Lyhty jack valokuva

Sinister kurpitsat Halloween - miten tehdä "Jack Lantern"

Teemme "kurpitsalyhty" miten raivata kurpitsan Halloween ja muuttaa sen lyhty. Esitämme teille askel askeleelta ohjattua luokan valokuvan sekä kuvauksen kussakin vaiheessa. Opi tekemään kurpitsan Halloween omin käsin, ja ei saa jättää ilman sormella.

Haluatko sisustaa talon epätavallinen ja hieman aavemainen lamppu? Irlannissa ja Isossa-Britanniassa kurpitsa Halloween on läsnä lähes joka kotiin! Uskotaan, että se auttaa suojaamaan talon pahat henget ja loitolla pahat henget, jotka aktivoituvat aattona pyhäinpäivä.

Romanttinen luonto voi yrittää tehdä "kurpitsalyhty" syvällä metsässä, tai hautausmaalla. Kerromme lukijalle miten tehdä kurpitsan Halloween käsillään entistä mukava koti. Voi käyttää oman keittiön pöydän, älä unohda huolehtia hyvä valaistus! Zagotovte nämä asiat etukäteen:

 • Kaksi terävät veitset - pieniä ja suuria
 • Musta tussilla tai geelikynä
 • Kuvio kurpitsa synkkä virne
 • yksi ruokalusikallinen
 • tuikkukynttilään
 • Fake hyönteiset ja muut "ukrasheniya9raquo; - maun
 • Oikeastaan, kurpitsa, josta voit leikata lampun

Kynttilä ei saisi olla enempää kuin kurpitsan, laitamme sen lamppu, kun työ on valmis. Toinen zagotovte pieneen kulhoon tai levy, jossa on mahdollista sijoittaa kurpitsan lihaa ja siemenet.

Leikkaa kurpitsa omin käsin - 5 helppoa vaihetta

vaihe 1. Nyt opit raivata kurpitsan Halloween. Jotta ei pilata hedelmiä, ennalta tarvitse laittaa "razmetku9raquo;. Avulla merkki on edustettuna kurpitsa silmät, nenä, suu virnisteli.

Otimme hyväkseen valmiin valokuvan otti "Gugl.Kartinok9raquo; tilauksesta "kurpitsan Halloween Photo", voit ladata eri kuva tai näyttämään omaa mielikuvitusta.

vaihe 2. Leikkaa yläosassa kurpitsa. Tähän tehtävään tarvitset suuren veitsen. Yrittää leikata kärki kevyesti yhdellä liikkeellä. Suunnilleen yhtä paljon kuin se sekopää suosikki kauhuelokuva.

Mutta jos et saa "yhden lakko", niin ei hätää - mene pilkkovat valitettavaa hedelmää.

vaihe 3. Kaapia massan ja siemenet. Ei voi tehdä ilman ruokailu lusikat, jota varovaisesti varustetuista ennen "maaginen rituaali." Kurpitsansiemeniä älä heitä - ne voidaan kuivata ja paista. Ne ovat hyödyllisiä ja erittäin maukkaita.

vaihe 4. Leikkaa reiät nenä, silmät ja suu. On parempi tehdä pienellä veitsellä - saat tarkempia ja vähemmän todennäköisesti leikata sormiaan.

vaihe 5. Kohdella kurpitsa lakka sisälle. Se, että kurpitsan valmis Halloween käsillään melko nopeasti kuivuu, epämuodostuneita ja jopa alkaa hometta. Joten jos haluat "Jack Lantern" antaa sinulle hieman kauemmin, hänen "vnutrennosti9raquo; Olisi lakalla. Voit käyttää näihin tarkoituksiin tahansa hiuslakka.

Nyt kun olet tajunnut, miten tehdä kurpitsan Halloween omin käsin, sinun täytyy koristella käsitöitä. On aika tuntea hengen synkkä ja pahaenteinen loma mielikuvitusta. Teemme osamme ovat valmiita heittämään teille pari ideoita.

Jos kaupunki on säilyttäjänä vitsejä, käy sitten se - todellinen Klondike! Täällä voit ostaa "chervivye9raquo; sormet, mallit karvainen hämähäkkejä ja kuolleet hyönteiset ja muut "milye9raquo; asioita. Jos ne liitetään kurpitsan, se näyttää paljon pikantti! Silti se on mahdollista kuvata pari pinnalle lampun "krovavyh9raquo; paikkoja.

Haluttomuus käyttää rahaa, tai sen välittömässä läheisyydessä on oma myymälä? Tässä tapauksessa on välttämätöntä "pozhertvovat9raquo; vanha rikki nukke. Pura lelu erillisiksi kyniä, jalat ja pää, ja sitten hallitsemattomasti, kiinnitä ne valmiin lyhty kurpitsa.

Takaamme, että tämä koru, joka voidaan leikata pois Halloween, näyttää todella uhkaava, varsinkin pimeässä.

Ja tietenkin, älä unohda laittaa kynttilän valaisimen sisään. Välkkyvä valo heijastetaan seiniin salaperäinen siluetteja, auttaa luomaan synkän tunnelman huoneeseen.

Miksi se on tullut symboli juhla kurpitsan

Mukaan Irlannin vanha legenda, se kaikki alkoi seppänä Jack tapasi Saatanan. Kuten monet irlantilaiset, sankari historiamme halunnut juoda. Hän vuoksi ehdotetaan, että paholainen on muutaman drinkin paikallisessa pubissa. Kuten voidaan olettaa, ruhtinas valheiden ja kaikenlaisia ​​paheet tällaista ehdotusta ei löytänyt vastusta.

Jack oli hieman niukka, joten hän tarjoutui Saatana muuttua kolikon maksaa juomat voisi väärennettyjä rahoja. Paholainen sovittu ja muuttui kolikon johon seppä heti laittaa sen taskuunsa. Ja tämä tasku jo makasi hopearistiä, joten pimeyden ruhtinasta oli loukussa.

Kuitenkin Saatana pystyi vakuuttamaan Jack päästämästä häntä vastineeksi lupauksen ei tehdä vahinkoa seppä, ja väitä hänen sielunsa.

Kun syntinen Jack kuoli, hänen sielunsa ei annettu eikä taivaassa eikä helvetissä. Paholainen vain antoi Smithille hyvästit ikuisesti hehkuva hiillos helvetistä. Jack laittaa kivihiilen lyhty, jonka hän teki kurpitsan. Sittemmin henki entisen sepän piinaava syttyy tiesi kotitekoisia lamppu, ja ei löydä rauhaa.

Näinkö? Suositella sitä ystävillesi!

Tilaa uutiset

VSE-TALISMANY.RU © 2017. Kopiointi sisältö on hyväksytty, kun määrittää hyperlinkin lähteen.

Taikakaluja voi suojella sen omistaja. Riimu amuletteja ja menetelmiä niiden valmistamiseksi

Halloween kurpitsa. Ideoita, malleja, ohjeita veistämällä, valokuvien ja videoiden

Miksi leikata kurpitsan Halloween (Halloween)?

Kurpitsa - tärkein symboli Halloween (tai pyhäinpäivä). Miksi kurpitsan ja miksi hänen raa'asta leikata kuono?

Perinne paloitella lyhdyt vihanneksista tuli Irlanti ja Iso-Britanniassa ja juuret päivinä Celtic munkkien - Druids, jotka käyttivät näitä synkän näköisiä valot karkottamista demonit ja pahat henget.

Normaalisti valot leikattiin nauriit, punajuuret ja nauriit, ja kunnes 19th century ei ole mitään tekemistä Halloween.

Custom leikata kurpitsan Halloween tuli Pohjois-Amerikasta, jossa kurpitsat liittyy sadonkorjuuta. Amerikkalainen lyhty kurpitsa nimettiin Jack Lantern (Jack-O-Lantern) ja tuli virallinen symboli Halloween 1866.

Vilkkuminen liekki pimeässä kurpitsan symboloi kuolleiden sielut, vaeltava taivaan ja helvetin.

Legenda kertoo, että aikoinaan elänyt huolimattomasti maanviljelijä, juoppo ja varas, Jack. Kun Jack juoksi pois vihaisia ​​viljelijöitä, joille hän ryösti. Ja sitten miten hän tapasi paholaisen, Jack julisti että tunti kuolemaansa. Tricky Jack vakuuttunut paholaisen vastineeksi mahdollisuudesta lykätä oikeamielisten kuolema noitua talonpojat ajajia varas. Hän ehdotti paholaiselle tulla kolikon Jack maksaa varastetuista tavaroista ja kun paholainen / kolikko katoaa, talonpojat alkavat taistella keskenään selvittää kuka varasti sen. Paholainen sovittu ja muuttui hopearaha, hyppäsi Jack taskussa. Mutta sitten hän oli riisuttu hänen toimivaltaansa noituudesta, koska osoittautui vieressä syötön joka Jack oli varastanut kylässä. Jack lupasi antaa paholaisen jos hän lupaisi olla ottamatta hänen sielunsa helvettiin.

Kun se oli kuolinhetkellä, Jack ei voinut mennä taivaaseen, koska hänen syntielämä, mutta helvetissä se ei ollut sallittua, kuten luvattiin. Oli pimeää ja Jack ollut mihin mennä. Hän pyysi lyhty, ja perkele ivallisesti heitti hänelle hiillos helvetin leipoa. Jack kaiverrettu kurpitsa lyhty, laita se hiilet ja alkoivat vaeltaa maapallon etsimään lepoa.

Miten leikata kurpitsan Halloween (kurpitsalyhty)?

• veitsi terävä ja lyhyt terä. Kätevin tapa tehdä pieni viilto tai näin lyhyen veitsi Sahalaitaisuus, joka on linkkuveitsi, ja veitsi, kynsiviila. Jos mahdollista, se on parasta vain ostaa erikoissarjalla kuorintaan, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut. Tavanomainen veitset työskennellä kovemmin kurpitsa. sillä paistiveitsi sijaitsee 50 dollaria, ja joukko näkemyksiä kuvan alle 300 dollaria.

• Mallien muki

• Shiloh (paksu neula kuulakärkikynän)

• Spark. Älä ota liian korkea kynttilän tai ylempi seinämä kurpitsan voi polttaa. Jos kotona on pieniä lapsia, ja pelkäät kokeiluja tulella, lähestyy normaali taskulamppu.

Ohjeet kurpitsan veistämällä Halloween (Halloween)

1. valinta kurpitsa. Valitse kaunein, useimmat suhteutettuja, pyöreä ja oranssi kurpitsa. Valitse vain kypsiä hedelmiä sileä ja tiivis pinta ilman vaurioita tai tahroja. On toivottavaa, että kurpitsan oli symmetrinen. Kiinnitä huomiota häntää (varsi) kurpitsa. Sen pitäisi olla kiinteä, kuiva ja pitkä vähintään 5 cm. Pumpkins, jotka alkoivat hapan, heittää poninhäntä. Jos aiot laittaa kynttilän sisälle niin on suositeltavaa poimia hedelmiä yli 20 cm. Muista, että ei ole väliä mitä makua kurpitsa, olemme kiinnostuneita vain sen ulkonäköä leikkaamisen jälkeen. Muistutus: kurpitsa, varsinkin jos se ei kuivata ulkona, alkaa mädäntyä 5-7 päivää, joten on parasta kokki sitä 3-4 päivää ennen loman.

2. Minun, kuivaa ne, tee piirustus. Valittu kurpitsa, pesu ja kuiva. Jos leikkaat kurpitsan ensimmäistä kertaa, sitten laittaa veitsen sivuun ja ottaa ensimmäinen merkki. Ne piirtää viivan, joka sitten tekee leikkauksia. Varmista, että merkki on helppo pyyhkäistä pois maan pinnalta eikä jätä jäämiä.

3. Pesu kurpitsa. Työ kurpitsalyhty alkaa leikkaamalla yläosan kurpitsa. Voit myös leikata ei yläosassa kurpitsan ja pohja. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka eivät aio laittaa kynttilän sisälle, ja haluamme lisätä jar kynttilä tai taskulamppu.

Leikkaa kannen muotoa pitkin veitsellä, joka pidetään kulmassa, saada kartion muotoinen leikkaus: Joten kansi (mahdollisesti) eivät joudu "golovy9raquo;. Voit poistaa kannen, vedä varsi ja rullaa kansi tarvittaessa. Leikkaa kattamaan ylimääräisen massan ja kuitujen, jos käytät sitä.

Seuraavaksi täytyy puhdistaa sisäpuolelta kurpitsa. Se on erittäin kätevä putsata siemenet ja sellua oikealla puolellaan. Voit tehdä tämän käyttämällä erityistä lusikka massaa. Ilman tällaista työkalua, on työskenneltävä tavallinen taulukko lusikka. Irrota kurpitsan sisukset, kaavi pois kaikki sivut. Jos kurpitsa on suuri, ylempi reikä pitäisi olla vähintään nyrkkiin, käsi vapaasti tunkeutui sisälle.

Parhaan tuloksen saat paksuus seinän puolella kurpitsaa, jossa voit leikata kasvot, on 2-3 cm. Ei tarvitse huolellisesti kaapia seinään, tai ohut kuori jää ilman tukea ja epäonnistuu. Hampaat terä vasemmalle pieni lovi. Reunat leikatun tarvitsee hieman leikata.

4. soveltaminen kuvio kurpitsa. Nyt voimme siirtyä soveltamista kuvioita puolin kurpitsa.

Tehdä luonnos ensin paperille, varmista, että tämä on mitä haluat ja. Huomaa, että suorat viivat ovat paljon helpompi leikata viimeistään pyöristetty. Kiinnitä nauha kuvio sileä ja kaunis puoli kurpitsat naskali (kuulakärkikynä) kuvaa ulkomuoto, joka on vaikuttunut iholla. Touch-up kurpitsa voidaan leikata, jotta niiden näkyvyyttä. Tässä tapauksessa se on helpompi leikata.

Koska taiteellista osaamista täydellinen vaihtoehto käyttäen mallia (template). Muutamia esimerkkejä on esitetty alla. Paperille näitä malleja, voit merkittävästi yksinkertaistaa työtä eivätkä pelkää tuloksesta.

5. Leikkaa kuvio. Aseta kärki terän muodon ja paina sitä varovasti. Jotta leikata kurpitsan, käytä edestakaista liikettä. Vie aikaa, kokeile mahdollisimman tiiviisti kiinni piiri. Jos sinun täytyy tehdä pienestä kulmasta, sitten veti veitsen ja asettivat sen uudesta näkökulmasta.

6. Tee valaistus. Päättymisen jälkeen työtä, anna kuivua hieman squash.

Jos sisäpuoli kurpitsan kevyesti sirotellaan kanelia, tuoksu kynttilän erityistä loma hetkiä täyttää koko talon.

Silloin on mahdollista asentaa valaistus. Tämä voi olla pieni kynttilä, Garland tai valoja. Voit laittaa kynttilän (tai muutama kynttilöitä) sisälle kurpitsa. Aseta kynttilä lasi kuppi ja jättää yläosan kurpitsan auki tuuletusta varten. Toinen vaihtoehto voisi olla pieni taskulamppu.

videoesittely "Miten leikata kurpitsan Halloween"

Auburn lamppu, suojaa pahoilta hengiltä Lokakuu 31 on valmis!

Meillä on ilo lähettää artikkeleita ja materiaalien jakamiseen.

Tiedoksi lähetä e [email protected]

Luettu: 91599 Arvostelu:

Avainsanat: kurpitsa, Garbuz, Halloween, Halloween, helovin

LUE MYÖS aiheesta:

Uudet tiedot:

Meidän täytyy yrittää tehdä. kiitos

Etowah poluchitsa abychnaya kurpitsa

niin ja näin

kaikki hyviä helloin

Jotain niin)

Halloween.

: - ((: - ((: - ((: - ((: - ((: - ((

luokka

luokassa, kun luokka olet valmis

Ja pidin kurpitsan täällä ..<a href ="http://resttimes.net/page/interesnye-skulptury-iz-tykvy9quot;9gt; http://resttimes.net/page/interesnye-skulptury-iz-tykvy </ A9gt; Vaikka tällaiset taito saavuttamiseksi ei ole niin helppoa .. Taidan olla ainakaan vielä vahva retki

Mielenkiintoinen artikkeli. Piti erityisesti käyttö stensiilit leikata kurpitsa. Sen lisäksi, että reseptejä kaikkein kurpitsaa lomalla ja tiskata muodossa ruumiinosat. Tarkastele täällä http://www.vlastvkusa.ru/recipes/showall?holiday=13

Lisää kommentti verkkosivuston kautta:

Lisää kommentti Facebookin kautta

© 2009-2017. Kiev perhe portaaliin Uti-puti.com.ua. Kaikki oikeudet pidätetään. Projektista

© 2009-2017. Kiev perhe portaali

Kuinka tehdä kurpitsan Halloween. Tekee kaunis lyhty lomalla

Halloween - elävä ja viihdyttävä festivaali, joka tuli meille anglosaksisten maiden ja tuli maun sekä lapsille että aikuisille.

Joka vuosi 31. lokakuuta järjestetään paraateja, karnevaaleja, kuvauksissa, koulu valot ja yritysten bileitä Halloween tyyliin monissa Euroopan kaupungeissa Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Meksiko, Japani ja Kiina, sekä Venäjällä.

perinne juhlistaa eri kansalliset värit, rituaalit, massa, maisemat, mutta myös tärkein ominaisuus illalla - hehkuvan kurpitsa - pysyy samana tunnistettavissa luonnetta ja armo kaikille osallistujille juhlallisuuksiin.

Historiasta Halloween tunnetaan legenda, joka on perusta ns "kurpitsan" perinnettä.

Hänen mukaansa irlantilainen nimeltään Jack hylkäsivät suurempia voimia ja lähetetään vaeltaa ikuisuudessa, valaisevat tiensä lyhty kurpitsa. Sittemmin kaiverrettu kurpitsa kurpitsalyhty symboloi ja luo epätavallinen seurue taikuutta ja mystiikkaa.

On olemassa paljon erilaisia ​​tapoja veistämällä kurpitsaa, ja nyt se on taidetta, joka on "epä-amerikkalainen" kuulostaa kurpitsa taidetta (taiteen kurpitsan), ja yhteinen nimi - "veistos".

Mutta kaikkein yksinkertainen ja mutkaton kurpitsan voi leikata jopa lapsi aikuisen kanssa mentori. Tämä hakata kauniisti koristella loma, ja yhteinen työ tuo paljon iloa sen esiintyjiä.

Valmisteluvaiheen: että on tarpeen lamppujen valmistus ja kuinka valita ja käsitellä kurpitsa

On olemassa monenlaisia ​​ammatillisia välineitä veistämällä.

Mutta jotta lyhty päässä kurpitsa omasta, kotona, sinun täytyy varastoida:

 • tavallinen keittiöveitsi, ja toimistotehtäviä,
 • kynttilä tai taskulamppu,
 • lusikka,
 • huopakynää,
 • alkoholi,
 • ja puuvilla tai sienellä.

Tulisi kiinnittää huomiota valintaa kurpitsa: suuri monimutkainen näyttää hyvältä kuvassa, mutta ensimmäistä kertaa helpompaa ottaa keskikokoinen kurpitsa.

kurpitsan väri voi olla mitä tahansa: kirkkaan ja vaalean oranssi, keltainen, valkoinen.

Menettely valmistukseen kurpitsan Halloween:

 1. Ennen kuin luot "mestariteos" on hyvin pesty hedelmiä, kuivaa ja siitä poistetaan rasva alkoholin ja puuvilla.
 2. Seuraavaksi huolellisesti leikattu "hattu", ja lusikka massaa poistetaan. Mitä enemmän tyhjentää kurpitsan ja ohuempi se on seinät, sitä kauemmin se pysyy juhlavan lyhty.
 3. Leikkaa sitten irti oikea malli. Mutta ennen parempi laittaa merkki ääriviivat.

Kuviota tai kuva piirretään kurpitsa, ja sitten varovasti leikattu ohut keittiö tai toimistossa veitsi. Jos sinulla on hieman lahjakkuutta taidemaalari - vain maalata, posmotrivaya esimerkkejä. Päinvastaisessa tapauksessa - käyttää malleja.

On parempi leikata kurpitsan etukäteen, että hän oli täysin kuivunut 12 tuntia riittää.

Kuten taustavalon voidaan käyttää pieni kynttilä tai taskulamppu. Lisävarusteena - kääri Christmas seppele LEDit lasipurkkeja, tai yksinkertaisesti laittaa Garland klo kurpitsa.

Suositeltava lävistävät kannen useissa paikoissa naskalilla lämmölle kynttilöitä ei paista kurpitsa.

Fantasy Artists veistämällä rajaton. Perinteinen ammatti on tullut taidemuoto. Leikkaa useimmat tavalliset kurpitsa ei ole kovin vaikeaa, mutta loma lomalla ja yllättää, ilahduttaa ja innostaa!

Yksinkertainen naamiot - klassinen ratkaisu

Keskeisin kuvio kurpitsa - naamio tai hymiön, vaikka siinäkin on paljon tapoja pitää omaperäisyyttä.

Suoritettuaan kaikki valmistautuessa tulevaisuuden "Jack Lantern", kannattaa miettiä, miten se tulee näyttämään maski. Se voi olla hauskaa ja hauskaa tai todella pelkoa ja kauhua heidän hirviömäisen virne.

Lopussa materiaalin tarjoamme sinulle valmiita malleja suunnittelun on kurpitsan, joka voidaan avata uuteen selaimen välilehti ja lataa. Valmiit piirros tulee tulostaa, tehdä leikkauksia reunoilta ohjetta hyvin vahvistaa epätasaisella alustalla ja kiinnitä se "teippi" kurpitsa.

Jos leikkaat läpi yksityiskohdat mallin, sapluuna valmistus, oikealla tiellä, voit leikata merkin ympärillä. Vaihtoehtoisesti voit jättää ladattuun kuvaan kuin se on ja lävistää ääriviivat teräviä naskali tai muu työkalu.

Mutta paljon mielenkiintoisempaa yhdistää luovaa ajattelua ja luoda ainutlaatuinen ja jäljittelemätön "kasvot". Kokeile pocherkat paperille tai tarjota pokreativit lapselle.

Usein naamioita, käytä geometriset kuviot.

Nenä ja silmät kasvoja voi olla kolmiomainen muoto, ja virne - muodossa siksak. Monimutkaisuus tällainen malli on leikkaus kulmat.

Jotta ei pilata työtä olisi huolellisesti lävistetty ohuella kuori veitsellä ja sitten tehdä pienet viillot.

Ei tarvitse kääntää veistä, leikata kulma, paras irrottaa työkalu kurpitsan ja lävistää ihon uuden kulkusuunnan.

Tehdä enemmän hyvää ja söpö kurpitsa maski pitäisi vain päästä eroon terävät kulmat, lisäämällä pehmeät linjat. Virne helposti tulla hymyillen, jos siisti neliö "hampaat" leikataan sijaan kolmion "hampaat".

Silmät voidaan tehdä pyöreä, käyttäen välineenä tasoittaa kulkua linjat hieman tasku veitsi tai terä (löytyy alalla myymälöissä).

Paitsi pelottava naamarit humanoidi näyttävät erittäin mielenkiintoinen veistetty kasvot eläinten ja fantasiaolentoja kuten mystinen kissa Behemoth tai Pokemon.

Pokemon ilman teräviä korvat tunnistamattomaksi, joten voit kokeilla ja leikkaa kaksi muuta suurta kurpitsan "korva." Voit "paikantimet" ovat hyvin hoidettuja ja ole pudonnut ruuhka festivaaleja ja sapatteina kaikki "paha" tehdä kurpitsan paikkaan ja kiinnitä se hammastikkuja "korvat".

Ei aina kurpitsa on vain "Jack Lantern". Värikäs ulkonäkö ja veistetty naamio ilman valoa, jos työ tehdään hienovaraisesti ja taidokkaasti.

Tietenkin tämä saattaa hyvinkin sisustaa kurpitsan festivaali päivällä ja illalla paljon näyttäviä näyttävät kaikki samanlaisia ​​"tulinen pää" laittaa heijastava kiiltävä pinta.

Valitseminen kirkkaan oranssi kurpitsa, voit tehdä suuri naamio. Näyttävät näyttäviä lukuja kurpitsan, kurpitsan eroaa tärkeimmistä korinväriset ja jopa sävy. Esimerkiksi saadakseen enemmän valkoiset hampaat, sinun täytyy puhdistaa ihon pintakerros ja sitten tehdä viillot jokaisen hampaan erikseen. Erittäin hyvä tehdä samanlaista työtä hieno ja mausteinen Thai veitsiä.

Ei vaadi taustavaloa työtä seuraavalla tavalla veistämällä. Tällöin kurpitsan liha ei voi palauttaa. Tarpeeksi kuvanlaadun työskennellä käyttäen terävää työkalua, leikkaamalla vain ylemmät kerrokset kuori.

Haluttu vaikutus on saavutettu vaihtelemalla puristusvoima suunnassa palojen.

Koska korkki ei ole katkaistu, pyrstö kurpitsan voi jäljitellä nenä ruma vanha noita.

Tietenkin, seisoo yksin kurpitsan pää näyttää tylsää, vaikka se toteutettiin suurta lahjakkuutta. Paljon mielenkiintoista tarkastella valot koostumukseen.

Suuret ja pienet kurpitsat, asettaa eri korkeuksille, koristeltu oksat ja syksyn lehdet, koristella tahansa sisustukseen tai valokuvan vyöhyke päivänä All Saints. Mielenkiintoinen idea laittaa kurpitsan korkean hyllyt kukkia tai hedelmiä.

Voit tehdä monen kurpitsan koostumuksia "yksi kerrallaan". Tällaisissa teoksissa ensin leikataan suuri kurpitsa "päähenkilö" ja sitten pienet mukit asetetaan leukojen leukojen "konna". Jos haluat kiinnittää osia koostumuksesta, voit käyttää hammastikkuja tai kanapetikkuja.

Halloween on yötä ennen kaikkien pyhien päivä, tällä hetkellä maapallon maailman ja korkeamman vallan välinen raja on epäselvä. Niinpä loman henki heijastuu kurpitsan taiteellisen veistoksen päälliköiden työhön.

Tässä on söpö haamuja, joko yksin, kuten Carlson, tai gay-yrityksissä.

Ja ruma, pelottava ja kauhistuttava, lepakoita, pöllöjä, hämähäkkejä ja muita olentoja, joilla on mystinen voima.

Ja mihin päästäisiin tähän lomaan ilman noita, heidän maagisia juoma-asetelmiaan, mustia kissojaan ja tulenkestäviä lohikäärmeitä?

Huomattavasti näyttävät koostumuksia kurpitsasta noita talojen muodossa. Veitsellä leikattujen ikkunoiden avulla ovi, jossa hotellihuoneen elementtejä, ullakoita, verannat ja ovi on valmistumassa. Valo ikkunoissa näyttää muistuttavan kaikkia Halloween-fanit, että tänä yönä monet salaperäiset olennot eivät nuku.

On syytä huomauttaa, että oikealla taidolla voit leikata kurpitsan halloween monimutkaisia ​​maagisia kohtauksia maaginen motiiveja, kyllästetty yksityiskohtaisesti. Jotkut näytämme alla.

Ratsastaja ilman päätä ... Se on pelottavaa! Se on kauheaa! Mutta kuinka kaunis tämä kuva näyttää, leikattu Halloweenin pääsymboliin!

Yksi suosituimmista ja menestyneimmistä elokuvista velhoista, taikureista, velhoista ja sarjakuvien koulusta on "Harry Potter". Miksi et käytä elokuvien ideoita koristelemaan kurpitsaa?

Perinteisesti usein käytetty motiiveja tai hahmoja sarjakuvat tai kirjat. Spider-Manin luonne on upea ja mystinen. Lisäksi valokuvan alla tietyn Gehennan tulen alla. Ehkä tämä on Tolkienin suositun kirjan Mordorissa oleva kuoleva luola.

Fanit apple gadgetit voivat tehdä Halloween kurpitsa lyhty kanssa tunnuskuvan rakastettu iPhone.

Ja kuoleman motiivit ja jälkivaikutuksen ääni gotiikan teoksissa, jotka löytävät ihailijoitaan.

No, hyvin muistutus Halloweenia juhlitaan Jackin lyhtyjen muodossa kurpitsien, kirjoitusten ja muiden juhlien ja symbolien muodossa.

Usein värikoodatekniikkaa käytettäessä usein kurpitsan töitä valmistettaessa.

Voit sävyttää koostumuksen yksittäisiä elementtejä tavanomaisilla ruoan väreillä tai väreillä pääsiäismunia varten.

Ja voit piirtää kuvioita tavallisen guassin tai maaliosien kuvasta.

Huomio! Huolimaton aivohalvaus on helppo poistaa alkoholilla ja puuvillavilla.

Pumpkin Halloween-paperiin - yksinkertainen ja alkuperäinen!

Jos veistämisen teknologia tuntuu liian monimutkaiselta ja sietämättömältä, ja sisustaa sisustuksen lomalle todella, niin ihanteellinen vaihtoehto on luoda paperipumpu, joka on valmistettu paperimassasta.

Jotta saisit paperipumpun omilla kädillä, tarvitset:

 • paperi (edullisesti väri),
 • ilmapallo,
 • paperi liima,
 • kierre
 • huopa-kynä,
 • paperitavarat veitsi,
 • LED-taskulamppu.

On tarpeen nostaa paperi pieninä paloina, sitten pujottaa pallo ja liittää se useampaan kerrokseen paperia. Ylimmäistä kerrosta ei saa tahrata liimalla.

Lopullinen paperipallo ripustetaan kierteelle ja jätetään kuivumaan kello 10-12. Kun paperipumpu on kuivunut, voit lävistää pallon sisäpuolella, tehdä pienen viillon ja poimia sen varovasti.

Jos on aikaa, on mahdollista muovauttaa monimutkaisempi muoto muovailulta. Sitten sinulla on mahdollisuus tehdä vain taskulamppu, mutta todellinen taideteos.

Piirrä muki paperipumpuilla, voit myös käyttää merkkiainetta tai merkkiaineita, sitten leikata ohuella pihapiirillä tai pienellä manikyyriaksella tuloksena oleva kuvio.

LED-taskulampun sisään sijoittaminen, voit saavuttaa huomattavan samankaltaisuuden paperitehtaiden kanssa Jackin todellisella lyhdellä.

Missään tapauksessa sinun ei tarvitse laittaa kynttilää tällaiseen lamppuosaan, paperi helposti syttyy ja suunnittelematon "palomies" voi tapahtua. Kuten edellä on kirjoitettu, on parempi käyttää LED-seppeleitä.

Paper Pumpkin on loistava vaihtoehto käsin tehtyille hedelmille.

Se on lähes painoton ja helposti kiinnitetty kattoon. Vieraat ovat iloisia karkeista tai pienistä yllätyksistä, jotka on sijoitettu paperimassaa olevaan kurpitsuun.

Huolimatta siitä, että Halloween tuli meille Yhdysvaltojen, se on laajalti juhlitaan maassamme. Tämä antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuvitella mielikuvitusta, löytää luovia kykyjä ja vain olla hauskaa läheisten ystävien kanssa.

Jos et ole valinnut sopivaa kuvaa osapuolelle, suosittelemme, että näet materiaalit. Kerromme, kuinka voit luoda kuvan kissa, satu noita.

Voit katsoa videota kuinka soveltaa kaunista vampyyri-meikkiä tai oppia valitsemaan tyylikäs vampyyri puku.

Tutustu uusiin kykyihin ja älä usko ennakkoluuloihin!