Makuuhuone ja lapset samassa huoneessa valokuvan

Miten yhdistää taimitarhan ja makuuhuoneessa?

Kun vauva syntymän jälkeen on kotona seisoo vanhempien makuuhuoneessa hänelle. Ensimmäistä kertaa pieni perheenjäsen tarvitsee jatkuvaa hoitoa aikuisten, joten on ehdottoman tärkeää varustaa lastennurkkauksessa makuuhuoneessa aikuisten. Täällä, alueella jatkuvasti vanhempien valvontaa, lapsi voi olla jopa kaksi vuotta. Iän, hän tarvitsee niiden elintilaa, missä se soi, rentoutua ja harjoittaa.

Miten yhdistää taimitarhan ja makuuhuoneessa?

Kun lapsi on vielä lapsenkengissään, se tarvitsee vauvansänky ja alhainen lipasto, jota voidaan käyttää hoitopöytä. Lisäkalusteita lasten vanhempien huoneessa ei ole välttämätöntä. Lisäksi emme tarvitse mitään ylimääräisiä huonekaluja, jotka vain sotkua tilaa, ja se voi aiheuttaa vammoja. Kentän pitäisi pysyä vaatekaappi, sänky tai sohva. Cot tulisi sijoittaa lähelle tai seuraavalla kohteisiin äiti.

Vanhempi lapsi jäädä vanhempien huoneessa tarvitsevat enemmän toimintaympäristönä. Ihannetapauksessa vauva on parempi kohdentaa erillinen huone. Mutta tämän päivän totuus on, ettei jokainen kotitalous että vaihtoehto olkapäähän. Tällaisissa tilanteissa kannattaa kääntyä suunnittelijoille. Ne auttavat asianmukaisesti ja oikein jakavat tilan toiminnallinen vyöhykkeisiin, jossa otetaan huomioon kunkin jäsenvaltion etu.

Jos käännymme asiantuntijoille ei ole mahdollista, niin kannattaa harkita seuraavia:

 • piirtää suunnitelma huone, huonekalu layout leikattu paperi, ottaen huomioon laajuus ja yrittää järjestää huonekalut;
 • lasten nurkkaus on parhaat siinä osassa huoneeseen, jossa ikkuna sijaitsee;
 • määrittää erilaisia ​​erilaistumisen tilaa: verhot, hyllyt, kaappi, osio;
 • valita värin koristeluun lasten ja aikuisten puoli;
 • järjestää lattiaan, niin että se oli lämmin ja mukava lasten alue;
 • ajatella tyyli huoneen, koska hän on yhtenäinen ja harmoninen kokonaisuus.

Yksi erotus- lasten lukutaito puoliskot huoneen aikuisen - kaavaehto sisustusta. Se suoritetaan käyttämällä kahden tason katto, huonekaluja, erilaisia ​​osioita, kaaria, näytöt, ja niin edelleen. D.

Kaunis ja epätavallinen suunnittelu huone on saavutettu, jos sisällä käyttää epätavallisia ratkaisuja aluejako:

 1. Palkintokorokkeelle. Pienellä kukkulalla asetettu lasten alue. Se on kätevä järjestää lasten sänky, pieni pöytä koulutukseen ja kehittämiseen, turvallinen lelu.
 2. väliseinä. Usein rajauksen alueet ovat telineet, näytöt, liukuvat väliseinät. Mutta voit tehdä suunnittelussa kipsilevyä, lasi, muovi paneelit.
 3. Monitasoinen lastennurkkaus. Tämä vaihtoehto on erityisen suosittu lasten kanssa. Se koostuu luomisessa useita tasoja. Esimerkiksi, sänky on sijoitettu huipputason, alareunassa - taulukko hyllyillä, keskimmäinen - vaatekaappi. Pyöräily tällä tavoin lapsen huoneeseen, voit merkittävästi säästää tilaa huoneeseen.
 4. pimennysverhot, asennettu vanhempi puoli. Niitä voidaan käyttää rajaamaan tilaa ja säätää valaistusta syöttämällä kasvualueilla.
 5. päällysteet ja seinä päättyy. Laaditaan lattia ja seinät kaksi aluetta ovat yhtä epäkäytännöllinen tänään. Omaperäisempi päätös päättyy seiniin lasten puoli kirkkaita värejä tai taustakuvia, ja vanhempi - hienovarainen värejä. On myös syytä sisustaa ja lattian: in lasten alue antaa matolle tai laittaa nonspottable pörröinen matto aikuisilla - lattia, linoleumi tai laminaatti.

Sisustus huone, käytä läpikuultava kangas ja kevyt, mutta tukeva rakenne.

Tilaa lapsen vanhempien huoneessa olisi millään erityisellä tavalla. Vaikka vauva pysyy lähellä vanhempiaan, koristeluun lasten vyöhykkeen tarpeeksi liittää taustakuva erivärisiä lähellä sängyn. Tämän jälkeen, jos lapsi siirtyy toiseen huoneeseen, tämä osa seinää voidaan koristeltu koriste-elementtejä.

Kuten lisätietoja koriste lasten alue, voit käyttää mitä tahansa, joka tulee vauva:

 • perhekuvia kehyksessä on kuva rakkaan jälkeläisiä;
 • kuvia piirtämä lapsi;
 • Useat suuret lohkojen kirjaimia;
 • Eri lasten seppeleitä;
 • heittää hänen kätensä ja jalkansa, baby;
 • näyttäviä yövalo lasten tyyliin;
 • saapikkaat, pehmolelut, ja toiset.

Ei ulos paikka lasten nurkkaan vaja tai helma. Täyttää esteettinen funktio, ne edelleen suojella lasta kirkkaalta valolta, hyönteisiä ja luonnoksia.

Jos lapsi on kasvamassa, ja ei ole mitään keinoa siirtää sen toiseen huoneeseen, sinun täytyy voittaa lastennurkkaus mukaisesti hänen ikään liittyviä muutoksia. Esikoululaiset tarvitsevat pöytä jakkara, paikka leluja ja vaatteita. Hyvä yksi vapaan tilan lapsessa vaiheessa tämän modulaarisen vuode tulee työalueelle, kaappi, hyllyt ja laatikot leluja. Se on toimiva, kompakti ja käytännöllinen.

Sisältö koululaisen lasten alue on oltava erilainen. Tässä tapauksessa sopii lapsille Huonekalut alueesta, jossa sängyn sijaitsee huipputason, ja sen nojalla - työpöytä hyllyt ja vaatekaappi. Tämän mallin huonekaluissa yhdistetty makuu- ja työalue, paikka tallentaa kohteita ja vaatteita. Edut tällaisen sänky - on sen toimivuus ja kompakti koko.

sisustus yhdistetty makuu- ja lapsi

Tällöin sisustuksessa on tarpeen miettiä etukäteen. Toimittamaan huoneeseen on käytettävä luonnonmateriaalit. Esimerkiksi, ei-kudotut tapetti, laminaattilattia (sijasta linoleumin, ja matto Palace) suola hanhi kiristin, jossa kohde lisätä tilaa visuaalisesti.

Kun värien on parempi antaa etusija sininen, beige, vaaleanvihreä ja vaaleankeltainen sävyjä. Lisäksi erityistä huomiota olisi kiinnitettävä verhot: suojaa auringonvalolta tarvitaan ripustaa paksut verhot.

Mitä valaistus, lasten alueella, se tulisi kytkeä hiljaiseksi, ja varjot ei pitäisi olla yhteinen huone. On parempi luopua kattovalaisimet ja asentaa tuulettimet.

Miten yhdistää makuuhuone ja lapset samassa huoneessa?

Rajoitettu asuinalueella - tämä on suurin ongelma monille perheille. Asuu pienessä asunnossa ei salli erottaa lapsen vanhempien makuuhuone, minkä vuoksi on tarpeen asianmukaisen kohdistuksen kaksi huonetta yhdeksi. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tarpeen miettiä etukäteen tulevaisuuden suunnittelu huone, perustuu oikeanlaiseen kaavoitus tilaa.

Kuva: Ajatus makuuhuone yhdistettynä lapsia

Jakavat tilan lasten makuuhuoneessa, ja auttaa korjaamaan kaavoitus, jolle seuraavat tekijät voidaan käyttää:

Tehokkaaseen erottamiseen yhden huoneen kahteen voidaan suorittaa monitasoisen kattoon tai puhujan koroketta. Suunnittelu makuuhuonetta, yhdistetty yhdeksi huone lapsille, tulisi vallita kevyt kankaita ja läpikuultava malleja. Erottaminen makuuhuonetta alkaen lastenhuoneeseen käyttäen raskaat verhot tai osioita mahdollistavat järjestää riippumaton kattavuus lapsille. Esimerkkejä asianmukainen kaavoitus makuuhuoneessa näet kuvassa.

Valokuva: kaavoitus näytön ja monitasoinen katto

Kuva: kaavoitus kaari

Ennen kuin aloitat kehittää suunnittelu yksi huone, toimintojen suorittamiseksi ja makuuhuone, ja lapsi olisi otettava huomioon sijainti ikkuna- ja oviaukkojen. Olisi oltava riittävä valaistus ja provetrivaemost tiloissa. Jotta voitaisiin lisätä alueen huoneen olisi uudistettava lämmitysjärjestelmä. Kuumennus voidaan suorittaa järjestön tai järjestelyn jalkalista lämmitysjärjestelmä "lämmin lattia". Lopettaa myös käyttämään energiaa säästäviä materiaaleja.

Uudelleenjärjestely yksi huone kahden - ei ole helppo tehtävä. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä järjestelyn lastentarha, sen pinta-ala ei saa rajoittaa, ei ole hyväksyttävää pentueen ja makuuhuone, lapsen huone ja tarpeetonta, yleinen ja ei-toiminnallisia asioita, koska sellainen, että on sopiva suuri huone, täysin mahdotonta hyväksyä kahteen erilliseen.

Miten varustaa yhden huoneen jaettu kahteen itsenäiseen vyöhykkeisiin?

Jakaa huoneen kahteen itsenäiseen alueilla voi käyttäen temppuja kuten erilaisia ​​valaistus- ja sisustus, muutos tila käyttämällä verhot ja näytöt, monitasoinen katot ja lattiat, ja niin. D.

Lisää tilaa makuuhuone yhdistettynä lapset voivat olla, jos me korvata perinteinen vaatekaappi kaappeja tai kulmikas muotoilu, valitse sänkyyn sisäänrakennettu mezzanine, vaihda raskaat verhot vaaleammaksi ja moderni kaihtimet.

Modulaarista huonekalut on helppo muuttaa tilan ja luoda suotuisat olosuhteet paitsi vauva, mutta myös vanhemmille.

huoneen sisustus on suoritettava, joista suurin osa rauhoittava pastellivärit. Kullekin alueelle, voit käyttää värimaailman, niin kauan kuin hän vuorovaikutuksessa harmonisesti sävy leikata lähialueilla. Etusija on annettava persikka, beige, pistaasi. Sininen, laventeli, vaaleanpunainen ja sitruuna-keltainen sävyjä.

neuvosto: elvyttää sisustus on mahdollista avulla kuvan taustakuvia, julisteita, maalauksia tai kollaasit perhekuvia.

Piirteitä yhdistelemällä eri vyöhykkeiden yksiö

Vaikein luoda harmoninen tilaa yksiö, yhden hengen huone olisi yhdistävät toiminnot paitsi lasten ja makuuhuoneissa, mutta myös olohuoneessa. Optimaalinen ratkaisu on sijoittaa makuuhuoneessa lavalle, ja seuraavaksi sinun täytyy järjestää virkistysalue lapsille. Vapaan tilan on oltava monikäyttöisiä ja helppo muuntaa leikkialueella ja virkistysalueella tai viihdyttävää.

On huomattava, että alalla lastenhuoneessa pitäisi koskaan aseta mitään esineitä, kuten television tai tietokoneen, koska niillä on negatiivinen vaikutus lapsen kehon.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Intererro © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

Lapset ja makuuhuone samassa huoneessa: 15 vinkkejä rekisteröinnistä

Yhdessä lasten makuuhuone - täydellinen ratkaisu pieni studio huone lasten vanhempien makuuhuoneessa - usein ilmiö yhden makuuhuoneen huoneistoja. Sen lisäksi, että yhteensovittamisen alueiden turvautuvat usein vanhempien vastasyntyneiden jotta aina olla lähellä lastasi. Vaikka tila on rajallinen, luoda kodikas ja mukava huone lepoon ja toimintaa koko perhe voi olla hyvin yksinkertainen: vain täytyy seurata joitakin ohjeita. Miten tarkalleen - lue artikkeli

Yhteensopiva päiväkoti ja makuuhuone: vyöhykealuetta

Yhdistelmä samassa huoneessa oleskelutilat ja tärkein harrastus vanhempien ja lapsen on omat erityispiirteensä: esimerkiksi huone oli mukava ja kätevästi kaikkiin perheenjäseniin, yhdistettynä lapsen makuuhuoneessa on taitavasti jaettu vyöhykkeisiin.

Saat kätevästi kaikille perheenjäsenille on erittäin tärkeää kunnolla kaavoitettu tiloihin

Suosituin menetelmät kaavoitus ovat:

 1. Asentaminen seinät ja kaaret. Väliseinät voidaan valmistaa kipsilevy tai lastulevy. Asennus tällaisia ​​elementtejä voidaan suorittaa itsenäisesti.
 2. Hyllyt. Leikkauskuva, avoin kaapit voidaan tehokkaasti jakaa tilaa, kun taas toimii käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu tallentamiseksi asioita. Teline voidaan tehdä mihin tahansa kokoon ja tyyli huoneen tilata tai ostaa valmiina on huonekaluliike.
 3. Näytöt - edullinen tapa erilaistumisen, joka voidaan helposti poistaa, jos on tarpeen. Suosituin näyttö - puuta.

Valitsemalla materiaali erottaminen, ottamaan huomioon sen käytännöllisyys ja turvallisuus: verhot, lasi väliseinät eivät sovellu lasten kaavoitus koska sen epävakautta ja lisää mahdollisuutta vahinkoa.

Miten lastenhuoneessa ja makuuhuone: suunnittelu

Tärkein elementti huone, alueella, joka oli yhdistetty yhdeksi yleiseksi, on seinä: lisäksi koriste-toiminto, ne mahdollistavat hyvin kaavoitettu tilaa.

Laatia yhteiset tilaa lasten ja aikuisten riippuu siitä, kuinka vanha lapsesi ja kuinka kauan se pysyy samassa huoneessa vanhempiensa kanssa.

Jos huoneisto on yksi makuuhuone ja lapsi pysyy vanhempiensa vain muutaman vuoden, sitten laatia erillinen alue lapsille, jossa painotetaan hänen sängyssä ei tarvita. Parempi vuoden tai kaksi ei tarvitse liimata tapetit ja harjoittaa permutaatio, keskittyä vanhemman vyöhyke rentoutumiseen ja seinien värit valitsemaan sopivimmat tyyliä makuuhuone idea.

Jaa huone vanhemman ja lapsen vyöhykkeet voidaan myös käyttää taustakuvan

Jos yksiö, sinun tulisi välittömästi ajatella järjestämisestä lastennurkkaus lapsille. Jotta lasten alueella voit valita taustakuva toistuvia, yksinkertaista kuvia eläimistä, kasveista. Kuvan alkuperäinen päätös leikata ympärillä pinnasänky tummansininen taustakuva loisteputki tähdet, kun taas yhteisen alueen voit valita pastelli sinisiä sävyjä. Mutta on syytä olettaa, ettei tämä vaihtoehto näyttää sopivampi vain, jos lapsen ja vanhemman alueet on erotettu toisistaan ​​väliseinällä tai kaaren.

Jos asuntolassa ei ole jaettu vyöhykkeisiin avulla fysikaalisilla menetelmillä, seinä on tarpeen valita yksi väri, neutraali muotoilu, joka auttaa laajentamaan huoneen visuaalisesti. Lisäksi huone näyttää tilavampi ja kevyempi, jos sen sijaan raskaat verhot valita kevyt rulla tai laskosverhot, kangas rullaverhot, sälekaihtimet Laskostettu.

Kun valitset sisustusmaali tai taustakuvaksi yleensä ole kaavoitettu tilaa olisi otettava huomioon se, että maaliin pitäisi olla niin kirkas: äänen tai hieman vaaleampi huonekaluja rintamalla.

Lisäksi materiaalivalinnoissa viimeistelyyn seinät tilaa lapsille, pakollinen tarkastus, onko niiden luokan turvallisuuden ja ympäristönsuojelun yhteensopivia.

Makuuhuoneen aikuisten ja lasten: sisältää kalusteet

Olohuoneen kalusteet pitäisi olla käytännöllisiä, monikäyttöinen. Joten ongelman ratkaisemiseksi järkevän käytön elintilaa voi sisäosat tarvikkeet (sänky-Murphy, kansituoli-sängyt ja sohvat, taittuvat pöydät), mutta monitoiminen huonekaluja säästää neliömetriä (esim laatikoilla sänky säästää säilytystilaa vuodevaatteet ja asioita).

Jotta huone tilava kuin mahdollista, on tarpeen luopua vieviä kaapit, jalustat ja kuulokkeet hyväksi pukuhuone, joka voidaan sijoittaa markkinarako, ruokakomero, eteinen.

Ahtaissa tiloissa huonekalut olisi yhtä toimiva

Kuten sijainti huonekalut, on syytä ottaa huomioon nämä suositukset:

 1. Paikka nukkua ja levätä vanhempien tulisi sijoittaa siten, että se majoitettu päätä seinään.
 2. Sänky vastasyntynyt voidaan viereen vanhemman, mutta sänky esikouluun tai kouluikäisten lapsi tulee tehdä erillinen, mieluiten vastakkaiseen nurkkaan.
 3. Kalustamisella huoneeseen sinun täytyy harkita sijainti ikkunoiden ja oviaukkojen: sängyn vastakkaisen oven yksiö ei ole paras ratkaisu, koska se on "tervetuloa" vieraat, ja post sänky jonka ikkunasta voi olla vain, kun on kyse hyvän lämmön ja äänen eristys ja verhot päivä- yö.

Vanhemman makuuhuone lasten: aseta pinnasänky vauvalle oikein

Uskotaan, että sijainnin määrittämiseen paikka vauvan pitäisi nukkua vanhempien sänkyyn. Mutta tämä ei ole täysin totta, koska sijainti sängyn vauva on oma vivahteita.

Cot tulee sijoittaa paikkaan suojassa mahdolliselta luonnoksia ja sähkömagneettisen säteilyn

Joten, jotta voidaan luoda suotuisat olosuhteet nukkua murusia olisi:

 1. Älä sijoita plagiaatti lämpöpatterin tai sähkölämmitin: kuiva ilma ja ylikuumeneminen on haitallista lapsen. Parasta olisi säilyttää huoneen lämpötila läheisyydessä 18-22 astetta.
 2. Sijoita seimi pois kodinkoneiden: TV melu ja säteily, tietokone ja muut kulutuselektroniikan eivät ole aivan hyödyttää vastasyntyneelle.
 3. Laita seimi pois myyntipisteistä.
 4. Älä sijoita plagiaatti lähellä kohteita, jotka keräävät pölyä (matot, verhot) ja kukkivat kasvit.
 5. Älä aseta sängyn luonnoksessa.

Lisäksi älä laita leikkikehä ikkunan lähelle ilman verhot ja kaihtimet, elementti matalalla lämpötilalla ja äänieristys.

Yhdistelmä lastenhuone ja makuuhuone samassa huoneessa (video)

Noudattamalla näitä ohjeita, voit tehdä kaiken mahdollisen luoda huoneeseen niin mukava ja turvallinen ilmapiiri jokaiselle perheenjäsenelle. Inspiroidu valokuvasta malleja yhdistetyn huonetta, ja luoda mukava ja viihtyisä sisustus yhteinen huone vauvan kanssa!