Metallien sisäänkäyntiovien asennus

Metallin etuovien oikea asennus omalla kädellä

Sisäänkäynnin oven luotettavuus riippuu paitsi sen suunnittelutoiminnoista, myös siitä, kuinka hyvin se asennetaan. Yleensä tämä toiminta on luotettu asiantuntijoilta. Kuitenkin joskus asunnon tai talon omistajat taloudellisuuden vuoksi asentavat itse sisäänkäyntiovien ovet. Teknisesti menettely ei ole erityisen monimutkainen, mutta joitain asennusohjeita on noudatettava.

Kun valitaan syöttömetallin ovi, on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • Mallit on varustettu vähintään kaksi lukkoa.
 • Teräskankaan ja kehyksen paksuus ei saa olla pienempi kuin 1,5-2 mm.
 • Lämmöneristäjänä tulisi käyttää mineraalivillaa tai ääritapauksissa laajennettua polystyreeniä. Aaltopahvipakkaus ei suojaa aukkoa läpäisystä kylmän tai ulkomaisen melun asuntoon tai taloon. Jotta voit tarkistaa tämän suunnitelman laadun, sinun tarvitsee vain napauttaa kankaalle. "Buzz", kuten tyhjä rumpu, sen ei pitäisi.
 • Muista katsoa valmistajan merkki. Keskimmäisessä hintaluokassa luotettavat ovet ovat Venäjä, puola ja valkovenäjä. Kiinalaisten mallien ostaminen on erittäin lannistunut. Tällaiset rakenteet on yleensä tehty erittäin ohuesta teräksestä 1-0,6 mm ja ne voidaan säröillä jopa tavallisella purkinavaajalla (esimerkiksi lukituksen katkaiseminen).
 • Saranat on oltava on varustettu kuulalaakereilla. Jos ne eivät ole, kangas tulevaisuudessa voi prosest.
 • Täydellisessä sarjassa, jossa on ovi välttämättä täytyy mennä trimmille. Muutoin tulevaisuudessa on helppo vetää ulos aukosta, katkaisemalla saranat etukäteen. Erityisesti tukilaitteet ovat tärkeitä asennettaessa rakennusta esikaupunkien mökkiin pysyvästi jättämättä valvontaa.

Jotkut valmistajat tarjoavat takuun ovien korjaamiseksi vain, jos ne on asennettu asiantuntijoiden toimesta. Toiset tunnustavat muun muassa itsekokoonpanon. On etukäteen määriteltävä, voidaanko ovirakennetta korjata valmistajan kustannuksella omien käsien asennuksen jälkeen.

Ennen kuin ostat oven kaupassa, sinun on välttämättä mitattava aukko. Valinta olisi tehtävä siten, että seuraavassa ympärillä kehys ympärillä kehä pysyi Tekninen aukon leveys on vähintään 1,5 cm. Jos sopivia kokoisia ovia ei löydy, päinvastoin on tarpeen säätää aukkoa. Laajenna se bulgarian kanssa timantti ympyrä konkreettisia. Voit jo tehdä aukon käyttämällä teräskanavapalkkeja tai sementtilaastia seinän päissä tukossa olevalle vahvistukselle.

Mittaa aukon tarve paitsi pituudesta ja leveydestä. Muista varmistaa tämä seinämän paksuus on yli 150 mm. Asenna metalliset ovet syvyyksissä oleviin aukkoihin standardien mukaisesti ei voi olla. Tällöin sisäisiä tiloja ei ole mahdollista suojata luotettavasti. Liian ohut seinät ennen ovien asennusta tulee sakeutua. Tätä varten käytetään yleensä sementtilaastia.

Tiiliseinille tai vaahtobetonialustalle sijoitetuille seinille suoraan kiinnitettävän oven kiinnittämiseen. Teräspyyhkeiden paino ja muurauskehys eivät yksinkertaisesti kestä. Tällöin aukkoon kaadetaan yleensä betoniarvoja. Se on myös pakollista Käytetty raudoitus upotettu muuraukseen. Tiili- ja lohkotaloissa on suositeltavaa mitata tukipalkki ennen oven asentamista. Sen pituuden on oltava suurempi kuin kehyksen leveys vähintään 4 cm. Muussa tapauksessa oven avaaminen ei ole luotettavaa.

Omien käsien sisääntuloautomaattien asennus sisältää seuraavat vaiheet:

 • vanhan oven purkaminen;
 • aukon valmistelu;
 • uuden oven asennus;
 • teknologisten aukkojen käsittely;
 • telineiden ja lisävarusteiden asennus;
 • rinteiden asennus.

Tietenkin, ennen asennusta, sinun on valmisteltava kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit. Kotiopettaja tarvitsee lävistimen, ankkuripultit, mahdollisesti hitsauskoneen, puiset kiilat, raskas vasara, vaahtomuovi, rakennustaso.

Vanhan oven purkaminen omin käsin

Tietenkin ennen sisäänrakennetun metallin ovirakenteen asennusta, sinun on poistettava vanhat kehykset ja kangas. Tätä toimenpidettä ei tehdä vain siinä tapauksessa, että aukkoa on laajennettava huomattavasti. Tässä tapauksessa, seinät leikataan bulgarialaisilla merkinnöillä, ja sitten ovi poistetaan yksinkertaisesti niiden tarpeettomilla osuuksilla ympäryksen ympärillä.

1

Menetelmä vanhan sisäänkäyntioven omin käsin puretaan riippuen siitä, mistä materiaalista se on tehty. Puurakenne poistetaan seuraavasti:

 • Vedä kangas ulos laatikosta, työnnä se alhaalta varren avulla.
 • Irrota ovet.
 • Kierrä kiinnityspultit laatikon ympärille ja irrota se. Jos kehys on kiinnitetty kynsien seinään, ne toimivat yleensä hieman eri tavoin: ne leikkaa pystysuorat virrat kahdeksi osaksi ja ottavat molemmat niistä ulos sorkopalkilla.

Omalla kädellä varustettu metallilevy puretaan seuraavasti:

 • Irrota myös kangas saranoista, jos ne eivät ole taitettuja. Irrotettava vain rentoutua.
 • Leikkaa pultit pultilla.
 • Ota laatikko ulos aukosta.
 • Tiivistä liian suuret lovet aukon päihin sementtilaastilla. ei ole tarpeen tasata itse päitä. Ovien asennuksen aikana heidät silti leikataan.

Kun ovi on poistettu aukosta, poista murskeva betoni, vanhan eristyksen jäänteet jne. Myös tarkista lattian kunto jossa ovi asennetaan myöhemmin. Koska rakenne on melko raskas, tarvittaessa muutetaan viiveitä ja palkkeja, asentaa uusia levyjä jne.

Tämä toimenpide suoritetaan useimmiten käyttämällä yhtä seuraavista kahdesta tavallisesta teknologiasta: korvakkeisiin tai kiinnitetty suoraan runkoon aukon päihin. Ensimmäisessä tapauksessa itsekokoamismenettely sisältää seuraavat vaiheet:

 • Uudesta ovikehyksestä siististi poistettu kankaalla.
 • Kehys on asennettu aukkoon, kohdistetaan huolellisesti tasoon kaikilla tasoilla ja kiinnitetään puisilla kiiloilla tähän asentoon. Kiilojen on oltava hyvin kiinnitettyjä. Niiden paksuuden tulisi olla hieman suurempi kuin teknisen aukon leveys. Heitä pyöritetään pareittain vastakkain. Silmät rungon kiinnittämisen jälkeen aukkoon on painettava tiukasti seinän ulkopuolelle.
 • Reikien läpi korvissa Seinään porataan ankkureita. Niiden syvyyden tulisi olla vähintään 15 cm ja parempi - 20 cm.
 • Laatikko tarkistetaan uudelleen tasolta ja tarvittaessa leikattu. Lisäksi saranan sivussa, johon saranat on sijoitettu, ensimmäinen ankkuripultti ruuvataan. Nämä kiinnittimet tulevat yleensä oven mukana. Joskus niitä on myös hankittava itsenäisesti. Jälkimmäisessä tapauksessa on pidettävä mielessä, että niiden paksuus ei saa olla alle 12 mm. Nykyaikaisten teräsovien runkoihin on hitsattu yleensä molemmilla sivuilla kolme koukkua. Näin ollen vaaditaan vähintään 6 ankkuria.
 • Kun kehyksen toinen puoli on kiinnitetty seinälle, sitä on jälleen tasoitettava.
 • Ennen mopipylvään kehyksen kiinnittämistä Ovi on tarkastettava helppokäyttöisyyden vuoksi. Tätä tarkoitusta varten kangas on ensin ripustettu saranoille. Seuraavaksi lukitus tarkistetaan. Tarvittaessa kaikki sen pultit kierretään. Raiteiden on oltava vapaat, kun lukko avataan / suljetaan. Tarkista kankaan työ. Tarttuminen tai tiukentuminen sen ei pitäisi.
 • Jos kaikki on kunnossa, pilkka pilari on kiinteä. Seuraavaksi ovi tarkistetaan uudelleen. Jos raina juuttuu tai lukko ei ole kunnolla kiinni, rakennetta on säädettävä kiristämällä / irrottamalla silmukka-ankkurit tai silmukat. Asettaessasi halpoja ovia, sinun täytyy joskus säätää rungon sinusien mitat, sillä ristitangot koskettavat niiden reunoja.

Sisääntuloveden ovi asennetaan suoraan omiin käsiinsä aukkoon. Hieman eri tavalla, vain kehys on kiinnitetty seinään. Valmistaja on jo antanut nykyisen ovien sarakkeiden ankkurissa olevan reiän. Jos ei ole, ne on porattava omasta. On pidettävä mielessä, että runko on kiinnitettävä vähintään kolme ankkuria kummallakin puolella. On myös toivottavaa kiinnittää se ylhäällä ja alhaalla olevaan aukkoon (kaksi ankkuria).

Kun reiät on porattu, kehys työnnetään aukkoon ja kiinnitetään ankkuriin tasoittamalla. Voit myös kiinnittää sen palkkeihin. Tällöin pesät esiporautuvat seinien päihin. sitten Rungossa olevien reikien läpi palkit tukkeutuvat niihin. Jälkimmäisen toinen pää on ensin teroitettava ja toinen litistettävä. Kun tangot työnnetään pesiin, ne hitsataan kehyksen ulkopuolelta sivuhaarojen kautta. Sisäisellä kiinnittimellä ei voida tehdä, koska tässä tapauksessa läpivirtauksen takia kangas ei enää sulkeudu.

Teknologisen kuilun käsittely

Kun ovi on asennettu ja säädetty, siirry sen muodon käsittelyyn. Teknologinen kuilu voidaan tiivistää vaahdolla. Käyttö on parempi kuin sen versio, joka on vähiten laajennettavissa ja sopii sisäkäyttöön.

Päivän kuluttua jäljellä oleva vaahto leikataan asennusveitsellä.

Jotta oven olisi parempi lämpö, ​​tekninen kuilu ennen vaahdon käyttöä tulisi tukkia mineraalivillan palasilla. On myös mahdollista käyttää sementti-kipsilasiliuosta ovensuunnan käsittelyyn. Tällöin viimeistely on kestävämpää ja kestävää.

Laikkaleikkureiden ja varusteiden asennus

Kun tiivistät teknisen kuilun vaahdolla tai laastilla, voit jatkaa telojen asentamista. Puulaatikoihin yleensä Asennettu itsekierteittäviin ruuveihin ja pesiä myöhemmin kastelemalla. Metallikehyksiin metallirungot kiinnitetään pultteihin koristekorkkeilla tai niiteillä.

Viimeisessä vaiheessa sisääntulometallin oven kahva on ruuvattava. Lisäksi kannattaa tarkistaa kangas ja lukko uudelleen avaamisen / sulkemisen helpottamiseksi, minkä jälkeen ovi voidaan ottaa käyttöön.

Kun puretaan vanha ja asennat uuden sisääntuloaukon ovi, kaltevuusmateriaali on todennäköisesti vaurioitunut. Tietenkin, jotta sisäänkäynnin ryhmä voi näyttää esteettisesti miellyttävältä, on tehtävä korjaustöitä. Rinteisiin riippuen käytävän muotoilu voi olla viimeistelty koriste kipsi, tapetti, panelointi ja t. d. Aikaisemmin usein litistetty tavanomaisilla kipsilevy tai kipsi sementtiä.

Kuten näette, metalli ovi asennustenologialla avaamisessa omissa käsissä on suhteellisen yksinkertainen. Tärkeintä - on estää vääntymisen rungon ja turvallisesti korjata sen. Tässä tapauksessa käytä oven mukavuutta. Ja tietysti myös asennuksen aikana tulee olla siisti. Sisällyttäminen vaurioita (naarmuja ja sirut) nykyaikaisilla ovet - menettely on monimutkainen ja tehoton estetiikkaa.

Sopiva tekniikka tulo metalli ovi

Asennus sisäänkäynti metalliovia työlästä prosessi, joka vaatii tiettyjä taitoja. Kuitenkin jotta säästää, jotkut ihmiset päättävät tehdä se itse. Tässä artikkelissa, pidämme tätä menettelyä yksityiskohtaisesti.

Mitä meidän on tehtävä

Ensimmäinen askel valmistelee työkalu asennus metallia ovet. Joten, tarvitset:

 • Lävistimen (edullisesti yhtä tehokas kuin mahdollista). Sen puuttuessa, sokki voi käyttää porakonetta, joka vastaa suuttimien.
 • Mittalaitteet - mittanauha, Plumb, taso (mieluiten laser).
 • Bulgarian ja suuri ympyrä.
 • Board, näki - on tarpeen luoda tappeja.
 • Materiaali saumojen täyttämiseksi - vaahto tai sementtiä. Ensimmäinen vaihtoehto on helpompaa, ja toinen kestävämpi.
 • Kiinnittimet (ankkurit, tangot, jne.). On parempi ostaa niitä asettaa ovi.
 • Taltan ja vasaran.
 • Avain kiinnittimien kiristämiseksi sopivan kokoinen. Tai ruuvimeisselillä oikean suutin.

Jos et punssia tai myllyt, ja ostaa kalliin työkalun et aio, se voi vuokrata. Monissa kaupungeissa on järjestöjä, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Edelleen asennus metalli oven asuntoon pidetään. Jos puhumme puutalossa sijasta aseen sinun on hyvä juoda (bensiini tai sähkö).

Ensimmäinen vaihe on mitata leveys ja korkeus aukon. Toimenpide ei tarvitse laatikosta, ja betonin (tai tiili) emäs. Vasta sitten voit mennä kauppaan. On olemassa kaksi vaihtoehtoa:

 • Määräyksestä oviaukon koosta.
 • Ostaa valmiina malli samankaltaisia ​​parametreja.

Ensimmäisessä tapauksessa, osto maksaa huomattavasti kalliimpaa, mutta ei tarvitse uhrata energiaa laajennus (kaventaa) aukon. Jos nykyinen kangas uuden näytteen, saat valita tarkka-fit mallia. In "Hruštšov" ja muita tyypillisiä taloja rakennettu Neuvostoliiton pääsääntöisesti vakiokoosta aukkoja. Siksi asennus tekniikka liittyy laajennus. Tämä operaatio vaatii paljon fyysistä voimaa.

Ennen kuin teet tilauksen, valita puolensa tullaan suljettaessa. Jos asunto sijaitsee seinään ja se roikkuu ohjauslaatikkoon (aseilla ja laskurit), sitä parempi käsitellä sijaitsee toisella puolella. Tällöin kangas ei bob ruutuun.

Tuotamme laajentamiseen ja koulutukseen aukon

Asianmukainen asennus metallia ovi alkaa sopivaksi aukkoon. Jos se sopii paperille, sinun tarvitsee vain kohdistaa viitepinnalla. Voit tehdä tämän, käytä paksua sementtiä laasti. On suositeltavaa yhdenmukaistaa useita kerroksia. Leviää manuaalisesti tai lastalla seos litistää sitä lastalla.

Lisääntyvä aukko on erittäin kovaa ja likaista virstanpylväs. Kerro siksi naapurit valita, kun he eivät ole kotona. Ensimmäinen, kehä Aiheuta markup (U-muotoinen). Niin, on olemassa kaksi vaihtoehtoa. Alkuperä - ottaa voimakas jauhatuslaitteet suuri (läpimitta ei saa olla pienempi kuin 40 cm) levyn betonia ja yksinkertaisesti poistaa betonikerros tarvittavan paksuuden. Tällaisessa tapauksessa olisi paljon roskia.

Toinen, voimakkaampia vaihtoehto:

 • Ottaa vasara poraa suurempi kuin seinän paksuus.
 • Seinämään porattuun läpivientireikien kehälle mahdollisimman vähän vaiheita.
 • Vasaralla ja taltta ontelobetoni ylijäämää.

Tärkeää! On tarpeen jättää teknologinen kuilu muutaman sentin, joten voit säätää asentoon. Lähtö tulee myöhemmin sinetöity.

Tämä tekniikka kestää pidempään, mutta toimittaa vähemmän epämukavuutta naapureihinsa. Lopussa tuottaa pinnan tasoitus.

Kuinka paljon on asennuksen edessä metalliovi, innostaa monia. Tällainen palvelu maksaisi vähintään 4000 ruplaa (riippuen koosta ja monimutkaisuudesta). Siksi tehdä työtä omasta järkevä vaihtoehto, varsinkin jos se on edullinen malli, asennettavaksi sellaisessa tapauksessa, se voi olla kalliimpaa osto itse.

Vihje: jos täysi paino suunnittelu on pieni, ja sinulla on voimaa työskennellä hänen kanssaan, et voi poistaa liinan laatikosta.

Siten tarvetta tehdä seuraavasti:

 • Ensimmäinen askel olisi tarkistaa toimintaa verkossa. Lisätä rakenne aukkoon.
 • Tarkista hengessä vaakatasosssa ja luotilinjaan kokoja. Välttämätöntä saavuttaa täydellinen tarkkuus - vinossa jopa muutaman millimetrin häiritä toimintaa. Jos sinulla on jokin pinnan epätasaisuutta ne olisi poistettava.
 • Teillä on täydellinen kiinnittäminen laatikko pitää korjata. Tätä tarkoitusta varten, aukkokohtia lisätä puinen tapit (vähintään 4 kappaletta kummallakin puolella).
 • Näin jälleen tarkista tasaisuus tilanteen.
 • Nyt tuotamme fiksaatio kiinnikkeillä. In low-end-mallit ankkureita ehkä ole täydellinen, se on ostettava erikseen. On suositeltavaa kuulla puotipuksu ostaessaan.
 • Pääsääntö - kummallakin puolella on oltava vähintään kolme kiinnityskohdat. Vain tässä tapauksessa oikea asennus on taattu.
 • Aluksi kiinnitä kummalla puolella saranat. Laatikko on kiinnitysreikä - niiden kautta tuottaa kairaukset asennuksen ankkureita. Jos ne eivät ole saatavilla karmin, he joutuvat tekemään ennalta pora pora metalliin. Making 3 molemmin puolin suunnilleen sama etäisyys.
 • Porata reikiä, aseta ja kiristä mutterit. Tämä toimenpide suoritetaan kaikille osapuolille.
 • Aseta terä (jos olimme ammunta). Tarkista ajomukavuutta: ovea ei pidä itsestään auki. Asenna se eri asemassa. Kukaan heistä, sen ei pitäisi mennä. Jos tällaisia ​​hetkiä tapahtuu, se on tarpeen säätää telineeseen.
 • Säädä heikentää (kiristä) mutteri. Kiinnittämään huomiota tähän seikkaan - vielä muokata olisi mahdotonta.

Asennuksen metalli oven kädet on lähes valmis. Nyt sinun täytyy liitoksen tiivistämiseksi ilmestyi. Polyuretaanivaahto - on yksinkertainen, mutta ei luotettavin vaihtoehto. Lisäksi sen käyttö helpottaa suuresti työtä hakkereita. Siksi suosittelemme käyttöä sementtilaasti, johon olisi lisättävä alabasteri.

Työ suoritetaan vain:

 • Sulkeminen sauman tasainen sileä tahansa saatavilla olevista materiaaleista (muovilevy, board, jne.). Tämä estää menetys seos käytävällä.
 • Varustettuna kumi käsineet, napsautetaan uraan sisäänkäynnin liuos. On välttämätöntä, että se täyttää sitä.
 • Lastalla tai lastalla Litistä ratkaisu.
 • Menemme tasainen ja poista este aiheutti.
 • Putty teet tällä puolella.

Sementin seos kuivuu päivä (joskus kaksi). Siksi tällä hetkellä, yrittää niin pitkälle kuin mahdollista vähentää toimintaa oven estämiseksi halkeilua ratkaisu. Älä unohda tarkistaa toiminta lukkojen ja kahvojen - ne pitäisi toimia moitteettomasti. Tapauksessa mitään vian tarvitse vaihtaa. Suosittelemme heti voitele kaikki liikkuvat osat (reikää, silmukat jne). Tästä täydellinen WD -40.

Kerran viikossa lähetämme Digest suosituimmista artikkeleita.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Metalliovien asennustyöt käsillään - askel askeleelta opas

Ovet voivat olla erilaisia, sisä- tai sisäänkäynti, puuta tai metallia, yksinkertainen ja varustettu erilaisilla myös automaattisen järjestelmiä. Ja kussakin tapauksessa, on suoritettava asennus ovien vastaavan monimutkaisuus.

Valmistajat ovi yleensä mukana asentamalla ovia itse antamalla takuun työstä, ja tietenkin, ota se maksua.

Luonnollisesti Ovien asennus edellyttää harjoittaa joukko ammattilaisia, mutta samaan aikaan, työ voidaan tehdä itsenäisesti. Tietäen sääntöjen asennus sisäovet, ja vivahteita asennuksen metalli ovi, koko menettely voidaan suorittaa yhdessä 3-4 tuntia.

Niille, jotka valitsevat jälkimmäisen vaihtoehdon, harkitse miten asentaa edestä metalliovi omin käsin.

Metalliovien asennustyöt käsillään

Asennus sisäänkäynti metalliovia - manuaalinen

Työkalu asennukseen ovien

Tarvitaan joukko työkaluja näkyy kuvassa.

Työkalu asennus metallia ovet

Kuten näette, etenkin pitkälle erikoistunut tarpeisiin työkalut ei synny.

Valmistelu osti ovia myös ei kestänyt kauan. Sitä on purettu, tarkistaa täydellisyys. Tarkista miten lukko ja varmista, että silmukka voi säätää. Tähän mennessä ei ole säännelty ainoastaan ​​saranoitu hitsattu saranat käsitöitä.

Alueen valmistelu asennusta varten ovet

Työmaan valmisteluun liittyy poistamalla huonekaluja työkohteessa, poistaminen lattiapäällysteen tai suojelun poistamista sokkelin -pölynpoistojärjestelmä sisustuselementtejä. Lisäksi sinun tulisi välittömästi toistettava puoli pitäisi avata oven ja anna tarvittavan määrän kuilu. Edelleen lattiapäällysteen ei häiritse oven.

2. Irrota vanha ovi

Jotta uusi rakennus, tämä vaihe ei ole merkitystä, mutta korvaamalla tulo raudan ovet asunnossa tai omakotitalon sen on otettava hyvin vakavasti.

Purkaminen metallin oven alle tunnissa ja se on jaettu kahteen osaan:

 • purkaminen ovilevyn. Jos ovi on asennettu kokoontaitettava silmukka, vetämällä se sitten pois avaamalla ja nostamalla. Ovi on helppo luistaa pois sen saranat. Annetaan painoa metallin oven, saatat tarvita sorkkarauta. Jos kokoontaitettava saranat, ne täytyy purkaa ruuvimeisselillä;
 • purkaminen oven karmi (metallista tai puusta). Se havaittiin, että oven karmin alle puinen metalli ovi, sitten ruuvaa irti ankkurin kaikki yksittäiset osat oviaukon. Saatat joutua näki puun palasiksi ja ottaa ne pois sorkkaraudalla. etuovi on useimmiten asennettu metallinen laatikko. Sitten sinun täytyy leikata asennussauvoja ja poista ruutuun. Poista kaikki epätasaisuudet poistaa tarpeettomat kipsi ja pölystä.

3. Valmiste oviaukon eteen ovea

Tässä vaiheessa on myös tunnettu siitä, että asennus-ovet. Ja sillä on useita ominaisuuksia:

 • Ulko-metalli-ovet ei voi rajata. Normaalisti ovilevy myydään vakiokokoisina lisäyksin 100 mm. Luonnollisesti ei voi rajata loukkaamatta eheyden ja ulkonäkö. Näin ollen, asettaa parametrit oviaukon muuttaa. Vakioleveys oven avaamista oven (metalli) 86-96 cm (Fire Safety Standards). Tähän aukkoon kätevä tultava huonekalut kodinkoneet jne Pääsääntöisesti tällainen leveys eniten tuotettu ulko-ovet, joten voit valita oven.

Vähentää aukko voidaan asettaa metallirunko kanavan tai neliö. Järjestelmä asetussyötöllä metallin ovea oviaukko on esitetty kuviossa.

Haittana tässä menetelmässä on esiintyminen kylmäsiltoja. Ne voidaan poistaa ja järjestely eristys rinteillä.

Laajentaa avaamista sinun täytyy leikata osa seinää. Voit tehdä tämän, käytä hiomakonetta. Talossa, valettu betoni homman paljon vaikeampaa. Siksi on parempi ennen ostamista ovenpuoliskosta laskea tarvittavat leveyttä.

 • Input metalliovi raskaampaa. Optimaalinen metallin paksuus etuoven pidetään 2-3 mm. Ohuempi levy voidaan leikata improvisoitu avulla. Niin, se voidaan asentaa mihin tahansa aukkoon. Esimerkiksi seinään kotona tai talo rakennettu ontto lohkot, ei ole riittävää lujuutta kestämään painoa metallia ovi. Tällöin betonielementtien monoliittinen portaali etuoven, joka liittyy ankkurin seinään. Ja se on asennettu ovenkarmiin.
 • Paksuus oven karmin ylittää seinämän paksuus. Mukaan GOST 31173-2003 "Door yksikköä teräs" laatikko ei voi asentaa seinään, jonka paksuus on pienempi kuin 150 mm. Tällöin sinun täytyy miettiä paksuuntumista seinät.
 • Kasvaa kuormitus lattialle. Tästä oviaukko todentaa lattia vahvuus. Jos olet asentanut aiemmin käytetty puupalkilla tai tiili on parempi poistaa ne, ja paikka puhdistaa ja kaada betoni. Kevyempiä ovet voidaan asettaa uusia tiiliä, tai käsiteltiin antiseptisella puun massiivipuuta.

Samassa vaiheessa järjestää viestintää. Esimerkiksi, valaistus, ovikellon, jne.

4. Asennus oven yksikön aukkoon

On olemassa useita tapoja asentaa oveen yksikkö omin käsin.

Sopiva tekniikka ovi lohko - kaavio on esitetty kuviossa.

Valinta tietyn tyyppistä riippuu ominaisuuksista ja paino oven. Ymmärtämiseksi lyhyt kuvaus kunkin menetelmän.

Menetelmä 1 - asennus oven yksikön avulla kiinnityslevyt (silmukat)

Järjestelmä kuviossa 1-3. Suosituin tapa asentaa, koska monet valmistajat ja pensaat tehty ovenkarmit kanssa ulkonevat korvakkeet. Ne ovat yleensä kolme kummallakin puolella telineen. Laatikko on asetettu siten, että levyosan vieressä ulkoseinän. Teknologinen välinen rako oven karmin ja seinän on 10-20 mm.

Seinämään porattuun reikään. Sen syvyys riippuu seinämän paksuus ja sen tulisi olla 2/3, mutta ei pienempi kuin 100 mm. Edelleen, läpi olakkeen laitetaan ankkuri tai terveyttä pultteja, jotka kiristetään avaimia. Varsin usein silmiin laitetaan ankkuri. Riittävä paksuus tanko on 12-15 mm.

Luotettavan kiinnitystappi roiskuu (muodostamiseksi korkki) tai hitsattu uloke.

Kaavio asennus läpi lenkeistä valokuvaa.

Menetelmä 2 - asennus oven yksikön kautta oven karmiin (laatikko)

Kaaviossa 4 yli tai alle alla olevassa piirroksessa.

Sitä käytetään siinä tapauksessa, että ovi on asennettu oviaukko, jossa on laitteen sisäinen ja ulkoinen rinteillä. Tässä tapauksessa seinämän paksuus on vähintään 150 mm, jotta vältytään sen sisäpuolelle.

Asentaa oven yksikön tällä tavalla asennusreiän läpi metallin karmi on porattu reikä syvyys 100-150 mm. He käynnistävät ankkuripultille kiristä mutteri tarvikkeille tai samassa tehtaassa. Jos reiät ovi ei antaa heille pora. Määrän teknistä kuilua seinän ja oven karmin 5-10 mm.

Asennus kaavio ovi yksikkö kanavan kautta (oven karmi) näkyy kuva.

Menetelmä 3 - oven asennuksen yksikön betonointi karmi

Uusin nykyisten, mutta on löytänyt kannattajia. Se säädetään betonointia oven kehys, kuten on esitetty kaaviossa.

Ydin menetelmä on, että se käyttää ontto oven karmi, jossa betonimassa sijoitetaan.

Box Set linjassa käyttäen taso ankkureita (kiinteä) seinässä ankkurit ja vasemmalle, kunnes täydellinen jähmettyminen liuosta.

Tällainen asennustapa voidaan pitää superrigid ja luotettava. Sen lisäksi etuihin kuuluvat ei tarvita porausta shtroblenie ja seinät sekä mahdollisuudesta asentaa seinään suurella kaarevuus.

Asennus edessä metalliovi - säännöt

Valinta menetelmä ei tarkoita, että metalli ovi on asennettu oikein. Kun asennus on tarpeen noudattaa seuraavia toimintojen sarjan kanssa pakollinen käyttö vesivaakaa tai plumb.

 • mitataan oven leveys kolmessa kohdassa (ylä-, pohja-, keskellä);
 • asentaa oven karmiin tiukasti tasolla. Sillä estetään vääristymät tulevaisuudessa. Aluksi korjata ovi seinään kiiloja. Tämä auttaa helppoa ja oikea-aikaista säätää asemaansa. Näin kiilat suositeltavaa olla niin lähellä kulmia vahingoittamatta laatikon kannen;
 • poraa reiät. Mitat reikien täytyy sopia kiinnikkeiden;
 • tehdä reikiä nastat tai salvat ja kiinnitä lujasti heitä;
 • Tiiviin vierekkäisyys kynnys lattiaan. Onhan se selittää suurimman taakan;
 • asentaa oven saranat, voitele ne, poistaa tarpeettomia (ylimäärä) voiteluainetta.

5. asennus tulon metalli oven

Ovi on asennettava tarvittavat välykset. Arvo oven aukkoja karmi on vakio koko kehän. Näin varmistetaan normaalin toiminnan kaikkia lukitusmekanismit ja saranat.

Kun ovi on asennettu tarkastetaan helpottaa sen avaamista ja säännelty silmukka. Näytämme miten tehdä se oikein.

Säätäminen saranat oveen

Säätämään oven saranat täytyy päästää irti kaikista kiinnikkeitä keskellä silmukka, ja ylä- ja alareunassa pitkään lähteä.

Jos välys on suurempi kuin nopeus alkuun, on tarpeen heikentää kiinnittimen alemman silmukan. Heti kun ovilevy on asennettu oikein, sinun täytyy korjata rento ruuvi yläsaranan ja sitten loput ruuvit pohjassa silmukan. Tämän jälkeen kiinnitetään ruuveilla päällä saranan ja viimeinen asia keskellä.

6. Puuttuvien vaahdolla tekniikka

Ennen kuin aloitat täyttämällä aukot vaahto väliin oven karmin ja seinän monet ammattilaiset neuvovat poistamaan ovilevyn pääsy on estetty vaahtoa sitä. Kuitenkin isäntä kannattaa sulkea elokuvan ja räjäyttää aukkoja ovi suljettuna. Tämä ei liioitella vaahdon kanssa, joka voi puhaltaa jopa metallinen laatikko.

Päivän aikana vaahto kovettuu kokonaan, ja se hävitetään. Jos puu kiilat suositellaan hoitamaan leikata, ja joka tapauksessa ei pisteet. Tämä voi johtaa siihen, muodonmuutoksen ovenkarmiin, joka poistaa vain suorituskykyä työn uudelleen.

Asennus sisäänkäynti metalliovia - opas

7. dekoratiivinen metalli ovet ja aukot

Se sisältää suunnittelu (tulevan) rinteitä, vahvistetaan kotelot, oven asennuksen ja ovensuljin jne.

8. Care tulo metalli ovi

Kun oikein asennettu luukku ei tarvitse metallia hoitoa, voitelu. Siksi kaikki hoitoa alennetaan asianmukaisen käytön ja kunnossapidon ovilevyn sisäpuolelta:

 • kun jauhe päällystettä voidaan käyttää voimakkaita puhdistusaineita;
 • nahan vinyyli ja Paneeli, se on parempi käyttää kostealla liinalla ilman kemiallisia aineita;
 • Kun koristelu laminaatti voi käyttää mitä tahansa hoitoa, pääoven kuivaa;
 • käytettynä viilu viimeistely ovet on parempi hakea erityistä puhdistusta kiillottaa puuta;
 • puhdistus kahvat ja lukot pehmeällä liinalla ja liikkuva osa lukon määräajoin voidellaan vaseliinilla.

Tämä opas sisältää kaikkia vivahteita asennuksen metalli ovi sisäänkäynti. Sopusoinnussa esitettyjen suositusten kullekin on voima tehdä oikea asennus rautaa ovet käsillään.

Kommentit (0)

Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

1