maanpäällinen antenni

TV-antenni, jolloin saatiin

Vaikka kaupungin ulkopuolella eivät halua menettää edut sivilisaation, niin lähes joka mökissä on tv. Nauttia selkeä kuva ilman kuvaruudussa esiintyviä häiriöitä, asettaa antenni, joka voi olla vaikea valita monista eri syistä. Hyödyllistä tietää jokaisen omistajan esikaupunkialueilla, joka antenni on parempi ostaa, ei ole ongelmia.

Oikein kyytiin televisio antenni antaa apua saada selkeä kuva ilman häiriöitä. Toisin kuin TV-vastaanotossa kaupungissa, magneettikentän voimakkuus kasvaa heille, joka vaikuttaa imeytymistä seinät aallot - se vähentää. Tämä antaa signaalin tunkeutua vapaasti huoneeseen, luoda selkeä kuva virta. Tämä ominaisuus olisi ihanteellinen, jos ei yksi asia - maa etäällä televyshek merkittävästi lisääntynyt, joten on turvauduttava signaalin vahvistus.

Suosittu tv-antenni satelliitti puutarha on luonnetta, kaikkien tiedossa levynä, joka asennetaan rakennuksen ulkopuolella. Tällaiset laitteet eivät ole riippuvaisia ​​tornista, koska signaali he saivat suoraan satelliitista, joka ei vaikuta teho (se on vakio), ja ei riipu maastossa. Voit ostaa kaikkein yksinkertainen tai suoraan polttovälin offsetlevylle saada monenlaisia ​​kanavia, laadukkaita kuvia. Satelliitti-aalto malli on halkaisijat 0,5-3 m, vastaanoton varmistamiseksi myös huonolla säällä.

By haittoja satelliitti mallit sisältävät sen hinta - vähemmän kuin ala vastaanottosignaalin, sitä suurempi halkaisija väline ja sitä kalliimpaa se on. Joskus televisio levyyn konvektori on täydentää signaalin, vastaanottimen tai set-top-box virittää ja taulutelevisio - imuputki on vaikea yhdistää. Toinen Nuance on valita palveluoperaattori - alueella ei voi kääntää mitä tarvitset, niin sinun täytyy tehdä muihin tarjouksiin.

Yksinkertaisin ja valtiontalouden kustannusten analoginen TV antenni vahvistimen maan nimeltä "puolalainen" sijaitsee talon lähelle ikkunaa. Jotta pystyttäisiin paremmin ohjaamaan torni, niin että se on parempi vastaanottaa signaalia, mutta kuvan laatu riippuu etäisyydestä - jos talo sijaitsee säteellä tornin kattaa jopa 30 kilometriä, se säilyy, jos ei - täytyy ostaa ulkoinen TV vahvistimeen.

Sisäänrakennettu vahvistin tekee antennin aktiivinen, auttaa tekemään hänen monta kanavaa korkeammalla tasolla. Joissakin osissa rakenteen sijoitettu erityisellä tavalla kiinni aallon etäisyydellä 80 km, määrittämään heikot signaalit. Asentaa, kiinnitä laite kadulla, mahdollisimman korkealle - mastoon. Sitten signaali tunnistetaan nopeasti, tarkasti, auttaa saamaan täydellisen kuvan.

With kynnyksellä digitaalisen television maassa on tullut suosittu koskevat mallit, jotka ovat olennaisesti poikkea standardin, joka tunnetaan nimellä olennaisempaa. Tällaisen antennin olisi mahdollisimman yksinkertainen, osittain siksi, että vastaanottosignaalin riippuu erityinen viritin. Yksi sen etuja ovat sisäänrakennettu meluntorjunta, joten voit ostaa edullisimman mallille yksi vastalause - sen tulisi toimia dm alueella.

Hinta TV-antenni antaa

Eri antennien antaa voit ostaa verkkokaupasta luetteloon tai television osastolla suunnilleen seuraavanlainen hinnat RUB:

 • satelliitti - 1000-5000, sekä tilausmaksun vuodelle 1200;
 • eteerinen malli - 750, teho - 350;
 • digitaalinen - 1000.

Kun tarve on TV on kysymys, joka antenni toimittaa mökillä. Tärkeimmät valintakriteerit ilmenny seuraavat tekijät:

 • syrjäisellä alueella kaupungin kilometriä;
 • osa etäisyys tv-torni;
 • haluttu määrä katseltavissa kanavia;
 • valtion ympäröivän maaseudun - läsnäolo metsien, tiheys, mäkiä, laaksoja;
 • halukkuus tietyn summan.

Jos kesällä asukas haluaa tehdä kaiken maksimiin, on parempi valita tv satelliittiantenni, joka antaa täydellisen näkymän, mutta hinta ei ole halpa hintaan. Jos ensimmäinen 2 kriteerit mahdollistavat asentaa sisä- tai ulkotiloissa malli, se on parasta valita niitä - ne ovat halpoja hintoja, varmistaa keskeytymätön signaalia ilman ongelmia. Ymmärtääkseen, miten lähestymistapaa talon sisätiloissa antenni, voit yrittää saada kiinni signaalin tavanomaiseen langanvetokoneiden - jos se menee, niin se ei ole mitään järkeä käyttää rahaa kalliita laitteita kustannuksia.

Tavanomaisten antenni voi ostaa korkealaatuisia virtajohto ja Italian, jotka yhdessä tarjoavat erinomaisen näkymä, korkea kuvan laatu ja pysyvyys signaalin. Vahvavirta on parempi olla ostamatta, koska se voi kestää tarpeettoman aaltoja, rentouttava vastaanottotiloissa tarvittavat tiedot, tinkimättä kuvan laadusta ja tuottaa hankaluuksia.

Aktiivinen antenni TV maahan

Monet omistajat esikaupunkialueilla valittu aktiivinen TV antennivahvistin talon, joka parantaa signaalin vastaanoton rakenteesta johtuen. Vahvistin on myös tärkeä rooli - asentaa se sisällä antenni kotelon, tai voidaan tuoda esiin. Valtaa tämän mallin tulee sovittimen (PSU) tai kotiverkosta. By haittoja muun muassa käyttämällä matalan käyttöikä - jopa vuoden, koska se on asennettu katolle, johon sovelletaan huono sää ja korroosiota. Lisätä käyttöikää, on mahdollista yrittää sinetöidä kortin silikonilla.

Passiivinen antenni ulkotarha

Se voi olla passiivinen antenni ulkona televisio maahan, joka ei ole vahvistin, ja suorittaa vastaanotto aalto, koska sen geometrian. Se ei tarvitse olla yhteydessä verkkoon, sillä ei ole aktiivisia elementtejä muodossa transistoreita tai ICS. Edut käyttää myös ei-häiriöiden, kohinan, pitkä käyttöikä. Kohteesta minuses eristetty alentaa vastaanoton mahdollisuudet - signaali voi olla heikko. Tunnetut televisio mallit ovat Delta, DMV.

Video: TV-antenni vahvistin mökki

Mikhail, 41 vuotias: sillä minä olen valinnut minun puutarhassa TV-antenni yksinkertaisin - Minun täytyy kanavalta katsella illan uutisia arvosteluja, joten päätin olla rahaa. Sitä paitsi, minulla on sopiva maasto - etäisyys kaupunkia ja tornia on minimaalinen, ja helpotus, ilman kukkulat, vuoret ja metsät. Tilasin halvin hankintamenoperiaatteesta 300 ruplaa ja iloita.

Margarita, 39 vuotias: Naapurit esikaupunkialueilla ovat vakiinnuttaneet asemansa satelliittitelevisio, että on huolestuttanut minua. Olen vakuuttunut hänen miehensä laittaa levyn väliseen kesään sato katsella TV-ohjelmia. Osto maksaa meille kalliisti, mutta laatu miellyttää edes tarvitse pakottaa itseni nousemaan takaapäin näytön muistaa puutarhaan.

Liliya, 30 vuotias: Ostimme mökin, asua siellä kesällä, niin mieheni ja sain kysymys - miten pitää tv. Ensin käytettiin Sisäantennin joka tuli halpaa, mutta se antoi melu ja ääni on jatkuvasti myöhässä. Sitten mieheni osti vahvistimen, vaihda kaapelit - se näkyi televisiossa, voit katsella heti ilman mitään ongelmia.

Ivan, 55 vuotias: Asun maassa ympäri vuoden, kun naapurit jättävät talven kaupungin. Minulle se ei ollut tylsä, poika vietin antenni, jossa on digitaalinen signaali - se on mukavaa, mutta kanavien lukumäärä ei sovi minulle. Seuraavana talvena asettaa satelliitin katsoa suosikki jalkapalloa värikäs kuva, erinomainen ääni ja ilman häiriöitä.

Olennaista antenni. Tyyppisiä maanpäällisen antennin

olennainen antenni jaettu:

1. vsevolnovoj antenni

2. Mittari antenni

3. Antennin desimetri

Maanpäällinen antenni voi olla:

1. Sisäinen antenni esteri (aktiivinen ja passiivinen)

2. ulkoisen antennin esteri (aktiivinen ja passiivinen)

Passiivinen maanpäällinen antennivahvistin teoksia ilman tällaista antennia käytetään yleensä lähellä lähetyksen rele televisiosignaalin, se yhdistää televisio, koska kaksi passiivista maanpäällisen antennin vain ei vedä. Tyypillisesti kukin antenni isäntä on aina hallussaan tällainen antenni signaalin tarkistaa asennuspaikan maanpäällisen antennin.

digi-tv

televisiotoiminnan

PARANTAMINEN CELLULAR

TV VENÄJÄN

ANTENNA

Moskovan kaupunki ALUEEN

Mökkikyliä MOSKOVA

TYÖMME

© 2010 - 2017 "PLANET antenni"

Asennukset, kokoonpano, korjaus, myynti antennit.

"Planeetta antennien", Moskova, Pyatnickoe Highway 18

Antenni TV maahan

Olemme niin tottuneet tiedonkulkua, että ilman häntä tuntea epävarmuutta. Siksi kaupungin ulkopuolella, joissa on enemmän tai vähemmän talon, ensimmäinen asia television näkyviin. Ja saada se toimimaan maaseudulla, on tarpeen antaa Televisioantenni. Se säätää riippuen sijainnin lähimmän toistin - TV-torni ja tyypin televisiosignaalin, joka tulee "saalis".

Harvat voivat nähdä mökit ilman antenneja

Nykyään on olemassa useita erilaisia ​​signaaleja, ja näin ollen saman tyyppisiä antenneja:

 • Olennainen analoginen TV - signaali koodataan ja lähetetään tietyllä aallonpituusalueella: UHF (desimetri aalto), CF (mittari). Olennainen antennit voidaan usein nähdä mökkejä. Vaikka niitä ja siellä on aika paljon kysymyksiä, he ovat hyvin vähän. Jos dacha kausi, suurimman osan aikaa kulutat sivuston ja katsella televisiota tai huonolla säällä tai öisin, jolloin työ ei ole enää mahdollista. Laita muutaman tunnin katsellen kalliita laitteita ei jokainen haluaa, mutta harvat kanavat, jotka voivat olla hyvä "saalis" näitä laitteita riittää.
 • Satelliitti-tv. Signaalissa tulee satelliitin, laatu on yleensä hyvä, kanavien lukumäärä on satoja. Mutta lautasen ovat melkoisesti. Hyvän vastaanoton maaseudulla, ne on suuri - vähintään 90 cm, mikä vaikuttaa myös hinta. Lisäksi satelliittilähetykset - maksetaan, ja ottaa maksun vuodeksi. On edullisia paketteja on järkevää ostaa niitä, jos olet edes talvella ajoittain maassa näyttävät. Mutta jos antennien mökeissä on kysymys niiden turvallisuudesta. Jos yksi naapureista tai pysyvästi asuvat on hyvä (!) Suojaus ja laitteet selviävät. Jos ei - se on parempi purkaa, ja tämä ei ole helpoin työ.
 • Digi-tv. Venäjän federaatio on hyväksynyt ohjelman, jonka mukaan loppuun mennessä 2015 koko alueen katetaan digi-tv. Jos ongelma on, lähellä torni, joka lähettää TV signaaleja digitaalisessa muodossa, voimme olettaa olet onnea, joiden avulla tavallista eteeristä UHF-antenni ja digiboksi (digisovittimen) virittimen DVB-T2, voit ottaa laadukkaita 20 kanavaa. Jos olet uusi sukupolvi televisioon, joka tukee tätä muotoa, ja digiboksi sinulla ei ole tarpeeksi suuntaamiseksi oikein antenniin.

Miten tehdä antenni DVB-T2 talojen (televisioiden)

Eteerinen TV-antenni: mitä valita puutarhaan

Sanoa mitkä antenni laittaa mökkisi voidaan soveltaa vain tapauskohtaisesti. Valittaessa kriteerit:

 • sijainti - tasankoja, kukkuloita, alanko;
 • läsnäolo tai puuttuminen metsien ja suurten puiden talon vieressä;
 • etäisyys lähimpään toistin.

Tärkein merkitys on etäisyys tornin, ja sitten, mitä. Voit nostaa antennin korkeuden. Joskus jokainen metri laskee.

Sisäantennit voidaan laittaa vain siinä tapauksessa, että toistin on teidän näköyhteyttä. Jos maa sivuston näkyvä TV-torni, voit kokeilla. Jotta ei tuhlata rahaa, voit hyödyntää yksinkertaista lautasen itse: ota rautalangalla, liitä se vastaavaan liitäntään television ja olla näin "antenni" huoneessa, kiivetä korkeammalle kohti kattoa, lähempänä ikkunaa jne Jos ainakin jotkut signaalit kiinni, voit kokeilla sisäantennia tehdä tai ostaa.

Ulkoinen antenni "saalis" kymmeniä kilometrin päässä toistimet

Jos kaikki liikkeet ole merkkejä selvä signaali ei ole läsnä, sinun on ulkoinen antenni, mutta luotettava vastaanotto (jossa pienempää vahvistusta). Kaikissa muissa tapauksissa, kun etäisyys tornin kymmeniä kilometrejä tarvitaan yksilöllisesti ulkoisen antennin.

Laajakaista tai suppeasti keskittynyt

Koska maanpäällisen yleislähetetään kaksi kaistaa - desimetri ja mittari, sitten näiden alueiden on antenni. Jos vastaanotin "kiinni" signaalin vain yksi alue, jota kutsutaan kapeakaistaista. Heillä on vain UHF- tai VHF-taajuuksilla vain.

On laajakaista (kutsutaan myös vsevolnovoj) - niiden rakenne on suunniteltu siten, että se kykenee normaalisti vastaanottamaan signaalin kaikilla taajuuksilla. Ne ovat yleensä tilaa vieviä ja raskaita, on pitkä viesti. Mutta laittanut tätä - Laajakaista TV-antenni antaa voi "saalis" enemmän kanavia. Koska usein ostaa niitä.

Enemmän huomiota olisi kiinnitettävä siihen, aktiivinen tai passiivinen antenni parempi veto. Aktiivinen on laite, jossa on sisäänrakennettu vahvistin koteloon. Passiivinen - tämä on vain pala rautaa, joka sinun täytyy ostaa erillinen vahvistin.

Aktiivinen, vahvistin vastaanottimet ovat halvempia, ottaa enemmän kanavia, mutta niillä on merkittävä epäkohta: vahvistinlevy ovat usein rikki. Mikä tahansa enemmän tai vähemmän vakavia myrskyn, ja kanavia, joita käytetään ottamaan selkeitä, alkavat "Snows" tai jopa kadota. Tarvitsetko apua voi korvata maksu. Voit tehdä tämän, sinun täytyy kiivetä katolle, poista antenni, muutos maksu, se uudelleen asentaa ja konfiguroida. Tämä menettely voidaan toistaa jokaisen myrskyn.

Vaikka myrsky ei vaikuta suorituskykyyn oman huvilan antennin vielä puolitoista vuotta määrä hyvin vastaan ​​kanavalla pienenee. Laatu heikkenee asteittain, ja ennemmin tai myöhemmin, huomaat, että kello ei ole enää mahdollista. Syy - hapettumista kontaktien ja kortin osien. Vastaanottimia antenni ei ole suljettu ja putoaa pöly, kosteus, tuhoaa kontaktit ja kappaleet. Koska keskimääräinen elinikä aktiiviantennia - noin vuoden. Ei myrsky, niin hapettuminen päättyy sitä.

Paras antenni kuulusteltavaksi: toimeton, jossa on erillinen vahvistin

Kun myrsky ei auta syy, ja hapetus voidaan merkittävästi hidastunut, jos heti oston molemmin puolin täyttää aluksella silikonia. Tämä säästää nastat ja elementtejä hapettumiselta. Korjata sen, kukaan ei välitä jos hallitus "lensi", ja ostaa uuden laittaa sen paikalleen. Siinä koko korjaus. On hyödyllistä tiivistää ja sijoittaa kaapeliyhteys. Tässäkin hapetuksesta ovat suuria signaalin heikkenemistä.

Passiivinen antenni erillisellä vahvistimet ovat hyvät, että "pala rautaa" asetetaan yläosassa katon, ja valta - ullakolla. Vaihtaminen lauta ullakolla aiheuttaa vähemmän ongelmia kuin katolle. Varsinkin talvella. Ne "saalis" pienempi määrä kanavia, mutta kuva samalla "puhtaampia".

On myös toinen etu: meillä on kaksi erillistä vahvistinta säädä - erikseen UHF ja VHF. Tämä on hyödyllistä, koska joskus joitakin signaaleja, jotka ovat peräisin paljon korkeampi ja ne "tukkivat" heikompi. Sitten on olemassa päällekkäisyys äänen ja / tai kuvien, joissakin tapauksissa, jos jotkut signaali on hyvin voimakas, yleensä on jatkuva "lumi". Tuning herkkyys vaihtelee voi pelastaa päivän. Niin että passiivinen antennit erillisillä vahvistimilla mökit - paras valinta.

Television "Samsung" ja "E-Ji" yleensä on funktio "heikkoja signaaleja". Tällöin vahvistin et välttämättä tarvitse. Laskemisesta maa passiivinen antenni, kytke tilassa ja perustaa kanavia. Sen täytyy olla mukava jäädä kokonaan näyttämättä-vähintään 5-6 kanavaa.

Toinen ongelma, joka on ratkaistava - tulee maadoittaa, jos TV-antenni antaa. Toisaalta, se on usein - korkein kohta. Toisaalta - jos se on maadoitettu, se alkaa levitä mitään salama vastuuvapaus, joka on lähellä. Niinpä joka kerta kun täytyy vaihtaa korttia, koska se vahingoittuu.

Jos päättää antenni edelleen maadoitettu, liittää kaapelin vaipan metallisauvaan ja maadoitussauvasta

Tästä syystä "antennschiki" vaatia, että he eivät tarvitse olla maadoitettu. Varsinkin jos laite sijaitsee alle virtalähteen johdotus. Salama kaahaa korkein kohta maadoitettu. Tärkeintä, että se ei ollut oma lautasantenni.

Kuten tavallista, lisäksi laitetyypin joudumme valitsemaan valmistajalle. Ja se on ehkä ole helpompaa. Voi auttaa suosituksia. Foorumeilla on useita suosittuja valmistajia:

 • Lokus (Locus). Venäjän tuotannon antennin. Laaja valikoima tuotteita, alhaiset hinnat (480 ruplaan 1700. Ruplaa). On sekä aktiivisia - sisäänrakennetulla vahvistin, ja passiivinen.
 • Harppuuna. Antenni myös venäläistä alkuperää. Se vastaanottaa alueet UHF ja VHF-alueella. Se on valmistettu ainoastaan ​​passiivista, suunniteltu asennettavaksi alueilla, joilla on heikko. Vähittäismyyntihinta - harppuuna-0416 - 1500 ruplaa, harppuuna-1028 - 2300 ruplaa.
 • Antennit "Delta" tuotantoa JSC "NPP OST". Täällä on erittäin laaja. On sekä tiiviimpää vain VHF tai UHF vain, ja laajakaista. Lisäksi UHF-antennia voidaan käyttää vastaanottamaan DVB-T2-digitaalitelevisiosignaalin. Monet mallit on varustettu F-liitin - laite, joka yhdistää kaapelin kautta: asennus ei tarvitse purkaa sitä, liittää sen. Poistettu eristeen rakoon. Kaikki. kaapeli on kytketty.
 • GoldMaster (GoldMaster). Vihjeitä pieni, mutta saatavilla, hyväksyy luotettavasti myös epävakaassa vastaanottotiloissa. Jopa sateessa signaalin laatu on lähes kuuluu. Kuva on edelleen selvä, eikä "lumi".

Kaikki muut valmistajat ovat hyvin suosittuja ei nauti.

Varten aktiivinen antennit ja vahvistimet tarvitsevat enemmän. Tässäkin on omat mieltymykset:

 • Tonttu vahvistin LHA;
 • Terra (Terra);
 • Tehovahvistimet, hiljaiset Breeze, Alcad (alkadieenin).

Ennen työn, on hyödyllistä kaiken hampaat, Gadget, antennikytkennät pöyhiä "Movil" tai "lithologic" jotain vastaavaa niiden ominaisuuksia. Jos valitset aktiiviantenni, maksaa paremmin sinetti silikonilla. Tämän käsittelyn jälkeen antenni ei palvele vuodessa ja huomattavasti pidempi.

Millaisen kaapelin käyttö yhteyden. Tässä se on parempi olla yrittää pelastaa: liian suuria tappioita. Koska ottamaan vakaasti SAT SAT 50 tai 703. kaapelista laadun ja yhteyksien laatu "kuva" ei riipu pienempi kuin vastaanoton.

TV-antenni antaa: missä ja miten asentaa

asennuspaikka valitaan, ottaen huomioon, missä sinun tulee kohtaan antenni. Jos katon ja tuulikuormat anna korjata se voi olla katolla. Nostamiseksi edellä vastaanottimen, antennin, joka on kiinnitetty mastoon. Voit tehdä tämän, on olemassa erityisiä leikkeet.

Joissakin tapauksissa on tarpeen lisätä antennin mahdollisimman korkealle - alangoilla tai jos puut päällekkäin vastaanotto. Sitten kätevä Teleskooppisauva

Masto on metallia tehdasvalmisteiset olemassa teleskooppi - taitto. Tämä tyyppi on helpompaa, varsinkin jos antenni vastaanottimen - täytyy ajoittain muuttaa maksun ja täysin purkaa maston joka kerta - ilo jotain muuta. Teleskooppimasto voidaan jättää pois, pidätinrenkaan kiertämätön. Kiinnitetty antennin päälle lasketaan yhdessä sauvan kärki.

Jos et tarvitse nostaa korkealle, voit käyttää puisia palkkeja tai oshkurenny tavaratilassa nuoren männyn. Tämä on - vain loma vaihtoehto. On mahdollista käyttää teräsputken ei ole kovin suuri halkaisija tai alue. Vaihtoehdot meri. Valitut tuki pitää korjata. Kiinnitykseen on esitetty kuviossa.

Miten asentaa mastoon antenni

Yleisin antennin asennusta edessä. Se toteutuu helpoin tapa, mutta vain jos leikata tai seinämateriaali sallii. Joten älä kiinnitä seinille kumivaippaisista sivuraide, ja seinille kevytbetoni - liian kova. Sitten vaihtoehto - korjata post putkeen, orret tai laajennuksia kateaineen.

Menetelmiä kiinnittäen antennin edessä rakennuksen: rauta ja puu

Ripustuskohtaan gable välisen etäisyyden kiinnittimien tulee olla vähintään 1,5 metriä. Jos mikään näistä menetelmistä jostain syystä ei voida toteuttaa, voit yrittää sijoittaa antennin lähelle kasvavia mahtava puu. Kiinnitä antenni voisi olla runko ja karsia oksat, jotka estävät vastaanoton. Joskus se on - paras tapa.

Miten liittää baariin laajennukset

Asennettaessa antennikaapeli lasketaan alas pitkin tangon. Sen kiinnittimet kiinnitetään joka 50-80 cm. Annetaan kaapeli tasolle katemateriaali sen harjanteen (ei tulossa alas lumi puhalletaan pois) syötetään kannattimen avulla, joka lasketaan katolta. Kannatin kiinnitetään ikkunan yläpuolelle television lähelle. huoneessa kaapeli kasvi reiän läpi ikkunan kehykseen. Kanssa ylöspäin kalteva porattu reikä halkaisijaltaan hieman suurempi kuin kaapelin halkaisija. Joten sade ei putoa runkoon. Vaijeri on kiinni rungossa olisi hieman löysällä - joten antaa vapauden lämpötilan muutoksiin.

Miten asentaa antennin maassa: kiinnitä kaapeli on kunnolla

Jos TV-antenni, jolloin saatiin aktiivinen, vahvistin on asennettu ullakolla, lähdöstä antennikaapeli se, ja vahvistin - TV.

Yksi vinkki: kun asennat, sinun tulisi välttää jyrkkiä mutkia. Pienin säde - vähintään 5 kertaa kaapelin halkaisija. Kun kiinnitystassut, älä kiristä liikaa sitä.

Miten paloitella ja kytke antennikaapelit, katso video.

Antenni televisio-kaapelin kulkemisen metalliputken sisällä maston (putket, tangot) tai sen ulkopuolella, sen kiinnittämiseksi putkeen.

Kaapeli antenni tanko on kiinnitetty ulkopuolelta, on mahdollista avulla muovikiinnittimet tai lanka kappaletta. Kiinnitystarvikkein etäisyydellä 50-70 cm, ja paikoissa mutkia / kulmat. Kaapelia ei vedä, se pitäisi olla vapaasti.

Jopa paras antenni broadcast tarvitsee laatua kaapeli, ja joskus on hyvä vahvistin. Joten älä kitsastella ja ostaa tuotuja kaapeli, parempi italialainen. Mutta älä liioittele vahvistimen - raskas, hän voi saalis "toivottuja" signaaleja, päinvastoin, vähentää laatua katselu.

Tämä antenni riittää antamaan (50 km Telecentre) http://televizor-x.ru/antenny/rolsen/antenna-rolsen-rda-400/ vai eikö olla ahne ja ostaa jotain suurempaa ja vahvistimen?

Ominaisuudet kirjallinen - vastaanotto luotettavasti alle 30 km. Sinulla on TV-torni 50 km. Jos laittaa tämä antenni, jotain todellakaan näe edes hyvällä säällä. Valita antenni, myös erilaisia ​​(luotettava vastaanotto) on vähintään 50 km. Tämä on melko heikko.

Kuinka paljon TV voidaan liittää antenniin DELTA I have 3 joihin antenni voi kytkeä kaikki elää Gatchina

Connect voi olla mikä tahansa sinulle. Ostaa vahvistin ja jakaja tai aktiivisen signaalin jakaja.

Olet väärässä, vastaanotin nimenomaan viereen antennin kun signaali on heikko, että ei vahvistaisi mitä jää jäljelle television lähellä: Signaalikaapelityyppi menetys ja melu. Tietenkin se olisi spetsalno vahvistin lähellä antennia suunniteltu laajalla lämpötila-alueella -40 ... + 50 ° C: ssa ja spetsalno zashishenny kosteudelta, ja varmista, että se tulee maadoittaa staattista sähköä vastaan.