Make-up pöytä peili

Peilipöytä - 60 esimerkkejä sisätilaan

Jo pitkään Kampauspöydät ovat olennainen osa kaikkia naisen makuuhuoneeseen. Ennen vanhaan niitä käytetään paitsi preening, mutta myös pesua varten.

Nykyään pukeutumispöytä peili - se on suosikki paikka naisia, jossa se voi soveltaa meikki, tee hiukset ja tyyli, hoitaa henkilölle.

Pukeutumispöytä peili - hyvin käytännöllinen huonekalu, jotka lisäksi on myös erinomainen koristelu huoneeseen. Sen tyylikäs ulkonäkö tekee huoneen ylellinen budoaari, jossa voi suorittaa kosmeettisia menettelyt.

Peilipöytä on erittäin toimiva. Se on mukava työtason, sekä varustettu useita laatikoita, joihin mahtuu kaikki naisen asiat - kosmetiikka, voiteet, kammat, hiussoljet, koruja, asusteita ja muita juttuja. Pöytälevy voidaan koristella kallisarvoista voidetta kauniissa purkkeihin. Myös Kampauspöydät suuret peilit, jotka erityinen rooli prosessissa hoidon.

Mikä on pukeutumispöytä peili valita?

Kampauspöydät peileillä voidaan valmistaa eri materiaaleista. Yleensä se perustuu puun ja metallin elementtejä. Nykyään kaupoissa löytyy pöytiä monenlaisia ​​malleja, värejä ja muotoja, jolloin voit valita täydellinen vaihtoehto tahansa sisustukseen, klassisesta hi-tech.

1

Muodossa ne voidaan jakaa useita erilaisia.

  • Ensimmäinen tyyppi - Classic Kampauspöydät, muistuttavat tavallisia pöytä peili, kiinteä päälle. Ne on varustettu laatikot ja kaapit varastointiin erilaisten naisten vempaimia.
  • Toinen tyyppi - tämä on säleikkö, eli pöytä varustettu kolmiliuskaläpän peili. Keskiosa on tiukka kiinnittäminen ja sivuläpät ovat liikuteltavissa ja voit muuttaa kuvakulma. Trellises ovat erittäin kätevä, koska ne antavat itsensä pohtimaan kaikkia osapuolia. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun olet tekemässä kampauksen.
  • Mutta kolmas laatuaan - peili, joka on, suuri peili, korkea, lähes kokonaan kasvuun. Samaan peilipöytä voi olla sekä pieniä että suuria. Eräänlaisena kampauspöydät voi myös erottaa suoritusmuotoa, jossa on taitettava peili. Taulukko taulukon yläosassa nostetaan ylös, ja sisäpuolelle kiinteän peilin. Täten on piilotettu sisällä, vie vain vähän tilaa eikä pölyä.

Pukeutumispöytä peili sisätilojen - Photo

Roolia budoaari modernissa huoneistossa yleensä soittaa makuuhuone, joten pukeutumispöytä peili asennetaan yleensä täällä. Se on erittäin kätevä ja käytännöllinen. Kuitenkin voidaan myös asentaa muissa huoneissa. Esimerkiksi pukuhuoneessa, varsinkin jos on ikkuna. Joskus taulukot asetetaan halleissa, sillä ehdolla, että ne ovat tilavia ja hyvin valaistuja. Monet tytöt käytetään maalattavan kylpyhuoneessa, valitettavasti se ei ole asetettu.

Paikka peilipöytä on parempi poimia lähemmäksi ikkunaa. Auringonvalo auttaa näkemään pienimmätkin vivahteet, ja aamulla voit luoda kaunis luonnollinen meikki. Jos tämä ei ole mahdollista, voit sijoittaa sen seinää vasten, mutta se on tarpeen tehdä lisää valaistusta - lampetit kummallakin puolella tai yläpuolella palaa peili.

Pukeutumispöytä pienessä sisustus: 5 ainutlaatuisia ideoita ja esimerkkejä jyrkkä 25

Hanki postiin kerran päivässä yksi kaikkein lukea artikkeleita. Liity meihin Facebookissa ja VKontakte.

Viisi ainutlaatuisia ideoita pieneen huoneeseen

Kun huone oli hyvin pieni, huonekalut olisi niin kätevä, tiivis ja toimiva. Tämä ei koske vain kaappien tai sänky, puhumme pukeutuja. Mutta jos hän voi suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti?

1. Kirjallinen ja peilipöytä yhdessä

2. taulukossa kaapissa

4. Kokoonpano

5. Taulukko-curbstone

Peilipöytä - todellinen auttaja nykyaikaisen naisia. Mutta mitä tehdä, kun vain vähän tilaa kotona? Järkevä käyttö tilaa helposti käyttämällä kulmikas malleja. He eivät vie paljon tilaa, mutta laatikot ne voivat olla varsin tilava. Pienikin pöytä auttaa säästämään paitsi neliön kuvamateriaalia, mutta myös arvokasta aikaa. Sisustus näyttää voittaja tässä.

• Keksiä näytti täydellinen, taulukossa olisi sijoitettava mahdollisimman lähelle ikkunaa. Joten, on luonnonvaloa, mikä auttaa luomaan luonnon kauneutta ilman mitään ongelmia.

• Jos pimeässä kellonaika on toivottavaa asentaa lamppu tai lampetti kummallakin puolella peilin. Ne on sijoitettava pään yläpuolelle.

• Älä käytä kattoon lasimaalaukset, ne vääristävät värejä ja meikki lopputulos voi olla kovin onnistunut. On parempi valita valkoinen tai himmeä lasi valaistus.

• Peilipöytä - yksityisellä alueella kauneuden. Siksi se on asennettava, jossa kukaan ei voi estää suoran marafet.

• On parempi suosia malleja, joissa on maksimimäärä laatikoita ja osioita työtasolle mitään tekemistä. Koska tila näyttäisi enemmän ilmava ja ei ole sekavuustila.

Naisellinen valtakunta kauneus, ei ole mahdollista ilman naisten eri juttuja. Jossa voit vielä tallentaa kosmetiikkaa, paitsi peilipöytä? löysimme ideoita auttaa ylläpitämään järjestystä talossa ja löytää nopeasti kaiken tarvitsemasi.

Näinkö? Sitten tukea meitä, PUSH:

Chic täytäntöönpano pukeutumispöytä peili sisätilassa (kuva)

Ylellinen, loistetta, glamouria ja futuristinen muodot

Tämä tontti on vanha kuin maailma (no, kuten elokuva), ajoittain tekee autuaan huokaus hieno puoli ihmiskunnan: tässä se on helppoa ja hitaasti pois suihkussa satiini kaapu ja laskeutui pehmeälle pöh pöydässä soffit valoa se alkaa öisin rituaali, aiheuttavat ongelmia sulana jauhemainen hajuvettä pilvi.

Valtava peili on veistetty runko ja turkin viitta tuolilla tekemässä pukeutumistila tyylikkäämpi

Pieni yöpöytä, jossa on suuri peili, jota voidaan käyttää kastike

Tietenkin tämä maaginen kulma pitäisi olla kotona jokaisen naisen ...

Mitä? Olet vielä menossa kiire, silmiinpistävää meikkiä käytävällä tai kylpyhuone, ja sitten moskeija talossa, kerätä kosmetiikkaa joka on, jos se on tarpeen? Ja tulee ulos ja kiinnitti hänen heijastus näyteikkunassa, näet, että meykap ... köh ... hieman erilainen kuin mitä näet kotona? Kiire peilipöytä hyödyntäen vihjeitä.

Minimalistinen muotoilu MDF, joka mahtuu vakavin tai jopa maskuliininen sisustus

"Olen rakastua" toisessa teennäinen, alkuperäinen vehje, mieti miltä se näyttää vuonna sisustusta. Jälkeen taitavasti yhdistää sitä asioita, jotka ovat täysin "paikallaan" pystyvät eivät kaikki. Lisäksi tekemällä aikaa, tämä "voittaa" osa voi alkaa ärsyttää sinua. Siksi on parempi valita pöydän, sopiva väri ja tyyliä huoneeseen, jossa se sijaitsee.

Pieni pöytä meykapa ottomaanien makuuhuoneessa parvi tyyli

Viherkasveja kannattava virkistää tämä henkilökohtainen alueella, mutta silti lähellä lajinsa emäntä yksinkertaisesti kohottavaa. Ja tämä on lupaus kauneuden

Toki, ensimmäinen asia mitä etsiä valitessaan huonekaluja - sen ulkonäköä.

WC osat, on monia budjetin järjestäjiä, hyllyt, telineet ja tarvikkeet, jotka auttavat siistiä "lakomanyakam" ja "kosmetogolikam" järjestyksen ylläpitämiseksi pöydälle

Nurkkaan "kauneuden ohjausta" nuori tyttö: vaaleanpunainen ja kulta kukka tapetti kuvio ja hot pink pöytä

Tämä muotoilu pukeutuja sopii klassinen tyyli ja itämainen sisustus

Dressing peili: Testi suoritetaan

Älä kiirehdi ostaa automaatteja pöytään, ajattelematta onko sinulla on mahdollisuus täysin sijoittaa sen makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai käytävällä. Tee maksunosoitussykäysten suunniteltu pöytätilaa, välttämättä otettava huomioon sen ympäristö on helppo käyttää.

Varmista, että istuu peilin edessä ja "kiillottaa", et tule loukkaantunut kyynärpää joku ulos ohikulkijoita kotitalouksissa, ja oven seuraavaan huoneeseen et olla haittaa.

Jos neliöintilaitteen ei salli, peilipöytä voi silti olla uskomattoman kaunis ja tilava. Voit tehdä tämän, on olemassa malleja saranoitu alkuun kannet

Kampauspöytä avoauto taitettava peili, joka voi olla myös työpöytä. Käytännön Classics 1950

Kapea konsoli lajeja voidaan sijoittaa myös siinä huoneessa, jossa hyvin vähän tilaa

Integroitu tallennusjärjestelmän MDF pukeutumistila

Yksi tärkeimmistä edellytyksistä sijoittamista peilipöytä - tämä on oikea päivänvalossa. Se on parasta laittaa pöydän lähelle ikkunaa, niin kasvosi valaistaan ​​auringonvaloa riittävän jotka auttavat ehkäisemään pieniä välikohtauksia hakiessaan meikkiä.

Jos tämä ei ole mahdollista, laittaa pöydän seinää pitkin, jossa on ikkuna. Pahin mahdollinen sijainti taulukon - edessä ikkunasta, kun se kääntyy takaisin. Henkilö tässä valossa on varjoissa, samaan valoa ikkunasta, joka sijaitsee takana kaikki aika blikovat ja leikata hänen silmänsä heijastuu peilistä.

Tarvitset paljon vaivaa luoda optimaalisen valon keinovalossa.

Kompakti versio peilipöytä nykymuotoilussa Ikeasta

Vaatekaappi, yhdistettynä vyöhyke meikkaamisen

Yleinen malli muuntaja, joka soveltuu kannettavan ja varastointiin kosmetiikka ja hajuste-

Mallivaihtoehto taulukon näyttävästi koristeltu julkisivu. Tällainen huonekalu, jossa epätavallinen muodon peilin, se voi olla huomion keskipisteenä makuuhuoneessa

Siisti tyylikäs pukeutuminen pöydän ikkunan ei erotu yleisestä sisustus. On tunnettua tekniikkaa, esimerkiksi helppo kirjanpito ja tarkka tyyppi työtaso: peitä sitä pleksi

Erittäin tärkeä seikka, joka ansaitsee erityistä huomiota valintataulukosta. Keskittyminen tietyn mallin, mieti onko se pystyy mahtuu kaikki "irtaimisto" palauttaa kauneutta. Tässä tapauksessa enemmän kaikenlaisia ​​laatikot ja hyllyt ovat taulukossa, sen parempi. Kuitenkin kaikki pitäisi olla toimenpide. Älä unohda, että peilipöytä - tämä on ennen kaikkea tyylikkyys, keveys ja tyylikkyys, sen sijaan kasaantuu lukemattomia laatikot.

Mutta mitä tehdä, jos olet ostanut pöydän vaatimaton tilava ominaisuuksia? Älä huoli. Aloita yrittää tarkastuttaa kosmeettisia tarvikkeet - varmasti joukossa on niitä, joita te jo pitkään ollut käytössä, tai niin hyvin harvoin. Osa niistä voi johtua kylpyhuone, ja toinen sijoitetaan kaapin hyllyt makuuhuoneessa tai markkinaraon rinnassa on tarkoitettu käytettäväksi pesu-.

Toiminnallinen pukeutumispöytä suuri peili ja runsaasti laatikot säilytystä kosmetiikan ja enemmän. Ajatus suojalasi työtasot ja laatikot on suosituin pukuhuoneeseen

Jos sinulla on paljon koruja, joka on jo täysin ei sovi, ja varastointi itseensä kuitenkin edellyttää huolellista ja tarkkaa, käytä erityistä seistä tyylikäs varastointiin.

Näitä suunnittelun työkaluja ja pitää koruja ja paikka pöydälle helpottaa ja säästät kaaoksesta.

Oikea majoitusvaihtoehto peilipöytä ikkunan soveltaa meikki on luonnonvalo

Epätavallinen taivutettu muoto työtasot, sopiva ja moderni ja kuvitteellinen art deco sisätila

Art Deco on yleensä avoin rajattoman. Samoin Rakastin tätä teema ja tyyli kitsch

Suuri peili, jossa näet itsesi yksityiskohtaisesti - asia naiselle ehdottoman välttämätöntä. Tätä tarkoitusta varten sopii pukeutumispöytä kolmiliuskaläpän peili - säleikkö. Siirrettävät peilit salli yksityiskohtaista tarkastelua meikit ja hiukset kaikista näkökulmista.

Jos sinulla on tilaa ei ole kokovartalopeili, on aiheellista hankkia pöytä iso peili - niin voit katsoa itseäni, ei vain aiheuttaa meikki, mutta myös ajatella läpi wc kokonaisuutena. Tai vaihtoehtoisesti voit ostaa erikseen suuri peili ja liimaa sen seinälle.

Jos olet hieman sickened läsnäolo peili makuuhuoneessa nukkuessa, erinomainen vaihtoehto sinulle tulee pöydälle taitto peili. Kun tarvitset - se muuttuu mini-lab kauneuden, ja sitten - taulukossa voidaan helposti poistaa tasainen pinta, joka on kätevä, jos haluat kirjoittaa jotain tai toimi tietokoneessa.

Toinen minimalistinen pukeutuja Ikeasta pienellä taittuva peili

Sopiva suoritusmuoto muutosta lipasto, jossa peili ja lipasto tuoli

Valkoinen pöytä taittuvat peili ja ilman kohtuutonta ulkopuolista liitos-

majoitusvaihtoehto nurkassa pukeutumispeili seinäosaan, erillinen koriste listat

Loput peilin valinta riippuu täysin omaan makuun, mieltymykset ja tavoitteet. Haluat - ja sinulla on pieni peili jalkaan, joka on tiiviisti sijoitettu pöydälle tai - suuri peili seinälle, luo tunnelmaa kuninkaallisen budoaari. Jos vain on mukava heille "työ".

... Ja helppous luomassa käsintehty kauneutta aikaan tuolin tai ottomaanien, johon istut. Jos et ostaa paikan setin pöytä, sitten ostaa se erikseen, älä unohda jälleen noin mittaukset - tuoli pitäisi sopia hienosti pöydän kokoa, jotta voit työntää pöydän alle, ja sen on oltava oikeassa suhteessa korkeuteen sitä.

Muista kokeilla pullistaa ennen ostamista, joten et ole ärsyttävää ahdistukset.

Classic pieni pukeutumispöytä homo kullan väreissä. Muuten, toinen etu saranoitu kansi on pieni pöytä: eliitin hajuste- siellä ei tapahdu tuhoisa lämpötilan muutokset

Muuten, jos olet tottunut suuntaamaan kauneus "tunne, todella, painokkaasti" ja viettää tämä prosessi on paljon enemmän kuin viisi minuuttia, se on parempi ostaa tuolin selkänoja varmistaa mukavuus sen takaisin.

Korituoli nurkassa huoneen, sisustettu tyyliin Chebbi-chic

Saat kätevästi tytöt: pyörivä säilytyslaatikot kosmetiikka

Rungon väri Walnut ja saranoitu kansi peili

Houkuttelee huomiota siro muoto jalkojen

Tarjota asianmukainen valaistus

Älä unohda, että oikeassa valossa - takuu hyvästä meikkiä. Ihanteellisesti noin tai sivuilla peili on asennettu useita pieniä hehkulamppuja.

Sileä pyöristetty muoto työtasot

Italian käsiala huonekalusuunnittelussa

Sijainti kahden valaisimen kummallakin puolella peilipöytä

Nykyaikainen neutraali makuuhuone suunnittelu ja integroitu pukeutumistila homo

Mutta jos tällainen vaihtoehto oman peilipöytä ei ole käytettävissä, on erinomainen valonlähde lamppu kiinnittyy päälle peilin tai valaistus pöydälle (se on parempi tehdä kaksi kummallakin puolella peilin). Jos tämä ei ole mahdollista - käytä kantaa ja lamppu puristin. Muuten, älä unohda varustaa pistorasiaan lähelle pöydän - se on hyödyllistä käyttää hiustenkuivaaja, curling rautoja ja muut laitteet.

Toisen muunnelman saattamisen valot peilin

Tämä maaginen alue pystyy itse nostamaan tunnelmaa sen omistajan

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua tekemään paras valinta ja ostaa ole vain kaunis, mutta myös mukava peilipöytä. Ja inspiraatiota kuvagalleriat tarjoavat mielenkiintoisia ajatuksia.

1