Makuuhuone Valokuva Taustakuvat suunnittelu kuva

Mitkä ovat malleja makuuhuonetta Valokuva Taustakuvat?

Eräs menetelmä radikaalin sisustus muutos on käyttää kuvan taustakuvia. Makuuhuone muotoilu Valokuva Taustakuvat - tämä on yksi suuntaus rivit rakennusten suunnittelussa. Merkityksellinen ja omaperäisyys tällaisen viimeistely vahvistetaan pitkäaikainen käyttö taustakuvaksi Huoneen sisustus. Vilkkaus ja kuvan kirkkautta siirretään tapetti voit valita juuri tapetteja jotka sopivat täydellisesti sisälle makuuhuoneessa.

Kuva: kuva taustakuva täydellinen yhdistelmä makuuhuone sisustus

Miten valita taustakuvan makuuhuoneeseen?

Taustakuva, levittää malli, sopii koristeluun makuuhuonetta ja pidetään suosikki suunnittelutyökalu muutosta tilan.

Riippuen yleinen suunnittelu huone, voit valita taustakuvan seuraava kuva:

 • kaupunkeja:
 • maailman maamerkkejä;
 • avaruus;
 • abstraktioita;
 • kukat;
 • lukot;
 • kolmiulotteisten kuvien;
 • romanttisia kohtauksia;
 • maisemia ja niin edelleen. d.

Valitessaan taustakuva arvo on laadun, käytännöllisyys ja ympäristöystävällisyys. Valitsemalla Desktop, täynnä kirkkaat värit, on tarpeen selventää turvallisuus musteet käytetään tekemään niitä.

Kuva: 3D tapetti on varmasti lisätä elämää uusi kokemus

Kuva: Nämä taustakuvat auttavat nauttimaan maalauksia päivittäin metropoli

Miten sisustaa makuuhuoneen avulla Valokuva Taustakuvat?

Mural sisätilojen makuuhuone, pääsääntöisesti on ensisijainen merkitys. Perinteinen järjestely eloisa taustakuva on maalikameraratkaisu seinän huoneessa. Joissakin tapauksissa makuuhuone suunnittelu edellyttää viimeistely kattoon kuvan taustakuvia tai viereiseen seinään.

Kantavasta pinnasta tärkeimmät koriste kuormitus ei saa olla eri koriste-elementtejä sisätilojen (valokuvat, maalaukset, hyllyt, peilit ja vastaavat. D.). Poikkeuksena pinnalle voidaan sijoittaa tyylitelty lamput, lampetit, ja jos sillä on merkitystä, ja tuoreita kukkia maljakoita.

Voit valokuvasarjan orgaanisesti sovi sisätilojen huoneen pitäisi tarkkaan harkita mahdollisuutta yhdistää taustakuvan keskeisten sisustus. Suunniteltaessa huoneen seinät on päällystetty valokuvat, on välttämätöntä valita huolellisesti huonekalut ja sisustus. Sisustus ja kalusteet, sijaitsee huoneessa, ei tulisi kääntää huomio pois pääradan ja kilpailla niiden kanssa. Kirkkaisiin kuva seinällä huonekalut ja sisustus on klassiseen hillityt värit.

Kuva: hämärässä soveltuu parhaiten, kun kirkas elementtejä Mural

neuvosto: Mitä enemmän makuuhuoneessa on kalusteiden, sitä pienempi olisi kuvakoon. Keski- ja on yleensä valittu tuotteet ovat keskikokoisia. Sisustus pienet huoneet, voit käyttää 3-D-tapetti, jossa tuoreet kukat on kuvattu.

Vinkkejä koristamaan Valokuva Taustakuvat huone

Sisätilojen makuuhuone Valokuva Taustakuvat erityisesti asiaan liittyvistä aiheista tarkoitus huone, painatus tapetti on oltava rauhallinen, esimerkiksi kukkia, pastelliväreillä tai rauhalliset näkymät.

Suunnittelu tärkeimpien pintojen tulisi olla sopusoinnussa värit tapetti. Kirkkaampi kuva, kevyempi on perusäänen muille pinnoille. Kun sisustus klassiseen tyyliin, etusija annetaan ytimekäs tontti kuvia. Art Nouveau sopii syvempää aiheita kuten yön kaupungin tai abstraktio.

Suunnittelu makuuhuonetta näyttävät harmoninen kukka-aiheita, joten tapetti laittaa niitä kuvia tuoreita kukkia, sekä mahdolliset paremmin koristeluun virkistysalueen.

Modernissa designhuoneissa suositaan taustakuva kolmiulotteisen kuvan nuput jotka eivät vain voi visuaalisesti rajojaan tilaa, mutta myös tullut semanttista keskellä katseenvangitsija.

Suunnittelussa makuuhuoneessa, voit valita kolmiulotteisten kuvien kukkia, teloitettiin pastellivärit: keltainen ruusu, kirsikka, lila kukkia, unikkoa, jne ...

Lopuksi kaikki yllä voimme sanoa, että kiitos tällaisia ​​etuja, kuten esteettinen ulkonäkö, huollon helppous, monipuolisuus, laaja valikoima värejä ja erilaisia ​​tarinoita, yksinkertainen asennus teknologia taustakuva Tulosta vielä pitkään suosittu design elementti sisustuksessa. Mahdollisuus soveltaa minkä tahansa kuvan avulla unikalizirovat huone, ja käyttää tuotteiden koristeluun huonetta, jossa on ei-standardi kokoonpano (joukko ikkuna- ja oviaukkojen, kaaret, seinät, jne.).

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Intererro © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

Taustakuvia makuuhuoneet: 90+ ideoita joiden suunnittelu on sopimatonta olla hiljaa

Taustakuvaksi makuuhuone - yksinkertainen, kätevä ja ennen kaikkea nopea tapa monipuolistaa sisätilojen. Tämä vaihtoehto pystyy kääntämään tavallisen huoneesta ulos tyylikäs ja alkuperäinen alue, joka on varmasti tullut suosikki paikka talossa. Editori EtotDom nopeaa, mitä vaihtoehtoja kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä osa huone on parempi sijoittaa ne.

JUST WOW IT: tapetteja, jotka on suunniteltu yllättää

Myönnä pois: töiden jälkeen, haluan hypätä sänkyyn ja viedä ajatukset pois - kun tuore vihreät metsän, se heijastaa hopeinen Sea aalto tai kypsyneitä hunajaa mehukas persikat. Kuitenkin avata silmät koko unen murenee massiivinen kuvakehystä antoi sukulaisten hääpäivä tai pienen maatilan kukallinen tapetti että melko väsynyt heti korjauksen jälkeen.

Photo 2 - dynaaminen kuva sopii keskimääräistä suurempia huonetta. Suostua, katsomaan kauniita hevosia, paljon mukavampaa kuin päätön timanttia tai tyhjä seinä

Miten elää kun lähdet vaneri seinät todellakaan halua, ja samantyyppisiä banaali taustakuva, joka vaeltaa yhdestä asunnosta toiseen, jo zamylilsya silmät? On kaksi vaihtoehtoa valita ennalta kuvio kattaa valmistajalta, mutta se vähentää mahdollisuuksia tehdä ainutlaatuinen muotoilu huone tai noutaa sen itse. Jälkimmäisessä tapauksessa on varmasti tietää oikean muodon ja koon tulostamiseen.

TÄRKEÄÄ! Mural parempi liimaa vain yhdelle seinälle eikä sotkua korkea huonekaluja tai pimennysverhot; ei ripustaa kuvia, maalauksia tai lamppujen; Sinun täytyy yhdistää nämä taustakuvia väri seinälle, mutta jos haluat jotain erityistä, yrittää poimia kolmiulotteisia kuvia. Vaihtaminen tavallinen tavallinen tapetti värikäs kuva, säästät myöhemmin koristelu seinät ja kalusteiden hankinta.

Photo 4 - valinta voidaan tehdä hyväksi lisääntymiseen. Kukka-aiheita ovat hyvin yhdistetty pastelliväristä järjestelmä huone

Mikä olisi hyvä kuva tulostetaan valokuvia taustakuvia?

Kukin kuva on parametri "Resolution". Se mitataan pikseleinä. Suurempi kuvapistettä, laadukkaampaa. Tulostaa, sinun täytyy:

 1. Päätöslauselma 2000h4000 pikseliä;
 2. Tiedosto pitäisi painaa 3-4 megatavua;
 3. Kuva ei saa olla sumea / sotkee ​​/ haalistuneita.

Photo 6 - valinta kuva, muistaa, liian kirkas ja yksityiskohtaiset kuvat voi nopeasti tulla tylsää. Ennen olisi tarpeellinen kuunnella itse, aiemmin lempihuoneessa jälkeen liimaus ei tule kipeä varpaat

Tietenkin, jos se ei ole venytetty kuva. On helppo tarkistaa, sinun täytyy vain saada se standardin kuvankatseluohjelma. Kuvitukset löytyy internetistä, lähes aina pienikokoinen ja jossa on pieni määrä värejä, puolisävyt alhainen terävyys ja resoluutio. Hyvä tiedosto pidetään koko 20x15 cm, joka painaa noin 2-3 megatavua.

Photo 7 - Paksu korvat muistella samaan aikaan, kun se oli mahdollista nukkumaan vasta lounaan ja älä välitä huono sää

Vaihtoehtona tiedostojen haku Internetissä on valokuvaus. Tarvittavat osat n se tee hyvää kameraa noin 6-7 megapikseliä. Jos ne on vähemmän, kuva on vähemmän vetää, päästä sumea ja tavallisia tulosta.

Voit ottaa kuvan ja skannata sen painetun lehden. Laatu on keskimäärin tapetti muuttuu rakeinen. Mutta kaikki riippuu lähteestä, josta haku suoritetaan.

Kun tulostetaan lehtiä käyttö offset menetelmä, joka on halvempi tuotantokustannukset, mutta se antaa pienemmän määrän pisteitä tuumalla. Jos kuva painettiin laser menetelmällä, voit odottaa laadukkaampaa skannauksen.

TÄRKEÄÄ! Tilauksen hinta riippuu tyypistä tapetti joiden perusteella voitaisiin tehdä piirustus. Olisi halvempaa tulostaa paperille, mutta kallein vaihtoehto - vinyylillä.

Drools: jos haluat kaiken kerralla?

Miten valita sopiva kuva, jos yksi vaihtoehto on parempi kuin toinen? Voit seurata yleisiä suosituksia ja neuvoja psykologien.

 • Sen sijaan voit valita valkoinen kerma, persikka, vaaleansininen tai sitruunan. Makuuhuoneen pastellivärit eivät näytä niin eloton valkoisina;
 • Kylmä sävy visuaalisesti lisäävät huoneen lämpimänä - kapea. Jos huone on tilava, voit rakentaa henkilökohtaisen mieltymyksen;

Sitten tapetteja ovat ratkaisevia sisätilojen makuuhuone: muunnelmia teema puu, betoni, lasi ja rauta. parvi fanit tyytyväisiä. Elävät kasvit näyttävät erityisen hyvältä niiden taustalla - kirkas, raikas, ja nyt he eivät ole vain outoa ja kummallista pölyn kerääjiä, ja arvokas ja aktsentualnoe paikalla, jota ilman mitään.

Jätä hyvin pian. Ja voit valmistautua siihen etukäteen ja mukavaa, varsinkin jos laittaa merimaisema tulostaa sängyn yläpuolelle. Halusin vain sukeltaa syvälle sinisen meren, eikö?

Kuva 14 - Nyt rentoutua on tullut paljon helpompaa ja realistisempaa kuva 15 - Älä unohda: in pienikokoisessa huoneessa tällaiset kuvat voi näyttää juliste Kuva 16 - Gradient visuaalisesti laajentaa aluetta tilojen

Katso suunnittelu vaihtoehtoja pieni koko huone voi olla galleriassa alla.

Mutta vakavasti? Tietoja valmistajat

Seinämaalaus hakemistot yleensä jaettu käyttötarkoituksen mukaan (riippuen huoneen tyyppi) ja aiheet (kuviointidatasta kuviot ravinto, tila, etninen). Jotkut sivustot tai kaupoissa, voit ostaa taustakuvia suunnittelija (Anna Pernilla, Francesco Valentino, Studio Rita, Michael Mullan Javier Velasco, Åsa Dahlbäck, Marianne Bengtsson).

Photo 18 - tapetti voi korostaa työalueen tai päinvastoin, makuuhuoneesta

Erityisen tehdas valmistajan / yritys - ulkomaisten Aura, Digitalwalls, Wizard + Genius, Komar ennen toimivat alueella entisten IVY-maiden "Symphony", "Tula", "Nike", "Fotooboi.RF" Brigantine, AntiMarker. Tunnetuin - saksalaisen Komár, Eijffinger Hollanti yritysten Wallpouer ja venäläinen "Valokuva Seinämaalaus Suite".

Photo 19 - Tyyli: Arne Jacobsen Tuoli Shhall Mural

Sellaisia ​​tunnettuja maailman tehdas: Tomita (Japani), Allekirjoitus vedokset (Australia), Pan-El (Filippiinit), Lincrusta (UK) on pitkään asettuneet parhaita markkinoille tapetit ja tapetit.

Tilaa yksittäisen print on nyt mahdollista käytännössä minkä tahansa valmistajan. Neuvonta - kokeilu, kiinnitä huomiota piirustuksiin, jotka eivät täyty rakentamiseen massamarkkinoille.

Argumentti: taustakuvia tekosyynä poistamaan vihdoin seinään vanha kuva

Eikä siinä kaikki: kollaasi perheen valokuvia siitä, kun hänen nuoruutensa, koulu tutkintojen ja yliopistotutkintojen, urheilu mitalit, merkit työntekijät, kaikenlaisia ​​matkamuistoja. Uskokaa minua, se on helpompi hengittää, kun näkö on kaunein kuva.

Kuva 20 - Sen sijaan, että urheilu palkintoja seinillä, liitteenä epäesteettinen kynsien Photo 21 - abstraktio - neutraalin taustan makuuhuoneeseen

Tapetteja on muutamia vakiokokoja. Perus koko - 1,0 x 0,7 cm, sitä käytetään osittaisen purkautumisen makuuhuoneessa seinään. On ovi - 0,97 x 2,2 m kokoisia siten yleensä okleivayut sisäovet tai luo niiden näkyvyyttä .. Luoda valokuva paneelin seinälle, käytä suurikokoisia kuvia ja piirustus on luotu useita maalauksia.

Photo 22 - Variaatioita teema urheilu: tennis

Lapset rakastavat eläinöljy tulosteita, kuvia supersankareita tai merkkejä suosikki sarjakuvia. Joten lapsi nukkumaan helpompaa ja mukavampaa olla huoneessa, ja ilmaisu "oppitunteja", mikä osoittaa, että "Batman niin ei itse ei johtanut" ottaa itselleen todellinen merkitys ja tulee hyvä motivaatio. Jos tilaat kuva 3D - ovela suunnitelma todella toimii.

Kuva 23 - Kirjallisuuden sankareita seinille lastenhuoneita, "Alice in Wonderland" Photo 24 - Pilvet muistuttavia näytönsäästäjä "The Simpsons": lapset eivät ymmärrä, ja vanhemmat lapset arvostavat valokuvan 25 - työalue lastenhuoneita

Myös taustakuva-seinämaalaus - ne näyttävät sivua värityskirja. Hyvä vaihtoehto kiireisille vanhemmille - nyt lempilapsi löytää jotain tekemistä ilman sinua.

Photo 26 - Taustakuvan Mural-27 Valokuvat - Valitse valoisa kattavuus lapsille, jos haluat jakaa pelissä ja makuutilat kuva 28 - Kartta tapetti sopii lapsille perusasteen ja lukion ikä Kuva 29 - tulostusvaihtoehdon pojan huoneeseen

 • Valmis tapetti vaihtoehtoja Venäjän maksaa 300-5000 ruplaa, riippuen koosta kankaalle, kuvan laatu ja valmistajan
 • Suunnittelu - 40-70 euroa neliömetriä.,.
 • Ukrainassa, tilata ja valmiita riippuen perusmateriaalia, maksaa 60-350 dollaria per neliömetriä. M.

Photo 30 - Taustanaan tapetti selfi kirkastuvat

Mestarikurssi: Tarraetiketit Photowall

Lisää kommentti

Korjaus, ja täysin valmis Moskovassa ja Moskovan alueella! Olemme valmiita sdelatdlya sinulle.

 • Erilliset toimintaa korjausrakentamisen

 • rakennus korjaukset

 • Olen tarjota palvelujaan korjata asunnon tyhjästä ja valmistui, sekä erilaisia ​​koriste s.

 • Teemme töitä avaimet käteen ja lajeittain.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Seinämaalaus makuuhuoneessa: toinen elämä "Neuvostoliiton" sisustus

  Makuuhuone - paikka nukkua, lepoa ja rentoutumista. Siksi tapetteja makuuhuoneessa olet ruuduttaa, tekevät tilaa mukavampi, raikas, puhdas ja lämmin. Niiden avulla voit piristää huoneeseen, makujen sisustus, jotta se olisi "henkilökohtainen".

  Uudessa artikkelissa opit katsomaan Mural makuuhuoneessa sängyn yläpuolelle, ja tulostaa joitakin väritys valita, mikä materiaali sopii parhaiten koristelu olohuoneen, ja kuinka paljon ovat moderneja taustakuvia.

  Ideat makuuhuonetta kaunis kuva taustakuvia usein käytetä epätavallisia materiaaleja. Mutta katsotaan jos ne soveltuvat koristeluun olohuoneen?

  Halpa ja ympäristöystävällinen, mutta lyhytaikaiseen vaihtoehto. Puhdistus suoritetaan vain kuivalla kankaalla;

  Kestävämpi, tiheä. Erinomainen maski epätasaisuuksia seinät, pieniä kuoppia ja halkeamia;

  Kustannukset on korkeampi, mutta värit ovat kirkkaampia. Piirustus tiheää näyttää enemmän laaja;

  Niiden etuna - vedessä vastus. Kuten Mural seinälle makuuhuoneessa voidaan turvallisesti pestä. Sileän pintansa kuva näyttää realistisemman;

  Aaltopahvin tapetteja sisätilojen makuuhuone matkia kankaalle, seinämaalaukset ja muut koriste epätasaisilla pinnoilla.

  Moderni makuuhuone muotoilu Valokuva Taustakuvat voi olla täysin erilainen. Kaikki riippuu siitä, millainen kuva valitset. Meidän luokittelu tulosteita melko tavanomaisia, mutta se auttaa määrittämään suunnan ja tehdä valintansa ei kivulias ja miellyttävä.

  Kuvia maailmasta on täydellinen makuuhuone balilaistyylinen. 3d taustakuvia näkymät vuorille, järvet, metsät, niityt ja kaunis eläimet täyttävät huoneen raikkautta ja auttavat visuaalisesti laajentaa tilaa.

  Tämä erityinen luokka, yksi suosituimmista maassamme. Mural nousi makuuhuoneessa koristella sisustuksen, tekevät tilaa lempeä, ilmaa ja romanttinen. Nämä tapetit ovat usein tehneet makuuhuoneessa värejä, joten ne eivät ole liian ulos yleisen järjestelmän.

  Kaikkien suosikki meripeninkulman teema on myös hyvin edustettuna markkinoilla tänään Photowall. Valkoista hiekkaa rannalla taivaansininen mereen, meren aallot tai luksusjahdin - valinta on sinun!

  makuuhuone ideoita klassinen Valokuva Taustakuvat voivat vaihdella suuresti keskenään. Täällä me kuuluvat ja kopioita maalauksista tunnettujen taiteilijoiden, ja seinämaalauksia, ja jopa seinämaalaus.

  Moderni makuuhuone abstrakteja Valokuva Taustakuvat eivät sovi kaikille. Mutta jos - muokattu mainos- luonne, ja mieluummin luova, niin tämä vaihtoehto on sinun makuusi, eikä mukavuutta ja lämpöä. Alemmassa kuvassa - muutamia esimerkkejä abstrakteja kuvia.

  Toinen suosittu tarina - se on moderni kaupunki sisätilojen makuuhuone. Se sopii täydellisesti osaksi parvi tyyli tai high-tech. Tällaiset kuvat 3D makuuhuoneessa on todellinen siunaus.

  • Puikko- Valokuvatapetti valita seinään, ei sekainen huonekaluja. Hyvä vaihtoehto - paikka yläpuolella pääty.

  • Viileitä värejä kuten sininen, vihreä, violetti, turkoosi, visuaalisesti laajentaa aluetta, mutta lämmin tekevät tilaa mukavampaa.

  • Vaakasuora tulosta tekevät kattoon visuaalisesti alempi, ja pystysuora, vaan päinvastoin lisää korkeutta.

  • Muutamia kuvia pelottava mahdollisuus vaatia ylimääräistä valaistusta.

  Asiantuntijan neuvot: Ei ole tarpeen liimata 3D-kuvia pienessä huoneessa. Makuuhuone Valokuva Taustakuvat olisi riittävän tilava.

  Meidän galleria löydät monia kuvia makuuhuonetta kuvan taustakuvia. Seuraat valita oman tulostaa!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin