Maukasta rypäleet

Maukasta pöytä ja viinirypäleet

 • Katso koko kuva

Mitä hän todella maukkaita viinirypäleitä?

Johtajat joukossa viiniköynnöslajikkeista

Lukumäärää hetkellä tunnettujen rypälelajikkeista ylitti tuhat, ja jokainen niistä on oma ainutlaatuinen "kierre". Keskuudessa tämä runsaus on lajeja, joiden marjat terää lähes kaikille.

Mitä hän todella maukkaita viinirypäleitä?

Jopa yksinkertainen pohdiskeluun nippu luo sielu tunne iloa. Ei ihme joku sanoi kerran, "Rypäleet ensin syömään silmillään ...". Kuitenkin yhtä iloa tuo maku ja tuoksu marjoja.

Paras lajikkeiden viljelyn - on kiehtova harmonia ulkonäkö ja rikas sisäinen sisältöä.

Erilaisia ​​makuja Grape ystäville mieltymykset vaikeuttavat valita johtaja. On vaikea määrittää, mitä kriteereitä arvioida Berry. Lisäksi sinun pitäisi valita yksi prioriteetti, joka täyttäisi enemmistö tuntijoiden kulttuuria. Kuluttajat kiinnittävät huomiota sokeripitoisuus, olevan massan sakeus, ihon paksuuden, aromi, maku, väri.

Valita parhaiten ansaitsevan luokan, meidän on ymmärrettävä niiden monimuotoisuutta. On ruokailu, viini, ja tekninen, monipuolinen tyyppisiä viinirypäleitä. Jokainen niistä on ainutlaatuinen. Etuna ensimmäinen - mehukas ja maukas laadukkaita hedelmiä. Nippuina toinen pienempi, mutta hyöty johtuu erinomaisen maun. Tekniset viinirypäleet käytetään raaka-aineena mehut. universaali laji marjat syödään tuoreena ja käsitellään. hyvin vaikeaa, koska suuri määrä rypälelajikkeista valita maukasta, koska jokainen kuluttaja mieltymykset tässä suhteessa.

Tällaiset nippuina ovat houkutteleva ulkonäkö, arvostetaan korkea makuominaisuudet. Ne koristavat tahansa taulukossa. Ihanteellista marjat hämmästyttää kirkas, tyydyttyneitä paletti. Käytä niitä erityisesti tuoretta.

1

Erityisen suosittuja lajikkeita:

 • Arcadia. Hyvin aikaisin viinirypäleitä. Sisällä 115-125 päivää, voit leikata kypsä nippuina. Ne ovat suuria: keskimäärin 500-700 g, on jättiläiset enintään 2 kg. Sydän-marjat liian suuri (7-15 g). Heidän vahva, mutta ei liian paksu iho mahdollistaa kuljettaa viljelykasvien ilman tappioita. Sokeripitoisuus - 15-16%.
 • Rizamat. Rypäleet kypsyvät varten 130-135 päivää. Vaaleanpunainen lieriömäinen marjat peittää ohut iho, joka voidaan helposti syödä. Tiheässä rapeita sellun eivät tunne luut (jokainen rypäleen 3-4 kpl). Sokerin pitoisuus on - 23-25%.
 • Muscat Hamburg. Viiste klusterit ovat melko suuria. Violetinsiniset marjat tiheän kiiltävä pinnoite. Viinirypäleet on miellyttävä maku hienostunut muscatin maku. Peel paksu. Sisällä - 2-3 suhteellisen suuri siemen.
 • Tayfi. Medium density kartiomainen nippuina ovat suuria kooltaan ja painoltaan (19x27 cm, 480-550 g). Soikea marjat ovat yläreunassa on matala ura. Väri hedelmän - tumma pinkki ripaus violetti. Paksu, joustava iho näkyviä pisteitä ja vaha pinnoite. Sisäpuolelta se syvän punainen. Rapeita lihaa hieman kirpeä, miellyttävän raikas maku.
 • Harold. Hyvin varhaisessa hybridi viinirypäleet. Amber soikea marjat kypsyvät jo heinäkuussa 25. päivä. Houkutella vahva moscatel aromi. Paino nippuina - 0,5 kg.
 • Bulgariassa. Se kuuluu alussa laatuja. Jo suuri marjat voivat kokeilla ensimmäisellä puoliskolla elokuussa. Paletti - neutraali, vaaleanpunainen sävy. Hauraan ohut iho ei tunnu syödessä. Täyteläinen mehukas massa on miellyttävä muskottipähkinä maku.

Sato parhaista taulukon viinirypäleiden - suuri, houkutteleva katsomaan ja herkullisia rypäleitä.

Useimmat viljelijät viljellä viinirypäleitä viinin. Siksi nämä lajikkeet ovat hyvin suosittuja. Maailman suosituin laji:

 • Isabella. Keskisuuret klusterit koostuvat musta, sinertävä sävy marjoja. Paksu iho näkyvissä tiheä valkoinen pinnoite. Lakka hieman limakalvojen massaa, näyttää siltä, ​​että tämä mansikka. Myöhäinen arvosana: nippuina kypsyvät noin 180 vuorokautta. Aloittaa korjuu syyskuun lopulla.
 • Chardonnay. Universal luokalla. Kulttuuri kehittyy menestyksekkäästi kaikissa sääoloissa. Raaka-aineet valkoisen Burgundin viinejä. Samppanja on valmistettu valkoisesta rypäleistä. Massa marjat - noin 3 g ja klusterin - 180 g
 • Bianca. Varhainen viinirypäleet, hedelmällinen ja hedelmällistä. Sweet ja mehukas massa on viini harmoninen ja täynnä makua, joka riippuu viininviljelyn alueella. Tuntui kukka, eksoottisia ja hunajainen toteaa.
 • Valtionhoitaja. Lähi-hybridi lajike, kasvattaja Saksan kasvattaja. klustereita kohtalainen tiheys on lieriömäis muodossa. Maista pyöreä musta marjoja epätavallisen yhtenäinen. Niiden paino - 1,5 g mehukas liha täyteläisiä värejä peittää ohut iho. Sokerin määrä - 20-22%.
 • Pinot Noir. Pienempi lieriömäinen klusterit kasvavat pituudeltaan 7-12 cm Niiden leveys -. 5,8 cm: n halkaisija tummansininen marjat -. Noin 15 mm. Heidän ohut mutta vahva iho näkyvän siniharmaa patina. Tekstuuri liha on hyvin mureaa. Rypäleiden seisoo väritön mehua.
 • Cabernet Kortis. Keskikokoiset, löysät nippuina kypsyvät aikaisin. Pyöreän violetti marjat tuottaa laadukkaita viinejä, joilla on vahva tuoksu. Sokeripitoisuus - 19-21%. Versot immuuni, härmän ja harmaahomeen.

Grow talon rypälelajikkeista, voit nauttia mehukas marjoja ja keitä herkullinen juoda.

Viljelyyn viinirypäleiden avulla saavutetaan erinomainen herkkua ja paljon positiivisia tunteita. Tärkeintä - valita erilaisia ​​"oman" laadut, mikä näyttäisi kaikkein herkullisia.

Lisätietoa löytyy videon.

 • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentteja

Mielenkiintoisia poikki puutarha ja puutarhassa

Foorumi on kysymys vastaamatta, auttaa osallistujia, ja he auttavat sinua.

Nyt esitettävät

(C) 2012-2018 MegaOgorod.kom - lehdessä kesäasukkaita ja puutarhurit.

Maukasta syötäväksi tarkoitettuja viinirypäleitä. Useimmat rypälelajikkeista istutettavaksi maassa, juoni

Mikä on paras rypälelajike? Mikä on kaikkein herkullinen rypäleen? Miten välttää virheitä valitessaan parhaita lajikkeita ja hybridit rypäleitä (arvosanojen), istutukseen puutarhassa?

Tämä artikkeli on tarkoitettu niille, jotka haluavat istuttaa viinirypäleitä lopullisesti. Onhan siitä istutus ensimmäisen signaalin marjoista saat maistaa, pidetään parhaassa tapauksessa kaksi tai jopa kolme, neljä vuotta. I, esimerkiksi ennen löydy "kaikkein herkullisia rypäleitä," lukea lukemattomia foorumeita ja kirjallisuuden keskustellut useiden viljelijöille ja juuriltaan lähes kaksi tusinaa pensaat ovat olleet pettyneitä.

Jos päätät ryhtyä viljely palkitsevinta ja reagoivat hoitokulttuuria, sinun täytyy valita lukemattomia lajikkeita saatavilla markkinoilla, kuten lajikkeita, mikä ilahduttaa sinua hieno, hyvä maku ja samalla ovat vastustuskykyisiä tautia.

En aio ryhmään lajikkeiden tärkeysjärjestyksessä ja paikkoja, yhdestä kymmeneen, kaksikymmentä. Minulla on ne jaetaan kolmeen ryhmään, ja teet vaikeita valintoja itse. Vaikeaa, koska monet lajikkeet ovat ainutlaatuisia ainutlaatuinen maku ja aromi. On esimerkiksi kaikki samaa, miten voidaan selvittää yksi mestariteoksia paras - "Venuksen syntymä" - Sandro Botticellin, "Madonna Litta" - Leonardo da Vinci tai "Sikstuksen Madonna" - Raphael. Vaihtoehto ei ole mahdollista, koska Kauneus on monitahoinen ja monipuolinen.

Niin, tässä on maukasta viinirypäleitä (minun "subjektiivinen" lausunto, lausunto ystäväni ja sukulaiset, monet viininviljelijöiden, jonka kanssa viestitään suullisesti ja etänä ja useimmat tuomarit - lapseni ja ystäväni).

Upea ja ainutlaatuinen maku: Rochefort Tason, KM Säteilevä, Shiny, KM Luvulla, Gourmet aikaisin (GF 1-12), Ruslan (sinun täytyy odottaa hedelmiä sävyt, erittäin hedelmällistä, muista kasvi), Annie.

Unohtumaton ja hieno maku: Libya, Bazhen (tarvitse odottaa kirsikka sävyjä), Hope EPA, Pretty Woman (vastaa täysin nimi - lisäksi maittavuus, ihailla mielestä klustereiden).

Hyvä maku: Rizamat, kielo, Monarch, KM Velez Kesha, Original (istua alas, koska myöhemmin).

Edellä luokalla, otin pois käytännössä kymmenen vuotta. Keskeiset valintakriteerit lisäksi makuominaisuudet - vastustuskyky tauteja (Tason, KM Radiant, Libya, Rizamat - ovat suhteellisen vakaita), ei ole taipumusta halkeilua.

Valitettavasti monet herkullinen lajikkeet ovat alttiita halkeilua ja syöminen ampiaisia ​​(Prometheus jne). Siksi suosikki on suojattu loputon, joskus tehottomia, sota tautia ja ampiaisia, roosting viiniköynnösten alla perhonen net ja sumutin. Anna hoito rypäleet muuttuu mukava harrastus, ja rypäleet on aina kiittää siitä.

Grow, pitää hauskaa ja raduyte muut!

 • Grape alueet "
 • Rypälelajikkeista »
 • Talk lajikkeet (Valvojat: Vladimir, Sofia Kovalevskaya.) "
 • Maukasta rypäleet

Aihe: maukasta rypälelajike (Luettu 25536 kertaa)

0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.

Sivu luotu 0.128 sekunnissa. Tiedustelut: 72.

1