Maalaus seinät lastentarha

Seinämaalauksen lastenhuoneessa - avaa oven satu

Ammattilaiset tietävät: taiteellinen maalaus seinät lastenhuoneessa tuottaa satunnaisia ​​vaikutelman paitsi lapsille, mutta myös aikuisille. Kirkkaat värit, vilkkaus ja tilavuus, täydellisen illuusion kolmiulotteisen tilan ja läsnäolon satuhahmot - kaikki tämä tekee seinämaalaus ainutlaatuinen tekniikka sisustus. Värikäs paneelit muodostavat erityisen ilmapiirin, jossa lapsi tuntee olonsa mukavaksi ja onnellinen.

Seinämaalauksen lastenhuoneessa - se on meidän ammatti!

Art studio "Lapsuus värit" kutsuu kaikkia vanhempia, jotka rakastavat epätavallinen tapa suunnitella lapsen huoneeseen - maalatut seinät. Kuvittele, että sen sijaan, että oletuksena tapetti henkilökohtaisen hallussapidon vauva tulee kirkkaita kuvia teema suosikki satuja ja sarjakuvia! Kuinka paljon innostusta ja vilpitön ilo, uutta luovaa impulsseja aiheuttaa tämän muutoksen!

Mitä etuja tuo vastaavaa ratkaisua sisustuksen? Ensinnäkin seinämaalauksen lastenhuoneeseen on ei-triviaali. Voit valita aiheet, ja herramme alkaa toimia. Me vakuuttaa teille, huone suunnittelu on täysin yksilön, epätavallinen ja yksinoikeudella. Tämän seurauksena vauva on oma viihtyisä maailma - ihanteellinen paikka lapsellinen pelejä, fantasioita ja harrastukset.

Toinen seinämaalaus - kestävä ja käytännöllinen kattavuus, mikä on erittäin tärkeää alueilla, joilla lapset elävät. Lika voidaan pyyhkiä pois tavallisten värillinen seinät kostealla sienellä ja kauniita kuvia kimallus sama sävyjä.

Kirja taiteilijat "Lapsuuden Colors" maalaamalla seinät lastenhuoneessa, ja omassa asunnossa rapisee lähtee maaginen metsä, linnunlaulu ääniä, on fantastinen kaupunki, asuttavat uskomaton sankareita satujen.

Fantastic maalaus seinän lastenhuoneessa: tehdä lapsesi ainutlaatuisen maailmassa!

Etsitkö ideoita rekisteröintiä lastenhuoneessa? Sivusto art studio "Lapsuus Colors" esittelee suuren määrän valokuvia työmme, jotka tarjoavat mielenkiintoisia vaihtoehtoja lasten sisätilat. On huomattava, että kuten maalaamalla seinät lastenhuoneessa elävöittää tilaa, joten se kolmiulotteisen, kylläinen, kirkas.

Te tietysti kiinnostunut kustannukset tällaisia ​​palveluja. Nämä tiedot löytyvät sayte.My jatkuvasti muistuttaa potentiaalisia asiakkaita että seinämaalauksen lastenhuoneessa ei ole vain suunnittelua tietenkin, mutta myös merkittävä panosta lapsen. Loppujen lopuksi lapsi tarvitsee vain vähän push houkutella hänen mielikuvituksensa, voimassa rajaton mielikuvitus työvoimaa. Psykologian mukaan intensiivinen työ on lapsen mielikuvitusta luo monia myönteisiä ominaisuuksia henkilön tulevaisuuden: tahdonvoimaa, aktiivinen ajattelu, hyvä muisti, kyky ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia, ja tietenkin luovuuteen.

Seurassa hilpeä tarinoita sankareita lasten mielenkiintoinen ja hauska pelata, piirtää, veistää ja jopa läksyjä. Lähellä hauska, iloinen naapurit ole tilaa tylsyydestä ja päähänpistoja. Anna lapsi kasvaa rauhallinen, älykäs, itsevarma ja onnellinen!

Kussakin sisäisessä luoma työntekijät meidän työpaja, on oma historiansa. Siitä, miten tehdä sitä tai tätä hanketta, jotka ovat valinneet luonnos, mitä vaikutuksia uuden muotoilun oli pieni huone isäntä, voit nähdä, jos luet yksityiskohtainen kuvaus urakan salkussa. Sinun on yllättynyt, mutta monissa tapauksissa maalaamalla seinät lastenhuoneessa auttoi selviytymään ahdistuneisuus, masennus, eristäminen ja muut psykologiset ongelmat lapsia.

Maalaus seinä lastenhuoneessa ei ole vain suunnittelua tietenkin, mutta myös merkittävä panosta lapsen. Loppujen lopuksi lapsi tarvitsee vain vähän push houkutella hänen mielikuvituksensa, voimassa rajaton mielikuvitus työvoimaa. Psykologian mukaan intensiivinen työ on lapsen mielikuvitusta luo monia myönteisiä ominaisuuksia henkilön tulevaisuuden: tahdonvoimaa, aktiivinen ajattelu, hyvä muisti, kyky ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia, ja tietenkin luovuuteen.

Charming Xenia kertoi tilaa tehtaalta kaapit "Ronikon", ja samaan aikaan omistettu meille salaisuuksia talon nuket, pelejä hänen ystävänsä, hänen suosikki leningit ja jopa kutsui apua isä. = Look)

Miten rakentaa lastentarha, lisätä sänky toisen lapsen, piilottaa joukko laatikoita ja lelujen lisäksi jättää tilaa tilaa jalkapallopelin? Olga Rauha, jonka valoisa huoneisto sijaitsee kaupungin Mytischi, päätti tämän ongelman vaihtamalla hieman vanha lipasto mistä "Ikea" ja kerrossänky, iso vaatekaappi ja lipasto keskikokoiset.

Lapsuus - riemukas virstanpylväs jokaisen ihmisen elämässä, kun kirjaimellisesti joka päivä niin paljon kuin mahdollista täynnä uusia löytöjä ja hankkia uutta tietoa toistaiseksi tuntemattomaan maailmaan. Tänä aikana, huolehtiva ja rakastava vanhempien on tarjota mahdollisimman mukavuutta sen nuorempi lapsi täysi kehitys hänen persoonallisuutensa.

Huoneessa pitäisi riittää kevyt ja ilmava. Jos sinulla on huone huoneisto eri suuntiin, ja ne ovat kaikki hyvin valaistu aurinko (vain eri kellonaikoina), on parasta varustaa lastenhuone, näkymät itään tai kaakkoon. Koska useimmat terve auringonsäteitä - aamulla, valaisee huoneen klo 7 päivään asti. Heillä ei ole paljon infrapunasäteilyä ja on hyvä, terveellinen UV-valo. Kun valinta on toivottavaa, että huone ei ole ohi, ja oli parveke.

Lastenhuone - monikäyttöinen tila. Siksi rajoitetulla alueella, sinun täytyy luoda viihtyisä tila, joka soveltuu kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin: virkistys, vastaanotto, pelejä, harjoituksia, villitys. Tältä pohjalta on useita alueita, jotka ovat vaihtelevassa määrin, olemaan läsnä lastenhuoneeseen.

Miten valita värin vauvan huoneen? Valinta voi riippua lapsen temperamentin - energinen lapsi suosii rohkeaa ja iloiset värit, vaatimaton ja hiljainen lapsi mieluummin pastelli, nekriklivym sävyjä. Mutta juuri valitessaan värimaailman, vanhemmat voivat korjata lapsen käytös - jos se on hyvin aktiivinen - voit valita rauhoittava sävyjä (yhdistämistä mielenkiintoinen suunnittelu huone), ja päinvastoin. Muista, että punainen väri vaikuttaa aina fyysinen kunto, keltainen - henkinen, ja sininen - emotionaalinen. Niinpä vaikuttaa niiden sävyt.

Room tytöille - se on yhdistelmä kauneutta, hellyys ja mukavuutta. Nämä ominaisuudet ovat tunnusomaisia ​​suunnittelu lastenhuoneessa tytöille kaiken ikäisiä. Harkita joitakin piirteitä järjestely tilaa lapsille, tytöille ja kouluikäiset ja nuoret.

Lasten tilaa poika - erityinen maailma - tiukka ja siisti, viihtyisä ja toimiva. Voidaan olettaa, että tietojen tallentamista ensimmäisen pojan huoneeseen alkaa varttaminen maku. Cot, seinämaalauksia ja lasten - joka näkee vauva useammin. Katsotaanpa, miten tehdä tilaa poika ikäisekseen, vastaavasti.

Lastenhuone kaksi lasta - tämä on hyvin monimutkainen hanke. Ensinnäkin samassa huoneessa haluat sijoittaa kaksi sänkyä ja kaksi työntekijää. Toiseksi ottaa huomioon ominaisuuksista jokaisesta lapsesta. Kolmanneksi löytää paikka henkilökohtaista tilaa.

Lastenhuone teini - on ilmaus hänen uusi asenne. Vaihdettaessa näkemyksiä, maut ja esittäminen edellyttää ympäristön muutoksiin. Ominaisuus teini huone - monipuolisuus. Jatkuva muutos toiminta, harrastukset, kiinnostuksen ja huoneen pitäisi sallia kaiken. Ensin lipasto tallentaa rullalautailu ja hiihtoa varten, ja sitten sopivat sukeltaminen - ja niin sen pitäisi olla kaikkialla.

Lastenhuone pojalle - taistelu vastakohtia, kurinalaisuuden vastaan ​​erilaisia ​​lisävarusteita vastaan ​​yksinkertaisuus. Hanke on huone - erittäin monimutkainen tehtävä.

Tulee olemaan ainutlaatuinen lastenhuone ja löysi hänen kasvonsa, tarvitaan lisävarusteita. Se on alkuperäinen ideoita auttamaan lapsen huoneen ainutlaatuinen, mielenkiintoinen. Kiitos heille, voit radikaalisti muuttaa suunnittelu huone, riippuen lapsen tarpeisiin, hänen harrastukset.

Tee lista seinien lastenhuoneessa: vinkkejä suunnitteluun huoneeseen

Alkuperäinen ja riittävät määrärahat sisustuskyselyn lapsen huoneeseen, voit käyttää seinämaalauksia ensimmäisestä elinpäivän lapsen alkaa aktiivisesti omaksua tietoa maailmasta hänen ympärillään visuaalisessa ja auditiivinen tasolla. Kaiken hän näkee ja kuulee, on vahva vaikutus kehittyvillä psyyke. Siksi väriasetus huoneessa on erittäin tärkeä paitsi aikuisten myös vauvalle. Tavallinen tapetti tai maali - vaihtoehdot, joka tylsää on vaikea keksiä mitään. Toinen asia - maalaus seinät lastenhuoneessa, joka voidaan tehdä omin käsin, ja opiskeltuaan yksityiskohtaisen mestarikurssi.

Että vetää seinään huoneessa: valitse kappale

On päättänyt maalata huoneen, ensimmäinen vaihe on määrittää koostumuksen, joka sijoitetaan seinään. Tässä kysymyksessä sinun täytyy rakentaa lapsen iän, sukupuolen ja henkilökohtaisten mieltymysten (jos ne on jo ilmaistu).

Ennen kuin aloitat maalaus seinät, sinun täytyy määritellä etukäteen tulevaa kokoonpanoa

On olemassa muutamia sääntöjä, joita tulee noudattaa suunnittelussa lasten:

 • Yksinkertainen sisustus pastellivärit - sopii lapselle jopa kolme vuotta. Valoisa ja viihtyisä pysäkki vauva on aina rauhallinen ja räikeä väri voi vaikuttaa se ei ole paras tapa. Lukujen tulisi olla myös yksinkertainen, suuri ja tunnistettavissa: geometrinen luvut, eläimiä, kukkia, puita.
 • Monimutkaisten kuvien on hyväksyttävää rekisteröintiä huoneen lasta kolme kohteeseen kymmenen vuotta. Yleensä tässä iässä lapset on jo omat mieltymykset, joten seinät voi "asettua" suosikki satuhahmot ja sarjakuva kohtaus. Kirkkaat värit vain pelialueen olisi laadittava.

Nuoren ajanjakso on jokaisen lapsen elämässä vaikein. Joten älä ole yllättynyt, jos hän ilmaisee halunsa muodostaa huoneensa aivan tavallisella tavalla. Sinun ei tarvitse hyväksyä kaikkea, mitä tarjotaan, mutta sinun on kuunneltava ja ymmärrettävä se.

Sisustamiseen teini-ikäinen huone, tummat tai "vilkkuvat" värit ovat hyväksyttäviä. Lisää tyylin ja omaperäisyyden sisustukseen epätavalliset abstraktit koostumukset: bändien ja kierteiden yhdistelmä, muodot, blotit jne. Jos teini on ihastunut maalaukseen, hänelle voidaan antaa seinämaalaus. Lapsi haluaa varmasti sellaisen luottamuksellisen ele vanhemmilta.

Seinän koristelu lastentarhassa: määritetään värillä

Kukkien vahva vaikutus ihmispsyktiin tunnetaan muinaisista ajoista. Siksi huoneen valmistelussa tätä asiaa on käsiteltävä erityisen vakavasti lasten ominaisuuksiin ja mieltymyksiin perustuen.

Maalauksen väri on parempi valinta huoneen suunnittelun kannalta

Jokainen väri omalla tavallaan voi vaikuttaa lapseen:

 • Valkoinen sävy rentoutuu ja vapautuu. Tämä väri sopii ujo ja suljettu teini. On kuitenkin tärkeää olla liikaa: steriiliyden tunne sitoo henkilöä vieläkin enemmän.
 • Keltainen väri edistää älykkyyden kehittymistä ja lisää huomiota. Tämä vaihtoehto soveltuu teini-ikäisen työskentelyalueen viimeistelyyn. Makuuhuone voi olla koristeltu vihreällä sävyllä.
 • Sininen väri innostaa ja kehittää luovia kykyjä. Kuitenkin liiallinen määrä voi johtaa masennuksen esiintymiseen, joten käytä näitä sävyjä viisaasti.

Punainen ja oranssi seinät herättävät hermostoa. Siksi lapsen koristelu tällaisissa sävyissä ei ole suositeltavaa. Lapsi ei voi täysin rentoutua ja rentoutua.

Tyttöhuoneen ihanteellinen vaihtoehto on vaaleat värit: beige, kerma, vaaleanpunainen. He tekevät huoneesta todella viihtyisän ja miellyttävän.

Kuinka maalata seinä huoneeseen: klassisesta listasta liuskekiviin

Nykyaikaiset rakennusmarkkinat tarjoavat monipuolisen valikoiman maaleja huoneen koristelemiseen, joten ei ole vaikeaa löytää haluttua sävyä. Kuitenkin tavallisen maalauksen ohella on muita vaihtoehtoja, miten seinät voidaan leikata huoneeseen.

Seinät voidaan maalata useilla tavoilla, jotka voit valita omalla harkintasi mukaan

Suunnittelumenetelmistä voidaan tunnistaa:

 • Taustakuva, jolle kuvion ääriviivat on piirretty. Lapsella ei ole vain tilaisuutta koristella huoneen suosikki kukkia, vaan myös kehittää fantasiaa sekä hienoja motorisia taitoja.
 • Stensiilit. Lisäväline seinien maalaamiseksi auttaa niitä, jotka eivät voi piirtää.
 • Slate maali. Nykyaikainen viimeistelytapa, jonka ansiosta luova lapsi voi näyttää lahjakkuutensa vahingoittamatta viimeistelyä ja huonekaluja. Tämän maalin ansiosta seinälle luodaan erityinen pinnoite, jonka päälle voit loputtomasti maalata liidulla.

On syytä huomata, että nämä vaihtoehdot sopivat minkä tahansa huoneen viimeistelyyn. Ja tapetti-väritys sopii jopa aikuiselle: on pinnoitteita, joissa on kauniita monimutkaisia ​​kuvioita, jotka voivat koristella minkä tahansa makuuhuoneen.

Jos itseluottamusta ei ole, voit hakea apua ammatilliselle taiteilijalle. On kuitenkin muistettava, että käsityö on kallista. Sinun on valittava luotettava henkilö, jolla on korkealaatuinen portfolio: vain tässä tapauksessa seinien koristelu onnistuu.

Kuvia huoneen huoneesta seinälle: valitse maali

Kun olet määrittänyt kuvan ja sen tapaan seinään, voit jatkaa maalien valintaa. Kyse on lastentarhan suunnittelusta, joten koostumuksen on oltava täysin turvallinen terveydelle. Huone voidaan maalata akryyli- tai lateksimaaleilla, jotka täyttävät tämän vaatimuksen.

Maalaus tulevasta koostumuksesta täytyy välttämättä olla laadukas, käytännöllinen ja turvallinen terveydelle

Alkaliinipohjaisia ​​yhdisteitä ei voida käyttää huoneen sisustukseen. Tällaiset maalit aiheuttavat myrkyllisiä aineita, jotka voivat aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita lapselle.

Seinien maalaaminen lateksilla maksaa enemmän kuin akryyli. Suurtehoiset ominaisuudet kompensoivat kuitenkin koostumuksen kustannukset. Latex-maalit kestävät mekaanisia vaurioita ja kosteutta eivätkä ultraviolettisäteet vaikuta niihin. Ja mattayhdisteet voivat piilottaa pieniä halkeamia seinillä.

Seinämaalaus itse: aloitusluokan mestarikurssi

Voit sisustaa lastenhuoneen edes tietämättä kuinka tehdä. Tässä vaikeassa tapauksessa auttaa erityisiä stensiilejä. Tämäntyyppisen työkalun ansiosta jopa aloittelijat voivat työskennellä maalien avulla todellisesta mestariteoksesta huoneesta.

Seinien luettelon tekeminen on täysin mahdollista itsenäisesti, jos se lähestyy tätä prosessia oikein

Stencilillä on kaksi toimintoa:

 • Auttaa piirtää luonnoksen tulevasta kuvasta;
 • Tarjoaa työkalu valmiin kuvan maalaamiseen tarkasti.

Stencilimaalaus koostuu useista vaiheista. Aseta instrumentti paikalle ensin kynällä. Kiinnitä sitten stensiili teipillä.

Maali levitetään kahdessa kerroksessa, joten sisustus näyttää tarkemmalta. Pyöreä tekniikkaa käytetään harjan käytön yhteydessä. Piirtämme pieniä yksityiskohtia ohuella instrumentilla, unohtamatta ylimääräisen maalin poistamista sienellä.

Työn päätyttyä kuvion pitäisi kuivua päivän aikana. Sitten kuva voidaan peittää lakalla, mikä antaa sille vettä hylkiväominaisuuksia.

Maalausseinät päiväkodeissa: laitoksen suunnittelun yksityiskohdat

Päivähoidon tilanne vaikuttaa suuresti lapsen haluun vierailla. Siksi, jos lapsi haluaa suunnitella huoneen laitoksessa, hän tulee siellä ilolla ja kiinnostuksella.

Seinien maalaamiseen erikoistuneessa laitoksessa on parempi valita satuaiheisia sävellyksiä

Lastentarhan seinät on maalattu ottaen huomioon joitain erityispiirteitä:

 • Sisustuksessa on toivottavaa käyttää satunnaista teemaa, joka suosii pikkulapsien mielikuvituksen kehittymistä.
 • Seinien väri tulisi yhdistää lattiaan ja huonekaluihin (kontrastiväreiden käyttöä ei voida hyväksyä);
 • Kun sijoitat makuuhuoneen ja pelipaikan samaan huoneeseen, on turvauduttava kaavoitukseen (varaa lepoalue pastellisävyillä ja leikkikenttä viihdettä varten - kirkas).

Päiväkotiin maalatut seinät eivät saisi olla tummanvihreä tai sininen sävy. Älä myöskään käytä valkoisia ja mustia värejä. Monokromaattiset tylsät huoneet vaivovat nopeasti lapsia: heistä tulee levottomia ja oikukas.

Jos täydellinen luettelo on mahdotonta, päiväkoteen sijoittaminen olisi virallistettava tähtien, kukkien ja lukujen muodossa. Tai kääntää muita ideoita. Kirkkaat seinäelementit tekevät huoneesta mielenkiintoisen ja houkuttelevan lapsille.

Piirustukset lastenhuoneessa: koristelemme kattoa

Sisustus ei näytä täydelliseltä, jos kauniit maalaukset sijoitetaan vain seinille. Katto olisi myös maalattava ottaen huomioon lapsen mieltymykset. Tytöt usein unelmoivat taivasta; pojalle on ominaista halu olla salaperäinen kosmos pään yli. Nämä kaksi ideaa ovat kuitenkin helposti yhteensopivia.

Maalauksen avulla voit kauniisti koristella paitsi seinät myös katon

Katto voidaan maalata, piirtää taivas pilvien kanssa, mikä visuaalisesti lisää huoneen tilaa. Maalauksen kuivumisen jälkeen valoa kerääntyvän koostumuksen tulisi kuvata erilaisia ​​kosmisia "asioita": tähdet, satelliitit, Linnunrata. Nämä piirustukset näkyvät vain yöllä.

Kun koristelet huoneen, muista, että maalatut seinät vastaavat katon kuvausta. Vain tässä tapauksessa sisustus näyttää alkuperäiseltä ja harmoniselta.

Esimerkkejä seinämaalauksesta lastentarhassa (video review)

Maalausseinät lastentarhoissa eivät ole helppo tehtävä, mikä vaatii huolellista valmistelua. Älä kiiritä huoneen suunnittelussa, sinun on ensin kysyttävä mielipidettä omistajan alkamasta ideasta. Sitten harkitse ehdotettuja vaihtoehtoja ja tutkia tekniikkaa maalata seinää. Näin voit saada alkuperäisen sisustuksen myös lastentarhassa, mutta myös säästää huomattavaa määrää.

Ajatuksia lastenhuoneen seinien maalaamisesta

Lapsuus on aika, jolloin lapsi muodostuu ihmisenä, priorisoi ja muovaa asenteita ympäröivään maailmaan. Ja lastenhuone - pieni maailma, jossa hän on tärkein, luo lakejaan, voi siirtyä eläkkeelle ja tehdä oman yrityksen. Unohtumaton ilo toi taimitarhan seinien maalauksen, jossa tärkein ajatus on keiju metsä.

Luodessasi sisätilat lastenhuoneeseen on tarpeen ajatella kaikkea pienintä yksityiskohtaa, jotta lapsen elämä on värikäs, iloinen ja mahdollisimman mukava. Sisustuksen luominen lastenhuoneeseen on vakava ja erittäin mielenkiintoinen tehtävä, johon on vastattava kaikesta vastuusta, sillä lastenhuoneessa on oltava itsessään kehittyvä, luova ja henkinen hetki. Yksi tärkeimmistä tekijöistä lastenhuoneen sisätilojen muodostamisessa on seinien suunnittelu, paras vaihtoehto on taiteellinen maalaus.

Ideoita seinien maalaamiseen lastentarhassa voi olla monimuotoista, se voi olla suosikkipiirrosten merkkejä ja satuja, kuvaaja niistä - kaikki tämä auttaa nostamaan lapsen mielialaa, toimintaa ja fantasian kehitystä.

Seinien maalaamisen ansiosta voit visuaalisesti laajentaa ja laajentaa lastenhuoneen asettamalla kuvan seinälle, joka menee kattoon tai lattiaan. Myös vedetyn "metsään johtavan tien" tai "linnaan kulkevan tien" avulla voit visuaalisesti laajentaa huoneen tilaa, piilottaa epätasaisuudet tai korjata huoneen puutteet.

Muista myös maalauksen säännöt lastentarhassa. Jos seinälle on tarina, muut seinät on tehtävä rauhallisin sävyin, ilman lisäväriä, sillä myös kukkien kanssa kyllästetty huone on nopeasti renkaita. Ennen maalausta seinien on tarpeen määrittää huonekalujen sijainti huoneeseen, niin että kaikki näyttää orgaanilta ja täydentävät.

Studiomme asiantuntijat auttavat sinua sisustamalla lapsen sisustusta pojalle tai tytölle. Voit valita kuvasi suosikkikuvan verkkosivustollamme tai kehitämme luonnoksen sinulle henkilökohtaisesti.

Jos pidit näitä ideoita, soita meille ja tilaa seinämaalauspalveluita lastenhuoneissa puhelinnumeroilla, jotka on mainittu kohdassa "Contacts9raquo;".

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin