Metallinen laatoitus vaiheittain

Metallilevyn asettaminen: ohjeet, ominaisuudet, vivahteet

Metallilevy on yksi uusista rakennusmateriaaleista, joilla on erinomaiset tekniset ominaisuudet. Se siirtää vähitellen markkinoilta viime vuosien materiaalit, esimerkiksi asbestisementtiliusteen.

On kuitenkin muistettava, että materiaaliominaisuudet vastaavat kuvausta vain, jos metallilevyjen asettamista koskeva tekniikka havaitaan. Itse asiassa tätä käsitellään artikkelissamme. Mutta ennen kertomusta metallikattojen asettamisesta katolle, analysoidaan ensin materiaalin tärkeimmät edut ja haitat.

Ensinnäkin etuja:

 • Materiaalin pieni paino ei vaadi vahvistettujen rakenteiden, ts. Kiskojen ja laatikoiden asentamista;
 • Laaja valikoima väripaletteja mahdollistaa oikean värin valitsemisen suunnitteluratkaisuasi varten.
 • Materiaalin lämpötilaeroja ei voida muuttaa.
 • Yksinkertaisuus korjaus - riittää vain korvata vaurioituneet levyt;
 • Metallilevy on ympäristöystävällinen materiaali;
 • Suuri lujuus (kunnollisesti metallin katon kiinnittämisen tekniikka katolla, se kestää 250-300 kg: n kuormitusta 1 neliömetriä kohden).

Hänellä on myös haitta, vaikkakin välttämätön - sinun on harkittava äänieristyksen järjestelyä, muuten katosi on särkemässä erittäin meluisa.

Nyt on muutama sana siitä, mikä on metallilevy.

Metallilevyt ovat teräslevyjä, jotka on profiloitu valssaamalla. Myöhemmin ne levittävät sinkkiä kerrosta suojaamaan korroosiolta, päällystekerrokselta sekä polymeerikerrokselta. Ainoastaan ​​viimeisimmässä paikassa levyt on maalattu, joilla on myös suojaavat ominaisuudet.

Tämä monikerroksinen suoja mahdollistaa teräksen suojaamisen erilaisilta haittavaikutuksilta.

Kun asennat metallikattoja katolle, on tarpeen kiinnittää huomiota arkin ja polymeeripinnoitteen paksuuteen. Mitä paksumpi materiaali on, sitä kestävämpi ja kestävä, mutta on muistettava, että tällaisen metallilevyn kustannukset ovat korkeammat. Hintaan vaikuttaa profiilivoiman korkeus, sitä korkeampi se on, sitä korkeampi hinta on, kuten edellisessä kappaleessa, myös vahvuus kasvaa.

1

Polymeerisuojan osalta sen ominaisuudet ovat jonkin verran erilaiset. Kaikki riippuu siitä, mikä polymeeriä käytettiin tuotannossa. Esimerkiksi, PVF2, joka pystyy kestämään altistusta kemikaaleille (sitä käytetään saastuneilla alueilla) ja Pural tarjoaa hyvän suojan ympäristötekijöistä, esimerkiksi ulkonäkö korroosiota. Lisätietoja tästä aiheesta voit helposti löytää samasta verkkosivustosta.

Huomaa, että katon käyttöaika riippuu asennusohjeista.

Ennen metallilevyjen asennusvaiheiden asennusohjeiden purkamista, sanokaamme muutaman sanan talosi ja katon valmistelusta. Tässä ovat välttämättömät ehdot:

 • Levyt asetetaan katolle, jonka kaltevuuskulma on yli 12 astetta;
 • Raiteiden välisen jalan on oltava 600-1000 mm, ja niiden vähimmäisosan tulisi olla 150x50 mm;
 • Levyjen asentaminen metallilevyille tulee olla levyjä, joiden poikkileikkaus on 25 x 100, palkkien väli on tehtävä 500 mm: n etäisyydellä;
 • Vedeneristyskerroksen ja materiaalilevyjen välillä on välttämätöntä jättää ilmavirta.
 • Muutama vinkki:
 • Riippujen kohdalla on parempi käyttää antiseptiittisiä levyjä tai epätasaisia ​​tankoja;
 • On parempaa, jos leikkausvaihe vastaa metallilevyn aallon vaiheesta, on mahdollista sulkea pois lumen tai veden pääsy sisään aukkojen väliin.

Nuances that you need to know when laying

 • Lue ostetun tuotteen dokumentaatiot - yleensä mainitaan metallin asettamismenetelmä sekä lisätietoa tarvikkeiden määrästä, niiden tyypistä jne.
 • Kysy tätä kysymystä myyjältä. Voit myös saada tietoja levyn liittämisestä toisiinsa.
 • Jos arkeilla on naarmuja tai leikkauksia, ne on maalattava ennen asennusta;
 • Kävelyn kulkeminen seuraa pehmeitä kenkiä ja yrittää kulkea profiilivaijerin harjanteella, koska näissä paikoissa kiinnitys kiinnitetään ja kotelo ottaa koko kuorman. Muussa tapauksessa materiaali taipuu;
 • Kattosi maadoitus tulisi välttää sähköiskun välttämiseksi, esimerkiksi ukkosen aikana.
 • Noin 3-4 kuukauden kuluttua suorita itsekierteittävien ruuvien vetäminen ylöspäin, koska ne heikentävät tällä kertaa;
 • Muista miettiä viemäröinnin järjestelyä.

Askel askeleelta ohjeita metallilevyjen asettamisesta omiin käsiisi

Seuraavaksi keskustelemme yhdestä metallin asettamistavoista. Näin varmistat, että voit tehdä kaiken katon asennuksen tästä materiaalista. Sinun on vain noudatettava vaiheiden ohjeita.

Vaihe yksi: luo tukirakenne

Tulevan katon perustana on kattotuolit ja sorvaus, ja tasojen askel lasketaan metallilevyjen kokoon perustuen.

Tärkeää! Suunnittele ja aseta kattotarpeet paikalleen, älä yritä asettaa niitä ikkunan eteen.

Vihje: Käytä erityisiä ruuvia, joissa on kumia tai polymeerisiä tiivisteitä levyjen kiinnittämiseksi. Niitä ei korroosiota, ja myös välttää veden tai lumen pääsyä reikien läpi. Lisäksi näiden ruuvien etuna on se, että sinun ei tarvitse porata reikiä materiaaliin.

Vaihe kaksi: vedeneristyskerroksen asettaminen metallilevyn alle

Lämpöeristys on välttämätöntä, koska teräslevyillä on suuri lämmönjohtavuus eli ne jäähtyvät nopeasti talvella ja kesällä ne lämpenevät nopeasti. Lisäksi lämmittimet ovat usein äänieristettyjä, ja tämä ominaisuus säästää meidät liialliselta melulta sademäärän tai raekuurojen aikana.

Tässä seuraavan kaavion mukaisesti: ensimmäinen fit höyrynestomateriaalin (esim Izospan), jonka jälkeen eristekerroksen paksuus tulisi olla vähintään 250 mm, minkä jälkeen molemmat kerrokset on suljettu erityinen elokuva. Liitä sitten saatu vedeneristyskerros palkkeihin.

Kolmas vaihe: aseta metallilevyt

Varmista ennen asennustöiden aloittamista, että seuraavat työkalut ovat käytettävissä:

 1. Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli;
 2. merkki;
 3. vasara;
 4. Laaja ja pitkä harja;
 5. Levyjen leikkauslaite (soveltuu metallin leikkaamiseen, sähkökäyttöinen saha, pyörösaha).

Huomio! Bulgariaa ei voi käyttää leikkaamaan materiaalia.

Metallilevyjen asettaminen on hyvin yksinkertaista. Ensimmäiset neljä arkkia on kierretty ja kiinnitetty yhdellä ruuvilla. Sitten ne on tasoitettava rungon päälle ja kiinnitettävä sitten jäljellä oleviin ruuveihin.

Kiinnitys tulee tehdä erityisillä galvanoiduilla itsekierteillä varustetuilla ruuveilla, joissa on polyeteenistä tai kumipeitteistä. Ne mahtuvat tiukasti materiaaliin ja eivät anna veden päästä lämmittimen alle olevien reikien läpi.

Tärkeää! Sinun on kiristettävä levyt hyvin tiukasti, muuten katonne tekee kohinaa paitsi sateen aikana myös tuulen aikana.

Video, joka selittää metallin asettamisen tekniikan, sijaitsee aivan alapuolella. Tarkistamisen jälkeen voit lisätietoja tästä prosessista.

Vaihe neljä: Asenna lisäkohteet

 • Lisäelementtien kiinnitys suoritetaan myös sylissä;
 • Snegozaderzhateli kiinnitetään jokaiseen aaltoon, ja metallin alla näissä paikoissa on oltava baareja;
 • Varmista, että tutustut kaikki tarvittavat lisäosat.

Lopuksi haluaisin huomauttaa seuraavaa: Täydellisen käsityksen katon asennuksesta tällä materiaalilla on suositeltavaa tarkistaa kaikki tässä artikkelissa olevat metallilevyjen asettamista koskevat videot.

Metallilevyjen asennus ja asennus - yksityiskohtainen käsikirja

Yksi katon rakentamisen tärkeistä vaiheista on metallin asentaminen aikaisemmin valmistetulle laatikolle. Nykypäivän teknologiat tarjoavat laajan valikoiman materiaaleja, joiden ansiosta pystyt pystyttämään nopeasti ja laadullisesti kaiken monimutkaisen katon. Korkea teknologia ja tarkkuus valmistuksessa tekevät metallikattojen asennuksen jännittävään prosessiin, jota myös ei-ammattilaiset pystyvät tekemään.

Kattolaitteiden asennustyökalut

Ennen suoraa rikos töihin, sinun täytyy valmistautua seuraavat työkalut: mittanauha, asennusta kahva, ruuvimeisseli suuttimen ruuveilla, virtajohto, ruuvit, pitkä harava, vasaran pää metallin leikkaus pora, Työkalu katemateriaalien.

Kuten leikkaamiseen katto ovat: sähköinen palapeli, käsivipu sakset metallin (suora, oikea ja vasen), hacksaw jossa pienet hampaat, sähköinen sakset uritettu (blanking).

Kun profiili on leikattu, laita seososat maalattava maaliin erikoisastiassa. Tämä suojaa sinkkiä edelleen korroosiolta.

Leikkuuterä materiaalilla, jossa on hankaava pyörä tai bulgarialainen, on kielletty! Tällä leikkauksella ei ole pelkästään polymeeripinnoitetta vaan itse sinkkiä, joka tulevaisuudessa johtaa hapettumiseen ja korroosiota.

Vaaditun materiaalimäärän laskeminen

Laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitset laskemme metallia, on tarpeen tehdä mittauksia katon ja ottaa huomioon kaikki tekijät ja ennusteisiin, rivien joka on tulevaa mallia. Tätä varten käytetään yksinkertaista käskyä, jonka mukaan materiaalin määrää on helppo laskea.

Esimerkiksi katon kaltevuuden leveys on 6 metriä. Profiilin hyödyllinen leveys (profiilin valmistajan ilmoittama) on 1,11 metriä (kutsutaan myös teholliseksi pituudeksi). Rivien määrä on (6 / 1.11) = 5.40, joka pyöristettynä antaa meille 5 riviä.

Pituudessa ja arkkien määrän suoritetaan mittaamalla pituus katon räystään harjalle, ja uloke pituus, joka sijaitsee alueella 40-50 mm, plus 150 mm (kun kyseessä on useita rivejä), jotka ovat mahdollisimman vähän, kun horisontaalisesti päällekkäisiä.

Esimerkiksi katon kaltevuuden pituus on 7 metriä. Sitten vaadittu pituus on: 7 + 0,05 + 0,15 = 7,2 metriä (jos kaksi kerrosta on kerrallaan peräkkäin).

Lähes kaikki valmistajat tarjoavat metalli profiili leikkauspituus asiakkaan valitsema. Suurin pituus on enintään kahdeksan metriä, mutta kuten kokemus on osoittanut, se on parasta käyttää levyn korkeintaan 4-5 metriä. Siksi meidän Edellisessä esimerkissä asennus metallia käytetään kahdessa rivissä.

Mitä sinun tulisi tietää käytettäessä kattoprofiili

Asettamalla metallisuojus kattotiiliä, on välttämätöntä tietää, että täyttäminen tarvittavien yksinkertaisia ​​sääntöjä, joilla varmistetaan materiaalien kestävyys käytetyn palvelun.

 • Profiili kuljettamiseksi auto, on tarpeen, että rungon pituus on suurempi kuin tai yhtä suuri kuin pituus profiilin levy;
 • vaatteet voivat olla rakenteeltaan tavanomaisia ​​coveralls, käsineet ja pehmeä (kumipohja kengät on hieno), ei vahingoita profiilin materiaalin. Kun työskentely katolla tulee ainoa obreshotinu ja taipuma aallon;
 • manuaalisen kuljetuksen on oltava levyjen pystyasennossa välttämiseksi siirtymä, joka voi aiheuttaa lisää materiaalin muodonmuutos;
 • Varastointi Kavereita metallitankoja käyttää 200 mm 500 mm. Jos profiili säilytysaika kuukautta pidempi, on tarpeen purkaa levyt tehtaalta pakkauksista ja muutos kiskot, ottaen huomioon maksimikorkeus 70 cm, tuloksena nukka;
 • On välttämätöntä tehdä valvontamittaukset katon. Asennuksen jälkeen ristikot suorittaa annostukseen neliöllisyyden luistimet. Ero kahden lävistäjien katon saa ylittää kaksi senttimetriä, ja kaikki asennetut kattotuolitilat tulee sijaita samassa tasossa;
 • tarkista vähintään kaltevuuskulma luiskat, joka on vähintään 14 °.

Sinkitty ruuvit tapahtuu kiinnitys profiilin laatikon. Siksi laatu ruuveja on otettava hyvin vakavasti, koska käyttöikä laadukkaita kiinnikkeiden oikeassa, joiden käyttöikä on metallia (30-50 vuotta). Tämän erityisen valitaan merkkisten ruuvit vaaditun värin ja pään tiiviste EPDM (eteeni-propeeni-dieeni-monomeeri) - kumia.

Niitä vahvistetaan sähköisellä ruuvinväännin tai pora, ja jonka taakse-kytkin kytkee. Jos asennuksen aikana on vahingoilta kerros materiaalia, on tarpeen aiheuttamaan vahinkoon rajauksella aerosolisuihke.

Kiristämistä tulisi olla riittävän tiheä, mutta ei esimerkiksi työntää tiivisteen.

Säännöt metalli kiinnitys

Ennen asennusta kaikkia rakenneosia voidaan käsitellä antiseptistä. pinoaminen tekniikka ja sen metalli asennus alkaa nostamalla katto yksi kerrallaan. Riippuen rakennuksen korkeus käyttämällä erityisiä nosto- hihnoja tai ulokkeet, jotka ovat maasta katon reunaan.

Joiden pituus on yhtä suuri kuin pituus metallilevyn luiska, ensimmäinen arkki on kohdistettu päädyssä ja räystäs. Kiinnitys profiilia käytetään yhdessä kateruuveilla EPDM tiiviste ja väri pää. Mitat 4,8 x 28 mm (kun kyseessä on puinen häkki) ja 4,8 x 20 mm (ja metalli rima). Vaadittu pituus ruuvit loppuun, riippuu profiilin ja määrittää metallisessa toimittaja.

Ainoa aaltojen, paikoin sopivat laatikon, ruuvit ruuvataan porrastettu yhdellä aalto. Likimääräinen kulutus ruuvia profiilia neliömetriä on 6-8 kappaletta.

Kun pinoaminen metalli vasemmalta oikealle, reuna toisen levyn asetetaan reuna ensimmäisen ja tasoitetaan. Jos oikealta vasemmalle, sitten oikeus luoda toisen levyn päällekkäisiä ensin. Myöhempi profiilit täytyy laittaa samanlainen kuin edellinen.

Ensimmäinen levy on sijoitettu korin poistamisen kanssa 40-50 mm reunan yläpuolelle räystään ja on kiinnitetty yhdellä kertaa havupuusta reuna harjan ja räystään rima havupuulle.

Lisäksi on olemassa toinen levy asennus profiili. Tehdä tämän, tarkasti ja tiukasti telakka arkkien välillä pitkittäissivulle päällekkäisyyttä aukkojen välttämiseksi ja siirtymä. Ne liitetään toisiinsa ruuveilla 4,8 x 20 mm päälle aallon alle poikittainen aalto profiili. Yhdiste alkaa räystään harjalle ja.

Tällä tavoin, kolme tai neljä on liitetty metallilevyn. Väliaikainen ruuvata irti ruuvi, joka on asennettu ensimmäisen levyn lähellä harjan ja linjassa koko yksikön suhteen profiilit räystään.

Ohjaus mittaus suoritetaan poistamisen molemmin puolin lohkon. Jos mitat ovat samat, on selvää, että levy on kohdistettu oikein, ja sen on oltava täsmälleen yksi itseporautuvalla turvata häkki. Muut levyt on kiinnitetty nivelten ja vaipan.

Sen jälkeen, kun asennustyö lastuja poraus ja leikkaus on poistettava pehmeällä harjalla ja korjailla vaurioitunut paikkaa erityisellä maalilla.

Kun katon kaltevuus koostuu useista sarjaan, oikeus laittaa katteen profiilin on oltava eri periaatetta. Tässä tapauksessa levyt käytettyä kapasiteettia järjestyksessä esitetyllä tavalla. Asennus määritetään kuivatus urien pitkittäisreunat metallin yhdistetty päällekkäin. Kun ulottuu metallilevyjen liittyi pitkin niiden kaltevuus on päällekkäinen vähintään 150 mm ja kiinnitetty laatikon pohja pitkittäisaallon.

Vahvistamisesta metalli poikittaisprofiili suoritetaan loppuun poikittainen aalto tai pitkittäinen aallon ainoa poikittaisen aallon ilman kiinnittyminen häkki. Tämän toiminnon ruuveilla 4,8 x 20 mm (metalli).

Ja gambrel (teltta) kannen kokoonpano alkaa ylimmästä kohdasta ja lisää tasaisesti molemmilla puolilla edellä kuvattujen periaatteiden.

Hienoura kunkin profiilin limittäin edellisen pinoaminen arkki.

Tarvittavia ilmanvaihto ullakkotila tarvitset poimulevyt eivät lähentyneet harjalle rima. Harjanteen on kiinnitetty katteen ruuveilla, päällekkäin toisen aallon. Näin nauhat päällekkäin on vähintään 10 cm. Kootaan puoliympyrän muotoinen harjanteelle aumakatto päällysteiden tapahtuu kautta Y: n muotoinen teltta ja tulpat.

Verhotangot suojaa etulevyn saostuksen ja sen edelleen tuhoa. Asenna kiinnike 50 mm päällekkäin, galvanoitu kynnet 300 mm.

Rima pohja laakso vsploshnuyu pinottu tasolla korin. Hoito tulee olla 20 mm rako säleet laaksossa tuuletusta. Verhotangot leikataan ja asennettu kulmat laaksoon.

Seuraavaksi profiili laakson pohjalla ja räystäiden leikataan liuskojen muodostamiseksi. Pirun opas nauhat pitkin laakson näkymätön rajojen levyprofiilin. Suositeltu Minimiväli oppaita on 200 mm.

Asennuksen jälkeen katon koko pituudelta laaksoon nauhat esteettinen kauneus, sijaitsee koristeelliseen levy laaksoon. Se on kiinnitetty ylempään metallien taitto aaltojen vaiheet 300-500 mm.

Edessä hihna on asennettu päähän aluksella ja kiinnitetty ruuveilla lisäyksin 1000 mm. Päällystämällä liuska on kiinnitetty läpi ylhäältä katelevyn, ruuvit, etäisyydellä 400-800 mm. Lopussa Asennuksen pistorasia nauhat täytyy päällekkäin ylemmän aallon harjalla.

Asennusteknologia harjun nauhat ja sinetti

Universal sinetti on kiinnitetty ennen varsinaista asennusta harjun rima. Voit asentaa sen, sinun on poistettava suojakalvo ja kiinni 25 mm reunasta harjanteen suuntaan keskellä. Kiinnitys suorittaa harjanteen katelevyn joka kolmannessa pitkittäisaallon ruuvia, jossa pienin hyväksyttävä päällekkäisyydet 100 mm.

Pitkä käyttöikä ja vesikourut paikoissa toivottuja rinne lumi pysäkki setti. Planck lumi pidin on alle asennettu toisen poikittaisen profiilin kuva metallia. Viite-ala on alle asennettu profiilitangon ja se on kiinnitetty ruuveilla on rima siihen riittävän pitkä. Alareuna snegozaderzhivayuschey hihnat kiinnitetään ruuveilla katelevyyn yläosassa kautta aalto.

Löytää videon, joka sisältää yksityiskohtaiset ohjeet asennus metallia.

Asennusohjeet metalli vaihe vaiheelta - kaksi todistettu variantteja

Katto talon, rakennettu metallista, saada luotettava ja kestävä. Prosessi on yksinkertainen, jopa noviisi roofer koska tämä materiaali on helppo asentaa ja on kevyt. Ennen metalli kattotiiliä muurattiin talon katolle, olisi tarkasteltava turvallisuuden ja vivahteita työtä.

Valmistelu työkalut ja materiaalit

Asentamiseen metallin vyöruusu tarvitsevat tällaista työkalua:

 • sähkösaha kanssa kovametallihampaat;
 • vasara;
 • Pihdit, jossa on mutka 40 °;
 • puunuijan
 • ruuvimeisseli plus pistettä työskennellä ruuveilla;
 • sakset höyrynestomateriaalin;
 • sinkiläpistooli sekä niittejä hänelle;
 • Leikkurit, vipu ja uritettu;
 • merkki ja mittauslaitteet;
 • pehmeällä harjalla;
 • emali.

Materiaaleista sinun täytyy olla valmiina:

 • metalli laatta, jonka arkin koko 1180h3000 millimetriä ja paksuus 0,5 millimetriä;
 • aluksella 50x100 ja 32h100 millimetriä;
 • puupalkeilla 50-50 mm;
 • rakenne 10 senttimetrin kynnet;
 • lisäelementtejä;
 • höyrysulku kalvo;
 • erityistä nauha liimaukseen nivelet paikkoja.

Kun asennus on valmis ja kokoonpano metalli on tarpeen turvallisuuden varmistamiseksi ja toiminnan. Helpoin tapa käyttää vahvoja köyttä, joka heitetään läpi luistella. Toinen pää on kiinnitetty alareunassa, ja toinen - sidottu noin takakonttiin asentajan. Parempi hyödyntäminen ammatillisen turvalaitteiden, kuten erityinen vyö.

On kaksi tapaa, miten varustaa katto järjestelmään. Jos luotu lämmin katon, eriste on sijoitettu väli, palkin. Kun laite Kylmäeristysjärjestelmien järjestelmä on sijoitettu päällekkäin.

katto muuttamisesta tekniikka metalli kuuluu työtä useassa vaiheessa:

 1. Valmistelevia toimia.
 2. Asennus vedeneristys.
 3. Rakentaminen laatikoita.
 4. Asettaminen laaksoon.
 5. Vahvistamisesta vierekkäisten elementtien.
 6. Asenna räystään listanysä.
 7. Asennus vyöruusu.

Ennen asennusta metallia, askel askeleelta:

 1. Suorakulmaisuuden tarkastetaan säteiltä. On toivottavaa, että ero pituudet lävistäjien ei saisi olla yli 2 cm. Jos tämä arvo on suurempi, niin on vinossa säteitä, ja tämä seikka suuresti vaikeuttaa asennusta.
 2. Käsittely antiseptinen. Erityinen impregnointia ja palonestoaineita kattaa osia puuta, jonka ristikon järjestelmä. Päätyttyä annetun kattomateriaalin, tämä olisi mahdotonta.

Työ on tehtävä seuraavan sekvenssin:

 1. Ensimmäinen, fit höyrysulku kalvo. Kuivauksen jälkeen, kaikki osat puutavaran ja sen rulla on rullattu on kiinnitetty kulmiin on muodostettu risteyksessä vierekkäisten säteiden. Vedeneristysmateriaalin sijoitettu vaakasuoraan orret. Liinat kalvo on sijoitettu niin, että ylempi vyöhyke ilmestyi pohjalle vähintään 10 cm päällekkäisyyttä. Tarkkuudella nivelet liimattu nauha. Työskennellä kalvo voida siirtää, sen kiinnityskulman.
 2. Toteutetaan kiinnitys höyrynestomateriaalin käyttäen puista baareja, kynnet naulaamalla ne päälle ristikoiden jalat kalvon.

Työnkulku sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Kalvot on kiinnitetty reunaan räystään. Tätä tarkoitusta varten, pitkin räystään naulataan toisiinsa koko 50x100 mm 2 ja ulostulo levyt niiden reunapinnan höyrynestomateriaalin.
 2. Täytetyt häkki. Yhdenmukaisen etäisyyden levyjen välillä tehdä käyttäen omaa kuvio, esimerkiksi, leikkaus aluksella. Edellä aiemmin naulattu riman baareja levyiksi, joiden koko on 32 x 100 mm aukko ei ole suurempi kuin 30 senttimetriä.
 3. Valmiit luodaan groundworks. Harjun kummallakin puolella luiska lisäksi Nailed rimat yksi tiedotteessa.

Tässä vaiheessa on välttämätöntä tarkkailla tietyssä järjestyksessä:

 1. Asennettu keskiön. Vaihteessa sisemmän katto järjestelmä päittäin rampit turvata alempi palkki, joka on tarpeen varmistaa, valumien sedimenttien viereisestä laatat. Kun asennusosien täyttävät ainakin 10-tuumainen päällekkäisyys. Toiminta alkaa alaosaan niin, että sitten soveltaa sitä yläosa.
 2. Yläraja on asetettu. Asennuksen jälkeen suurin osa metallilevyn nauhat on asennettu päälle alemman ylemmän kynnyksen, käyttäen kiinnitysruuvit. Tärkeintä he eivät voita - se jättää kuilu levymateriaalin ja hihna.

Vahvistamisesta viereisten elementtien, askel askeleelta

Tällaiset elementit on asennettu:

 1. keskiön. Se on kiinnitetty laatikon lapiolla alapäähän putken.
 2. "Tie". Metallilevy, jossa on laippa reunoilla sedimentin poistamiseksi liukuu alle hihna. Tämä elementti tai suunnattu alas räystäskourua järjestelmään tai jiirin kun ramppi suuri.
 3. sivupalkit. Ne asennetaan lapiolla pohjalle säleet.
 4. yläraja. Asenna se tee pata sivussa baarissa.
 5. laatta. Noin asennettu lähekkäin leviäminen materiaaliarkit, liikkuu ylöspäin.
 6. ulkopinnat. Kun asennus on valmis laatta, ulko säleet on kiinnitetty ruuveilla. Tekee työtä samassa järjestyksessä kuin tapauksessa sisemmän hihnoja. Paikka, jossa ne ovat lähellä putki eristetty käyttäen bitumia nauha.

Edelleen vuoto ei näyttänyt, sinun täytyy oikein asentaa risteykseen levyt:

 1. Ensin markup. Kiinnike on sijoitettu putkeen ja markkerin suoritetaan.
 2. cut Stroebe. Mukaan markup kulmahiomakone tai leikata Stroebe Roilokone. Harja lakaista pölyä irti.
 3. asettaa bar. In Stroebe sijoitettu taivutettu reuna nauhat. Toinen pää on kiinnitetty laatikon joka 25 cm ruuveilla.
 4. Tiiviin tilan vierekkäisyys hihna putken. Tätä tarkoitusta varten, kattohuopa tai silikonilla. Kuivauksen jälkeen puskuasennossaan alue on mitoitettu bitumista nauha.

Muuttamisesta metallia monikulmainen katto liittyy joitakin muita monimutkaisia, ne selitetään läsnä sisäisten liitosten vierekkäisten rampit, joten tässä tapauksessa tiiviyden varmistaminen käyttää päittäin seinät ja tuuletuskanavat tehdä sisäväliseinämä.

Ennenkuin metalli kattotiiliä katolle:

 1. asennettu pidikkeet. Alareunassa lankun rimoituksella mount mount vesikourut. Joskus Verhotangot asetettu ilman niitä, joihin liittyy lyhyitä haltijoille. Ne asennetaan ei laatikon sekä edestä aluksella.
 2. Set Verhotangot. Alareunastaan ​​on kiinnitetty niin, että se jää kiinnityskonsoleista. Yläpää liuska on kiinnitetty ruuveilla ensimmäisen riman levyt etäisyydellä 30 mm sen pitkittäiset reunat. Verhotangot pidikkeet on asennettu päälle.
 3. selvittämisestä höyry. Reunanauhat liimattu yhdyshihna SP-1. Höyrysulku kalvo ulostulo reunaan ja kiinni siihen.

LATTIALAATOITUS katolle yhdestä levystä

Katon palveli pitkään, sinun täytyy tietää, miten kantaa metallin luiska, jota voi käyttää yksityiskohtaisia ​​ohjeita.

Prosessin asennus jatkuvan levyn koko harjun räystään hihna teosten merkitsee seuraavassa muodossa:

 1. valmis materiaali. Lehtiä asetetaan tasaiselle pinnalle, ja käyttäen markkerin tarkoitus leikkauslinja. Käsin saksilla ja parempi teho, leikattu arkki markup.
 2. Maalatut laatat leikata. Tarvittavan materiaalin mahdollisimman suojaamiseksi korroosiolta prosesseista.
 3. Kokeiltu ja kiinnitetty ensimmäinen levy. Se on nostettava yhdenmukaistaa laatikon ja suhteessa harjan ja kaltevuus reuna. Kun ongelma on ratkaistu, että se paljastaa ensimmäisen metallilevyn materiaalia, joka on kiinnitetty rima ruuveilla käyttäen EPDM tiivisteitä. Korjaa kattopäällyste paikassa, jossa aalto on jätetty pois ja kaikkein vieressä laatikon. Ruuvit kierretään sisään porrastettu kautta aalto.
 4. Asennettu jäljellä arkkia. Sen jälkeen, kun ensimmäinen paanu kokoonpano edetä muun materiaalin. Toinen ja sitä seuraavat arkit pinotaan siten, että metalliset kiinnitetty päällekkäin - reunojen on mentävä alle aiemmin asennettua fragmentti. Siten, edellisessä levy sijaitsee yläpuolella sen jälkeen.

Lisäksi kiinteiden levyjen usein käyttävät kappaletta. Ensimmäinen, asentaa ensimmäinen rivi, ja sitten se päälle asetetaan toisen rivin, seuraavat 15-tuumainen päällekkäisyys.

Asennettaessa metallipinnoite katoissa on täytettävä kaikki turvallisuusvaatimukset:

 1. laatta levyt nostetaan korkeuteen vain kalteva oppaan. On mahdotonta, että henkilö oli kyseisenä ajankohtana niitä, koska tämä alue on hengenvaarallista.
 2. Siirrä laatat vaijerikoukussa on kielletty esine, jonka korkeus on suurempi kuin yksi kerros. Ehkä hallitsematon kääntyminen, jos kyseessä on tuulenpuuska.
 3. Työ metalli laatta saa käyttää käsineitä jottei satuttaa terävät reunat.
 4. Asennus ja nosto laattoja ei voi tehdä yksin. Päällikön pitäisi auttaa 1-2 henkilöä.
 5. Kattomies töissä korkeudella on käytettävä turvavyötä ja köysi.
 6. Ensimmäinen, kuin laittaisi metallinen laatta katolla, sinun täytyy varmistaa, että katto vaippa pysyy vakaasti.
 7. Asentaminen katto tehdään tyynellä säällä.
 8. Selata päre asennuksen aikana on välttämätöntä laatikon huolellisesti, yllään pehmeät kengät ja astumassa aallonpohjasta aallon.

Asennusvirheiden metallia

Aloittelijat Roofers sallivat usein seuraavat virheet:

 1. Lumieste kiinnitysruuvit asennukseen Metalli. Tällainen virhe johtaa siihen, että painon alla lumen massa lumen pysäytys kyyneleitä. Tyypillisesti joukon dataelementtien perustuu kunkin osassa on noin kymmenen ruuvia M8 x 50. Kiinnittimet halkaisijaltaan pienempi, käytetään laattojen ei pitäisi käyttää. Siinä tapauksessa, että katemateriaali muodostaa palkattu tiimi asentajia, kodin omistajat täytyy tarkistaa työnsä tehtyä. Se, että jotkut työntekijät kiinnittämään lumiesteen työllistävät kateruuveilla, koska he eivät halua muuttaa ruuvimeisselin kärki.
 2. Risteyksessä kattopäällyste savupiippuun on aukko. Tämä puute johtaa kosteuden tunkeutumista katto kakku. Suoritetaan ohitus putket tarvitse leikata ja tiivisteet profiili ovat samassa tasossa ulomman väliseinämän, joka on tarpeen, jotta pinnan suurimman tiukasti vieressä savupiipun suunnittelu. Kun väärästä asennuksesta, kuten tapauksessa, jossa käytetään bitumipitoisen teipillä, korjata ongelma on väliaikainen. Tämän kaltaisista täyteaineista ovat seurausta vakio lämpötilan muutoksista mennä pois ajan, ja siellä on aukko.
 3. On aukko paikassa vierekkäisyys laatta katolle laaksoon. Kuten edellisessä tapauksessa syntyminen suuria halkeamia on seurausta huolimattomuudesta työhönsä roofers. Tällaiset virheet johtavat pakollinen tunkeutumista saostamalla katon kakku, joka vähentää huomattavasti käyttöikää kattorakenteen.
 4. Korroosion esiintymisen käsittelee on leikkausviivan. Syynä tähän puute - leikkaamiseen hiomakone, jossa on leikkaus levyn työskennellä metallia. Tämä virhe on useimmiten salli katontekijöiden aloittelijoille, jotka eivät halua ostaa erikoistyökalua. Prosessi liittyy metallin leikkaus käyttäen levy pyörivän huomattavalla nopeudella, tulistus on valmis polymeeri pinnoite suojaa laatta korroosiolta. Tämän seurauksena levyn sijasta leikata alkaa ruoste, pinnoitteen vähitellen häviää.
 5. Kaarevuus katemateriaalin seurauksena varastointi. Jos laatta on hankittu etukäteen ja oikein päällekkäin, levyt voi käpristyä. Tämän seurauksena, jolloin muurataan ja tasoitus metalli on vaikeuksia. Tämä työ täytyy viettää paljon aikaa, ja ehkä ostaa uudelleen materiaaleja. Laatoitus eivät altistu muodonmuutos, pinon korkeus sen säilytyksen ei tulisi bolee70 senttimetriä. Jos materiaali on tallennettu yli kuukauden välein paalun ja siirtää ne käänteisessä järjestyksessä.
 6. Ruuvit kiristetään liian tiukalle, tai poissa. Tällainen virhe on tyypillisesti sallivat noviisi asentajille, joilla ei ole asiaa kokemus. Kun ruuvi ei dokruchen veteen alkaa tunkeutua aukon ja korroosio prosessia ei voida välttää. Jos vetää kiinnityselementin, suojaava päällyste vaurioituu ja tässä vaiheessa on korroosiota metallia.
1