Makuuhuone Sisustussuunnittelu

Making sisustus makuuhuone

Makuuhuone - paikka, jossa ihmiset voivat rentoutua ja kerätä voimia uuvuttavan työpäivän. Täällä levätä paitsi ruumiin vaan sielun. Juuri tästä syystä, että suunnittelu makuuhuone sisustus tulisi suhtautua erittäin vakavasti. On tärkeää, että jokainen yksityiskohta on mietitty: sijainti huonekaluja, yhdistelmä kaikki elementit sekä harmoniaa värejä. Kun teet suunnittelussa tulisi myös harkita koko huoneen. Jos se on pieni, se ei ole tarpeen ylikuormittaa sisustamisesta. Desktop täyteläisiä värejä myös sopimatonta tässä tapauksessa. Puhumme tarkemmin siitä, miten oikein sisustuskyselyn makuuhuone voidaan koristeltu mitään tyyliä.

Asiantuntijat tarjota joitakin vinkkejä, joiden avulla oikein sisustuskyselyn makuuhuone, valokuvan tämä artikkeli auttaa saamaan käsityksen siitä, mitä se on. Voit myös käydä huonekaluliikkeet, katso lehtisiä ja kuulemaan suunnittelijoille.

Tärkeä rooli elvyttämiseen makuuhuoneen pelata rakennusmateriaaleja. Voimme sanoa, että he antavat huoneeseen tietty tunnelma. Se voi olla tiukka tai päinvastoin, kevyt ja romanttinen. Makuu, käytä materiaaleja äänieristys ominaisuuksia. Seinät ovat kuvioitu tehdä, heillä mykistää äänen.

Kuten tiedetään, mitään tilaa voidaan järjestää tietyn tyylin, makuuhuoneessa ei ole poikkeus. Useimmiten tämä huone laatia seuraavissa tyylejä:

Ehkä tämä on tärkein tyylit mieluummin tänään.

Klassinen tyyli yhdistyvät maksimaalisen toiminnallisuuden ja kauneutta. Armon ja jaloutta sisustus - tämä on mitä kunnioitettavia ihmiset haluavat. Tällaiset tyyli kuuluvat kaikkeen elementtejä viimeistely taidetta parketti ja marmori.

Minimalismi on erittäin suosittu tänään. Useimmiten hän suosi nuoria, jotka yleensä jätetään oman kotitaloutensa kaikki, mikä ei kuulu perustarpeet. Huone minimalistiseen tyyliin tehdään viileitä värejä: harmaa, valkoinen tai vaalean sininen. Kalusteet tällainen mahdollisuus tulisi olla yksinkertaisia, ilman koristeita.

Sillä antiikkityyliset on ominaista täydellinen harmonia ja kaunista arkkitehtuuria. Tämä sisustus on kirkkain värein. Läsnäolo pylväät ja patsaat eivät ole poissuljettuja. Estetiikkaa ja harmoniaa - tärkeimmät tuntomerkkejä antiikkityyliset.

Erittäin suosittu tyyli tänään, korkean teknologian. Ytimessä sisätilojen ovat uusinta teknologiaa ja materiaaleja. Etusijalle olisi yksivärisen huonekaluja, jossa ei ole turhia elementtejä. Hieman elvyttää tiukka huone voi olla kasveja, mutta ei pitäisi olla paljon. Nurkassa voit sijoittaa kämmen tai Ficus.

Elvyttämiseen sisätilojen pitäisi päättää laatia tilaa eri väreissä. Luonnollisesti jokainen voi vaikuttaa värin eri tavoin. Siksi on suositeltavaa tutustua värien merkitys.

Niin, kaikki vihreät sävyt tunnistetaan tuoreus, kevät ja rentoutumista. Tällainen sävyt hieman hillitty, niitä on täydennetty lämpimiä sävyjä. Yhdistämällä kalpea ja täyteläisiä värejä, voit saavuttaa erittäin kaunis yhdistelmiä. Keltainen elävöittää ja lämmittää huoneeseen. Kuitenkin tämä väri on myös suositeltavaa laimentaa ruskeat tai tummansininen elementtejä. Lovers punaisen syytä huomata, että se on liian "virkistävä." Tässä huoneessa on melko vaikea herätä. Siksi on parasta käyttää punaista väriä vaalean aksentti. Sopivin ratkaisu makuuhuoneeseen katsotaan pastellivärit. Kuitenkin valkoinen väri päästä mukaan ei ole välttämätöntä. Valkoiset seinät voidaan liittää sairaalan käytävällä.

Lattia ja seinät roolissa taustalla. Yksivärinen seinä on täysin yhdistetty kirkkaita kohteita. Värin kanssa katto, voit myös kokeita. Mutta älä unohda, että se ei saisi olla kevyempi kuin seinät. Erilaisia ​​rakennusaineet luo ainutlaatuinen muotoilu.

Makuuhuone suunnittelu: laatia käsillään

Moderni suuntaukset sisustuskoristeluneuvonta huonetta ja - puute turha asioita. Tilanne luo tahallista ja tiivis, kun sijoittaminen kalusteet ja varusteet on vapaata tilaa. Se on hyvä idea - ei tunne, että sinulla on jotain painamalla joka edistää kunnon lepoa. Jos makuuhuone suunnittelu kehittää vastauksen tähän suuntaukseen, pitäisi saada hyvä idea joka tapauksessa. Jos ajan tunnet, että olet jotain todella ei riitä, voit aina lisätä jää puuttumaan.

Makuuhuone suunnitella oman käden - tärkeintä valita tyyli ja värimaailma

Makuuhuone sisustus näytti, joita noudatetaan suunnittelussa yhden tyylin. On helpompi määritellä väripaletin, valitse huonekalut, tekstiilit ja tarvikkeet. Oikeastaan ​​makuuhuone suunnittelu voi olla mitä vain suosituin tällä hetkellä, suppeampi: moderni tai moderni, minimalistinen, korkean teknologian ja itämainen tai Japani. ja sillä on tilaa yksi näistä näppäimistä valitsee nuoret. Kaikki ne on ominaista selkeät linjat, värimaailma - usein ilmeikäs, rakennettu kontrastivärit. Kunnioitettavan ihmiset ovat yleensä rento ja mukava sisustus. Tämä tunnelma syntyy käyttämällä klassista tyyliä, sekä paikka tai Skandinavian. Luovat ihmiset haluavat enemmän tuhlaavainen - parvi, art deco.

Perussääntö modernin - yksinkertaisia ​​muotoja, toistuvat eri oppiaineissa. Vaihteluista johtuen tässä muodossa huonekalumuotoilun seinien, tarvikkeet, luoda dynaaminen ja samalla, tyylikäs muotoilu. Toinen sääntö - puhtaat linjat ja sileä, ilman liiallista kukoistaa ja koristeita. Kalusteet - vain tarvittava, kaikki tämä on mahdollista - poistetaan silmästä. Tämän tehtävän täydellisesti selviytyä sisäänrakennettu kaapit tai kaappeja coupe.

Vain tarvittavat huonekalut, suunnittelu esineitä ja muutama lakoninen värejä

Koristelu seinät makuuhuoneessa moderniin tyyliin enimmäkseen yksivärinen tai pehmeästi lausutaan graafinen kuvio. Yleensä sääntö on sama: lyhyys. Yksi hallitseva väri, yksi tai kaksi enintään - kolme korostamiseen. Lisäksi hallitseva värit valitaan kirkas, himmeä. Tämä "häipymä" laimennetaan kirkas aksentteja.

Seinät makuuhuonetta modernia tyyliä tavallinen tai graafisen kuvion

Yksi uusimmista suuntauksista - seinän kirkkaamman värin, joskus - erottuva, joskus - samanvärisiä, mutta kirkas sävyjä. Makuuhuoneessa on yleensä lisääkin tai seinään, jonka vieressä seisoo sängyn, tai päinvastoin. Tarkasteltaessa mitä haluavat kiinnittää huomiota.

Painotetaan yksi seinä - yksi uusimpia suuntauksia luoda sisätilat

Accent seinä sijaitsee pääty

Toiseen suuntaan - pystysuora raidat toisen värin kumppani. Joskus korostamisen sijaan väri seinään, jotka aiheuttivat graafinen ulkoasu, usein - tulostus. Aiheiden liian moderni, erityisen suosittu valokuva kaupungin yöllä, tai mitä tahansa muuta. Sitten kaikki muut ostettuja samaa luokkaa kuin taustakuvia.

Art Nouveau - ei välttämättä kylmä, jossa ihmisen "luonnetta." On olemassa muunnelmia erittäin pehmeä sisus makuuhuonetta

Moderni tyyli voi olla ajatus, joka heijastaa maailmankuvasta omistajan, hänen tottumukset ja etuja. Esimerkiksi jotkut viimeistely minkään etnisen alueilla - Itä, Scandinavian tai muita, meren teema, metsä ... kyllä ​​mitään, mikä on mukautuva nykyiseen tilaan. Mutta sinun täytyy valita värit niiden luontaisten alue, tai tehdä neutraaliksi.

Makuuhuoneen moderniin tyyliin on usein enemmän kuin miehiä. Puute "koristeita" ja varaosat - on se, että kuten vahva puoli, ja myös se, että tällaisessa huoneessa helpompi ylläpitää järjestystä.

Miesten huone näyttää monet moderniin tyyliin, se on edelleen minimalistinen muotoilu

Makuuhuone suunnittelu moderniin tyyliin voidaan toteuttaa myös pienillä alueilla: puute varaosien ja yksinkertaiset linjat luovat tunteen lisätilankasvun että ei voi vaan iloita.

Tämä suunta suunnittelu on tunnusomaista jäykempi kampanjan määrän huonekalut. Melkoisesti yksityiskohtaisesti, vain mitä tarvitset.

Minimalismi suunnittelussa Makuuhuoneiden

Myös tiukempi lähestymistapa värivalikoima: lähes kaikki kalusteet ja varusteet suoritetaan yksi väri, ja että suunnittelu ei tylsä ​​yksitoikkoisuus rikkoa erilaisia ​​kuvioita ja kuvioita. Esimerkiksi, seinät - vaihtelevasti kiiltävä ja matta yksi väri tekstiilejä, joilla on mielenkiintoinen rakenne, jne.

Yksi gamma. Poikkeus - tapetti

Sisätilojen ollut liian järjestäytyneesti ja tiukka, voit lisätä muutaman vedon, laimennettua yksitoikkoisuus. Kuva yllä - se taustakuvat, epätavallisen muotoinen tuoli, kuvioitu tekstiilit - maton ja päiväpeite. Kuvassa alareunassa erilaisia ​​grafiikka tuo seinälle, yöpöydät ja mielenkiintoisia kasveja runkoja epätavallinen muoto.

Makuuhuone tyyliin minimalismia

Kuten näette, siellä on myös, kuten modernissa, voi esittää jonkinlainen käsitys. Se on tämä ja tekee yksittäiset ominaisuudet melko kylmä "puhdas" tyyliin. Esimerkiksi kuvassa alla ansiosta sitova ominainen kaapin oven on suunnittelussa makuuhuoneessa on ripaus itämaista kulttuuria.

Making makuuhuone minimalistiseen tyyliin - ei tarpeettomia osia: puhtaasti Miehille

Toinen tyyli, joka on helppo järjestää tilaa miesten ja hieman vaikeampaa - naisille, mutta se on hyvin toteutettu pienessä makuuhuoneessa, koska lukuun ottamatta sänky, voi vain olla läsnä vaatekaappi ja pari yöpöydät. Kaikki muu on piilotettu tai tehtäisiin muihin huoneisiin. Tämän seurauksena jopa pieni alue huone näyttää tilava.

Tämä tyyli pidetään ole kovin sopiva makuuhuoneeseen: se edellyttää nimittäin kirkkaita värejä, kiiltäviä pintoja, metalliosia. Samaa mieltä, ei todellakaan ole sopivin ympäristön rentoutumiseen. Mutta kun nuoret edessä pysähtyvät tällaisia ​​väitteitä: hyvin dynaaminen muuttuu sisustus joka vetoaa aktiivisiksi osallistujiksi.

High-tech-tyyliin suunnittelussa makuuhuonetta

Sellaisenaan verhot käytetään usein sisätilat roomalainen tai pyöreä. Ne ovat sopusoinnussa perusajatuksia tyyliin. Väri - enimmäkseen valkoista, harmaata ja ruskean sävyjä. On erittäin tärkeää runsaasti valoa. Se vain täytyy olla paljon.

Youth makuuhuoneen tyyliin hi-tech

Mutta kiiltäviä pintoja suunnittelussa makuuhuoneet tuskin befit edes tähän tyyliin. Jos on, pohjimmiltaan - katossa, se voi joissakin elementtejä koristella. Jos oletamme sekoitus tyylejä, se voi osoittautua mielenkiintoinen symbioosissa, kuten kuvassa alla.

Makuuhuone tyyliin huipputekniikan elementtejä ei näytä niin kylmä

More "pehmeitä" vaihtoehto

Makuuhuone suunnittelu klassiseen tyyliin

Haluatko tyylikäs sisätilojen makuuhuoneeseen? Sinun täytyy kiinnittää huomiota klassiseen tyyliin. Nuorille se on liian mahtipontinen, ja kypsä ihmiset kuten takia ilmapiirin mukavuutta ja kodikkuutta. Täällä on jo käytössä älykkäitä kankaita, verhot, huonekalut ja kullattu curlicues. Kaikki klassisia määritteet tapahtuu.

Esimerkki makuuhuone klassiseen tyyliin

Tyypillistä kalusteet ovat korkeat pääty rikas sisustus. Ne voidaan valmistaa puusta tai kangaspäällysteisinä, nahkaa. Että jalka voi seistä samaan tyyliin tehty Banquette tai pieni sohva.

Yksi vähemmän mahtipontinen vaihtoehtoja

Gamma kun teet makuuhuone klassiseen tyyliin pysyy samana pääasiassa hillitty: lisätä vain kullan sävyt ja perinteinen koristeet seinillä. Täällä, tässä tapauksessa sopivampi kukka-aiheita, mutta hyvin tyylitelty. Esimerkiksi, kuten kuvassa yllä.

Kattoon ja seiniin voi esiintyä listat: erilaiset listat, pylväät, kehykset, pilasterit. Kaikki nämä tekijät näyttävät hyvältä tilavissa huoneissa on korkeat katot sekä runsaasti verhot ikkunoihin.

Yksi tunnusmerkkejä klassinen tyyli - stukki

Verhot mukava tilavat huoneet

Vaatimattomampi kooltaan suositella vaatimattomampi verhot (mitä verhot makuuhuoneessa on ja miten valita, lukea täältä).

Suppeampana sisustettu makuuhuone klassiseen tyyliin

Tämä tyyli on enemmän tyypillistä naisten makuuhuonetta. Provencessa, tekstiili- ja seinillä käytetään usein kukka malleja, röyhelöt. Kaikki tämä on tyypillistä kaunis puolet ihmiskunnasta. Värit - sininen, vaaleanpunainen, violetti, joskus - vihreä. Tämä tyyli on romanttinen henkilöille: se on erittäin pehmeä ja tunteellisesti.

Romanttinen kuosi - Provencessa

Kiinnitä huomiota mielenkiintoinen ajatus suunnittelussa kattoon. Maalattu valkoinen puu katto sovellettu kukkia. Ne toistuvat seinälle

Mutta samalla linjalla voidaan koruttomampaa sisustus, vaikka se varmasti on samaan tyyliin.

Huomaamattomampia versio

Sama tyyli voi olla enemmän maalaismainen, paitsi niissä kaupungeissa, joissa ihmiset elävät. Se sopii täydellisesti sisätilojen puutalo: Tässä suunnittelussa ovat tervetulleita palkit, puiset seinät on sävytetty vaaleita sävyjä.

Hyvä vaihtoehto puutalot tai huonetta ullakko

Yksi selkeimmistä kulttuureissa - Japani houkutteleva. Kireydestä saarten kuullut kaiken, koska kaikki perinteiset asiat ytimekäs. Väri - harmaa, ruskea, valkoinen, punainen. Dominoi yleensä kevyempiä sävyjä harmaa, valkoinen, joskus - beige, kaikki muu - sillä painotuksellisten pienempiä määriä.

Japanin tyyli moderni tulkinta

Hyvin usein näet simulaation perinteiset rajat riisin ja bambu kangas - hyvin harvat ihmiset voivat rakentaa talon puusta: ei vain se kallista, nämä osiot vievät paljon tilaa. Valon osiot rajaavat tilaa huoneeseen. Meidän Todellisuudessa ne muuttuvat sisustuselementti: niin koristella ovet kaapit, katot ja koriste-paneelit.

Kiinnitä huomiota muotoon vuodepaikkaa. ne ovat yleensä erittäin alhainen, ja puusta. Perusta on maalattu, yleensä tumma väri, koko se kunniallisesti leveämpi ja pitempi kuin patjan vahvistetut sitä. Toinen ominaispiirre - ei pääty. Mutta kaikki eivät ole sopiva vaihtoehto. Valokuvaa esitetään ajatus: miten päästä pois tilanteesta, jotta pää ja ei paljon häiritse tyyli.

On mahdollista tehdä pääty tyylistä: olemme tottuneet luottaa seinään

Sisätilojen huonetta eri tyylejä valokuvassa

Järjestää oman makuuhuoneen, sinun täytyy löytää yhden tai useamman kuvan, joka enemmän kuin mikään muu vastaamaan toiveisiin. Sitten kaikki on yksinkertainen: joko tehtävä yksi suosikki vaihtoehtoja ennallaan (mahdollisimman), tai tehdä yhdistelmä: yhdistä haluamasi ideat, luomalla omia, ainutlaatuisia makuuhuone. Alla kuvia makuuhuone sisustus, jossa on mielenkiintoisia ajatuksia. Tyylit ovat erilaisia, niin valita, mitä tulee.

Kohokohta sisustus - hyvin valitut värit ja elävät kasvit

Mustavalkoinen makuuhuone - että nykyaikaisia ​​rohkea. Tärkeintä - runsaasti valoa ja älä liioittele kanssa mustaa ...

Uutuus suunnittelussa makuuhuonetta - "tikattu" seinä

Makuuhuone takka. Pearl seinille ja kattoon kuvassa ei näytä, mutta tosielämässä on yksinkertaisesti lumoavaa

Hyvä olla suuri alue ... kaunis sisustus

Mielenkiintoinen ratkaisu: vaatekaappi seinään, ja se korosti työpaikalla

Epätavallinen sänky - hallitseva sisustus

Vihreä huone - On huolehdittava, ettei "puristaa" yrteillä

Mielenkiintoinen vaihtoehto pienille alueille: laiturissa korkealla korokkeella, jota käytetään kaapissa. Tämä on todellinen sisustus "Hruštšov"

Makuuhuoneen puutalossa itämaiseen tyyliin elementtejä

Japanilainen tyyli naisen ääni

Toinen versio musta-valkoinen makuuhuone pieni lisäys kultaisen beige

Valitsemalla tapetit, huonekalut ja tekstiilit valita samalla alueella

Sisätilojen "kuulosti" on oikein valittu valaistus

Oikea geometria tilaa on mahdollista avulla kuva, joka on leimattu kahdella viereisiin seiniin: se hämärtää rajaa

Vain muutama koskettaa elävöittämään kuva

Erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä valaistuksen ja epätavallinen väri

Tyylikäs muotoilu, mukava makuuhuone, arvasit oikein - moderni tyyli

Romanttinen makuuhuone tyttö vaaleanpunainen kukkia seinälle

Kaunis ajatus: kuviot seinälle ja kaapin ovet

Suunnitella pieni makuuhuone: 90 kuvia ja sisustus ideoita

 • Lähes kolmasosa elämästään ihmiset viettävät unessa, joten se on erittäin tärkeää, että varattu loma, se oli erittäin mukava. Viihtyisä sisustus auttaa sinua rentoutumaan ja unohtaa kaiken työn ulkopuolella sänkyyn. Ideoita ja vinkkejä siitä, miten luoda paratiisi pieni makuuhuone, löydät tämän artikkelin.

  Suunniteltaessa sisätilojen olohuone, keittiö tai toimistossa, sinun täytyy ajatella ensisijaisesti niiden toiminnallisuutta, rentoutumisalueelle on sallittua antaa vapaat kädet mielikuvitus ja kuunnella toiveet sielun. Lähtökohtana kokeiden suunnittelu pienessä makuuhuoneessa voi tulla esim tyylejä Skandinavian, moderni, klassinen, minimalismi, parvi tai Provence.

  Pieni makuuhuone nykyaikaiseen tyyliin

  Pieni makuuhuone 21. vuosisadan - selkeä graafinen linjat, rauhallinen ääniä ja ylimääräisiä kohteita.

  Moderni tyyli liittyy tarkka, mutta luotettava kalusteet ilman ylimääräisiä sisustus. Seinät ja katto - tavallinen, harmaa, valkoinen tai beigen sävyjä. Musta, suklaa ja tumman sinisen koristeen vaihtoehdoista parhaiten varattu suuret huoneet. Lattia voidaan kattaa parketti, laminaatti tai matto hillitty värejä. Metallinhohde, kromi kahvat, kiillotettu puu, peilit - kaikki heijastavat valoa ja visuaalisesti laajentaa tilaa.

  Sallittu aksentteja muodossa maalauksia, hieno lattia valaisimet, keraamiset luvut ruukkukasveja. Kuivikkeet on silkkiä tai puuvillaa, ilman merkittäviä tulosteita. Spot LED-valaistus kehä, ja sängyn lamput läpinäkymätön maidonvalkoisia sävyt auttaa luovat rauhallisen ilmapiirin ja virittää syvän unen.

  Pieni makuuhuone klassiseen tyyliin

  Tämä tyyli tulee arvostaa ystäville luksusta. Vaahtokarkkia sävyjä valkoinen, vaaleanpunainen, persikka, haalean laventelin sulautuu täydellisesti aristokraattinen kulta-hopea malleja, kipsi listat, pylväät ja kristallikruunut.

  Veistetty huonekalut, maalattu kiilteen sävy norsunluu, luoda upea ilmapiiri palatsin. Pääty voidaan verhoiltu pehmeää nahkaa. Ikkunat tulisi peittää Brocade verhot, sametti, satiini yleistä esittämistapaa sävy. Samasta kankaasta ja sopii katos. Verhoa voidaan jacquard, hohtavan piirustuksiin. Runsaus valo "arvokas" kehys muuttuu tavallinen pieni huone todella Royal bedchamber.

  Pieni makuuhuone tyyliin Provence

  Romanttinen luonto, rakastava ilmapiiri Etelä-Ranskassa, on paras sovi tyyliin Provence. Kaikki yksityiskohdat sisustus olisi suunniteltava pastellivärejä - sininen ja valkoinen, vaaleanpunainen, vaalea lila, vaalean vihreä ja beige. edullisesti valittu tekstiilien kuin palanut, haalistunut puuvillakangas hieno kukkakuvioin pieni pilkkuja, solu, timantteja.

  Kalusteet pieni makuuhuone tyyliin Provence, on toivottavaa valita yksinkertainen ja mutkattomasti. Se voi olla vaaleaa puuta ilman lakka tai maalattu valkoinen (voit ripauksella) väri.

  Pieni makuuhuone parvella

  Aluksi "parvi" on termi nimeltä entinen tehdas, teollisuus varastoissa ja toimistoissa, joka muutettiin taloon. Niille on ominaista puuttuminen koristeluun seinille, paljon tilaa, korkeat katot ja suuret ikkunat. Kuitenkin joitakin ajatuksia tämän tyylin voi olla varsin hyödyllistä raikastaa sisätilojen pieni makuuhuone.

  Esimerkiksi, sen sijaan, että tylsä ​​tapetti tai kipsi jättäen vain paljaat tiiliseinät, betoni paneelien tai niiden jäljitelmä. Yksinkertainen nukkumapaikka ilman jalkoja on asennettu suoraan puulattia. Kaiken pitäisi näyttää ikään kuin se on - väliaikaisia ​​suojia vapaana taiteilijana: ei koriste tavallinen, paitsi että pari mustavalkotulostuksesta, peili ohut runko ja teknologian valaistukseen.

  ikkuna voidaan laajentaa vuoksi lisätä visuaalinen huone, muuttaen sen panoraama, vaatekaappi saatavilla kiiltävä metallinen ovet. Rooli verhot parvella tulisi suorittaa yksinkertaisia ​​kaihtimet tai verhot pystysuorat laskokset.

  Pieni makuuhuone tyyliin minimalismia

  Tämä on paras vaihtoehto pienille kokoinen makuuhuonetta. Se täysin poissa ylitykset - ei kukoistaa, kuvioita, koristeet tai koriste. Yksi tai kaksi ovat lähellä kantamalla tai vastakkaisia ​​värejä suunnittelussa, täysin tasainen, sileä pinta, kirkas huonekalut, valaisimet yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja - kaikki tämä on hyvin tilaa säästävä. Tämä yksinkertainen ja moderni ratkaisu kuin liike-elämän kanssa järkevä lähestymistapa elämään.

  Pieni makuuhuone skandinaaviseen tyyliin

  Ensimmäisessä yhdessä Skandinavian - avoimuus ja viileyttä. Maavara ilmassa valkoinen väri vaalean ruskea tai harmaa-sininen aksentti pitäisi valita huoneet, etelään päin, ja se sijaitsee lämpimässä säässä. Tämä maali on helpompi siirtää lämpöä, luo tunteen tuoreuden ja keveyttä. Makuuhuoneen skandinaaviseen tyyliin muistutetaan lumihuippuiset vuorenhuippuja ja jokia ledenistyh.

  Koska tämä on makuuhuone pieni alue, painopiste tulisi keskittää kirkkaan paletin. Väri lähes valkoinen, heijastaa enemmän valoa ja visuaalisesti laajentaa tilaa.

  Pieni makuuhuone valkoinen väri

  Ei ihme väri luonto itsessään päätti turvakoti talvella unelias maa: se tuudittaa, rentouttaa ja luo ilmapiirin puhtauden ja rauhan. Täysin lumivalkoinen huoneen uni tulee muutamassa minuutissa, mutta jos haluat lisätä romanssi - vain tarpeeksi käyttää värillisiä valaistusta.

  Pieni makuuhuone sininen

  Making taivaalliset sävyjä lievittää jännitystä ja viilentää kehoa. Olisi tarkoituksenmukaista, jos asunto on usein kuuma. Aktiivinen, aktiiviset ihmiset, tämä väri auttaa hieman vastaan ​​energiaa ja nauttia unelma.

  Pieni vihreä väri makuuhuoneessa

  Ruohoinen, vihreä, smaragdi, meri - ne luovat raikkauden tunteen, tarjoavat tervetulleen levätä silmät ja hermosto. Tämä on helpoin käsitys väri, koska se on aivan keskellä sateenkaaren spektrin.

  Vihreä - väri elämän, ja yhdistää se makuuhuoneessa on rauhallinen, luonnolliset värit: harmaa, ruskea, hiekkainen-keltainen, turkoosi tai laventeli.

  Pieni makuuhuone violetti sävyjä

  Pehmeä violetti sävy näköpiiriin ilmestyy illalla, auringonlaskun jälkeen. Hän ympäröi horisontin valoa Haze, ikään kuin kutsuva upea keskustelussa unia. Makuuhuoneessa se voi olla hieno lisä vihreä, keltainen tai vaaleanpunainen kohteita. Myös harmonisesti näyttää violetti valkoinen, beige ja kerma värit.

  Pieni makuuhuone sävyjä keltainen

  Tämä aurinkoinen väri sopii makuuhuoneeseen, jossa puute lämpöä (esimerkiksi ei ole ikkunaa tai se osoittaa pohjoiseen). Hiekka, sitruuna, sahrami, kulta tekee huoneen kirkas ja lämmin. keltainen sävyt kohottavat mielialaa ja täytä elämää ilolla ja yhdistää parhaiten valkoinen, vihreä, sininen, violetti tai ruskea.

  Pieni makuuhuone harmaasävyinä

  Harmaa - väri rauhallinen ja neutraali. Se on paljon pehmeämpi kuin musta, niin se ei näytä vieviä. Tämä on hieno tausta mistään kirkas aksentteja, mutta itsessään se lyhyys ja maltillisuutta. Kirkas hopea tai harmaa versiot sopivat kaikkiin sisustustyyleihin.

  Materiaalivalinnat makuuhuoneeseen koristelu ei rajoitu juuri mitään. Huoneen ilmankosteus on normaali, UV-säteilyn ja muiden tekijöiden - minimi. Ainoa tärkeä ehto, että ei pidä unohtaa - on turvallisuus materiaalit: ne eivät sisällä haitallisia epäpuhtauksia, ja päästää myrkyllisiä kaasuja.

  Sex makuuhuoneessa paras merkki on lämmin materiaali. Se voi olla puulattiat, laminaatti, matto. Avaruuteen tuntui runsaampi, on luopua tummia värejä ja epäyhtenäisiä, ja levyjen tai muiden pystysuora kuviot asetetut suorassa kulmassa ikkunaa. Maton pitäisi sulautua pääasiallinen sävy tai peittää huoneeseen tai se "leikattu" ja vähentää sitä.

  Optimaalinen valinta pieni huone - kevyet väliseinät, yksivärinen tai hieno, lähes huomaamaton kuvio. Tämä voi olla maalaus, koriste kipsi (saatavilla heijastava glitter), tapetti, puupanelointi, ja korkki.

  Tyyliä parvi on parasta valita tehdyn valkoinen tai harmahtava väri (alle kalkkihiekkakivialalla tai kivi, hiekkakivi).

  Visuaalisesti tehdä huone yllä katon on oltava kiiltävä. Okei, niin että se heijastaa valoa Sivuvalaisimet. Surround-vaikutus voidaan saavuttaa sijoittamalla peili kalvon kireys on "runko" kipsilevyjen.

  Romanttinen muotoilu sopii katon muodossa sinistä tai tähtitaivasta, tilaa 3D-suunnittelu ja hohtavan pimeässä elementtejä. Kuvia planeettoja, iso lukuja, täyteläisiä värejä suunnittelussa pieni makuuhuone on parempi välttää.

  Valikoima kankaita olisi koordinoitava yleinen tyyli. Mutta joka tapauksessa, ne eivät saisi olla tumma ja sisältävät suuria tulosteita. Verho on parempi ostaa valo, ilma, synteettisistä kankaista.

  Vuodevaatteet pienessä makuuhuoneessa näyttää paremmalta yksi väri, laimennettu valkoinen sävyjä tai harmaa. Nukkumaan mukavasti, on parempi suosia laadukkaita luonnonmateriaaleja, puuvillaa, silkkiä tai pellavaa.

  Sijoittaminen huonekalut, kodinkoneet ja tarvikkeet

  Kun olet valmis jo kunnossa ja makuuhuone näyttää enemmän tilava, on aika miettiä, miten soveltaa mahdollisimman suuren hyödyn sen todellisesta koosta. Kunkin huoneissa on omat ohjeet ja ominaisuuksia.

  Jos kaikki sivut ovat yhtä pitkiä, ongelmia ei synny. Siten, sänky on keskellä, pääty kuuroja tai huonekalun seinämään, molemmin puolin - korkea lipastot tai kaappeja, ja toinen seinä - vaatekaappi. Hyvä säästää tilaa Dais koroke ulosvedettävä hyllyt, jotka voidaan helposti piilotettuja vaatteet, vuodevaatteet ja erilaisia ​​tarpeita kotitaloudessa asioita.

  Kapea (suorakaide) pieni makuuhuone

  Visuaalisesti tasapainottamiseksi huone, pitkän seinä kannattaa pokleit tapetit, joiden tilavuus näkökulmasta, ja toisaalta vahvistaa, esimerkiksi tapauksessa, jossa on kiiltävä pinta. Kapeat seinät voidaan pidentää vaakaraidoitetut, joita voidaan paitsi maalata, mutta myös toiminnallinen, koska laaja hylly telineen.

  Pieni makuuhuone mukautetun asettelun

  Epätavallinen ulkoasu on ullakot, kulmat jää jäljelle, kun kaavoitus tai kunnostaminen sekä parvea, muunnettu ei-asuintiloja. He voivat käyttää mielenkiintoinen kalusteet - pyöreä, soikea, kolmiomainen sängyt, lipastot viistoreunaisia, jättämisestä Vakiokokoonpanossa riippumatot, roikkuu hyllyt. Tämä lähestymistapa tarjoaa paitsi mukavuutta, mutta myös antaa sisätilojen makuuhuone jäljittelemätön ainutlaatuisuutta.

  Vyöhykkeellä nukkumaan paremmin ilman kirkkaat kattovalaisin ja roikkuu ylimitoitettu kattokruunut. Luoda pehmeä ilmakehä on melkoisesti valonheittimet kattoon, tuulettimet, ja yksi tai kaksi mukavaa lattialle lamppua yöpöydät.

  Muita välkyntä voi antaa heijastavia hiukkasia tai kultaa kuvioita koristeluun seinät.

  Suunnittele pieni makuuhuone Hruštšovin

  Tavallinen Neuvostoliiton huoneisto makuuhuone ala on 8-9 neliömetriä Tietenkin, tilaa ei ole paljon, mutta paikka tarvitaan nukkua ja varusteet on täysin mahdollista.

  Saavuttamisessa on yksinkertainen: se on tarpeen luoda koroke, nostaa korkeutta kaappien kattoon, järjestää paikka säilyttää asioita sängyn alle, sekä laajentaa ikkunalaudalle, kääntää se ylimääräinen työalueen tai nurkassa nainen.

  Vuonna lasten makuuhuoneessa on kerrossänky järkevää soveltaa ja taittuva muotoilu.

  Yhdistäminen muihin huoneet

  Yhteydessä lähelle asuntoja hyvä ratkaisu voi olla laajentaa pienikokoisen makuuhuoneen kustannuksella vierekkäisiä tiloja.

  Yhdistelmä pieni makuuhuone olohuone

  Tätä vaihtoehtoa käytetään tyypillisesti jakaa studio olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Zone sängylle samalla voidaan helposti piilottaa katseilta katos, näyttö, korkea kaappi ja voi myös olla takana kipsilevy tai vaneri osio.

  Yhdistelmä pieni makuuhuone parveke tai Loggia

  Läsnäolo irtautuminen makuuhuoneen loggialle tai parveke antaa mahdollisuuden lisätä käytettävissä oleva ala. Voit poistaa ikkunan ja oven ja alueen sisäpihalle päin kaikkein lämmin, asennusta modernit ikkunat.

  Etsi mielenkiintoisia ratkaisuja suunnittelussa pieni makuuhuone auttaa meidän kuvagalleriaan. Valokuvan esittelee menestynein versiot viimeistely, sijoittaminen huonekalut ja sisustus. Inspiroidu!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin