lyijykynäpiirroksia kissojen

opiksi

Miten tehdä kissa lapsille

Kissat - tämä on yksi suloisin olentoja maapallolla 🙂 rakastan niitä, vaikka ne ovat vain makaa sohvalla koko päivän ja olla tekemättä mitään. Tänään katsomme miten piirtää kissoja lapsille.

Esimerkkejä piirustus on erilaisia ​​kissojen hyvin pienille lapsille, kissa lapsille, noin kahdeksan vuoden iässä ja kissojen vanhemmille lapsille. Jopa aikuiset joskus maalata kuten kissat, koska ne näyttävät kauniilta huolimatta yksinkertaisuus piirustuksen 🙂

Kissat tässä oppitunnin erittäin paljon, joten teimme kaksi sisältöä.

Sisältö №1: esimerkkejä piirustuksen ilman kuvaus

Valitse kissan ja klikkaa sitä

Ja tässä meillä on toinen sisältö 🙂 Sisältöä esimerkkejä kissoille yksityiskohtainen kuvaus valmistelemassa.

Kissa voi tehdä 7-8 vuotta vanha lapsi. Hän piirtää paljon helpompaa kuin muut esimerkit.

Piirtää alkaa pään. Piirrä kaltaista päätä Batmanin pään 🙂 soikea korvat.

Kuono piirtää yksinkertaiset linjat. Suljettu content silmät, nenä ja suu. Kiinnittää myös korvien terävä, jota merkitään villaa.

Kolmannessa vaiheessa piirtää pitkän antenneja ja vetää etujalat.

Vedä tämän jälkeen toisen kehon osaa. Koska tämä on lapsen piirustus kissa, täydellinen noudattaminen mittasuhteet emme tarvitse. Kiinnittää selkä, jalat ja vastaavasti häntää.

Ihailemme kissa, jonka teimme sen 🙂 Paint, esimerkiksi keltainen, sininen tai vihreä 🙂

Tämä esimerkki soveltuu lapsi 8 vuotta. Hän luultavasti selviytymään tiikeri 🙂

Tässä esimerkissä meidän caudatukseen on epätavallinen väritys, se on tiikeri, kissa!

Ensimmäisessä vaiheessa selviämme vain kaksi yksinkertaisella toimenpiteellä 🙂

Ensimmäinen, piirtää soikea. Maalattu? Erinomainen! Nyt alareunassa soikea sinun täytyy tehdä kuono kissamme.

Piirrä korvat ja tehdä niissä aivohalvaus terävä. Kuten aiemmin mainittiin, vedämme kissa-tiikeri 🙂 Joten kolmessa eri puolilla kasvoja sinun täytyy piirtää kolme riviä.

Vasemmalla ja oikealla puolella linja on sama, mutta ylemmällä puolella linjaa hieman aitouden.

Toisessa vaiheessa, lopetimme maalaus päätä ja alkaa nyt vetää ruumiin istuntoamme tiikeri. Piirtää rinnassa, etujalat ja takana.

Vedä tämän jälkeen toinen edessä jalka, jokin osa tästä jalka päällekkäinen ensimmäinen välilehti, koska se on lähempänä meitä.

Piirrä takakäpälään. Takajalka draw on paljon vaikeampaa kuin miltä se näyttää, joten älä voimakkaasti työnnä kynä. Voit joutua pestä ei ole kovin mukavaa jalka ja piirtää sen.

Viidennessä vaiheessa piirtää nauhat jalat ja paksumpi liuska takana. Piirrä häntää ja tehdä se kaistaleen.

Vaihtoehtoisesti piirtää hänet näyttämään tiikeri, jos poistat kaikki raidat ja valitse erivärisiä, saat normaali kissa, ei tiikeri.

kissa piirustus esimerkki lapselle 9 vuoden

Ensi silmäyksellä tämä kissa näyttää olevan hyvin vaikeaa ja se saattaa vaikuttaa siltä, ​​että lapsi on vaikea vetää, mutta tämä ei ole totta. Johtuen vaiheittain esimerkeistä tulet huomaamaan, että se on erittäin helppo tehdä. Aloitetaan!

Kuten näet kuvassa yllä, meidän kissa on sellaisessa asennossa, että sen etujalat ovat, mutta se istuu takajaloillaan. Siksi hänen vartalonsa venyä ja siksi olemme piirtää kolme ympyrää, jotka on yhdistetty viivoilla.

Päällimmäinen ympyrä on jaettu, kuten on esitetty kuvassa. On välttämätöntä, että tulevaisuuden kuono. Älä paina liian voimakkaasti lyijykynä, koska suurin osa linjat tukea ja poistetaan.

Toisessa vaiheessa piirtää korvat, ammentaa kasvot. Me yhdistää kaksi ympyrää kaksi riviä, päästä kaulaan. Varmista myös, ääriviivat häntää ja vasen jalka on kissa.

Kolmas - vaikein vaihe. Täällä me vetää jalat ja häntä. On vaikea kuvailla, miten tehdä tassut ja häntä, niin katsokaa kuva alla ja yrittää vetää jotain vastaavaa.

Kuono piirtää viivoja ja liitä ala- ja ylävartalon.

Helpoin ja miellyttävin vaihe 🙂 Piirrä viikset ja raidat jalat.

Viimeisessä vaiheessa me poistaa kaikki tukemme linja ja meidän kisu valmis.

Jos haluat, voit maalata sen lempivärisi;)

Miten tehdä nukkuva kissa lapsille? Hyvin yksinkertaista! Hän on piirretty vain 6 vaiheet ja voi suorittaa ne lapsi noin 9 vuotta. Aloitetaan!

Ensimmäisessä vaiheessa meidän toinen kissa kissat piirustus opetus lapsille, me piirtää ympyrän 🙂 Tämä on kissan pään. Sitten jakaa ympyrän puoli pystysuunnassa ja hieman sen alapuolella keskellä.

Yksityiskohtaisesti meidän joukkoomme. Piirtää silmät, nenä ja suu. Tässä esimerkissä silmät kiinni ilo: 3 Mutta voit piirtää niitä auki, mutta jos muistamme, että vedämme nukkuva kissa, avaa silmäsi täällä ovat aiheettomia.

Ammentaa kasvot. Yrittää tehdä sen symmetrinen, ja alkuun keskellä, piirtää karkea turkki.

Nyt yksi vaikeimmista vaiheista, mutta et varmasti voi käsitellä!

Se on tarpeen kiinnittää tasaisen rivin elin, joka saumattomasti virtaa häntää. Linja on välttämättä nousta yli pään kissamme, ja sitten vähitellen madaltunut ja muuttuu häntää.

Olemme viimeistelemässä viimeistely. Piirrä yksi etu tassu, se on hieman takana näkyvää häntää. Piirtää viikset, hännänpää ja paikoin taittuu.

Poistaa ylimääräiset linjat ja colorable haluttaessa nukkumassa tiiviste.

Miten tehdä söpö kisu lapsille?

Tämä kissa ei ole helpoin kissa vetää lasta, eikä kovin paljon kuin kissa, mutta se on erittäin mukava. Tämä kissa näyttää hieman anime kissa, valtava silmät ja epätavallinen muoto kehossa.

Piirtää ympyrän, jakaa se keskeltä pystysuunnassa ja hieman alle pystysuoran keskitason. Tämän ympyrä piirtää soikea, koko hieman pienempi.

Toinen vaihe on vaikeampi ensimmäinen, sinun täytyy porautua. Piirrä korvat ja vetää pois ison ympyrän riviä joista suuntaamme.

Piirustus valtava silmät! Mitä enemmän silmät, makeampi tukkii: 3 Piirrä kulmakarvat ja suun. Tässä esimerkissä emme vetää nenästä, mutta jos todella haluat tehdä sen, niin voit varmasti tehdä sen.

Neljäs - ei kovin vaikea vaihe. Piirrä kaksi etujalat, yritä vetää niitä ei ole kovin ohut, koska meillä on pullea kissa.

Emme kuitenkaan hyväksy ruumiin kissa hieman laajempi, aikataulun soikea ja pririsovyvat häntää.

No, viime vaiheessa poistaa kaikki tukea linja, ja haluttaessa colorable rakkaassa kissa.

Miten tehdä kissa kynällä tai maalata?

Tehdä kissa, voit käyttää maalit, väriliidut, kyniä, ja muut visuaaliset keinot. Kuitenkin, jos olet aloittelija, aloittaa kaikkein yksinkertainen on parempi, vähitellen siirrytään monimutkaisempia. Ottaa oppinut tekniikkaa lyijykynäpiirros, tulevaisuudessa sinun on helpompi tehdä maaleja ja muita materiaaleja. On myös syytä harkita, että jos käytät samaa tekniikkaa piirustus tuloksia, johtuen yksilöllisistä kyvyistä kunkin taiteilijan aina saa hänen.

Opi tekemään kissa vaiheittain

Ensin täytyy muistaa, mitä on kehossa kissa - se on vartalon, pään, hännän, korvat ja tassut. Nämä ruumiinosat on vain luku: runko on soikea pää - hieman litteä ympyrä, korvat - kolmiot, jossa on pyöristetyt kulmat, ja jalat ja hännän - pitkänomainen soikio.

Koota piirrettyjen kuvioiden

Se on tehtävä vähitellen, kuin jos priraschivaya ruumiinosia toisiaan, niin prosessi muovailusaven. Jos kissa kuono tulevaisuus alkunsa seksikauppaa toistaiseksi korva käännettävä kuvata, ja sen ääriviivat kuvassa on tehtävä ohuemmaksi, niin että sisällä kätensä melkein nähtäväksi. Jotta kissa todennäköisemmältä, ei ole tarpeen tehdä vain yksi suora viiva, mikä tahansa kehon osassa on epäsäännöllinen muoto kuoppia ja pehmeät linjat.

Silmät ja nokka Tulevaisuudessa olisi piirtämään kissa alaosassa pään jälkeen erotella alue kasvot: ensimmäinen, henkisesti jakaa sen kahtia, määrittämällä tällaisen tulee yläraja silmän, ja sitten jaetaan alaosa kolmeen osakkeisiin. Niinpä keskellä alemman koru budt säännöllisen nenä, ja sen alla - suun kissa tulevaisuudessa. Sisäkulmatartunta silmien tulisi muodostaa kolmion pohjan kanssa nenä kulman.

Miten tehdä kissa pörröinen? Sivuilta vanhan ääriviivakaaviota pieni viiva - villa. Ei tarvitse kiirehtiä paikka vetää hännän luuta, tulos on paljon puhtaampaa ja luonnollisempi Jos muoto hännän vetää yksittäisiä karvoja.

Tässä vaiheessa, varjostus elin kissa, joka peittää kokonaan sen pieni karvat, tarkkailemalla suunta ja pituus. Rintojen ja sisäpuoli naapuri voi jättää meidät varjostamattomia silmään.

Tee sitä, prorisovyvaya elävämpiä vedoin jalat, vartalo ja pää. Lyönnit pitäisi mennä kaarevasta reunoista keskelle. Pitkän matkan jalka tekee tummempi naapureita. Päällystys varjossa nenä, kulmakarvat, ja jalat.

Vahvistaa varjot, lisäämällä viikset ja hieman arvaamaton viivaa korvissa, hännän ja tassut. Voila, kissa on valmis!

Piirustus lyijykynällä kissa (tapa aloittelijoille)

Yksinkertaisempi muunnelma kuvion kissojen kynällä näyttää visuaalisesti seuraavan kaavion mukaisesti:

 1. Se kuvaa ympyrän ja soikion, joka tulevaisuudessa tulee olemaan pää ja vartalo eläimen.
 2. Pririsovyvat suuri soikea 4 pieni soikea - on varmasti tulevaisuudessa kissoja, ja ympyrän ääriviivat pienempi ympyrä - kuono.
 3. Piirrä kolmion korvat, tassut muodossa kaksi pientä soikio ja suunnitteilla tilaa silmille.
 4. Dorisovyvat hännän kaari forelimbs täydentävät pitkulainen soikea osat - jalat, piirtää silmät.
 5. Loppuun laskenta ruumiinosat.
 6. Yksityiskohta piirtää viikset, lisää hieman hiuksia kasvot, kiinnitä piirtämällä viimeistelty ulkonäkö.

Sarjakuva kissa väritys lapsi

Piirtää hauska sarjakuva kissa anime tyyliä, joka antaa paljon iloa lapsesi on helppoa. Me seurata visuaaliset ohjeet ja toista.

 1. Piirtää suuri ympyrä on jaettu 4 osaan, ja alle soikea.
 2. Hieman vetää sivuun tulevan kuonon kissan korvat ja laatia.

 1. Merkitään nenä, silmät ja kulmakarvat.
 2. Dorisovyvat jalka.

 1. Täydellinen kuvanpiirtoyksiköstä eläimen kehossa (sijasta aikataulun soikea) ja hännän.
 2. Poista ylimääräiset linja, vetää pois piiri kissa väritys ja antaa tuloksena maali suloinen maalien tai merkkiaineiden vauvalle.

Toinen vaihtoehto on luoda yksinkertainen, mutta erittäin söpö sarjakuva kissa väritys näkyy videon alla.

Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ​​tapoja kuvata kissa, jotka sopivat myös aloittelijoille.

Ja käyttämällä askel-askeleelta kaaviot alla, voit helposti ja nopeasti vetää kissat eri roduista.

Miten tehdä kissa kynällä valokuvaohjelman - järjestelmä?

Haluaisin maalata kaunista kissa, mutta tämä minun on kuva - piiri ja tietenkin hieman kertoa, milloin ja mitä tehdä, joten olin erittäin kaunis kissa.

Chtogby piirtää pörröinen leikkisä kissanpentu, tarvitset paljon kärsivällisyyttä, mutta ponnistelut palkitaan, kun ihme Mike Farley ilmestyy paperilla.

Joten töihin.

Piirtäminen kuusikulmio epäsäännöllinen muoto. Se on ja tulee vrisovyvat kisu. Määrittelemme muoto ja sijainti kehossa. Tällöin kissa makaa lähes takana.

Tassua knchikah hieman laajempi kuin kehon, suipot korvat suuret silmät, pieni, siisti nenä.

No piirretään viikset, hiusten kasvua suuntaan, tyynyjä ja kynnet jaloissa, soikea oppilaat tunnistamaan, rajaavat tumma leikata korvat, silmät ja kuono.

Poista ylimääräiset rivit, määrittää suunnan hiusten kasvua ympäri kehoa kissa.

Loppuun tarvittavat ja tärkeitä yksityiskohtia. Ehkä työ on valmis. Kitty ennen kuin koko komeudessaan. Onnea piirustus!

Voidakseen piirtää kissa tai kissa käyttämällä lyijykyniä vaiheissa tarvitsemme valokuva - järjestelmää.

Olen liittänyt muutamia kuvia - järjestelmiä, jotta voit piirtää kissa, haluat.

Jos piirtää järjestelmän numero yksi, niin tämä alussa sinun täytyy piirtää ympyrän 3 ja 2 soikea kuvia.

Soikea kuvia tekee kissan tassut ja ympyrän haluat piirtää pään ja vartalon kissa.

sinun täytyy kiinnittää kissan häntää.

Seuraavaksi sinun täytyy piirtää silmät, nenä, korvat ja suu kissa.

Lopussa tekevät selkeämpi kuva ja me käy ilmi, että on niin kaunis cat.

Jos ensimmäinen kuva et pidä järjestelmää, voit maalata muiden kuva - järjestelmät, Olen ohessa liitteenä.

Olen varma, että löydät täältä kaikki tarvittavat valokuvan - järjestelmiä piirtää kissa kynällä vaiheittain.

Toivotan teille onnea.

Hyvä ja luova kysymys. 😉

Ja tarjota kuva-kissa järjestelmän piirustuksia. Niin monen kissan leikkisä ja vilkas liikkuvaisia ​​eläimiä voidaan tehdä eri tulkintoja.

Tässä on minun kuvia kaava. Tämä on ensimmäinen №1.

Kahdeksassa vaiheita, voit piirtää ja vakavia aikuisen kissan, joka istuu mietteliäänä.

Tässä on toinen kuva kaavio piirtäminen №2.

Aikuinen kissa ahkerasti katseet kaukaisuuteen, luultavasti toivoen kiinni pieni lintu lentää ohi. Kahdeksan vaiheet sinun on saalistaja kissa metsästää.

№3 kolmas kuva kaavio.

Kissa sarjakuvahahmo 4: ssä vaiheessa ilahduttaa paitsi lapsille, mutta myös aikuisille.

Neljäs kuva kaavio №4.

Kuudessa vaiheessa te vedätte ihastuttava pentu, joka luulee, että on hauskaa keksiä. 😉

Hyväluontoinen kissa väri. Klo kahdeksan yksityiskohtaiset ohjeet piirtää tällaista charmia.

Varmaankin sitten kaavioita ja kollegani auttaa löytämään onnistunut piirin malli, joka sopii sinulle tai lapsellesi.

Etsi musta kissa pimeässä huoneessa - vaikea, mutta emme etsiä sitä, me vedämme musta kissa:

Ennen piirustus, sinun täytyy muistaa anatomiaan kissoja. Yksityiskohtainen opetusohjelma yksityiskohtaiset piirustukset korvat, jalat, silmät ja muut osat viittaavat tätä linkkiä.

Esittelen teille askel askeleelta kuva kaavio:

Voit sumentaa kuvaa. Menestys!

Joten, opimme tekemään kissa. Visuaalisena vihjeen meitä olemaan valokuva vaiheittain järjestelmän piirustus. Näiden ohjeiden (piirroksissa esitetty kaikki vaiheet), voit ehdottomasti saada kissan hahmo. Ensimmäisen valokuvan-järjestelmä - sitting cat.

 • Tämä kaavio näyttää makuuasentoon kissa:

Cat - siro, joustava ja mukautuva olento, joka rakastaa useimmat ihmiset. jotta piirtää kissa sinun täytyy tehdä luonnos kahdesta yhdistetystä soikio - pää ja vartalo

Piirrä kissa korvat uhkaava kaareva takaisin ja takana tyylikäs jalka:

Sitten pririsovyvat edessä jalka:

Dorisovyvat kaikki tassut ja häntä kissa:

Pririsovyvat suuret silmät ja värikuvio, lisätä kirkas kuu taustalla kissan ja dorisovyvat oksat:

Ensimmäinen askel on aloittaa piirtää kissa, meidän täytyy suunnitella arkille, joka on kehon ja pään kissa. Voit tehdä tämän, piirtää soikea kuten kaaviossa.

Hänelle pririsovyvat ympyrä että suuntaamme meidän pään.

Muodostavat kissa tassut, sekä edessä että takana, jonka pitäisi toimia meidän soikea. Pririsovyvat korvat.

Getting pienintä yksityiskohtaa: nenä viikset, suu ja silmät. Me poistaa linjamme soikio ja maalattu kissa.

Tuo on niin suloinen voidaan tehdä, tarkista tämän:

Ensin tehdä kaksi ympyrää (tulevaisuudessa pää ja vartalo).

Sitten kolme jalkaa ja pörröinen häntä. Seuraavaksi korvat, kuono. silmät, viikset.

Lopeta piirtäminen maalaus kissanpentu harmaata lyijykynällä.

Tämä siamese kissa on saatu käyttämällä maali tämän järjestelmän:

Sillä vaiheittain piirtää nykyään merikarttoja on yksinkertaisesti valtava valikoima. Täällä jo joitakin esimerkkejä tällaisista järjestelmistä, ja Laitan muutaman Luvallanne.

 1. Hahmotellaan yleispuitteista kissa, jos tarkkoja ollaan - pörröinen pentu:

2.Risuem silmät ja suu:

3.Namechaem linjat varjostus suuntaan turkista kasvua, ammentaa kasvot ja silmät:

 1. Suorittaminen lopullinen piirustus turkin ja raidat, älä unohda viikset: