskenta kulutetun nesteen korkeimman, kirjaimellisesti on millilitra. Yksinkertaisesti sanottuna, apuohjelmia voi huijata ohi. Tietenkin, sinun tulisi välittömästi laittaa tiiviste vesimittareita välttämiseksi petossyytökset teidän.
 • On kello ja kalenteri: perusteella tietonsa, voit rakentaa aikataulu vedenkulutus riippuen vuorokaudenajasta ja vuodenajasta.
 • Kiinteät jaksot ilman vettä, jota voidaan käyttää myös vastaan ​​julkisten laitosten vaikeissa tapauksissa.
 • Mahdollisimman suurta turvallisuutta ja luotettavuutta.
 • Lopuksi edistyneille käyttäjille, joilla ainoastaan ​​"suora" hands ovat kertoneet, että tällaisia ​​laitteita voidaan integroida saumattomasti monimutkaisia ​​piirejä käyttäen Arduino, Raspberry Pi ja vastaavat alustoja, jotka todella avaa rajattomat mahdollisuudet. Esimerkiksi voit tehdä se niin, että vesimittarin tiedot lähetetään automaattisesti omaan hallintaan apuohjelmia. Lisäksi voit automatisoida ja myös maksaa itse vesi, joka yleensä ei kosketa laskuri vuosia.

Tietenkin, jälkimmäisessä tapauksessa, monet ehkä ole täysin "pravilnye9raquo; ajatus menee noin suojelun laskurin. Lisäksi, monet käyttäjät verkon levitä melko yksityiskohtaisesti (ja joskus työ) järjestelmä petoksen vettä mittalaitteiden.

Emme neuvoo tehdä sitä, koska suhteellisen pieni määrä säästöt veden joudut maksamaan pitkään. Yksinkertaisesti sanottuna, kun asetettu tiiviste vesimittari, rekisteröi ne heti asennuksen jälkeen. Kaikki tämä auttaa välttämään monia ongelmia tulevaisuudessa. Ei ole tarpeen antaa työntekijöille apuohjelmia joitakin epäilyjä.

Lisäksi lähes kaikki nykyaikaiset mekaaniset laskurit (puhumattakaan sähköisiä lomakkeita) on erinomainen suojaus, joka suojaa niitä magneettikentästä. Lyhyesti, tavanomaisten seis magneetteja ei toimi. Tämä haavoittuvuus oli vain vanhat mallit.

Mitä etsiä ostaessaan?

Asiantuntijat putkimiehet neuvoo kiinnittämään erityistä huomiota seuraaviin parametreihin:

 • Valmistaja ja valmistusmaa.
 • Asennettu takuu.
 • Toimikausi pakollinen tarkastus välein.
 • Kustannukset, tietenkin.
 • Palvelun saatavuuteen.

Ensimmäisellä pysäkillä syytä paljon enemmän kohteita tähän luetteloon. Uskokaa minua, on vielä monia ostajia sinisilmäisesti uskovat, että alkuperämaa ja valmistajan - sama asia. Valitettavasti se ei ole. Jos olet perehtynyt jatkuva korvaaminen vesimittarit, sinulla todennäköisesti jo tietää ominaisuuksia nykyaikaisen talouden.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos näet merkinnät valmistajan, jonka "asuinmaa" - Saksa, Italia, Venäjä, se ei tarkoita, että myyjän makaa tiskillä vesimittarin tehdään samassa paikassa. Useimmissa tapauksissa se on tuotettu ahkeria käsiä Kiinan. Periaatteessa ei ole mitään vikaa. Silloin he käyttävät usein ei ole liian laadukkaita materiaaleja, ja valvoa alueellista manufaktuureja keskustoimistosta ei ole liian tiukka. Kaikki tämä johtaa vastaaviin tuloksiin.

Mitä palvelukeskukset ... Uskokaa minua, paljon parempi, jos kaupunki on ainakin yksi. Ymmärrät, että kun ostat viallisen vesimittarin tuhatta seitsemän on melkoinen pettymys odottaa loppuun taivaltaa puolet maan. Lisäksi työvoimapalvelusta tarjoavat usein aivan riittävä ja oikea suositukset jopa muiden valmistajien tuotteisiin, joten se ei satuta kuulla ennen ostamista.

Joka tapauksessa tämä on mitä monet sanovat menojen tarkasteluun. vesimittarit, joita tuotetaan Kiinassa (alhainen ja keskisuurten hintaluokan), eivät useinkaan oikeuta toiveita. Esimerkiksi monet kuluttajat ovat tyytymättömiä ilmoituksen, että jopa yksinkertaisin mekaaninen laskurit usein alkaa "muhlit9raquo, usein jolloin huomattavia kustannuksia vettä.

Tämä johtuu heikosta laadusta metallin valmistuksessa käytettyjen. Tavalliseen hiotaan kuggmekanism, jolloin laite alkaa tuottaa virheellisiä tietoja. Jotkut yritykset, jotka toimialoittain - Asennus vesimittareiden Pietarissa juuri törmätä tähän ongelmaan. Kaatoi massiivinen valituksia kuluttajilta. Kun he alkoivat tarkistaa kävi nopeasti selväksi, että "italyanskie9raquo; laskurit joka tuli toinen osapuolista on todella tehty Kiinassa. Kaikkia seurauksia, kuten sanotaan.

Luotettavin valmistajat

Tietenkin, sinulla voi olla oikeutettu kysymys siitä, minkälaisia ​​vesimittarit on parempi valita. Mitä sanovat arvion? Vesimittarit tuotettu huomattava määrä yrityksiä tänään. Joiden joukossa on sekä kotimaisia ​​että varsinkin ulkomaisten valmistajien.

Tämä yritys ei tarvitse ketään edustamaan. Saksalaiset markkinoilla siviili- ja sotilasilmailun tuotteita yli vuosikymmenen (tai tarkemmin, yli sata vuotta vanha), ja sen vuoksi epäillä niiden "profprigodnosti9raquo; se ei ole välttämätöntä. On mahdollista, että ne tuottavat parhaiten vesimittareita.

Arvioita niiden vesimittarit melko positiivisia. Joten, kuluttajat totesi erinomaista käytettyjen materiaalien kehittyneiden palveluverkosto ja Monitoiminen heidät ostanut. Tietenkin on tarvittavat välineet tämän luokan ovat paljon kalliimpia kuin kotimaan kollegansa, mutta sen pitkän käyttöiän ja luotettavuuden kustannuksella. Päätellen arvosteluja, näyttämään sitä vähintään viisi tai kuusi vuotta; korvaaminen vesimittarit tapauksessa tällaisen ostoksen kohtaat pian.

Toinen myönteinen piirre on laaja palveluverkosto ja erinomaista teknistä tukea. Vaikka löytäisit viallisen mittari, voit aina korvata sen ilman suurempia vaikeuksia. Pääsääntöisesti, "yhdeksän piirin byrokraattista helvetin" paikka tälle olisi tarpeen.

Suunnilleen sama voidaan sanoa tuotantotekniikan ja Zenner Minomess. Maassamme nämä tuottajat eivät ole tunnettuja, mutta niiden tuotteiden laatu eivät vain tarvitse huolehtia. Kuten edellisessä tapauksessa, ainoa haitta on melko korkeat kustannukset.

Perinteisesti sitä mieltä, että kotimainen tuotanto ei ole kovin erinomainen laatu. Valitettavasti joissakin tapauksissa tällaista näkemystä todella on alla hyvä syy. Siten joukossa kotimaisia ​​tuotteita ei juuri ole vesimittareita malleja, jotka otettaisiin huomioon kulutus sekä kylmän ja kuuman veden samanaikaisesti. Ne eivät kuitenkaan ole erityisen tervetulleita apuohjelmia reunat, niin osta tällaisia ​​malleja on lähes hyödytön.

Lisäksi meidän valmistajat käyttävät usein ei ole liian laadukkaita materiaaleja, mikä myös osaltaan parantaa kuluttajien mielipide. Kuitenkin kaikki nämä negatiiviset asiat (usein sujauttaa negatiivisia kommentteja) kompensoi osittain suhteellisen alhaiset kustannukset tällaisten laitteiden.

Joten, jos kotimaisen tuotannon kirjanpito metriä vettä "Pulsara9raquo;" Multisistemy9raquo; tai "Bereguna9raquo; on noin tuhat ja puoli tuhatta ruplaa, kustannukset niiden tuotujen kollegansa voi hyvinkin ylittää viisi tai kuusi tuhatta, ja tapahtumien jälkeen taloudessa vieläkin. Lisäksi monet lahjus poikkeuksellisen helppo asentaa ja yksinkertainen maistuu monia malleja laadusta talousveden, joka useimmissa tapauksissa poikkeaa huomattavasti jäykempiä.

Muuten, mikä on kustannusten metrin veden eri valmistajilta? Anna koko hinnaston taulukkoon.

Kuten näette, kustannukset vesimittarin vaihtelee valtavasti. hintahajonta on hyvin suuri, niin että jopa saman valmistajan, voit löytää malleja kuten budjetin ja premium luokissa.

Maassamme sallittu asennus vain ne laitteet, jotka on valmistettu noudattaen täysin GOST 50601 ja GOST P 50193. Tämä on edellytys, ei poikkeuksia tehty! Asennus, joitakin asetuksia ja tiivisteet menettelyt - kaikki nämä tehtävät ovat jo edessä apuohjelmia. Tarvitset vain laskuri kylmä vesi ja kuuma vesi vesimittari.

Ihannetapauksessa suosittelemme kuulla asiantuntijoita paikallisesta vesilaitoksen tai Deza tutkittavaksi ottamisesta asennuksen tietyntyyppisen laitteita. Uskokaa minua, sallittujen listalle asennukseen vesimittarit vähenee vuosittain. Periaatteessa asiantuntija, joka suorittaa asennuksen vesimittarit Pietarissa sanottavaa suhteellista selektiivisyyttä tämän säännön. Useimmiten mekaanisia malleja saa asentaa ilman rajoituksia, vaikeudet ovat vain "umnymi9raquo; laskurit.

Perussäännöt Asennus vesimittareiden

Ensimmäinen, puhutaanpa tekninen puoli asiasta. Ensinnäkin, me kertoa "kultainen sääntö" putkimiehiä. Puhumme pakollisen testauksen kaikki vesihanat ja yhteydet talon tai asunnon ennen niiden asennusta. Periaatteessa on toivottavaa toistaa tätä menettelyä säännöllisemmin kuin mahdollista (vähintään kerran kuukaudessa).

Ja se ei ole vain yhteisten sääntöjen lisäksi myös tavallista varovaisuutta: jos on jatkuva virtaus putkessa, joka "poveshen9raquo; laskuri, se voi kaikki kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti kaataa sinut sievoinen summa. Tärkeää! On pakko olla huolehtia paitsi miten asennetaan vesimittarit, mutta myös asennus laadukkaita suodatin. Puhuimme tästä yksityiskohtaisesti ei sanonut, mutta myös niin helppo arvata: jos mekanismi saa hiekan tai jotain, mitään hyvää tapahtuu laskurin.

Ensin ilmoita hallinta apuohjelmia halu luoda laskuri. Sovittuna aikana tulee asiantuntija ja suorittaa asennuksen. Sitten te allekirjoittaa sopimuksen, allekirjoittaa kaikki asiakirjat, mitä tulee laitteiden asennus ja sen myöhemmän ylläpidon. Tallentaa välittömästi ja dokumentoidaan tiedot vesimittareiden sinulle tulevaisuudessa ei ollut valituksia.

Lisäksi kun on kyse älykkäiden mittareiden tulisi dokumentoida etäyhteysmahdollisuudesta tiedonhaun ja myöhempää auditointia teidän. Yksinkertaisesti sanottuna, sinun pitäisi pystyä milloin tahansa tutustua kaikki tiedot, jotka ovat saapuneet HOA.

Joten kävimme peruskysymyksiin että aiheutetaan kuluttajille vesimittareiden. Miten valita laitteet? Jos olet huolellisesti lukenut yllä materiaali, luultavasti muistaa, ja runsaudesta lajinsa, ja saatavuudesta monitoimi malleja. Älä unohda erilaisia ​​hintoja. Mitä haluamme sanoa?

Se on yksinkertaista. Pääsääntöisesti ihmiset tarvitsevat laskuri keskimäärin hintaluokkaan. Yritä valita kotimaisen tai ulkomaisen mallin. Mikä parasta - erikseen kuumaa ja kylmää vettä. Kiinnitä huomiota lähtömaassa, joka on todellinen paikka tuotannon laitteet.

Ja se tarvitsee vettä metriä? Set huoneistossa voidaan helposti, vain asennus itse laitteeseen on maksettava pois taskusta. Joten onko tarpeen tai edullista maksaa yhteisiä standardeja?

Ensimmäinen, nyt käsitellä joitakin hetkiä. Valitettavasti monet kansalaiset rakastavat harjaamaan hampaansa, sammuttamatta hana hetkeksi, konepestävä suurella lastaus sukat, ja niin edelleen .. Kaikki tämä ei ole vain tyhmä, vaan myös johtaa suuren menoerän vettä. Mutta se on - arvokas resurssi, joka on planeetalla pienenee vuosittain. Useimmiten asennus metriä kuumaa vettä taloudellisesta näkökulmasta ainakin perusteltua, mutta asennus vesimittareita kylmille - on toinen asia.

Kylmä vesi harvoin suojelemiseksi. Tarkistaa itse: heti asennuksen metriä kulutat se laskee huomattavasti, mutta sinun täytyy lähestyä asiaa mielen. Ei, se ei ole välttämätöntä pestä kädet aikataulun tai käydä vessassa vain työssä (ja se tapahtuu, kyllä). Yksinkertaisesti korvata nykyisen sekoittimet jotain enemmän normaalia, ja korjata kaikki vuotavat nivelet. Lopuksi, pesu on parhaiten jaettu useisiin yhtä suureen osaan, saavutetaan pesukoneen kuorman noin 2/3. Joten et vain vähentää merkittävästi kulutusta kylmää vettä, mutta myös vähentää omia vaatteitaan.

Vesimittari - arvosteluja

Mittarin asennuksen veden, saat anteeksi. jotka eivät vielä tätä ennen! Tilanneanalyysi: määrä rekisteröidyn = määrä vieraita.

Seuraava sanonta "penniäkään ruplan suojaa" Minä prosherstila kuitit vuokraa, kuluja yhteisöllisille vastaanottaa epäilyttäviä upea .. Joten käännyin radion vastaanottoasema, upotettu seinään monta vuotta sitten (72 RV kk) ja TV-lähetyksiä (Internet korvattu). Ja sitten ajattelen.

Kukkulan yli tarpeettomia menoja, ja jopa näet säästöjä, jos todella yrittää

Hyvää päivää! Tähän mennessä olen tarkistaa henkisesti valmis pitkään ja kirjoittamassa on viimeinen ponnistus pidätellä päässä säädytöntä ilmaisuja.

Miten säästää vuokraa - 6 vinkkejä! Vesi korko ilman laskuri ja laskuri, kuinka paljon säästää kuukaudessa, miten tehdä ilmaiseksi Kassat!

ALL Visitor - Hei ja hyvällä tuulella! Tänään kertoo, miten säästää alati kasvava maksut komuslugi, antaa 5 vinkkejä.

Laskuri vettä. Onko se kannattavaa asentaa sen? Joka olisi ja kuka ei tarvitse tehdä sitä. Pohtia.

Hei, kaikki! Tänään haluan pohtia asennuksen metriä kuumaa ja kylmää vettä. Kuka hyötyy? Ja kuka ja päinvastoin. Kuten meidän virkamiehet huolehtia ihmisistä. Ja kun hoito aloitetaan pakolla, tahtomattaan alkaa ajatella, ja onko sitä tarvitaan?

Joten meillä oli vesistö mittauslaitteisiin. Päätin ostaa ja asentaa taustalla yleisen innostusta. Lisäksi kaikki kyselyt pian velvoitetaan hankkimaan asunnon vesimittareita.

Säästöt vesimittarit ovat, mutta sinun täytyy asentaa paljon tekijöitä on otettava huomioon! (Ja me maksamme enemmän laskurit laskea talon.)

Perheeni ja minä olemme kovasti pesu ja huuhtelu, joten viime aikoihin asti ei ole asennettu asunnossa vesimittareita. Maksoimme normin. Mutta käyttöönoton jälkeen laskut hirtettiin kertoimien tavalliseen Aloitimme mittakaavassa!

säästöt laskuri - se on myytti. Päivitetty 19.7.2017, The (yli 4 vuoden käytön)

Kun päätimme hieman päivittää vesijohdot asunnossa, hyvin ja prosessi keksi idean laittaa vesimittarin. Turhaan. Ei olisi pitänyt tehdä. Mitä meillä on seurauksena: 1. käytetyt rahat asennus metriä itse ei maksa pois pitkään.

Ja nyt meillä on erittäin taloudellinen! Raise rakkaus järjestyksessä))))) Kuinka?

Hei, hei! En edes usko, että voit kirjoittaa arvosteluja vesimittareiden)))) Haluan jakaa kokemuksia meidän asunto. Meillä on, muistaakseni, aina jotain vuotaa tai tippumista. Rahaa oli niukasti, ja siksi osti halvin hanat.

= = Vesimittari olisi nyt todennäköisesti neuvoa! (+ Kuvat)

Olemme myös laittaa counter kylmä ja kuuma vesi muutaman vuoden nazad.Hotelos mainita joitakin haittoja: - Voin sanoa, että laskuri on hyötyä vain, jos asunto on koti 1, korkeintaan 2 henkilöä. Jos 3 tai enemmän, säästöt havaintojeni ei toimi.

Täytyykö minun vaihtaa laskurit vedessä, ja tehdä teknisiä tarkastuksia metriä

Ensinnäkin aion kirjoittaa, että laskurit vesi varmasti auttavat säästämään, vesilaskut ovat paljon pienempiä, ja jos jätämme kesällä ja älä käytä vettä, et maksa vettä voobsche.Hotela puhua siitä, miten yritämme pettää yritykset osallistuvat asennus vesimittareiden.

Mosvodoset iloisesti yllättynyt työtä.

Syksyllä 2013 vihdoin tuli perustaa asunnossa vesimittareita. koska Äskettäin kuutiot veden maksukuiteista alkoi nousta selvästi väsynyt .. kaikille maksaa (ja siirtolaisten, ja täytä kaukalossa pihalla jne). Oli kysymys siitä, mikä yhtiö soveltaa?

Mitkä näistä säästöistä?! Päinvastoin, hyvin usein on olemassa liikaa, vaikka!

Kun olen itse löytänyt asunnostaan ​​yksittäisissä vesimittarit, voin luottavaisesti sanoa, että mitään kustannussäästöt näistä vedestä mittalaitteet ei, päinvastoin, hyvin usein on olemassa liikaa. Ja nyt Selitän miksi näin tapahtuu.

Toinen avioero rehellisille maanomistajille

Joka ei ole pidetty liian napisat.Pismo päätti viime viikolla sain yhtiöltä Huolehdi veden, jonka kautta asensimme metriä kuuma ja kylmä vesi 4 vuotta nazad.Malo että määrä ei ole pienten laitosten (4 vuotta sitten, se oli sen arvoista 4200) joten nyt sinun täytyy mennä ...

Säästöt siellä, mutta sinun täytyy tietää kolme tärkeää asiaa!

Olemme perustaneet laskuri pitkään, ja jos tähän meidän täytyy maksaa vedestä, paljon rahaa, mutta nyt talous on hyvin havaittavissa. Poista indikaattorit yksinkertainen, hyvin maksanut liian. Ja älä huijaa, kaikki vain peruskoulun. Mutta sinun täytyy tietää kaksi veschah.1.

Me maksamme 500 ruplaa. ja lähes eivät tallenna

Olemme aivan äskettäin laittaa laskurit. En voi sanoa, että meidän täytyy maksaa vähemmän. Miksi? Koska me vuokrata asunnon, ennen kuin isännät maksavat vedestä, ja nyt suuremmat nämä kustannukset meille. Yleensä nyt kiinnitämme enemmän plus 500 ruplaa. summe.Zhivem vanhan miehensä kanssa.

Cry sydämestä! Ihmiset ovat tärkeitä kyllä! Se on avioero ja petos!

Ihmiset, joten osaat laskea? En ymmärrä, että olemme kasvattaneet: Ah katsoa tsyfirki ja iloita, te "pelastaa" .FZ 261ob energiansäästöä, Housing Code ja -asetuksen N307- sääntöjä kuntia.

Hei kaikille! Vähän Esipuhe: Olemme nuori perhe: aviomies, vaimo ja lapsi 1,4goda. Valitettavasti koska hyppy dollarin vähensi aviomies sn kahtia, ja meillä oli hyvin leikkaamaan kustannuksia. Meillä on oma yksiö, se on kirjoitettu kolme. Ennen asennusta metriä joulukuussa 2014-4365rub.

ahaha nyt ei voi pestä kätensä kunnolla!

Kerron tilanteesta, joka on syntynyt maassamme. Jossain viime vuonna, me kaikki päätettiin siru ja sisäänkäynti jokaisessa huoneistossa laittaa laskurin. Tutuin se oli pitkään vakiintunut, ja saimme vinkin asentaa. Läpikäymisen jälkeen kaikki asunnot, varainhankinta, jne vihdoin laittaa sen.

Nollaa laskuri meidän perhe on ollut kannattavaa

Kun ostimme asunnon kaksi vuotta sitten miehensä, se oli alun perin korjaus kylpyhuoneessa, korvaamisesta vanhan kylpyhuoneen kalusteet, ja molemmilla kerroilla oli kysymys asennus metriä. Olin vain määrätty me kaksi, ja asumme yhdessä, vastaavasti koko päivän töissä, kotona iltaisin.

Counter - todellinen säästö. Mutta se voi olla myös tyhmä!

Äitini laskurit kuuma ja on vuosien arvoinen viisi kylmällä vedellä. Tietysti tänä aikana ne on kokonaan maksettu pois ja auttoi pelastamaan perheen budjetin. Hänen asunnossaan neljä henkilöä rekisteröitynyt, mutta todellisuudessa elää yksin, olemme vain perheineen viikonlopun ajan.

Mutta olen maksaa itselleni, ei toiveiden otettu katosta, ja allekirjoittanut maaherra

En sano, että mukaan ..ot 23 marraskuu 2009 N 261-FZ "energiansäästöön". Huoneissa tarvitaan heinäkuusta 2012 asentaa mittarit (IPU) on valo vesi.

Laittaa vai ei? Sinulle on jo päättänyt kaikesta.

Laittaa vai ei? Sinulle on jo päättänyt kaikesta. Muutimme uuteen taloon, jossa laskurit jo pystyssä. Ensinnäkin se on toiminut minun hermoja. Aiemmin en ollut koskaan edes ajatellut säästää vettä suihkussa pestä kuin pitkään aikaan, vaikka pyyhit pölyä, vettä aina virrannut pieni puro.

Miten maksaa vähemmän vettä? Niin paljon kuin mahdollista säästää rahaa? Miten, miten. Nämä kysymykset kysyvät monet nas.Da, kaikki hyvin yksinkertainen asettaa laskurin kylmän ja kuuman veden hänen kvartire.I täällä hän talouden! Mutta ei niin yksinkertainen asia kuin kazhetsya.A väliä itse nas.Pridetsya todella säästää. ja ...

On aika tarkistaa mittarin pitkä päätin yritys eikä ollut väärässä.

On aika tarkistaa laskurit kuumaa vettä (Moskova). Valitettavasti tiedot Internetissä hyvin vähän, joten päätimme kirjoittaa uudelleen, voi joku tulla kätevä. Ensinnäkin oli kysymys, ja jos sinun täytyy tarkistaa niitä kaikkia?

Niin paljon ristiriitoja, näistä laskurit! Vaikka mielestäni se on erittäin helppo! Aritmeettinen on yksinkertainen - jos asunto on kirjoitettu joukko ihmisiä, jotka todella elävät tai eläviä ihmisiä on vähemmän määrätty, niin selvästi laskurit erittäin suotuisa.

Totesimme asunnossa me kolme ennen maksaa veden ja viemäri, plus 350 ruplaa kuukaudessa. Summa ei todellakaan ole suuri, mutta työtoveri, joka on jo pitkään ollut metri vettä, sanoi minulle, että voin maksaa paljon ylimääräistä vettä ja sanitaatiota, koska hänellä oli määrä ...

Kun asetettu vesimittarit, alkoi viettää veden 3 kertaa vähemmän kuin ennen.

Tämä on totta, laitamme schetkichi, luultavasti noin kaksi vuotta sitten veteen. Lyhyesti sanottuna, kaikki maksettu 3800 ruplaa. Kaikki kunnossa. Ja heti kun kävi ilmi, että nyt maksaa vähemmän vettä, ja se on kolme kertaa vähemmän kuin ennen.

On edullista, jos talo on vain kylmää vettä.

Aiemmin mieheni ja minä asunut yksiö erillislämmityksen, joten laskurit tässä asunnossa oli vain kylmää vettä. Tässä kuussa otimme noin 10 kuutiometriä vettä, ja voin maksaa ne jonnekin noin 200 ruplaa kuukaudessa.

Vesimittari - jokainen päättää pelastaa vai ei.

Lähden omasta kokemuksestaan, asentaa maksaa keskimäärin 500-700 ruplaa kuukaudessa kuin maksaa juuri nyt. Asentaminen kustannukset 4000rub alue, maksettu pois kuuden kuukauden kuluttua, ja lisäksi maksetaan 500 ruplaa vuosittain ennakoivan kunnossapidon, tämä tehdään turhaan, koska yksikään perustamissopimuksen toimisto- ja ei tullut ...

Säästäminen vain, kun "monet reseptillä pieni olo"

Sitten tietenkin, kyllä. Täsmennetty asunnossa 4 henkilöä, ja yksi (tietysti säästää) asuu yhteydessä. Olen speltti yksi. Live kolme. Maksamatta laskurit RUB 800 noin kuukauden, nyt keskiarvo on 1200 ruplaa. Ja jos se olisi määrätty kaksi kertaa kustannuksia noin kutsua.

Muistan kun asuu edelleen vanhempiensa kanssa, he tekevät korjauksia, vaihtaa putki ja samalla päätti laittaa laskurit veden päällä. Siellä oli paljon lausuntoja puolesta ja vastaan, monet sanoivat, että asennuskustannukset maksaa pois heti 2 kuukautta, kuten kävi ilmi.

Yli vuosi asettaa vastoin kylmävesimittarin kuukautta maksettu pois kautta 5. Asunnossa on rekisteröity henkilö 3, nopeudella per henkilö on 4 kuutio vettä kuukaudessa. Yhteensä 12 500 kuutiota kuukaudessa rubley.Ya Internet menshe- maksaa 350 ruplaa.

Vesimittari kämppää olivat yli 3 vuotta sitten, ja voin sanoa, että tänä aikana he maksavat itsensä moninkertaisesti ja pahoillani ollut kertaakaan.

Meidän pieni kaupunki juomavesi oli monivuotinen ongelma. Vesi voi olla 2-3 päivää viikossa. I oli jatkuvasti saada pidättää vettä muovipulloissa. Äskettäin vesi kanava muuttanut kaikki vanhat vesijohdot, ja ongelma on ratkaistu vähitellen.

Elämme ja tuotiin esiin kolme: aviomies, minä ja vauva. Ostimme asunnon asennettu vesimittari rekisteröintiä, mutta sitä ei ole suljettu, ei ole yllättävää, sillä ennen myyntiä huoneiston rekisteröitiin kaksi ja eli 5 henkilöä. Tietenkin tässä tapauksessa entinen oli edullinen isännät ilman laskuri.

kuinka paljon "vzyali9quot,, juuri siihen ja maksetut

todella hyvä asia. maksaa vesi niin paljon teräs on 3 kertaa vähemmän! osoittivat äskettäin ohjelma, joka kertoi vesilasku. käy ilmi, että meillä on paljon maksamaan ylihintaa. Kaikki tekijät, on yksi erittäin mielenkiintoinen, me automaattisesti kelaa tietyn onnettomuuden sattuessa ja vesivuoto.

Mieheni ja minä rakastan polskia, kylpeä säännöllisesti, mutta emme välitä säästöjä (varsinkin kun otetaan huomioon, että kunnes mittari ei ollut niitä ilman laskuri, ripustaa velkoja koko talon vesi, ja nyt maksaa vain itselleni).

Meidän aikanamme, hinnat julkisten laitosten palvelujen partaalla science fiction, mutta jos sinulla ei ole vesimittareita, sitten yleensä piilottaa. Perheemme ei ole erityisen säästäväisiä ihmisiä, tottuneet kaikki käyttö suuressa mittakaavassa, ja että laskuri täsmälleen 3 kertaa vähemmän kulutusta kuin määrätty useissa menisi.

Missä nyt tehdä säästöt?

No, kyllä, on laskurit molemmissa asunnoissa, missä perheeni asuu. Mutta raelno - säästää ainoastaan ​​silloin mennään ajoittain - sekä maksujen laskureiden avulla suuria säästöjä - on 1 kuutio kuumaa vettä kuukaudessa ja 2 kylmää.

Yksi kirjanpito laitteiden, jonka avulla voit maksaa vain mitä tarvitsimme. Tulossa todella opettaa säästämään vettä, jotta ei ylihintaa. Lopulta, kun meillä on vain vähän hyötyä, me maksamme vähemmän ja ei tarvitse olla, kiireinen kaikenlaisia ​​Warranttikohtaisten vastaavia kuin se olisi, jos käytämme ...

vesimittarit on tietenkin talouden, mutta ennen kaikkea hän alkaa säästää. Jos ennen kuin vesi voidaan jättää päälle, ja kaikkein kerätä astiat pöydästä, tai esimerkiksi jotain, mutta nyt yrittää jälleen sisällytetäänkö sisällytetäänkö täysimääräisesti kuin ennen.

laskurit vesi- tämä on on .. Kaikki alkoi siitä, että vähemmän kuin vuosi sitten muutimme uuteen asuntoon .. meillä oli kuuma vesimittari, ja kuukausittain lukemat jaettiin suhteessa vuokralaisten määrä, ja kylmän veden maksoimme keskimäärin standardeihin .. niin ..

8 hienoin vesimittarit

ominaisuus Arvostelu

Laskurit - ovat välineitä tarkkaan ja jatkuvan seurannan virtausnopeus tietyn resurssin, tässä tapauksessa - vesi. Niiden käytännön soveltamisesta kotiympäristössä (useimmiten) mahdollistaa vähentää maksu kuuma ja kylmä vesi asunnon tai omakotitalon. Rakenteellisesti ne on jaettu kolmeen tyyppiin: mekaaninen, ultraääni ja sähkömagneettista. Yleisin, talouden ja käytännön ovat mekaanisia metriä, joka on varustettu juoksupyörä ja poikkipinta mitattavissa mekanismi.

Markkinoilla löytyy satoja malleja mekaaninen laskurit eri suoritustaso, hinta ja merkki valmistaja. Joissakin on korkea suorituskyky ja se voi kestää enemmän kuin yksi viiden vuoden aikana, kun taas toisessa on melko keskinkertainen laatu, työn kanssa "livenä" ennen suunniteltua tarkastusta. Harkitsee sitä yhtenä niistä kriteereistä, olemme luoneet luokitus kahdeksan parhaan mekaanisten laskurit Vesi, ansaitsee hänen aikavälillä kiinnitettävä erityistä huomiota.

Parempi mekaaninen vesimittarit: talousarvio jopa 900 ruplaa

Maksimaalisesti yksinkertainen laite, vähimmäismäärä osia, mutta korkea toimintakyky - niin voit luonnehtia talousarvioaloilta mekaanisten vesimittareita. Toiminnan perusteella on perusperiaatteen, että veden virtaus läpi juoksupyörä on asennettu keskelle laskuri, käynnistää ja siirtää vääntömomentti pyörään laskettavissa, joka osoittaa kulutetun nesteen.

Keskihinta: 697 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,6

Yksi vahvuuksia mekaaninen laskuri kylmä vesi Bethar UCR-15 on yleismaailmallisen asennustapoja. Vaikka erikseen malleja rajoittuvat tiukasti pysty-, vaaka- tai tiukasti hybridi version asennusta, laite ilman mitään ongelmia kärsii kallistettuna asennus (kirjoitettu valmistajan suositusten). Counter turvallisesti kestää lämpötiloja 5-40 celsiusastetta ja käyttöpaine 10 bar. Takuuaika on sovelletaan käyttö- kunnes ensimmäinen tarkastus, eli kuusi vuotta. Mutta mukaan käyttäjille, tämä laskuri kykenee tukemaan kahden tai jopa kolmen ehdot, olosuhteista riippuen sen käytöstä.

 • kestävyys;
 • normaalilla toiminta-alueella lämpötilassa ja paineessa;
 • joustava asennus.
 • Se on tarkoitettu mittaamaan tilavuuden kylmää vettä.

Keskihinta: 450 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,8

Tämä mittari voi oikeutetusti katsoa johtuvan luokan parhaista ostaa kappaleen "hinta - laatu". Jälkimmäisen osan hän myöntää vain kaksi tai kolme mallia, mutta kustannukset kaikkien niiden uusintoja. Kiehtova, että se on yleinen, eli toimii välillä 5-90 astetta. Suunnittelu on suojattu vuotoja vastaan, ja mekanismi - altistumiselta ulkoisen magneettikentän, mikä poistaa epäsuora "backspin" sulkemisen jälkeen. Läsnä myös laskuri täysin hyödytön, mutta mielenkiintoinen ominaisuus - lyhyessä ajassa se pystyy kestämään kiehuvaan nesteeseen.

 • joustavuus mittaus määriä kulutetaan kylmää ja kuumaa vettä;
 • laaja valikoima käyttölämpötilat jopa 100 astetta;
 • saatavuus vuotosuojaus ja vaikutus indusoituneen magneettikentän;
 • hyvä rakentaa laatua.

Huolimatta siitä, että sähkömagneettisen ja ultraäänimittareita - on varsin tuore, käytännön etuja, valtaosa kuluttajista edelleen ostavat yksinkertainen mekaaninen laskuri. Mikä on syy tällaisen valinnan, mitkä ovat hyviä ja huonoja puolia mekaanisten mallien suhteessa muihin, oppia vertailutaulukkoon.

+ Korkea luotettavuus, kohtuullinen äärimmäisen yksinkertainen rakenne

+ Erittäin alhainen mittausvirhe

+ Keskimääräinen kesto elämä on 10-12 vuosi

+ Pieniä verrattuna muunlaisiin laskurin hinnasta

+ Malleihin impulssilähdöllä

- Inevitable käyttää pieni vaihde, pyörivä juoksupyörä ja laskulaitteen

- Herkkyys indusoi magneettikenttien

+ Suuri mittaustarkkuus

+ Puute kitka osien rakenteen ja näin ollen vähäisen kulumisen

+ Ei ole hydraulinen vastus

+ Suuri mittausalue

+ Lukema (estää tahattoman purkautuvat jännitteetön) arkistoitu

- Volatiliteetti: toimii vain silloin, kun aktiivista virtalähdettä

- Kun virhe vaikuttaa suuresti ilmakuplat vedessä

+ Määrittämällä hydraulisia häviöitä esiintyy minimointi

+ nykyinen virtaustasojen ei vaikuta laskurin

+ Käytetään paitsi kotiympäristössä, mutta myös kemiallisen ja elintarvikeyrityksiä

- magneetit, joka on asennettu laskurin, voi aiheuttaa tukkeutumisen syöttöputken

- Herkkyys ilmakuplien nesteessä, ja läsnäolo pyörrevirtauksia pohjakosketuksen läpi kulkevien virtojen putken

Keskihinta: 650 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,9

Yksi suosituimmista laskurit, oikeutetusti kysyntää asiakkaiden keskuudessa. ITELMA WFW20 D080 - on paitsi korkea rakentaa laatua, mutta myös eräänlainen "apgreydovy" näyte. Sen lisäksi, että suoran käsittelyyn summaava pyörillä, on mahdollista lähettää tietoja etätietokantaan. Tällainen siirto suoritetaan kytkemällä pulssianturi ulostulo, ja sitä käytetään pääasiassa toimistorakennuksissa. Loput - tämä on tavallinen mittari, on kasvanut (käyttäjä sanaa) luonnonvarojen hyödyntämisen.

 • korkea kokoonpano laatu;
 • läsnäolo turvallisuus elementtejä magneettikenttien ja vuoto;
 • mahdollista liittää pulssianturi;
 • lisääntynyt luonnonvarojen hyödyntämisen (yli kuusi vuotta totesi).
 • antureita eivät aina toimi oikein.

Parempi mekaaninen vesi metrin impulssilähdöllä

Pääsääntöisesti, kaikki mekaaniset metrin impulssilähdöllä - multi-jet. He käyttivät periaate erottaa päävirtauksen useisiin pienempiin suuttimet, jolloin voidaan vähentää pyörrevirtausten (nesteen turbulenssi), ja siten, vähentää virheitä. Saatuja tietoja lähtö välitetään ohjausnapaan ohjaamiseksi tiivistelmän.

Keskihinta: 1004 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,4

Valtec 1/2 - Mekaaninen laskuri ilman kaikenlaisia ​​ylilyöntejä. Askeettinen ulkoasu ei saa johtaa harhaan - Italian valmistaja on huolehtinut nimellä "täytteenä." Tämä malli voi kulkea kahden suhteen todentaminen lisäämättä mittausvirhe. Kuitenkin se ei ollut ilman puutteita. Tärkein ongelma piilee laskurin pulssilähdöllä. Joissakin malleissa on kirjattu spontaani päättyminen tiedoista, joka ilmaisee haavoittuvuutta. Mitä se oli, puutteita pulssin ulostulo voidaan helposti johtuvan halvemmalla, joka, yhdessä laatu itse mekanismin on enemmän kuin arvoinen.

 • edullisia;
 • kestävyys työn takia laatu "täyte".
 • läsnäolo vikapulssin lähtö;
 • askeettinen ulkoasu.

Keskihinta: 1505 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,7

Itelma WFW24 D080 sekä tuotteiden brändin kokonaisuutena tuottaa poikkeuksellisen hyvän vaikutelman. Kootaan Siemens lisenssin, se täyttää kaikki turvallisuuteen liittyvät muuttujat ja paras laatu valmistuksen. Ei ole yllättävää: kehittäminen ja tuotanto metrologiainstrumentteja kuljetetaan korkean tarkkuuden laitteita käyttäen luotettavia komponentteja. Muoviosat sisältävät lasikuitu pohja, niin kulutuskestävyys ja kestävyys näiden laskurien voidaan laskea vuosikymmeniä. Muuten, se oli kymmenen vuoden ajan taattu häiriöttömän palvelu on määritelty tiedotteessa. Laskuri on kestettävä voimakas veden vasara 2 MPa: n, mikä tekee käytännössä "neubivaemaya". Lahjukset, ja että kun käsitellään likavesi (joka usein on jopa suurissa kaupungeissa) Itelma vaadi asentamista muita suodattimia.

 • erinomainen työstö;
 • Taattu käyttöikä on kymmenen vuotta
 • resistenttejä waterhammer paineessa 2 MPa;
 • ei tarvitse asentaa ylimääräisiä suodattimia: mittaustarkkuus on tasolla.

Keskihinta: 1463 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,8

Saksan counter Zenner ETWI N DN 15 on yksi pieni ominaisuus, joka on hyödyllistä tietää keskivertokuluttaja. Se, että laite, jolla mitataan virtauksen kuuman veden ovat yleismaailmallisia - ne toimivat kunnolla, ja virtauksen aikana kylmän nesteen, jolloin suuri tarkkuus teho pulssianturia. Koska osia ja komponentteja ei voida epäillä - saksalaiset valmistajat, joiden vakinainen perusteellisuus huolta jokaisen yksityiskohdan, niin liike välittymismekanismi toimii kuin kello. Tämä on yksi parhaista laskurit, saatavuus monenlaisia ​​kuluttajia.

 • tuottamaan laadukkaita luontainen saksalainen valmistaja;
 • monipuolisuus laskurit kuumalla vedellä;
 • vakaan toiminnan pulssigeneraattorin;
 • hydroimpact kestää paine 1,6 MPa;
 • optimaalinen hinta.
 • On joitakin käyttäjiä väittävät bulkiness kotelon.

Parempi mekaaninen vesimittarit premium

Piirre mekaanisen laskurit kalliimpaa Class Vahvistettu runko (yleensä valurautaa), suuren toimintakyvyn, sekä muita toimintoja. Loput - tämä on sama laite on suunniteltu ohjaamaan veden virtausta.

Keskihinta: 5465 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,6

Mekaaninen laskuri mittarimalli VC 25GI yhdistyvät korkea luotettavuus, hyvä ammattitaito ja läsnäolo pulssilähdön sattuessa keskitetyn kirjanpidon nesteen virtaus. Se on monipuolinen, jotka pystyvät toimimaan sekä kylmän ja kuuman veden jopa 100 astetta. Karu valurauta pohja pitkään epäkunnossa ja se voi kestää hyvän 12-15vuosi.

Suurin ongelma on estää, että painava, vahva runko ja herkkä mekanismi negatiivinen vaikutus vastus laskurin waterhammer. Hän seisoo vain 1 MPa paineita, mikä on melko keskinkertainen tulos.

 • kestävä valurautakotelon;
 • Valita pulssilähtöä;
 • kestävyys (kestää 12-15 vuosi toiminta).
 • painava;
 • hydroblows paine yli 1 MPa voidaan tuoda alas laskuri.

Keskihinta: 9215 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,8

Ensimmäinen ja ainoa edustaja sijoitusta laskureita laipan alla putki. Spesifisyys sen toiminta ei eroa tavanomaisista metriä, mutta koska pyöritettävän osan työntyy tässä lisää markkeri - terä turbiini. Vääntömomentti on edelleen välitetään annoslaskurimekanismin seitsemän numeroinen (toisin kuin kahdeksan pienemmillä laskurit). Hän harvoin käytetty jokapäiväisessä elämässä, mutta sitä käytetään laajasti elintarvike- ja kemianteollisuudessa. Takuu käyttöikä 12 vuotta on kuitenkin kohtuullisella kuormitus mekanismi, laskuri kykenee toimimaan yli tätä normia.

 • Sen tarkoituksena on selittää virtauksen suuria määriä vettä;
 • Turbiinin pyörimisen työntyy esiin sen sijaan juoksupyörä;
 • Korkea Takuuaika (12-15 vuosi);
 • Se kykenee toimimaan äärimmäisissä lämpötiloissa;
 • vankkaa valurautaa elin;
 • joilla on hyvä anti-magneettinen suoja.
 • kalleus;
 • suuri massa valmiin tuotteen (noin 15 kilogrammaa).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin