Mallit mosaiikille

Piirustukset mosaiikille: 2 tapaa laskeutua aloittelijoille

Käytä piirustuksia mosaiikkiin, voit koristella sisustuksen kauniisti ja tyylikkäästi Nykyään pieniä lasipaloja, kiveä, sävyä, metallia, keraamista materiaalia tai puuta, voit luoda mosaiikkilevyn, joka sopii melkein mihin tahansa pintaan. Mosaiikki on yleinen huoneen sisustuksen aikana ja sitä käytetään mihin tahansa tarkoitukseen. Kaikki mosaiikki, tämä on tietty malli, joka koostuu suuresta määrästä pieniä yksityiskohtia. Huolimatta siitä, että nykyaikaiset valmistajat tarjoavat laajan valikoiman valmiita tuotteita, lisäksi ne ovat jopa tilaustyöntekijöitä, monet haluavat luopua luovuuden voimasta ja luoda omaperäisen mestariteoksen.

Kuvia mosaiikista: mistä aloittaa

Pidät mieluummin mosaiikista, mutta et tiedä, miten pääset alkuun, ja luulet sen olevan kallista? Vauhtia voimme vakuuttaa teille, että kaikki on yksinkertaista, ja sen lisäksi, että luodaan sellainen loisto kuin mosaiikki omalla kädelläsi, säästät budjettisi.

Lasketaan aloittelijoille kaksi tapaa:

 1. Suora. Tällöin kappaleet asetetaan suoraan pinnalle.
 2. Käänteinen. Kaikki yksityiskohdat on asetettu ja liimattu etupuolelle paperille tai liimakalvolle.

On olemassa useita tapoja asettaa mosaiikki, jonka voit valita oman harkintasi mukaan

Määrität, mikä menetelmä sopii sinulle paremmin. Työskentely suhteessa mosaiikkiin ei eroa pulmien kokoamisesta. Kerää vain valitsemasi kuva eri tai samanmuotoisista palasista.

Jos aloitat työskentelyä mosaiikkien kanssa, asiantuntijat suosittelevat yksinkertaisia ​​pieniä järjestelmiä, joissa ei ole niin paljon värejä. Monimutkaisempia järjestelmiä varten on parempi jatkaa, kun saat enemmän kokemusta.

Huomaa, että mitä yksityiskohtaisempia tietoja, sitä suurempi kuvio on. Aseta suuret osat paremmalle etäisyydelle toisistaan, joten lopputulos näyttää onnistuneemmalta.

Ensinnäkin, on parempi olla hankkimatta monimutkaisia ​​elementtejä, käytä vain lasia ja peiliä.

Kuva "mosaiikki": tärkeimmät esteettiset ominaisuudet

Ei voida sanoa, että huoneen tarkoitus rajoittaa mosaiikin esteettisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi lasten mosaiikki, lasten maalaukset ovat erityinen sisustus, olohuone tai makuuhuone voidaan valita perustuen tämän huoneen omistajaan. Epätavallisen ja tehokkaasti näyttää erilaisia ​​huonekalujen värejä sisältävää mosaiikkia. Ei ole myöskään harvinaista löytää mosaiikkia peileillä tai takaportaalilla.

Kaunis mosaiikki kykenee täydellisesti koristelemaan keittiön sisätilat

Voit olla vakuuttunut siitä, että mosaiikki on vain joukko absurdeja neliöitä keittiössä, mutta niillä, joilla on esiliina mehukas hedelmien tai rehevien kukkakimppujen muodossa, voi kyseenalaistaa kanssasi.

Upeat koriste-elementit, jotka ovat mosaiikissa, voivat koristella ruokasalin tai keittiön sisustuksen.

Mosaiikkikuvio on yksinkertaisesti korvaamaton kylpyhuoneessa. Se luo ainutlaatuisen kodikkuuden ja mukavan ilmapiirin. Mosaiikin esteettiset ja toiminnalliset ominaisuudet eivät ole huonompia kuin laatat, mutta lisäksi niillä on erinomainen koristeellinen vaikutus.

Jos olet kannattaja mosaiikissa huoneessa, mutta et vielä tiedä, miten pääset alkuun, voit parhaiten hyödyntää valmiita järjestelmiä. Ja taitoihin tulee aikaa.

Ominaiset mosaiikkit: piirustukset ja suunnitelmat

Ennen kuin aloitat mosaiikin asettamisen, sinun on harkittava huolellisesti läpi kaikki yksityiskohdat ja esitettävä lopullinen tulos. On parasta, jos luotat järjestelmään, joka alunperin sijaitsee paperilla. Tällä hetkellä voit luoda mosaiikkia erityisellä ohjelmalla, joka voi siirtää jopa valokuvasi paperille. Ohjelma on suunniteltu käytettäväksi myös aloittelijoille.

Luonnollisesti mosaiikki voi olla jopa kaoottinen ilman kaavioiden laatimista. Mutta jos sinulla ei ole tarpeeksi kokemusta, tulos ei välttämättä ole odotustasi.

Tee sisustuksen luova ja epätavallinen omiin käsiisi käyttäen mosaiikkia

Jos työmaa on suuri, luonnosvalmistelu on pakollista. Valmis kaavio esittää paitsi yksityiskohtia myös niiden numerointia niin, että pakkauksen aikana ei ole sekaannusta.

Mosaiikki asetetaan seuraavan algoritmin mukaisesti:

 1. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on laimentaa ratkaisu. On toivottavaa ostaa erityinen yhdiste liimausfragmentteihin.
 2. Järjestelmän mukaan yksittäisiä palasia sijoitetaan pinnalle. Aloita työskentely paremmin suurilla paloilla, täytä tyhjät tilat pienillä yksityiskohdilla. Jos suunnitelmilla on mallin ulkoasu, ne on tehtävä ensin.
 3. Voit käyttää liimaa monin tavoin. Ensimmäinen on levitysratkaisu koko pinnalle, mutta se on suunniteltu ammattimaiseen ja nopeaan työskentelyyn. Toinen tapa on soveltaa ratkaisua kullekin yksittäiselle osalle, ja se on erittäin kätevä vaaka- ja suurille pinnoille.
 4. Kun kaikki kappaleet on asetettu, ne on jätettävä vähintään yhden päivän ajan. Tänä aikana kaikki kappaleet on kiinnitetty kunnolla.
 5. Kun työ on kuivunut, voit aloittaa lohkeamisen. Liuoksen määrä riippuu siitä, kuinka mosaiikkielementit liitettiin. Jos ne hukkuivat liima-aineeseen, rahat tarvitsevat vähän, ja jos liimattu palanen, injektoinnin määrä on paljon suurempi.

Viimeistelyn työstäminen tapahtuu kumitulpan avulla. On erittäin tärkeää peittää mosaiikin pinta siten, että vain yläosat ovat jäljellä. Kun laastia levitetään, se jätetään 30 minuuttia, sitten koostumus pyyhitään kostealla liinalla.

Tämä on koko mestarikurssi mosaiikista. Laattojen tai rikkoutuneiden lasilevyjen mosaiikkiluonnokset mahdollistavat minkä tahansa kuvion, geometrisen kuvion tai koristeen millä tahansa tyylillä. Esimerkkejä ja näytteitä voi nähdä Internetissä.

Miten piirtää mosaiikki: tärkeitä asioita työstä

Mosaiikki, tämä on tietty malli, joka on luotu pienistä yksityiskohdista, jotka on kiinnitetty liimalla pohjaan.

Mosaiikki pidetään kestäväksi ja sen muotoilu voi olla erilainen, kauneimmista esimerkeistä löytyy erikoiskirjallisuudesta tai verkosta.

Jotta voisit aloittaa mestariteoksen pienistä komponenteista, sinun on tiedettävä, miten lopputulos näyttää, joten ennen laskennan aloittamista sinulla on oltava yksinkertaisin järjestelmä. Voit myös käyttää malleja ja stensiilejä paperista. Ne voidaan myös luoda improvisoiduista materiaaleista, mutta paperiorganisaatio on yksinkertaisin.

Ennen kuin aloitat piirustuksen ja muokkauksen, on parasta ensin valmistaa materiaaleja ja työkaluja töihin

Voit luonnollisesti piirtää minkä tahansa maalauksen kynälläsi ja täyttää sitten luonnoksesi tarvittavan koon ja värin mukaisella mosaiikilla. Ensimmäinen kerta, ihanteellinen tulos ei välttämättä toimi, mutta vähitellen, kokemuksen hankkiminen, voit tehdä työn paremmin ja paremmin.

Erityisen tärkeitä ovat teokset, joita ei toteuteta järjestelmän mukaan, koska kaunista improvisaatiota arvostetaan paljon enemmän kuin työskennellä suunnitelmassa.

Sinun kykymme luoda ei vain erillistä elementtiä seinälle, vaan myös järjestää todellinen kuva, joka voidaan siirtää huoneesta toiseen ja luoda ainutlaatuisen muotoilun.

Kaunis piirustuksia mosaiikoille (video)

Piirustusten suunnitteleminen mosaiikista on hyvin monimutkainen ja pitkällinen prosessi, etenkin niille, jotka kohtasivat tällaista työtä ensimmäistä kertaa. Mutta jos katsotte, että tämä on kiehtova prosessi, jonka ansiosta saat ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen prosessin, kannattaa työskennellä luomalla. Jos olet faneja luovasta korjauksesta, suosittelemme, että kokeilet itse luojaasi ja luota mosaiikkimestari.

Värillisen paperin mosaiikki, paperi-mosaiikki omalla kädelläsi

Värillisen paperin mosaiikki on loistava tapa viettää hyvää aikaa koko perheen kanssa. Ensinnäkin se parantaa viestintäsuhdetta lapsen kanssa ja toiseksi vauhdittaa vauvan käsien hieno-motoristen taitojen kehittämistä. Joten, ratkaiset kaksi ongelmaa kerralla: pelatkaa yhdessä lapsen kanssa ja tämän pelin ansiosta - anna lapsesi värejä.

Värillisen paperin tavallisten artefaktien lisäksi on olemassa myös erilaisia ​​hienostuneita paperinvalmistusmenetelmiä. Esimerkiksi tyttärenne, peruskoulun oppilaan kanssa tehty käsityönä valmistettu quilling auttaa sinua viettämään tylsää iltaa hyvin.

"Rypytetty" mosaiikki paperiarkista omalla kädelläsi

Helpoin tapa luoda sovellus lapsen kanssa on paperi-mosaiikki soveltaa "revitty" mosaiikin tekniikkaa. Mitä tarvitsemme tästä? Ota värillinen paperi ja repäise se kappaletta. Seuraavaksi, yhdessä vauvan kanssa, liimaa ne perinteiseen stensiiliin tietyin värein. Piirrä puuttuvat osat huovutuskynällä. Se on kaikki! Rypytetty mosaiikki on valmis!

Kuinka tehdä mosaiikki omalla kädelläsi?

Kuten olette jo huomanneet, värillinen paperi on erinomainen työkalu, jota voidaan käyttää opetukseen, mutta mielenkiintoisia opetuksia lapsesi kanssa peruskursseista. Mielenkiintoinen muunnos on varsin tavallinen paperi. Tällaisen mosaiikin monimutkaisuus koostuu yksityiskohtien määrästä ja koosta ja myös kuvion koosta kaavion pohjalla. Voit ottaa minkä tahansa kuvan, tulostaa sen ja käyttää sitä luoda mosaiikki.

On tarpeen leikata värillinen paperi minkä tahansa muotoisen ja koon omaaville mosaiikkileikkauksille. Jotta työ näyttää epätavalliselta, ota muutamia sävyjä eri väreistä.

Valmistele pinta työtä, malleja, papereita ja erikoisliimaa. Pyydä lapsia asettamaan mosaiikkikappaleet jättämättä ääriviivoja. Aluksi ehkä hän tarvitsee apuasi, mutta kun opit, huomaat, että lapsi on alkanut hallita itseään ja pyytää yhä monimutkaisempia kuvia.

Jotta fake näyttää laadullisemmalta, On suositeltavaa, että jokaisen kappaleen levittämisen jälkeen pyyhi työpinta kuivalla kankaalla (erityisesti käytettäessä PVA-liimaa).

Galleria: värillisen paperin mosaiikki (25 kuvaa)

Pahvimosaiikki omilla käsillä

Sovellusten luominen on aina erittäin mielenkiintoista, koska voit käyttää perustana jotain tarinaa tai yksittäisiä esineitä, voit luoda piirustuksia kynällä tai ottaa valmiita malleja. Työmateriaaleja löytyy lähes kaikista myymälöistä alhaisella hinnalla, joten voit hakea sovelluksia myös perusluokissa.

Tavarat, paperista - on hauska ja yksinkertainen tekniikka, joka pystyy käsittelemään jopa lasten esikouluikäisten sekä lasten ensimmäisen luokan, koska pääosa työstä tehdään ilman saksia.

Soveltaminen sientä mosaiikki tekniikka omin käsin.

Materiaaleja, joita tarvitaan:

 • Kyniä.
 • Pahvia.
 • Värilliselle paperille viisi eri väriä.
 • Erityistä liimaa.
 • Malli.

Tehtävän kuvaus: Näytä tai tulosta pahville sieni kuvaa.

Viiden säiliöt pick käsittelee väri paperille erikseen kutakin väriä:

 • Sky - sininen väri;
 • Cap sieni - ruskea väri;
 • Konepellin alla - vaaleanruskea;
 • Leg - yellow;
 • Grass - vihreä.

Puolestaan ​​alkaa tarttua ääriviivat hattu, jalka, ruoho, taivas ja jäänteitä make "maa", se on parempi ottaa vaalean ruskea väri, jonnekin kiinnitä keltainen arkkia.

Sulkemisen jälkeen sieni mosaiikki, voit mennä suunnitteluun taivaan ja maan. Koristella alkuun arkin vaaleansininen, taivaalle. Ja alareunassa paikka värillinen paperinpaloja, simuloidaan putoavat lehdet. Luo yhdistelmä laitetaan puristimeen yöksi.

Tällainen kaunis applikaatio voidaan esittää opettajalle luokkahuoneessa tai muulla loman postikortin.

Yritä treenata tekniikka tehdä mosaiikki tehty paperista, ja ihastut! Se on hauskaa ja tärkeää liikkuvuutta.

Soveltaminen kasviksia kädet.

Materiaalit ja työkalut, joita tarvitaan:

 • Valkoinen pahvi.
 • Terävillä saksilla.
 • Erityistä liimaa.
 • Markkereita.
 • Maalit ja harja.

Askel askeleelta luominen käsityön.

Valmistele tarvittavat materiaalit ja työkalut. Ottaa työtapoja. Leikkaa tomaatti ja porkkana ja keppi valkoinen pahvi. Alkaa luoda väri tomaatteja. Luoda mosaiikki sovellus tekniikka, meidän leikata nauhan leveys on 0,5 cm, ja sitten se leikkaa ne neliön tai suorakaiteen muotoon.

Vuorostaan, liimaa pieniä osia piirustuksen tomaatit, väliin jää rako osien noin yksi mm.

Paperi vihreä väri me leikata pieniin osiin ja liittää ne verholehdet. Värit koristella taustalla työn, jakamalla se kahteen hiukkasia. Meidän täytyy laittaa tomaatti pöydälle. Näin ollen, alaosa väärennös olisi jäljitellä taulukon yläosassa seinä on simuloida työtä. Mustalla tussilla vetää ulos ääriviivat tomaatti.

Valkoinen guassi tekee häikäisyä valolta ja musta kuvaavat varjo. Wall koristella merkki "Brick". Outoa työ on tehty! Samoin teemme ja porkkanat.

Kaavoja mosaiikki

Kehittäminen, koulutus lasten syntymästä

 • Olet tässä:  
 • tärkein
 • pelaaminen kehittää
 • Kehittäminen hienomotoriikan
 • Mallit mosaiikki 1

Pelit mosaiikki on erittäin lapsirakas. Ja se on hienoa, koska lasten mosaiikki ei ole vain viihdettä, vaan myös kehittää hienomotoriikka ja visuaalinen-avaruudellinen hahmottaminen kyky, mielikuvitus, huomio, kombinatorisista kykyjä.

Mallit leikkii mosaiikki auttaa myös vahvistamaan lapsen päävärit.

Tallenna Tallenna Tallenna

Tämä sivusto on isännöi palvelimilla TheIDEAHosting:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin