makuuhuone parvella

Moderni tyyli Loft makuuhuoneessa - ideoita, vinkkejä, valokuva 50 uutta tuotetta

Tyylikäs makuuhuone - ihastuttava tilaa, yksinkertainen ja ylellinen, samaan aikaan, täynnä vain positiivista energiaa.

Makuuhuoneen loft-- muodikas ratkaisu, mutta samalla arvokkain koristelu.

Tämä tyyli - vaihteli, se ei näytä kuten tavallinen vertailuarvo. Sisätilat on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön, niiden pitäisi olla yllätys. Löytyi suunniteltu täysin auttaa tässä asiassa!

Tyyli pitäisi olla dynaaminen. Se on täydellinen niille, jotka haluavat olla yksin, ja meluisa yrityksiä. Sleeper accentual on jaettava koko huoneen. Esimerkiksi väärä seinä - täydellinen ratkaisu makuutila.

Hienostuneisuutta tuoda tällainen seinä sänky maitomaista, keskellä villisti karkea kattoon ulottuvat ikkunat, jotka voivat olla valtava tuuletin, tiilet, putket ja muut suunnittelu elementtejä.

Lisäksi, kuten väärä seinä voi olla kaappiin tai muut huonekalut vaihtoehtoja. Pääasia tässä - se aksentti. Se voidaan sijoittaa suoraan osa, jossa pää sängyn tai vastakkaisella puolella.

Yleensä sänky voi olla pohjana koko sisustus ideoita. Se nähdään tahansa sisätilan osalla, kun se on erotettu vain vähän esteitä mukaan, ja ehkä jopa verho. Lähistöllä voidaan asentaa seinään, luotu huonekaluja, tai ehkä juuri läpinäkyvä liukuva näyttö.

Voit myös lisätä suunnittelun tekstiilien ja sängyn yleensä laittaa lavalle. Yleensä, jos olet nuori ja yksinäinen mies, tai olet pari rakastunut, se on hieno antaa sänkyyn katos.

Mielenkiintoinen idea järjestää laiturissa suoraan markkinarako. Se on viihtyisä, ilmava ja mukava. Kaikki tämä auttaa luomaan ja matta maali, jonka pitäisi maalata seinät, lattia ja katto markkinarako, jotta valo on pehmeä ja vaimennettu.

Sänky voidaan myös sijoittaa aivan minne tahansa. Esimerkiksi portaiden alla, jos sinulla on talon tai asunnon tai ullakolla.

Nostamiseksi sängyn erilaisia ​​malleja, jotka voidaan valmistaa muovista tai metallista, voidaan käyttää, lasi ja kallis puu. Pääsääntöisesti ne ovat melko vahvaa kiinnitys ja erittäin kaunis muoto.

Ullakolla, oikeus yhdessä sänkyyn voidaan asentaa fontin. Samaan aikaan, joissakin tapauksissa, sänky ei ole erotettu alkuperäisestä kylpy jopa väliseinällä.

Erittäin monet niistä, jotka rakastavat ja arvostavat tyyliä parvi, mieluummin tällainen rekisteröinti huonetta. Tietenkään tämä ei voi muuta kuin erityisen herkkä esteetikkoja.

Valokuva makuuhuoneen parvi suunnittelu yllättää kaikille!

Selaa valikoima kuvia, et varmasti ei välinpitämättömiä ehdotetut vaihtoehdot sisustamiseen. Täällä, harvinaisissa tapauksissa ne voidaan eristää toisistaan ​​vyöhykkeellä. Vaikka alueen kylpyhuoneet eivät piilossa!

Tässä se on tarkoituksenmukaista käyttää pylvääseen, viestintäjärjestelmät, altistuvat palkit ja tiilestä.

Loft - onnistuneen kaupunkien ihmisiä!

Tässä pääperiaate tyyli on säilytettävä. Ja se on yleensä sisätilojen esitellä ajatus älykkyys sekä aihe konseptualismiin. Esimerkiksi ullakolla suurin kauppakeskus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa, voit järjestää täydellisen majoituksen luova ihminen, joka tulee olemaan suuri valkoinen makuuhuone parvi!

Virkistysalue - paljon ilmaa ja valoa ei ole osioita, rauhoittava ja rauhallinen, rentouttava ja elvyttää.

Loft - tyyli eri ihmisille. Tässä tärkeintä - elämänkatsomusta ja paksuus kukkaro ei merkittävä rooli. Loppujen lopuksi tämä tyyli voi varustaa kaikki sen kotelon.

Tärkeimmät tekijät, jotka luonnehtivat tätä tyyliä ovat:

 • Yhdistetyt tila
 • Ei väliseinät poistetaan, ja seinät
 • Pinta - ei käsitelty, muuraus tiilet teki töykeä
 • TOIMINTA yksinkertainen ja tyylikäs
 • Paljon valoa
 • Huonekaluja, kaikki kirkkain värein, käytetty lasia, metallia, puuta.

Kaikki ne, jotka haluavat puhtaan taiteen, toivomaa tätä tyyliä.

Seinät on valokuvia tai kuvia harvinaisia, luksustuotteita, kalliita lisävarusteita.

Täällä yhteenlaskettu taideteoksia tunteita ja kokemuksia asukkaille.

Hyvin usein nämä asunnot ovat samanlaisia ​​todellista kuvaa. Makuuhuone suunnittelu tulee peli, jossa esineet eivät pysty täyttämään sen päätarkoitus. Esimerkiksi tuolit käytetään vain muoti-lisälaite.

Loft - raikas, epätavallinen näkökulma eri sisustus. Se suosii monet ihmiset nykyään!

Makuuhuoneen loft-

Erilaisia ​​malleja modernin suunnittelu huone vastaa täydellisesti mihinkään makutottumusten ja taloudelliset mahdollisuudet. Viime vuosina varsin laajalle levinnyt parvi tyyli, joka harmonisesti koottu eri arkkitehtonisia suuntiin.

Tämä tyyli on saatavilla ja ymmärrettävää, mahdollistaen riippumatta sen käytöstä. Joten makuuhuone parvella omin käsin ei jotain saavuttamaton henkilölle, joka ymmärtää periaatetta tällaisen tyyliin. Tämä auttaa lukijaa ymmärtämään materiaali tässä artikkelissa.

Tärkeimmät ominaisuudet loft-

Jos päätät olla vain korjata tiloihin, virkistää Tapettien, lattianpäällysteiden ja luoda todella tyylikkäästi, makuuhuone parvella on loistava ratkaisu.

Luoda loft-sisätilojen huoneen suunnittelijat suosittelevat noudattamaan tiettyjä sääntöjä, jotka ovat:

 • Käyttää luonnollisia (edullisesti kylmä) väri konsepti;
 • Käytetty suunnittelussa erilaisia ​​materiaaleja ja kuvioita voidaan verrata toisiinsa;
 • Valittaessa huonekalut etusija olisi annettava käytännön ja yksinkertaisia ​​malleja. Määrä esineitä huoneen olla pieni. Sisustus kokonaan poissa;
 • Jopa pienet huonetta parvi pitäisi luoda tunne läsnä suuri tila, on täytetty ilmalla (tämä vaikutus voidaan helposti saavuttaa, jos huoneessa on erittäin suuri ikkuna-aukkoja).

Ensi silmäyksellä, näiden sääntöjen noudattamista voi johtaa siihen, että makuuhuoneen loft-huoneiston näyttävät kylmä ja epämukava, mutta kun säätöjen sisätilojen henkilökohtaisista mieltymyksistä ja mieltymyksistä, olet taattu saada todellista tyylikäs yksinoikeus.

Parvi tyyli viittaa siihen, että osa seinistä huoneessa on pysyttävä undecorated. Pääsääntöisesti tässä muodossa se on edelleen keskeinen seinä, lähellä joka on pää sängyn. Muut seinät on koristeltu pienin (kipsissä tai koristeltu kylläisellä pinnoite on sama väri).

Tämä tyyli edellyttää läsnäolon huoneessa, suuret korkeat ikkunat. Nämä ikkunat saa riippua paksuja kerrostaa yleisvaikutelma huone oli helppoa.

Pääsääntöisesti, katot huoneessa, jossa on parvi sisustus, peitetty valkoinen tai vaalean harmaa maali tai ommeltu lankut puun. Samaan aikaan, jotta ei poiketa tyyli, sinun pitäisi pitää kaikki ominaisuuksista kattorakenteisiin (kattotuolit, palkit, jne), ei piilottaa ne koristeet.

Sisustus makuuhuoneen loft-

Rekisteröintiä parvi sisustus makuuhuoneessa on täydellinen neutraali joukko, joka voi olla niin koristeita kuten niitit ja muut metalliesineet (teollisuuden elementtejä). Tällaisessa sisätila, joka on sopiva sänky, joka on muodostettu ilman vahaa ja lakkaus, kuten sen tuotanto on juuri valmistunut pienimuotoista master. Sitä käytetään usein alustana vuode pieni korkeus ja peitetty kankaalla. Mitä tulee kaapin voi sanoa, että sopivat täydellisesti kokonaiskuvaa erittäin vankka vaihtoehto.

Sisustus parvimakuuhuone suuri peili voidaan käyttää (edullisesti, jolla ei ole kehystä), ja tekstiilien vain yksinkertaisia ​​kuvioita ja minimimäärinä (Kitti voi rajoittaa vuode ja pieni sänky matot).

Lisäelementtejä parvi sisustus voi olla hieman yksinomainen tavaraa, joka on tehnyt suunnittelija tai itsenäisesti. Tässä tapauksessa, riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä yleisrakenne ratkaisu voi tuoda, kuten lumoava kattokruunu valmistettu kide tai kallista lamppu ja laatikko, joka on valmistettu puusta. Nämä elementit vain korostaa ainutlaatuisuuden sisätilojen luotu sinulle.

Usein (jos tila sallii) makuuhuoneen loft-yhdistettynä toimisto, kirjasto tai kotona kylpyhuoneen. Samalla korostaa säästötoimien, joka on luonnostaan ​​tämä tyyli, että laitteiden tällaisten tilojen käytössä sverhminimalizm. Esimerkiksi makuuhuone, jossa sänky ja kylpyhuone erotettu vain Glass Art väliseinien tai kylpytynnyri, joka sijaitsee lähellä ikkunaa tai keskellä makuuhuoneessa. Tällaiset mallit pitäisi olla yllättävää, sillä tyyli parvi valita luovan kekseliäs jolle sisustus omaperäisyys on tärkeämpää kuin mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Lopuksi haluan todeta, että suunnittelu makuuhuone parvi tyyli omassa asunnossa tai talossa on todellinen, ja se on mahdollista suorittaa tämän tehtävän omin käsin. Tämä auttaa sinua kuvia ja suosituksia, jotka kerätään tässä artikkelissa.

 • luettu

Makuuhuone tyyliin Provence

Makuuhuone italialaiseen tyyliin

Parvi tyyli sisustus

Näinkö? Näytä se ystävillesi:

 • luettu

Makuuhuone tyyliin Provence

Makuuhuone italialaiseen tyyliin

Parvi tyyli sisustus

Rakastan tätä tyyliä! Toisaalta se on hyvin yksinkertainen ja näyttää teollisuuden, kuten on tiiliä sisätilojen, toisaalta taustalla standardin remontin, se näyttää epätavallinen ja omaperäinen. Uskon, että tekevät makuuhuoneen parvi, haluan ostaa tämän valkoisen keraamiset laatat alle tiili.

Teollinen muotoilu: Teemme ulos makuuhuone parvella

Jos haluat tehdä samaan aikaan luova ja nykyaikainen, yksinkertainen ja samalla viihtyisä sisustus, makuuhuone vintillä on ihanteellinen. Siinä yhdistyvät Rouhintatyöstö elementit teollisen muotoilun, ainutlaatuisuutta kunkin yksittäisen hankkeen, tyylikkyys vuosikerta sisustus ja viihtyisä oleskelutila.

Makuuhuoneen sisustus loft-tyyliin on yllättävää, se haluaa nähdä ja haluaa nukahtaa ja herätä. Mutta tämä tyylisuunta ei ole kaikille sopiva. Tarkastellaan tarkemmin loft-tyylien erityispiirteitä nykyisessä artikkelissamme.

Parvi-tyylisen makuuhuoneen muotoilu näyttää muunnetulta varastolta, manufactorilta tai ullakolta. Korkea katto, suuret ikkunat, vähäisempi sisustus ja korostunut huolimattomuus viimeistelyssä vain vahvistavat muistuttavuutta tehtaan tehtaalle.

Luonnollisesti emme suosittele, että keräät asioita ja siirryt elämään hylättyyn tehtaaseen. Jotta makuuhuoneeseen rakennettaisiin paritalon tyyli asunnossa, riittää tyylistä tilaa tilaa luotettavasti kiinnittäen erityistä huomiota seinien ja katon viimeistelyyn.

Tässä on muutamia tärkeimmät säännöt, jota sinun on noudatettava suunnitellessasi makuuhuone parvella:

 • Valitse laakoniset ja monikäyttöiset huonekalut;
 • Anna tavallinen sisustus;
 • Harvinaisten lisävarusteiden tulee olla epätyypillisiä ja työskennellä yhteiseen avaruustyyliin;
 • On suositeltavaa käyttää luonnollisia sävyjä kylmän värin asteikosta;
 • Hävitä väliseinät ja seinät, tee huone mahdollisimman tilava;
 • Pelaa kontrastia, yhdistä viimeistelymateriaalien eri tekstuurit;
 • Laconic muotoilu - sisustuksen pohjapiirros tyyliin.

Asiantuntijalausunto: Aluksi tällainen sisustus voi tuntua kylmältä ja asumattomalta. Sinun täytyy tottua siihen ja tuntea sen omituista lämpöä.

Pääväri on enimmäkseen valkoinen, harmaa, vaalea beige, tiili tai puu. Pieni loft-tyylinen makuuhuone on sisustettu viileillä väreillä, on sallittua käyttää lämmin ruskea tai sininen väri suuri alue.

Makuuhuoneen sisustus kylmissä väreissä

Sininen makuuhuoneessa

Peilit ja metalliset elementit korostavat huoneen kylmävärjäystä suotuisasti.

Seinät ja katto voidaan jättää alkuperäiseen muotoonsa, jos se mahdollistaa huoneesi tilan. Useimmin betonisia, tiilimuurauksia ja kattopinnoitteita on kuitenkin jäljitettävä.

Kontrastit: todellinen betonikatto kalliissa modernissa makuuhuoneen sisustuksessa

Parvekkeen tyyli sisustuu oletuksena tiiliseinän tai ainakin teksturoidun laastarin läsnäolosta. Koristelumateriaaleista on helppo ratkaista tämä ongelma. Tiiliä käytetään parhaiten yhden tai kahden seinän viimeistelyyn sängyn päällä, loput voidaan maalata vesipohjaisella maalilla, joka peitetään kipsillä tai puupaneelilla.

Tyypillinen seinäkoristelu parvi-tyylisessä makuuhuoneessa

Sisäkatot voidaan maalata kevyellä maalilla, ja ne voidaan ommella puulevyllä. Kaikki katot, palkit, rakennuksen yksityiskohdat eivät saa olla piilossa, mutta korostetaan. Tämä tekee sisustuksesta todella teollisen.

Tyylikkäät puiset katot kattoon

Metalli laatikkoa käytetään koriste-elementteinä

Edellisistä omistajista saatava puupäällyste voidaan uudistaa kirkkaalla lakalla. Jos et ole niin onnekas, käytä parkettia tai laminaattia uuteen lattiapäällykseen.

Mielenkiintoinen suunnittelu ratkaisu - lattia ja seinä takana sänky on peitetty yhdellä materiaalilla

Lattia luonnon puusta

Makuuhuoneen huonekalut parvekkeelle voi olla epätavallista, mutta sen muotoilun pitäisi olla yksinkertaista ja värin neutraalia. Teollinen metallipatja tai ortopedinen patja lakonisella puupohjalla - valita sinut.

Yksinkertainen taottu sänky

Jalusta käsittelemättömältä puusta

Huonekalujen pitäisi olla vähän, yritä pitää maksimissaan vapaata tilaa. Asioiden varastointiin voidaan käyttää pukuhuone tai iso kaappi kattoon ja antiikkiset lipastot.

Vaatesäilytystila tyyliin

Lipastoja teollisessa tyylissä

Sisustukseen käytetään nykyaikaisia ​​laitteita (esimerkiksi valtava plasma seinän lattialla) ja kaupunkisuunnittelun eri esineitä. Graffitit, abstrakti maalaus, kerättävät julisteet, maailman kartta ja mustavalkoiset valokuvat sopivat täydellisesti makuuhuoneen sisustukseen parvirakenteessa.

Kauniit graffitit valkoisessa makuuhuoneessa

Betoniseinä on koristeltu sisäänrakennetuilla valokuvakehyksillä

Kerättävät julisteet musta tiiliseinän taustalla

Ja täällä, sisustus, ripustettu suunnittelija lamppu seisoo ja moderni kuva

Jotta tilaa olisi enemmän kodikas ja lämmin, voit lisätä houkuttelevaa huomiota teolliseen muotoiluun. Crystal, kattokruunu, sametti tyynyt tai tuoreet kukat auttavat pehmentämään karkea sisustus.

Kallis pellava, joka on tehty silkistä, tekee huoneesta kalliita ja hienoja

Nahkaiset päätylevyt ja mustat sisustuselementit palvelevat samaan tarkoitukseen

Ja tämän sisätilan lieventää kuva antiikkikehyksessä

Pieni loft-tyylinen makuuhuone velvoittaa meitä rajoittamaan minkä tahansa tekstiilien käyttöä. Kieltää verhot, jos ikkunan ulkopuolella oleva näkymä mahdollistaa tämän. Yhtenäinen vuodevaatteet ja katos yli sängyn - tämä on kaikki mitä tarvitset koristamaan huoneesi.

Cage - täysin hyväksyttävää tulosta teollisessa makuuhuoneessa

Makuuhuoneen loft-tyylinen sisustus auttaa sinua paremmin ymmärtämään tätä suuntausta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin