Makuuhuoneen Dyatkovo luettelo kuvia ja hintoja

"Dyatkovo Kalusteet": yleiskuva virranoton ja vertailu uusien tuotteiden

Tyylikäs makuuhuone Avaran huoneessa

Laatuhuonekaluja - pantin mukavuutta ja kodin mukavuudet. Harkitsee hakemistoon hintojen huonekalutehdas «DMI Dyatkovo", voit valita sarjaa huonekalut kaikissa tiloissa ja mahdolliset tyylillisiä toteutus. Valikoima tarjoama valtava sarjaa, heidän tyylinsä on hyvin maustettua, ja hinnat eivät pelota.

Olohuone minimaalinen kalustesarja lämpimillä väreillä

Corner sisääntulo lukuisia kaappeja omaksuttuja valkoinen

Lasten tilaa kahdelle vähimmäismäärällä huonekaluja

Luxury keittiökalusteet ja tyylikäs moderni sisustus

«DMI Dyatkovo" - huonekalujen tuotemerkki, joka on pitkään vakiinnuttanut asemansa Venäjällä. Huonekalut on valmistettu samassa kaupungissa. Yhtiö kutsuu itseään johtava integroitu suunnittelu asuntojen kalusteet, onko kyseessä suuri talo tai asunto tornitalo. Tämä tarkoittaa sitä, että virallisilla verkkosivuilla "huonekaluja Dyatkovo" löydät laajan valikoiman kalusteita eri luokkiin.

Modernit huonekalut huoneistoja ilmaisella suunnitteluun

Mielenkiintoinen makuuhuone sviitti kiiltävä kaappi, vaatimuksia käytetään väliseinien

Corner vaatekaappi käytävällä voi säästää tilaa joillekin Koristetakeet

Ostaa huonekaluja tuotemerkin voi olla Venäjällä (yli 400 salongit) ja sen jälkeen. Tuotemerkki orgaanisesti yhdistyvät laatu, toiminnallisuus, esteettisyys ja käytännöllisyys.

Kiinnittää huomiota! Kokoelmia "Dyatkovo Huonekalut", joka voidaan valita virallisesta luettelosta, ovat ryhmä suunnittelijoita eri maista, mutta jokainen kaappi, keittiö, sänky kuluttajien tarpeita vastaavia.

Dyatkovo kalusteet: katalogi kanssa hinnat ja tarjoukset

Virallisilla verkkosivuilla «DMI Dyatkovo" ovat saatavana luettelo, tuotteiden hinnat, mutta ennen kuin teet tämän, on tarpeen oppia ominaisuuksia tämän huonekaluja. Tärkein "temppu" tuotemerkin - lukuisat valmiita ratkaisuja eri huoneisiin talossa. Mikä tekee mahdolliseksi säästää aikaa elvyttämiseen makuuhuone, olohuone, eteinen.

Peli vastakohtien tilava makuuhuone pienasunto studio

Keskeisimmät Käytännölliset kalusteet vauvan huoneen

Korvata Neuvostoliiton "seinät" tulee vähemmän massiivisia, mutta käytännön huonekalut olohuoneeseen

Tärkeintä on, että huonekalut «DMI Dyatkovo" katalogista on modulaarinen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tilaa niin paljon kuin mahdollista, uusien ratkaisujen ja kokoonpanoja. Lisäksi, ei ole ongelma lisättyjen muiden elementtien samasta kokoelma - ne helposti sovi sisätilojen linja.

Harmoninen muotoilu keittiössä ja virkistysalueiden

Site «DMI Dyatkovo" koristeltu mukavasti, ja löytää mielenkiintoinen tuote ei ole vaikea, koska helppo navigointi jaksoissa ja alaosioista omistettu sijoittamista huonekaluja asunnossa.

Kiinnittää huomiota! Sivusto on kyky luoda 3D-mallin sisustus järjestely esineiden valitun kalusteet. Professional suunnittelijat ovat aina mielellään antaa neuvoja!

Ostamisen edut "huonekaluja Dyatkovo" virallisilla verkkosivuilla luettelo:

 • Laadukas huonekalu, joka on suunniteltu suunnittelijoiden voimia Saksasta, Venäjältä ja Italiasta.
 • Kaikki huonekalut on valmistettu nykyaikaisten laitteiden, jonka avulla voit saada laadukkaita. Lisäksi koko tuotanto sykli on toteutettu yhdellä kasvi.

Modern olohuoneen kalusteet tyyliin hi-tech

 • Sivuilta saat ammatillisia neuvoja suhteessa tahansa tarjottu kokoelmista.
 • Jotta kalusteet voi olla sekä matkustamossa ja virallisella sivustolla toimitus.
 • Huonekalut on 5 vuoden takuu, joka vahvistaa sen korkea laatu.

Youth makuuhuoneen sviittivaihtoehto vaaleaa puuta

Huonekalut, joka tarjotaan luetteloon

Virallisilla verkkosivuilla «DMI Dyatkovo" on paljon huonekaluja ja helppo ymmärtää välilehtiä.

itse brändi edustaa kaappien mottona "laatua edulliseen hintaan." Ja erikokoisia kaappeja, kokoonpanoissa, on vahvistettu - massa valmiita ratkaisuja, jotka pyydetään ja makuuhuone, eteinen, olohuone! Vinkkejä valita kaappi luettelosta "huonekalut Dyatkovo":

Miniature LARGO vaatekaappi käytävällä italialainen suunnittelija

 • Valinnassa on otettava huomioon kaikki valmiita ratkaisuja. Modulaarinen kaapit - se on kätevä ja käytännöllinen. Onhan pakostakin on mahdollista uudelleen ostaa ylimääräisiä osia ja koko kaapin näyttää harmonisesti kokonaisuutena.
 • Tehtäessä mittauksia, sinun täytyy harkita tilaa patterit, jos kaappi asennetaan syvennykseen.
 • Pienille sopivia huoneita kaapit ovet, coupe, joita liikutetaan erilleen eikä kääntyä auki.

Tilava vaatehuone sisäänrakennetulla Liukuovet

 • Valitsevat kaapit suunnittelussa suorituskykyyn, epätavallinen, tulisi olla erittäin varovainen valita muuhun sisustukseen, kuten rajaus. Tyypillisen asunto tai talo on kätevä käyttää standardia kuulokkeet.
 • Suojissa voi valita yksittäisiä sisältöä, ja se käyttää standardin näköinen vaatekaappi omien tarpeiden mukaan.

Suunniteltiin alun nurkassa kaappi makuuhuoneessa

Kiinnittää huomiota! Sisäänrakennettu, sekä muut huonekalut brändi "Dyatkovo" erilainen hinta ja ovat saatavilla kokoelmia, yhdisti yhteinen tyylillinen idea.

Makuuhuoneisto tyyliin hi-tech klassinen mustavalkoinen

Sänky, mielestä ostajat "Dyatkovo Huonekalut", kätevä ja käytännöllinen. Yhden ja kahden hengen, kerrossänky ja toiset tarpeisiin vaativimmankin asiakkaan. Analysoidaan ajan hänen aktiivista työtä markkinoilla, valmistaja toteaa, että asukkaat suurten kaupunkien mieluummin modernia designia. Mitä kauemmaksi kaupungista, sitä suurempi vetovoima klassinen ja standardin vaihtoehtoja.

Ylellinen makuuhuone parivuode moderniin tyyliin

Valmistaja antaa vuode 2-in-1, joka ei ole vain sänky, mutta myös sauva ripustaa vaatteita. Niistä innovatiivisia ratkaisuja - asennettu valaistus, jonka avulla voit lukea kirjaa ennen nukkumaanmenoa.

Monet sängyt on varustettu tilava ja luonnonmukaisesti naamioitu laatikkoon pellavaa. Kätevä ostaa virallisilla verkkosivuilla, koska kaikki ehdotetun elektronisen sivut vuodepaikkaa. Lisäksi voit tilata räätälöidyn ratkaisun.

Luonnon harmonia väripaletin huoneen suunnittelu täydentää pehmeä sänky

Virallisilla verkkosivuilla «DMI Dyatkovo" hintoja ei ole saatavilla, koska kustannukset muodostavien valmistajan - ilman välittäjä marginaaleja. Lipastot, joita tarjotaan päällä, se on kätevä laittaa pieniä vaatteita - alusvaatteet, sukat, sukkahousut. Helppo varastoida lasten vaatteet - kaikki on yhdessä paikassa.

Kätevä ja käytännöllinen huonekaluja taimitarhan vie hyvin vähän tilaa

Hintapolitiikka on erilainen ja siten valita päälle lompakon ja mieltymykset. Valittaessa lipaston "Furniture Dyatkovo" olisi kiinnitettävä huomiota:

 • Toiminnallisuutta. Paras ideoita voi ilahduttaa melko pitkään. Mutta jos toiminnallinen huonekalu, niin se käyttää pitkään ja menestyksekkäästi.
 • Valitse lipasto on helppoa, sillä kaikenlaisia ​​hakuehdot, asetusta ei vaeltaa tuntikausia sivujen läpi ja löytää mitä tarvitset nopeasti.

Classic lipasto täydellisessä makuuhuoneeseen luo täydellisen romanttisen kuvan

 • Huonekalut «DMI Dyatkovo" virallisilla verkkosivuilla - on hakemisto valmistajan toimittamaa, ja siksi edullisempia hintoja.
 • Arkkua pitäisi olla laatu varusteet - etenkin, ohjaimet kahvan. Loppujen lopuksi tämä huonekalu käytetään päivittäin.
 • Valitessaan lipasto, on tärkeää sovittaa sen ulkoasua jo tehtyjen suunnitelmien tai sisätilojen huone.

Rinta eteinen neljä suurta toimistoa kätevästi sijainnin kausittainen jalkineet

Valikoima huonekalut valmistajan tarjoamia

Lisäksi ehdotettu tyyppisiä huonekaluja merkki tuottaa myös:

Täydellinen ulkoasua tahansa huoneeseen lisävarusteita tarjotaan.

Täysin varusteltu lastenhuone teini jossa on paljon hyllyjä

Kiinnittää huomiota! Valmistaja antaa patjat, jotka takaavat täydellisen mukavuuden unen. Niitä tarjotaan eri kokoja, jäykkyys, korkeus. On patjat laatikko keväällä ilman häntä.

Ortopedinen patja "Furniture Dyatkovo"

Brändi tarjoaa erilaisia ​​tyylillinen toteutus kokoelma.

 • "Premium" - on tarkoitettu niille, jotka ymmärtävät, että tällaiset virheettömyyttä ja asettaa suuria vaatimuksia kaiken. Tämä kokoelma - parhaita ilmaus kunniallisuuden, mukavuutta.
 • "Evolution" - tässä sarjassa mahdollisimman hyvin vahvistaa sen ajatuksen, että kaikki maailmassa on paranemassa. On muuttaa ja kehittyä - tällaista tehtävää on makuuhuoneen kalusteita tässä sarjassa. Se ilmentää uusimmat ratkaisut kannalta toiminnallisuus ja ulkonäkö.
 • "Comfort" - kokoelman voidaan kuvata muutamalla sanalla: joustavuus, yksinkertaisuus ja demokratiaa. Nämä valmiita ratkaisuja voidaan helposti mukauttaa mihin tahansa tilaan ja muotoilu. Sopii parhaiten aktiivinen, dynaaminen isännät.

"Evolution" -sarjan - modernin ilmeen suunnitteluvaiheessa olohuoneen

"Premium" tarjoaa erinomaisen laadun ja yhdistelmä väri ja suunnitteluratkaisuja - makuuhuoneessa kaikissa kokonaan! "Comfort" sopii mitään standardia huoneisto, talo - makuuhuone tiivis, tullut erinomainen perusta mukava nukkua ja levätä. "Evolution" - on, että ihmiset etsivät moderni, kalustettu makuuhuoneessaan. Kuka sanoi, että toiminnallisuus tässä huoneessa ei ole tärkeä? Tämä kokoelma, varmista, että se on erittäin tärkeää.

Makuuhuoneen kokoelmasta "Comfort" luoda kodikas, lämmin tunnelma huoneessa

Väripalettia huolellisesti. Tahansa makuuhuonetta alkaen Dyatkovo tuo hyvän unen ja mukavuus, mukavuus.

Ne on suunniteltu lapsille ja nuorille, koska varustaa kaikki huoneet ellei tuskin vaikeaa, koska täällä on sijoittaa kaikki ja vähän enemmän. Brändi tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun huoneeseen yksi lapsi ja kaksi koulupojat ja nuorille.

Luova suunnittelu nuorten makuuhuone puuta

Käytävä - tämä on ensimmäinen paikka, että saa ihmisiä talossa. Vaikutelman, että se riippuu paljon. "Dyatkovo Kalusteet" tarjoaa useita valmiita ratkaisuja, kuten:

 • "Käytävä Largo" - yhdistelmä hieno puinen julkisivujen ja klassisen tyylillisiä ratkaisuja. Väripaletti on hillitty. Tämä sarja on ihanteellinen sekä koti- ja asunto.
 • "Plaza" - valkaistua puu-, kevyt ja ilmava. Vaikka otetaan huomioon se, että huonekalut mahtuu paljon vaatteita ja kenkiä, se ei tunnu valtava, joten sopii pienille käytävillä ja käytävillä.

Käytävä "Plaza" pieni, mutta tilava tarpeeksi

 • "Brio" - minimalistisen ratkaisun ystäville tyylikäs muotoilu. Ensi silmäyksellä, ei edes sanoa, että se on asetettu saliin, vaan sopivasti seurueen tämä halli näkyä kaikessa komeudessaan.
 • "Octave" - ​​tyylikäs, yksinkertainen ja toimiva. Se, mitä voimme sanoa tämä muotoilu. Mikään tarpeeton, ja kaikki paikoilleen.

Pieni monikäyttöinen vaatekaappi pieni eteinen

Huonekalut brändin «DMI Dyatkovo" ansaitsee huomiota, koska se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja nykyaikaisia ​​laitteita. Lukuisissa kokoelmissa tarjosi päällä, pystyy vastaamaan lähes kaikkiin pyyntöihin kalusteita modernin huoneiston.

Makuuhuoneet Dyat'kovo

Hinta standardi asettaa

Standardi pakkaus sisältää: sänky 2 makuuhuoneen kaappi + 3 bittiä.

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Hinta standardi asettaa

Standardi pakkaus sisältää: sänky 2 makuuhuoneen kaappi + 3 bittiä.

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Huonekaluyritys "Shatura" OPERA edustaa uutta kokoelman kalusteita olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen uusklassismia.

Hinta standardi asettaa

Standardi pakkaus sisältää: sänky 2 nukkuja (1600 ilman n / m) + 3dv kaappi. (1 + 2)

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Tyylikäs muotoilu tuntijoiden kauniita huonekaluja. Voit ostaa valmiina koostumuksena, ja kerätä joukko mieleisekseen.

Hinta standardi asettaa

Standard kit sisältää: vain 2br vuode. (Derev.ramka), vaatekaappi 3dv. (1 + 2).

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Shining lakka, silkki ja italialainen patonkeja. Tämä on yksi suosituimmista malleista paras hinta ja ylellinen parivuode.

Hinta standardi asettaa

Standard kit sisältää: vain Bed 2br., Vaatekaappi 3dv. (2 + 1).

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Hinta standardi asettaa

Standard kit sisältää: vain Bed 2br., Vaatekaappi 3dv. (1 + 2).

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Hinta standardi asettaa

Standard kit sisältää: Vain 2br sänky, vaatekaappi 3dv .. (2 + 1).

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Hinta standardi asettaa

Standard kit sisältää: Vain 2br sänky, vaatekaappi 3dv ..

Aseta kohteita kuin haluat, vaarantamatta rikkoa eheyden sisustus. Hieno muotoilu korostaa intohimosi huippuosaamista.

Hinta standardi asettaa

Standardi pakkaus sisältää: sänky 2 ch. (1600) 3 + dd kaappi. (1 + 2)

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Hinta standardi asettaa

Standardi pakkaus sisältää: sänky 2 ch. (1600) 3 + dd kaappi. (1 + 2)

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Hinta standardi asettaa

Standardi pakkaus sisältää: sänky 2 ch. (1600) 3 + dd kaappi. (1 + 2)

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Hinta standardi asettaa

Standardi pakkaus sisältää: sänky 2 ch. (1600) 3 + dd kaappi. (1 + 2)

Hinta on Moskovan ja koko alueen. Hintoja omalla alueella voi vaihdella.

Kaikki erilaisia ​​ja monimuotoisuus Italian italialainen suunnittelija ilmentymä eri värejä ja tuotteita uusien kokoelman RIMINI.

 • Toimitus ja kokoonpano

Yhtiöstä

yhteystiedot

Osakkeenomistaja: raportit, luettelot tytäryhtiöiden, tosiasioita, peruskirjan ja muiden sisäisten asiakirjojen - tiedot julkaistaan ​​internetissä mukaisesti "asetusten tietojen paljastumisen liikkeeseenlaskijoiden arvopapereiden" ja muiden normien säädösten liittovaltion toimeenpanevan elimen arvopaperimarkkinoilla "

Shatura.com sivusto on tarkoitettu vain tiedoksi eikä missään tapauksessa ei ole julkinen tarjous. Shatura JSC pidättää oikeuden muuttaa pakkausta, käyttöehdot, hinnat milloin tahansa. Kuvia tuotteiden luettelon ja sivuilla, kuten väri, piirtäminen huonekaluja ja muita kohteita, jotka voivat vaihdella. Tuotteiden hinta voi vaihdella alueesta riippuen. Alennukset eivät koske tuotteiden erissä, mainostuotteita ja eivät ole kumulatiivisia. OJSC Shatura ei vastaa palveluista kolmansille osapuolille.

* Arvion mukaan Openstat

 • Keski Federal District
 • Volgan liittovaltiopiiri
 • Luoteinen liittovaltiopiiri
 • Pohjois-Kaukasian federaatiopiiri
 • Siperian liittovaltiopiiri
 • Uralin liittovaltiopiiri
 • Eteläisessä federaatiopiirissä
 • Kaukoidän federaatiopiiri
 • muissa maissa
 • Keski Federal District
 • Volgan liittovaltiopiiri
 • Luoteinen liittovaltiopiiri
 • Pohjois-Kaukasian federaatiopiiri
 • Siperian liittovaltiopiiri
 • Uralin liittovaltiopiiri
 • Eteläisessä federaatiopiirissä
 • Kaukoidän federaatiopiiri
 • muissa maissa

Hyvä asiakas! Ennen maksamista karttaa kehotetaan ottamaan yhteyttä johtaja verkkokaupan edelleen toimitusehtojen alueellasi ja tavaroiden saatavuuden

Makuuhuoneen Dyatkovo luettelo kuvia ja hintoja

"Konstruirovannyy9raquo; lähestymistavan valinnassa huonekalut makuuhuoneeseen sallii yksi elementeistä luoda sisätilojen pelkästään yksilön, joka perustuu omaan makuun, samoin kuin koko ja ulkoasu tiloissa.

Kokoonpano makuuhuonekalusteet

Copyright © PVS-mebel Kaikki oikeudet pidätetään

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin