LVI mitat luukkujen

Luke terveys muovi: mitat ja valikoima vaihtoehtoja

Yksi ehdoista valmistumisen korjaus- ja laatu kylpyhuonekalusteet ovat piilossa yhteydessä mahdollisuus täydelliseen pääsy niihin. Tätä tarkoitusta varten erityinen malleja set - terveys kaapelikaivot. Ne ovat piilossa ja laastari. Suosiota saavuttanut piilotettu suunnittelun luukku LVI Vierekkäin sointuu hyvin yhteen koko rakenteen kylpyhuoneessa tai keittiössä. Rakennettu seinäluukku huomaamaton katseilta, se sulautuu yhteisen seinäverhousta mutta täysin täyttää sille osoitetut tehtävät - saat käyttöösi putket milloin tahansa.

Viestintä luukkuja erottuvat tietä aukon, rakenteelliset piirteet, asennustapa.

Ensimmäinen asia, sinun täytyy päättää valittaessa - on materiaali. Kattoikkuna, teräksestä, joka soveltuu alueilla alhainen kosteus. Alumiini ja muovisten luukku, jonka mitat ovat vakiona, soveltuu kaikenlaisiin tiloihin, riippumatta kosteuden ja syövyttäviä ympäristöjä.

Poiminta tilintarkastus luukut viestinnän kylpyhuoneessa, on tarpeen arvioida, paljonko asennusta, ja avaa luukku. Jos se ei riitä swing Siipiovissa mieluummin liukuva muotoilu. Se säästää tilaa, kun suljettu sattuu yhteen kiinnitystason on päällystetty minkä tahansa materiaalin, joita on sovellettu huoneessa (keraaminen laatta, kivi, kipsilevyjen, maalaus).

Siirtymä suuntaan, rakenne ei roiku saranat, mikä mahdollistaa kaikenlaisessa työssä. Käytettävissä oleva standardin luukku kokoja ja voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta, mutta jos tarvitset lähestymistapaan, niin se ei ole ongelma - monet yritykset tarjoavat palveluita valmistus ja asennus mittatilaustyönä.

Heiluriovet suunnittelu on yleisin, mutta vaatii tietyn määrän tilaa avata, joka ei aina kätevä pieneen kylpyhuoneeseen. LVI luukut vessassa voidaan mitoittaa standardin muovituotteet. Ja se ei ole aina mukavaa. Siksi kuoriutuvat terveys muovia, jonka hinta on pieni, on useita mallin kokoa, yksi heistä, että olet tyytyväinen.

Päästäkseen koko pituudeltaan viestinnän asunnossa ja eivät sekoita määrä pukuhuone siipi ovet luukun, aseta kaihtimen verho. Tämä on kallein viestinnän muoto luukku, mutta on yksi kestävä. LVI luukut vessassa voi tehdä myös johonkin projektiin.

Luke terveys muovia, koko ja asennus on vakio, helppo asentaa, kestää kosteutta, kohtuuhintaisia ​​ja aina tarjolla. Helppous materiaali, josta se on valmistettu, joten se soveltuu asennettavaksi seinään tai kattoon. Edut läpän muovia voidaan katsoa johtuvan ilmanlaadun, kyky asentaa sen itse, ja kohtuulliseen hintaan.

Ei ole tarpeen laittaa muovinen luukku paikalleen täysosuman vettä vuotavat ovi ei suojaa LVI laatikko kosteudelta, jotka voivat johtaa rakenteiden pettäminen, leviämisen sieni ja syntyminen sairauksia aiheuttavia organismeja. Sen haittapuolena on enemmän esteettinen luonteeltaan, mutta voit parantaa tilannetta maalaamalla oven ja karmin väreissä, sopusoinnussa muun värimaailman huone. Luc terveys muovista, mitat ovat vähintään 10 x 10 cm, enintään 40 x 60 cm, joka peittää täysin tarpeita pääsy putkiin.

Arvioidut kustannukset ja suosittu koot on lueteltu seuraavassa taulukossa:

Luc terveys mukaan laatta on runko metallia, joka on asennettu oveen, jossa on myöhemmin koristeluun. Tärkein etu tämä malli on sen näkymättömyys. Suunnittelu luukku on upotettu laatikkoon ja lastiluukun viimeistelty samoja materiaaleja kuin seinät. Vahvistettu runkorakenne ja ovet kestämään keraaminen laatta, luonnonkivi, mosaiikki ja muut "vesomye9raquo; materiaaleja. Uppoasennus eliminoi eroja luukku yleisestä tasosta seinään tai lattiaan.

Poiketen avaamalla piilotettuja tarkistamisen luukut voi olla mitä tahansa, kaikki riippuu toiveesi. Kevyt rakenne on täysin irrotettava ovi, tässä tapauksessa korkki on poistaa yksinkertaisesti avaamalla pääsyn vesikalusteputki. Suljetussa tilassa on asennettu magneettinen lukko.

Lisäetuna piilotettu tarkastuksen aukkojen kannattaa työntää avaamisesta mekanismi. Tässä tapauksessa, ovi ei ole osoitti, että läsnä ei ole kahvaa, ja on kätevä imukuppi kahva, liian, ei ole tarpeen. Roller-painelukkona pienellä vaivalla työntää ovea ulospäin, sekä sulkee yksinkertainen pehmeä nurkkaan, jossa mekanismi on asennettu. Laadullisesti asennuksen koristeluun oveen luukku on näkymätön ja on kiinteästi seinään.

Suunnittelulla lattialuukut sovelletaan lisävaatimuksia, huomiota on saada tukea osat ja kannet. Nämä rakenteet on kuormittaa raskaita esineitä, jotka voivat seistä luukun käytön aikana. Lattialuukkujen on piilotettu suunnittelu ja massiivinen laatikko. Asennus laatikko luukku aikana suoritetaan tuotoksen viimeistely lattiatasoite. Ovea ei saa olla yli tai alle lattian tasolla. Nämä luukut asetettu käyttää putkia, piilevä sisäänkäynti kellariin. Aineisto valmistukseen kaivonkansien työntyy teräksen maalaukseen, keraamisia laattoja tai muita koriste. läppä avaamisesta mekanismi.

Valitsemalla luukku pääsyä apuohjelmia, kiinnittää huomiota kunkin indikaattorin laatua ja käyttömukavuutta, helppokäyttöisyys ja valmistajan takuun. Luke terveys muovia, koko, joka sopii tarpeisiisi on suosituin vaihtoehto päästä käsiksi viestinnän, säilyttäen esteettinen käsitys sisätilojen.

Mitat terveyttä kotitalouksien metalli luukku

Monissa kodeissa putken kylpyhuoneessa piilossa uteliailta katseilta. Mutta joskus on tarpeen hänelle korjausta tai vaihtoa. Siksi, kun korjaus- kylpyhuoneessa ja wc järjestetään tarkistamista luukut. Ne on valmistettu siten, että näyttää näkymätön koristeluun. Tässä tapauksessa, kun on tarve käyttää putkia, omistaja ei vaikeuksia.

Terveys luukut voivat vaihdella keskenään useita parametrejä:

 • Avaamista menetelmä;
 • valmistus materiaali;
 • ulkonäkö;
 • läsnäolo linnan.

Tämän parametrin, keinona aukon, nämä laitteet on jaettu kolmeen ryhmään:

 • luukut, vakiovarusteena ovityypin. Niiden asennus voidaan suorittaa täysin tahansa huoneessa. Tässä suhteessa ei ole rajoituksia. Se on saranoitu ja keinut auki helposti avuksi tarvittaessa;
 • kuoriutuvat liukuva kansi. Tällaisissa tuotteissa ovessa on monimutkaisempi rakenne. aukko prosessi tapahtuu siirtämällä sitä sivusuunnassa. Tällainen kynät ovat erinomainen valinta rakennus, jossa alue on rajallinen;
 • Audit metalli luukku irrotettava ovi. On luukut Tämän tyyppinen avaamisen jälkeen oven voidaan pitää ketjun. Tarvittaessa se voidaan kokonaan poistaa, jolloin saadaan parempi pääsy putkiin.

Mukaan tällainen parametri valmistusmateriaali terveys luukut on jaettu:

Asennus ensimmäinen tuotettu tiloissa, joissa vallitsee normaali kosteus. Lisäksi metalli voi kuitenkin vahvistaa runko, sekä suoja korroosiolta prosesseja.

Kannalta ulkonäkö vesikalusteosia jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • tuotteet maalaus;
 • luukkuja koristeosista.

Jälkimmäinen on pinta, joka jäljittelee materiaalia. Valmistajat, että tällaisia ​​tuotteita tarjota paitsi valmiita vaihtoehtoja. Jos halutaan, isäntä voi määrätä tuotanto luukut hän tarvitsi kokoja.

Kysyntä joukossa kodin omistajat tällaisten tuotteiden johtuu niiden käytännöllisyys. Asetus kylpyhuoneessa metalli luukku, omistaja saa paljon etuja.

 • monipuolisuus. Niiden asennus mahdollistaa nopean pääsyn putket ja viemäriverkkoon. LVI metallin luukut voivat olla tyypillisiä mitat apuohjelmia. Niiden asennus takaa absoluuttinen tiiviys seinät. Nämä tuotteet ovat yhteensopivia eri päättyy.
 • helppo asentaa. Voidakseen suorittaa asennuksen, omistajan ei tarvitse olla mitään erityisiä taitoja. Käytä erikoistyökaluja asennustöihin ei myöskään ole tarpeen. Suorittamaan laadun kiinnitys- ja kestävyydelle tarvitaan ruuvit, kiinnityspultit, sekä vaahtona.
 • laaja valikoima. Myymälöissä tarjoavat erilaisia ​​malleja LVI metallin luukut. Omistaja voi valita tuotteita mukaan aste mukavuutta ja houkutteleva ulkonäkö. Ehdotettu laitteet eroavat niiden tarkoituksen. Siksi on mahdollista löytää sopiva malli oma kylpyhuone ja wc. LVI kaupat ovat hyvin edustettuina malli metalli luukut asennettavaksi lattialle, seinälle, kattoon.

Erityisen huolellisesti on tarpeen valita terveys kuoriutuvat hänen asunnossaan. Ei tule sekoittaa valinnan tulisi perustua ohjeita, jotka annetaan alla.

Muotoilu. Jos valitset tämän hygieniatuotteissa täytyy ohjata paikkaan, jossa sitä käytetään. Metalli voivat kuoriutua asetettu kattoon tai seinäteline lattiassa. Tämän lisäksi, ennen ostamista huolehtia valita menetelmän aukon. Oven näitä tuotteita voidaan avata ulospäin tai se voi olla irrotettava. Kannattaa myös miettiä saatavuudesta lisätyökaluja - kynät, Velcro tai linnan.

materiaali. Tyypillisesti materiaalin valintaan hylkivät paikasta sen käyttö, sekä vallitseva käsittelyn alueella. Nämä laitteet voivat olla valmistettu muovista kipsilevyä, teräs ja alumiini.

koko. Jos haluat valita tuotteelle tämän parametrin, sinun on valittava metallilasku, joka tarjoaa helpon pääsyn viestintään. Myymälöissä on tavallisia versioita näistä laitteista. On myös mahdollista tilata saniteettikalusteiden valmistus tietylle koolle.

suunnittelu. Täällä kaikki riippuu vallitsevasta huoneen sisustuksesta. Useimmat ihmiset valitsevat tuotteita, jotka eivät näy silmään. Tilojen sisustuksen yleisellä taustalla ne eivät erottele. Jos näkymättömyys ei ole sinulle tärkeä, voit valita metalliluukun, jossa on koristeellinen muotoilu.

Muut valintaperusteet

Terveysluukun valitseminen on välttämätöntä, että tuote täyttää tiettyjä vaatimuksia, jotka esitetään sille. Esimerkiksi, jonka asennus on tehty kattopinnalle, ei pitäisi olla vain pieniä mittoja, vaan myös kevyt. Jos luukku on kiinnitetty seinään, sen on oltava hyvä peittävyysominaisuus.

Luukun valinnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota avausmekanismiin. Sen pitäisi olla helppoa, omistajan ei pitäisi tehdä paljon vaivaa avata ovi. Vahvuus on lattialuukun tärkein parametri. Toiminnassa on huomattavia kuormia. Lisäksi sen pitäisi olla huomaamaton lattialla eikä aiheuttaa epämukavuutta kävelemisen aikana.

Erilaisia ​​terveyssiteitä ja hintoja

Näiden tuotteiden hinnat riippuvat suurelta osin seuraavista parametreistä:

Saniteettiposliinien kustannukset

Kun valitset tällaisen tuotteen kylpyhuoneellasi, on kiinnitettävä huomiota laitteisiin. Hyvin usein lisätarvikkeet luukkuun ei sisälly, joten sinun täytyy ostaa ne erikseen. Niiden saatavuus helpottaa tämän laitteen käyttöä. Alla luetelemme hintoja eri tyyppisille putkistoille.

Muoviset ritilät. Tällaisia ​​tuotteita ei pidä katsoa luukkuiksi, koska niitä käytetään yleensä peittämään tuuletusputket. Tällaisten säleiden kustannukset alkavat 30 ruplaa.

Loft portaat luukku. Niiden asennus tehdään tiloissa, joissa pääsee ullakolle tai ullakolle. Käytä näitä laitteita niissä tapauksissa, joissa perinteisiä tikkaita ei ole mahdollista asentaa. Tällaisten luukkujen hinnat alkavat 390 r.

Muoviset luukut, joissa on irrotettavat tyyppikotelot. Ne soveltuvat käytettäväksi missä tahansa huoneessa. Ne voidaan asentaa paitsi kylpyhuoneeseen ja keittiöön, myös konservatorioon. Nämä tuotteet kestävät kosteuspitoisuuksia ja niitä voidaan käyttää huoneissa, joissa tämä parametri on melko korkea. Näiden tuotteiden vähimmäishinta alkaa 135 ruplaa.

Ilmanvaihtosäleiköt metallista. Niiden ominaispiirre on kaunis ulkonäkö. Ne täyttävät kaikki standardit täysimittaisesti. Lisäksi ne erottuvat suurella luotettavuudella. Ja jos ne on maalattu erityisellä maalilla, ne kestävät korroosioprosesseja. Niiden peittäminen laatta ei ole välttämätöntä, koska niillä on täysin esteettinen ulkonäkö. Näiden verkkojen vähimmäiskustannukset ovat 100 r.

Metal lattialuukut. Jos lattia on käytettävissä viestinnän tai suoraan sen alapuolella, niin huoneeseen on asennettava lattiapäällysteen luukku. Niiden asennus tapahtuu siten, että omistaja voi asettaa lattianpäällysteen itse luukkuun. Voit valita materiaalin, joka soveltuu sellaisen huoneen suunnitteluun, jossa luukku on asennettu. Tällaisten tuotteiden etuna on niiden kestävyys suurilla kuormilla sekä hyvä tiivistys. Näiden tuotteiden vähimmäishinta on 1700 ruplaa.

Ruukut maalaukseen. Asentamalla nämä tuotteet, ne voidaan tehdä täysin näkymättömiin silmiin. Maalaamisen jälkeen tuotteen pinta näkyy näkymättömänä. Paikan sijaintipaikka antaa vain pienen nauhan. Tällaiset luukut avautuvat yksinkertaisella työntöllä. Niiden asennus voidaan tehdä puu- ja kipsilevyseinillä.

Ne voidaan asentaa riippuihin. Tällaisten luukkujen yksittäiset mallit on suunniteltu asennettaviksi tiili- ja betonirakenteisiin. Useimmiten näiden laitteiden malleilla on alumiinista valmistettu runko, joka valmistetaan argonhitsauksella. Ovien sulkemismahdollisuudet tällaisissa lisälaitteissa voivat olla hyvin erilaisia: heilahdus, liukuva, irrotettava. Asennuksessa ne voivat hukkua millä tahansa syvyydellä. Näiden luukkujen hinnasto alkaa 1090 r.

Jokainen huoneistohotelli unelmoi ottaa kauniisti suunniteltu kylpyhuone piilotettuun viestintään. Tällöin kylpyhuoneen ja wc-putkien korjaus tehdään viimeistelykerroksen alle. Mutta joskus on olemassa tarve putkien korjaamiseen tai vaihtamiseen. Jotta ei tuhota olemassa olevaa pinnoitetta, asunnon kylpyhuoneiden omistajien suunnittelun aikana asenna vesijohtoverkot. Heidän avullaan voit helposti päästä viestintään korjaamiseen tai muuhun työhön. Myymälät tarjoavat laajan valikoiman näistä tuotteista. Jopa aloittelija voi selviytyä asennuksestaan.

Kylpyhuoneen ja wc: n saniteettisuojan mitat ja ominaisuudet

Miksi tarvitsemme kylpyhuoneen ja wc: n tarkastusluukut? Varustamalla nämä tilat on mahdotonta tehdä ilman viestinnän kasvattamista. Tietenkin kylpy ja wc ovat yksittäisiä käyttöpaikkoja, mutta putket ja ripustettavat putket "leikataan" silmään ja heikentävät merkittävästi sisustusta. Siksi kaikki putkisto on tavallisesti piilotettu verhousmateriaalin alla. Täysin estää pääsyn viestintään ei voi: sinun on säännöllisesti kirjattava mittarin lukemat ja suoritettava huolto. Tämä mahdollisuus on varustettu kylpyhuoneen ja wc: n saniteettisuojilla, joiden ulottuvuudet takaavat esteettömän pääsyn putkiin ja mittareihin. Itse asiassa nämä ovat koriste-ovet, jotka eivät erotu kylpyhuoneen yleisestä sisustuksesta. Näiden elementtien mitat ovat vakioita, vain toteutusvaihtoehdot eroavat toisistaan. Tarkastelemme yksityiskohtaisesti näiden saniteettituotteiden kaikkia ominaisuuksia.

WC: t ja kylpyhuoneet on esitetty markkinoilla neljällä muutoksella. Tärkeimmät erot ovat ulkoisen oven avaamisen tapaan. Tarkastellaan jokaista luokkaa yksityiskohtaisesti.

 • Vauhdissa. Tämä on melko käytännöllistä ja siksi yhteistä muotoilua. Tällaiset putkiluukut voidaan asentaa itsenäisesti ilman asiantuntijoiden osallistumista. Tuote on kääntöovi, joka on kiinnitetty imukupilla tai lukituskahvalla pyörivällä mekanismilla. Soveltuu keraamisten laattojen ja muovipaneeleiden koristeluun.

 • Liukuva. Käytetään suljetuissa tiloissa, joissa ei ole mahdollista käyttää kääntöovia. Kun painat, luukku työnnetään eteenpäin ja sivulle. Tässä käytetään magneettisesti kiristyslukitusmekanismia. Tällaisen tarkastusluukun avaamiseksi käytetään erityisiä imukuppeja (mukana). Sopii kaikentyyppisille laatoille tai kylpyhuoneille.

 • Painetta. Tämä on putkiluukku, joka avautuu yksinkertaisesti painamalla ulkoista paneelia. Suunnittelu käyttää jousimekanismia, joka painettaessa kallistaa oven eteenpäin. Orgaanisesti näyttää mahdollisuudet kylpyhuoneen viimeistelyyn.

 • Taitto. Täällä, kun napsautat ovea, se kallistuu 45 asteen kulmassa kiinnittämällä ketjun karbiinien kanssa. Tämä riittää tavallisesti rutiinikyselyyn viestinnästä tai mittarilukemien poistamisesta. Jos sinun on tarjottava täysi pääsy esimerkiksi korjattavissa, karbiinit leikataan ja luukku vedetään sivulle.

Kylpyhuoneen ja wc: n silmukat luokitellaan lattia-, katto- ja seinäasennusmenetelmällä. Tuotteisiin liittyvät perusvaatimukset riippuvat tästä. Esimerkiksi kattoluukut on tavallisesti valmistettu kevyestä muovista tai alumiiniseoksesta estääkseen mielivaltaisen avaamisen omalla painollaan. Tällaisia ​​malleja ei käytännössä käytetä asuintiloissa, niissä on kaupalliset rakennukset ja teollisuusyritykset.

Lattiarakenteita varten kehyksen ja ulko-oven lujuus on pakollinen. Niiden tuotantoa varten käytetään yleensä terästä, joka pystyy kestämään suuren kuormituksen. Mallit soveltuvat parhaiten maalaistaloihin ja mökkeihin, ja ne avaavat pääsyn perusrakenteisiin venesatamiin.

Useissa kerroksissa rakennetaan usein alumiinista, metallista tai muovista valmistettuja seinätelineitä. Tällaisia ​​malleja on helppo asentaa ja käyttää käytännöllisesti. Huomaa, että tällaiset luukut voivat sulautua täydellisesti kylpyyn tai wc: hen, tai päinvastoin, korostamaan niiden läsnäoloa. Ensimmäisessä tapauksessa ovi on leikattu yleisen sisustuksen kaltaisella materiaalilla, toisessa - painopiste on kontrastissa. Esimerkiksi, jos kylpyhuone on viimeistelty valkoisilla laatikoilla, luukku on musta.

Saniteettiluukut ovat neliön muotoisia tai suorakaiteen muotoisia. Mitat ovat yleensä tavallisia, eivätkä ne riipu suorituskyvyn suunnittelun ominaisuuksista ja materiaaleista.

Tyypilliset koot näyttävät tästä:

Kaikkien tuotteiden istutukset ovat 35 millimetriä.

Koska mitat eivät välttämättä täytä välttämättömiä vaatimuksia, jotkut yritykset tuottavat terveysluukkuja yksittäisille kokoluokille. Esimerkiksi suuren viestintäkeskuksen järjestelyyn, jossa korjaus- ja huoltotyöt tehdään kaksi asiantuntijaa. Valmistusmuodot vaihtelevat 3-6 päivästä, näiden tuotteiden kustannukset eroavat merkittävästi tyypillisistä malleista.

Asenna saniteettitavarat kylpyhuoneeseen ja wc: hen voidaan tehdä käsin. Riittää, että panostat vähän ja noudata valmistajan ohjeita tarkasti. Antakaamme likimääräisen asennusohjelman, joka on jaettu useaan vaiheeseen.

 1. Valmistelutyöt. Aluksi ne varustavat saniteettitavarakaapin. Yleensä se tehdään laskureiden asennuspaikalla. Tässä kaapissa sinun on asennettava kehys koristelukan kiinnittämiseksi. Jos laatikon pohja on kipsilevy, runko kiinnitetään ruuvilla ruutuun. Tapauksessa, jossa kaappi on varustettu tiili- tai betoni- kapealla, kehys on kiinnitetty tukipuihin, kehyksen ja seinän väliset raot poistetaan asennusvaahdolla. Huomaa, että asennettaessa vaahtomuovia ovi irrotetaan rungosta 24 tuntia, tämä on kuinka paljon se kestää tiivisteen kovettamista. Sitten luukku asetetaan paikoilleen, lukitusmekanismin virheenkorjaus ja silmukat suoritetaan.
 2. Edessään. Saatiin terveys kaivot suoritetaan samanaikaisesti limakalvon seinät. Siinä olisi otettava huomioon suhde koon ovien ja laatat. Yleisesti käytetty useita määrä renkaita tai luukku suljetaan yksi koriste-elementti. Varmistaa luotettavan kytkimen ovi levyt on pohjustettu pinta. Kiinni laatat käytetty neste kynnet. Laadulliset kiinnittäminen liima levitetään 50% yhteenlukitsemispinnoille. Liima ei täytä välisen tilan kehyksen ja oven. Jälkeen vuori kestää muutaman tunnin kaataa liimaa, voit edetä seuraavaan vaiheeseen työtä.
 3. Viimeistely. Toisin kuin muualla seinät, putkityöt kaivot ei korvata. Reunat oven okleivayut terveys teipillä, jolloin pieni rako. Vasemmalle vapaa tila on täytetty silikonilla saatetaan samanaikaisesti kohdistamalla kerrokseen. Poista nauha ja tiiviste jää kaksi päivää kuivua kokonaan. Tämän jälkeen viilto tehdään ympäri kehä rakennuksen veitsellä.

Rakentaminen wc - se on melko monimutkainen ja vaivalloisen työn. Siksi asentaa LVI luukut kylpyhuone ja wc on korjattavaa, niin et muuta ovea, pilaa päin oleva huone. Suosittelemme kiinnittämään huomiota seuraaviin vivahteita:

 • Valittaessa tuotteita, huomaa, että luukut ovat vaaka- ja pystysuunnassa. Joten ennen kuin ostat sinun täytyy tehdä tarvittavat mittaukset.
 • Asennuksen aikana, käytä tasolla.
 • Ottaen huomioon, että luukut koot kylpy ja wc ovat erilaisia, pieniä rakenteita voidaan asentaa kokonaisuudessaan, yleinen yleensä purkaa osiin helposti.
 • Kun viimeistely keraamisten laattojen verhoilemalla suoraan oven, jättäen alarivissä viimeinen. Tämä temppu auttaa välttämään vääristymät ja säädä kaikki elementit sisustus kokoisia.

Nämä yksinkertaiset vinkit auttavat tekemään oven kylpyhuoneessa tai WC vähemmän havaittavissa, ei pilaa sisätilojen kylpyhuoneet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin