mesh Paint

Verkkoon kitti auttaa taistelussa halkeamia

SNP 3.04.01-87 "eristys ja päättyy sanoo, että sen jälkeen kun kipsi rappauspinta karheus kahden metrin syvyyteen lipuntarkastuksessa sääntö ei saa olla yli 5 mm yksinkertainen 3 2 mm ja parantaa korkealaatuisen laastarit.

Kaikki pinnan epäsäännöllisyydet kipsi lopulta linjassa täyteaineen. Kipsirappaus, toisin kuin auto ei ole liian voimakas ja voi haljeta ajan. Halkeamat voivat näkyä myös polymeeritäyteainejauheiden, jos perusteet ovat mobiili: uusi tiilitalo, kutistuvien; liitokset ja kulmat levyt GCR Gols ja DSP; liitokset teräsbetonia laatat elementtitalot; parketit jne

Esiintymisen välttämiseksi ja halkeamien etenemisen vahvikeverkon käytetään täyteainetta (Paint grid). Se on valmistettu lasikuidusta kyllästetty polyakryylihapon dispersio. Verkko on sijoitettu kohdistuksen kerros, mutta siitä lisää hieman myöhemmin. Vahvistavia täyteaineita vähentää tärinää ja vähentää muodonmuutos viimeistelykerros mekaanisesti.

Jos väärän valmisteluun kitti kuiva-aines tai noudattamatta jättäminen teknologian viimeistelytyöt, kipsi alkaa hilseillä, betoniteräsverkko pitää sen paikallaan.

2. Tyypit ja ominaisuudet maali verkkojen

Kipsi työ on yleisimmin käytetty lasi kankaalla mesh solun 2 mm x 2 mm. Lasikuitu mesh kestää emäksiä, ei ruostu, on kestävä, on alhainen paino, ja siten parantaa mekaanista lujuutta kitti kerroksen. Grid olettaa aiheuttama kuormitus äkillinen ja toistuvat muutokset lämpötilan ja kosteuden.

maali net leveä rullina (Tyypillisesti 1 m) on yleisimmin käytetty:

 • suoritetaan vahvistavana täyteaineena kerroksen viimeistely toimintoja;
 • suojaa koko pinnan seinät ja katot halkeamia ennen maalausta ja tapetointia;
 • antaen seinäpinnan vaikutus ominaisuuksiin, esim. julkisissa tiloissa,
 • Vahvistaminen vedeneristyskerroksen.

serpyanka - se on sama maskaus FIBREGLASS alla kipsi neliön solun, vain kapealla kaistalla ja päällystetään usein liimakoostumus. Se tuotetaan pieniä rullia, joiden leveys on 45 mm: stä 250 mm ja pituus 200 m serpyanku käytetään usein .:

1
 • liitokset vahvikefolion kipsilevy, kuitulevy, lastulevy, DSP, ja vastaavat levy-aineet;
 • vahvistaviin täyteaineisiin sisäisten ja ulkoisten kulmat;
 • vahvistaminen ovi ja ikkuna rinteissä;
 • kytkemällä halkeamia seinät, katot;
 • paikallinen linjaus pinta katot, kipsi seinät.

maali lasikuitu tai harso mesh - ei-kudottua materiaalia, joka on saatu puristamalla satunnaisesti jakautuneiden hienojen lasikuituja. Pieni paksuus lasikuitua ja löysä rakenne mahdollistaa vahvike, jossa suhteellisen paksu peittäminen verkkoon ei voida soveltaa.

Esimerkiksi, linjaus katto höyryä läpäisevä kipsi päällysteen tarttuminen, joka on varsin heikko teräsbetonia laatat. Lasikuitu liimataan pinnalle levyt ja lisää tartuntaa kipsi, koska sen pinta on epätasainen. Lisäksi se sopii viimeistelyyn suuria määriä, kuten toimitetaan rullina suuri leveys.

3. käyttö verkkoja puttying

Lujiteominaisuudet verkkojen kitti parhaiten ilmenee, kun sijoitettu kohdistuksen kerros. Ja lähemmäksi ulkopinnan se on, sitä vähemmän todennäköistä halkeamia. vahvistavana täyteaineena tekniikka on seuraava:

 • kipsi pinta käsitellään aluketta,
 • ensimmäinen kerros kitti levitetään kuivaamisen jälkeen
 • välittömästi on vielä märkä ensimmäinen kerros päällekkäin vahvistaa lasikuitu spaattelilla ja puristetaan se,
 • mesh päälle levitetään toinen ohut kerros kitti ja tasoittaa laaja lastalla.

Täydellisen kuivumisen jälkeen lujittavan kerros on tehty sen hionta hiekkapaperilla tai hiekkaa mesh. Täydellinen kohdistus seinäpinnan tai kattoon levitetään lopullinen hyvin ohut kerros viimeistely kitti, joka kuivauksen jälkeen jauhetaan hienorakeinen hiekkapaperilla tai mesh. Levittämisen jälkeen lopullinen ja täydellinen kuivaus pohjamaali voi alkaa maalaustyöt.

Niveltyvät liimakerros nivelissä ja levyt on käytetty hieman eri tavalla:

 • kirjailtu nivelet, puhdistettu ja pohjamaalattu,
 • on Kuivatut levyt liimataan liitäntä serpyanka,
 • kitti levitetään risteykseen hieman enemmän vaivaa, niin että se kulkee ruudukon, ja täysin täyttää aukon levyjen väliin,
 • välittömästi levitetään toinen kerros kitti ja tasoitettiin lastalla.

Jälkeen kiillotus ja täydellisen kuivumisen alukkeen alkaa maalaamaan tai tapetointia.

Lasikuitu myös aluksi liimattu pohjustettu pinta: rulla on levitetty liimakerros nauhan rainat suoristetaan ja puristetaan samalla rullan liima, jossa kukin peräkkäinen liuska menee päällekkäin edellisen vähintään 5 cm kitti levitetään kuivauksen jälkeen liima ja sitten kaikki, kuten tavallista. - hionta ja pohjamaalaus.

Vahvistaviin täyteaineisiin ulkokulmissa aukkojen voidaan käyttää erityisellä ulkopuolelle hitsattu serpyanku. Lisäksi hän suojaa laastari haketus ja karkea liikkumista humalaisen norsuja. Sisäkulmat ovat yleensä vahvistettu tavanomaisten verkko tai seitti.

Tarkkaan ottaen, siinä kaikki, että halusin puhua verkkoihin kitti. Miellyttävä työskennellä hyvällä tuulella!

Vahvikeverkon alle kipsi-tie pinoaminen erityyppistä materiaalia

Lopullinen kohdistus seinät ennen viimeistely suoritetaan päällystämällä ne kerros kitti. Plastinen massa tasoittaa karheus kipsi, jolloin seinät ja katot hyvässä kunnossa. Välttääkseen krakkaus, työskennellessään ongelmallista osiin, joita käytetään alle rappaus vahvistaa mesh. Pyöreä tai rainamateriaalin vahvistaa suuresti planarization kerroksen järjestely liitokset, sekä sisäinen ja ulkoinen näkökulmista. Usein raina levitetään koko tasossa seinien tai kattojen.

 • tärinä;
 • hilseily;
 • äkilliset lämpötilan ja kosteuden olosuhteissa ylläpidon aikana;
 • syntyminen pieni kutistuminen, jne.

Erilaisia ​​muodonmuutoksia ja halkeilua kitti kansi voi esiintyä johtuen noudattamatta jättämisen sekoitussuhteet ja perän. Oikea asento, joka kykenee lasikuitu raudoitusverkkoon sijoitettu sisällä kitti kerros.

Katsottu materiaali toimitetaan rullina metrin leveys. Kuten rainojen hyödyllinen, kun vahvistavia täyteaineita laite poikki käsiteltävän pinnan. Kulmien melko kapea väliset liitokset vaippa levyjen ja pieniä murtumia, ja vahvistaa ns kaltevuus myönsi serpyanka - saman maskin verkkoon, mutta valmistettu nauhojen leveys 45 220-250mm. Ne kelataan puolan muotoinen jäykkä renkaita.

Vähittäismyyntiä serpyanka on eri pituisia. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan viettää materiaalia.

Toinen tyyppi peittäminen verkkoon on spider nonwoven, tai lasikuitua - saadun materiaalin puristamalla ohuin, satunnaisesti jäsennelty alue lasikuitujen. Vahvistava materiaali tunnusomaista alhainen hauraus ja selvä paksuus, joten sitä käytetään usein paikoissa, joissa algeziya täyteainetta perusmateriaali voi olla liian alhainen. Näissä tapauksissa ensimmäinen tarttuneen pinnan lasikuidusta, ja sitten - kerros kitti. Suuri leveys rullat kuitukankaiden määrittää suorittamisen helppouden takia suuria määriä koristelu.

Verkkomainen vahvistusaine on asetettava kipsi kohdistuksessa kerrokseen. Tämä sääntö ei koske Lasihuopaan rakenteellisesta erilaisuudesta, ja siksi - mount tekniikkaa. Ja tämä siitä huolimatta, että sitä pidetään eräänlaisena rajauksella verkkoon.

Alkuvaiheessa valmistelee pinta on puhdistettu pölystä ja käsitellään sopivalla aluketta. Seinät ja katot antaa kuiva ja sitten edetä soveltamista lähtöaineena kitti kerros. Vahvikeverkon käytetään välittömästi, kun taas muovi massa pysyy taipuisa. Muuten materiaali seinälle tai kattoon, eivät saa vakiinnuttaa. Lommo verkkokangas tai nauha on suositeltavaa lastalla, joka kykenee ei vain tasaisesti hukkua lujittavan materiaalin "elin" kitti, mutta enimmäismäärä se koko alueelle.

Seuraava, yli mesh jaettiin toisen kitti kerros. Toisaalta, se olisi mahdollisimman ohut, kun taas muut - saa antaa aukkoja tai kuvioituja visuaalinen ilmentymä lasikuitua kankaalla. Työ on tehtävä, aseistettu laaja lastalla.

Mitä lähempänä ulkosivulle kitti kerroksen olisi vahvikeverkon, sitä vähemmän tilaisuus ulkonäkö halkeamia tulee jäljempänä.

Kuivaamisen jälkeen toinen kerros täyteainetta, sen pinta kiillotetaan, jonka keskimääräinen rakeen hiekkapaperilla kuluttavaa. Sitten, seinään tai kattoon levitetään poistaa pölyn ja jälkimmäinen, viimeistely kerros tarjoaa lopullisen kohdistuksen tasossa. Putty Ennen maalausta uudelleen käsitelty hiekkapaperilla, mutta se - hienojakoinen.

Määrätä verkkoon pieni leveys, niin myös liimakerroksella, on paljon helpompaa kuin kanssa terät. Tässä prosessissa, jossa valmistetaan alusta on valmistettu:

 • injektointi nivelet;
 • lisäpuhdistusta hoidetulla alueella lialta ja pölyltä;
 • pohjamaali.

Kuivapintakäsittelyprosessissa serpyanku liittää nauhan, joka on peitetty kerroksella kitti. Levitä massa olisi hieman vaivaa kaikki solut peittäviä ruudukon täyttyvät kokonaan muovista seoksella. Lähteä pienimmätkin huokoset eivät ole sallittuja!

Päällyste verkkoon toinen täyteaine kerros voi välittömästi. Kulmiin ja nivelet tarkastella täydellinen, tasoittaa maaliin koostumuksen tulisi olla huolellisesti käyttäen tarvittaessa kulma tai laaja lastalla. Jälkeen lopullinen kuivaus planarization kerros säädetään valoa hiontaan. Vasta tämän jälkeen prosessi on lupa siirtyä seuraavaan vaiheeseen viimeistely.

Tarkemman ja luotettava käsittely ulkonurkkiin kehotetaan ostaa metallista tai muovista kulmat liimattu niitä serpyanku. Lisäelementtejä voivat suojata ulkonevan osan seinämään hakkeen satunnaisesti kaatuu. Sisänurkissa tällaista suojaa ei tarvita.

Munivia steklopautinki voi sanoa vain muutaman sanan. Kuten aikaisemmissa tapauksissa, vastepinnat puhdistetaan pölystä, liasta ja eri esikäsiteltyjä. Mutta ne hoidetaan myös liimakoostumus maalaustela. Lasikuitukangasta suoristettu välittömästi levitetään seinään tai kattoon pysähtyä toisiinsa ainakin 5-7cm. Pohjaan lujittavan materiaali puristetaan sama rulla, joka aikaisemmin liimakerroksella.

Suojella malleja anna kuivua kokonaan. Termi on yleensä merkitty valmistajan pakkauksessa liimakoostumuksen. Päättynyt pintakäsitelty täyteainetta 2-3 kulkee, riippuen prosessin vaatimuksista ja edelleen viimeistely vaihtoehtoja. Päättyy sykli tasaus vahvistettu kerros lopullinen hionta. Seuraaja viimeistely huoneeseen.

Tarvittaessa rajauksella verkkoon

Maali lasikuituverkkoa käytetään pääasiassa aikana rappaustöiden. On tarpeen estää leviämistä rakennuksen rakenteita nivelet seinät ovenkarmit, katto ja lattia jne

Maali grid (serpyanka), jossa solun 2h2mm välttämätön rakennustoiminnassa tiivistämiseksi halkeamia kattoon, kipsilevyä nivelet, kuitulevy, lastulevy, jne. Tämä vahvistava aine on tarkoitettu parantamaan laatuominaisuuksien käsitellyn pinnan. Se suojaa paitsi seinää vaurioilta, mutta myös teknologisen avioliitot ja jopa lämpötilan muutokset.

Rajauksella ruudukko on samat ominaisuudet kuin millään muulla vastaavalla erityistä rakennusmateriaalien. Se on valmistettu lasikuidusta, joka on edelleen kierretty ja kyllästetty erityinen aine, kestävät emäksisessä ympäristössä. Tällainen verkko on välttämätön adheesion parantamiseksi materiaalien, hyvin olettaa, että kuorma lisää pinta kulutuskestävyys. Se on ei-palava, palamaton, kestävät pakkasta, myrkytön, ympäristölle turvallinen. Kuitenkin suorittaakseen tehtävänsä, se täytyy sijoittaa oikein. Sen on sijaittava kerrosten välissä pikemminkin liuoksena kuin pinnan ja täyteaineen (kipsi).

Koosta riippuen solujen Paint verkoissa käytetty rakentamisessa eri tarkoituksiin. Voi myös jossain määrin erilaista ja tekniset tiedot. Ulkoisesti se muistuttaa sideharso. Työskenneltäessä sisällä tai ulkona on usein lujittava elementti. Jos tarpeen, se voidaan käyttää muihin tarkoituksiin: kipsi seinät, laite eristys järjestelmät, laatta laskeminen, ulkoisen suojakerroksen muodostumista. Grid mahdollistaa huomattavasti lisätä vahvuus käsitellyn pinnan ja tehdä se kestää paremmin murtumista. Toinen plus materiaalin - seokset päälle makaamaan tasaisempia.

Käytä rajauksella verkkoon ja viimeistely ikkuna- ja oviaukot aikana koriste kunnostustöiden sekä linjauksen itsetasaava kerroksissa. Se on erittäin helppokäyttöinen: vain täytyy laittaa se liimaa (kuten PVA, tai minkä tahansa muun liima-seos), ja venyttää mille tahansa pinnalle, ja sitten päälle kanssa kipsi tai muiden rakenteiden seos.

Tärkein laadun ilmaisin grid - suhde vetolujuus. Solun koot ovat melko pieniä, ja on 2x2 mm. Se on vahvistettava lujuus liuosta (kitti), ja muita erilaisia ​​työtä, jossa levitetyn maskin verkkoon.

Ostaa tänään, ehdottomasti missään rautakaupasta tai tilata verkkokaupastamme toimitus. Valitse materiaali tarvitset riippuen pohja ja vahvistaminen. Useimmiten nettokasvu suojelua, restaurointi ja koristepäällysteet seinälaasti- työn vahvistaminen seinät ja katot, nivelten laatat, työtä julkisivun eristys, myös vahvistamaan lattioiden tai annetun vedenpitävä katto.

1